View Full Version : Yamaha Tracer GT
lleonidas
26/04/2017, 16:16
Και Tracer GT (http://www.motorcycle.com/features/yamaha-tracer-gt-trardemark-filed-europe.html) οσονούπω καθώς η Yamaha κατοχυρώνει την παραπάνω ονομασία για να ρίξει στην αγορά ένα Grand Tourer μοντέλο για το οποίο όμως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.
basilis_k6
26/04/2017, 16:22
κάνα 09 tracer με καλούδια θα ειναι
Bob_o_mastoras
26/04/2017, 16:43
Tracer βασισμενο στο ΜΤ-10.. λεω εγω...
Καλοοοοο!!
costas81
27/04/2017, 22:56
Και Tracer GT (http://www.motorcycle.com/features/yamaha-tracer-gt-trardemark-filed-europe.html) οσονούπω καθώς η Yamaha κατοχυρώνει την παραπάνω ονομασία για να ρίξει στην αγορά ένα Grand Tourer μοντέλο για το οποίο όμως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.
Έλα και είμαι σε φάση αγοράς....
lleonidas
28/04/2017, 00:24
Έλα και είμαι σε φάση αγοράς....
Δεν έχει νόημα να περιμένεις!Επικεντρώσου σ'αυτά τα δύο που σ'ενδιαφέρουν και πάρε το KTM 1090 adv :D
Δεν κακο...
Αλλα δεν τρελαινει κιολας.
Ας βαλουν και ενα σημα Transformers...
Ας βαλουν και ενα σημα Transformers...
Νομίζω το έχουν σκεφτεί πριν απ'όλους. :p
381792
amyroukai
28/04/2017, 09:53
Και φυσικά αυτό το μοντέλο ΔΕΝ είναι το GT του νήματος, οπότε οι φωτό είναι άσχετες όπως και το σχόλιο #ναταλέμεαυτά.
αυτό στις φωτό δεν είναι το μτ-10 με το τουρινγκ πακέτο;
amyroukai
28/04/2017, 14:29
αυτό στις φωτό δεν είναι το μτ-10 με το τουρινγκ πακέτο;
ναι το είπα ήδη, είναι λάθος του τζιεμενιακόσα
ναι αλλά δεν είπες ποιό είναι :p
costas81
30/04/2017, 03:39
Δεν έχει νόημα να περιμένεις!Επικεντρώσου σ'αυτά τα δύο που σ'ενδιαφέρουν και πάρε το KTM 1090 adv :D
kala na deis sto telos kati tetoio tha paixei.... ;-)
lleonidas
05/10/2017, 20:00
Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι επιμένουν ότι στην έκθεση του Μιλάνου θα δούμε την έκδοση SP του MT-09.Όπως συνέβη και με εκείνη του μεγαλύτερου MT-10 SP, θα έχει αναρτήσεις της Ohlins (πιθανότατα συμβατικές και όχι ημί-ενεργητικές) και ελαφρύτερες ζάντες.
Διαφορές θα υπάρχουν και στα χρώματα, όπου το βουρτσισμένο ρεζερβουάρ με το διάφανο βερνίκι και μικρά κομμάτια carbon στη θέση των πλαστικών θα δίνουν το απαραίτητο “αγωνιστικό” Look.
Όσο για το νέο Tracer 900 Touring, οι πληροφορίες μιλούν περισσότερο για μια μοτοσυκλέτα με επιπλέον εξοπλισμό άνεσης. Κάτι δηλαδή σαν την MT-10 Touring το οποίο είχε απλώς δύο υφασμάτινες βαλίτσες, μια πιο ψηλή ζελατίνα φαίρινγ και… χούφτες.
Στην περίπτωση του Tracer 900 βέβαια, μόνο οι βαλίτσες λείπουν, αφού και χούφτες έχει και ψηλή ζελατίνα. Ίσως να έχουν δώσει περισσότερο πλάτος στη ζελατίνα…
Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν πρόκειται για νέα έκδοση ή απλά για ένα πακέτο εξοπλισμού.
Πηγή (http://www.motomag.gr/news/nea-montela/neo-tracer-touring-kai-mt-09-sp)
kemmotar
06/10/2017, 13:29
Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι επιμένουν ότι στην έκθεση του Μιλάνου θα δούμε την έκδοση SP του MT-09.Όπως συνέβη και με εκείνη του μεγαλύτερου MT-10 SP, θα έχει αναρτήσεις της Ohlins (πιθανότατα συμβατικές και όχι ημί-ενεργητικές) και ελαφρύτερες ζάντες.
Διαφορές θα υπάρχουν και στα χρώματα, όπου το βουρτσισμένο ρεζερβουάρ με το διάφανο βερνίκι και μικρά κομμάτια carbon στη θέση των πλαστικών θα δίνουν το απαραίτητο “αγωνιστικό” Look.
Όσο για το νέο Tracer 900 Touring, οι πληροφορίες μιλούν περισσότερο για μια μοτοσυκλέτα με επιπλέον εξοπλισμό άνεσης. Κάτι δηλαδή σαν την MT-10 Touring το οποίο είχε απλώς δύο υφασμάτινες βαλίτσες, μια πιο ψηλή ζελατίνα φαίρινγ και… χούφτες.
Στην περίπτωση του Tracer 900 βέβαια, μόνο οι βαλίτσες λείπουν, αφού και χούφτες έχει και ψηλή ζελατίνα. Ίσως να έχουν δώσει περισσότερο πλάτος στη ζελατίνα…
Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν πρόκειται για νέα έκδοση ή απλά για ένα πακέτο εξοπλισμού.
Πηγή (http://www.motomag.gr/news/nea-montela/neo-tracer-touring-kai-mt-09-sp)
παπαριες μαντολες, αρκετα παιδια το εχουν κανει το μηχανακι gt και ισως καλυτερο. απλα θα σου δινει καποιον εξτρα εξοπλισμο σαν εκδοση και ισως βαλουν και το cruise control του τενερε 1200. ιδιοι διακοπτες μονο καλωδιωση θες
lleonidas
06/11/2017, 22:05
Yamaha Tracer 900 και Tracer 900 GT .
Πολύ ωραίο το νέο χρώμα που φαίνεται στο πρώτο κομμάτι του video.
390045
390046
https://www.youtube.com/watch?v=vrWWveE3E-A
costas81
07/11/2017, 10:51
TDMίζει πολύ αυτό το χρώμα....
390064
Απ' ότι διαβάζω, εκτός των άλλων αλλαγών, μάκρυναν και το ψαλίδι 60mm. Λογικά τέρμα η όποια ιστορία με τα κουνήματα...
lleonidas
07/11/2017, 11:48
Θα είναι σημαντική πρόοδος αυτή, αν όντως έχει επιτευχθεί.
Σ'εμένα από μπροστά θυμίζει πλέον S1000XR για κάποιο λόγο :rolleyes:
costas81
07/11/2017, 12:03
Απ' ότι διαβάζω, εκτός των άλλων αλλαγών, μάκρυναν και το ψαλίδι 60mm. Λογικά τέρμα η όποια ιστορία με τα κουνήματα...
Αλλαγές στην αρχική ρύθμιση των αναρτήσεων, ανασχεδιασμένο πίσω πιρούνι με έμφαση στο πιο touring χαρακτήρα, αλλαγές σε σέλα, πίσω μαρσπιέ, σε όλα τα πλαστικά, στα πίσω χερούλια του συνεπιβάτη, άλλη εμπρός ζελατίνα με ρύθμιση στο ύψος που θα γίνεται με το ένα χέρι, πιο χαμηλό τιμόνι και νέες χούφτες.... 3 ετών μηχανάκι και το άλλαξε όλο! :mad: FU Yamapa (1 μήνα έχω το tracer και βλέπω ήδη το νέο μοντέλο, ψυχολογία σκατά)
GIXXERAKIAS
11/11/2017, 07:37
Το καινούργιο κοντέρ είναι αυτό που περίμενα να βάλουν επιτέλους! Το λάτρεψα οδηγικά από φίλο και νομίζω ότι πλέον το ερωτεύτηκα με αυτό το χρωματάκι!
basilis_k6
11/11/2017, 19:16
Αλλαγές στην αρχική ρύθμιση των αναρτήσεων, ανασχεδιασμένο πίσω πιρούνι με έμφαση στο πιο touring χαρακτήρα, αλλαγές σε σέλα, πίσω μαρσπιέ, σε όλα τα πλαστικά, στα πίσω χερούλια του συνεπιβάτη, άλλη εμπρός ζελατίνα με ρύθμιση στο ύψος που θα γίνεται με το ένα χέρι, πιο χαμηλό τιμόνι και νέες χούφτες.... 3 ετών μηχανάκι και το άλλαξε όλο! :mad: FU Yamapa (1 μήνα έχω το tracer και βλέπω ήδη το νέο μοντέλο, ψυχολογία σκατά)
οντως ειναι νεο μοντέλο. με ψαλίδι και τιμόνι τέλος και το κούνημα. Επρεπε να το κάνουν και αυτο το tracer μοιάζει πολύ καλο, αντάξιο του tiger πλεον.
Πολύ όμορφο το έφτιαξαν!!! Αν είναι τόσο όμορφο από κοντά έχουμε πρόβλημα.... (αφού το ΜΤ10 είναι άπιαστο όνειρο) :tooth:
Lioulios
11/11/2017, 21:59
Ωραια , μενει τωρα μονο να φτιαξουν και τον κωλο (στιλ μουλτι) και θα γινει ντρημ μπάικ
lleonidas
28/12/2017, 20:04
Αναμένεται (http://bikeit.gr/articles/world-news/13865-nea-kosmou-2017-yamaha-tracer-900-k-tracer-900gt-2018-pote-erxontai.html) στην Ελλάδα το Μάιο ενώ το απλό Tracer 900 από τον Απρίλιο.
Η τιμή τους στην Ιταλία (https://www.insella.it/news/yamaha-tracer-900-e-900-gt-prezzi-e-disponibilita-143632) είναι 10.590€ για το απλό και 12.190€ για το GT.
Μου φαίνονται περίεργα υψηλές οι τιμές που βλέπω στην ολλανδική (https://m.yamaha-motor.eu/nl/products/road/motoren/sport-touring/mt09trgt/) σελίδα της εταιρείας...14.000€ το GT και 12.300€ το απλό.
lleonidas
05/02/2018, 20:42
Και ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει ανακοινωθεί τιμή, εδώ καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.Σήμερα δημοσιοποιήθηκε ο τιμοκατάλογος (http://www.bikerspirit.net/main/neos-timokatalogos-motosykleton-yamaha-2018/) για το 2018 χωρίς να περιλαμβάνει τα καινούρια Tracer και Tracer GT.Ίσως να προσπαθούν να πετύχουν το καλύτερo δυνατό deal.
lleonidas
14/03/2018, 15:43
Στα 11.150€ η τιμή για το Tracer 900 του 2018, σύμφωνα με το δημοσίευμα (http://www.bikeit.gr/shop-news/for-the-bike/various/14719-nea-agoras-motosikleta-diafora-2018-yamaha-tracer-900-2018-anakoinothike-i-timi-tou.html) .Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον επόμενο μήνα.
Αναμένεται η τιμή και για το GT το οποίο θα διατίθεται από το Μάιο.
lleonidas
10/04/2018, 21:36
Το Tracer 900 2018 σε γκρίζο χρώμα είναι ετοιμοπαράδοτο στα καταστήματα.Το μαύρο πιθανότατα από την επόμενη βδομάδα.
lleonidas
12/04/2018, 11:38
Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη για το νέο Tracer.
Η σημαντικότερη προσθήκη στη σειρά είναι το νέο σετ πλαϊνών βαλιτσών 20 λίτρων από σκληρό υλικό σε ασορτί χρώματα, που αναπτύχθηκε ειδικά για το Tracer 900.
Η σειρά του 2018 περιλαμβάνει slip-on τελικό της Akrapovič, καθώς και πλαϊνές βαλίτσες από σκληρό και μαλακό υλικό, πολλές θήκες και μια γκάμα από θερμαινόμενες και άνετες σέλες, αλλά και ζελατίνες.
Επιπλέον, διατίθεται μια σειρά από βιδωτά αξεσουάρ, προστατευτικά και μανέτες billet.
Ως προς τον εξοπλισμό αναβάτη, η εταιρεία παρουσίασε ένα σύνολο μπουφάν-παντελονιού για τον αναβάτη.
Επίσης, για τους αναβάτες που αγαπούν τα ταξίδια, το Destination Yamaha είναι ο online κόμβος όπου μπορούν να μάθουν περισσότερα για μια σειρά ταξιδιών περιπέτειας με μοτοσυκλέτα που παρέχεται από εγκεκριμένους από τη Yamaha ταξιδιωτικούς συνεργάτες.
Τέλος, υπάρχει η εφαρμογή MyGarage για smartphone μέσω της οποίας ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τα προϊόντα που του αρέσουν από μια σειρά γνήσιων αξεσουάρ και δημιουργεί το δικό του εικονικό Tracer 900.
Πηγή (http://www.bikeit.gr/shop-news/for-the-bike/various/14998-nea-agoras-motosikleta-2018-yamaha-tracer-900-2018-episima-aksesouar-kai-exoplismos-anavati.html)
394761
394762
394763
lleonidas
17/04/2018, 00:47
Οι πρώτες δοκιμές στη Γρανάδα της Ισπανίας.
https://m.youtube.com/watch?v=LweHhaGsvCE
https://m.youtube.com/watch?v=0jKeBSD6qug
lleonidas
18/04/2018, 09:05
Πρώτη επαφή στη Γρανάδα και για τους Έλληνες δημοσιογράφους... εδώ (http://www.motomag.gr/news/nea-montela-paroysiasi/odigoyme-ta-yamaha-tracer-900gt-video) και αναλυτικότερες εντυπώσεις εδώ (http://www.bikeit.gr/test-bikes/on-off-test/yamaha-on-off-test/15061-test-2018-yamaha-tracer-900-gt-2018-apostoli-ispania.html)
''H θέση οδήγησης ήταν άνετη για όλες τις περιστάσεις: από καθημερινή χρήση και ταξίδια, μέχρι κυνήγι με την ταυτότητα στο στόμα στον επαρχιακό''
''Από την άλλη η κατανάλωση κυμάνθηκε στα σχεδόν 5,7 λίτρα/100 χλμ. κατά την διάρκεια της διαδρομής παρά τον ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό που ακολουθήσαμε ''
Tάπα το πήγαν τα παιδιά!:bawl:
Έχει πλάκα που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα...
''H θέση οδήγησης ήταν άνετη για όλες τις περιστάσεις: από καθημερινή χρήση και ταξίδια, μέχρι κυνήγι με την ταυτότητα στο στόμα στον επαρχιακό''
''Από την άλλη η κατανάλωση κυμάνθηκε στα σχεδόν 5,7 λίτρα/100 χλμ. κατά την διάρκεια της διαδρομής παρά τον ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό που ακολουθήσαμε ''
Tάπα το πήγαν τα παιδιά!:bawl:
Έχει πλάκα που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα...
Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα η ένσταση σου που είναι?
Σόρρυ αλλά δεν κατάλαβα η ένσταση σου που είναι?
δε βλέπεις τίποτα περίεργο?
Όχι ιδιαίτερα δε θα το λεγα...
Μάλλον για την κατανάλωση θες να πεις αλλά δε μου κάνει τόση περιέργεια.Ειναι ένα σύγχρονο μοτέρ με μια νορμάλ κατανάλωση ακόμη και υπό πίεση (σε κλειστό επαρχιακο)
Άμα μιλάμε για εθνικές κλπ οκ πάσο
Όχι ιδιαίτερα δε θα το λεγα...
Μάλλον για την κατανάλωση θες να πεις αλλά δε μου κάνει τόση περιέργεια.Ειναι ένα σύγχρονο μοτέρ με μια νορμάλ κατανάλωση ακόμη και υπό πίεση (σε κλειστό επαρχιακο)
Άμα μιλάμε για εθνικές κλπ οκ πάσο
Το μηχανάκι με αργό προς σβέλτο οδηγό καίει 7+ λίτρα στα επαρχιακά.Μιλάμε να ανοίγει το γκάζι(οχι μεχρι 120) και να γίνονται κάποια κατεβάσματα όχι να στρίβει με 5ες και 6ες(αυτος δεν είναι καν αργός αλλά τελείως άσχετος)
Ταυτότητα στο στόμα και άλλα τέτοια βαρύγδουπα εκτοξευουν σημαντικά την κατανάλωση στα 10 λίτρα και άνω.
2 πράγματα συμβαίνουν
1) Οδήγησαν χαλαρά σε όλο το τεστ και ίσως να ανοιξαν και μια φορα μεχρι 200km
2)Λένε ψέμματα για την κατανάλωση.
Eχω οδηγήσει σε όλη την Ισπανία και γνωρίζω καλά το πως μπορεί να πάει ένα μηχανάκι σε αυτες τις δρομάρες.Απλά δεν παίζει να πέσεις κάτω απο 8-9 λίτρα αν πηγαίνεις γρηγορα.
To Τracer στην πράξη ρουφάει χονδρικά όσο ένα τετρακύλινδρο 600 τύπου Hornet-fazer,το έχω τσεκάρει στην πράξη με παρόμοιους οδηγούς και σε βάθος χιλιάδων χιλιομέτρων.
Τα γράφω αυτά για να μην τρέφει αυταπάτες περι κατανάλωσης ένας υποψήφιος κάτοχος. Σύγχρονο μοτέρ μεν όμως τα άλογα και τα κυβικά θέλουν σανό και οι νόμοι της Φυσικής είναι οι ίδιοι που ήταν και πριν 20 χρόνια.
el_hymador
19/04/2018, 16:24
Το μηχανάκι με αργό προς σβέλτο οδηγό καίει 7+ λίτρα στα επαρχιακά.Μιλάμε να ανοίγει το γκάζι(οχι μεχρι 120) και να γίνονται κάποια κατεβάσματα όχι να στρίβει με 5ες και 6ες(αυτος δεν είναι καν αργός αλλά τελείως άσχετος)
Ταυτότητα στο στόμα και άλλα τέτοια βαρύγδουπα εκτοξευουν σημαντικά την κατανάλωση στα 10 λίτρα και άνω.
2 πράγματα συμβαίνουν
Eχω οδηγήσει σε όλη την Ισπανία και γνωρίζω καλά το πως μπορεί να πάει ένα μηχανάκι σε αυτες τις δρομάρες.Απλά δεν παίζει να πέσεις κάτω απο 8-9 λίτρα αν πηγαίνεις γρηγορα.
To Τracer στην πράξη ρουφάει χονδρικά όσο ένα τετρακύλινδρο 600 τύπου Hornet-fazer,το έχω τσεκάρει στην πράξη με παρόμοιους οδηγούς και σε βάθος χιλιάδων χιλιομέτρων.
Τα γράφω αυτά για να μην τρέφει αυταπάτες περι κατανάλωσης ένας υποψήφιος κάτοχος. Σύγχρονο μοτέρ μεν όμως τα άλογα και τα κυβικά θέλουν σανό και οι νόμοι της Φυσικής είναι οι ίδιοι που ήταν και πριν 20 χρόνια.
Οι δρόμοι της Ισπανίας καθορίζουν την κατανάλωση ή τα μοτέρ; Οι νόμοι της φυσικής δεν διέπουν ένα κινητήρα σε ότι αφορά στην κατανάλωση... εκτός και αν η βαρύτητα παίζει κάποιο ρόλο ξέρω γω... Τα σύγχρονα μοτέρ καίνε απίστευτα λίγο. Μην γράφεις ότι σου κατέβει...
2 πράγματα συμβαίνουν
Οι νομοι της φυσικης ισως να μην αλλαζουν, ετσι λενε τουλαχιστον, αλλα αλλαζουν τα εουροΧ
2 πράγματα συμβαίνουν
Μια εγώ έχω τέτοιο.
Τέρμα γκάζι εθνική με τον κόφτη στα 225 η στιγμιαία παίζει μεταξύ 13-15 Lt/100Km/h
Σε πολύ γνωστό σας δρόμο κάπου στην Βοιωτία με το ταχύμετρο να παίζει μεταξύ 120-210 μέση κατανάλωση μεταξύ 7.5 και 8
Στον Άγιο (διαδρομή ανηφορική μεν πολύ αργή δε) με σβέλτο ρυθμό 5.7 με 6 (με λίγο ποιό γρήγορους ρυθμούς από το xj6 είναι ελαφρά πιο οικονομικό το Tarcer)
Χαλαρά σε επαρχιακό δρόμο με ταχύτητες μέχρι 120 εύκολα πέφτεις στα 4.5 (αλλά είναι δύσκολο να συγκρατηθείς)
Η κατανάλωση εξαρτάται άμμεσα άπό την μέση ταχύτητα και το δεξί χέρι του οδηγού. Μπορείς να συγκρίνεις τον ίδιο οδηγό στην ίδια διαδρομή με διαφορετικά μηχανάκια και τίποτα παραπάνω.
Το αναφέρεις ένα ξερό νούμερο είναι λίγο αστείο.
Από βίντεο παρουσιάσεις που έχω δει στην Ισπανία και Κανάρια νησιά οι διαδρομές φαίνονται με πολύ κλειστές στροφές και αργούς ρυθμούς , οπότε το να αναφέρει κάποιος ότι η μέση
κατανάλωση ήταν 5.7 μου φαίνεται εφικτό.
Η διαφορά των σύγχρονων κινητήρων σε σχέση με τα τετρακύλινδρα των περασμένων δεκαετιών είναι εμφανής σε μέτριους ρυθμούς , με τέρμα γκάζι και πάνω από τα 140Κm/Η όλα διψάνε.
Οι δρόμοι της Ισπανίας καθορίζουν την κατανάλωση ή τα μοτέρ; Οι νόμοι της φυσικής δεν διέπουν ένα κινητήρα σε ότι αφορά στην κατανάλωση... εκτός και αν η βαρύτητα παίζει κάποιο ρόλο ξέρω γω... Τα σύγχρονα μοτέρ καίνε απίστευτα λίγο. Μην γράφεις ότι σου κατέβει...
Εσυ γραφεις ''Οι νόμοι της φυσικής δεν διέπουν ένα κινητήρα σε ότι αφορά στην κατανάλωση'' ,εγώ γράφω οτι μου κατέβει?
To ίδιο πας σε ένα δρόμο που δε σηκώνει πολλά πολλά και το ίδιο σε στροφιλίκι με χάραξη και άσφαλτο?Το ίδιο κρατας το γκάζι ανοιχτό?
Τα συγχρονα μοτερ είναι βελτιωμένα αλλά όχι η μέρα με τη νύχτα σε κατανάλωση με τα παλιότερα(σωστο αυτο που λεει ο Dr Big για ευρο Χ).5,5 λίτρα με γρήγορο ρυθμό δε μπορεί να κάψει κανένα σύγχρονο μηχανάκι με 115 άλογα.
el_hymador
19/04/2018, 21:44
Εσυ γραφεις ''Οι νόμοι της φυσικής δεν διέπουν ένα κινητήρα σε ότι αφορά στην κατανάλωση'' ,εγώ γράφω οτι μου κατέβει?
To ίδιο πας σε ένα δρόμο που δε σηκώνει πολλά πολλά και το ίδιο σε στροφιλίκι με χάραξη και άσφαλτο?Το ίδιο κρατας το γκάζι ανοιχτό?
Τα συγχρονα μοτερ είναι βελτιωμένα αλλά όχι η μέρα με τη νύχτα σε κατανάλωση με τα παλιότερα(σωστο αυτο που λεει ο Dr Big για ευρο Χ).5,5 λίτρα με γρήγορο ρυθμό δε μπορεί να κάψει κανένα σύγχρονο μηχανάκι με 115 άλογα.
Nαι, επιμένω ότι γράφεις ότι σου κατέβει. Για ποιους δρόμους μιλάς; Αναφέρεις 200άρες που; Στα στροφιλίκια της Ανδαλουσίας; Θεωρείς ότι τα 200 είναι αυτό που ορίζει το "γρήγορα" σε μεσαία και κλειστά στροφιλίκια; Την επόμενη φορά που θα πας μια "γρήγορη" με 200άρες σε στροφιλίκι, ενημέρωσε με να φέρω κάμερα να σε καταγράψω...
Το 5,7 είναι πολύ φυσιολογικό νούμερο για τη διαδρομή που αναφέρεται. Στο δικό μου η μέση κατανάλωση έχει κολλήσει στο 5,9 καιρό τώρα, με πραγματικά μεικτή οδήγηση.
Μην ξεχνάτε πως αναφέρονται προφανώς στην ένδειξη του κοντέρ (όπως κι εγώ), που είναι λίγο αισιόδοξη πάντα.
Nαι, επιμένω ότι γράφεις ότι σου κατέβει. Για ποιους δρόμους μιλάς; Αναφέρεις 200άρες που; Στα στροφιλίκια της Ανδαλουσίας; Θεωρείς ότι τα 200 είναι αυτό που ορίζει το "γρήγορα" σε μεσαία και κλειστά στροφιλίκια; Την επόμενη φορά που θα πας μια "γρήγορη" με 200άρες σε στροφιλίκι, ενημέρωσε με να φέρω κάμερα να σε καταγράψω...
Βρε Ελ Χυμαδορ γιατι δεν προσέχεις τι γραφω?Ανέφερα πουθενά τη λέξη 200 εκτός απο την πρόταση ''Οδήγησαν χαλαρά σε όλο το τεστ και ίσως να ανοιξαν και μια φορα μεχρι 200km''??Ποια μεσαία και ποια κλειστά αναφέρεις?
Εγραψα ξεκάθαρα που είναι η ενσταση μου περι κατανάλωσης με γρήγορους ρυθμους και με την ταυτότητα στο στόμα.Πχ ένα μεσαίο στροφιλίκι στην Ελλάδα με καλή χαραξη αλλα κατα πολυ υποδεεστερο απο της Ισπανίας (ειδικά σε τάπητα και χάραξη) είναι απο το Αστρος μεχρι το Λεωνίδιο https://www.youtube.com/watch?v=l-LppwCiPEA&t=629s .Οκ με ένα tracer σίγουρα θα πήγαινα πιο αργά,σε αντίστοιχο στροφιλίκι της Ισπανίας ομως που η χάραξη και η ασφαλτος είναι αλλού θα πήγαινα ακόμα πιο γρήγορα(ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση) ,όμως η αρχή λειτουργίας είναι η ίδια και σε αυτον τον ρυθμό τα μηχανάκια της κατηγορίας καίνε 12+ λίτρα.Ακομη και να κόψεις μετά και να πηγαινεις χαλαρά δεν πρόκειται ο μέσος όρος να πέσει κάτω απο 7,5 λίτρα.Εκεί βρίσκεται η ένσταση μου περί του αστείου 5,7 μιας και έχω φίλο με Tracer και γνωρίζω καλά πόσο καιει.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.Κάθε Κυριακή βγαίνω βόλτα.Θα χαρώ να με καταγράψεις!:beer:
τα 5,7 με τα 7 λιτρα ,μπορούν και τα δυο να είναι πραγματικές καταναλώσεις με το ιδιο μηχανάκι, στην ίδια διαδρομή , με ίδιο Μ.Ο ταχύτητας και τον ιδιο χρονο .
τα 5,7 με τα 7 λιτρα ,μπορούν και τα δυο να είναι πραγματικές καταναλώσεις με το ιδιο μηχανάκι, στην ίδια διαδρομή , με ίδιο Μ.Ο ταχύτητας και τον ιδιο χρονο .
Επειδή αυτος που θα καιει παραπάνω θα σταματήσει και για βενζίνη οπότε θα πέσει και ο μέσος όρος?:lol:
Γενικά αυτο που λες ισχύει,όμως για να φτάσουν στον ίδιο χρόνο σημαίνει πως και οι 2 θα πηγαίνουν πολύ αργά,ο μεν 5,7 θα πηγαίνει με φόρα και θα στριβει με 5ες-6ες,ο άλλος με τα 7 λίτρα θα κόβει πολύ και θα ανοίγει περισσοτερο στις ευθείες.
Στο περιοδικό γράφτηκαν ''ταυτοτητες στο στόμα'' και κυνηγητά.Δε συνάδει το 5,7 με αυτες τις δηλώσεις και ταυτοχρονα με μηχανακι 900 κυβικα και 115 άλογα.Εμένα προσωπικά μιας και το γνωρίζω το μηχανάκι,μου δείχνει οτι ήταν πολύ μαλακοί στο γκάζι για να έκαψαν τόσο λίγο.
Επειδή αυτος που θα καιει παραπάνω θα σταματήσει και για βενζίνη οπότε θα πέσει και ο μέσος όρος?:lol:
Γενικά αυτο που λες ισχύει,όμως για να φτάσουν στον ίδιο χρόνο σημαίνει πως και οι 2 θα πηγαίνουν πολύ αργά,ο μεν 5,7 θα πηγαίνει με φόρα και θα στριβει με 5ες-6ες,ο άλλος με τα 7 λίτρα θα κόβει πολύ και θα ανοίγει περισσοτερο στις ευθείες.
Στο περιοδικό γράφτηκαν ''ταυτοτητες στο στόμα'' και κυνηγητά.Δε συνάδει το 5,7 με αυτες τις δηλώσεις και ταυτοχρονα με μηχανακι 900 κυβικα και 115 άλογα.Εμένα προσωπικά μιας και το γνωρίζω το μηχανάκι,μου δείχνει οτι ήταν πολύ μαλακοί στο γκάζι για να έκαψαν τόσο λίγο.
εε.. και η "ταυτότητα στο στόμα" εχει διαφορετικές ερμηνείες…
αλλιώς την εννοώ εγώ , κι αλλιώς ο blade πχ…:bawl:
εε.. και η "ταυτότητα στο στόμα" εχει διαφορετικές ερμηνείες…
αλλιώς την εννοώ εγώ , κι αλλιώς ο blade πχ…:bawl:
Ε ναι σίγουρα δεν το συζητάμε!:lol:
Απλά όσο να ναι μοτοπεριοδικό είναι,περιμένεις οτι διαβάζεις review απο κάποιον της προκοπής που ανοίγει το γκάζι τουλάχιστον και έχει και κάποιες Χ ικανότητες!
el_hymador
21/04/2018, 10:56
Βρε Ελ Χυμαδορ γιατι δεν προσέχεις τι γραφω?Ανέφερα πουθενά τη λέξη 200 εκτός απο την πρόταση ''Οδήγησαν χαλαρά σε όλο το τεστ και ίσως να ανοιξαν και μια φορα μεχρι 200km''??Ποια μεσαία και ποια κλειστά αναφέρεις?
Εγραψα ξεκάθαρα που είναι η ενσταση μου περι κατανάλωσης με γρήγορους ρυθμους και με την ταυτότητα στο στόμα.Πχ ένα μεσαίο στροφιλίκι στην Ελλάδα με καλή χαραξη αλλα κατα πολυ υποδεεστερο απο της Ισπανίας (ειδικά σε τάπητα και χάραξη) είναι απο το Αστρος μεχρι το Λεωνίδιο https://www.youtube.com/watch?v=l-LppwCiPEA&t=629s .Οκ με ένα tracer σίγουρα θα πήγαινα πιο αργά,σε αντίστοιχο στροφιλίκι της Ισπανίας ομως που η χάραξη και η ασφαλτος είναι αλλού θα πήγαινα ακόμα πιο γρήγορα(ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση) ,όμως η αρχή λειτουργίας είναι η ίδια και σε αυτον τον ρυθμό τα μηχανάκια της κατηγορίας καίνε 12+ λίτρα.Ακομη και να κόψεις μετά και να πηγαινεις χαλαρά δεν πρόκειται ο μέσος όρος να πέσει κάτω απο 7,5 λίτρα.Εκεί βρίσκεται η ένσταση μου περί του αστείου 5,7 μιας και έχω φίλο με Tracer και γνωρίζω καλά πόσο καιει.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.Κάθε Κυριακή βγαίνω βόλτα.Θα χαρώ να με καταγράψεις!:beer:
Κοίταξε να δεις... το να οδηγάς σε ένα στροφιλίκι σαν σκίτζουκλας με τέρμα γκάζι και φρένα του θανάτου μεταξύ των στροφών, δεν είναι ικανότητα, (μάλλον κάθε άλλο από ικανότητα είναι) και ναι, μπορείς να βγάλεις και 15 λίτρα κατανάλωση με αυτό τον άγαρμπο τρόπο που και επικίνδυνος είναι και τελικά, όχι γρήγορος.... αν οδηγάς με ροή και εκμεταλλευόμενος την φόρα σου, μια χαρά πας τάπα, δεν ζορίζεις μοτέρ και περνάς από εξωτερικές αυτούς που σε κάθε στροφή ανάβουν και ένα κεράκι που την γλύτωσαν.
Επειδή ξέρω πάρα πολύ καλά ποιοι πήγαν σε αυτή την παρουσίαση και σε τι δρόμους οδήγησαν, άσε τις υποθέσεις και τις συγκρίσεις με τον φίλο σου που έχει Tracer... έχεις βάλει στον ίδιο ντορβά το Αστρος - Λεωνίδιο με τα στροφιλικια της Ανδαλουσίας... ναι, την ίδια χάραξη έχουν... :rolleyes:
Εμ πες το έτσι ρε φίλε ότι σου θιξαμε τους φίλους σου.
Που θα παει θα μάθω και εγώ κάποια στιγμή να πηγαίνω γρήγορα. Περιμένω πμ σου να με βοηθήσεις.
el_hymador
21/04/2018, 12:23
Εγώ να σε βοηθήσω; Μα τι λες; Εσύ έκανες αυτές τις δηλώσεις: "Απλά όσο να ναι μοτοπεριοδικό είναι,περιμένεις οτι διαβάζεις review απο κάποιον της προκοπής που ανοίγει το γκάζι τουλάχιστον και έχει και κάποιες Χ ικανότητες!"
Οπότε οι ανεπρόκοποι συντάκτες ειδικού τύπου σε περιμένουν σε κάποιο από τα επόμενα Track day η και αγώνες ΠΠΤ (events στα οποία είναι σίγουρος ότι συμμετέχεις) για να τους μάθεις τα κόλπα! Εναλλακτικά, παίζει και το Άστρος - Λεωνίδιο βέβαια...
Επίσης στείλε κανά βιογραφικό στην Yamaha και στις άλλες εταιρείες ρε συ, γιατί οι οδηγοί των group στις αποστολές, που είναι ενεργοί αγωνιζόμενοι στο BSB και στο IDM, είναι σαύρες και δεν τους πάνε γρήγορα...
Εγώ να σε βοηθήσω; Μα τι λες; Εσύ έκανες αυτές τις δηλώσεις: "Απλά όσο να ναι μοτοπεριοδικό είναι,περιμένεις οτι διαβάζεις review απο κάποιον της προκοπής που ανοίγει το γκάζι τουλάχιστον και έχει και κάποιες Χ ικανότητες!"
Οπότε οι ανεπρόκοποι συντάκτες ειδικού τύπου σε περιμένουν σε κάποιο από τα επόμενα Track day η και αγώνες ΠΠΤ (events στα οποία είναι σίγουρος ότι συμμετέχεις) για να τους μάθεις τα κόλπα! Εναλλακτικά, παίζει και το Άστρος - Λεωνίδιο βέβαια...
Επίσης στείλε κανά βιογραφικό στην Yamaha και στις άλλες εταιρείες ρε συ, γιατί οι οδηγοί των group στις αποστολές, που είναι ενεργοί αγωνιζόμενοι στο BSB και στο IDM, είναι σαύρες και δεν τους πάνε γρήγορα...
Σας χαίρομαι εσάς τους χιουμορίστες!:bawl:
Εφόσον είναι τέτοιου επιπέδου οδηγοί(αλήθεια ποιοι είναι?) συμπεραίνουμε οτι απλά δεν το έτρεξαν για αυτο και η τόσο χαμηλή κατανάλωση.Εχω γράψει νωρίτερα τις εκδοχές αλλά έχω την αίσθηση οτι βαριέσαι να διαβάσεις τι ακριβώς γράφει ο άλλος.
Εμπλεξες track days ,ΠΠΤ και οδήγηση στο δρόμο,όλα χύμα(και τα λες και σε γρήγορο οδηγό εντος πίστας)!!!Τώρα αντιλήφθηκα το nickname σου!:D
el_hymador
21/04/2018, 17:15
Δεν έμπλεξα τίποτα γρήγορε οδηγε πίστας παντογνώστη με εμπειρία από τα μηχανάκια φίλων που εξάγεις συμπερασματα... ότι έγραψες σου επέστρεψα... Στο ξαναλεω... Χαραμιζεσαι.. στην επόμενη αποστολή οδηγός group. Θες;
lleonidas
11/05/2018, 22:54
Στα 12.900€ η τιμή (http://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/yamaha-tracer-900gt-stin-ellada) του Tracer GT.
Billymuse
12/05/2018, 00:28
Γελάνε και τα μαρουλια.
Στα 12.900€ η τιμή (http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1228944/synelifthisan-sti-nea-filadelfeia-oi-dyo-drapetes-toy-peiraia) του Tracer GT.
Οι δύο δραπέτες του Πειραιά είχαν ληστέψει καμία τράπεζα για να πάρουν το tracer; :D
lleonidas
12/05/2018, 02:13
Χαχα...ο δαίμων του πληκτρολογίου :D
Yamaha Tracer 900 GT Launch Review (https://www.youtube.com/watch?v=yMBQMq3RhNU)
GogosLux
25/07/2018, 17:06
Το είδα χθες απο κοντα σε γκρι-ποντικί, που ειναι και της μοδος σε αυτοκίνητα κλπ
Ομορφο ειναι γενικά και απο μακρυα εντυπωσιακό :D
Οσο πλησιάζεις βεβαια δείχνει διαφορετικά - κάπως
Μου αρεσε το νεο σχημα εμπρος αλλα παραμένει άσχημη η ουρά (ημαρτον με αυτή την ουρα)
Επίσης πειτε με περίεργο αλλα με χάλασε η τάπα στα πηρούνια που θυμίζει πηρούνι πολυ φθηνότερης κατηγορίας και η υποδοχή του κλειδιού που ειναι σαν να παίρνει κλειδί απο παπι :lol:
RaGe_Raptor
26/07/2018, 10:29
Τελικά έγινε η κόνδρα? κατεγράφη σε βίνδεο? :D
πυξιδας990
26/07/2018, 18:37
εγω που μενω λεωνιδιο,εχω στησει καρτερι απο τον απριλη αλλα κοντρα δεν ειδα..
προφανώς σε κλοπή εκκλησίας αναφέρεσαι,ποια κόντρα?:bawl::bawl:
RaGe_Raptor
30/07/2018, 05:22
προφανώς σε κλοπή εκκλησίας αναφέρεσαι,ποια κόντρα?:bawl::bawl:
Δε ΚΖέρω, ρωτάω...... :D