View Full Version : Τι να κανω με το θεμα της μεταβιβασης
Stavrakos
07/04/2017, 14:29
Καλησπερα παιδια βρηκα ενα Φειζερ και λεω κυριακη να παω να την παρω αλλα... Παρεδωσε πινακιδα και για να την παρει μου ζηταει να βγαλω ασφαλια στο ονομα μου με τον αριθμο κυκλοφοριας του και να την στειλω σε αυτον για να μπορεσει να παρει τις πινακιδες...Η ερωτηση μου ειναι η εξης ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
AristidisZ
07/04/2017, 14:32
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, όχι και κάτι τρομερό...
Μίλα με έναν ασφαλιστή και δες αν μπορείς να την ακυρώσεις εντός 3~4 ημερών σε περίπτωση που τελικά δε γίνει μεταβίβαση
Stavrakos
07/04/2017, 14:34
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, όχι και κάτι τρομερό...
Μίλα με έναν ασφαλιστή και δες αν μπορείς να την ακυρώσεις εντός 3~4 ημερών σε περίπτωση που τελικά δε γίνει μεταβίβαση
Kαι λεω τωρα εγω πες πως γινετε η μαλ..στραβη στο να εχει κανενα ατυχημα
AristidisZ
07/04/2017, 14:36
Kαι λεω τωρα εγω πες πως γινετε η μαλ..στραβη στο να εχει κανενα ατυχημα
ε και ;
δική του η μηχανή, με το δίπλωμά του θα βγει η ασφάλεια, το πολύ πολύ να αναγκαστείς να την πληρώσεις
Stavrakos
07/04/2017, 15:04
ε και ;
δική του η μηχανή, με το δίπλωμά του θα βγει η ασφάλεια, το πολύ πολύ να αναγκαστείς να την πληρώσεις
Θα μιλησω με τον ασφαληστη μου οπως και να εχει ευχαριστω
Πανε δες την και αν αποφασίσεις να την αγοράσεις βγάζεις τότε την ασφάλεια. Κυριακάτικα δεν μπορεις να κανεις μεταβίβαση έτσι και αλλιως
Stavrakos
07/04/2017, 15:43
Πανε δες την και αν αποφασίσεις να την αγοράσεις βγάζεις τότε την ασφάλεια. Κυριακάτικα δεν μπορεις να κανεις μεταβίβαση έτσι και αλλιως
Εξουσιοδοτηση θα εκανα για την μεταβιβαση αλλα το θεμα ειναι οτι μιλαω με τον τυπο 10 μερες τωρα και δεν μου ειχε πει για ασφαλειες και πινακιδες μεχρι σημερα... Λες και δεν μπορουσε να βγαλει ασφάλεια και να την ακυρωνε μετα να επερνε τα λεφτα του πισω
sapila racing
07/04/2017, 16:08
Εξουσιοδοτηση θα εκανα για την μεταβιβαση αλλα το θεμα ειναι οτι μιλαω με τον τυπο 10 μερες τωρα και δεν μου ειχε πει για ασφαλειες και πινακιδες μεχρι σημερα... Λες και δεν μπορουσε να βγαλει ασφάλεια και να την ακυρωνε μετα να επερνε τα λεφτα του πισω
O νόμος πλέον λέει οτι για να παρεις πίσω τις πινακίδες που έχεις καταθέσει πρέπει πρώτα να έχεις κανει ασφάλεια.
Και οχι δεν θα τα παρει πίσω τα χρήματα της ασφάλειας αν την ακυρώσει. Το ελάχιστο που χρεώνεται ειναι ενας μήνας νομίζω.
Αγορασα μηχανακι με "αντιστοιχο" status πριν 1 μηνα..
Αυτος πουλαει το μηχανακι οποτε πρεπει να το εχει αποδεσμευμενο απο αυτου του ειδους τα προβληματα.
Να παει να βγαλει ασφαλεια στο ονομα του, να παρει τις πινακιδες απο εφορια, να το περασει κ απο κτεο εαν χρειαζετε και μετα το αγοραζεις.
Εαν οχι, ας βρει αλλων.
Εαν παρολαυτα το θελεις πολυ το μηχανακι μπορεις να κανεις ενα ιδιωτικο συμφωνητικο κ να του δωσεις μια προκαταβολη(150-200ευρω) ωστε να χει και αυτος να κινηθει κ να κανει τις απαραιτητες ενεργιες..
Αλλα σαν φιλοσοφια ισχυει-> Εφοσων θελεις να πουλησεις πρεπει να εχεις τακτοποιημενα πινακιδες,ασφαλειες,κτεο,σηματα αλλιως βαση νομου απλα δεν μπορεις να πουλησεις...
Stavrakos
08/04/2017, 00:11
Αγορασα μηχανακι με "αντιστοιχο" status πριν 1 μηνα..
Αυτος πουλαει το μηχανακι οποτε πρεπει να το εχει αποδεσμευμενο απο αυτου του ειδους τα προβληματα.
Να παει να βγαλει ασφαλεια στο ονομα του, να παρει τις πινακιδες απο εφορια, να το περασει κ απο κτεο εαν χρειαζετε και μετα το αγοραζεις.
Εαν οχι, ας βρει αλλων.
Εαν παρολαυτα το θελεις πολυ το μηχανακι μπορεις να κανεις ενα ιδιωτικο συμφωνητικο κ να του δωσεις μια προκαταβολη(150-200ευρω) ωστε να χει και αυτος να κινηθει κ να κανει τις απαραιτητες ενεργιες..
Αλλα σαν φιλοσοφια ισχυει-> Εφοσων θελεις να πουλησεις πρεπει να εχεις τακτοποιημενα πινακιδες,ασφαλειες,κτεο,σηματα αλλιως βαση νομου απλα δεν μπορεις να πουλησεις...
Εεεεετσι...Στα λογια μου ερχεσαι.Μιλησα με την ασφαλιστικη μου και μου ειπε πανε δες αν σου αρεσει και αν ναι σου βγαζω ασφαλεια στην στελνω με φαξ και κανεις την δουλεια σου...Αρκει να το ξεκαθαρισω οτι δεν εχω σκοπο να του πληρωσω τελη και κτεο...Φανταζεσαι να μου πει ο τυπος δικα σου?ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ που λεει και ο Τσουκαλας
Αυτος τα κανει ολα και εφοσον δεν σε ειχε ενημερωσει καπου βρωμαει η δουλεια.
Εγω οταν αγορασα ο τυπος εκανε το πρωι anytime πηρε πινακιδες εγινε η μεταβιβαση εστειλε την αδεια στο δικο μου ονομα στην ασφαλιστικη εκανε ακυρωση και πηρε ολα τα χρηματα του πισω την ιδια μερα.
Αυτο βεβαια πριν 2 χρονια μπορει κατι να εχει αλλαξει τωρα.
Stavrakos
08/04/2017, 10:13
Αυτος τα κανει ολα και εφοσον δεν σε ειχε ενημερωσει καπου βρωμαει η δουλεια.
Εγω οταν αγορασα ο τυπος εκανε το πρωι anytime πηρε πινακιδες εγινε η μεταβιβαση εστειλε την αδεια στο δικο μου ονομα στην ασφαλιστικη εκανε ακυρωση και πηρε ολα τα χρηματα του πισω την ιδια μερα.
Αυτο βεβαια πριν 2 χρονια μπορει κατι να εχει αλλαξει τωρα.
Τι να πω ρε φιλε αν μου αρεσει απο κοντα η μηχανή θα κανω τα στραβα ματια για ολα και θα την παρω γιατι αν δεις αγγελιες Fz6 S2 μακεδονια θρακη που ψαχνω οι αγγελιες ειναι στα δαχτυλα...το πολύ πολύ μετα να κλαιω σαν την Μαρθα Βουρτση στο φορουμ
SHOOTER045
08/04/2017, 11:08
Τι να πω ρε φιλε αν μου αρεσει απο κοντα η μηχανή θα κανω τα στραβα ματια για ολα και θα την παρω γιατι αν δεις αγγελιες Fz6 S2 μακεδονια θρακη που ψαχνω οι αγγελιες ειναι στα δαχτυλα...το πολύ πολύ μετα να κλαιω σαν την Μαρθα Βουρτση στο φορουμ
Να μην κανείς τα στραβά μάτια
Γιατί μετα θα κοκκινησουν απ το κλάμα.
Οτι σου είπε ο leftos.
Επίσης όταν - και αν πας- να επιμενεις το νταλαβερι να γίνει σε πολυσύχναστο μέρος, αν είναι δυνατόν απέναντι απο αστυνομικό τμήμα ακόμα καλύτερα
Stavrakos
08/04/2017, 11:17
Να μην κανείς τα στραβά μάτια
Γιατί μετα θα κοκκινησουν απ το κλάμα.
Οτι σου είπε ο leftos.
Επίσης όταν - και αν πας- να επιμενεις το νταλαβερι να γίνει σε πολυσύχναστο μέρος, αν είναι δυνατόν απέναντι απο αστυνομικό τμήμα ακόμα καλύτερα
Δεν θελω να σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να εξελιχθει ασχημα εχω βαλει στο μυαλο μου οτι ο ανθρωπος δεν την κυκλοφορει μεσα στον χειμωνα και παρεδωσε..Ετσι με βολευει να το βλεπω δηλαδη..τελος παντων θα ακουσω την συμβουλη σου λογο και επαγγελματος σου και θα το κανω πραξη αυτο που λες με το καλο να παω τεταρτη μαλλον και θα ενημερωσω
macedonas
08/04/2017, 22:11
Σε ποιο μέρος τη βρήκες ?
Ελπίζω να είσαι ποιο τυχερός αυτή τη φορά ....
Stavrakos
08/04/2017, 22:27
Σε ποιο μέρος τη βρήκες ?
Ελπίζω να είσαι ποιο τυχερός αυτή τη φορά ....
Ευχαριστω φιλε το ελπιζω και εγω...απο την Δραμα την βρηκα