View Full Version : MotoGP 2017 Round #03 COTA
Lioulios
24/04/2017, 00:10
Xaxaaxaxax
sapila racing
24/04/2017, 00:51
Εχει υπαρξει πρωταθλητης χωρις ουτε μια νικη μεσα στη σεζον; Λες;.. :rolleyes:
Χευντεν 2006 μονο μία νίκη
Emilio Alzamora στα 125 to 1999.
Ωραίος ο αγώνας σήμερα, κι ο Rossi 1ος στο πρωτάθλημα! :beer:
GIOTIS750
24/04/2017, 08:03
Emilio Alzamora στα 125 to 1999.
Ωραίος ο αγώνας σήμερα, κι ο Rossi 1ος στο πρωτάθλημα! :beer:
:beer::beer::beer:
SHOOTER045
24/04/2017, 08:12
:beer::beer::beer:
381525
KOSTAS AR
24/04/2017, 09:36
Ο lowes μπορεί να είναι ο λόγος που θα τερματίσει η aprilia το πρόγραμμα της στο moto gp. Και βαθμούς δεν παίρνει να πάρουν κάποια λεφτά και θα διαλύσει 20 μηχανάκια.
Σιγά μην δεν γκρινιάζανε
http://motograndprix.gr/content.aspx?id=25627
http://motograndprix.gr/content.aspx?id=25628
DoctoR_k6
24/04/2017, 11:24
Εν τελει καταλαβε κανεις γιατι το πινακακι με το πεναλτι στον Βαλε το εβγαλε η HONDA στον τελευταιο γυρο αφου τον ειχε περασει τον Ντανο??
Να αγχωθει ο Βαλες?
Να τον πλησιασει ο Ντανος στα 0.3(τουλαχιστον) κ να βγει 2ος?
Γιατι δεν το εβγαζε κανα 2 γυρους πριν αν ηταν να αγχωσει τον Ροσι?
Μου εμεινε αυτη η απορια εχθες...
Κατα τ αλλα πολλα μπραβο στον παππου (που εχει καταστρεψει τα GP :p ) που κρατησε τοσο καλα κ βγηκε κ 2ος.
Κριμα στον MV γιατι χασαμε παλι μια καλη μαχη μπροστα.
Ο αχωνευτος κανα 2 γυρους ακομα να ειχε κ θα ηταν εκτος 10δας...:lol:
AUFGEBRACHT
24/04/2017, 11:24
Πότε επιτέλους θα κόψει αυτή την χαζή γκριμάτσα ο επίγονος της Miley Cyrus?...
381527
Σιγά μην δεν γκρινιάζανε
Που να το έκανε στον JLo
Πότε επιτέλους θα κόψει αυτή την χαζή γκριμάτσα ο επίγονος της Miley Cyrus?...
381527
Οταν τον αποκεφαλίσει κάποιος.
Εν τελει καταλαβε κανεις γιατι το πινακακι με το πεναλτι στον Βαλε το εβγαλε η HONDA στον τελευταιο γυρο αφου τον ειχε περασει τον Ντανο??
Να αγχωθει ο Βαλες?
Λογικά για να μη βολευτεί στην 3η θέση ο Ντάνης και να προσπαθήσει να είναι εντός του 0,3.
Να αγχωθει ο Βαλες?
Κατα τ αλλα πολλα μπραβο στον παππου (που εχει καταστρεψει τα GP :p ) που κρατησε τοσο καλα κ βγηκε κ 2ος.
Κριμα στον MV γιατι χασαμε παλι μια καλη μαχη μπροστα.
Ο αχωνευτος κανα 2 γυρους ακομα να ειχε κ θα ηταν εκτος 10δας...:lol:
Νομίζω ότι ο στόχος ήταν να αγχώσει/ξαφνιάσει το Ρόσσι
Αλλά δε νομίζω ότι είχαν σκοπό να τη βγάλουν αφού είχε περάσει αλλά πριν (έδειξαν που την ετοίμαζαν τουλάχιστον δυο γύρους πριν την προσπέραση) αλλά την ετοίμαζαν με μαρκαρόρους, μπορεί απλά να μην πρόλαβαν :p
Λογικά για να μη βολευτεί στην 3η θέση ο Ντάνης και να προσπαθήσει να είναι εντός του 0,3.
Αυτός κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει να τρέχει....
Ας έρθει νέο αίμα, ο αδερφός Μαρκέζ, να έχουμε κι άλλον να γελάμε...
DoctoR_k6
24/04/2017, 12:51
Ναι αλλα γιατι δεν το εκαναν πιο πριν...? Μετα σιγα μην μαζευε ο Ντανος.
Λες το δειξανε αφου τον ειχε περασει ο Ροσι για να μην αγχωσουν τον Ντανο(εν τελει) ?? :lol:
Νομίζω ότι ο στόχος ήταν να αγχώσει/ξαφνιάσει το Ρόσσι
Αλλά δε νομίζω ότι είχαν σκοπό να τη βγάλουν αφού είχε περάσει αλλά πριν (έδειξαν που την ετοίμαζαν τουλάχιστον δυο γύρους πριν την προσπέραση) αλλά την ετοίμαζαν με μαρκαρόρους, μπορεί απλά να μην πρόλαβαν :p
Λες να μην προλαβαν...ή μηπως σκεφθηκανε μην ξεφτιλιστουμε κ το καρφωσουμε εμεις νωριτερα κ να τον ξενερωσουμε τον Ροσι(ωστε να εχουμε αποτελεσμα)?
Πιο πριν; Πότε; Πριν τον περάσει; Δεν υπήρχε λόγος να το δείξουν όταν δεν είχε ενδιαφέρον για τη θέση. ΑΦΟΥ τον πέρασε, υπήρχε λόγος.
Λες να μην προλαβαν...ή μηπως σκεφθηκανε μην ξεφτιλιστουμε κ το καρφωσουμε εμεις νωριτερα κ να τον ξενερωσουμε τον Ροσι(ωστε να εχουμε αποτελεσμα)?
Είναι ένα ενδεχόμενο, τους έβλεπες να "παλεύουν" με τους μαρκαδόρους μπας και το κάνουν εμφανές
DoctoR_k6
24/04/2017, 13:09
Πιο πριν; Πότε; Πριν τον περάσει; Δεν υπήρχε λόγος να το δείξουν όταν δεν είχε ενδιαφέρον για τη θέση. ΑΦΟΥ τον πέρασε, υπήρχε λόγος.
Νωριτερα ωστε να εχει το νου του. Τι να το κανει που το ειδε στον τελευταιο γυρο κ ηταν ηδη 1. κατι δευτερα πισω? Λες να τον μαζευε...?
Λεω εγω τωρα...αυτοι ξερουν βεβαια τι ειχαν στο μυαλο τους.
Νωριτερα ωστε να εχει το νου του. Τι να το κανει που το ειδε στον τελευταιο γυρο κ ηταν ηδη 1. κατι δευτερα πισω? Λες να τον μαζευε...?
Λεω εγω τωρα...αυτοι ξερουν βεβαια τι ειχαν στο μυαλο τους.
Τώρα δλδ, πραγματικά πιστεύετε ότι στο HRC δεν ήξεραν ότι ο Ροσσι θα τον περνούσε σουβλάκι έτσι κι αλλιώς; Hondέοι είναι, όχι μ@λακες.
Τι να έχει στον νου του; Λες να τον άφησε να περάσει, αλλιώς δε θα τον άφηνε; :p Αφού τον πέρασε απέκτησε ενδιαφέρον η ποινή, καθώς μπορούσε να κρατήσει τη 2η θέση, αν έμενε εντός του 0,3. Δεν ξέρω, μου φαίνεται απολύτως λογικό αυτό που γράφω.
DoctoR_k6
24/04/2017, 13:13
Τώρα δλδ, πραγματικά πιστεύετε ότι στο HRC δεν ήξεραν ότι ο Ροσσι θα τον περνούσε σουβλάκι έτσι κι αλλιώς; Hondέοι είναι, όχι μ@λακες.
Μωρε γι αυτο ρωτησα κ εγω...τι σκατα σκεφθηκαν κ το βγαλανε τοτε?
Κ οι σπικερ δεν πολυκαταλαβαν το λογο κ πιστευαν πως δεν θα την βγαλουν την πινακιδα τελικα...
Τελοσπαντων.
DoctoR_k6
24/04/2017, 13:16
Τι να έχει στον νου του; Λες να τον άφησε να περάσει, αλλιώς δε θα τον άφηνε; :p Αφού τον πέρασε απέκτησε ενδιαφέρον η ποινή, καθώς μπορούσε να κρατήσει τη 2η θέση, αν έμενε εντός του 0,3. Δεν ξέρω, μου φαίνεται απολύτως λογικό αυτό που γράφω.
Λογικο ειναι αυτο που γραφεις...αλλα ποσο λογικο ειναι να ζητησεις στον Ντανο να μαζεψει στα επομενα 2 λεπτα(5χλμ) 1, κατι δευτερα διαφορα??
Θεωρητικα αν ηξερε νωριτερα πως κ να τον περνουσε ο Ροσι ειχε ενα ''μαξιλαρακι'' ασφαλειας ωστε να καπαρωσει την 2η θεση απλα μενοντας κοντα του.
Οταν τον περασε μπορει να σκεφτηκε ο κοντος πως καλη ειναι κ η 3η θεση τελικα...:lol:
Ίσως τον είδαν να τα παρατάει και γι'αυτό σκέφτηκαν να τον ενημερώσουν. Τι σημασία έχει; :p Ο Ρόσσι το ήξερε;
Ίσως τον είδαν να τα παρατάει και .....
Τόσα χρόνια συνηθισμένοι είναι, δεν ξαφνιάστηκαν.
DoctoR_k6
24/04/2017, 13:22
Mπα δεν το ηξερε...
Εχει βυσμα αυτος ο Ντανος!!
RaGe_Raptor
24/04/2017, 14:15
πάντως ο Βάλε είναι φάουλ που τη λέει στον Ζάρκο ,από την άποψη ότι ούτε κι αυτός υπήρξε "παναγία" στο παρελθόν. λέω γω τώρα....
το θέμα είναι ότι με τόσα προβλήματα παντού ο VR46 φορώντας το καλό του raceface κάθε Κυριακή κάνει την υπέρβαση και κάπως έτσι προηγείται στη βαθμολογία.
πάμε Ισπανία!
sapila racing
24/04/2017, 14:42
πάντως ο Βάλε είναι φάουλ που τη λέει στον Ζάρκο ,από την άποψη ότι ούτε κι αυτός υπήρξε "παναγία" στο παρελθόν. λέω γω τώρα....
το θέμα είναι ότι με τόσα προβλήματα παντού ο VR46 φορώντας το καλό του raceface κάθε Κυριακή κάνει την υπέρβαση και κάπως έτσι προηγείται στη βαθμολογία.
πάμε Ισπανία!
Αλλο το ένα κι αλλο το άλλο. Μην τα μπερδεύουμε.
Αν η πίστα δεν ήταν 'ζωγραφιστή' αλλά είχε αμμοπαγίδες ή γρασίδι τι θα γινόταν σε αυτη την φάση? Θα είχε πέσει ο Rossi ή θα είχαν πέσει και οι 2.
Η δικαιολογία του Zarco ηταν οτι νόμιζε πως τον έπαιρνε να περάσει, μόνο που τελικά δεν τον έπαιρνε.
Αν η πίστα δεν ήταν 'ζωγραφιστή' αλλά είχε αμμοπαγίδες ή γρασίδι τι θα γινόταν σε αυτη την φάση? Θα είχε πέσει ο Rossi ή θα είχαν πέσει και οι 2.
Η δικαιολογία του Zarco ηταν οτι νόμιζε πως τον έπαιρνε να περάσει, μόνο που τελικά δεν τον έπαιρνε.
Εξαρτάται που είναι η άμμος. Πχ: στο Assen μπορείς να πάρεις και την σημαία στον τελευταίο γύρο :D
Τέλος πάντων , φάσεις που συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε αγώνα (περισσότερο στις πίσω θέσεις). Όταν γίνονται στις μπροστά πάντα κάποιος θα είναι παραπονούμενος.
Έλα τον ρίχνεις! 2 νίκες, Άσσεν-Λαγκούνα
Numbers dont l1e ναούμ
:beer:
Εχμμμμμ όλοι θυμόμαστε την προσπέραση του Ρόσσι στον Στόνερ στην Laguna Seca, σωστά;
Εγώ βασικά το θεωρώ αγωνιστικό περιστατικο, όπως και το ότι κι ο Ρόσσι κόντεψε να γκρεμίσει τον Βινιάλες στα δοκιμαστικά.
SHOOTER045
25/04/2017, 08:19
Και η άποψη ενος αλυταρχη των gp ,για το συμβάν VALE - zarco
http://totalracing.gr/o-mike-webb-eksigei-giati-pire-poinh-o-rossi-sto-us-gp/
devil's animal
25/04/2017, 09:17
ο αγων δεν ειχε εκπληξεις, εκτος απο την τουμπα του vinales και το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο εφ'οσον αυτη συνεβη πολυ νωρις...
marquez κλασικος πυραυλος στο Austin...δεν αφηνει περιθωρια αντιδρασης απο τους αλλους και παιρνει το ματσακι κανοντας περιπατο στο παρκο...
ο rossi ακριβως επειδη ειναι γρια π0υτανα ξερει οτι δεν υπαρχει λογος να πιεσει για το παραπανω και παει για οτι καλυτερο μπορει αρκει να παρει βαθμους...ειδε οτι o pedrosa εκοβε λογω του μεσαιου μπροστινου ελαστικου και εκεινος μπορουσε να κρατησει ρυθμο, εκανε την κινηση του και πηρε την 2η άξια...
pedrosa εδειξε πολυ δυνατος μετα την εκκινηση..μπορει και να δυσκολεψε λιγο το marquez...εκτος και αν ο τελευταιος περιμενε την καταλληλη στιγμη για να μην υπαρχει κανενα "εσωτερικο ατυχημα" με κομμενο σωληνακι...μετα εμεινε (μαλλον) απο λαστιχο...καλη ειναι και η 3η για να ξυπναει σιγα σιγα...
ο vinales ηταν ατυχος που επεσε οπως επεσε...
η ποινη του rossi ηταν δικαια και αντικειμενικη γιατι με το που τον ειδε διπλα του και ενω ειχε εσωτερικη ο zarco θα μπορουσε να κοψει γκαζι...εκεινος εμεινε στο γκαζι και με την ασφαλεια της ασφαλτου που ειχε στο σημειο το εκοψε ευθεια...επισης και εκεινος σε αντιστοιχη φαση θα εκανε το ιδιο με τον zarco...
no harm done αλλα οπως και να το κανουμε οταν καποιος παιρνει την εσωτερικη και πηγαινει παραλληλα με τον αλλον "χαμενος" θα βγει αυτος που ειναι απο εξωτερικη...that's racing...
μακαρι να ξυπνησουν λιγο τα hondοπαιδα να δουμε ενδιαφερον πρωταθλημα...
η ποινη του rossi ηταν δικαια και αντικειμενικη γιατι με το που τον ειδε διπλα του και ενω ειχε εσωτερικη ο zarco θα μπορουσε να κοψει γκαζι...εκεινος εμεινε στο γκαζι και με την ασφαλεια της ασφαλτου που ειχε στο σημειο το εκοψε ευθεια...επισης και εκεινος σε αντιστοιχη φαση θα εκανε το ιδιο με τον zarco...
no harm done αλλα οπως και να το κανουμε οταν καποιος παιρνει την εσωτερικη και πηγαινει παραλληλα με τον αλλον "χαμενος" θα βγει αυτος που ειναι απο εξωτερικη...that's racing...
μακαρι να ξυπνησουν λιγο τα hondοπαιδα να δουμε ενδιαφερον πρωταθλημα...
Βρε παιδια ο Ροσσι ηταν μπροστα οταν πηρε την στροφή και ο Ζαρκο πηγε σουβλακι.
Τι αγωνιστικο συμβαν και που να δει ο Ροσσι οτι ερχεται ωστε να κοψει?
Παλι καλα που εκανε διαφορα και δεν κριθηκε στην ποινη η 2η θεση γιατι ηταν μαλακια μεγαλη του Ζαρκο.
Τεσπα εις γνωσην...
Εννοούσαν να κόψει αφού βγήκε από την πίστα, ώστε να μην κερδίσει χρόνο.
SHOOTER045
25/04/2017, 09:46
Βγήκε λίγο ποιο μπροστά, όταν ο zarco τον έκανε κερμπ για να κρατηθεί στο εσωτερικό.
Απλα μετα πως μπορούσε να ξέρει ακριβώς την απόσταση και τον χρόνο.
Πάντως δώσανε τα χέρια
Το αυτό
Δε μπορούσε να ξέρει ακριβώς τον χρόνο, αλλά όταν είδε ότι πλησίαζε τον μπροστινό του με +30 km/h, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και σε εμάς, ε δεν ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβει ότι κάπου "έκλεψε". Ένιγουεϊ, αφού δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, λίγο μας ενδιαφέρει.
Πέρσι το'χε κάνει και ο ΜΜ κάπου, αν θυμάμαι καλά και αμέσως ελάττωσε ταχύτητα, γιατί είναι πανέξυπνος.
sapila racing
25/04/2017, 10:01
Δε μπορούσε να ξέρει ακριβώς τον χρόνο, αλλά όταν είδε ότι πλησίαζε τον μπροστινό του με +30 km/h, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και σε εμάς, ε δεν ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβει ότι κάπου "έκλεψε". Ένιγουεϊ, αφού δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, λίγο μας ενδιαφέρει.
Πέρσι το'χε κάνει και ο ΜΜ κάπου, αν θυμάμαι καλά και αμέσως ελάττωσε ταχύτητα, γιατί είναι πανέξυπνος.
Σωστός.
Μόνο που και ο Rossi σίγουρα το σκέφτηκε να κόψει για ενα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά τελικά μάλλον προτίμησε να μην ρισκάρει να κόψει και να τον περάσει ο Zarco σουβλάκι.
Αντιθέτως κερδίζοντας αυτα τα 0,3 sec έκανε το Zarco να χάσει το tow και τελικά μετά απο τους επόμενους καλούς γύρους του Rossi να χάσει οριστικά την επαφή μαζί του.
....γιατι με το που τον ειδε διπλα του και ενω ειχε εσωτερικη ο zarco θα μπορουσε να κοψει γκαζι...εκεινος εμεινε στο γκαζι και με την ασφαλεια της ασφαλτου που ειχε στο σημειο το εκοψε ευθεια......
Οχι ρε γαμωτο......... αλλο αγωνα ειδα :(
motomaniac
25/04/2017, 10:28
Σιγά μην δεν γκρινιάζανε
αληθεια δεν ντρεπεται?
RaGe_Raptor
25/04/2017, 10:43
Έχασε φόρα ο Ρόσσι στην Τ1 ,ήρθε με φόρα ο Ζάρκο, το ένστικτο του μαχητή του είπε να βουτήξει,το έκανε,δεν του βγήκε,τέλος. Σωστή και η ποινή γιατί κέρδισε χρόνο,ασχέτως με την αιτία που προκάλεσε το κόψιμο.φαντάζομαι μέτρησαν τον κερδισμένο χρόνο κι αυτόν ακριβώς επέβαλαν ως ποινή.
Επίσης το να μιλάει ο Ρόσσι για "τζαρτζαρίσματα" (αδόκιμος ,ποδοσφαιρικός και σιχαμένος όρος :) ) είναι ,πως να το κάνουμε, άτοπο. Απλά είναι διαφορετικά όταν είσαι στο receiving end .
Τολμηρός ο Ζάρκο και τον πάω με 1000. Κρίμα που δεν βρίσκεται πάνω στο GSX-RR.
Κι ο Σαπίλας έχει δίκιο , πανπόνηρος ο 46 δε θα αφήσει τα παιδάκια να του κάνουν ότι έκανε αυτός πριν 10 χρόνια :lol:
devil's animal
25/04/2017, 10:56
Οχι ρε γαμωτο......... αλλο αγωνα ειδα :(
βγαλε τα κιτρινα γυαλια...επηρεαζουν την οπτικη σου...
SHOOTER045
25/04/2017, 11:08
Έχασε φόρα ο Ρόσσι στην Τ1 ,ήρθε με φόρα ο Ζάρκο, το ένστικτο του μαχητή του είπε να βουτήξει,το έκανε,δεν του βγήκε,τέλος. Σωστή και η ποινή γιατί κέρδισε χρόνο,ασχέτως με την αιτία που προκάλεσε το κόψιμο.φαντάζομαι μέτρησαν τον κερδισμένο χρόνο κι αυτόν ακριβώς επέβαλαν ως ποινή.
Επίσης το να μιλάει ο Ρόσσι για "τζαρτζαρίσματα" (αδόκιμος ,ποδοσφαιρικός και σιχαμένος όρος :) ) είναι ,πως να το κάνουμε, άτοπο. Απλά είναι διαφορετικά όταν είσαι στο receiving end .
Τολμηρός ο Ζάρκο και τον πάω με 1000. Κρίμα που δεν βρίσκεται πάνω στο GSX-RR.
Κι ο Σαπίλας έχει δίκιο , πανπόνηρος ο 46 δε θα αφήσει τα παιδάκια να του κάνουν ότι έκανε αυτός πριν 10 χρόνια :lol:
Αν είχε gixxerrrr
Θα κυνηγούσε τον Γιώργο στην δεκάδα
Όχι τον VALE για βάθρο
:D
RaGe_Raptor
25/04/2017, 11:17
Αν είχε gixxerrrr
Θα κυνηγούσε τον Γιώργο στην δεκάδα
Όχι τον VALE για βάθρο
:D
Κακός άνθρωπος ρπστμ.... :lol:
βγαλε τα κιτρινα γυαλια...επηρεαζουν την οπτικη σου...
Το ποιος ειναι "οπαδος" και με ποιος/ποιους, εχει αποδειχθει χροοοοοονια τωρα ;)
Περιπου, το '06 αν θυμαμαι καλα.
Χευντεν 2006 μονο μία νίκη
Ρε? πιπερι θα σας βαλω και στους δυο σας :p
Ο Νικι69 3 νικες εκανε ολες κι'ολες στη καριερα του στα τΣιπι, οι 2 εξ αυτων το '06
Μη κΣεχναμε βεβαια και τον KrJ που το '99 το πηρε με 4 μονο νικες ;)
Μη κΣεχναμε βεβαια και τον KrJ που το '99 το πηρε με 4 μονο νικες ;)
Το '99 το πήρε ο Crivillé. To 2000 εννοείς.
devil's animal
25/04/2017, 13:11
Το ποιος ειναι "οπαδος" και με ποιος/ποιους, εχει αποδειχθει χροοοοοονια τωρα ;)
τα ιδια λεμε...
και σκοπιμως δεν ειπα "οραση" και ειπα "οπτικη"...
Το '99 το πήρε ο Crivillé. To 2000 εννοείς.
Γραψε λαθος. :facepalm: Σημερα πραγματικα περναω μια ζορικη μερα και δε ξερω που πανε τα τΕσσερα :uplate:
Edit
rispEkt στον Αρη που θυμηθηκε τη μια νικη του alzamora.
(το edit ξεκινησε στις 14:14 το μεσημερι..... και τωρα καταφερνω να το στειλω :cry: )
Γραψε λαθος. :facepalm: Σημερα πραγματικα περναω μια ζορικη μερα και δε ξερω που πανε τα τΕσσερα :uplate:
Ξέχασες τον pitt το 2001 στα 600, πρωταθλητής χωρίς νίκη.
Πρέπει να είναι οντως κακή μερα σήμερα. :p
αστα Μαριε, τοσο αγχος και τοσο στρες και τοση πιεση, ουτε στον biaggi δεν ευχομαι :lol:
GIOTIS750
25/04/2017, 18:35
381609
381610
WORLD STANDINGS
MotoGP
1Valentino Rossi:)
Movistar Yamaha MotoGP 46 56 pt
2Maverick Viñales
Movistar Yamaha MotoGP 25 50 pt
3Marc Marquez
Repsol Honda Team 93 38 pt
4Andrea Dovizioso
Ducati Team 04 30 pt
SHOOTER045:beer:
GIOTIS750
25/04/2017, 18:56
«Μπορούμε να πούμε ότι όταν μαλώνουν δυο, τότε ένας τρίτος κερδίζει. Οι δυο είναι ο Marquez και ο Vinales, η αντιπαλότητα των οποίων ξεκινά από μικρή ηλικία».
«Δεν χαιρετά ο ένας τον άλλον στο paddock και η μάχη τους συνεχίζεται και μεγαλώνει και μαζί της και ο πήχης».
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=25640
FotisFz1
25/04/2017, 19:34
ισχυει οντως αυτο που λεει οτι δεν χαιρετιουνται καν?
θα εχει πολυ ενδιαφερον
GIOTIS750
25/04/2017, 19:58
Kαι εγω δεν το ηξερα αυτο ,οτι τρεχαν μαζι πιο μικροι ναι αλλα για εχθρα δεν το γνωριζα....θα δουμε στο μελλον τι θα γινει.
RaGe_Raptor
26/04/2017, 19:09
https://www.youtube.com/watch?v=UzrFxGIR_rM
SHOOTER045
26/04/2017, 19:25
Dani pedrosa
Full ride
https://youtu.be/x0A-jYQ63aA
ΜΜ απλα αχτυπητος στο Τεξας.
Ροσσι αν και διαφωνω πληρως με την εκτημιση του στο περιστατικο με τον Ζαρκο και θεωρω δικαιη την ποινη του 2 θεση και 1ος στο πρωταθλημα...για να δουμε πως θα το παει...
Ντανι...κλασσικα. αμα μυρισει μαχη θα κανει μιση προσπαθεια θα δει οτι δεν του βγαινει και θα κανει ενα αυγο.
Καλ ο ορισμος του σκληροτραχηλου.
Ζαρκο μαγκας για την προσπαθεια στον Βαλε για μενα. Pure racing!!!
JLo...πανυγυρι που τον περασαν μονο 52 αναβατες!!! Μπορεις και καλυτερα Γιωργη!!!
Παμε Χερεθ!
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 13:36
Δε ξέρω που να το ανεβάσω και ζητω συγγνώμη,απίστευτα πράγματα
http://www.bikeit.gr/agonisti-kikinisi/news-from-races-world/11505-agones-nea-pagkosmio-2017-feel-my-story-freddie-spencer-viografia.html
Για μένα ο κορυφαίος μαζί με το γιατρό,κατέβαινε από τα 250 κέρδιζε-ανέβαινε στα 500 κέρδιζε σε λίγες ώρες αυτά :eek:
http://www.bikeit.gr/agonisti-kikinisi/news-from-races-world/11505-agones-nea-pagkosmio-2017-feel-my-story-freddie-spencer-viografia.html
Στο cosmo.gr;
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 13:40
Στο cosmo.gr;
Σβηστo σε παρακαλώ,ευχαριστώ
Βάλτο στο κατάλληλο νήμα αν υπάρχει,ίσως στα "Νέα",και πάλι ζητω συγγνώμη για το λάθος μου
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 13:45
Ο Ντάνι με το τεράστιο καπέλο ήτανε όλα τα λεφτά :lol:
RaGe_Raptor
28/04/2017, 14:07
Για μένα ο κορυφαίος μαζί με το γιατρό,κατέβαινε από τα 250 κέρδιζε-ανέβαινε στα 500 κέρδιζε σε λίγες ώρες αυτά :eek:
γι'αυτό και "κάηκε" νωρίς-νωρίς.
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 14:13
γι'αυτό και "κάηκε" νωρίς-νωρίς.
Δε κάηκε,είχε τραυματισμό πήγε να επανέλθει στους αγώνες όμως ήταν αργά.
Νομίζω στο καρπό χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος,υπήρχε πρόβλημα με το γκάζι
Ίσως το κάηκε που είπες να πήγε στη πίεση της κατάστασης.
Fast Freddie :pink:
RaGe_Raptor
28/04/2017, 14:25
Ίσως το κάηκε που είπες να πήγε στην πίεση της κατάστασης.
ναι, ακριβώς,εκεί πήγαινε.
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 14:29
Νομίζω στο καρπό ήτανε το θέμα,στο γκάζι,δε θυμάμαι καλά,περάσανε χρονια.
Το έγραψα δυο φορες,οι vodkes φταίνε..
πάμε παρακάτω στο νήμα.
για να μη μιλάμε εκ των υστερων θα πω ότι ο γιατρός θα πάρει δυο νίκες ,οι άλλοι θα πέφτουν και θα σηκώνονται.
Αυτό που διάβασα για τη κόντρα MM και Viniales είναι όλα τα λεφτά.
Αλατοπίπερο θέλουμε.
σε μια συνέντυξη ο Toseland είχε πει ότι το μεγαλύτερο προτέρημα του γιατρού είναι το μυαλό του.
sapila racing
28/04/2017, 14:54
Νομίζω στο καρπό χωρίς να είμαι καθόλου σίγουρος,υπήρχε πρόβλημα με το γκάζι
Ίσως το κάηκε που είπες να πήγε στη πίεση της κατάστασης.
Η τελείως αναπάντεχη τούμπα στο Kyalami λόγω διαλυμένου πισινού carbon πειραματικού τροχού του άφησε μόνιμη ζημιά.
Την πίεση πιστεύω την κοντρολάριζε, αλλά να έχουμε υπ όψιν οτι o Fast Freddie την ίδια χρονιά που κέρδισε 250/500 έκανε και άπειρα χλμ για την Michelin.
Ηταν αυτός που εξέλιξε τα νέα τότε Radial Slicks.
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 15:01
Η τελείως αναπάντεχη τούμπα στο Kyalami λόγω διαλυμένου πισινού carbon πειραματικού τροχού του άφησε μόνιμη ζημιά.
Την πίεση πιστεύω την κοντρολάριζε, αλλά να έχουμε υπ όψιν οτι o Fast Freddie την ίδια χρονιά που κέρδισε 250/500 έκανε και άπειρα χλμ για την Michelin.
Ηταν αυτός που εξέλιξε τα νέα τότε Radial Slicks.
Έτσι είναι,και να μη ξεχάσουμε τη συμμετοχη του Παπανδρέου στη συγκεκριμένη πιστα που βγήκε δέκατος και πήρε ένα ολόκληρο βαθμό και το λέω με χαρά.
ίσως και να μη τα θυμάμαι όλα καλά,υπήρχε χορηγία από αεροπορική εταιρία....από τότε τίποτα.
sapila racing
28/04/2017, 15:05
Έτσι είναι,και να μη ξεχάσουμε τη συμμετοχη του Παπανδρέου στη συγκεκριμένη πιστα που βγήκε δέκατος και πήρε ένα ολόκληρο βαθμό και το λέω με χαρά.
12ος είχε τερματίσει το 1984 και δεν πήρε βαθμό. Τότε 1 βαθμό έπαιρνε ο 10ος.
Βέβαια ο αγώνας ήταν με βροχή κι ο Ελληνας πρωταθλητής έτρεξε με slick αφού δεν είχε βρόχινα.
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 15:09
[QUOTE=16 Bit Lolitas;2871209]
12ος είχε τερματίσει το 1984 και δεν πήρε βαθμό. Τότε 1 βαθμό έπαιρνε ο 10ος.
Βέβαια ο αγώνας ήταν με βροχή κι ο Ελληνας πρωταθλητής έτρεξε με slick αφού δεν είχε βρόχινα.
πιθανόν να έβρεχε τότε και το περιέγραφε με δέος που τον είχε ρίξει γύρο κάποιος από τους κορυφαίους οδηγούς,,,,,πιθανόν a Fast Freddie
PS με πρόλαβες για τη βροχή :)
sapila racing
28/04/2017, 15:11
πιθανόν να έβρεχε τότε και το περιέγραφε με δέος που τον είχε ρίξει γύρο κάποιος από τους κορυφαίους οδηγούς,,,,,πιθανόν a Fast Freddie
PS με πρόλαβες για τη βροχή :)
Τα διαβαζαμε στο motosport τότε, μετα απο καποιους μήνες βέβαια.
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 15:16
Τα διαβαζαμε στο motosport τότε, μετα απο καποιους μήνες βέβαια.
για αυτό θυμάμαι τον ένα βαθμό,νόμιζα δέκατος.
ναι φυσικά θυμάμαι,αν ο αγώνας ήτανε στις 15 του μηνός τότε πήγαινε ενάμισι μηνα αργότερα,μέχρι εκεί.
Shinigami Ryuk
06/04/2021, 13:15
Το φορουμ δεχεται επιθεση απο μπουτς
watch nba online free (https://mylivenba.com/) and enjoy a day.. :)
Welcome our testicles the two :beer: