View Full Version : Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Bob_o_mastoras
05/04/2017, 21:38
Νικης, Τσιμισκη, Εθν Αμυνης, κλπ ειναι για noobαδες, εκει μπαινει και τανκς..!!
Ερμου, Βασ. Ηρακλειου, Δωδεκανησου, Φραγκων, Μητρ. Γεναδιου, Σβωλου, Βενιζελου, Δραγουμη, Βαλαωριτου, Μητροπολεως, Κασσανδρου, Καραολη και Δημητριου.. Εκει να σας δω, καθημερινη μεσημερι..!!
Με το XR δεν τα στηνω διοτι δεν θελω να το δω να χανει, δεν μου παει η καρδια.. :pink:
:beer:
amyroukai
05/04/2017, 23:39
Όχι μόνο γύρισε ο Μπομπ αλλά γύρισε αγριεμενος για σκαλπ
Το θέμα είναι ότι αν κερδίσει το παπί, θα γίνεις ρόμπα. Αν χάσει το παπί, ε οκ έχασε το παπί, αφού κάνει μόνο για ντελίβερι. :p
GiorgosLa
06/04/2017, 06:39
Νικης, Τσιμισκη, Εθν Αμυνης, κλπ ειναι για noobαδες, εκει μπαινει και τανκς..!!
Ερμου, Βασ. Ηρακλειου, Δωδεκανησου, Φραγκων, Μητρ. Γεναδιου, Σβωλου, Βενιζελου, Δραγουμη, Βαλαωριτου, Μητροπολεως, Κασσανδρου, Καραολη και Δημητριου.. Εκει να σας δω, καθημερινη μεσημερι..!!
Με το XR δεν τα στηνω διοτι δεν θελω να το δω να χανει, δεν μου παει η καρδια.. :pink:
Δεν σας ξέρω και τους δυο πως πάτε, αλλά μην τον φοβάσαι. Λόγο δουλειάς, έχεις την πείρα. (Άλλωστε, ξέρουμε πως το πας τέρμα με μισό γκάζι. Αν σε δυσκολέψει το XR, απλά ανοίγεις ακόμα λίγο απ το υπόλοιπο μισό.)
Απ την άλλη, αν ο ντεβίλ οδηγεί όπως τρώει καλαμαράκια... τι να σε πω!!!
:D :beer:
SHOOTER045
06/04/2017, 06:41
Το θέμα είναι ότι αν κερδίσει το παπί, θα γίνεις ρόμπα. Αν χάσει το παπί, ε οκ έχασε το παπί, αφού κάνει μόνο για ντελίβερι. :p
Δεν παιζει να φύγει το παπί του XR
Δεν παιζει να φύγει το παπί του XRπως από παπί vs σφούχτερ η κουβέντα πήγε στο παπί vs XR ακόμα δεν κατάλαβα. Τα παπάκια πάντως δεν έχουν καμία τύχη με τα εντουράκια μέσα στην κίνηση. Τα εντούρα περνάνε από όπου περνάει και το παπί λόγω ύψους τιμονιού και είναι και πιο δυνατά, οπότε τα παπιά δεν έχουν κανένα αβαντάζ.
Αν η Γκόντρα γίνει ποντάρω στον Ντεβίλιο αν και θεωρώ ότι θα κλέψει εκκλησία
Δεν παιζει να φύγει το παπί του XR
Προφανώς. Εννοούσα απλά ότι δεν έχει νόημα να τα βάζεις με μικρότερα μηχανάκια. Ναι, υπάρχουν κάποια πολύ καλά πιλοτάκια πάνω σε παπιά, αλλά οκ, ας μην υπερβάλλουμε. Η πρόκληση είναι μόνο με μεγαλύτερα μηχανάκια.
Έλα, Μπομπ, εδώ σε έχω: https://youtu.be/BwmjIGQOq78
Έκανα ένα πρόχειρο κοψεράψε σε 2 παλιά βιντεάκια μου. Κράτησα μόνο τα κομμάτια με πολύ πυκνή κίνηση. Δεν προσπαθώ καν ε, οδηγώ πολύ ήρεμα, πρωί, αγουροξυπνημένος, πηγαίνοντας στη δουλειά, δοκιμάζοντας τη νέα μου κάμερα (σε 2 διαφορετικές θέσεις, στήθος και τιμόνι). Τα μόνα παπιοσκούτερ που θα δεις στην οθόνη σου, είναι αυτά που μου κλείνουν τον δρόμο. Αλλά ο καλύτερος είναι ο τύπος με το NC (ή ό,τι είναι αυτό) στο 3:20, που σφάζει κόκκινα (δε φαίνεται, αλλά εγώ περνάω με πράσινο, δεν παραβιάζω ποτέ φανάρια) και προσπαθεί απεγνωσμένα να είναι ο γρήγορος του χωριού. Μετά το 5:15, δεν ξαναφαίνεται πουθενά.
Σαφώς, είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα χεριών (και θράσους). Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα με 1000άρι SS π.χ. Εγώ δεν. Αλλά αν ο Μπομπ είναι τέτοιου επιπέδου, έχει να κάνει καθαρά με την ικανότητα του αναβάτη και όχι του παπιού. :p
https://www.youtube.com/watch?v=6lU0CQBBGG0
devil's animal
06/04/2017, 09:32
Πάμε άλλη μία...
Φέρε ΤΗ βέσπα ,φέρνω το μπιτόνι χαχαχα (στην επόμενη προσπάθεια θα φέρω και περούκα...)
ε, ναι...το καταλαβα...
μονο γι'αυτο αξιζει να την φερω...για να την καψουμε!!:p
ΡΕ ΣΕΙΣ............ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΡΕ
Σας έβαλα ένα δίλημμα,ποιο έχει καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο, ΠΑΠΙ ή ΣΚΟΥΤΕΡ.
Και μου έχετε γράψει..........................ΣΟΒΑΡΕΨΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!
Ο ένας μας λέει τι θα πει οδική συμπεριφορά,να μάθουμε Ελληνικά,ο άλλος μας γράφει τον πόνο του,
ο τρίτος μας δείχνει πως κάνει καγκουριές, και πάει λέγοντας......
Είναι δυνατόν να είμαι σε μοτοφόρουμ...??
Μήπως είμαι σε σάιτ για ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ..???
Ας βάλει ένας χριστιανός μια λίστα με τα παπιά που κοστίζουν κάτω από 2000 ευρώ ,ας βάλει και
τα σκουτεροειδή...........ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ...!!!
Ο άλλος πάει και μας βάζει το sh που κάνει 4000 ευρώ και θυμάται ότι υπάρχει και ένα παπί υδρόψυκτο,
ένα και μοναδικό που κοστίζει 3200...!!!
ΡΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...??
Εγώ πέθανα εσείς σαλτάρατε..??
Θα γράψει κανένας κάτι σοβαρό..??
ΚΛΕΙΣΤΗΝ ΡΕ ΜΟΝΤ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,θα μας διαβάσει κανένας ξένος και θα ξεφτιλιστούμε όλοι μαζί..!!!
Ο άλλος μας γράφει ότι τα παπιά είναι μόνο για ντελιβεράδες επειδή είναι ΜΟΝΟ οικονομικά.....ΕΛΕΟΣ..!!
Επειδή είναι άθραυστα δεν είναι για ντελιβεράδες που τα σκίζουν στα χλμ..??
Επειδή πάνε πυραυλάκια μέσα στην κίνηση δεν είναι για ντελιβεράδες που θέλουν να παραδώσουν πίτσα ζεστή..??
Επειδή δεν τα πάνε ποτέ για σέρβις δεν είναι..??
Επειδή κυκλοφοράνε με ασφάλεια πολύ μεγαλύτερη από τις ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ,μέρα νύχτα,με βροχές και χιόνια δεν είναι..??
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ τελικά,δεν εξηγείται αλλιώς...!!!
Άλλος μας λέει πάρε το τενερέ το 1200 με τα τρομερά φρένα ,το ABS και το τράξιον και κυκλοφόρα στην πόλη,
θα είσαι πιο ασφαλής με μεγάλη μοτό παρά με ΠΑΠΙ...!!!
Επειδή δηλαδή ο κοσμάκης δεν έχει την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να έχει δεύτερη μοτό,βγάλαμε συμπέρασμα βλέποντας όλα τα μηχανάκια
ότι είναι πιο ασφαλείς με αυτά γιαυτό δεν αγοράουν παπί.............ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχεις μπει κάτω έστω, κάτω από μεγάλη μοτό..?? Από ένα απλό παραπάτημα..??
Να σου γίνεται κομμάτια ο αστράγαλος από τα 250-260 κιλά...??
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!
Είτε δεν σας αρέσει,είτε επειδή δε γουστάρετε,είτε επειδή δεν έχετε ιδέα,
είτε επειδή είστε παιδιά της γενιάς του ΜΟΥΝΟΓΚΑΖΟΥ και της ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ........είτε δεν ξέρω γιατί άλλο
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ.........ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ είναι ο βασιλιάς της πόλης,ακόμα ΚΑΙ σήμερα μετά από
60 χρόνια...!!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ για να πετάξετε τις μπανιέρες σας,τουλάχιστον όσοι νοιώθετε από μοτό,
γιατί υπάρχει και ο ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕ,που ξέρει μόνο να στρίβει το χέρι που είναι το γκάζι,
και να ξαναπάρετε ένα παπάκι να βρείτε τη χαρά σας...!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
υγ. Και παρακαλώ σταματείστε τα υπονοούμενα για τις κόντρες...!!!!
devil's animal
06/04/2017, 09:40
παμε αλλη μια...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ??:rolleyes::facepalm:
Την πλάκα μας κάνουμε, Τέρενς. Δεν υπήρξε ποτέ "κουβέντα". Χαλάρωσε, μη μας πάθεις και τίποτα. :p
Την πλάκα μας κάνουμε, Τέρενς. Δεν υπήρξε ποτέ "κουβέντα". Χαλάρωσε, μη μας πάθεις και τίποτα. :p
380819
Εγώ γουστάρω τον όρο ΜΟΥΝΟγκαζα το λέει ο μπαγάσας ο παππούς και γεμίζει το στόμα του...
Ε ναι.
Τουλάχιστον καταλήξαμε στο ότι το παπί είναι ο βασιλιάς του ντελίβερι.
:lol:
Εγώ γουστάρω τον όρο ΜΟΥΝΟγκαζα το λέει ο μπαγάσας ο παππούς και γεμίζει το στόμα του...
Δεν έχεις καμία σχέση με τον Ego_o_idios/Afro/Λεωνίδας ε;
Ε ναι.
Και γω ρε ήλπιζα ότι είχες κρύψει κανά ΜΟΥΝΟγκαζο...
NO COMMENTS
:hug::kiss:
380819
ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ηλεκτρονικό λέμε........
Δεν έχεις καμία σχέση με τον Ego_o_idios/Afro/Λεωνίδας ε;
Καλώς το Μάμολα ,να στο γράψω και στα γκρηκλις ρε θες ?
Ρε συ Τέρενς το έγραψες κάποια στιγμή και είπα του ξέφυγε. Το γράφεις και το ξαναγράφεις όμως. ΟΚ, τα παπιά χωράνε παντού, είναι άσπαστα και οικονομικά. Συμφωνώ αν και έχω να οδηγήσω παπί 20 χρόνια. Να λες και να ξαναλές όμως ότι είναι πιό ασφαλή από όλα τα υπόλοιπα....Ασφαλέστερα τα παπιά; Από μεγάλη μηχανή; Από σκούτερ με μεγάλους τροχούς και ABS; Με ποιά λογική;
NO COMMENTS
:hug::kiss:
Ώπα δεν μας τα πες αυτά ...στην ηλικία σου ρε ???
Ε ναι.
ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ...............
Κι εμείς που τάχουμε τι είμαστε,ντελίβερυ..??
Και το σκούτερ..??
Ο βασιλιάς των ΑΜΠΑΛΩΝ...??
Ρε συ Τέρενς το έγραψες κάποια στιγμή και είπα του ξέφυγε. Το γράφεις και το ξαναγράφεις όμως. ΟΚ, τα παπιά χωράνε παντού, είναι άσπαστα και οικονομικά. Συμφωνώ αν και έχω να οδηγήσω παπί 20 χρόνια. Να λες και να ξαναλές όμως ότι είναι πιό ασφαλή από όλα τα υπόλοιπα....Ασφαλέστερα τα παπιά; Από μεγάλη μηχανή; Από σκούτερ με μεγάλους τροχούς και ABS; Με ποιά λογική;
Άστο φίλος είσαι εκτός θέματος πια ,τώρα αρχίσαμε τις αγκαλίτσες ...
αχαχαχα
ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ...............
Κι εμείς που τάχουμε τι είμαστε,ντελίβερυ..??
Και το σκούτερ..??
Ο βασιλιάς των ΑΜΠΑΛΩΝ...??
Μη λέμε τα ίδια, ρε Τέρενς. Δεν πήρες παπί για την εκπληκτική συμπεριφορά του και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Το πήρες για οικονομικό μέσο. Τελεία.
Καλώς το Μάμολα ,να στο γράψω και στα γκρηκλις ρε θες ?
διαβάζω τα πάντα
ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ηλεκτρονικό λέμε........
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ
http://www.tanea.gr/news/science-technology/article/5437221/sth-thessalonikh-sxediazoyn-rompot-gia-na-bohthoyn-hlikiwmenoys/
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ
http://www.tanea.gr/news/science-technology/article/5437221/sth-thessalonikh-sxediazoyn-rompot-gia-na-bohthoyn-hlikiwmenoys/
Βλέπω να ανοίγεται θέμα ρομπότ vs αλλοδαπής κυρίας για φροντίδα στο σπίτι
01 Παπιά vs scooter vs τρακτέρ vs διαστημόπλοια
02 Μπλα μπλα μπλα
03 Ρε σεις, τι μαλκς λέμε;
04 Χέσε μέσα, τουλάχιστον περνάει η ώρα και χαβαλεδιάζουμε
05 Μα ρε φίλε όμως, να με πεις εσύ για το παπί...
GOTO 01
Infinite loop το λένε αυτό στο χωριό μου... :lol:
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...???
Με τη λογική του ότι ή πόλη είναι πολύ επικίνδυνη ,με τη λογική του ότι τα τροχαία
με μοτό είναι πάνω από 90% στις πόλεις,με τη λογική του ότι αν οδηγάς ένα ελαφρύ
και ευκολοδήγητο μηχανάκι στην πόλη είναι καλύτερα έτσι απλά από κάθε μαούνα..!!
100 κιλά έχει ένα παπί..........τι αναρωτιέσαι..?? Δεν καταλαβαίνεις..??
Έστω σε ακούμπησαν και σε πήρε από κάτω,το ίδιο είναι στο παπάκι..??
Βρέχει και γλιστράει........τι άλλο να σου πω.
Ακόμα και όταν χιόνισε το πήγα Θεσσαλονίκη από τα δικαστήρια σπίτι μου,και οι ζητάδες
είχαν παρατήσει τα 750 Σουζούκια τους και πήγαιναν ποδαράτοι παραλιακά.Γιατί..??
Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το πανάλαφρο όχημα που κάνει κάτω από 2000 ευρώ,είναι
πιο σίγουρο για τις μετακινήσεις μας στην πόλη..?? Με τα 40-50-60 χλμ.που θα χρειαστεί
να αναπτύξει..??
Φίλε μου και τα φρένα του,και τα κρατήματα του,και οι επιταχύνσεις του για την πόλη
είναι ΕΠΑΡΚΕΙΣ και παραπάνω από όσο χρειαζόμαστε.
Πας με 50 και χρειάζεσαι φρένο άμεσα........πιο είναι πιο εύκολο να κοκκαλώσεις ένα παπάκι,
ή το σούπερ τενερέ με το σούπερ ABS..??
Πίστεψε με πολύ πιο εύκολο το παπί και ούτε κινδυνεύεις να σε πάρει από κάτω..!!!
ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,μην το ξεχνάς αυτό...!!!!
Σε παροτρύνω να δοκιμάσεις και πάλι μετά από 20 χρόνια ένα παπάκι,έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ
έχοντας ΠΑΝΤΑ τα πλεονεκτήματα που είχαν και πριν 20 χρόνια και περισσότερα μάλιστα...!!!
kostas777
06/04/2017, 10:30
Το μόνο «καλό» που έχουν παπιά και σκούτερ και προτιμούνται για ντελίβερι εντός πόλης, είναι η οικονομία κίνησης. ΟΧΙ η οδική συμπεριφορά.
Αν ήταν η οδική συμπεριφορά, τότε σύμφωνα με το παρακάτω video, το πλέον ενδεδειγμένο μέσο ταχυμεταφορών είναι το Kawasaki ZX-9R.
https://www.youtube.com/watch?v=7zLULiYqqlA
Τίποτα δεν πατάει ένα Superbike (σε άσφαλτο) ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ._
doctoras
06/04/2017, 10:36
Το μόνο «καλό» που έχουν παπιά και σκούτερ και προτιμούνται για ντελίβερι εντός πόλης, είναι η οικονομία κίνησης. ΟΧΙ η οδική συμπεριφορά.
Αν ήταν η οδική συμπεριφορά, τότε σύμφωνα με το παρακάτω video, το πλέον ενδεδειγμένο μέσο ταχυμεταφορών είναι το Kawasaki ZX-9R.
αυτός δεν είναι ο μέσος οδηγός, είναι ο MADMAX
και ελάχιστοι τις ικανότητες του(και την τρέλα του κορώνα-γράμματα)
Αυτός δεν πιάνεται ρε ή για τουαλέτα έτρεχε ή είχε καταναλώσει ένα διπλό "καφεδάκι" ...
http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/o-pio-dynatos-kafes-toy-kosmoy-tha-se-krathsei-ksupnio-gia-panta.4611571.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2
Μη λέμε τα ίδια, ρε Τέρενς. Δεν πήρες παπί για την εκπληκτική συμπεριφορά του και τις εξαιρετικές επιδόσεις. Το πήρες για οικονομικό μέσο. Τελεία.
ΟΧΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Το πήρα γιατί τα χαγιαμπούζα, τα blackbird, τα βαραντέρο κ.λ.π...κ.λ.π....
με άγχωναν στην πόλη ιδίως τις βροχερές ημέρες του χειμώνα,και ήμουνα
στην τσίτα.
Το πήρα γιατί το βάζω κατευθείαν μπροστά και φεύγω.
Το πήρα γιατί το παρκάρω όπου νάναι και γρήγορα και ΝΑ αν μου το κλέψουν.
Το πήρα.....το πήρα......το πήρα.........
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Πωλειται zx9r, ταξιδιωτικη χρηση μονο, για την πολη υπαρχει και παπι.
kostas777
06/04/2017, 10:51
αυτός δεν είναι ο μέσος οδηγός, είναι ο MADMAX
και ελάχιστοι τις ικανότητες του(και την τρέλα του κορώνα-γράμματα)
Σημασία έχει ότι το μηχανάκι δεν λέει ποτέ όχι σε ό,τι του ζητήσει και είναι ικανό να περάσει το σύμπαν από πάνω. Ένα σκουτερ ή ένα παπί, όχι. Μόνο να ελιχθεί σταματημένο ή με ταχύτητες σταματήματος θα μπορέσει να κάνει καλύτερα, ίσως. Με ένα Superbike όμως, δεν θα χρειαστεί.
Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο συγκεκριμένος και τι ικανότητες είχε. Ούτε στο 1% των Ελλήνων οδηγών που κυκλοφορούν με SS.
kostas777
06/04/2017, 11:08
Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο συγκεκριμένος και τι ικανότητες είχε. Ούτε στο 1% των Ελλήνων οδηγών που κυκλοφορούν με SS.
Οπότε την καλύτερη οδική συμπεριφορά την έχει ο εκάστοτε αναβάτης και όχι η μοτό; Αυτό που έλεγα στην αρχή δηλαδή; Δηλαδή καταφέρατε να μου αλλάξετε γνώμη και να πιστεύω ότι ΕΝΑ είδος μοτοσυκλέτας είναι το ιδανικό και τώρα μου λέτε ότι είχα τελικά δίκιο; :(
Βρε άνθρωπε, αν ο συγκεκριμένος είχε ένα δυνατό motard στις συγκεκριμένες συνθήκες, θα ήταν ακόμα πιο γρήγορος. Προφανώς ο Rossi με 600 είναι γρηγορότερος από τον Μητσάρα με 1000. Όταν θέλουμε να συγκρίνουμε μηχανάκια, όλες οι υπόλοιπες παράμετροι (συνθήκες, ικανότητα) πρέπει να είναι ίδιες. Αλλιώς δε συγκρίνουμε μηχανάκια, συγκρίνουμε οδηγούς.
kostas777
06/04/2017, 11:47
Βρε άνθρωπε, αν ο συγκεκριμένος είχε ένα δυνατό motard στις συγκεκριμένες συνθήκες, θα ήταν ακόμα πιο γρήγορος.
Αν είχε παπάκι;
Θα ήταν πιο γρήγορος από σκούτερ.
:p
Αν είχε παπάκι;
Δεν θα εκανε μαλακιες.
kostas777
06/04/2017, 11:52
Θα ήταν πιο γρήγορος από σκούτερ.
Οπότε έχουμε και λέμε.
Άλκης Συνιώρης σαν: custom/chopper < scooter < @ < on/off < off < on < ss < sbk < sm
Για τους υπόλοιπους: @@
:bawl:
ΠΑΕΙ...........ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ
:whiteflag::whiteflag::whiteflag:
Όχι ακόμα. Περίμενε να μπει κι η Παρασκευή. :lol:
Παπί (http://gif-finder.com/wp-content/uploads/2014/11/moped-stunts.gif) ρε πανιά admns :bawl:
SHOOTER045
06/04/2017, 13:58
ΕΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ηλεκτρονικό λέμε........
Τα ηλεκτρονικά <κλέβουν>
Τα ηλεκτρονικά <κλέβουν>
Που να δεις τα θερμόμετρα. Πάντα παίρνω 3-4 φορές θερμοκρασία και βγάζω μέσο όρο. :lol:
SHOOTER045
06/04/2017, 14:06
:
Που να δεις τα θερμόμετρα. Πάντα παίρνω 3-4 φορές θερμοκρασία και βγάζω μέσο όρο. :lol:
Λες να μην ξέρω?
Της δουλειάς είμαι...
Περίπου
Αχ Σοφαρα .... :pink:
amyroukai
06/04/2017, 14:28
τι έγινε παιδάκια, γουστέρνουμε θερμομέτρηση;
380827
Μη σου πω και κολονοσκοπηση ......
:tooth:
amyroukai
06/04/2017, 14:38
ΠΑΕΙ...........ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ
:whiteflag::whiteflag::whiteflag:
Ξέρεις με τι απορώ εδώ και μερικές σελίδες; Όταν @@ρολογείς σε άλλα, "σοβαρά" νήματα πετάς μετά και το "αχου, μην μου δίνετε σημασία εμέναΝΕ, είμαι εδώ για να διασκεδάσω και να περάσει η ώρα μου και λέω και καμμιά κοτσανίτσα (σύνδεση με Χαμενειάδα/υπόγεια διαφήμιση) να περνάει η ώρα".
Τώρα που τρολάρει όλο το φόρουμ και έχουμε λιώσει στο γέλιο, είσαι ο μόνος που τα παίρνει στα σοβαρά! Άντε και ο μπομπομάστορης που μάλλον έχει εισπνεύσει πολύ καΨαέριο από τα χρέπια του ΟΑΣΘ και θέλει διακοπές στο νησί με ένα GS (και με τις προικισμένες γυμνίστριες) να στανιάρει...
Ξέρεις με τι απορώ εδώ και μερικές σελίδες; Όταν @@ρολογείς σε άλλα, "σοβαρά" νήματα πετάς μετά και το "αχου, μην μου δίνετε σημασία εμέναΝΕ, είμαι εδώ για να διασκεδάσω και να περάσει η ώρα μου και λέω και καμμιά κοτσανίτσα (σύνδεση με Χαμενειάδα/υπόγεια διαφήμιση) να περνάει η ώρα".
Τώρα που τρολάρει όλο το φόρουμ και έχουμε λιώσει στο γέλιο, είσαι ο μόνος που τα παίρνει στα σοβαρά! Άντε και ο μπομπομάστορης που μάλλον έχει εισπνεύσει πολύ καΨαέριο από τα χρέπια του ΟΑΣΘ και θέλει διακοπές στο νησί με ένα GS (και με τις προικισμένες γυμνίστριες) να στανιάρει...
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..........ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :-P
αλλά κι αν δεν...........δεν πειράζει.
Σας αγαπώ πλέον όλους..............
Ωχ!
Να πιασω τοιχο;
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..........ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :-P
αλλά κι αν δεν...........δεν πειράζει.
Και εμείς σε αγαπάμε μπαμπαστρουμφ!
amyroukai
06/04/2017, 18:03
Ωχ!
Να πιασω τοιχο;
Λες μετά θάνατον το καλοψημένο ψάρι, ο οίνος και η αρτοκλασία να είναι μαστ; :kyrieleicon:
Και εμείς σε αγαπάμε μπαμπαστρουμφ!
Μεγάλες στιγμές ο παππούς μετά το περιστατικό, μιλάμε για ότι πιο hot κυκλοφοράει στο φλόρουμ...
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε παπούλη να μη σε ματιάσω.
Bob_o_mastoras
06/04/2017, 19:07
Ο τυπος με το Κawasaki χανει πολλα δευτερολεπτα σπινιαροντας και σουζαροντας. Ασε που δεν αντιμετωπιζει τοσο πυκνη κινηση..
Δυσκολακι το βλεπω να μπορει να τα βαλει με το παπι!
Μεγάλες στιγμές ο παππούς μετά το περιστατικό, μιλάμε για ότι πιο hot κυκλοφοράει στο φλόρουμ...
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ρε παπούλη να μη σε ματιάσω.
ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ
https://www.youtube.com/watch?v=dUdkAU8lx-Y
:D
ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ
Ναι ρε χαιρέτα μου τον Πλατανιά...χαχαχα
Εντιτ στον από πάνω τον πρόστυχο μην πολυ δίνεις σημασία...
SHOOTER045
06/04/2017, 22:39
https://www.youtube.com/watch?v=dUdkAU8lx-Y
Γατάκι...
https://youtu.be/rcvVMflbjPM
pussy...
https://youtu.be/rcvVMflbjPM
Teo είπαμε ε ? ρε είναι σίγουρα καφετζής ? για κομμωτής μου πάει...
SHOOTER045
06/04/2017, 22:56
Ας το κανει <Θίοντορ>
Ψαχνεις καποιον να σου περιποιηθει την μπουκλα;
Ψαχνεις καποιον να σου περιποιηθει την μπουκλα;
Για εδώ με βλέπω...
http://dhi.gr/metamosxeusi-mallion/?gclid=Cj0KEQjwzpfHBRC1iIaL78Ol-eIBEiQAdZPVKm0Jqu3QimsKFp9XdxgldGfO0xsH5Eoda-MQt_wt3GYaAq1x8P8HAQ
ΡΕ ΚΟΥΦΑΛ.......
Έναν γέρο έχετε στο φόρουμ και βαλθήκατε να τον ξεκάνετε..!!!
Όλοι βέβαια το παίζετε ΤΕΚΝΑ, αλλά κανείς δεν γράφει πόσο είναι..!!
Ή όσοι γράφετε είναι ΧΩΡΙΣ τα καλοκαίρια.......
Κανονικά έπρεπε να με έχετε στα ώπα-ώπα,αλλά εσείς όλο κόντρα μου πάτε.
ΡΕ ΚΟΥΦΑΛ.......
Έναν γέρο έχετε στο φόρουμ και βαλθήκατε να τον ξεκάνετε..!!!
Όλοι βέβαια το παίζετε ΤΕΚΝΑ, αλλά κανείς δεν γράφει πόσο είναι..!!
Ή όσοι γράφετε είναι ΧΩΡΙΣ τα καλοκαίρια.......
Κανονικά έπρεπε να με έχετε στα ώπα-ώπα,αλλά εσείς όλο κόντρα μου πάτε.
Άντε ρε αχάριστε ,εδώ ανεβήκαμε για τα ματάκια σου μέχρι Κατερίνη και συ άφαντος...
Μην μας πιάσεις τον Αγ Πέτρο και το πήγα και ήρθα πάλι πίσω μπλα μπλα μπλα.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ
Μια και στους επόμενους μήνες ο γιος μου θα βρίσκεται στο Χαιδάρι.
Οπότε.........αν το θέλει ο κύριος,κάπου θα σας πετύχω.
Καλά εγώ γέρος ξυπνάω από τις 6 και γράφω, ΕΣΥ..??
ΥΓ. Ότι και να πεις έχεις δίκαιο για τη Λεπτοκαρυά,ΟΜΩΣ ήμουν πολύ φρέσκος
από την εντατική και την ανακοπή για τέτοιες βόλτες.Τώρα μετά από 2 μήνες σχεδόν,
βρίσκω τις δυνάμεις μου και ιατρών επιτρεπόντων και καιρού φυσικά,αύριο μάλλον
ετοιμάζω το τενερέ,μπαταρία πλύσιμο κ.λ.π. ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ..!!
Όχι τίποτε άλλο αλλά να πείσουμε και τον φίλο μας που ρωτούσε εάν είναι δικό μου
και άλλα παρόμοια ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ..!!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ
Μια και στους επόμενους μήνες ο γιος μου θα βρίσκεται στο Χαιδάρι.
Οπότε.........αν το θέλει ο κύριος,κάπου θα σας πετύχω.
Καλά εγώ γέρος ξυπνάω από τις 6 και γράφω, ΕΣΥ..??
ΥΓ. Ότι και να πεις έχεις δίκαιο για τη Λεπτοκαρυά,ΟΜΩΣ ήμουν πολύ φρέσκος
από την εντατική και την ανακοπή για τέτοιες βόλτες.Τώρα μετά από 2 μήνες σχεδόν,
βρίσκω τις δυνάμεις μου και ιατρών επιτρεπόντων και καιρού φυσικά,αύριο μάλλον
ετοιμάζω το τενερέ,μπαταρία πλύσιμο κ.λ.π. ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ..!!
Όχι τίποτε άλλο αλλά να πείσουμε και τον φίλο μας που ρωτούσε εάν είναι δικό μου
και άλλα παρόμοια ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ..!!
Γέρος και γω μάλλον τότε, αλλά μπροστά σου παιδάκι λέμε...
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Ότι το παπάκι είναι η λύση στο πρόβλημα τους..??
Από πολύ δύσκολο έως αδύνατον το βλέπω.
Άλλη γεννιά,με άλλη νοοτροπία και άλλη φιλοσοφία.
Μόνο αν έτρωγαν κανέναν μπίστο περίεργο θα αναρωτιόντουσαν...!!!
Ή αν είχαν κανένα κουφό τρακάρισμα......αν τους πλάκωναν καμμιά 200αριά+ κιλά.
Από τη στιγμή που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί στην κίνηση
της πόλης ένα ελαφρύ χαμηλό ευκολοδήγητο όχημα είναι πολύ λιγότερο
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ από οποιαδήποτε ΜΗΧΑΝΗ ή ΣΚΟΥΤΕΡ,εγώ..........
ΣΗΚΩΝΩ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και παραδίνομαι αφήνοντας τον καθέναν
στη μοίρα του...!!!!
Αυτοί ψάχνουν αναρτήσεις,φρένα και πάει λέγοντας.......
Εγώ μετράω 3 τρακαρίσματα στην πόλη,με ΕΥΤΥΧΩΣ τεράστια κωλοφαρδία,
απώλειες......ράμματα στο πρόσωπο την πρώτη φορά,
ένα σπασμένο δάχτυλο ποδιού τη δεύτερη,και 1 σπασμένο και ένα ραγισμένο πλευρό
την τελευταία.
Επίσης κάποιες χύμες στην πόλη λόγω οδοστρώματος,και μία λόγω μαλακίας.
Ήμουν με ένα παπάκι Σουζούκι 50άρι δίχρονο FZ νομίζω το λέγανε και είχα μπροστά
στην ποδιά ένα σκληρό κουτί με ένα ζευγάρι παπούτσια,ε κάποια στιγμή χρειάστηκε να
αλλάξω κατεύθυνση και καταλαβαίνεις κόλλησε το γόνατο στο κουτί και στην ποδιά,
δεν έστριψα και πάρτον κάτω,έφυγα καμμιά 10 μέτρα τσουλίθρα,ήταν και κατηφόρα,τα αυτοκίνητα
από πίσω είχαν θέαμα,αλλά σηκώθηκα ατσαλάκωτος,πήρα και το παπί και τα παπούτσια
και συνέχισα κυριλέ.
Έξω από την πόλη ΤΙΠΟΤΕ,μόνο πτώσεις στο βουνό με τα εντουράκια αναμενόμενες.
Τώρα πως να εξηγήσω σε αυτούς που ρωτάνε γιατί το παπάκι είναι πιο ασφαλές στην πόλη..??
ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ............όμως ή δεν διαβάζουν ή τις προσπερνάνε χωρίς να προβληματιστούν...!!!
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Ότι το παπάκι είναι η λύση στο πρόβλημα τους..??
Από πολύ δύσκολο έως αδύνατον το βλέπω.
Άλλη γεννιά,με άλλη νοοτροπία και άλλη φιλοσοφία.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ από οποιαδήποτε ΜΗΧΑΝΗ ή ΣΚΟΥΤΕΡ,εγώ..........
ΣΗΚΩΝΩ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ και παραδίνομαι αφήνοντας τον καθέναν
στη μοίρα του...!!!!
Αυτοί ψάχνουν αναρτήσεις,φρένα και πάει λέγοντας.......
Εγώ μετράω 3 τρακαρίσματα στην πόλη,με ΕΥΤΥΧΩΣ τεράστια κωλοφαρδία,
απώλειες......ράμματα στο πρόσωπο την πρώτη φορά,
ένα σπασμένο δάχτυλο ποδιού τη δεύτερη,και 1 σπασμένο και ένα ραγισμένο πλευρό
την τελευταία.
Επίσης κάποιες χύμες στην πόλη λόγω οδοστρώματος,και μία λόγω μαλακίας.
Ήμουν με ένα παπάκι Σουζούκι 50άρι δίχρονο FZ νομίζω το λέγανε και είχα μπροστά
στην ποδιά ένα σκληρό κουτί με ένα ζευγάρι παπούτσια,ε κάποια στιγμή χρειάστηκε να
αλλάξω κατεύθυνση και καταλαβαίνεις κόλλησε το γόνατο στο κουτί και στην ποδιά,
δεν έστριψα και πάρτον κάτω,έφυγα καμμιά 10 μέτρα τσουλίθρα,ήταν και κατηφόρα,τα αυτοκίνητα
από πίσω είχαν θέαμα,αλλά σηκώθηκα ατσαλάκωτος,πήρα και το παπί και τα παπούτσια
και συνέχισα κυριλέ.
Έξω από την πόλη ΤΙΠΟΤΕ,μόνο πτώσεις στο βουνό με τα εντουράκια αναμενόμενες.
Τώρα πως να εξηγήσω σε αυτούς που ρωτάνε γιατί το παπάκι είναι πιο ασφαλές στην πόλη..??
ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ............όμως ή δεν διαβάζουν ή τις προσπερνάνε χωρίς να προβληματιστούν...!!!
Τέρενς, σόρρυ ρε φίλε μου,αλλά αμα λες ότι το παπί είναι ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ από μία σοβαρή μηχανή ,δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς σοβαρή κουβέντα....
Keep spamming...
Μικροί Νικόλες...:lol:
amyroukai
07/04/2017, 07:30
πω ρε φίλε....
Δέκα χρόνια πίσω, ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με τα ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από την φλεγόμενη βάτο. Κάτι παπαρούμπες θυμάμαι για το πόσο άχρηστο είναι το ABS και διάφορα γλαφυρά.
Σήμερα ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από το υπερπέραν.
αγάπη μόνο μετά θάνατον γιατί ο προσωρινά νεκρός δεδικαίωται, αλλά άι πάγαινε ρε Καραμήτρο κιόλας να δεις αν έρχομαι. Και όπως έλεγε και ο αιώνιος έφηβος ρόκερ συνομήλικός σου Βασιλάκης, άσε με να κάνω λάθος, μην μου λες πως είν' ντροπή, άσε με να δω μονάχος τι 'ν' το σκούτερ και παπί, έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω, τον ξερόλα τον παππού τον Βόρειό, έχω όρεξη πολλή να οδηγήσω, κι ας μην ξέρω τι είν' απόλυτα σωστό.
και ούτε καφέ δεν προλαβαίνω να πιώ σήμερα... Φιλάκια στα μουτράκια (Μπάκλει χαλαρρρρράααααα) και καλημέρα.
Τέρενς, σόρρυ ρε φίλε μου,αλλά αμα λες ότι το παπί είναι ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ από μία σοβαρή μηχανή ,δεν υπάρχει λόγος να κάνει κανείς σοβαρή κουβέντα....
Keep spamming...
Μικροί Νικόλες...:lol:
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ............ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...???
Γιατί μονίμως απομονώνεις αυτά που γράφω παίρνοντας φράσεις αποσπασματικές και βγάζοντας δικά σου συμπεράσματα..??
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΤΟ.
ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΤΟ.........ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...!!!
Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι,κρίμα τα χρόνια που οδηγείς μοτό....!!!
Ρε μάγκες το λοιπόν :
Ρε παππού μην το παίρνεις πια τόσο πατριωτικά με το παπί ,δεν ξέρω και γω στην ηλικία σου αν καταλήξω με κάποιο τέτοιο όχημα αλλά ρεαλιστικά μιλάμε για ένα αστικό μέσο μετακίνησης.Διαφώνησα με τις μοδίστρες για την επικίνδυνότητά του και την απαξίωση που δέχθηκε (σκραπ κλπ) αλλά ως ένα όριο.Συνεχίζω να υποστηρίζω ξεκάθαρα ότι το επιλέγω εις βάρος μιας μπανιέρας για πολλούς λόγους (βάρος μικρές ρόδες, φλωροστύλ σόρρυ,άσε που αυτόματο δεν μπορώ να οδηγήσω ούτε αμάξι).
Πάμε τώρα στον ψηλό...(GGS)
Ρε πατριώτη μιας και τα χεις τα χρονάκια σου και μάλλον πρόλαβες τα στρογγυλοφάναρα παπιά με τα ταμπούρα και τις αναρτήσεις της πλάκας ,τι σχέση έχουν τα σημερινά με τα μονοσόκ-καλάμια, δισκόφρενα, ψεκασμό και υδρόψυξη που στον αστικό ιστό είναι πυραυλάκια ???
Που υπολείπονται μιας μηχανής (στην πόλη) και μη μου πεις τώρα για μοτάρντ ,μιλάμε για 2000 ευρά περίπου.
ΥΓ ελπίζω να μην το πάμε από την αρχή ε ???
Εντιτ Χαδιάρη σε φιλώ στη μούρη ρε..................
τερενς εχεις μοτο-χιουμορ δεν λεω..να ψαξουμε να σου κανουμε δωρο ενα πατινι..ειναι ακομα πιο ευελικτο στην κινηση, πιο φθηνο στην αγορα-χρηση, θα σε βοηθαει να γυμναζεσαι, δεν θα εχεις αγχος παρκαρισματος, να στο κλεψουνε...εμπρος λοιπον..τι περιμενεις;; χε,χε..
ερωτηση...η ΑΕΚ εβγαλε ..σκουτερ;; χε,χε..
πω ρε φίλε....
Δέκα χρόνια πίσω, ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με τα ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από την φλεγόμενη βάτο. Κάτι παπαρούμπες θυμάμαι για το πόσο άχρηστο είναι το ABS και διάφορα γλαφυρά.
Σήμερα ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας με ποστάκια χαραγμένα στην πέτρα ως δέκα εντολές (όχι αυτές της τηλεόρασης) και την γνώση από το υπερπέραν.
αγάπη μόνο μετά θάνατον γιατί ο προσωρινά νεκρός δεδικαίωται, αλλά άι πάγαινε ρε Καραμήτρο κιόλας να δεις αν έρχομαι. Και όπως έλεγε και ο αιώνιος έφηβος ρόκερ συνομήλικός σου Βασιλάκης, άσε με να κάνω λάθος, μην μου λες πως είν' ντροπή, άσε με να δω μονάχος τι 'ν' το σκούτερ και παπί, έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω, τον ξερόλα τον παππού τον Βόρειό, έχω όρεξη πολλή να οδηγήσω, κι ας μην ξέρω τι είν' απόλυτα σωστό.
και ούτε καφέ δεν προλαβαίνω να πιώ σήμερα... Φιλάκια στα μουτράκια (Μπάκλει χαλαρρρρράααααα) και καλημέρα.
ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ..............
Δεν θα ανεβείς ποτέ σε παπί..........οπότε,
τι τον επικαλείσαι το Βασίλη..??
ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ..??
Καίγεσαι........
Άστο λοιπόν να μιλήσει κανένας άλλος που καβάλησε παπάκι,σκούτερ
ή που έχει την πρόθεση να καβαλήσει...!!
υγ.Εγώ σαν συνταξιούχος ετοιμάζω το καφεδάκι μου ......ΧΑΛΑΡΑ..!!
DOUWE EGBERTS λίγο ακριβός ΑΛΛΑ και γαμώ τον καφέ...!!
υγ2.Ρε μπας και πουλάς σκουτεράκια και σε χαλάω..???
Γιατί εγώ παπιά 40 χρόνια ΜΟΝΟ ....... αγοράζω.
Πες το αν είναι να σταματήσω.
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss:
τερενς εχεις μοτο-χιουμορ δεν λεω..να ψαξουμε να σου κανουμε δωρο ενα πατινι..ειναι ακομα πιο ευελικτο στην κινηση, πιο φθηνο στην αγορα-χρηση, θα σε βοηθαει να γυμναζεσαι, δεν θα εχεις αγχος παρκαρισματος, να στο κλεψουνε...εμπρος λοιπον..τι περιμενεις;; χε,χε..
ερωτηση...η ΑΕΚ εβγαλε ..σκουτερ;; χε,χε..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
Που προσπαθώ να τους χαλαρώσω εδώ μέσα,συναντώ μια ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ.
Και σχόλια του στυλ ότι.........ΤΣΙΜΠΑΩ..!!
Τώρα ποιοι είναι στην ΤΣΙΤΑ και ποιος ΤΣΙΜΠΑΕΙ..........άλλο θέμα..!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα καφέ και τον φραπέ της...........ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λέμε.
Ένας είναι ο καφές. .....
:cool:
Ρε μάγκες το λοιπόν :
Ρε παππού μην το παίρνεις πια τόσο πατριωτικά με το παπί ,δεν ξέρω και γω στην ηλικία σου αν καταλήξω με κάποιο τέτοιο όχημα αλλά ρεαλιστικά μιλάμε για ένα αστικό μέσο μετακίνησης.Διαφώνησα με τις μοδίστρες για την επικίνδυνότητά του και την απαξίωση που δέχθηκε (σκραπ κλπ) αλλά ως ένα όριο.Συνεχίζω να υποστηρίζω ξεκάθαρα ότι το επιλέγω εις βάρος μιας μπανιέρας για πολλούς λόγους (βάρος μικρές ρόδες, φλωροστύλ σόρρυ,άσε που αυτόματο δεν μπορώ να οδηγήσω ούτε αμάξι).
Πάμε τώρα στον ψηλό...(GGS)
Ρε πατριώτη μιας και τα χεις τα χρονάκια σου και μάλλον πρόλαβες τα στρογγυλοφάναρα παπιά με τα ταμπούρα και τις αναρτήσεις της πλάκας ,τι σχέση έχουν τα σημερινά με τα μονοσόκ-καλάμια, δισκόφρενα, ψεκασμό και υδρόψυξη που στον αστικό ιστό είναι πυραυλάκια ???
Που υπολείπονται μιας μηχανής (στην πόλη) και μη μου πεις τώρα για μοτάρντ ,μιλάμε για 2000 ευρά περίπου.
ΥΓ ελπίζω να μην το πάμε από την αρχή ε ???
Εντιτ Χαδιάρη σε φιλώ στη μούρη ρε..................
ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....................ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Τους αφήνω στη μοίρα τους,αφού ο άλλος γουστάρει να κυκλοφορεί στην ΠΟΛΗ με το χιλιάρι αντί
με το παπί............ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.....!!!!
υγ.Με αδικείς,παπάκι έχω από τα 20.
Ένας είναι ο καφές. .....
:cool:
ΠΕΣ.......ΠΕΣ
Εγώ μαθαίνω μέχρι να ξαναπεθάνω ,δεν έχω εγωισμούς σαν αυτούς από πάνω...!!!
gior-gos
07/04/2017, 08:08
Αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ
σημερινη νεολαια...
τοτε, 10 10 τις βγαζαμε τις γκομενες!!!
:bawl:
Spam για ελάφρυνση λοιπόν.
Έχω κόψει το κάπνισμα πολλά χρόνια ,οπότε καταλαβαίνω την ευχαρίστηση ενός καπνιστή στον συνδυασμό καφέ-τσιγάρο (φθάνει να μην ενοχλεί άλλο κόσμο).
Πριν χρόνια ένας κολλητός που ανεβοκατέβαινε Γερμανία (πιανίστας και μερακλής μεγάλος)είχε φέρει μαζί με διάφορα labels μπύρας και 5-6 καφέδες φίλτρου.
Μας βάζει μιλάμε τον αγαπημένο του δοκιμάζω και μένω από το άρωμα, του λέω λοιπόν το εξής που έμεινε : μλκ μου αυτός ο καφές είναι τόσο out of this world που νοιώθω την "ολοκλήρωση" σαν να πίνω και να καπνίζω μαζί...
ακριβο παπι=kopi luwak σε φραπε απο το Γρηγορη....
ΠΕΣ.......ΠΕΣ
Εγώ μαθαίνω μέχρι να ξαναπεθάνω ,δεν έχω εγωισμούς σαν αυτούς από πάνω...!!!
Αν μιλάς για την αφυδατωμενη φυκοκεντριζομενη μαλακια που λέγεται στιγμιαιος λυπάμαι αλλά θα στεναχωρισω.
Αυτό ΔΕΝ είναι καφές, είναι δηλητήριο.
Ελληνικος ,στο μπρικακι και ανακάτεμα να μοσχομυρισει το σύμπαν.
Τόσα καφεκοπτεια έχετε εκεί πάνω.
ακριβο παπι=kopi luwak σε φραπε απο το Γρηγορη....
Πόσα ξέρεις εσύ. ....
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Γι'αυτό δεν αγοράζουμε βάρκες 200+ κιλών, αλλά μοτοσικλέτες ελαφριές, χαμηλές και ευκολοδήγητες. :lol:
Ούτε στην πόλη, ούτε στο χωριό. Σταμάτα να επιμένεις. Έχεις άδικο. Έχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένες μοτοσικλέτες που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για πόλη και τις συγκρίνεις με το παπί. Ε σου έχω σπουδαία νέα. Υπάρχουν μοτοσικλέτες που είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για την πόλη.
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ............ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...???
Γιατί μονίμως απομονώνεις αυτά που γράφω παίρνοντας φράσεις αποσπασματικές και βγάζοντας δικά σου συμπεράσματα..??
Τέρενς,το παπί δεν είναι ασφαλέστερο από μία μοτοσικλέτα ΠΟΥΘΕΝΑ.-
Αν μιλάς για την αφυδατωμενη φυκοκεντριζομενη μαλακια που λέγεται στιγμιαιος λυπάμαι αλλά θα στεναχωρισω.
Και γω είπα θα βγει είδηση .Εντάξει ρε λαμόγιο ,κοντά στα 40 χρόνια πίνουμε Ελληνικό (Τούρκικο κατά τους παλαιότερους).
Εκείνο ρε που λέει αν είσαι παντρεμένος χρόνια με την ίδια ακόμα και θεά γυναίκα ψάχνεις το διαφορετικό (ακόμα και χειρότερο ρεαλιστικά) ,λοιπόν αυτό ρε μετέφερε το σε καφέ ..................
ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.........
Σαν αυγό.
Γι'αυτό δεν αγοράζουμε βάρκες 200+ κιλών, αλλά μοτοσικλέτες ελαφριές, χαμηλές και ευκολοδήγητες. :lol:
Ούτε στην πόλη, ούτε στο χωριό. Σταμάτα να επιμένεις. Έχεις άδικο. Έχεις στο μυαλό σου συγκεκριμένες μοτοσικλέτες που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για πόλη και τις συγκρίνεις με το παπί. Ε σου έχω σπουδαία νέα. Υπάρχουν μοτοσικλέτες που είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για την πόλη.
ΤΟ DIVERSION ΤΟ 600 ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ
Τις μοτό που λές..??
Ένα χρόνο άντεξε............μετά ΠΑΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....!!!
Εντάξει δεν θα επιμείνω άλλο.
Εγώ το παπάκι μου κι εσείς τις μοτό σας,και στο τέλος λογαριασμό...!!!
υγ. Δεν αγόρασα το σούπερ τενερέ για να πηγαίνω για καφέ στη Θεσσαλονίκη.
Τα 5-6 χλμ. τα καλύπτω με τα πόδια,επιβάλλεται σε τέτοιες ηλικίες η γυμναστική
σε αερόβια κατάσταση για την καρδιά,τώρα δε μετά το συμβάν ακόμα παραπάνω,αφού σκέφτομαι
να πουλήσω και το παπάκι για να κυκλοφορώ με τα πόδια παντού.
Όχι, δεν είναι. Θα σου δώσω το ΜΤ, όταν κατέβεις Αθήνα, να γίνεις 20 χρονών πάλι και να ανοίξεις thread
"ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ
το χειρότερο πράγμα που έχει πατήσει στην Αθήνα, καθυστερούν ακόμα και μένα.....!!!112"
Τέρενς,το παπί δεν είναι ασφαλέστερο από μία μοτοσικλέτα ΠΟΥΘΕΝΑ.-
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ...........
Εύχομαι κανείς να μη διαπιστώσει το αντίθετο με
ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ όχι μόνο για την τσέπη του
αλλά πρωτίστως για την σωματική του ακεραιότητα..!!!!
Έτσι κι αλλιώς που συμφωνήσαμε οι δυό μας για να συμφωνήσουμε
και τώρα...???
Κρατώ εγώ τη δική μου άποψη ,κρατείστε κι εσείς τη δική σας.
Και γω είπα θα βγει είδηση .Εντάξει ρε λαμόγιο ,κοντά στα 40 χρόνια πίνουμε Ελληνικό (Τούρκικο κατά τους παλαιότερους).
Εκείνο ρε που λέει αν είσαι παντρεμένος χρόνια με την ίδια ακόμα και θεά γυναίκα ψάχνεις το διαφορετικό (ακόμα και χειρότερο ρεαλιστικά) ,λοιπόν αυτό ρε μετέφερε το σε καφέ ..................
Και το διαφορετικό πρέπει να είναι τρανσεξουαλ ρε φίλε;
Γιατί θα σε γ@/σει .......
Όχι, δεν είναι. Θα σου δώσω το ΜΤ, όταν κατέβεις Αθήνα, να γίνεις 20 χρονών πάλι και να ανοίξεις thread
"ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ
το χειρότερο πράγμα που έχει πατήσει στην Αθήνα, καθυστερούν ακόμα και μένα.....!!!112"
ΜΤ και 20χρονος Τέρενς ε...
Δώκε του και ένα τέτοιο μη μείνει πουθενά.
380866
Και το διαφορετικό πρέπει να είναι τρανσεξουαλ ρε φίλε;
Γιατί θα σε γ@/σει .......
Ώπα ρε πως έφτασες σ' αυτό το συμπέρασμα ? μιλάμε ότι κάνεις άλματα μεγάλα κιόλας...
χαχαχα
"ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΙΟ DIVERSION ΛΕΩ..??
Σε αυτό το καινούργιο αναφέρομαι το τετρακύλινδρο που είναι σαν παπί,
που τραβάει από πολύ χαμηλά και είναι πολύ ελαφρύ.
Παρεπιμπτόντως το μοναδικό ΜΤ που καβάλησα και είχα στην κατοχή μου είναι
ένα ιστορικό εντουράκι Χόντα πενηνταράκι,κατακόκκινο που είχα αγοράσει το
80 αν θυμάμαι καλά.Το δικό σου ποιο ΜΤ είναι..??
Ώπα ρε πως έφτασες σ' αυτό το συμπέρασμα ? μιλάμε ότι κάνεις άλματα μεγάλα κιόλας...
χαχαχα
Ντουγρου για Βραζιλια τον.....κοβω...