View Full Version : Μουλάρωσε το 200 καμιά ιδέα?
Καλησπέρα στη παρέα εδώ και μέρες προσπαθώ να βάλω το exc μου μπροστά να πάω καμια βόλτα στο βουνό και ΔΕΝ παιρνει μου χει βγάλει τον αδόξαστο ρε παιδια, το μπουζί φαινετε μονο μαυρισμενο ουτε λαδωμένο θα ελεγα , το εριξα κατω να κανει υπερχηλιση , ξεβιδωσα και καθαρισα το μπουζί, δοκιμαζω με το ρουμπινετο στην ρεζερβα και στο φουλ (πάλι τα ιδια) και το ξανακουμπωσα αλλα δεν παιρνει μουλάρωσε το άτιμο εντωμεταξυ με κλειστό τσοκ σαν να σκάει καλύτερα , ακόμη λίγο και θα το πουλησω και θα αγοράσω μηχανακι με μιζα και ειναι κρίμα δεν αντέχω άλλο ΒΟΗΘΕΙΑ :D
Δες αν φέρνει σπινθήρα στι μπουζί,ξεβιδωσε το,κουμπωσε το στην πίπα ακουμπά το σπείρωμα στον κύλινδρο η κεφαλη και πατά μανιβέλα να δεις αν φέρνει σπινθήρα.
Το οτι δεν είναι λαδωμένοι δεν σημαίνει οτι δεν μπορει να έχει βραχυκυκλωσει.
Συμπίεση έχει;
Τέλος αν δεν, μετα καθάρισμα καρμπυρατέρ αν και δεν νομιζω αν δούλευε σωστα την τελευταια φορά που το εσβησες.
Μπουκωμενο είναι. Δες το μπουζί και αν έχει σπινθήρα συνέχισε με κλειστό αερα.
gior-gos
02/04/2017, 18:59
Δες και τα λαδια μηπως εχουν παραφλου μεσα
και το ψυγειο αν εχει τη σωστη ποσοτητα.
Αν υπαρχει διαρροη παραφλου στον κυλινδρο ειναι δυσκολο να παρει· κι αν παρει θα βγαλει τρελο ντουμανι και μετα απο λιγο θα σβησει.
Δες και τα λαδια μηπως εχουν παραφλου μεσα
και το ψυγειο αν εχει τη σωστη ποσοτητα.
Αν υπαρχει διαρροη παραφλου στον κυλινδρο ειναι δυσκολο να παρει· κι αν παρει θα βγαλει τρελο ντουμανι και μετα απο λιγο θα σβησει.
Δεν υπαρχει τέτοιο θέμα .
Μπουκωμενο είναι. Δες το μπουζί και αν έχει σπινθήρα συνέχισε με κλειστό αερα.
Αν σε περίπτωση δεν δίνει ρευμα τι παίζει; πως θα δοκιμάσω την πίπα ;
Συμπίεση έχει;
Τέλος αν δεν, μετα καθάρισμα καρμπυρατέρ αν και δεν νομιζω αν δούλευε σωστα την τελευταια φορά που το εσβησες.
συμπιεση εχει full και καινουργιο πιστονι, όταν το μηχανακι μενει καιρό αδουλευτο μετά μου βγάζει την πίστη να πάρει..
Δεν υπαρχει τέτοιο θέμα .
Αν σε περίπτωση δεν δίνει ρευμα τι παίζει; πως θα δοκιμάσω την πίπα ;
συμπιεση εχει full και καινουργιο πιστονι, όταν το μηχανακι μενει καιρό αδουλευτο μετά μου βγάζει την πίστη να πάρει..
Τσεκαρισε το μπουζί που είναι ευκολο και δωρεάν και βλέπεις.
Αυτό το έκανε το wr μου και τελικά ηταν βουλωμενος ο οδηγός της βελόνας μέσα στο καρμπυρατέρ, εφτυνα αίμα και σπέρμα για να το βάλω μπροστα μετα απο καθησιο.
Οποτε αν φέρνει ρεύμα στο μπουζί κάνε ενα καλό καθάρισμα το καρμπυρατέρ και ρύθμιση.