karellen
25/04/2017, 15:23
Περιγραφή: Πωλείται Παντελόνι Dainese Gore Tex
Τιμή πώλησης: 120
Μέγεθος: 52
Κατάσταση: Μεταχειρισμένο
Χρώμα: Μαύρο
Ενδιαφέρον για ανταλλαγή: Όχι
Άλλες πληροφορίες: Πρόκειται για το μοντέλο Ducati,ένα από τα κορυφαία της Dainese.
Είναι μέγεθος 54 αλλά μου ήταν μεγάλο και το έδωσα σε κατάλληλο μαγαζί και μου το στένεψαν ένα νούμερο,παρ' όλα αυτά είναι ακόμα φαρδύ (εξ ου και οι τιράντες!) :smokin:
Είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς σκίσιμο ή φθορές,διαθέτει φερμουάρ για σύνδεση με μπουφάν,σκληρές προστασίες στα γόνατα-καλάμια,δύο τσέπες με φερμουάρ,καθώς και αφαιρούμενη επένδυση.Την τελευταία δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μόνο στα χοντρά κρύα αν είναι θα μπει,το παντελόνι είναι πολύ ζεστό από μόνο του.
Είμαι 1,83 και 80 κιλά,σε κάποιον με παραπάνω κιλά θα είναι γάντι,στο ύψος βολεύεται ± 5 εκατοστά.
Τιμή 120€,το παντελόνι είναι Καλαμάτα και τα μεταφορικά βαρύνουν εμένα.:)
Όνομα: Νίκος
Περιοχή: Καλαμάτα
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας:
Εmail επικοινωνίας:
381599
381600
381601
Τιμή πώλησης: 120
Μέγεθος: 52
Κατάσταση: Μεταχειρισμένο
Χρώμα: Μαύρο
Ενδιαφέρον για ανταλλαγή: Όχι
Άλλες πληροφορίες: Πρόκειται για το μοντέλο Ducati,ένα από τα κορυφαία της Dainese.
Είναι μέγεθος 54 αλλά μου ήταν μεγάλο και το έδωσα σε κατάλληλο μαγαζί και μου το στένεψαν ένα νούμερο,παρ' όλα αυτά είναι ακόμα φαρδύ (εξ ου και οι τιράντες!) :smokin:
Είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς σκίσιμο ή φθορές,διαθέτει φερμουάρ για σύνδεση με μπουφάν,σκληρές προστασίες στα γόνατα-καλάμια,δύο τσέπες με φερμουάρ,καθώς και αφαιρούμενη επένδυση.Την τελευταία δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μόνο στα χοντρά κρύα αν είναι θα μπει,το παντελόνι είναι πολύ ζεστό από μόνο του.
Είμαι 1,83 και 80 κιλά,σε κάποιον με παραπάνω κιλά θα είναι γάντι,στο ύψος βολεύεται ± 5 εκατοστά.
Τιμή 120€,το παντελόνι είναι Καλαμάτα και τα μεταφορικά βαρύνουν εμένα.:)
Όνομα: Νίκος
Περιοχή: Καλαμάτα
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας:
Εmail επικοινωνίας:
381599
381600
381601