PDA

View Full Version : Ερωτηση προς ρουμανογνωστες

xarisiero
22/04/2017, 15:21
Καλησπερα...
Φέτος καλά να ημαστε λέμε να ανεβουμε τον Ιουνιο μια βολτίτσα Ρουμανια.
Δυστυχώς οι ημερομηνιές μας βγαίνουν μόνο για τέλη Ιουνίου. Ψαχνοντας λοιπον βλέπω οτι το transfagarassan ανοίγει την 1/7. τι λέτε θα καταφέρω να το περάσω ή όχι.
Κάπου είχα διαβάσει ότι το περασμα ειναι κλείστο αλλα ουσιαστικά μπορείς να περασεις απο την αλλη όμως θα ήθελα κάποιος που εχει παει να μου πει ωστε να μην βρεθώ προ εκπληξεων...
Ευχαριστώ και καλά ταξιδια σε όλους...!

AXL954
22/04/2017, 20:52
Καλησπέρα

Νομίζω υπάρχει το πλέον αρμόδιο μέλος στο forum (J.T.R) που θα μπορούσες να στείλεις κάποιο π.μ. αφου την Ρουμανία την εχει φαει με το κουτάλι. Προσωπικά και εγω όταν ανεβηκα το 2015 του εστειλα π.μ και πραγματικα με σκλαβωσε με τον χρόνο που αφιερωσε για να μου προτείνει διαδρομές.

Η αλήθεια είναι, πως αν διαβασεις ταξιδιωτικά, θα δείς ότι εκείνη την περίοδο είναι λίγο ψιλο-οριακά. Οχι ότι δεν θα την βγάλεις, αλλά μπορεί απλά και να είσαι άτυχος και να πέσεις σε τιποτα εργασιες συντηρησης και να ειναι κλειστά κάποια σημεία.

Τέλος πάντων μη πολυλογώ. Νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις να στείλεις ενα π.μ

Καλή συνέχεια

Αλεξης

nickald
22/04/2017, 21:44
ελεγα να ανεβω τελευταια εβδομαδα του Ιουνιου... δεν ειχα ιδεα οτι ανοιγει Ιουλιο το περασμα..

xarisiero
22/04/2017, 23:41
Γενικά δεν έχω ακούσει κάποιον να πήγε και να μην μπόρεσε να το περάσει οπότε ή όλοι πάνε τις σωστές περιόδους και είναι ενημερωμένοι ή είναι κλειστό για τα μάτια του κόσμου και μπαίνεις κανονικά...