Σύνδεση

View Full Version : Kabuto FF-5V vs shoei nxr vs arai axces 2



mars696
28/04/2017, 14:41
Γεια σε ολους!
Ηρθε η ωρα για αγορα νεου κρανους.
Ειμαι αναμεσα στα τρια μοντελα που αναφερω στον τιτλο(Kabuto FF-5V VS shoei nxr VS arai axces 2)
Ταβανι ~300 ευρω απο εξωτερικο, μηχανη fzs 600, μεικτη χρηση (πολη-ταξιδακια)
Και τα τρια ειναι σε παρομοιες τιμες σε προσφορα,κλεινω προς NXR που διαβαζω πολυ καλα λογια για all around κρανος,αλλα το γραφικα που βρισκω σε αυτη την τιμη δεν με τρελενουν.:p
Το kabuto ειναι η παλια OGK,δεν εχω βρει πολλες λεπτομερειες και αποψεις,απλα οτι ισως ειναι λιγο στην πιο αγωνιστικη πλευρα.ΑΝ γνωριζεται κατι αλλο ή υπαρχει καποιος που το εχει,θα εκτιμουσα 2 λογακια. Εχει και το πιο ωραια γραφικα απο τα τρια που εχω βρει.:smokin:
Το arai παλι, ειναι η entry level επιλογη μιας κορυφαιας μαρκας...
ΑΝ καποιος εχει δοκιμασει-αγορασει-συγκρινει καποιο απο αυτα....θα βοηθουσε πολυ.
Να πω πως τωρινο κρανος ειναι ενα hjc is16,ψιλο τουριστικο και καλα θα το ελεγα,αλλα θα ηθελα να παω σε κατι ισως λιγο πιο ποιοτικο(???)
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Αρης.

BLiTzER
28/04/2017, 14:46
OGK είχα ένα FF4 και το πούλησα πριν λίγο καιρό. Ποιοτικό, ελαφρύ, σπορ. Το NXR είναι πιο all-around. Αυτό έχω τώρα, αγοράστηκε πριν λίγους μήνες.

Αυτό το ARAI, όχι.

mars696
28/04/2017, 16:06
Η αληθεια ειναι οτι το arai ουτε κι εμενα με γεμιζε,ισως μονο λογο ονοματος.
Τα ogk η αληθεια ειναι οτι παντα μου αρεσαν σαν κελυφος και αισθητικη,αλλα πιο παλια ηταν δυσκολο να τα βρεις.
Για να γινω πιο συγκεκρμενος μιλαω για τα παρακατω:
http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/007508/7508888/20150922134623_shoei_nxr_terminus_tc_1.jpeg

http://i.ebayimg.com/images/g/RBsAAOSwa~BYScjJ/s-l500.jpg

BLiTzER
28/04/2017, 16:26
Εγώ, όπως είπα, αγόρασα το NXR και αυτό θα αγόραζα πάλι. :p Αλλά είμαι σίγουρος ότι και με το OGK δε θα μείνεις δυσαρεστημένος. Από κει και πέρα είναι θέμα εφαρμογής και σχεδίου. Δεν έχει νόημα να αγοράσεις ένα κράνος που δε σου ταιριάζει ή δε σου αρέσει.

πυξιδας990
28/04/2017, 16:27
πριν ενα μηνα πηρα το aeroblade της kabuto....
θα σου ελεγα να δεις αυτο απο την kabuto,ειναι πολυ καλο τουριστικο κρανος και ειναι και σε προσφορα...

Acacius
29/04/2017, 00:00
Είχα OGK FF4 και μου είχε αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις (αν και με ακατάλληλη μοτοσυκλέτα για σπορ κράνος). Τράκαρα φορώντας το, δε φαίνεται να έχει πάθει τίποτα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Επειδή είναι το ακριβότερο κράνος που είχα δε μπορώ να συγκρίνω, αλλά ακόμα θυμάμαι την ωραία αίσθηση και το μικρό του βάρος. Αν δε χρειάζεσαι supersport κράνος κοίτα το aeroblade που ανέφερε ο πυξίδας990.

Αν το πάρεις από ηλεκτρονικό κατάστημα, το κανονικό μου μέγεθος έπεφτε αρκετά στενό, ίσως ήθελε ένα μεγαλύτερο - ας γράψει κανείς αν είχε το ίδιο θέμα. Επίσης, οι αεραγωγοί ήταν ευαίσθητοι και μπορούσαν να σπάσουν εύκολα στις άκρες.