PDA

View Full Version : Εξάτμιση για scooter 150cc

savra19
19/04/2017, 23:18
Καλησπερα σε ολα τα μελη...εχω ενα scooter keeway outlook 150cc και θελω να αλλαξω την μανισια εξατμιση του με κατι καλυτερο που να βγαζει και ομορφο ηχο...επειδη δεν εχω πολλες γνωσεις πανω σε αυτα παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας.Ευχαριστω εκ των προτερων.

GFawkes
20/04/2017, 10:30
Τι σκοπευεις να κερδισεις με την δαπανη αρκετων € σε ενα ταιβανεζικο baseprice σκουτερ 150 κυβικων....

Αστο...βαλτα στον κουμπαρα να τα μαζεψεις να παρεις κατι αλλο του χρονου, και στο μεσοδιαστημα να μην σπας τα @@##@ του κοσμου με το παπρα...

Διχως ιχνος ειρωνιας και φιλικα.

Panos76
20/04/2017, 11:43
και επειδή μάλλον δεν θα τον ακούσεις τον γέροντα από πάνω :lol: πήγαινε μια βόλτα από motoracing στη Καβάλα να κάνεις μια ερώτηση.

Επίσης, μεγάλο σουξέ έχουν οι protech (ελληνικές και καλό VFM) όπου σίγουρα θα κάνουν και για το δικό σου.

teogtp
20/04/2017, 11:46
Ακόμα ένα χλοοκοπτικο στον δρόμο......

savra19
20/04/2017, 14:51
και επειδή μάλλον δεν θα τον ακούσεις τον γέροντα από πάνω :lol: πήγαινε μια βόλτα από motoracing στη Καβάλα να κάνεις μια ερώτηση.

Επίσης, μεγάλο σουξέ έχουν οι protech (ελληνικές και καλό VFM) όπου σίγουρα θα κάνουν και για το δικό σου.

Πηγα φιλε απο εκει αλλα μου εκανε τον δυσκολο και οτι δεν υπαρχουν για αυτο και κοιταξα να ψαξω απο μονος μου αλλα δεν ξερω πιο στυλ εξατμισεων πανε σε αυτα τα scooter και που να ψαξω γι αυτο και ρωτησα εδω μεσα.

BLiTzER
20/04/2017, 14:55
εχω ενα scooter keeway outlook 150cc και θελω να αλλαξω την μανισια εξατμιση του με κατι καλυτερο που να βγαζει και ομορφο ηχο.

Ένα σκούτερ δε μπορεί να βγάλει "όμορφο" ήχο. Κράτα τα λεφτά σου για να αλλάξεις μηχανάκι, όταν το βαρεθείς.

Pew
22/04/2017, 00:31
δεν αξιζει να πεταξεις λεφτα με σκοπο να ακουγεσαι σαν κινουμενη γεννητρια απο το παζαρι.