View Full Version : Eδώ μπαίνουν οι αστείες αγγελίες IIΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
Lioulios
29/04/2020, 23:14
Οι αγγελιες στις οποιες υπαρχουν οχηματα που ως δια μαγειας η τιμη ανεβαίνει κανα 3-4-5 κατοσταρικα ,ανήκουν σε κατι τυπους που τους εχουν κάνει τα @@ τσουρέκια απο ταπαζάρια και εχουν ξενερωσει.
Καποιοι κοιτανε αγγελιες με μοτο στα5Κ και κατευθειαν το χουν κανει δικο τους με 4 .
Καποιοι πεφτουν σε μια λογικη τιμη οταν υπαρχει εντονο ενδιαφερον κανα δυο κατοσταρικα και άλλοι οχι.
Πτνα ζωή ,αλλ thats it
alexis72
29/04/2020, 23:32
οι περισσότεροι που βάζουν αγγελίες νομίζουν οτι απευθύνονται σε ηλίθιους η χαζούς κλπ...
π.χ. πουλάει ο αλλος στερεοφωνικό κ γράφει σε αρίστη κατάσταση κ γράφει στο τέλος ....ΔΕΝ παίζει το cd - δεν παίζει η κασέτα η ειναι καμένο το 1 ηχείο ...
διάβαζα σήμερα για ενα aiwa stereo 20ετίας που πουλάει 180 euro κάποιος ξύπνιος ...το ειχε γράφει , κλεισμένο μέσα στην ντουλάπα για πολλά χρόνια ...
αλλά θέλει λαστιχάκι για το cd η νέο laser κλπ ,που το πολύ να αξίζει 30-40 ευρώ κ μόνο σαν ενισχυτής η σαν ραδιόφωνο ...τα ιδια κ χειρότερα συμβαίνει με αγγελίες για μοτο η αυτοκίνητα κλπ
Πάντως αυτό που γράφει ο Lioulios είναι αλήθεια, υπάρχουν διάφοροι μαλάκες, να σας πω προσωπικό παράδειγμα, εγώ μένω έξω αγοράσαμε πέρισυ καινούργιο αυτοκίνητο αλλά επειδή εδώ θες χειμερινά ή καλοκαιρινά κι επειδή είχα δοκιμάσει και μου αρέσανε είπαμε να το γυρίσουμε σε παντως καιρού συν χιόνι.
Η αντιπροσωπία μαλακιζόταν (ήθελε έξτρα 500 ευρώ για να τα βάλει και δεν έδινε πίσω τα άλλα) οπότε τα αγοράσαμε μόνοι τα δώσαμε να τα φορέσουν και έβαλα αγγελία για τα άλλα. Μιλάμε για ολοκαίνουργια πρακτικά απάτητα pirelli λάστιχα, τι είχαν κάνει; Παραγωγή φορτηγό, φορτηγό αντιπροσωπία. Ζήτησα τιμή χαμηλότερη από την ονλάιν αγορά που βρήκα, αν θυμάμαι καλά 280 και εμφανίζεται πρώτος πρώτος ένα τύπος και μου λέει με 120 τα παίρνω τώρα, φυσικά του είπα όχι, και με υφάκι γυρνάει και λέει 150 τελευταία προσφορά. Ήταν τυχερός που δεν τον διαολόστειλα, μες τη μέρα είχαν πουληθεί ακριβώς όσο ζήτησα. Ο άλλος σίγουρα ήθελε να τα πάρει τζάμπα για να τα πουλήσει μετά μπορει και παραπάνω
Υπάρχει κόσμος που κοιτάει όλη μέρα αγγελίες για να βγάλει μεροκαματο
karellen
30/04/2020, 10:19
Όταν πουλάς κάτι οι περισσότεροι σε αντιμετωπίζουν σαν πεινάλα,έχουν κλειδώσει προκαταβολικά στο μυαλό τους ότι θα τους κάνεις εκπτωσάρα 30-40% και γυροφέρνουν το παζάρι εκεί.
Άμα δε κάνεις τη μαλακία και γράψεις 'συζητήσιμη' τη γ@μησες! :cry:
Στον Έλληνα είναι να μην δείξεις πωλητήριο.
Ξυπνά ο μαυραγορίτης μέσα του.
Υπάρχουν τριών κατηγοριών αγγελίες.
Αυτοί που έχουν ανάγκη και το δίνουν χαμηλά σε τιμή
Αυτοί που δίνουν σε λογική τιμή σε σχέση με την αγορά
Αυτοί που δεν θα το πουλήσουν γιατί δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα
Και Οι τρεις κατηγορίες εντοπίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.
Νομίζω ότι δεν έχει κάτι άλλο να γράψουμε
Lioulios
30/04/2020, 11:33
Ετσι
Kickstart
30/04/2020, 12:29
Έχω πουλήσει αρκετά μηχανάκια στη ζωή μου μέσω αγγελιών αλλά και άλλα πράγματα όπως κουζίνες, τραπέζια, σαλόνια, κράνη, ρούχα κτλ..
Αν τα πράγματα που πουλάς είναι στην κατάσταση που περιγράφεις και δεν λες ψέμματα στην περιγραφή, και ζητήσεις ένα λογικό αντίτιμο και όχι ότι εξαπτει την φαντασία σου τότε είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί ο σοβαρά ενδιαφερόμενος και θα αγοράσει οτι πουλάς.. Στάνταρ θα σε βολιδοσκοπησει και ο χασομερης που είναι πρώτα ξαδέρφια με τον τζαμπατζη αλλά αυτούς τους κλείνεις το τηλέφωνο στη μούρη και τελειώνει εκεί το πράμα..
Με την παραπάνω μέθοδο από ότι έχω βγάλει σε αγγελία δεν μου έχει μείνει ποτέ τίποτα απουλητο..
Και κάτι τελευταίο.. Οι πωλήσεις χρειάζονται και υπομονή.. Αν καίγεσαι να διώξεις και να πάρεις χρήμα.. Τότε σίγουρα θα χεις χασούρα και θα σκοτώσεις το αγαθό που σπρώχνεις.
Lioulios
01/05/2020, 00:28
Και γιατι ρε παπαρες δεν πατε στις αγγελιες ποικύλης ύλης που πουλαω κατι επιπλα ,παιδικες κουνιες και διαφορα άλλα ...με ωραιες περιγραφες κτλ να τα παρετε να μου αδειασει η αποθηκη γιατι στο τελος ουτε το ποδηλατο δεν θα χωραει.
Και γιατι ρε παπαρες δεν πατε στις αγγελιες ποικύλης ύλης που πουλαω κατι επιπλα ,παιδικες κουνιες και διαφορα άλλα ...με ωραιες περιγραφες κτλ να τα παρετε να μου αδειασει η αποθηκη γιατι στο τελος ουτε το ποδηλατο δεν θα χωραει.
Νοικιάζω μεγάλη αποθήκη :lol:
Άποψή μου, ο μέσος Έλληνας είναι πιο λαμόγιο από το μέσο δυτικό και αυτό φαίνεται ΚΑΙ στις αγγελίες, τόσο από πλευράς πωλητή, όσο και αγοραστών. Όσο ήμουν έξω τα ομολογουμένως, λίγα πράγματα που αγόρασα μεταχειρισμένα ( και όσα πούλησα, ε; ) είχαν τίμια περιγραφή και λογική τιμή, κάτι που εδώ δε βρίσκω εξίσου εύκολα. Παίζει φυσικά ρόλο και η μεγαλύτερη αφθονία αγαθών, αλλά σε κάποιο βαθμό είναι θέμα νοοτροπίας, να πιάσουμε τον άλλο λίγο μαλάκα γιατί θα θέλει να μας πιάσει και αυτός.
Φυσικά δεν είμαστε οι μόνοι, τη χειρότερη εμπειρία σε ιδιωτική αγοραπωλησία την είχα με Ινδό, καθόλου πτωχό.
Υπάρχει κόσμος που κοιτάει όλη μέρα αγγελίες για να βγάλει μεροκαματο
Υπάρχουν και μερικοί που τις κοιτάνε χωρίς καν να σκοπεύουν να αγοράσουν κάτι, σαν τη Πόντια πουτάνα του ανεκδότου (αχεμ :D)
panavour
01/05/2020, 02:16
Άποψή μου, ο μέσος Έλληνας είναι πιο λαμόγιο από το μέσο δυτικό και αυτό φαίνεται ΚΑΙ στις αγγελίες, τόσο από πλευράς πωλητή, όσο και αγοραστών. Όσο ήμουν έξω τα ομολογουμένως, λίγα πράγματα που αγόρασα μεταχειρισμένα ( και όσα πούλησα, ε; ) είχαν τίμια περιγραφή και λογική τιμή, κάτι που εδώ δε βρίσκω εξίσου εύκολα. Παίζει φυσικά ρόλο και η μεγαλύτερη αφθονία αγαθών, αλλά σε κάποιο βαθμό είναι θέμα νοοτροπίας, να πιάσουμε τον άλλο λίγο μαλάκα γιατί θα θέλει να μας πιάσει και αυτός.
Φυσικά δεν είμαστε οι μόνοι, τη χειρότερη εμπειρία σε ιδιωτική αγοραπωλησία την είχα με Ινδό, καθόλου πτωχό.
Υπάρχουν και μερικοί που τις κοιτάνε χωρίς καν να σκοπεύουν να αγοράσουν κάτι, σαν τη Πόντια πουτάνα του ανεκδότου (αχεμ :D)
το 99,9% εδω μεσα.:cry::lol:
καποτε ενας φιλος ηθελε μηχανακι... αφου μου ζητησε τη βοηθεια μου και του εδωσα καποιες κατευθυνσεις, κατεληξε να βρει γυμνο 4κ 600αρι
στα 2200 €.. το μηχανακι ηταν σε παρα πολυ καλη κατασταση, και το μονο που του εκανε ο φιλος ηταν καποιες
αισθητικες παρεμβασεις στους χρωματισμους καποιων πλαστικων.. αλλα τα γυαλισε αλλα τα εβαψε.. κοστος? καμποσος προσωπικος χρονος
μια αλοιφη και ενα κουτακι χρωμα.. 2μισυ χρονια μετα μου στελνει ενα μνμ να εχω το νου μου αμα θελει κανεις μηχανη γιατι το πουλαγε..
η τιμη? 3000 €!!!! και οσο το ειχε ουτε λαστιχα δε του χε αλλαξει... οταν του ειπα γιατι το δινει τοσο μου απαντησε ξερα, "εγω τσαμπα δε τη δινω"
εκεινη την εποχη ηταν που αρχισα να ψαχνω κι εγω μηχανη.. αυτο αυτοματα αποκλειστηκε και κατεληξα στο cbf του billymuse που επισης ειχε βαλει αγγελεια..
οταν ο φιλος ειδε την νεα αγορα μου, με ρωτησε γιατι δε πηρα το δικο του.. του εξηγησα οτι εκτος του οτι δεν ηθελα 4κυλινδρο, το μηχανακι του ηταν ακριβο
ο διαλογος που ακολουθησε ειχε ως εξης:
- ε θα σου εκοβα εσενα μωρμαλακα, δε θα στο εδινα τοσο...
- ποσα θα μου εκοβες δλδ?
- ε θα στο εδινα 2800..
- δλδ θα μου εκοβες 2 κατοσταρικα, σε μηχανακι που αγορασες 2200 πριν 2μιση χρονια και δε του χεις ριξει φραγκο? γι αυτο δε το πηρα!!!
Ανεξαρτήτως νοοτροπιών πάντως, ο βασικός λόγος που τα μεταχειρισμένα είναι ακριβά ή φτηνά είναι η δυνατότητα ή μη να αγοράσει κάποιος καινούργιο. Για αυτό και έξω, σε πιο πλούσια κράτη οι τιμές πέφτουν πολύ. Από εκεί κι ύστερα τα βρίσκεις όλα, όπως με τον «φτωχούλη» σου ινδό που φαντάζομαι κοιτούσε και το λεπτό
καποτε ενας φιλος ηθελε μηχανακι... αφου μου ζητησε τη βοηθεια μου και του εδωσα καποιες κατευθυνσεις, κατεληξε να βρει γυμνο 4κ 600αρι
στα 2200 €..
Ο τύπος εκτός από εξυπνάκιας είχε και θράσος. Σου την είπε κιόλας που δεν την πήρες ενώ ήξερε ότι ήξερες πόσο την είχε αγοράσει εξαρχής;
Καλός φίλος, να τον προσέχεις :D
Ο τύπος εκτός από εξυπνάκιας είχε και θράσος. Σου την είπε κιόλας που δεν την πήρες ενώ ήξερε ότι ήξερες πόσο την είχε αγοράσει εξαρχής;
Καλός φίλος, να τον προσέχεις :D
νταξ, δε μου την ειπε ακριβως... αυτος απλα ρωτησε πως και δε προτιμησα το δικο του που το ξερω... εγω του την ειπα...
αφου του εξηγησα πρωτα οτι ηθελα ενα μηχανακι απλο, μανιτζεβελο στη πολη, ευκολο και φθηνο στη συντηρηση (γι αυτο προτιμουσα 2Κ)
και να μπορω να φορτωσω μπαγκαζια για διακοπες, σε καμια περιπτωση δε θα αγοραζα μηχανη 600 € πανω απο τη τιμη που αγοραστηκε πριν
2μισυ χρονια, με +20000 χλμ στο κοντερ και με τα ιδια λαστιχα που φοραγε οταν το πηρε...
Του εύχομαι του "φιλου" σου να μη το πουλήσει ποτέ, κ να σκουριάσει στα χέρια του το μηχανάκι :beer:
σε καμια περιπτωση δε θα αγοραζα μηχανη 600 € πανω απο τη τιμη που αγοραστηκε πριν
2μισυ χρονια, με +20000 χλμ στο κοντερ και με τα ιδια λαστιχα που φοραγε οταν το πηρε...
Φαίνεται κάποια χιλιόμετρα θεωρούνται σαν τα χρόνια του ουίσκι δίνουν αξία, και λίγα ζήτησε :lol::lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/05/2020, 15:52
Πριν 10 χρόνια πέσαν λεφτά στα χέρια μου και φοβήθηκα ότι θα τα έτρωγα και έκανα μια επένδυση. Αγοράσα ενα χωράφι με ελιές. Όταν το πήρα καλοθεληταδες γνωστοί με κραξανε για τη τιμή που το πειρα λέγοντας μου ότι η ρίζα πιάνει ένα συγκεκριμένο ποσό και εγώ είχα δώσει διπλάσια.
Ένας από αυτούς μια μέρα μετά από καιρό μού είπε ότι πουλάει το χωράφι τού με τόσες ρίζες ελιές και αν ξέρω κάποιον ή αν ενδιαφέρομαι εγώ. Όταν μού είπε τιμή δε μπόρεσα να κρατηθώ και του θυμισα τη περίπτωση μού. Μού είπε σιγά μη το δώσω για ένα κομμάτι ψωμί. Εκείνη τη μέρα παρεξηγηθηκαμε.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πουλάνε χωρίς να σκέφτονται σαν αγοραστές. Όταν πουλάς κάτι πρέπει να σκέφτεσαι και σαν πωλητής και σαν αγοραστής.
Προσωπικά έχω αλλάξει 18 μηχανάκια. Οσα και αν έβαλα στο καρ πάντα έχανα χρήματα αλλά πάντα πουλουσα ότι έβαζα...
.... αλλά πάντα πουλουσα ότι έβαζα...
Θα έγραφες μηχανή από παπά....... (όπως ναυτικός, δικηγόρος κλπ... )
:moutza:
andreastwin
01/05/2020, 18:51
Εγώ τω μεταξύ, "δεν έχει αλλαχθεί ούτε βίδα πάνω του" και από κάτω "έχουν αλλαχθεί τα πλαστικά για αισθητικούς λόγους" :cry::bawl:
Και για αισθητικούς λογους δεν αλλαξε το καλημα τις σελας, κοστος 30€.:lol::lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/05/2020, 19:20
Σε πληροφορώ ότι δεν είμουν ούτε είμαι "μερακλής "με τα οχήματα μου. Θέλω μηχανικά να είναι άριστο κάνοντας πάντα τις προβλεπόμενες εργασίες αλλά η εμφάνιση δε με απασχόλησε ποτέ.
Οπότε και από παπά αν έγραφα με την εμφάνιση του οχήματος δε θα κέρδιζα τίποτα.
Κακομοίρη Βαγγελάκη, ποιος να καταλάβει το χιούμορ σου ...:facepalm:
Εγώ
Aστα να πάνε, που 'ναι το παλιό καλό MOTO.GR............
Εγώ
Εσύ είσαι εκτός Αττικής
Εσύ είσαι εκτός Αττικής
Ελλάδα ΔΕΝ είναι μόνο η Αθήνα (https://youtu.be/G0WBQndv88M)
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/05/2020, 21:08
Εννοείτε πώς το κατάλαβα βρε τρελε :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/05/2020, 21:09
Aστα να πάνε, που 'ναι το παλιό καλό MOTO.GR............
Γάμησέ τα.Εχουν έρθει και κάτι νεουδια:lol:
tzimidis
01/05/2020, 21:12
Σε πληροφορώ ότι δεν είμουν ούτε είμαι "μερακλής "με τα οχήματα μου. Θέλω μηχανικά να είναι άριστο κάνοντας πάντα τις προβλεπόμενες εργασίες αλλά η εμφάνιση δε με απασχόλησε ποτέ.
Οπότε και από παπά αν έγραφα με την εμφάνιση του οχήματος δε θα κέρδιζα τίποτα.
45.000 γνήσια χιλιόμετρα, όλα ευλογημένα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/05/2020, 04:21
45.000 γνήσια χιλιόμετρα, όλα ευλογημένα.
Δε κατάλαβα
karellen
02/05/2020, 07:52
Δε κατάλαβα
ΠΑΠΑ-σούζας.
Δε κατάλαβα
Δενκακό.........
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι κλπ, κλπ..........:bawl:
Εγώ
Εσείς με τα κατεψυγμένα σας τραβάτε παραπέρα, παγώσαμε λέμε :moutza::moutza:
:bawl::bawl:
tzimidis
02/05/2020, 09:05
Δε κατάλαβα
Χχχχχ χιλιόμετρα, όλα ταξιδιάρικα κλπ.
panavour
02/05/2020, 09:43
Χαρακτηριστικο παραδειγμα αγγελιας εμπορου που πουλαει το μηχανακι παραπανω απο την τιμη που ειχε πριν 15 χρονια οταν το αγορασε απο τον Σαρακακη.Οταν πηγα και το ειδα ουτε εκπτωση για τα 15ετιας λαστιχα δεν δεχοταν να κανει.Σε υποδειξη μου δε, βρε ανθρωπε του λεω εχεις ενα κεφαλαιο ακινητο μεσα στο μαγαζι σου 15 χρονια που βλεπεις οτι δεν το πουλας και δεν κινειται, γιατι δεν το βαζεις 4000 να φυγει??
Τοσα χρονια τα 4 χιλιαρικα με το τζιραρισμα,θα ειχαν γινει 14.
Με κοιταγε σαν να ημουν εξωγηινος.:lol::lol:
Αυτοι ειναι οι ελληνες εμποροι μοτοσυκλεττας.
Ασε που γραφει μοντελο 08 ενω το μοντελο ειναι του 04
417919
Χαρακτηριστικο παραδειγμα αγγελιας εμπορου που πουλαει το μηχανακι παραπανω απο την τιμη που ειχε πριν 15 χρονια οταν το αγορασε απο τον Σαρακακη.Οταν πηγα και το ειδα ουτε εκπτωση για τα 15ετιας λαστιχα δεν δεχοταν να κανει.Σε υποδειξη μου δε, βρε ανθρωπε του λεω εχεις ενα κεφαλαιο ακινητο μεσα στο μαγαζι σου 15 χρονια που βλεπεις οτι δεν το πουλας και δεν κινειται, γιατι δεν το βαζεις 4000 να φυγει??
417919
Χαραμίζεσαι ρε μπαγάσα :p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/05/2020, 09:58
ΠΑΠΑ-σούζας.
Δενκακό.........
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι κλπ, κλπ..........:bawl:
Ευλογησον
Χχχχχ χιλιόμετρα, όλα ταξιδιάρικα κλπ.
:beer::beer:
...
Καποιοι κοιτανε αγγελιες με μοτο στα5Κ και κατευθειαν το χουν κανει δικο τους με 4 .
...
Πάντως αυτό που γράφει ο Lioulios είναι αλήθεια, υπάρχουν διάφοροι μαλάκες, να σας πω προσωπικό παράδειγμα, εγώ μένω έξω αγοράσαμε πέρισυ καινούργιο αυτοκίνητο αλλά επειδή εδώ θες χειμερινά ή καλοκαιρινά κι επειδή είχα δοκιμάσει και μου αρέσανε είπαμε να το γυρίσουμε σε παντως καιρού συν χιόνι.
Η αντιπροσωπία μαλακιζόταν (ήθελε έξτρα 500 ευρώ για να τα βάλει και δεν έδινε πίσω τα άλλα) οπότε τα αγοράσαμε μόνοι τα δώσαμε να τα φορέσουν και έβαλα αγγελία για τα άλλα. Μιλάμε για ολοκαίνουργια πρακτικά απάτητα pirelli λάστιχα, τι είχαν κάνει; Παραγωγή φορτηγό, φορτηγό αντιπροσωπία. Ζήτησα τιμή χαμηλότερη από την ονλάιν αγορά που βρήκα, αν θυμάμαι καλά 280 και εμφανίζεται πρώτος πρώτος ένα τύπος και μου λέει με 120 τα παίρνω τώρα, φυσικά του είπα όχι, και με υφάκι γυρνάει και λέει 150 τελευταία προσφορά. Ήταν τυχερός που δεν τον διαολόστειλα, μες τη μέρα είχαν πουληθεί ακριβώς όσο ζήτησα. Ο άλλος σίγουρα ήθελε να τα πάρει τζάμπα για να τα πουλήσει μετά μπορει και παραπάνω
Όταν πουλάς κάτι οι περισσότεροι σε αντιμετωπίζουν σαν πεινάλα,έχουν κλειδώσει προκαταβολικά στο μυαλό τους ότι θα τους κάνεις εκπτωσάρα 30-40% και γυροφέρνουν το παζάρι εκεί.
Άμα δε κάνεις τη μαλακία και γράψεις 'συζητήσιμη' τη γ@μησες! :cry:
Ελάχιστες μέρες πέρασαν και ιδού το παράδειγμα για μοτοσυκλέτα που διατίθεται προς 6.100€:
417919
doctoras
02/05/2020, 12:59
Το κακο με το συγκεκριμένο στοκαρισμενο cbf600 ειναι οτι ειναι βαμμένο(θελει έρευνα αν κριβει κατι), γιατι ασπρο(αν διακρίνω σωστα) δεν υπαρχει στο lineup του μοντελου 04-07
Τωρα ποσο να το δωσεις, εκανε 7k τότε (χωρις abs). Κοιτάζοντας την αγορα σημερα, στα 6k μηχανάκι Sport Touring I4 με 77hp δεν υπαρχει.
Συνεπώς (περαν του sv650 που δεν ειναι ιδια κατηγορια) με 6χιλιαρικα σημερα αγοράζεις 300-400ρια.
Νομίζω αν το ριξει ενα 400ρι και σου αλλαξει λαστιχα λαδια και ολα τα ζουμιά. Ειναι τιμιο και για τις δυο πλευρες και θα φύγει αμεσα. Δεν ειναι ομως για ολους, ειναι για αυτους που θα το προτιμήσουν στη μεσαια κατηγορια για ευρωπαικα(και οχι μονο) δικαβαλα(ή μη)ταξιδιωτικά
Το κακο με το συγκεκριμένο στοκαρισμενο cbf600 ειναι οτι ειναι βαμμένο(θελει έρευνα αν κριβει κατι), γιατι ασπρο(αν διακρίνω σωστα) δεν υπαρχει στο lineup του μοντελου 04-07
Τωρα ποσο να το δωσεις, εκανε 7k τότε (χωρις abs). Κοιτάζοντας την αγορα σημερα, στα 6k μηχανάκι Sport Touring I4 με 77hp δεν υπαρχει.
Συνεπώς (περαν του sv650 που δεν ειναι ιδια κατηγορια) με 6χιλιαρικα σημερα αγοράζεις 300-400ρια.
Νομίζω αν το ριξει ενα 400ρι και σου αλλαξει λαστιχα λαδια και ολα τα ζουμιά. Ειναι τιμιο και για τις δυο πλευρες και θα φύγει αμεσα. Δεν ειναι ομως για ολους, ειναι για αυτους που θα το προτιμήσουν στη μεσαια κατηγορια για ευρωπαικα(και οχι μονο) δικαβαλα(ή μη)ταξιδιωτικά
Τι εννοείς με 6κ αγοράζεις 300αρια 400αρια? Καινούργια ?
panavour
02/05/2020, 13:06
Τον ρωτησα για το χρωμα και μου εδειξε το παραστατικο του Σαρακακη που ανεφερε το χρωμα με τον κωδικο του που ηταν ιδιο και κατω απο την σελλα,επισης με τα στοιχεια του σκελετου το μοντελο ηταν του 04.Ο καθε εμπορος μπορει να πουλαει οσο θελει δικο του ειναι το μαγαζι.Η ενσταση μου ειναι 1)οτι οι περισσοτεροι νομιζουν τους καταναλωτες ηλιθιους και 2)εμπορικα θα εβγαζε περισσοτερα αν το ειχε ''σκοτωσει'' την ωρα που επρεπε.Τωρα το πιθανωτερο ειναι πως με αυτη την τιμη θα του μεινει στο ραφι.
doctoras
02/05/2020, 13:29
Τι εννοείς με 6κ αγοράζεις 300αρια 400αρια? Καινούργια ?
Καινούργια
doctoras
02/05/2020, 13:36
Τον ρωτησα για το χρωμα και μου εδειξε το παραστατικο του Σαρακακη που ανεφερε το χρωμα με τον κωδικο του που ηταν ιδιο και κατω απο την σελλα,επισης με τα στοιχεια του σκελετου το μοντελο ηταν του 04.Ο καθε εμπορος μπορει να πουλαει οσο θελει δικο του ειναι το μαγαζι.Η ενσταση μου ειναι 1)οτι οι περισσοτεροι νομιζουν τους καταναλωτες ηλιθιους και 2)εμπορικα θα εβγαζε περισσοτερα αν το ειχε ''σκοτωσει'' την ωρα που επρεπε.Τωρα το πιθανωτερο ειναι πως με αυτη την τιμη θα του μεινει στο ραφι.
Φιλε 100% ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να σου βαλω το lineup του τοτε, ασπρο ξεκίνησε να βγαίνει σε cbf600 του '08 και μετα τα injection δηλαδη. Κατω απο την σελα ειναι αυτοκόλλητο ταμπελακι, ευκολα αλλάζει ομοίως και τα χαρτια εισαγωγής αν δεν ειχε προλάβει να ταξινομηθεί
Στο Αιγάλεω οι μάγκες οι πονηροί κι ασήκωτοι
https://www.car.gr/14651211-ducati-600-pantah-pantah-600-sl
Στα βορειότερα προάστια οι φλώροι
https://www.car.gr/26516913-ducati-900-sd-darmah
sapila racing
04/05/2020, 17:12
Στο Αιγάλεω οι μάγκες οι πονηροί κι ασήκωτοι
https://www.car.gr/14651211-ducati-600-pantah-pantah-600-sl
Στα βορειότερα προάστια οι φλώροι
https://www.car.gr/26516913-ducati-900-sd-darmah
Ειδικά για το pantah είναι να απορείς.
Και το Darmah πανακριβο, δεν πρόκειται να πουληθεί ποτέ σε αυτη την τιμή, έπρεπε να ειναι καπου 5000 φτηνότερο!
doctor_john
04/05/2020, 18:10
Οικογενειακός προγραμματισμός λέγεται
-- Πούλα το αλλιώς χωρίζουμε!
-- Εντάξει το βάζω αγγελία.. :evil:
Βοήθα Παναγιά μου Pantahνασσα να το πουλήσω.
Ειδικά για το pantah είναι να απορείς.
Και το Darmah πανακριβο, δεν πρόκειται να πουληθεί ποτέ σε αυτη την τιμή, έπρεπε να ειναι καπου 5000 φτηνότερο!
Oι αγγελίες μπήκαν για το στυλάκι του μάγκα από το Αιγάλεω που αξιώνει για το pantah πιο πολλά από το Darmah και "μην με ενοχλείτε κιόλας".
To Darmah ΟΚ για την εποχή αυτή τσιμπημένο ...
Όταν υπάρχουν θύματα που δίνουν 5 και 10 χιλιάρικα για σκραπ, γιατί να μη δώσουν και 15; Καλά κάνει.
.... θύματα ....
Άλλη λέξη μου έρχεται στο μυαλό για αυτούς :D
γιατί να μη δώσουν και 15;
...γιατί ζητάει 15.050 :lol: κ δεν το διαπραγματεύεται :uplate:
Αν πας με 15 χιλιάρικα στο χέρι κ σου λείπουν τα 50 ευρώ, λυπάμαι έχασες :bawl:
Θεωρώ καλό φίλτρο το 50άρικο. Αν ο άλλος σκοπεύει να δώσει 15.050€ για να αγοράσει τη μοτοσυκλέτα, εννοείται ότι δε θα κολλήσει στα 50€.
Όταν υπάρχουν θύματα που δίνουν 5 και 10 χιλιάρικα για σκραπ, γιατί να μη δώσουν και 15; Καλά κάνει.
Ότι απορίες έχετε για την ευρωπαική αγορά μιλάτε με Μπάκλη.Για ΗΠΑ hagerty :smokin:
Ωπ σόρρυ, ρε σουήπη σε σένα το στειλα ? :bawl:
Για κλάματα :cry:
https://www.car.gr/28316291-suzuki-gsx-250
Ήθελα να άκουγα συνομιλία Μπλίτζερ με τον τύπο από πάνω με το "σουζούκι" :bawl:
έτοιμο το ''σουζουκι'',μια μπαταρία και έφυγες ταξίδι :lol:
Ήθελα να άκουγα συνομιλία Μπλίτζερ με τον τύπο από πάνω με το "σουζούκι" :bawl:
Νταξ, μπορεί να παίρνεις χρέπι, αλλά τουλάχιστον το πληρώνεις σαν χρέπι. Δε βρίσκω κάτι το μεμπτό.
Η περιγραφή είναι για να γελάμε. Θα του έδινα άλλα 100€ γι'αυτή. :lol:
έτοιμο το ''σουζουκι'',μια μπαταρία και έφυγες ταξίδι :lol:
Το τελευταίο :cry:
Ισως βεβαια στο ταξιδι να εχεις θεμα με τη καταναλωση που δηλωνει.
Αγγελία Dorsoduro.
''Πωλειται λογω αλλαγης οικογενειακης καταστασης. Ανταλλασεται με HYPERMOTARD'' :wave2:
Αγγελία Dorsoduro.
''Πωλειται λογω αλλαγης οικογενειακης καταστασης. Ανταλλασεται με HYPERMOTARD'' :wave2:
Χώρισε και τώρα δεν έχει τη γυναίκα να κάνει κουμάντο στα οικονομικά του.
Χώρισε και τώρα δεν έχει τη γυναίκα να κάνει κουμάντο στα οικονομικά του.
Το ίδιο σχεδόν σκέφτηκα, αλλά ότι έχει περισσότερα λεφτά για συνεργείο
Kickstart
15/05/2020, 13:09
Αρκετά παλιό αλλά καλό για όποιον δεν το χει δει...δεν ξέρω αν έχει ξανανέβει, αν ναι σορι για το διπλοποστ.
418217
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/05/2020, 17:34
Βρε μπας και είναι ανάμεσα μάς...
Lioulios
27/05/2020, 22:13
Καλαματα - Χανια - Πατρα - Ροδος.
Σε λιγες μερες και στην πολη σας .
Και με αλλη τιμη ...και τί τιμη .
https://www.car.gr/used-bikes/ktm/950_adventure.html?make=288&model=3003&pg=1
418570
Καλαματα - Χανια - Πατρα - Ροδος.
Σε λιγες μερες και στην πολη σας .
Και με αλλη τιμη ...και τί τιμη .
https://www.car.gr/used-bikes/ktm/950_adventure.html?make=288&model=3003&pg=1
418570
Τι διάολο παίζει σε αυτή την περίπτωση; Οι περισσότεροι φαίνονται να είναι κανονικοί (?) έμποροι.
doctoras
28/05/2020, 06:29
συμπέρασμα η καλαμάτα βγάζει το...... συμφερότερο 950
panavour
28/05/2020, 10:01
συμπέρασμα η καλαμάτα βγάζει το...... συμφερότερο 950
ναι γιατι εχεις καπνισει πριν και το καλυτερο πανελληνιως χορτο της περιοχης και τα βλεπεις ολα ωραια:lol:
hidefnick
31/05/2020, 10:42
ΤσιΜούχες θέλουμε?
(D. Sirinakis new bizna)
418599
ΤσιΜούχες θέλουμε?
(D. Sirinakis new bizna)
418599
Τίποτα σε κ(ω)ολάρα έχει το μαγαζί, ή μόνο τσιμούχες; :D
Ευκαιρία λέει γιατί ο μάστορας μάλλον τον τάισε κουτόχορτο και νομίζει ότι θα το φάνε κι άλλοι :cry:
https://www.car.gr/29377983-suzuki-gs-750-gs-750-1983-es
Τυχαία αγγελία για το πως είναι μαμά (πλην χρώματος)
https://www.car.gr/16280882-suzuki-gsx-750-gsx750f
Σημειωτέον ότι το μαύρο σέρνεται μήνες και δεν φεύγει ...
Τι να πεις, Ελλάδα :facepalm:
panavour
14/06/2020, 20:36
Ευκαιρία λέει γιατί ο μάστορας μάλλον τον τάισε κουτόχορτο και νομίζει ότι θα το φάνε κι άλλοι :cry:
Τυχαία αγγελία για το πως είναι μαμά (πλην χρώματος)
https://www.car.gr/16280882-suzuki-gsx-750-gsx750f
Σημειωτέον ότι το μαύρο σέρνεται μήνες και δεν φεύγει ...
Τι να πεις, Ελλάδα :facepalm:
βαζω 299 να το παρουμε μαζι και να μου το δινεις 1 μερα την βδομαδα
βαζω 299 να το παρουμε μαζι και να μου το δινεις 1 μερα την βδομαδα
Είμαι σίγουρος ότι το επάνω σου γυάλισε :bawl:
sakdrama
16/06/2020, 22:20
Ρε παιδιά πως σταματαει αυτο
Πουναι η δισκοπλακα οεο
https://www.car.gr/29460581-yamaha-crypton-r-105
panavour
16/06/2020, 22:48
Πουναι η δισκοπλακα οεο
γι αυτο εχει 500,για να το βαλει ο αγοραστης.
Kickstart
17/06/2020, 10:32
Πουναι η δισκοπλακα οεο
Αμα θές δισκόπλακα +200:D
Και με μένα έτσι τσάκισε η δουλειά και δεν πήρα το barn find :bawl:
418939
Και με μένα έτσι τσάκισε η δουλειά και δεν πήρα το barn find :bawl:
418939
Ρε 'σύ, αυτό θέλει και δαγκάνα............
Ρε 'σύ, αυτό θέλει και δαγκάνα............
Από σένα δεν το περίμενα :cry:
ταμπούρο λέγεται ρε :p
Ιπππάρχουν κ χειρότερα....
www.car.gr/21045283-yamaha-fzr-1000-genesis
doctoras
17/06/2020, 19:12
Από σένα δεν το περίμενα
ταμπούρο λέγεται ρε :p
Δαγκανα ποδηλάτου εννοούσε (v-brake)
sapila racing
18/06/2020, 08:29
Aυτός νομίζει οτι επειδή το έκανε ανακατασκευή θα το πουλήσει πανω απο όσο του κόστισε.
Δεν παει ετσι όμως, θα το έχει να το βλέπει για χρόνια.
Ποσό καμμένος εγκεφαλικά μπορεί να είσαι για να ζητάς αυτό το ποσο για αυτό το μηχανάκι?
Ποσό καμμένος εγκεφαλικά μπορεί να είσαι για να ζητάς αυτό το ποσο για αυτό το μηχανάκι?
Όσο για να δώσεις μια περιουσία να το ανακατασκευάσεις.
alexis72
18/06/2020, 10:07
https://www.facebook.com/marketplace/item/586588955312884/
μοναδική ευκαρίααααααααααααααααα - οποιος προλάβει πρόλαβε ,
τι αλλο θα δούν τα ματάκια μας ....ζήτω η τρέλαααααααα
Βάλτε ένα screen shot.
Δεν έχουν όλοι Facebook
tzimidis
18/06/2020, 11:01
Βάλτε ένα screen shot.
Δεν έχουν όλοι Facebook
418947418948
Πουλάει ο gogoslux το παπί του για να πάει Ηγουμενίτσα? :D
Για Σαλαμίνα είναι αστέρι το μηχανακι
https://www.car.gr/29548673-bmw-r-90-s
και δεν είμαι και μπεμβεδάκιας :cry:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/06/2020, 21:33
https://www.car.gr/29548673-bmw-r-90-s
και δεν είμαι και μπεμβεδάκιας :cry:
Δε ξέρεις τι χάνεις
Kickstart
19/06/2020, 09:47
μην τον κραζετε ρε σεις....αφού λέει...συζητήσιμη...:lol:
jawaforever
20/06/2020, 22:21
Πουλάει ο gogoslux το παπί του για να πάει Ηγουμενίτσα? :D
Κανονικά έπρεπε να πάει με αυτό.
nassosxlvbros
21/06/2020, 12:21
Κανονικά έπρεπε να πάει με αυτό.
..και να φτιάξει ένα ωραίο λεύκωμα με πρόστιμα.... :lol:
thunder ace
21/06/2020, 12:52
Eki karti apo magazi... ρε σεις
Όσο καμμένοι είναι εγκεφαλικά αυτοί που το αγοράζουν