View Full Version : Misano 2017
Vstrommer71
16/04/2017, 14:08
Αλλαγη σχεδιων μιας για προσωπικους(οχι ευχαριστους δυστυχως) λογους.
Θα αλλαξει αργοτερα η παρακολουθηση ενος motogp φετος,κατα πασα πιθανοτητα και παλι στο Misano.
Θα ανοιχτει σχετικο νημα σε λιγο καιρο.
Και να θυμαστε οτι οταν κανουμε σχεδια ο μπαγασας χαμογελαει...
SHOOTER045
16/04/2017, 14:20
Αλλαγη σχεδιων μιας για προσωπικους(οχι ευχαριστους δυστυχως) λογους.
Θα αλλαξει αργοτερα η παρακολουθηση ενος motogp φετος,κατα πασα πιθανοτητα και παλι στο Misano.
Θα ανοιχτει σχετικο νημα σε λιγο καιρο.
Και να θυμαστε οτι οταν κανουμε σχεδια ο μπαγασας χαμογελαει...
Misano εεεεε!!!?
Το παρακολουθώ....
Ειδικα αν παει καλά ο VALE ....
anavatis19
16/04/2017, 14:33
ωραιο θεμα
SHOOTER045
16/04/2017, 14:38
Αεροπλάνο Θεσσαλονίκη /Ανκόνα
Νοικιαρικο εκεί
Ξενοδοχείο στο ricione το.Σάββατο
Αγώνας Κυριακή
Κυριακή βράδυ Θεσσαλονίκη
Vstrommer71
16/04/2017, 22:31
Κατα πασα πιθανοτητα:Τεταρτη μεσανυχτα πτηση Σαντορινη-Μπολονια,διαμονη το βραδυ σε ξενοδοχειο κοντα στο αεροδρομιο,Πεμπτη πρωι επισκεψη στο μουσειο της Ducati και μετα αναχωρηση για Ριμινι,ξενοδοχειο μαλλον Ριτσιονε ή Κατολικα κι ενοικιαση σκουτερ εκει.
Παρασκευη-Σαββατο-Κυριακη αγωνας κι επιστροφη Δευτερα απογευμα απο Μπολονια Σαντορινη απευθειας πτηση
(Παρακαλουνται οι μοντερατορες να ανακατευθυνουν το νημα σε καταλληλο νεο,σας μερσώ)
SHOOTER045
28/06/2017, 08:48
Update
Χτεσινη εξέλιξη
Παιζει δυνατά το σενάριο.
Δικαβαλο με multistrada
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/06/2017, 12:08
Update
Χτεσινη εξέλιξη
Παιζει δυνατά το σενάριο.
Δικαβαλο με multistrada
Πολυ πιο καλα.Για να φυγεις απο ανκονα η ηγουμενιτσα???
SHOOTER045
28/06/2017, 13:35
Πολυ πιο καλα.Για να φυγεις απο ανκονα η ηγουμενιτσα???
Ορθόν
Ηγουμενιτσα Ανκόνα
Αλλά υπάρχει και ενα σενάριο να πάμε όλο τον δρόμο καβάλα ( Σερβία Κροατία κλπ)
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/06/2017, 15:20
Ορθόν
Ηγουμενιτσα Ανκόνα
Αλλά υπάρχει και ενα σενάριο να πάμε όλο τον δρόμο καβάλα ( Σερβία Κροατία κλπ)
Λαθος μου πριν.Απο πατρα η ηγουμενιτσα ηθελα να γραπσω αλλα μπερδευτηκα.Ωραιος ρε φιλε.Ακομα καλυτερα αν μπορεις να παραλυψεις καραβι.:a18:
πυξιδας990
29/06/2017, 11:50
την πεμπτη πριν τον αγωνα θα μπαινω στο καραβι στη ηγουμενιτσα-βραδυ
SHOOTER045
29/06/2017, 12:32
την πεμπτη πριν τον αγωνα θα μπαινω στο καραβι στη ηγουμενιτσα-βραδυ
Αυτό λέγαμε σήμερα.
Αν φύγουμε πέμπτη βράδυ θα είμαστε παρασκευή μεσημέρι.
Αρα + μια διανυκτέρευση
Αν φύγουμε παρασκευή
Χάνουμε τα χρονομετρημενα αλλά γλιτωνουμε διανυκτέρευση.
Αν κερδίσει την Κυριακή δεν θα μπούμε μέσα στην πίστα?
Δεν θα πάμε μετα και μια tavullia ???
Aρα επιστροφη δεύτερα Ανκόνα .
Τριτη πρωι Ελλάδα.
Αντε πες Κυριακή βράδυ ( που δεν είμαι σίγουρος αν έχει πλοίο) Ανκόνα και δεύτερα μεσημέρι Ηγουμενίτσα
πυξιδας990
29/06/2017, 17:42
σιγα μην δεν μπουμε μεσα...
δευτερα επιστροφη παλι κατεβασμα κατα τις 11.00 ηγουμενιτσα και τουρ δυτικης ελλαδος
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/06/2017, 18:10
Αυτό λέγαμε σήμερα.
Αρα + μια διανυκτέρευση
Αν φύγουμε παρασκευή
Τριτη πρωι Ελλάδα.
Αντε πες Κυριακή βράδυ ( που δεν είμαι σίγουρος αν έχει πλοίο) Ανκόνα και δεύτερα μεσημέρι Ηγουμενίτσα
Εχει πλοιο.Εχω κλισει εγω εισητηρια.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/06/2017, 18:14
Αυτό λέγαμε σήμερα.
Αρα + μια διανυκτέρευση
Αν φύγουμε παρασκευή
Τριτη πρωι Ελλάδα.
Τωρα κοιταξα τα εισητηρια.Δεν ειναι κυριακη βραδυ.Ειναι κυριακη μεσημερη με δευτερα πρωι ηγουμενιτσα
πυξιδας990
29/06/2017, 20:02
Τωρα κοιταξα τα εισητηρια.Δεν ειναι κυριακη βραδυ.Ειναι κυριακη μεσημερη με δευτερα πρωι ηγουμενιτσα
δευτερα μεσημερι απο ιταλια και τριτη αφιξη ηγουμενιτσα για ανεση
SHOOTER045
29/06/2017, 20:44
Αυτό είπα.
Αν δεν μπεις μέσα και φύγεις κατευθείαν προλαβαίνεις.
Αλλιώς δευτέρα
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/06/2017, 22:21
Ναι δε θα μπω μεσα.Δε με παιρνει γιατι εχω κ αλο ταξιδι μετα.Για κρητη.Οποτ εγω γυρναω σπητη μου τριτη πρωι φευγωντας καπακια μετα τη ληξη του αγωνα.
SHOOTER045
29/06/2017, 23:36
Ναι δε θα μπω μεσα.Δε με παιρνει γιατι εχω κ αλο ταξιδι μετα.Για κρητη.Οποτ εγω γυρναω σπητη μου τριτη πρωι φευγωντας καπακια μετα τη ληξη του αγωνα.
Εχετε κλείσει ξενοδοχείο και αν ναι που?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/06/2017, 06:07
Εχετε κλείσει ξενοδοχείο και αν ναι που?
Εχω κλειση στο fano.Για σαβατο.54 ευρω.Δικληνο.Αν θυμαμε καλα ειναι γυρω στα 20 χλμ απο τη πιστα προς ανκωνα.Μπορει και πιο λιγο.Δε μπορω να σου πω ακριβος γιατι δεν εχω pc.Ειναι απεναντι απο ενα καναλι.Παμε μονοι μας μαζι με τη γυνεκα μου.Εσυ εχεις κλειση?
SHOOTER045
30/06/2017, 07:52
Σήμερα θα ξέρω στα σίγουρα το που.
πυξιδας990
30/06/2017, 07:52
εμεις εχουμε κλεισει ενα σπιτι 5 ατομα.το που το ξερει ο φιλος:p,παντως διπλα στην πιστα ειναι
68ε το ατομο για 3 νυκτες.
αφιξη στο σπιτι την παρασκευη και υπνος παρασκευη-σαββατο -κυριακη.
σαββατο εχει φορλι και ολα τα παρελκομενα:evil:
SHOOTER045
30/06/2017, 07:55
εμεις εχουμε κλεισει ενα σπιτι 5 ατομα.
Εσένα θα σε δω στο πλοίο.
Μάλλον θα φύγουμε μαζί .
Πέμπτη βράδυ απο Ηγουμενίτσα και δευτέρα μεσημέρι απο Ανκόνα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/06/2017, 08:02
εμεις εχουμε κλεισει ενα σπιτι 5 ατομα.το που το ξερει ο φιλος:p,παντως διπλα στην πιστα ειναι
Ωραιος ρε φιλε.Μακαρι ν χα και γω παραπανω μερες.Εχω ακουσει πολα για φορλι.Μαλον θα αρκεστω με tavulia το σαβατο απογεμα.
πυξιδας990
30/06/2017, 09:57
Εσένα θα σε δω στο πλοίο.
Μάλλον θα φύγουμε μαζί .
Πέμπτη βράδυ απο Ηγουμενίτσα και δευτέρα μεσημέρι απο Ανκόνα.
οκ....μοτοπαρεα λεωνιδιου μπλουζακι θα φοραμε
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/07/2017, 23:18
Ρε παιδια να ρωτησω κατι που εχω παραλιψει?Η πινακιδα μου δεν εθιναι καινουρια.Ειναι η κλασικη χωρις το ελληνικο σημα στα αριστερα.Θα εχω προβλημα?Σημερα ρωτησα τν ασφαλιστη μου που πηγα ν βγαλω τη πρασινη καρτα και μου ειπε να αγωρασω ενα σημα GR και να το κολισω απο κατο απ τη πινακιδα..Ισχυει αυτο.Εχει βγει κανης εκτος με παλια πινακιδα?Δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα επειδη μιλαμε εδω για το συγκεκριμενο ταξιδη
SHOOTER045
03/07/2017, 23:39
Εγώ θα έλεγα να ρωτήσεις στο συγκοινωνιών.
Η
Την εξαφανιζεις
Πηγαίνεις στην ασφάλεια
Δηλωνεις απώλεια
Μετα συγκοινωνιών
Και σου βγάζουν καινούργια
Κόστος 30-40€ απ οτι θυμάμαι
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/07/2017, 07:03
Εγώ θα έλεγα να ρωτήσεις στο συγκοινωνιών.
Η
Την εξαφανιζεις
Πηγαίνεις στην ασφάλεια
Δηλωνεις απώλεια
Μετα συγκοινωνιών
Και σου βγάζουν καινούργια
Κόστος 30-40€ απ οτι θυμάμαι
Ω ρε γαμοτο παλι.Αλλα λεφτα και εκει.Αν δε παρω απαντησης απο αλους εδω μεσα που εχουν ταξιδεψει ετσι θα ανοιξω νεο θεμα και θα ρωτησω εκει.Αν δ βγαλω ακρη και ετσι θα παω μηχανολογικο.Απλα εμας εδω ειναι πολυ μπ@υρδελ#0.Και ερωτηση να θες να κανεις πρεπει να περιμενεις τη σειρα.Και αν παρεκλινεις λιγο και τους πεις ''να σας κανω μια ερωτηση''σου λενε περιμενε τη σειρα σου.Γιαυτο προσπαθω να το αποφυγω.Ευχαριστω ρε μαν.
πυξιδας990
04/07/2017, 07:50
Ρε παιδια να ρωτησω κατι που εχω παραλιψει?Η πινακιδα μου δεν εθιναι καινουρια.Ειναι η κλασικη χωρις το ελληνικο σημα στα αριστερα.Θα εχω προβλημα?Σημερα ρωτησα τν ασφαλιστη μου που πηγα ν βγαλω τη πρασινη καρτα και μου ειπε να αγωρασω ενα σημα GR και να το κολισω απο κατο απ τη πινακιδα..Ισχυει αυτο.Εχει βγει κανης εκτος με παλια πινακιδα?Δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα επειδη μιλαμε εδω για το συγκεκριμενο ταξιδη
βγαινεις μια χαρα με την παλια και αυτοκολητο...το εχω κανει εις διπλουν....περυσι μαλιστα
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/07/2017, 21:41
βγαινεις μια χαρα με την παλια και αυτοκολητο...το εχω κανει εις διπλουν....περυσι μαλιστα
Θα βγεις και φετος ετσι?Ωραιος ρε φιλε.Δε παω καθολου μηχανολογικο.
πυξιδας990
05/07/2017, 08:27
φετος φιλε λογω αλλης μοτο εχει gr,το προηγουμενο δεν ειχε οπως και φιλου περυσι παρεα.ενα αυτοκολητακι απο βενζιναδικο και εισαι κομπλε
devil's animal
05/07/2017, 08:47
γιατι το λετε "μηχανολογικο"??
διευθυνση μεταφορων λεγεται και υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα...:rolleyes:
στα του θεματος:
δεν μπορει να σε υποχρεωσει ο οποιοσδηποτε τελωνειακος να αλλαξεις πινακιδα εφ'οσον μ'αυτη κυκλοφορεις κανονικα και εφ'οσον δεν τις εχουν καταργησει....
το πολυ πολυ να καθυστερησεις απο εξτρα ελεγχους στην χωρα που θα επισκεφτεις....αλλα και εκει εφοσον εχεις την πρασινη καρτα δεν θα εχεις θεμα...
εγω ειχα ταξιδεψει με παλια πινακιδα το 2011 και δεν ειχα κανενα θεμα...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/07/2017, 23:19
γιατι το λετε "μηχανολογικο"??
διευθυνση μεταφορων λεγεται και υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα...:rolleyes:
στα του θεματος:
U
δεν μπορει να σε υποχρεωσει ο οποιοσδηποτε τελωνειακος να αλλαξεις πινακιδα εφ'οσον μ'αυτη κυκλοφορεις κανονικα και εφ'οσον δεν τις εχουν καταργησει....
το πολυ πολυ να καθυστερησεις απο εξτρα ελεγχους στην χωρα που θα επισκεφτεις....αλλα και εκει εφοσον εχεις την πρασινη καρτα δεν θα εχεις θεμα...
εγω ειχα ταξιδεψει με παλια πινακιδα το 2011 και δεν ειχα κανενα θεμα...
Ελα στη κρητη και πες ``παω στη διευθηνση μεταφορων``Θα σου πουνε``ποιος ηρθε???``.Εδω το λεμε μηχανολογικο οπος και τα σαλιγκαρια που λετε εσεις εμεις λεμε χοχλιους οπος και το σαντουιτς που λετε εμεις λεμε γυρο.Κτλπ.
Στα του θεματος:
Οκ.Με καλυψες:):)
SHOOTER045
05/07/2017, 23:23
Ξενοδοχείο στο rimini
15 km απο την πίστα.
120€ για τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό.
Αλλά
Εχω και κάτι προσφορές απο ταξιδιωτικό γραφείο για πακέτο διαμονή + πλοίο.
Θα τα ζυγίσουμε και θα δούμε.
Ουτως η άλλως το ξενοδοχείο έχει δωρεάν ακύρωση ως τις 5 Σεπτεμβρίου
FotisFz1
06/07/2017, 08:39
για ριξε ινφο με την προσφορα...ποτε δεν ξερεις
SHOOTER045
06/07/2017, 14:12
για ριξε ινφο με την προσφορα...ποτε δεν ξερεις
Απο 240
Εως 340
Ξενοδοχείο + ακτοπλοϊκά
Μιλαμε για σύνολο και οι δυο μαζί για τρεις μέρες διαμονή στο riccione
Χωρίς την μηχανή
Περιμένω νέα προσφορά
Και το πλοιο περιλαμβάνει κατάστρωμα.
Αλλά πιθανόν θα μπούμε με φίλο νταλικερη που θα μας βάλει στην καμπίνα του.
Το είχα γράψει καο στο προπερσινο ταξίδι.
Οι οδηγοί φορτηγών ( συνήθως) έχουν ολόκληρη Καμπίν α απο την εταιρεία+ οτι έχουν πάσο έκπτωσης σε όλα τα ειδη πανω στο πλοίο
πυξιδας990
06/07/2017, 17:23
Απο 240
Εως 340
Ξενοδοχείο + ακτοπλοϊκά
Μιλαμε για σύνολο και οι δυο μαζί για τρεις μέρες διαμονή στο riccione
Χωρίς την μηχανή
Περιμένω νέα προσφορά
Και το πλοιο περιλαμβάνει κατάστρωμα.
Αλλά πιθανόν θα μπούμε με φίλο νταλικερη που θα μας βάλει στην καμπίνα του.
Το είχα γράψει καο στο προπερσινο ταξίδι.
Οι οδηγοί φορτηγών ( συνήθως) έχουν ολόκληρη Καμπίν α απο την εταιρεία+ οτι έχουν πάσο έκπτωσης σε όλα τα ειδη πανω στο πλοίο
το μηχανακι ειναι ενα 50αρικο πηγαινε ελα
SHOOTER045
06/07/2017, 19:00
το μηχανακι ειναι ενα 50αρικο πηγαινε ελα
Υποτίθεται οτι θα μας κάνει καλύτερη τιμή.
Αυτό θέλω να δω και να συγκρινω με την ελεύθερη αγορά
konstantin1977
07/07/2017, 10:29
έχω κλείσει ήδη τα εισιτήρια του αγωνα.
με καράβι δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, θα φύγω παρασκευή απόγευμα απο Πάτρα, superfast 17.30. Διαμονές έχει άπειρες.
επειδή στην συγκεκριμένη πίστα δεν έχω ξαναπάει, στον περιβάλλοντα χώρο της πίστας μπαίνεις με τη μηχανή, όπως στο mugello πχ?
που είναι καλά να καθίσεις για να έχει και γιγαντοοθόνη?
τι ώρα πρέπει να είσαι εκεί?
SHOOTER045
07/07/2017, 11:45
Γύρω απο την πίστα έχει ιδιωτικά πάρκιγκ με φύλακα, αυλές σπιτιών ( προτίμησε το δεύτερο).
Προπερσι στο prato 1 δεν είχε οθόνη
Είδα τα δοκιμαστικά εκεί και τον αγώνα απο το prato 2 γιατί είχε και οθόνη.
Το εισιτήριο είναι κοινό για τα prato.
Την ημερα του αγώνα καλά είναι να είσαι απο το wup εκεί να πιάσεις χώρο
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/07/2017, 15:06
Γύρω απο την πίστα έχει ιδιωτικά πάρκιγκ με φύλακα, αυλές σπιτιών ( προτίμησε το δεύτερο).
Προπερσι στο prato 1 δεν είχε οθόνη
Είδα τα δοκιμαστικά εκεί και τον αγώνα απο το prato 2 γιατί είχε και οθόνη.
Το εισιτήριο είναι κοινό για τα prato.
Την ημερα του αγώνα καλά είναι να είσαι απο το wup εκεί να πιάσεις χώρο
Ρε shooter μου φενετε οτι καπου ειχα διαβασει,δη, οτι βαλανε φετος και στα 2 πρατο γιγαντοοθονες.
πυξιδας990
07/07/2017, 17:49
Ρε shooter μου φενετε οτι καπου ειχα διαβασει,δη, οτι βαλανε φετος και στα 2 πρατο γιγαντοοθονες.
και εγω ειδα οτι εχει και στις 2 πρατο φετος οθονη...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/07/2017, 22:51
και εγω ειδα οτι εχει και στις 2 πρατο φετος οθονη...
Οποτε ποιο να προτιμησουμε.Αν χουν και τα δυο οθονη να διαλεξουμε αυτο που θα βλεπουμε πιο πολυ πιστα
SHOOTER045
07/07/2017, 23:30
Το 1
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/07/2017, 06:28
Το 1
Απο την αλλη σκεφτηκα υπαρχει περιπτοση επειδη θα εχει το 1 οθονη και θα βλεπεις πιο πολυ πιστα να πανε ολοι εκει και να ειναι ασφυκτικα γεματο και στο 2 να εισαι χαλαρα?Ηπαρχει αυτο το ενδεχομενο?
πυξιδας990
08/07/2017, 08:35
οχι εχει πολυ χωρο,αλλα και λιγο στριμοξιδι δεν λεει κατι
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/07/2017, 09:37
Καλα.Βλεπουμε και κανουμε
πυξιδας990
08/07/2017, 10:52
4 σελιδες και ακομη ιουλιος...που να γινεται και της πουτανας στο πρωταθλημα
Vstrommer71
08/07/2017, 12:29
Στιγμιοτυπο απο την Prato 1 περυσι οταν ημουνα εκει απο τις 6:30 το πρωι :whiteflag: :lol:
385934
πυξιδας990
08/07/2017, 17:48
κατσε γιατι ειναι και σαββατο....στη στροφη λετε ή στην ευθεια?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/07/2017, 22:47
Στιγμιοτυπο απο την Prato 1 περυσι οταν ημουνα εκει απο τις 6:30 το πρωι :whiteflag: :lol:
385934
:lol:χαχαχα
Vstrommer71
09/07/2017, 11:39
Ετσι ηταν κατα τις 11,χωρις να εχει ερθει ακομη ο πολυς κοσμος
Οποτε φετος Βαλενθια με αριθμημενη θεση,Misano χλωμο να ξαναπαω εκτος κερκιδας.Απλα οι κερκιδες εχουν αρκετα πιο τσιμπημενη τιμη.Υπολογιζω με την τιμη
μιας μερας στο Misano θα βγαλω τριημερο στην Valencia(και θα κατσω εξτρα την Τριτη να δω την πρωτη μερα των δοκιμων για το '18)
385980
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/07/2017, 20:51
Μαλον για μενα αλλαξε το μοτιβο.Ηταν να φυγω παρασκευη απο ηγουμενιτσα αλλα τωρα μ εκατσε περιπτωση να φυγω απο πεμπτη.ΚΑΛΟ:D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/07/2017, 16:47
Μαγκες σημερα πηρα τα εισητηρια στα χερια μου.Αντε με το καλο για ολους μας.
SHOOTER045
14/07/2017, 17:08
Μαγκες σημερα πηρα τα εισητηρια στα χερια μου.Αντε με το καλο για ολους μας.
Διαμονή έκλεισες?
Κοίτα προς Ρίμινι
Είναι λιιιγο ποιο μακριά
Αλλά πολύ ποιο φθηνά απο το riccione.
Κλεισαμε στο <anna mare>
3 βραδιά 120€ στο σύνολο με πρωινό
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/07/2017, 03:53
Διαμονή έκλεισες?
Κοίτα προς Ρίμινι
Είναι λιιιγο ποιο μακριά
Αλλά πολύ ποιο φθηνά απο το riccione.
Κλεισαμε στο <anna mare>
3 βραδιά 120€ στο σύνολο με πρωινόΕχω κλειση στο fano.54ευρω με πρωινο,δικλυνο.Στο ριμινι θα παω για μπανιο(Θεου θελοντος,καιρου επιτρεποντος.Μη τον ξεχναμε και τον μεγαλο που κανει κουμαντο ε??)
giannis21
21/07/2017, 10:05
παιδιά καλημέρα.εχω κλείσει και εγώ μαζί με ένα φίλο για σαν Μαρίνο και φυσικά υπάρχουν κάποιες απορίες.
έχουμε αεροπορικά για Μιλάνο όπου φτάνουμε Παρασκευή και θα μείνουμε εκεί το βράδυ.απο εκεί σκέφτομαι να πάμε οδικώς με νοικιάρικο.εχουμε καθόλου εικόνα πόσο μπορεί να κοστίσει να νοικιάσουμε αυτοκίνητο;
διαμονή έχω κλείσει στο ριτσιονε σε καλή τιμή.
Fiat Punto στα 65€ για τρεις μέρες. Αντίστοιχη τιμή θα έχει και το 500ράκι ή το Panda.
labran46
21/07/2017, 20:01
Εχω κανει την εκδρομη 2 χρονια πριν.Αφιξη μιλανο ενοικιαση αυτοκινητου και διαμονη στο ρικιονε.
Το αμαξι να ξερεις θα στο δωσουν με γεματο τεποζιτο το οποιο το πληρωνεις κατα τη παραλαβη, επισης σε ζαλιζουν για ασφαλεια και σου λενε οως αν το επιστρεψεις και εχει μιαγρατζουνια πληρωνεις εκτος αν κανεις ασφαλεια,εμεις απιφασισαμε να τη πληρωσουμε.Σουμα ολα αυτα 200 ευρω.
Μια μεγαλη συμβουλη και φιλε μου κοιτα να με θυμηθεις!Στο ρικιονε νοικιαστε ποδηλατο για τη μερα του αγωνα.Η πιστα ειναι 10 χλμ περιπου θα το καντε σα βολτα δν θα κουραστειτε - Θα γλιτωσετε απιστευτη ταλαιπωρια θα παρκαρετε μπροστα στην εισοδο της κερκιδας σας και θα φυγετε με δυσκολια και το ΕΝΝΟΩ!
Οταν τελειωσε ο αγωνας ειχε τοση κινηση που πηραμε τα ποδηλατα στα χερια και περναγαμε απο τα χωραφια
Α και εννοειται πατε νωρις τη μερα του αγωνα ετσι !
Καλα να περαετε ειναι γαμω τις εμπειριες
giannis21
21/07/2017, 21:58
ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες.αυτο με το ποδήλατο πολύ ενδιαφέρον.αλλα θα είναι ασφαλή να τα αφήσουμε εξω από την πίστα τόσες ώρες;;θα τα βρούμε στη θέση τους; εννοείται στην πίστα θα προσπαθήσω να είμαι από πολύ νωρίς..
labran46
21/07/2017, 22:13
Θα τα βαλεις σε παρκιν για μηχανεςβεχει ακριβως μπροστα
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/07/2017, 12:00
Παιδια οπος ειπα και πιο πανω,μου εκατσε να φυγω απο ηγουμενιτσα μια ημερα πιο πριν.Δηλαδη ηταν να φυγω παρασκευη βραδυ και να ειμαι σαβατο ανκονα.Και τωρα θα φυγω πεμπτη βραδυ και θα ειμαι παρασκευη ανκονα.Το προβλημα ειναι ομος οτι τη πεμπτη δεν ειπαρχη καμπινα καμια για την ανκονα.Εγω εχω πληρωσει για παρασκευη μια δυκληνη.Χρειαζομαι οποσδηποτε καμπινα καθος θα εχω τη γυνεκα μαζι και θα ειμαστε ηδη ταλεπορημενοι επειδη θα κοιμηθουμε καταστρωμα ηρακλειο πειραια και την αλλη μερα που θα φτασουμε θα κανουμε ενα ταξιδακη(λειβαδια,ελατη,περτουλη,μετεωρα,μετσοβο,ηγου μενιτσα).Το ερωτημα μου ειναι το εξης.
Υπαρχει καποιος που ηταν να ταξιδεψει πεμπτη (η απο πατρα η απο ηγουμενιτσα)και εχει κληση καμπινα και τελικα θα ταξιδεψει παρασκευη και θελει καμπινα?Θα μπορουσαμε να ανταλαξουμε καμπινες.Η αν υπαρχει καποιος που ηταν να ταξιδεψει με καμπινα και τελικα δε ταξιδευει?Μια στης χιλιες να βρω καποιον αλλα ποτε δε ξερεις
bros400pgm
27/07/2017, 15:22
Το μία στις χίλιες είναι τρομερά αισιόδοξο φίλε.
Κλείσε αεροπορικού τύπου, first class και κάνε μια ερώτηση στην ρεσεψιόν, μόλις επιβιβαστείς, μήπως υπάρχει καμπίνα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/07/2017, 22:19
Κλείσε αεροπορικού τύπου, first class και κάνε μια ερώτηση στην ρεσεψιόν, μόλις επιβιβαστείς, μήπως υπάρχει καμπίνα.
Πολυ καλη αυτη η ιδεα.Αεροπορικου τυπου πρωτη θεση ε?Εχεις ταξειδεψει εκει?Ειναι σαν του ηρακλειου πειραια?Γιατι αν ειναι σαν και αυτες τις αεροπορικες δεν κοιμασε καθολου.Ειναι βεβεα πρωτη θεση ε?Ισος να μην εχει τοσο φασαρια και να ξαπλωνουν πιο πολυ η θεσης.
SHOOTER045
27/07/2017, 22:39
Αεροπορικού τύπου είχα παει εγώ τότε.
Ξαπλώνουν αρκετά ,αλλά δεν τις λες και άνετες.
Ουτως η άλλως οι διάδρομοι θα γεμίσουν στρώματα, κουβέρτες,σκηνακια....
Ψάξε για κανένα νταλικεεη θα έλεγα εγώ
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/07/2017, 23:02
Αεροπορικού τύπου είχα παει εγώ τότε.
Ξαπλώνουν αρκετά ,αλλά δεν τις λες και άνετες.
Ουτως η άλλως οι διάδρομοι θα γεμίσουν στρώματα, κουβέρτες,σκηνακια....
Ψάξε για κανένα νταλικεεη θα έλεγα εγώ
Ν; τον κανω τι ρε τρελε τν νταλικερη
Έχω κλείσει στο Ηγουμενίτσα - Ανκόνα, 1η θέση, είναι άπλα, δροσερά κ ήσυχα. Τώρα για την ανάκλιση.. δεν είναι και κρεβάτι.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/07/2017, 05:38
Έχω κλείσει στο Ηγουμενίτσα - Ανκόνα, 1η θέση, είναι άπλα, δροσερά κ ήσυχα. Τώρα για την ανάκλιση.. δεν είναι και κρεβάτι.
Πριν ποσο καιρο?Κοιταξα στ ιντερνετ και η πρωτη θεση λεει ειναι μονο για τη γραμη της κρητης.
Πριν 2 μήνες, αρχές Ιουνίου.
Δες εδώ: http://www.directferries.gr/ Έχει το δρομολόγιο της Minoan, 07/09 στις 23.00, της ΑΝΕΚ δεν έχει.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/07/2017, 06:48
Πριν 2 μήνες, αρχές Ιουνίου.
Δες εδώ: http://www.directferries.gr/ Έχει το δρομολόγιο της Minoan, 07/09 στις 23.00, της ΑΝΕΚ δεν έχει.
Eχω πληρωσει τα εισητηρια κ τη καμπινα.Ευχαρηστω φιλε.Αν δε βρω καποιον να κανει τη τραμπα που ειπα απο πανω τοτε μαλον θ παω αεροπορικα.
SHOOTER045
28/07/2017, 06:57
Ν; τον κανω τι ρε τρελε τν νταλικερη
Οι νταλικερηδες έχουν όλοι καμπίνα, και πολλές φορές είναι μόνοι τούς.
Στα μισά του ταξιδιού προπερσι βρήκαμε πανω στο πλοιο δυο γνωστούς, οι οποίοι ξεβολευτηκαν και μας έδωσαν την μια καμπίνα.
Στην επιστροφή που ειχαμε καμπίνα για 4 αλλά τελευταία στιγμή ήρθε και 5 ος στην παρέα, ειχαμε βρει μονο κατάστρωμα για εκείνον.,αλλά επειδή το είχαμε μαθει το <κόλπο> βρήκαμε παλι νταλικερη και ο ένας απο μας πήγε στην καμπίνα τού.
Υπ όψιν οτι εκτός των άλλων οι νταλικερηδες έχουν και κάρτα που ψωνίζουν μέσα στο πλοίο με σημαντική έκπτωση, αλλιως οι τιμές πανω στο πλοιο τσουζουν αρκετά.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/07/2017, 07:57
Οι νταλικερηδες έχουν όλοι καμπίνα, και πολλές φορές είναι μόνοι τούς.
Στα μισά του ταξιδιού προπερσι βρήκαμε πανω στο πλοιο δυο γνωστούς, οι οποίοι ξεβολευτηκαν και μας έδωσαν την μια καμπίνα.
Στην επιστροφή που ειχαμε καμπίνα για 4 αλλά τελευταία στιγμή ήρθε και 5 ος στην παρέα, ειχαμε βρει μονο κατάστρωμα για εκείνον.,αλλά επειδή το είχαμε μαθει το <κόλπο> βρήκαμε παλι νταλικερη και ο ένας απο μας πήγε στην καμπίνα τού.
Υπ όψιν οτι εκτός των άλλων οι νταλικερηδες έχουν και κάρτα που ψωνίζουν μέσα στο πλοίο με σημαντική έκπτωση, αλλιως οι τιμές πανω στο πλοιο τσουζουν αρκετά.
Ευχαρηστω ρε φυλε για της πληροφοριες.Θα πρωτιμησω οτι ειπα απο πανω.Πρεπει να βρω 2κλινη.Θα βρω.Θα κανω ανανεοση στο μηνημα σε 2-3 μερες και βασικα θα συνεχησω να το κανω αυτο μεχρι τελους.Ιπαμε μια στις χιλιες αλλα γιατι να μη προσπαθησω.Δε θελω να γινομαι και κουραστηκος.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/07/2017, 00:10
Παιδια οπος ειπα και πιο πανω,μου εκατσε να φυγω απο ηγουμενιτσα μια ημερα πιο πριν.Δηλαδη ηταν να φυγω παρασκευη βραδυ και να ειμαι σαβατο ανκονα.Και τωρα θα φυγω πεμπτη βραδυ και θα ειμαι παρασκευη ανκονα.Το προβλημα ειναι ομος οτι τη πεμπτη δεν ειπαρχη καμπινα καμια για την ανκονα.Εγω εχω πληρωσει για παρασκευη μια δυκληνη.Χρειαζομαι οποσδηποτε καμπινα καθος θα εχω τη γυνεκα μαζι και θα ειμαστε ηδη ταλεπορημενοι επειδη θα κοιμηθουμε καταστρωμα ηρακλειο πειραια και την αλλη μερα που θα φτασουμε θα κανουμε ενα ταξιδακη(λειβαδια,ελατη,περτουλη,μετεωρα,μετσοβο,ηγου μενιτσα).Το ερωτημα μου ειναι το εξης.
Υπαρχει καποιος που ηταν να ταξιδεψει πεμπτη (η απο πατρα η απο ηγουμενιτσα)και εχει κληση καμπινα και τελικα θα ταξιδεψει παρασκευη και θελει καμπινα?Θα μπορουσαμε να ανταλαξουμε καμπινες.Η αν υπαρχει καποιος που ηταν να ταξιδεψει με καμπινα και τελικα δε ταξιδευει?Μια στης χιλιες να βρω καποιον αλλα ποτε δε ξερεις
Απλα το ξαναβγαζω στο προσκηνιο μηπος και το δη καποιος
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/07/2017, 08:48
Παιδια βρηκα εισητηριο με καμπινα.Οποτε εγω ταξιδευω τεταρτη βραδυ απο ηρακλειο και πεμπτη βραδυ απο ηγουμενιτσα.Αντε με το καλο :wave2:
konstantin1977
03/08/2017, 07:41
Μιας και έχετε πάει αρκετοί, να ρωτήσω κάτι, η είσοδος της πίστα είναι μία για όλους τους θεατές??
έχω εισιτήρια για το prato 1-2, στο 1 θα πάω...
FotisFz1
03/08/2017, 08:48
Μιας και έχετε πάει αρκετοί, να ρωτήσω κάτι, η είσοδος της πίστα είναι μία για όλους τους θεατές??
έχω εισιτήρια για το prato 1-2, στο 1 θα πάω...
οχι εχει διαφορες εισοδους αναλογα με το εισητηριο που εχεις
δες την εικονα
εσυ πρεπει να μπεις εκει που ειναι το μωβ βελακι prato1/2
387245
Vstrommer71
03/08/2017, 17:35
εσυ πρεπει να μπεις εκει που ειναι το μωβ βελακι prato1/2
387245
Εφτα το πρωι,περπατημα απο την εισοδο
Πας εκει ψηλα που βλεπεις τα συρματοπλεγματα
387267
SHOOTER045
03/08/2017, 18:02
387267
Εχει οθόνη το prato 2 ε?
Το 2015 δεν είχε
Vstrommer71
03/08/2017, 19:07
Prato 1 teaser
https://goo.gl/photos/3cJvoUFyfz2k9PnZ6
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/08/2017, 21:28
387267
Τι λες ρε φίλε!!!τη μαμισαμε.7 το πρωί είναι αυτο.???
SHOOTER045
22/08/2017, 09:18
Δυστυχώς
Το ακυρωνω
Οποίοι πάτε καλά να περάσετε
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/08/2017, 18:15
πρεπει να ειναι το θεμα με τη τρακα που διβασα στο"με ειδα"?Ρε σουτερ πολυ στεναχωρηθηκα.Πιστευα πος θα σε εβλεπα στο καραβι
giannis21
29/08/2017, 09:55
παιδιά τη βοήθεια σας..αφού κανονισα εισητήρια, αεροπορικά,διαμονή κτλ , άφησα για το τέλος το αυτοκίνητο..μεγάλη μλκια μου φυσικά!βρήκα άκρη με την κάρτα όλα οκ,όμως τώρα συνειδητοποιήσαμε ότι το δίπλωμα μού είναι παλαιού τύπου.δεν το διασταυρωσα ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα μου νοικιάσουν αυτοκίνητο με το παλιό διπλωμα..ποιες είναι οι εναλλακτικές μου σε αυτήν την περίπτωση;θα χρειαστεί να μεταβούμε από Μιλάνο - σαν Μαρίνο και πίσω..:cry:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/08/2017, 10:02
δεν εχει κανεις απ τη παρεα?Ασ το νοικιασετε στ ονομα του και ας οδηγας εσυ.Αν σας σταματησουν λες οτι τον ξεκουραζης.
Ολα αυτα βεβεα αν πεζη αλο διπλομα στ παρεα.
giannis21
29/08/2017, 10:14
δύο άτομα ειμαστε, και οι δύο με παλιό..
Έχω νοικιάσει με παλιό, πριν 2 χρόνια, σε Ιταλία και Πολωνία.
Και στις 2 περιπτώσεις κανένα πρόβλημα
υγ
Hertz
giannis21
29/08/2017, 10:31
μόλις μιλησα με ΕΛΠΑ.50 ευρώ και γίνεται η δουλειά..σου βγάζουν το διεθνές δίπλωμα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/08/2017, 20:38
μόλις μιλησα με ΕΛΠΑ.50 ευρώ και γίνεται η δουλειά..σου βγάζουν το διεθνές δίπλωμα.
ωραιος.Ενταξει λιγο τσουχτερο το πενηνταρικο αλλα τι να κανεις.Στην ανεδρεια καλη ναι κ η γρια
giannis21
08/09/2017, 13:56
λοιπόν..η στραβή που φοβόμουν τελικά έγινε!προς το παρόν είμαστε χωρίς αμάξι..αν κάποιος έχει να προτείνει οτιδήποτε, ευπρόσδεκτος..ο λόγος που δεν το πήραμε είναι η πιστωτική.ενω με διαβεβαίωσε ότι μπορεί να γίνει με debit card,εδώ μου τα γυρίσανε..
τώρα ψαχνομαι με τραίνα κτλ..
τώρα ψαχνομαι με τραίνα κτλ..
Και πολύ καλά κάνεις
giannis21
12/09/2017, 07:46
τελικά τα καταφέραμε...
388253
giannis21
12/09/2017, 07:48
πολύ λάσπη όμως...
388254