PDA

View Full Version : Αγορά cbr 1100 xx

HexDec
07/05/2017, 15:37
Καλησπέρα σας, είμαι χρόνια κάτοχος ενός αφρικα με 50000 χιλιόμετρα σήμερα, 99 μοντελο, την μηχανή μου την ξέρω καλά αλλά νομίζω τώρα τελευταια θέλω κάτι άλλο.
Βλέπω cbr 1100 παρόμοιας χρονολογία με ίδια και παραπάνω χιλιόμετρα και αρχίζω να το σκέφτομαι να δωσω τον αφρικανο.
Αξίζει ή είναι ρίσκο? Αυτή την εποχή δεν κανω και πολλά ταξίδια, αλλά και μόνο που θα το έχω στο γκαράζ μου φτάνει να το κοιτώ. .
Ακούω γνωμες, και τι να προσέξω σε ενδέχομενη αγορά. .

George_M.
07/05/2017, 16:42
αν την Αφρικανα την εχεις απο καινουργια κ την ξερεις ενω τουτη την εποχη ΔΕΝ κανεις πολλα ταξιδια τοτε η ''αγνωστη'' μαουνα μονο εξοδα θα σου προσφερει...

HexDec
07/05/2017, 16:49
Ναι την εχω πολλα χρόνια την γνωρίζω πολύ καλά. Απλά τρώγομαι μου φαίνεται να αλλάξω κάτι, βλέπω στο car κάτι cbr στα 3500 χιλιαρικα ίδιας περίπου χρονολογίας με περισσοτερα ή λιγότερα χλμ απο το αφρικα όπως πχ αυτό https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9658414/ (οι αερογραφίες δεν ξέρω τι κρύβουν) και μπαίνω σε πειρασμό...

buckley
07/05/2017, 18:13
Ναι την εχω πολλα χρόνια την γνωρίζω πολύ καλά. Απλά τρώγομαι μου φαίνεται να αλλάξω κάτι, βλέπω στο car κάτι cbr στα 3500 χιλιαρικα ίδιας περίπου χρονολογίας με περισσοτερα ή λιγότερα χλμ απο το αφρικα όπως πχ αυτό https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9658414/ (οι αερογραφίες δεν ξέρω τι κρύβουν) και μπαίνω σε πειρασμό...

Από τα τελευταία όμορφα μηχανάκια φίλε...

HexDec
07/05/2017, 18:21
Από τα τελευταία όμορφα μηχανάκια φίλε...

Συμφωνώ, αλλά βλέπω στο car πολλά περίεργα με χρονολογίες, όργανα κτλ... και ανησυχώ μην μπω σε περιπέτειες με αυτή την τρέλα, διάβασα για κλασσικά χοντοπροβλήματα με ανορθωτές αλλά είδα και άλλα με ηλεκτρονικά to hiss κτλ και το σκέφτομαι μην δώσω το αφρικανακι και μπλέξω και τα μαστόρια εδώ όπως έγραψα και σε άλλο thread είναι άστα να πάνε..

Nostradamus
07/05/2017, 22:11
Από τα χιλιόμετρα που λες ότι έχεις και την ηλικία της μηχανής, λογικα κάνεις λίγα χιλιόμετρα έως πολύ λίγα το χρόνο..

Αν μάλιστα τα κάνεις εντός πόλης δεν ξέρω πόσο θα σε βολέψει ένα χχ ειδικά σε σχέση με αυτό που έχεις.

Όπως και να έχει πάντως για να μην έχεις απωθημένα, αν το θέλεις ότι και να λέει κάποιος, προχωρά.

HexDec
07/05/2017, 22:33
Ναι δεν κάνω ποια πολλά, με το προηγούμενο cb που είχα πριν το αφρικα είχα οργώσει την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια όμως λόγο υποχρεώσεων τα ταξιδια μου είναι 300 χιλιομετρα 5-6 φορές τον χρόνο, η πραγματικότητα ειναι ότι δεν το χρειαζομαι και ψάχνω λόγο για να το δικαιολογήσω στο μυαλό μου να το αγορασω, αλλά είναι πολύ όμορφο εργαλεις το ατιμο

bmwr1100gs
07/05/2017, 22:43
Καλησπέρα,

Η άποψή μου είναι να μην κάνεις την κίνηση.

Θα μπεις σε περισσότερα έξοδα (ασφάλειες, τέλη λάστιχα αλυσίδες γρανάζια κτλ).
Θα δυσκολέψεις την καθημερινότητα σου (για κίνηση στην πόλη το AFRICA είναι πολύ καλύτερο και πιο πρακτικό).
Θα δώσεις την AFRICA που την ξέρεις και την εμπιστεύεσαι για να πάρεις κάτι τελείως διαφορετικό που δεν ξέρεις που θα μπλέξεις.

Το κυριότερο, εάν δεν κάνεις ταξίδια θα την χαίρεσαι μόνο όταν την βλέπεις..... και όχι όταν την οδηγείς.

Βέβαια η κ@υλ@ είναι πάνω απ' όλα, έστω και εάν στο τέλος το μετανιώνουμε...

Sapadak
08/05/2017, 07:29
Αν στα μηνιαία σου χλμ είναι πολλά εντός πόλης, τότε καλύτερα άστο.

Βαρυ, δε κόβει, τρώει λάστιχα.

Για αυτό που έχει φτιαχτεί ειναι μια πολύ καλη επιλογή. Ανοιχτούς δρόμους και ταξίδια

Coyote.V
08/05/2017, 07:38

Ωραίο για πίστα ντισκοτέκ... :lol:

kordix
08/05/2017, 08:48
Πριν παρω το αφρικα ειχα ενα ZΖR 1100 διμπουκο, μια μηχανη πολυ κοντα στο ΧΧ αλλα πιο μπρουταλ σαν γνησιο kawa. Eιχα ομως παραλληλα και διαφορα εντουρακια για καθημερινη χρηση γιατι δεν την παλευα με το θηριο στην πολη . Με τον ζουζουρα εγραψα 99.000 τουριστικα χιλιομετρα. Σε ανοιχτους δρομους τετοια μηχανακια, δεν εχουν αντιπαλο, ταξιδεουν χαλαρα με 180+ αλλα δεν "δουλευουν" με 140 και κατω. Σε κλειστους επαρχιακους με μετρια ασφαλτο θελουν προσοχη και προσπαθεια για να πανε γρηγορα λογω μεταξονιου και βαρους. Μια χαρα στριβουν αλλα θελουν κακαλα.

Καινε τον αμπακα σε γκαζια αλλα ειναι οικονομικα στα 160. Το πισω λαστιχο δεν κραταει και πολυ λογω δυναμης ροπης και μεγαλων ταχυτητων.

Για την πολη δεν κανουν, αναβουν γρηγορα, εχουν ογκο και θελουν χωρο για γκαζι και παλι γκαζι. Σε προδιαθετουν για γκαζι και κρυβουν χιλιομετρα, θυμαμαι στην Κατεχακη επιανε τα 180 και δεν το καταλαβαινα. Τελος το ΧΧ εχει χαλια μπροστινο και μαλιστα χωρις καμμια ρυθμιση.

theofilos888
08/05/2017, 08:58
Το χχ του 99 ειναι το πρωτο ψεκαστο και κατα δηλωση το πιο δυνατο με 164 αλογα. Απο το 2002 και μετα που εκανε ενα μικρο λιφτ, η ιπποδυναμη επεσε στα 152 ονομαστικα. Εκει αλλαξαν και τα οργανα σε ψηφιακα. Το πιο ομορφο για μενα ειναι το τελευταιο 2005-6 με τα αναγλυφα γραμματα και τις ασημενιες τρομπες συμπλεκτη και φρενου. Το 2006 μαλιστα ειχε και διχρωμια στην καρινα σαν τελευταια εκδοση.
Αν το βλεπεις και το γουσταρεις παρτο. Θα το μαθεις μεσα στην πολη και δε θα σε κουραζει. Αλλωστε οσα λεφτα το παρεις περιπου τοσα θα το δωσεις, αν δε σε βολεψει.

DAYMAN
08/05/2017, 10:38
αν δεν ταξιδευεις εστω και λιγο θα σε απογοητευσει. Τα 3500 ειναι καλοκαιρινη τιμη.

HexDec
08/05/2017, 15:53
αν δεν ταξιδευεις εστω και λιγο θα σε απογοητευσει. Τα 3500 ειναι καλοκαιρινη τιμη.

Πιστεύεις θα πέσει παρακάτω? Ποιο είναι το κόστος ενός γενικού σέρβις σε τέτοιο τετρακυλινδρο, γιατί στο cb ήταν αστείο. Μιλώ μόνο για τα τυπικά και όχι για ρουλεμάν λαιμου πχ. Επίσης υπάρχει πουθενά το Service manuAl?

George_M.
08/05/2017, 18:25
νομιζω οτι το κοστος συντηρησης ξεφευγει απο την συχνοτητα αλλαγης ελαστικων,καταναλωση καυσιμου,αλυσιδο/γραναζια/τακακια οπου ολα αυτα αν ''γλυκαθεις'' στο γκαζι θα λιωνουν για πλακα.
πχ φιλος κ κατοχος ΧΧ που ''προσπαθουσε'' να εχει απαλο χερι αλλαζε ανα 5-6.000 πισω ελαστικο...

buckley
08/05/2017, 18:37
Όλα σωστά στα γράφουν τα παιδιά, αλλά φίλε μου ένα είναι το σίγουρο.YOLO το λένε...

gory
08/05/2017, 20:07
Πανέμορφο μηχάνημα!
Αν είχα τη δυνατότητα να κάνω ταξιδάρες θα ήταν στις πρώτες μου επιλογές.
Για κάτι άλλο δεν θα το έπαιρνα όμως...

Αν βέβαια το θέλεις για το χάζι, why not..!

DAYMAN
08/05/2017, 20:36
Πιστεύεις θα πέσει παρακάτω? Ποιο είναι το κόστος ενός γενικού σέρβις σε τέτοιο τετρακυλινδρο, γιατί στο cb ήταν αστείο. Μιλώ μόνο για τα τυπικά και όχι για ρουλεμάν λαιμου πχ. Επίσης υπάρχει πουθενά το Service manuAl?

Πιστευω οτι ειναι αρκετα ψιλη οπως συνηθιζεται στην Ελλαδα ειδικα μολις ζεσταίνει ο καιρος. Κρινοντας απο ενα ιδιο διαμαντι 2001 μον. που μου ετυχε να δω με εξατμισεις ,σταμπιλιζατερ ,καβαλετα,ζελατινα ermax βαλιτσες κτλ. Συζητωντας με τον ιδιοκτητη του που ζητουσε 2500 ευρω κατι που με εφτασε ενα κλικ στο να παρω μια εξαιρετικη μοτο που πραγματικα δεν χρειαζομουν.
Τα σερβις εχουν αναλογο κοστος με το τι θελεις να κανεις αλλο λαδια και αλλο ολα τα αναλωσιμα και ρυθμιση βαλβιδων. Το σιγουρο ειναι οτι το μηχανακι τρωει λαστιχα με ενα κοστος απο 280 εως 340 ευρω περιπου.Οι πιο εγκυροι παντως να σου δωσουν σωστες απαντησεις ειναι 5-6 ατομα εδω μεσα που ξερω οτι ειχαν η και εχουν αυτο το μηχανακι εδω μεσα.
υγ Υπολογισε και την καταναλωση που οπως μου ελεγε ο φιλος που το πουλουσε εφτανε μεσα στην πολη και τα 10 lit/100. Ενω εξω με νορμαλ ταχυτητες ηταν στο 6,5-7lit/100.

bmwr1100gs
08/05/2017, 22:01
Όλα σωστά στα γράφουν τα παιδιά, αλλά φίλε μου ένα είναι το σίγουρο.YOLO το λένε...Πάντως είναι πολύ περίεργα τα παιχνίδια του μυαλού.

Εάν το κάνεις, μόλις περάσει η YOLO-φάση (η οποία κρατάει πολύ λίγο) συνειδητοποιείς οτι η τσέπη αδειάζει πολύ γρήγορα λες τι μ@λ@κί@ που έκανα, γιατί ήξερες από την αρχή οτι ήταν μ@λ@κί@.

Εάν δεν το κάνεις λες τι μ@λ@κί@ που δεν έκανα την μ@λ@κί@.

Η αίσθηση στο τέλος της ημέρας είναι η ίδια μεγάλη διαφορά είναι πως στην δεύτερη περιπτωση σου μένουν τα λεφτά στην τσέπη

buckley
08/05/2017, 22:29
Πάντως είναι πολύ περίεργα τα παιχνίδια του μυαλού.

Εάν το κάνεις, μόλις περάσει η YOLO-φάση (η οποία κρατάει πολύ λίγο) συνειδητοποιείς οτι η τσέπη αδειάζει πολύ γρήγορα λες τι μ@λ@κί@ που έκανα, γιατί ήξερες από την αρχή οτι ήταν μ@λ@κί@.

Εάν δεν το κάνεις λες τι μ@λ@κί@ που δεν έκανα την μ@λ@κί@.

Η αίσθηση στο τέλος της ημέρας είναι η ίδια μεγάλη διαφορά είναι πως στην δεύτερη περιπτωση σου μένουν τα λεφτά στην τσέπη

Άστο ρε καμάρι βαλτός είσαι,έχω "μείνει" με 13 μηχανάκια και συνέχεια λέω γιατί έδωσα εκείνο γιατί έδωσα το άλλο έκανα μαλακία και ταυτόχρονα πάλι λέω ότι θα ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και ένα να είχα μόνο και την επόμενη μέρα πάλι από την αρχή...
Αντιλαμβάνεσαι ε ?

bmwr1100gs
08/05/2017, 22:51
Άστο ρε καμάρι βαλτός είσαι,έχω "μείνει" με 13 μηχανάκια και συνέχεια λέω γιατί έδωσα εκείνο γιατί έδωσα το άλλο έκανα μαλακία και ταυτόχρονα πάλι λέω ότι θα ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και ένα να είχα μόνο και την επόμενη μέρα πάλι από την αρχή...
Αντιλαμβάνεσαι ε ?

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα.

Θεωρώ τον εαυτό μου καμμένο γιατί είναι το μόνο "πράγμα" που με παθιάζει

γιατί με τρώει συνέχεια και ξύνομαι στην γκλίτσα του τσοπάνη
γιατί ξέρω πως ότι και να κάνω πάντα στο τέλος μένω με την αίσθηση οτι έκανα μ@λ@κί@,
γιατί είμαι 40 χρονών γαϊδούρι, ξέρω το τέλος του έργου, αλλά πάντα πληρώνω εισιτήριο, ελπίζοντας οτι κάτι θα αλλάξει...

Να φανταστείς οτι πριν λίγο καιρό πούλησα την bmw r 1100 gs γιατί είχε πολλά έξοδα για την χρήση που της έκανα, και μόλις είδα την ανάρτησή σου για το DT 200 R, το καλό... σκέφτηκα να σου στείλω μήνυμα.

Ρε καμμένος σου λέω...

HexDec
08/05/2017, 23:25
Στα 40 και εγώ και λέω γάμω την τρέλα μου ας κάνω μια τρέλα.. Τα λάστιχα τα λιώνει γρήγορα το ξέρω αλλά γενικά με εξαίρεση τις βενζίνες πρέπει να είναι λογική η συντήρηση του. από εκεί και πέρα αύριο θα πάω να δω ένα, μοντέλο 2001 λέει η αγγελία, και θα δω πόσο κλικ θα μου κανει

buckley
08/05/2017, 23:31
Μάγκες και γω στα 40 αυτά με τρώγανε ,μετά βέβαια αντί να ηρεμήσω χειροτέρεψα ...

HexDec
08/05/2017, 23:42
Της ηλικίας είναι φαίνεται....

DrBig
09/05/2017, 05:21
Στα 40 και εγώ και λέω γάμω την τρέλα μου ας κάνω μια τρέλα.. Τα λάστιχα τα λιώνει γρήγορα το ξέρω αλλά γενικά με εξαίρεση τις βενζίνες πρέπει να είναι λογική η συντήρηση του. από εκεί και πέρα αύριο θα πάω να δω ένα, μοντέλο 2001 λέει η αγγελία, και θα δω πόσο κλικ θα μου κανει

Κοιτα και για κανενα χαγιαμπουσα, κατα προτιμηση 2002-2007 με τα χρυσα πηρουνια. Καλο ειναι οταν ψωνιζεις να εχεις επιλογες. Ημουνα κι εγω καποτε μεταξυ 1100 και 1300 και τελικα πηρα το σουζουκι. Ειναι μεσες ακρες καλλιτερο μηχανακι, ειδικα σε μοτερ, αναρτησεις, καταναλωση και αξιοπιστια. Υστερει λιγο σε αισθηση στα φρενα.

devil's animal
09/05/2017, 06:38
ο σοφος λαος λεει: "καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες"...;)

αλλωστε 2500-3000-3500 γιουργια δεν ειναι ποσο που θα σε "σκασει" αμα το μετανιωσεις αργοτερα...να ηθελες να παρεις κανενα καινουργιο multistrada 1200 με 22 χιλιαρικα..θα σου ελεγα ναι ξανασκεψου το...οποτε...

...go for it και YOLO που λεει ο buckley...
:beer::beer::beer:

HexDec
10/05/2017, 07:37
Λοιπόν πήγα είδα ένα είδα ένα εχθές. Το μηχανάκι πρέπει να ήταν συναρμολογηση από 2-3, αλλες χρονολογιες οι 2 ζάντες, παλιά λάστιχα, γρατζουνιες στα φερινγκ, και λιγάκι αρυθμό ρελαντί ακόμα και ζεστό. Γενικά ήθελε μαζεματα , ενώ εγώ θέλω μηχανή λειτουργική σχεδον αμέσως. Μετά από αυτά απομάκρυνθηκα ήσυχα και κοιτάω μπας και βρω τίποτα άλλο.

noodles
15/05/2017, 12:09
επειδη το 1ο που ειδες ηταν χρεπι αλλαξεις γνωμη και δε θα παρεις το μηχανακι που ηθελες?
κανε λιγακι υπομονη και ψαξε περισσοτερο μεχρι να βρεις κατι καλο;)

bmwr1100gs
15/05/2017, 13:41
επειδη το 1ο που ειδες ηταν χρεπι αλλαξεις γνωμη και δε θα παρεις το μηχανακι που ηθελες?
κανε λιγακι υπομονη και ψαξε περισσοτερο μεχρι να βρεις κατι καλο;)

Νομίζω πως εννοούσε οτι απομακρύνθηκε από την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Πάντως και το GSXR 1300 R, που αναφέρθηκε παραπάνω είναι πάρα πολύ αξιόλογη επιλογή, άσε που ξεφεύγεις και από τον Σ@ρ@........κη.

SHOOTER045
15/05/2017, 14:00
Νομίζω πως εννοούσε οτι απομακρύνθηκε από την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Πάντως και το GSXR 1300 R, που αναφέρθηκε παραπάνω είναι πάρα πολύ αξιόλογη επιλογή, άσε που ξεφεύγεις και από τον Σ@ρ@........κη.

Kαι γιατί όχι ΖΧ12

https://www.car.gr/9654389-kawasaki-zx-12-r

bmwr1100gs
15/05/2017, 14:33
Kαι γιατί όχι ΖΧ12

https://www.car.gr/9654389-kawasaki-zx-12-r

Πάντα μου άρεσε περισότερα το GSXR, το θεωρώ πιο ολοκληρωμένο.

Επιπρόσθετα είναι πιο εμπορικό, άρα κατα πάσα πιθανότητα θα έχει περισσότερες επιλογές και σε τιμή και σε αφτερ μαρκετ καλούδια.

HexDec
15/05/2017, 19:50
Το ψάχνω ακόμα απλά έπεσε δουλειά αυτή την περίοδο, αλλά σε κάθε περίπτωση ως χοντάκιας κοιτώ μόνο προς τα εκεί άντε και σε κανένα suzuki το kawasaki μπορεί να είναι καλύτερο σε κάποια σημεία αλλά παραμένει kawasaki

no flame intended :-)

HexDec
17/08/2017, 20:59
Αφου ειδα αρκετα σε κακη κατασταση, αρκετα ακριβα, κοιταξα μερικα varadero, προσπαθησα ανεπιτυχως να πουλησω το africa, τελικα κατεληξα να παρω ενα vtr1000f σε μετρια κατασταση, θα ασχοληθω με μαζεματα, για αρχη ειδα οτι ο ανορθωτης και οι φυσες του εχουν θεμα και τα πλαστικα θελουν ολα επισκευη, σιγα σιγα θα το μαζεψω πιστευω ομως, το πηρα για αλλαγη και να ξαναθυμηθω τα χρονια μου με ss εστω και με ενα παλιο vtr..

LOUKILOUK
17/08/2017, 23:21
Βρε καλώστονα ...
Τι μοντέλο;
Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται;
Καλόβολτο...

Μικe777
18/08/2017, 01:44
καλοριζικο!!πολυ ομορφο το vtr πιο ωραιο απο το χχ;)

HexDec
18/08/2017, 05:17
Βρε καλώστονα ...
Τι μοντέλο;
Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται;
Καλόβολτο...

Μοντέλο 99 το πήρα ένα χιλιάρικο περίπου, θα ανεβάσω φώτο προσεχώς

Έχω διαβάσει το θέμα σου, το δικό μου είναι μαύρο, βέβαια εχθές που ξεκίνησα να το λύνω απόγοητευτικά λιγάκι από τη κατασταση του, άμα μαζευτεί όμως πιστεύω γίνεται ωραίο...

LOUKILOUK
19/08/2017, 12:32
Είναι όμορφο μηχανάκι και σε μαύρο είναι και "κακό"... είχα "κυνηγήσει" να πάρω ένα με ακράποβιτς πεντακάθαρο στα 1500£ αλλά ήταν μακριά και με πρόλαβαν...
Πίστευω θα το ευχαριστηθείς...
Αναμένουμε φωτό...

HexDec
19/08/2017, 20:52
Φώτο από αύριο, το δικό μου έχει remus και η γειτονια με ακούει να έρχομαι από χιλιομετρα
Θα το φτιάξω κουκλί, ψάχνω λασποτηρα με βάση πινακίδας γιατί ο καγκουρας ο προηγούμενος τον έκοψε, Αγγλία έχεις ιδέα τι τιμές παιζουν; είδα στο ebay περίπου 40 λίρες καλά είναι?

doctoras
19/08/2017, 21:11
καλορίζικο και καλή ευκολία στο ριστορινκ που θα απαιτηθεί για να βγει στο δρόμο ξανα
το xrv ελπίζω να το κράτησες

αυτό ειναι?
https://www.car.gr/10765977-honda-vtr-1000

LOUKILOUK
19/08/2017, 23:18
Δεν έχω ψάξει, αλλά καλά μοιάζουν τα 40.

HexDec
19/08/2017, 23:29
καλορίζικο και καλή ευκολία στο ριστορινκ που θα απαιτηθεί για να βγει στο δρόμο ξανα
το xrv ελπίζω να το κράτησες

αυτό ειναι?
https://www.car.gr/10765977-honda-vtr-1000

Ναι αυτό είναι, αύριο θα ανεβάσω φώτο καθώς και από την κατάσταση του ανορθωτή να πάθετε πλάκα.
Το xrv θα μείνει για πάντα μαζί μου τελικά. .. Σήμερα έκανα και μια βόλτα 500 χλμ και αναθεώρησα, εντάξει στην εθνική πάω με 140, καλά είναι και εκει, άμα θέλω ταχύτητα όταν γίνει το vtr θα ανοίγω με αυτό. .. :-)

doctoras
20/08/2017, 00:03
Την καλυτερη δουλεια εκανες, δυστυχως η ματαιοδοξία ολων μας να κοιταμε παντα το επομενο ειναι ανίκητη τουλαχιστο στην δικη σου περίπτωση κρατησες το ετοιμο μηχανακι και αγορασες ενα με λιγα λεφτα για να εχεις να ασχολείσαι
Καλη αρχή!

HexDec
20/08/2017, 13:46
Ανορθωτης, πρεπειδή να είχε πρόβλημα και να έκαψε τις φισες της πλεξούδας, τι έκαναν λοιπόν? Τις εκόψιν έβαλαν ηλεκτρολογικη κλεμα και όλα οκ. Τις έκοψα τις καθάρισα, μέτρησα τον ανορθωτή, δίνει 14,5 βολτ στις 5000 στροφές, φορτιζει κανονικά την μπαταρία. . Φισες όμως που θα βρω για να βγάλω τις κλεμες; Να τα ενωσω ενα ενα και να τα βαλω θερμοσυστελλομενο;

387675

Και δυο σημερινες φωτογραφιες

387677
387678

Coyote.V
20/08/2017, 14:36
Καλορίζικο και καλοτάξιδο, έχει τρελές ροπές θα το υπερευχαρηστηθείς!

devil's animal
21/08/2017, 06:32
καλοριζικο και καλοταξιδο το "παλιο, καλο honda"...
:beer::beer:

HexDec
18/11/2020, 12:03
Καλημέρα, μετά απο 3 χρόνια κάνω ανάσταση στο θέμα, το vtr έμεινε στην άκρη για αρκετό καιρό, προσωπικά τρεξίματα, επαγγελματικά, μετακομίσεις κτλ δεν επέτρεπαν να ασχοληθώ, τους τελευταίους μήνες το ξανάπιασα όμως και αφου τελείωσαν τα βαψίματα, καθαρισμός καρμπυρατερ, λάδια φίλτρα ξίδια μπουζι και λάστιχα (πήρα τα BT016) φτάσαμε σιγά σιγά στο τέλος, και βρήκαμε ότι ο μπροστά δεξιός δίσκος είναι στραβός (κωδ HONDA 45120MALG01). Ο γνήσιος πάει πολυ γύρω στα 230 €, ο EBC 160 € όποτε ψάχνομαι για μεταχειρισμένο.
Ξέρει κανείς αν είναι συμβατος απο κανένα άλλο HONDA μπας και βρω μεταχειρισμένο τιποτα γιατί απο VTR δεν έχει και πολλά στο CAR; Υπενθυμίζω μιλάμε για το απλό VTR 1000 F μονδέλο 2000
Bonus photo μετά το βάψιμο φαιρινγκ, ζαντών με τα νέα αυτοκόλλητα και αρκετή μπίχλα

422848

Parking
18/11/2020, 12:17
πάρε 2 δίσκους ρε αδερφέ γ... την τρέλα μου δηλαδή και 2 τακάκια να πάει στον αγύριστο
φρένα είναι (

HexDec
18/11/2020, 12:24
πάρε 2 δίσκους ρε αδερφέ γ... την τρέλα μου δηλαδή και 2 τακάκια να πάει στον αγύριστο
φρένα είναι (

Δεν αντιλέγω, Ο αριστερός όμως είναι καινούργιος... τι να αλλάξω εκει; έστω να πάρω και τον δεξιό καινούργιο, αλλά είπα μπας και βρώ κάτι στα μεταχειρισμένα ή να μάθω ποιά άλλα Honda είχαν αντίστοιχους δίσκους....

panavour
18/11/2020, 12:38
αν κανει απο αλλα χοντα θα εχει τον ιδιο κωδικο και ιδια τιμη,παρε καινουργιο,δεν παιζουμε με την ασφαλεια μας.

Kickstart
18/11/2020, 13:10
ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ και ειδικά μπροστά μόνο μαμά..

ξέρω ειναι πολλά τα φράγκα κι ο πειρασμός των αφτερμάρκετ θελκτικός αλλά better safe than sorry που λεν και στο χωριό μου.

lospsi
18/11/2020, 14:06
Νομίζω ότι αν βάλει κάποια επώνυμη aftermarket δεν θα έχει θέμα. Βέβαια, δεν είναι φθηνές ενώ θα πρέπει να αλλάξει και τις δύο. Οπότε, καινούργια γνήσια. Μτχ είναι λίγο λαχείο

telegonos
18/11/2020, 16:34
Στον David Silver Spares λέει ότι το part number που δίνεις, έχει αντικατασταθεί από το 45120-MBB-D41

To δεύτερο το δίνει η Honda ΚΑΙ για το CBR600FV(1997)-CBR600FW(1998), δλδ αυτό που ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ αποκαλούν συνήθως ως F3.

HexDec
19/11/2020, 07:59
Στον David Silver Spares λέει ότι το part number που δίνεις, έχει αντικατασταθεί από το 45120-MBB-D41

To δεύτερο το δίνει η Honda ΚΑΙ για το CBR600FV(1997)-CBR600FW(1998), δλδ αυτό που ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ αποκαλούν συνήθως ως F3.

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολυ!