View Full Version : Kle 500 ή Klr 650
όπως καταλαβαίνετε έχω αρχίσει να ψάχνομαι για καινούργια μηχανή, για τα δύο αυτά αναφέρομαι στα καινούργια μοντέλα,
μην :nono: με ρωτήσετε να σκεφτώ πρώτα για τι χρήση το θέλω γιατί θα καταλήξουμε στο γνωστό,
:D θέλω μία από όλες :D
λοιπόν θέλω και το χωματάκι, και την άσφαλτο
θέλω και να μπορώ να κάνω μερικά χιλιόμετρα παραπάνω άνετα, να μπορώ να το ανοίξω αλλά δεν με νοιάζει (ακόμα) η μεγάλη ταχύτητα, βασικά μια σταθερή γύρω στα 140 στην εθνική τη θέλω.
Κοιτάζω και αλλού, πχ είχα δει ένα ωραίο freewind μεταχειρισμένο και σε καλή τιμή αλλά δεν το πρόλαβα. Γενικά ψάχνομαι :rolleyes:
οπότε οι γνώμες σας μου είναι χρήσιμες.
:rotflmao:
Στο τέλος του κεφαλιού μου θα κάνω αλλά οι απόψεις σας θα βοηθήσουν
:rotflmao:
Ευχαριστώ :wave2:
Μικρή Λουλού
09/03/2004, 21:21
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ CITYFLY !!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!!!!
ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ TRANSALP 600 98-99
kalgeorge
09/03/2004, 21:23
KLE 500 Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Τ Η !!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
Wizard13
09/03/2004, 21:28
CBR1000RR σε Μαύρο-ασημί!!!!!!
Απλά θα περιμένεις μέχρι Μάιο τουλάχιστον για να το παραλάβεις.... :look: :look:
Κάλε ρε παιδιά, ένα αστείο είπα...
Μη βαράτε... :uplate: :eek: :look: :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
KLE 500 Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Τ Η !!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:
είναι λίγο προκατειλημένη η άποψη σου βέβαια.
(λόγω ιδιόχρησης)
δεν το έχω απορίψει το ΚΛΕ το ουσιαστικό μου πρόβλημα είναι βασικά ότι δεν έχω κατασταλάξει αν προτιμώ το λίγο χώμα παραπάνω σε σχέση με την άσφαλτο ή το ανάποδο:confused:
ρε συ 800 και βλέπουμε να βγάλουμε κάνα συμπέρασμα από αυτήν την ιστορία
γαμάτω το 1000 αλλά και να μου το χάριζες θα το πούλαγα για να πάρω κάτι άλλο
όχι μην αγχώνεσαι μου αρέσει απλά άμα το οδηγούσα τώρα σε λίγες μέρες στην καλύτερη θα έβγαζα την τούμπα μόνο με υλικές ζημιές (πολλά τα άλογα για μένα ακόμα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ CITYFLY !!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!!!!
ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ TRANSALP 600 98-99
μη νομίζεις το σκέφτομαι κι αυτό (με το διπλό δίσκο)
δεν ξέρω τι θέλω ακόμα
almalibera
09/03/2004, 21:34
......:look: :look: χμμμμμμμμμ............
Klr 650 γιατί ετσι μ'αρέσει!!!!!!!:ninja:
το περίμενα από σένα ψηλόφτερη
λοιπόν 1 - 1 μέχρι στιγμής
αν μου δώσεις και κάποιον λόγο παραπάνω θα το εκτιμούσα
kalgeorge
09/03/2004, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
είναι λίγο προκατειλημένη η άποψη σου βέβαια.
(λόγω ιδιόχρησης)
δεν το έχω απορίψει το ΚΛΕ το ουσιαστικό μου πρόβλημα είναι βασικά ότι δεν έχω κατασταλάξει αν προτιμώ το λίγο χώμα παραπάνω σε σχέση με την άσφαλτο ή το ανάποδο:confused:
Προκατειλημενος;;; Γιατι το λες αυτο;;
Οντως ειμαι, αλλα μονο καλα εχω να πω.
almalibera
09/03/2004, 21:48
το περίμενα από σένα ψηλόφτερη
λοιπόν 1 - 1 μέχρι στιγμής
αν μου δώσεις και κάποιον λόγο παραπάνω θα το εκτιμούσα
γιατι.......:look: ......γιατί.......:look: ......χεχεχεχεχε!!!
Γιατί είναι πιο ωραιο εμφανισιακα!!! Γι'αυτό!!:winka:
Και να το παρεις και σε μαυρο!! Ακομα πιο ωραίο!!:ninja:
.................Και γιατί ειναι ψηλόφτερο!!!!!!!!!!
Εβίβες!!!!!!!!!:beer:
Μικρή Λουλού
09/03/2004, 21:49
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΕ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!!
ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ!!
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ:beer: :beer:
bikersonly
09/03/2004, 21:50
να σκεφτείς πρώτα για τι χρήση το θέλεις και μετά να αποφασίσεις!! χαχαχαχα!!!! :lol: :lol: Οκ Πλάκα κάνω!!! :rotflmao:
Εγώ πάλι θέλω μία μοτό που να πιάνει τα 300χλμ, να μπορεί να ταξιδέψει με 180χλμ άνετα, να μπορώ να την φορτώσω, να μπορώ να πηγαίνω ταξίδια, να μπορώ να πηγαίνω για Enduro στο χώμα,να μπορώ να κάνω Trial, να μην καίει πολλά,να είναι ελαφριά, να έχει super επιδόσεις,να έχει φτηνά ανταλλακτικά,να πουλιέται εύκολα και να μην χάνει αξία,να μπορώ να το βάζω στην θάλασσα,αλλά να πετάω που και που όχι ψηλά καμιά 20 αριά μέτρα......χαχαχα!!! :lol: :lol: Οκ το γάμησα!! :sick:
Ρε συ Μανώλη γιατί μόνο Kawa??Τεσπα εσύ ξέρεις!Από τα 2 KLR προτείνω γιατί το KLE είναι μπανάλ, πολυφορεμένο και δεν μου αρέσει στο μάτι! Θα σου πρότεινα Freewind!
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ STREET!ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!Π.Χ FAZER 600 ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ ΕΧΕΙ,ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ!
να ρωτήσω και κάτι άλλο
το ΚΛΕ έχει εργοστασιακή τελική 180
το ΚΛΡ πόσο βγάζει ξέρει κανείς;
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
Ρε συ Μανώλη γιατί μόνο Kawa??Τεσπα εσύ ξέρεις!Από τα 2 KLR προτείνω γιατί το KLE είναι μπανάλ, πολυφορεμένο και δεν μου αρέσει στο μάτι! Θα σου πρότεινα Freewind!
αν βρω freewind καθαρό (αλλά να είμαι απόλυτα σίγουρος) μπορεί και να το πάρω, δεν ξέρω αν έχουν οι αντιπροσωπείες σε στοκ, από όσο ξέρω έχει σταματήσει η παραγωγή του, είναι κι αυτό στα υπόψιν
για steet χλωμό εδώ τίνω περισσότερο προς κλρ γιατί είναι πιο χωμάτινο από το κλε
Μικρή Λουλού
09/03/2004, 21:54
ΒΡΕ CITY, ΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΙΟ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..!!!
:beer: :beer:
αν είσαι μεταξύ των δυο να πάρεις το KLE, το άλλο δεν σε κόβω να το αξιοποιείς
140 σταθερά στην εθνική μην περιμένεις με κανένα από τα δυο (εκτός αν είσαι ο Σιδερένιος Άνθρωπος)
πάντως δες και τα άλλα ΚΛΑΣΙΚΑ 650άρια
α επίσης σε 1-2 μήνες με κόβω να πουλάω το δικό μου - ψήνεσαι;
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΤΜ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΖΑΝΤΕΣ (SM-ENDURO) ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
LC4 640 ETΣΙ???
χαχα σωστο dirtymoto.απαισια ειναι και τα δυο!παρε το KLR που ειναι λιγοτερο απαισιο και καντο motard γιατι ειναι μαπα για το χωμα.
almalibera
09/03/2004, 21:58
...Άντε βρε....
K AL OR IZIKO!!!!!!!!!!!:winka:
ΒΡΕ CITY, ΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΙΟ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..!!!
:beer: :beer:
γιατί μωρέ να μην βγάζει ένα 160
απλά ρωτάω γιατί δεν το έχω βρει πουθενά στο ίντερνετ ενώ για το άλλο έχω βρει
bikersonly
09/03/2004, 22:05
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!! ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ Ή ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ Ή ΕΝΑ STREET!!!
ΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!
almalibera
09/03/2004, 22:07
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!! ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕ Ή ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ Ή ΕΝΑ STREET!!!
ΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!
Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια......:mad:
Μικρή Λουλού
09/03/2004, 22:07
Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ,ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ (ΤΕΤΟΙΟ) ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!
ΤΑΞΙΔΙ 100-120 ΤΟ ΠΟΛΥ.:beer: :beer:
bikersonly
09/03/2004, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια......:mad:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ??? ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEROW ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ???ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ΑΠΟ ΠΟΤΕ??? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΩ Ή ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΡΙΝΘΟ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ! :winka:
ΑΙΝΤΕ!
Μικρή Λουλού
09/03/2004, 22:15
ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟ.
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΤΟ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
ΧΩΡΑΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΣ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΣΙΤΑΤΑ...:beer: :beer:
kalgeorge
09/03/2004, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
αν είσαι μεταξύ των δυο να πάρεις το KLE, το άλλο δεν σε κόβω να το αξιοποιείς
140 σταθερά στην εθνική μην περιμένεις με κανένα από τα δυο (εκτός αν είσαι ο Σιδερένιος Άνθρωπος)
πάντως δες και τα άλλα ΚΛΑΣΙΚΑ 650άρια
α επίσης σε 1-2 μήνες με κόβω να πουλάω το δικό μου - ψήνεσαι;
140 παει ανετα και σταθερα και για μεγαλη διαρκεια χωρις να κουραζεσαι υπερβολικα.Παει και πολυ περισσοτερο αλλα σε σκιζει ο αερας.
bikersonly
09/03/2004, 22:20
ΜΙΧΑΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΟ.
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΤΟ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
ΧΩΡΑΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΣ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΣΙΤΑΤΑ...:beer: :beer:
ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΜΟΝΑ???
ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ Π.Χ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ Η ΜΟΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ!ΑΥΤΟ ΛΕΩ! :beer:
almalibera
09/03/2004, 22:21
ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ??? ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEROW ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ???ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ΑΠΟ ΠΟΤΕ??? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΩ Ή ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΡΙΝΘΟ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ! :winka:
ΑΙΝΤΕ!
ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΤΟ SEROW ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ DEMI!
ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΧΩΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΧ-1 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΧΩΜΑ!!
ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΑ SEROW ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....) ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑ!!
ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!
ΑΪΝΤΕ!!!
bikersonly
09/03/2004, 22:26
ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΤΟ SEROW ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ DEMI!
ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΧΩΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΧ-1 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΦΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΧΩΜΑ!!
ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΑ SEROW ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....) ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑ!!
ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!!!
ΑΪΝΤΕ!!!
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ SEROW???ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ή ΣΤΟ ΧΏΜΑ???ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑ CR Ή WR Ή ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ Π.Χ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ????? :wave2:
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ SEROW ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!! :winka: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!
Μικρή Λουλού
09/03/2004, 22:30
ΑΚΡΙΒΩΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ,ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
Κ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ..:beer: :beer:
Προτείνω KLR (το είχα ψάξει και εγώ το θέμα μεταξύ των δύο) για τους εξής λόγους:
1)μονοκύλινδρο= απλότητα
2)πιο άγριο και χωμάτινο από το KLE (καλά δεν θα πας να το
σκίσεις κιόλας αλλά λέμε τώρα..)
3)ασύγκριτα χαμηλότερη τιμή από οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία, δεν θα το λυπάσαι να το σκίζεις
4)γενικά είναι μηχανάκι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα
ιδανικό για πόλη
5)ικανοποιητική δύναμη
Στο moto το είχαν για δοκιμή διαρκείας και δεν κατάλαβε Χριστό ότι και αν το έκαναν!
almalibera
09/03/2004, 22:33
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ SEROW???ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ή ΣΤΟ ΧΏΜΑ???ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑ CR Ή WR Ή ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ Π.Χ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ????? :wave2:
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ SEROW ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!! :winka: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!
ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΤΑ CR Ή WR ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ! ΤΟ SEROW ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ)
ΤΑ SEROW ΕΙΝΑΙ DEMI ΜΗΧΑΝEΣ!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΧ-1 ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙΣ???
bikersonly
09/03/2004, 22:34
ΑΚΡΙΒΩΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ,ΟΣΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
Κ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ..:beer: :beer:
ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ......
ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΟΓΑ,ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΛΙΚΗ,ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΣΗ,ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ!
ωρίστε ωρίστε
:nono: :nono:
είπα να πάρω μια γνώμη και θα καταλήξει σε ερωτικό καβγαδάκι
Λοιπόν
Μιχάλη δεν έχεις άδικο στο σκεπτικό σου αλλά δεν υπολογίζεις το σύνολο των παραγώντων τόσο σταθερών όσο και μεταβλητών στην εκάστοτε υποκειμενική στάθμιση (πσσσσσσσσσ τι λεώ ο πούστης) :eek: :eek:
Για να μιλήσουμε ελληνικά, όπως και να το κάνεις η αλλαγή από τα 125 στα 650 (ή στα 500 για το κλε) είναι μια αλλαγή της τάξης των (περίπου) +35 - 40 αλόγων. Το οποίο θα είναι σίγουρα ιδαίτερα αισθητή διαφορά σε μένα (εσένα θα σου φανεί παιχνιδάκι, λογικό με βάση το τι έχεις συνηθίσει)
Είναι αλήθεια ότι το μη αμιγώς χωμάτινο ή ασφάλτινο δεν θα μπορώ να το ευχαριστηθώ όσο το αμιγώς, αλλά με το αμιγώ χωμάτινο δεν θα μπορώ να πάω σχεδόν καθόλου άσφαλτο (όπως το εννοείς παραπάνω δηλ ταξίδι) και το αντίστροφο
Δεδομένου ότι δεν θέλω να πάρω κάτι υπερβολικά μεγαλύτερο ή με τεράστιες διαφορές (όχι μόνο άλογα και σημαντικές διαφορές βάρους, στησίαμτος κλπ επηρεάζουν εξίσου) δεν με πειράζει να χάσω σε κάτι αν κερδίσω σε κάτι άλλο.
Γι αυτό ψάχνω να βρω τελική, αν τώρα μπορώ να ταξιδεύω με 140 σταθερά για την ώρα είμαι ικανοποιημένος αν μπορώ να πάω πιο άνετα σε χώμα πχ σε νησιά
Αργότερα βλέπουμε
:wave2:
bikersonly
09/03/2004, 22:37
ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ, ΤΑ CR Ή WR ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ! ΤΟ SEROW ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ)
ΤΑ SEROW ΕΙΝΑΙ DEMI ΜΗΧΑΝEΣ!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΧ-1 ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙΣ???
ΟΚ! ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ CR Ή ΜΕ WR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΝΕΤΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!!
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΤΟ ΑΧ-1 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ STREETADIKO ΑΣ ΠΟΥΜΕ!ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ SEROW ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ!!! :winka:
ΚΑΙ ΤΟ ΑΧ-1 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ STREETADIKO ΑΣ ΠΟΥΜΕ!ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ SEROW ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ!!! :winka:
επίσης να προσθέσω ότι είμαι στην πρώτη κατηγορία
ακόμα μαθαίνω
almalibera
09/03/2004, 22:42
ΟΚ! ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ CR Ή ΜΕ WR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΝΕΤΑ!
ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!!
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!
ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ CR Ή ΜΕ WR ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΦΩΤΑ, ΦΛΑΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΓΚΑΖΙ ΜΟΝΟ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ....ΚΑΙ....ΚΑΙ...ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DEMI ΜΗΧΑΝΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!! :mad:
ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΑΧΟΥΤΑ ΜΩΡΕ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ!!ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙΑ!!!
:beer:
almalibera
09/03/2004, 22:43
επίσης να προσθέσω ότι είμαι στην πρώτη κατηγορία
ακόμα μαθαίνω
ΦΕΥ!!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
almalibera
09/03/2004, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΑΧΟΥΤΑ ΜΩΡΕ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ!!ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙΑ!!!
:nono: Οχι οχι δεν μαλώνουμε απλα μια διαφωνία εχουμε...
Εβίβες και σε σένα :beer:
bikersonly
09/03/2004, 22:45
1. Για να μιλήσουμε ελληνικά, όπως και να το κάνεις η αλλαγή από τα 125 στα 650 (ή στα 500 για το κλε) είναι μια αλλαγή της τάξης των (περίπου) +35 - 40 αλόγων. Το οποίο θα είναι σίγουρα ιδαίτερα αισθητή διαφορά σε μένα (εσένα θα σου φανεί παιχνιδάκι, λογικό με βάση το τι έχεις συνηθίσει)
2. Είναι αλήθεια ότι το μη αμιγώς χωμάτινο ή ασφάλτινο δεν θα μπορώ να το ευχαριστηθώ όσο το αμιγώς, αλλά με το αμιγώ χωμάτινο δεν θα μπορώ να πάω σχεδόν καθόλου άσφαλτο (όπως το εννοείς παραπάνω δηλ ταξίδι) και το αντίστροφο
:wave2:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 1.
ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ!!! :nono: ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ 10 10 .ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ!ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ! ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ SUPERFOUR ΑΠΟ MOUNTAIN BIKE ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΧ!!
ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 1000ΑΡΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΕΣ!
2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ωχ δίκιο έχεις μίλησα και είδες τώρα περιέλαβε εμένα
θα μου πει τώρα κάποιος τη γνώμη του και ειδικά την προσωπική του εμπειρία - αν έχει από το KLR;;;
Για το ΚΛΕ δεν χρειάζεται έχω και είναι καλή
bikersonly
09/03/2004, 22:47
ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ CR Ή ΜΕ WR ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΦΩΤΑ, ΦΛΑΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΓΚΑΖΙ ΜΟΝΟ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ....ΚΑΙ....ΚΑΙ...ΑΡΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DEMI ΜΗΧΑΝΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!! :mad:
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΛΑΣ,ΠΙΝΑΚΙΔΑ,ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ OFF???ΧΑΧΑΧΑ!! ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ! :lol: :lol:
θα μου πει τώρα κάποιος τη γνώμη του και ειδικά την προσωπική του εμπειρία - αν έχει από το KLR;;;
άτιμο φορουμ δεν προλαβαίνεις να γράψεις κάτι και μέχρι να το στείλεις στο έχουν αναιρέσει
αυτά παθαίνεις άμα γράφεις ταυτόχρονα και δεν είναι τσατ
bikersonly
09/03/2004, 22:49
ωχ δίκιο έχεις μίλησα και είδες τώρα περιέλαβε εμένα
Για το ΚΛΕ δεν χρειάζεται έχω και είναι καλή
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!!! :mad: :lol:
ΞΕΚΟΛΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200ΧΛΜ!!! :lol:
almalibera
09/03/2004, 22:49
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΛΑΣ,ΠΙΝΑΚΙΔΑ,ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ OFF???ΧΑΧΑΧΑ!! ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ! :lol: :lol:
ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ???
ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ....
έχει να πέσει πολύ ψάξιμο
almalibera
09/03/2004, 22:52
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!!! :mad: :lol:
ΞΕΚΟΛΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200ΧΛΜ!!! :lol:
ΝΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΚΑΘ'ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ SUPER FOUR ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΉ Η ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΗΧΑΝΗ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!!
bikersonly
09/03/2004, 22:53
ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ???
ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ....
ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ STREET ΜΟΤΟ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????? ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ STREET KAI KAΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ R6 Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? ΕΣΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΚΑΖΙΑ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? :winka: :beer:
ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ JET-SKI?ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΧ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!!
ΡΕ CITY ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ Ο ΝΛΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ BMW!!!TSTSTS!!!
almalibera
09/03/2004, 22:56
ΕΣΥ ΔΕΝ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ STREET ΜΟΤΟ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????? ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ STREET KAI KAΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ R6 Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? ΕΣΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΚΑΖΙΑ Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? :winka: :beer:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ!!
ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ "ΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ"...ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΕΕΛΛΟΝ.
bikersonly
09/03/2004, 22:58
ΝΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΚΑΘ'ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ SUPER FOUR ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΉ Η ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΗΧΑΝΗ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ SUPERFOUR ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ!
ΜΕΤΑ ΤΟ SUPERFOUR ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ 200 ΑΛΛΑ 180 ΧΛΜ.ΕΧΕΙ ΚΟΦΤΗ!!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
ΓΙΑΤΙ????????? :wave2:
ΡΕ CITY ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
της πο%$*&#@νας γίνεται
γι αυτό το γουστάρω αυτό το φόρουμ είστε όλοι τρελοί για δέσιμο
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
monstermind
10/03/2004, 00:12
to kle500 einai ena poli kalo all-around mixanaki se poli kali timi... liga provlimata... ftina sxetika antalktika...den kaei poli... antexei megala taksidia... aneto... oti prepei gia poli kai eksormiseis...
to mono kako einai oti i seira twn KLE den exei ananewthei poli kairo twra kai an ananewthei tha pesei i timi tou patokorfa...
1019
εγω πρωτοτυποντας θα σου προτεινω (αλλο) ενα Ιταλικο μηχανακι με Σουηδικο ονομα.
κατα την αποψη μου θα μπορουσε να το λενε και Viagra καθ'οτι εχει ακριβως τις ιδιες επιπτωσεις με το γνωστο φαρμακο τουλαχιστον στον δικο μου οργανισμο.. παρε και μια φωτο
Αυτο να παρεις Μανωλη.
και να σου .. αν δεν το παρεις εσυ.. θα το παρω εγω
γιατι μιλαμε για ερωτα.
Να σου πω την αληθεια.. το εχω ηδη παρει.. απλως δεν το ξερω ακομα...
1020
afrotwin
10/03/2004, 00:58
lipon otan mas endiaferi kapio mixanaki mpenoume sto google as poume ke grafoume tin marka ton tipo tis mixanis ke ena reviews dipla ke mpenoume se site an8ropon poy ixan i exoun tin mixani pou mas endiaferi ke diavazoume ti provlimata ke proterimata exi to mixanaki pou mas endiaferi 8a ekplagis apo to poses plirofories mporis na sileksis tespa 8a enimero8is pliros
meta ek tou fisikou mia motosikleta me koustoumia plastika ferink klp exi pio akrivo service apo mia gimni meta oso pio entouro ine toso megaliteri epitaxinsi ke pio mikri teliki 8a exi opote sta taksidia mono 8orivo ua akous ke 8a se pernane oloi mpori ke merika papakia
i gnomi mou ine oti me ta simerina dedomena to 8ema ine posa euro mporis na dia8esis ton mina gia agora mixanis an as poume mporis na dinis 150-160 euro ton mina dialegis apo mia terastia gkama mixanon ke milame gia metaxirismeni se poli kali katastasi me liga xiliometra xoris f8ores klp ke pali i gnomi mou ine an mporis aneta na tin sintirisis na kitaksis sovara tin agora enos transalp 600 pou ine aksiopisto mixanaki 8a anteksi xoris provlimata gia pola xronia sto 8ema tou taksidiou girnas olo ton kosmo ke genika mono efxaristimenos mporis na mini apo mia tetia mixani. vevea poloi filoi pou epimenoun evropaika tou stil parte ktm klp edo isxioi to paradigma tou lagou me tin xelona mpori na kokorevonte gia epidosis ke oti alo 8es ala otan aftoi ua ine sta sinergia ke 8a klene tin mira tous pou minane apo mixani ke pou adiasane i tsepes tous ksafnika esi 8a eksakolou8is na vlepis to sinergio dio fores ton xrono gia service opote min akous tora ti lene ke i mixanes den ine mono gia dio xronia opos lene meriki.....
afrotwin
10/03/2004, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TODi999R
εγω πρωτοτυποντας θα σου προτεινω (αλλο) ενα Ιταλικο μηχανακι με Σουηδικο ονομα.
κατα την αποψη μου θα μπορουσε να το λενε και Viagra καθ'οτι εχει ακριβως τις ιδιες επιπτωσεις με το γνωστο φαρμακο τουλαχιστον στον δικο μου οργανισμο.. παρε και μια φωτο
Αυτο να παρεις Μανωλη.
και να σου .. αν δεν το παρεις εσυ.. θα το παρω εγω
γιατι μιλαμε για ερωτα.
Να σου πω την αληθεια.. το εχω ηδη παρει.. απλως δεν το ξερω ακομα...
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
ti ine afta pou les tou an8ropou
den 8eli alisopriono mixani 8eli
afti i ladiera file mou ferni pola dakria sta matia
gia rota kenanen pou exi tetio mixanaki
:lol: :lol: :lol:
η ακομα καλυτερα μπορεις να παρεις το αποπανω και ενα σετακι με το κουστουμι τουτου εδω παρακατω καθως και ενα σετ κεντρα για τροχους με εντουραδικα λαστιχα και να εχεις νταμπλ χρησης μηχανιμα κιλερ νο-ριμορσ ριβετζ νταρκ θροουν μπαντ βερι μπαντ μιν μαδαφακα γαμαω και δερνω και εκσπερματωνω εδω και τωρα και μαζι μου και ολες οι γκομενες με το που περναω (ισχυεει μονο για οταν φορας τα στριταδικα λαστιχα - αλλιως εισαι μονιμα λασπωμενος) και γενικα ειμαι σε αλλη φαση πεφτω σε τρανς (οχι σεξουαλ) και κοβω τα ναρκωτικα εδω και τωρα γιατι το καπνισμα κανει κακο στην υγεια το λεει και ο υπουργος υγειας και προνιας που τοοοοσοο καλη εχουμε στη Ελλαδα..
αυτα
ετσι λεω να κανω εγω και στο λεω να παρεις καμια ιδεα..
1021
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
ti ine afta pou les tou an8ropou
den 8eli alisopriono mixani 8eli
afti i ladiera file mou ferni pola dakria sta matia
gia rota kenanen pou exi tetio mixanaki
:lol: :lol: :lol:
καλα οχι οτι θα διαφωνισω σε αυτα που λες .. αλλα τι να κανουμε..
μια πρωην μου ειχε στραβα δοντια αλλα και παλι ειχα παθει τρελλο ερωτα μαζι της.
πλακα πλακα.. ερχομαι στις αρχες στην Πολωνια και βλεπω ενα μαγαζι απο μακρυα που ειχε μια τεραστια πινακιδα Husqvarna
ΠΩΠΩ καβλα λεω, παω να μπανισω τις αγαπες μου....
και με το που πλησιαζω μενω μαλακας.. βλεπω κατι αλυσοπριονα και κατι μηχανες του γκαζον και εμεινα με το π123456789 στο χερι...
:lol:
Λοιπόν στο ξαναέγραψα αλλά πέρασε απαρατήρητο εν μέσω καυγαδακιών και λόιπών σχολίων...
Το ανανεώνω και στο ξαναδίνω:
Προτείνω KLR (το είχα ψάξει και εγώ το θέμα μεταξύ των δύο) για τους εξής λόγους:
1)μονοκύλινδρο= απλότητα
2)πιο άγριο και χωμάτινο από το KLE (καλά δεν θα πας να το
σκίσεις κιόλας αλλά λέμε τώρα..)
3)ασύγκριτα χαμηλότερη τιμή από οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία, δεν θα το λυπάσαι να το σκίζεις
4)γενικά είναι μηχανάκι σκυλί, δεν καταλαβαίνει τίποτα
ιδανικό για πόλη
5)ικανοποιητική δύναμη
Στο moto το είχαν για δοκιμή διαρκείας και δεν κατάλαβε Χριστό ότι και αν το έκαναν!
Επίσης ψάξε και εδώ, εχει καλούτσικο review:
http://www.mototriti.gr/
μπήκα στο μοτοτρίτη και παλιότερα αλλα δυστυχώς έχει παλιά μοντέλα, πάντως το ψάχνω