View Full Version : MT07 μετά απο xmax250
steve62742
04/05/2017, 00:47
Καλησπέρα παιδιά
έχω δύο χρόνια τώρα ένα xmax250 και έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή του (προς το τέλος του μήνα ή του επόμενου). Θα προτείνατε το μτ07 (και μάλιστα καινούργιο, αφού απότι βλέπω δεν υπάρχουν ιδιαίτερα πολλές αγγελείες) ή είναι "νωρίς" ακόμα? Επίσης, θα μπορούσα να του κάνω κάπου ένα test drive? Οι αντιπροσωπείες δίνουν αυτή την δυνατότητα?
Καλησπέρα παιδιά
έχω δύο χρόνια τώρα ένα xmax250 και έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή του (προς το τέλος του μήνα ή του επόμενου). Θα προτείνατε το μτ07 (και μάλιστα καινούργιο, αφού απότι βλέπω δεν υπάρχουν ιδιαίτερα πολλές αγγελείες) ή είναι "νωρίς" ακόμα? Επίσης, θα μπορούσα να του κάνω κάπου ένα test drive? Οι αντιπροσωπείες δίνουν αυτή την δυνατότητα?
Προσωπικα απολυτα ευχαριστημενος. Αν εχεις το αναλογο διπλωμα προχωρα αφοβα. Ειναι πολυ φιλικο το εργαλειο λογω χαμηλου βαρους, δεν μπορω να φανταστω πως θα σε ζορισει ιδιαιτερα.
Παντως παιζει αυτη εδω η αγγελια (https://www.car.gr/9988054-yamaha-mt-07-abs) που αν ειναι οπως φαινεται ειναι τρελη ευκαιρια, το μηχανακι εχει εναμιση χρονο εγγυηση ακομα.
steve62742
04/05/2017, 10:35
ναι φίλος είμαι οκ από το δίπλωμα. αρα λες δεν θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στην μετάβαση έτσι? για test drive έχεις καμιά ιδέα?
Πάρε ένα τηλέφωνο σε επίσημη αντιπροσωπεία και ρώτα σε ποιο κατάστημα μπορείς να κάνεις ένα test ride. Δε νομίζω ότι θα σου αρνηθούν.
Μια χαρά μηχανάκι είναι για αρχάριο, αρκεί να το σέβεσαι, γιατί έχει το νεύρο του και γρήγορη γεωμετρία.