Σύνδεση

View Full Version : Είπε κανείς ότι τα varadero δεν στρίβουν;

Coyote.V
08/04/2017, 16:54
Όσοι το νομίζετε δείτε το βίνδεο. :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=a7_USvja1Ho

380928

Όλο το βίνδεο όμως, μέχρι το τέλος.

taisteal
08/04/2017, 16:58
Σιγά το στρίψιμο.
Άμπαλος.

daz
08/04/2017, 17:03
Όσοι το νομίζετε δείτε το βίνδεο. :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=a7_USvja1Ho

380928

Όλο το βίνδεο όμως, μέχρι το τέλος.

:lol:

Bob_o_mastoras
08/04/2017, 17:15
Nαι αλλα και παλι, αναρωτηθειτε: Ποιο θα θελατε να καβαλατε στη συγκεκριμενη διαδρομη..;; Το Βαραντερο ή το crf ?? ;)
Aσε που μεσα στην πολη τους παταω και τους δυο με το KazeR.. :p

Coyote.V
08/04/2017, 17:36
Εμ.... απωθημένο το είχα, εγώ σε κάτι στροφιλίκια στο γυρισμό από Ωρωπό έτσι πήγαινα με ένα αυτοκίνητο κωλοφτιαγμένο. Μου είχε κολλήσει από πίσω ο τσόγλανος και δεν μπορούσα να ξεφύγω. Σε μια ευθεία έκανα δεξιά πέρασε και κόλλησα εγώ από πίσω, ήθελα να δω αν τον καθυστερούσα.. αλλά δεν, τραινάκι πηγαίναμε πάλι.

Coyote.V
08/04/2017, 18:06
Απλά παίδες ξεφύγαμε από την συνομοταξία των ιδιοκτητών βαρκανδέρο που κάποτε ήταν συγκεκριμένη και τα καβαλάν και άλλου είδους οδηγοί...

:cool:

BLiTzER
08/04/2017, 18:16
1. Το βιντεάκι είναι στο 1,5-2x, για να φαίνεται γρήγορος ή είναι ιδέα μου;
2. Στις μισές στροφές (π.χ. στο 0.29), παραλίγο να σκοτωθεί μόνος του.
3. Δεν είδα μέχρι το τέλος. Τελικά κατάφερε να το περάσει το 250, 450, τι είναι αυτό; :lol: Σε πιο κλειστή διαδρομή, θα ήταν άνετα πίσω από το παπί του Μπομπ.

DrEvil
08/04/2017, 18:24
O CRF ειναι πιο κουλος απο τον Varadero οδηγο.

Επισης με αυτα τα βιδεα, οπου προωθειται η καγκουροκαφριλα και μαλιστα χωρις να φερει τον απαραιτητο εξοπλισμο (γαντια) ο οδηγος, υπαρχει κινδυνος να θεαθουν απο κανα 15χρονο και να το σπρωξουμε σε αιωνια καταδικη.

Johny the Fox
08/04/2017, 18:26
Καλος στην ευθεια ,αλλα εγγλεζος στις στροφες ο οδηγος του varadero ..:ninja:

380929

nathair
08/04/2017, 18:51
Κορίτσι είναι με το crf νομίζω. Ο τύπος με το Βαραντέρο δεν νομίζω θα επιβιώσει πολύ έτσι που τον πάει...

Coyote.V
08/04/2017, 19:01
1. Το βιντεάκι είναι στο 1,5-2x, για να φαίνεται γρήγορος ή είναι ιδέα μου;
2. Στις μισές στροφές (π.χ. στο 0.29), παραλίγο να σκοτωθεί μόνος του.
3. Δεν είδα μέχρι το τέλος. Τελικά κατάφερε να το περάσει το 250, 450, τι είναι αυτό; :lol: Σε πιο κλειστή διαδρομή, θα ήταν άνετα πίσω από το παπί του Μπομπ.

1. Αφου ακούς τον ήχο ρε φίλος, σου φαίνεται να παίζει στο γρήγορο; Κοίτα να δεις τι βρήκε να πει..
2. Για ποιον λες εκεί που το crf ψιλοχάνει τα φρένα;
3. Να το δεις μέχρι το τέλος, τσάμπα κουβέντα κάνουμε;

SHOOTER045
08/04/2017, 19:01
Εδώ άλλο ενα βίντεο ως απόδειξη οτι στρίβουν

https://youtu.be/2lqhmAaXhGU

basilis_k6
08/04/2017, 19:05
στο 0,27 σε οποιοδηποτε ελληνικο δρομο είχε φυγει για αγορά οικοπέδου.

Coyote.V
08/04/2017, 19:05
Κορίτσι είναι με το crf νομίζω. Ο τύπος με το Βαραντέρο δεν νομίζω θα επιβιώσει πολύ έτσι που τον πάει...

Πριν το πεις το σκέφτηκες καλά; Κάνε ότι κάνει αυτή αν μπορείς... :D

https://www.youtube.com/watch?v=mUxvdlBeQg4

buckley
08/04/2017, 19:09
Ζώο όρθιο στο πρώτο βίντεο, όχι μόνο πολλάκις στο αντίθετο ρεύμα (μάλιστα σε μιά φάση πήγε να βγει εκτός δρόμου τέρμα αριστερά...) αλλά στο τέλος που σταμάτησαν για χαιρετούρες έμεινε σταματημένος μέσα στον δρόμο λες και δεν υπήρχε χώρος δεξιά.
Ρε κογιότ μάλλον δυσφημιστικό το βίντεο εκτός αν αυτό ήθελες και δεν κατάλαβα...

Coyote.V
08/04/2017, 19:10

https://youtu.be/2lqhmAaXhGU

380931

Coyote.V
08/04/2017, 19:12
Ζώο όρθιο στο πρώτο βίντεο, όχι μόνο πολλάκις στο αντίθετο ρεύμα (μάλιστα σε μιά φάση πήγε να βγει εκτός δρόμου τέρμα αριστερά...) αλλά στο τέλος που σταμάτησαν για χαιρετούρες έμεινε σταματημένος μέσα στον δρόμο λες και δεν υπήρχε χώρος δεξιά.
Ρε κογιότ μάλλον δυσφημιστικό το βίντεο εκτός αν αυτό ήθελες και δεν κατάλαβα...

Μπα δεν είναι διαφημιστικό, κάτι ανάλογο είχα δει στην Επίδαυρο όταν είχα το Ζ, ένα ΚLE500 είχε πάρει τα σώβρακα από μια παρέα με ντουκάτια πριν 6-7 χρόνια.

BLiTzER
08/04/2017, 19:12
1. Αφου ακούς τον ήχο ρε φίλος, σου φαίνεται να παίζει στο γρήγορο; Κοίτα να δεις τι βρήκε να πει..
2. Για ποιον λες εκεί που το crf ψιλοχάνει τα φρένα;
3. Να το δεις μέχρι το τέλος, τσάμπα κουβέντα κάνουμε;

1. Δεν το είδα προσεκτικά όλο, απλά έτσι φαίνεται. Ή απλά φταίει το FOV.

Όπως και να'χει οδηγάει στο όριό του και άρα κάνει μαλακίες. Και η διαδρομή, αν εξαιρέσεις 3-4 στροφές, είναι αρκετά ανοιχτή, οπότε έχει πλεονέκτημα και γι'αυτό είναι στη ρόδα του CRF. Όσον αφορά στο "ξεφύγαμε από την συνομοταξία των ιδιοκτητών βαρκανδέρο που κάποτε ήταν συγκεκριμένη και τα καβαλάν και άλλου είδους οδηγοί", ακριβώς οι ίδιοι οδηγοί τα καβαλούσαν πάντα. Γιάπηδες, ομάδες ασφαλείας και κάγκουρες χωρίς εξοπλισμό, που νομίζουν ότι είναι γρήγοροι, όπως αυτός στο βίντεο. Φυσικά, υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις.

Υπάρχει βίντεο και με Χάρλεϊ που "στρίβει". Δε λέει κάτι. Οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι θα ήταν εκεί 30 λεπτά νωρίτερα.

Coyote.V
08/04/2017, 19:15
1. Δεν το είδα προσεκτικά όλο, απλά έτσι φαίνεται. Ή απλά φταίει το FOV.

Όπως και να'χει οδηγάει στο όριό του και άρα κάνει μαλακίες. Και η διαδρομή, αν εξαιρέσεις 3-4 στροφές, είναι αρκετά ανοιχτή, οπότε έχει πλεονέκτημα και γι'αυτό είναι στη ρόδα του CRF. Όσον αφορά στο "ξεφύγαμε από την συνομοταξία των ιδιοκτητών βαρκανδέρο που κάποτε ήταν συγκεκριμένη και τα καβαλάν και άλλου είδους οδηγοί", ακριβώς οι ίδιοι οδηγοί τα καβαλούσαν πάντα. Γιάπηδες, ομάδες ασφαλείας και κάγκουρες χωρίς εξοπλισμό, που νομίζουν ότι είναι γρήγοροι, όπως αυτός στο βίντεο. Φυσικά, υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις.

Υπάρχει βίντεο και με Χάρλεϊ που "στρίβει". Δε λέει κάτι. Οποιοδήποτε άλλο μηχανάκι θα ήταν εκεί 30 λεπτά νωρίτερα.

Το CRF νομίζω ότι οδηγάει πιο όριο... πετάει κώλους στα φρένα κλπ.
Με την χάρλει το έχω δει το βίνδεο, δεν υπάρχει όμως μέτρο σύγκρισης όπως εδώ.

BLiTzER
08/04/2017, 19:17
Υπάρχει, το SS που ακολουθάει στη μισή διαδρομή σβηστό και μετά βάζει μπρος και πηγαίνει με μισό γκάζι και 1η. :lol:

Bob_o_mastoras
08/04/2017, 19:20
To οτι το οδηγανε κατα κανονα αυτοι που ανεφερες, Πλιτσερ, δεν μειωνει την αξια του ως touring μηχανακι. Οπως και του TDM ή του GS.

υ.γ. Τι ειναι οι "ομαδες ασφαλειας"..;;

Coyote.V
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής. Το μηχανάκι απλά βοηθάει αυτόν που έχει χέρι. Αλλά και να μην τον βοηθάει βλέπεις αυτό
που βλέπεις στο βίνδεο.

BLiTzER
To οτι το οδηγανε κατα κανονα αυτοι που ανεφερες, Πλιτσερ, δεν μειωνει την αξια του ως touring μηχανακι. Οπως και του TDM ή του GS.

υ.γ. Τι ειναι οι "ομαδες ασφαλειας"..;;

Ναι, δε διαφωνώ.

Σώματα ασφαλείας εννοούσα.

buckley
08/04/2017, 19:23
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής. Κάθε μηχανάκι απλά βοηθάει αυτόν που έχει χέρι. Αλλά και να μην τον βοηθάει βλέπεις αυτό
που βλέπεις στο βίνδεο.

Εδώ είσαι.

Coyote.V
08/04/2017, 19:27
Εδώ είσαι.

Έτσι είναι, πιστεύω ότι αν είχε ο τύπος με το βαραντέρο ένα crf και αυτός θα είχε φάει λάσπη ο μικρός... γιατί πιτσιρίκος είναι nathair όχι κορίτσι.

Ότι όμως και να πούμε για τους αναβάτες αν πέσει στον κατάλληλο στρίβει :D

BLiTzER
08/04/2017, 19:28
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής. Το μηχανάκι απλά βοηθάει αυτόν που έχει χέρι.

Όποιος έχει χέρια, πάει οτιδήποτε. Έχω δει μηχανάκια να κάνουν πράγματα που ούτε καν φανταζόμουν. Ο λόγος που αγόρασα το πρώτο μου SS ήταν επειδή είδα φίλο να με πηγαίνει δικάβαλο στο κέντρο του Πειραιά, μεσημεριάτικα, με ΦΟΥΛ κίνηση, με συνεχείς ελιγμούς και εναλλαγές λωρίδας, λίγο πιο γρήγορα από αεροπλάνο. Φυσικά, εγώ δεν είχα καμία ελπίδα να πάω ποτέ έτσι έτσι, αλλά το μηχανάκι έχει τη δυνατότητα. Αλλά αυτά είναι για το 1% του πληθυσμού και αν. Είναι λίγο εχμ... αφελές να τα λαμβάνουμε καν υπόψη εμείς οι κοινοί θνητοί. Ας μείνουμε στο ότι συγκεκριμένα μηχανάκια είναι πολύ καλύτερα από άλλα σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Coyote.V
08/04/2017, 19:32
Όποιος έχει χέρια, πάει οτιδήποτε. Έχω δει μηχανάκια να κάνουν πράγματα που ούτε καν φανταζόμουν. Ο λόγος που αγόρασα το πρώτο μου SS ήταν επειδή είδα φίλο να με πηγαίνει δικάβαλο στο κέντρο του Πειραιά, μεσημεριάτικα, με ΦΟΥΛ κίνηση, με συνεχείς ελιγμούς και εναλλαγές λωρίδας, λίγο πιο γρήγορα από αεροπλάνο. Φυσικά, εγώ δεν είχα καμία ελπίδα να πάω ποτέ έτσι έτσι, αλλά το μηχανάκι έχει τη δυνατότητα. Αλλά αυτά είναι για το 1% του πληθυσμού και αν. Είναι λίγο εχμ... αφελές να τα λαμβάνουμε καν υπόψη εμείς οι κοινοί θνητοί. Ας μείνουμε στο ότι συγκεκριμένα μηχανάκια είναι πολύ καλύτερα από άλλα σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Εγώ το πήρα για να ηρεμήσω... το Ζ μετά την πτώση το έλυσα, χάρισα όλα τα καλούδια που σώθηκαν στα παιδιά στο ΚW-Βkers και ότι έμεινε το πέταξα. Όντως ηρέμησα, δεν προδιαθέτει για τέτοια πράγματα.

SHOOTER045
08/04/2017, 19:32
Ναι, δε διαφωνώ.

Σώματα ασφαλείας εννοούσα.

Δεν μας δώσανε ποτέ ρυμουλκά.
Αν και έχω δίπλωμα οδήγησης πλωτού

buckley
08/04/2017, 19:35

Γάματα δεν θα ξεχάσω πριν 35 χρόνια που είχα ένα cb 250 rs Χοντάκι που ίδρωνα να ξεκολλήσω την μπροστινή ρόδα από το έδαφος μέχρι που έβαλα στοίχημα με φίλο φίλου και είδα για πρώτη και τελευταία φορά το μηχανάκι μου να ρίχνει μια καντηλάτη "σουζίτσα" 50 μέτρων σε ένα δρόμο έξω από τα Σπάτα...

Coyote.V
08/04/2017, 19:35
Δεν έχουν βαραντέρο στα σώματα ασφαλείας, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα.

BLiTzER
08/04/2017, 19:39
Τα πολιτικά τους. Πολλοί έχουν (ή είχαν).

Γάματα δεν θα ξεχάσω πριν 35 χρόνια που είχα ένα cb 250 rs Χοντάκι που ίδρωνα να ξεκολλήσω την μπροστινή ρόδα από το έδαφος μέχρι που έβαλα στοίχημα με φίλο φίλου και είδα για πρώτη και τελευταία φορά το μηχανάκι μου να ρίχνει μια καντηλάτη "σουζίτσα" 50 μέτρων σε ένα δρόμο έξω από τα Σπάτα...

Ας μην πιάσουμε τις σούζες. Πονεμένη ιστορία. :p

7Tolis
08/04/2017, 19:42
Τόσα καπέλα και πάλι δε μάθαμε.

nathair
08/04/2017, 19:49
Πριν το πεις το σκέφτηκες καλά; Κάνε ότι κάνει αυτή αν μπορείς... :D

https://www.youtube.com/watch?v=mUxvdlBeQg4

Δεν σε νόησα; Θεωρείς οτι υποτιμάω τις γυναίκες; Το σκέφτηκες καλά πριν το πεις; Μάλλον όχι.

Coyote.V
08/04/2017, 19:52
Τελικά τι θέλουμε να πούμε;

Πιτσιρίκος είναι, δεν είναι κορίτσι. Από την άλλη στο προηγούμενο πόστ έγραψες ότι δεν θα αντέξει περισσότερο, γιατί να μην αντέξει πιο πολύ, τι περισσότερο ζόρι τραβάει από τον μικρό;

nathair
08/04/2017, 19:57

Πιτσιρίκος είναι, δεν είναι κορίτσι. Από την άλλη στο προηγούμενο πόστ έγραψες ότι δεν θα αντέξει περισσότερο, γιατί να μην αντέξει πιο πολύ, τι περισσότερο ζόρι τραβάει από τον μικρό;

Για το τι είναι ο μπροστά έκανα μια παρατήρηση απλά, χωρίς περαιτέρω σχόλιο ή χροιά. Μπορεί και να μην είναι σωστή, να είναι νεαρό αγόρι, τι σημασία έχει; Ο πίσω, έτσι που τον πάει το μηχανάκι, θα σκοτωθεί. Καμία σχέση με το τι είναι ο μπροστά. Απλά οδηγάει επικίνδυνα...

Coyote.V
08/04/2017, 20:20
Και οι δύο οδηγούν επικίνδυνα.

buckley
08/04/2017, 20:22

Ρε κογιότ δεν καταλαβαίνω αλήθεια που μπαίνετε στην παγίδα μερικοί και "ταυτίζεστε" με τον κάθε έναν που οδηγάει ένα μηχανάκι σαν το δικό σας και θεωρείτε δεν ξέρω σαν υποχρέωση να τον υποστηρίξετε.Πάρε χαμπάρι ότι είναι επικίνδυνος ο τύπος ασχέτως μοντέλου μηχανής.Μέτρα πόση ώρα είναι αντίθετο ρεύμα και σκέψου το εξής απλό ,εύκολα μπορεί να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση μηχανάκι που ο μαλάκας θα το στείλει τζάμπα αδιάβαστο...

Coyote.V
08/04/2017, 20:32
Ρε κογιότ δεν καταλαβαίνω αλήθεια που μπαίνετε στην παγίδα μερικοί και "ταυτίζεστε" με τον κάθε έναν που οδηγάει ένα μηχανάκι σαν το δικό σας και θεωρείτε δεν ξέρω σαν υποχρέωση να τον υποστηρίξετε.Πάρε χαμπάρι ότι είναι επικίνδυνος ο τύπος ασχέτως μοντέλου μηχανής.Μέτρα πόση ώρα είναι αντίθετο ρεύμα και σκέψου το εξής απλό ,εύκολα μπορεί να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση μηχανάκι που ο μαλάκας θα το στείλει τζάμπα αδιάβαστο...

Ξαναδές το βίνδεο μεγάλωσε την προβολή και φαντάσου ότι είσαι επάνω σε κάθε έξοδο στο αντίθετο έχει τουλάχιστον 100 μέτρα ορατότητα εκτός από ένα δευτρερόλεπτο που το μάζεψε την τελευταία στιγμή στην φώτο που έβαλε ο Johny the Fox ούτε δευτερόλεπτο μην τρελαθούμε τελείως. Και στην ουσία είναι η μόνη φορά που το έχασε.

buckley
08/04/2017, 20:41
Ξαναδές το βίνδεο μεγάλωσε την προβολή και φαντάσου ότι είσαι επάνω σε κάθε έξοδο στο αντίθετο έχει τουλάχιστον 100 μέτρα ορατότητα εκτός από ένα δευτρερόλεπτο που το μάζεψε την τελευταία στιγμή στην φώτο που έβαλε ο Johny the Fox ούτε δευτερόλεπτο μην τρελαθούμε τελείως.

Τ' αφήνω φίλε δεν πειράζει έχουμε άλλα κριτήρια μόνο για επίλογο αν όντως νομίζεις ότι ο "βαρκάρης" το πάει καλά το 1000 έχεις χαμηλά τον πήχυ σόρρυ.

Coyote.V
08/04/2017, 20:45
Πάει και καλύτερα το έχω δει στα μέγαρα :) ψάξε να δεις υπάρχουν και βίντεο.

ptc
08/04/2017, 20:55
Είπε κανείς ότι τα varadero δεν στρίβουν; Όσοι το νομίζετε δείτε το βίνδεο.

Εγω το εχω δει να στριβει με τα ιδια μου τα ματια παντως. Ηταν ενας στον περιφερειακο Θεσσαλονικης μπροστα μου με Varadero και εστριψε στην εξοδο για Πανοραμα. Αποδεδειγμενα στριβουν λοιπον.

Ακομα και χωρις να δω το βιντεο, στηριζω Coyote. :D

devil's animal
08/04/2017, 21:10
ρε σεις το νοημα του thread ποιο ειναι?
οτι τα βαρκαντερο στριβουν?
χαιρω πολυ...ΟΛΑ στριβουν...
σφιγγεις αναρτησεις ή τις αλλαζεις, του φορας ενα καλο λαστιχο, του κατεβαζεις πιεσεις, το ζεσταινεις, πας σε μια διαδρομη με καλη ασφαλτο και μπορει να ξυσει και μαρσπιεδες...

αυτο ειναι το θεμα μας?

οσον αφορα το βιντεο, αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ο τυπος δεν ειναι γρηγορος...ειναι απλα σβελτος...και παει και ψιλοεπικινδυνα σε αρκετα σημεια με λαθος γραμμες εντελως και βγαινει στο αντιθετο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ, μια χαρα παει για τον ογκο και το βαρος του...

SONone
08/04/2017, 21:20
χαχαχαχα θα πουλήσω το f να πάρω varadero.
φυσικά όλα στρίβουν κάποια βεβαία χωρίς να χρειάζονται 3 λωρίδες.
με το ίδιο σκεπτικό ειναι και ενα βιντεο σε κλειστό κυκλο πιστα βαζουν για δοκιμη ταχα κατι διαφορετικά μηχανάκια να στρίψουν και τους περναει ενα που ειναι φτιαγμένο για αυτες τις πιστες (αυτα που δεν μπορείς να πάρεις δεξια στροφή δεν γίνετε)

οπότε καλό ειναι να συνειδητοποιείς τι οδηγάς και τι μπορει να κανει το μηχανάκι σου χωρις να κινδυνεύεις και χωρίς να το σπάσεις.
το baradero λοιπόν εκει δεν έστριβε και χτυπάτε τον κολο σας κατω, χαροπαλευε, αν το crf ηταν ινδιάνος και δεν τον ενοιαζε να μενει στην λωρίδα του και τράβαγε γραμμές λες και ήταν μονοδρομος θα τον αφηνε πολυ πισω τον varkadera

για την δουλειά που φτιάχτηκε δλδ να φυγεις και να πας 1500χλμ ταξίδι με 150 ενω τρως σουβλάκι, ο πισω να φτιάχνει υφαντό και χωρίς να σε εχει κουνήσει ο αέρας , χωρις να εχει βγάλει κιχ το μοτέρ ειναι ΓΑΜΩ τα μηχανάκια. τωρα να το στήνεις διπλα σε κατι ss ή αυτα που δείχνει το βιδεο δεν κάνει.

Coyote.V
08/04/2017, 21:34
Το ξέρω ρε παιδιά, να έχουμε να λέμε κάτι...

΄Άντε του χρόνου πάλι. :)

teogtp
08/04/2017, 22:03
Τελικά, πλαναρει το εργαλείο;

buckley
09/04/2017, 06:48
O Σταυράκος σε μερικά χρονάκια (από το 1.36 και μετά)
https://www.youtube.com/watch?v=oM1S5OGO5Rc&t=101s

vaska
09/04/2017, 08:35
Κατάντια ρπμ να μιλάμε για στροφές με βαρκαντέρο. Το μικρό ξυρίζει, μόνο με τον ήχο του φτιάχνεσαι.

LOUKILOUK
09/04/2017, 11:30
Με τόση κουλάτζα που κυκλοφορεί εκεί έξω οι μονόφθαλμοι φαντάζουν "αετοί" και τα καΐκια φουσκωτά με 250άρες εξωλέμβιες....διπλές...χαχα
Υγ. Το σπουδαίο στο βίντεο είναι στο τέλος...τουλάχιστον το φχαριστήθηκαν...ΜΠΡΑΒΟ

blackbusa
09/04/2017, 12:01
edw einai to thread me tous pagkosmious???

Coyote.V
09/04/2017, 15:34
edw einai to thread me tous pagkosmious???

Yep !

Bladerunner
09/04/2017, 16:17
Ποιος είπε ότι τα SuperSport δεν κάνουν για το χώμα; (https://www.youtube.com/watch?v=A0d3B7MPqUg)

Ή ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν; (https://youtu.be/iITomfFclpM?t=2m12s)

Τι πράγμα; Υπάρχουν άλλα πιο κατάλληλα μηχανάκια γι αυτές τις δουλειές;

Συμφωνώ...

Coyote.V
09/04/2017, 16:35
Μην κάνεις παγαποντιές, αυτά τα βίνδεο που έβαλες έχουν τις πατέντες της αρκούδας για να κάνουν αυτά που λες.

zopas
09/04/2017, 17:10
Δεν έχουν βαραντέρο στα σώματα ασφαλείας, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα.

τα εχει επιλεξει όμως κατά δεκάδες η τουρκικη αστυνομια...γαμωτο..και σε αυτό οι ουνοι μπροστα...χα.χα,χα..

ggs
09/04/2017, 18:26
Ποιος είπε ότι τα SuperSport δεν κάνουν για το χώμα; (https://www.youtube.com/watch?v=A0d3B7MPqUg)

Ή ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν; (https://youtu.be/iITomfFclpM?t=2m12s)

Τι πράγμα; Υπάρχουν άλλα πιο κατάλληλα μηχανάκια γι αυτές τις δουλειές;

Συμφωνώ...

Πωωω!!αυτος ο ήχος του r1 στο χώμα είναι.. Απόκοσμος!!

kotr78
24/04/2017, 10:47
Μεγαλη καγκουρια να κανεις κοντρες σε δρομο με κινηση και μεσα σε κατοικημενη περιοχη.Ο καγκουρας με το varadero περισσοτερη ωρα περασε στο αντιθετο ρευμα και ''προσπαθωντας'' να οδηγησει απο ο,τι τελικα οδηγησε.Το καταδικαζω ως τροπο οδηγησης και δειχνει οτι εχει παντελη ελλειψη οδηγικης παιδειας.Θα σκοτωνοταν αυτος θα σκοτωνε και το παληκαρακι ισως και κανεναν ανυποψιαστο απο το αντιθετο ρευμα.Μεγαλο γιδι,απλα παραδειγμα προς αποφυγη!!!

buckley
24/04/2017, 11:42
Μεγαλη καγκουρια να κανεις κοντρες σε δρομο με κινηση και μεσα σε κατοικημενη περιοχη.Ο καγκουρας με το varadero περισσοτερη ωρα περασε στο αντιθετο ρευμα και ''προσπαθωντας'' να οδηγησει απο ο,τι τελικα οδηγησε.Το καταδικαζω ως τροπο οδηγησης και δειχνει οτι εχει παντελη ελλειψη οδηγικης παιδειας.Θα σκοτωνοταν αυτος θα σκοτωνε και το παληκαρακι ισως και κανεναν ανυποψιαστο απο το αντιθετο ρευμα.Μεγαλο γιδι,απλα παραδειγμα προς αποφυγη!!!

Δεν έχει κάγκουρες έξω φίλος ,πως σου ήρθε αυτό τώρα...

granazi
24/04/2017, 14:06
Ολα τα μηχανακια στριβουν, Τους συγκεκριμενους, δεν θα ηθελα να τους ανταμωσω στον δρομο, ειδικα στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας.

Coyote.V
06/06/2017, 19:44
:evil::evil::evil:

383267

383268

http://www.motorradforum.info/umbau-t15910.htm

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
06/06/2017, 22:02

https://youtu.be/2lqhmAaXhGU:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

astroman76
06/06/2017, 23:47
varadero 125 μαλλον....

sapila racing
07/06/2017, 20:07
:evil::evil::evil:

Μουρλοί υπαρχουν παντού. Μέχρι και Ohlins έβαλε στο πράγμα ο άνθρωπος.

Παντως εγώ έχω δεί live Varadero στις Σέρρες να το πηγαίνει τέρμα ο οδηγός του.
Τα μαρσπιέ έβρισκαν συνέχεια, φυσικό αφού ειναι πολύ χαμηλά, και δεν μπορούσε να το πιέσει κι άλλο.
Ευτυχώς γιατί ενω ήμουν πίσω του ακόμα και κοίταγα απο πού θα περάσω καθώς έπιανε όλη την πίστα, σε κάποια σημεία έβλεπα καθαρά οτι στιγμιαία ο εμπρός κι ο πίσω τροχός δεν ήταν στην ίδια ευθεία χωρίς να κουνάει άσχημα το τιμόνι κι αυτό συμπέρανα οτι ήταν πλέον λόγω στρεβλώσεων του πλαισίου. :eek:

Coyote.V
07/06/2017, 20:50
Μουρλοί υπαρχουν παντού. Μέχρι και Ohlins έβαλε στο πράγμα ο άνθρωπος.

Παντως εγώ έχω δεί live Varadero στις Σέρρες να το πηγαίνει τέρμα ο οδηγός του.
Τα μαρσπιέ έβρισκαν συνέχεια, φυσικό αφού ειναι πολύ χαμηλά, και δεν μπορούσε να το πιέσει κι άλλο.
Ευτυχώς γιατί ενω ήμουν πίσω του ακόμα και κοίταγα απο πού θα περάσω καθώς έπιανε όλη την πίστα, σε κάποια σημεία έβλεπα καθαρά οτι στιγμιαία ο εμπρός κι ο πίσω τροχός δεν ήταν στην ίδια ευθεία χωρίς να κουνάει άσχημα το τιμόνι κι αυτό συμπέρανα οτι ήταν πλέον λόγω στρεβλώσεων του πλαισίου. :eek:

Ντάξει, πλάκα κάνω, το νήμα για χαβαλέ το άνοιξα...:)

Αυτό που λες πρέπει να συμβαίνει γιατί το ψαλίδι πιάνει επάνω στον κινητήρα, έχει μισό πλαίσιο σιδερένιο που δεν είναι άκαμπτο και λογικά από τον λαιμό του τιμονιού μέχρι τον πίσω τροχό θα έχει μεγάλες στρεβλώσεις. Αλλά ρε φίλε με το μάτι το είδες όλο αυτό; :eek:

nic mor
07/06/2017, 21:05
Δεν έχω κανένα θέμα με τα βαρκαντερο ή τους αναβάτες τους,
αλλά ο τύπος μόνο χερας δεν είναι και δεν θα ήθελα με τίποτα
να με ακολουθεί!!
Με τις γραμμές που παίρνει και τις εξόδους του.
Αμπαλος κουλος και άσχετος που αντί να ντραπει
που πάει έτσι, ανεβάζει και τα χάλια του να τα δούμε..

Τωρα το ότι ο άλλος οδηγός του δίνει και
συγχαρητήρια από πάνω.. Τι να πω;
Βέβαια στο τελος πήρα χαμπάρι ότι καλό κουλαδι είναι και αυτός, γιατί στην αρχή νόμιζα πως φοράει χωμάτινα,
αλλά τελικά αν με μοταρντ δεν μπορείς να ξεφυγεις από
κουλαδι με βαρκαντερο σε αυτό το κομμάτι
γμστ!

Coyote.V
29/06/2017, 20:19
Ψιτ... που είστε;

Δεν στρίβουν μόνο, πάνε και χώμα!!! Με κάποιες μικρές τροποποιήσεις για να ελαφρύνει...

385181

385182

Bob_o_mastoras
29/06/2017, 20:47
Πριν λιγες μερες που ταξιδευα στην Εγνατια ειχα ενα ξενο Varkadero μπροστα μου (μετα τον εχασα) που βαρουσε κατι παρατεταμενες διακοσαρες δικαβαλο, με top case και σαμαρια, αταραχος. wtf??!! :eek:

zopas
29/06/2017, 21:26
βαρκαδερο ειναι μονο με τις μαμα αναρτησεις...τις αλλαζεις και η μηχανη απογειωνεται..οσο για το χωμα..οτι και να κανεις παντα κανεις το σταυρο σου..παει σε τρελα μερη αλλα αν σου πεσει και δεν εχεις βοηθεια δεν σηκωνεται η ατιμη..χωρια οι ζημιες..

meccanica
29/06/2017, 21:28
Εχ δει τυπο με βαρκα στην πατησιων και εμεινα επιτιμος προεδρος του αυνανισταν. Ο τυπος το πηγαινε λες και οδηγουσε κανα χουζα sm και η πλακα ηταν οτι ηταν και μικροσωμος, βασικα ο μοναδικος αδυνατος που χω δει με vara:lol:

Coyote.V
29/06/2017, 22:11
Εχ δει τυπο με βαρκα στην πατησιων και εμεινα επιτιμος προεδρος του αυνανισταν. Ο τυπος το πηγαινε λες και οδηγουσε κανα χουζα sm και η πλακα ηταν οτι ηταν και μικροσωμος, βασικα ο μοναδικος αδυνατος που χω δει με vara:lol:

Ρε συ μπας και ήμουν εγώ; 170 ύψος 70 κιλά Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος! :) Βρακαδέρο το καινούργιο μαύρο, Φιλαδελφιώτης και κινούμαι πατησιών

Coyote.V
29/06/2017, 22:17
βαρκαδερο ειναι μονο με τις μαμα αναρτησεις...τις αλλαζεις και η μηχανη απογειωνεται..οσο για το χωμα..οτι και να κανεις παντα κανεις το σταυρο σου..παει σε τρελα μερη αλλα αν σου πεσει και δεν εχεις βοηθεια δεν σηκωνεται η ατιμη..χωρια οι ζημιες..

Εσένα σου έχω πράμα !

500.000 χιλ Keep walking :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=97lrR4yL6r0

φέτος περιμένουμε τα 600.000 :D

zopas
30/06/2017, 07:35
σιγα μην περιμενα τον γερμαναρα να μας πει για το μαμμουθ..ο ironman 2 φορες εχει μηδενισει κοντερ και 2 φορες εχει ανακατασκευασει συμφωνα με τις εμπνευσεις του το δικο του Μκ1..η μηχανη πλεον λογω χαμηλης εμπορικης αξιας ειναι μονο για ψαγμενους, θα ελεγα εξυπνους ψαγμενους..ομως οφ ροουντ, στροφιλικια και προσπερασεις θελει χερα αναβατη και εμπειρο..250+ κιλα ειναι αυτα..

daz
30/06/2017, 07:44
..250+ κιλα ειναι αυτα..

Χωρίς βενζίνη?

Γιατί φουλ υγρών, με abs είναι 277.

Χωρίς κάγκελα και λοιπά!

zopas
30/06/2017, 08:16
Χωρίς βενζίνη?

Γιατί φουλ υγρών, με abs είναι 277.

Χωρίς κάγκελα και λοιπά!

τα μκ1 δεν εχουν αβς, πολλοι ιδιοκτητες που πανε χωμα δεν βαζουν βαλιτσες. επειδη ειναι ευκολα σε ανακατασκευη αλλα ζουν εξατμισεις με πιο ελαφριες και νομιζω βαζουν και αλουμινενια καγγελα...οποτε ελαφρυνει αρκετα το θηριο...το δικο μου μαμουθ ειναι γυρω στα 280 κιλα..

daz
30/06/2017, 09:06
τα μκ1 δεν εχουν αβς, πολλοι ιδιοκτητες που πανε χωμα δεν βαζουν βαλιτσες. επειδη ειναι ευκολα σε ανακατασκευη αλλα ζουν εξατμισεις με πιο ελαφριες και νομιζω βαζουν και αλουμινενια καγγελα...οποτε ελαφρυνει αρκετα το θηριο...το δικο μου μαμουθ ειναι γυρω στα 280 κιλα..

Ναι μωρέ εκεί παίζουν. Στα 270 τα ελαφρύτερα, 280 με abs και κάγκελα. Αλλά και 160 να το κάνεις, είναι τέτοιο το κέντρο βάρους που δεν καταλαβαίνεις ότι έχασε 15 κιλά (που δεν χάνονται 15κιλά). Και το δικό μου την ίδια μαλακία έχει με το κέντρο βάρους, είναι ψηλά.

Coyote.V
30/06/2017, 10:38
σιγα μην περιμενα τον γερμαναρα να μας πει για το μαμμουθ..ο ironman 2 φορες εχει μηδενισει κοντερ και 2 φορες εχει ανακατασκευασει συμφωνα με τις εμπνευσεις του το δικο του Μκ1..η μηχανη πλεον λογω χαμηλης εμπορικης αξιας ειναι μονο για ψαγμενους, θα ελεγα εξυπνους ψαγμενους..ομως οφ ροουντ, στροφιλικια και προσπερασεις θελει χερα αναβατη και εμπειρο..250+ κιλα ειναι αυτα..

Συγνώμη αλλά ο ironman δεν έχει μηχανάκι.... διαστημόπλοιο έχει! Βάλε μια φώτο από τον πίνακα οργάνων του να καταλάβουν και οι υπόλοιποι για τι μιλάμε :lol:

Για να μην με κυνηγάει ο ironman για πνευματικά δικαιώματα φώτο θα βάλω μια φώτο από ένα βαραντέρο της Σουηδικής αστυνομίας για να πάρετε μια γεύση :D

385238

sniper
30/06/2017, 10:58
Συγνώμη αλλά ο ironman δεν έχει μηχανάκι.... διαστημόπλοιο έχει! Βάλε μια φώτο από τον πίνακα οργάνων του να καταλάβουν και οι υπόλοιποι για τι μιλάμε :lol:

Για να μην με κυνηγάει ο ironman για πνευματικά δικαιώματα φώτο θα βάλω μια φώτο από ένα βαραντέρο της Σουηδικής αστυνομίας για να πάρετε μια γεύση :D

385238

Είναι αυτά που πιάνουν τον Ghostrider συνέχεια; :tooth:

Coyote.V
30/06/2017, 11:07
Είναι αυτά που πιάνουν τον Ghostrider συνέχεια; :tooth:

Για αυτή την περίπτωση άκουσα ότι θα τα εξοπλίσουν με πυραύλους μότο-μότο...

zopas
30/06/2017, 11:38
το σουηδικο βαρα σε σχεση με του ironman ειναι ενα απλο μηχανακι...χα,χα,χα...δεν μιλω μονο για τα γκατζετακια αλλα και ολη τη μοτο, σχεδον ολα ειναι αλλαγμενα εσωτερικα, ο σουηδος θελει πολυ χρημα , κοπο και τροπο να πλησιασει το βαρα-διαστημοπλιο του ανεστη...χα,χα,χα..

Coyote.V
30/06/2017, 11:41
βαρα-διαστημοπλιο του ανεστη...χα,χα,χα..

VARAPRISE ! :lol:

buckley
30/06/2017, 12:18
VARATEVIOLITZIDES ! :lol:

Γεια σου ρε Κογιότ με το εργαλείο σου...

meccanica
30/06/2017, 17:04
Ρε συ μπας και ήμουν εγώ; 170 ύψος 70 κιλά Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος! :) Βρακαδέρο το καινούργιο μαύρο, Φιλαδελφιώτης και κινούμαι πατησιών

Δεν θυμαμαι σιγουρα νομιζω μαυρο ομως, παρεπιπτοντως και γω φιλαδελφειωτης ειμαι:beer:

Ζεύκας
30/06/2017, 20:45
Σαν τη Νέα Χαλκηδόνα πουθενά :smokin:

Coyote.V
30/06/2017, 20:50

Γω έπινα καφέ στα Αστέρια...αν χάζευες κανένα GPZ600R όταν ήσουν μικρός στα χρώματα της rothmans με deviloni 4-1 το 90-93, Δικό μου ήταν :cool:

ratamahatta
01/07/2017, 07:30
Όλοι γείτονες είμαστε;Τι έγινε;

Coyote.V
01/07/2017, 10:14
Υπέροχα!

Πείτε μου τώρα ρε συχωριανοί εφόσον έληξε η απεργία από προχθές.... τα σκουπίδια γιατί δεν τα μαζεύουν;

meccanica
01/07/2017, 15:25
Μενω μετα το αλσος και δεν ειχαν σταματησει να τα μαζευουν!!:D

ratamahatta
01/07/2017, 15:40
Γιατί είναι ΣΚ; Έχει καυσωνα μήπως;

zopas
02/07/2017, 17:14

εκει μεγαλωσα...μεχρι που ηρθε στη δημαρχια ο αειμνηστος Αποστολάκης, η πιο υποβαθμισμενη συνοικια στην Αθηνα...δυστυχως δεν προλαβε να τελειωσει το ανεπαναληπτο εργο του πουτ ον εκανε ξανα δημο...τον προλαβε η κακια στιγμη...αχ..τι μου θυμισες...