View Full Version : V-Strom 250 - Γνώμες για αγορά
teddster
10/05/2017, 15:17
Καλησπέρα παιδιά! Άνοιξα αυτό το θέμα για να ρωτήσω τους πιο έμπειρους της παρέας ποια η γνώμη τους για το νέο V-Strom που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα η suzuki. Είχα ανοίξει παλιότερα θέμα για να πάρω γνώμες σχετικά με sym wolf 250-cbf 250 και ybr απ'τα οποία λόγω κάποιων θεμάτων που προέκυψαν δεν κατάφερα να πάρω κάποιο. Μου πρότεινε ένας φίλος να πάρω το καινούριο v-strom τον Αύγουστο που θα έρθει στην Ελλάδα αλλά θα ήθελα να ακούσω κι άλλες απόψεις. Υπάρχει μήπως κάποιος που να το έχει οδηγήσει για να μου πει εντυπώσεις; Και μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάπου αυτή τη στιγμή για να κάνω ένα test drive? Να αναφέρω πως η χρήση για την οποία το θέλω περιλαμβάνει καθημερινή οδήγηση στην πόλη όσο γίνεται οικονομικά χωρίς όμως να στερούμαι της δυνατότητας και για κάποιο μικρό ταξιδάκι. Επίσης έχω δίπλωμα Α2. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
zannisvel
10/05/2017, 16:19
Δες και το Kawasaki Versys 300 φαινοταν πολυ καλο οταν το ειδα στην εκθεση μοτοσυκλετας.
Μου φαίνεται δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμη το Vstrom. Μέσα στο καλοκαίρι θα ρθει. Καλό μηχανάκι για αυτό που είναι. Αναλόγως και σε τι τιμή θα βγει.
Εναλλακτικά δες και το BMW G310GS στην ίδια φιλοσοφία με +10 άλογα. Από τιμές δεν ξέρω τι παίζει.
382269
382270
harris_x
11/05/2017, 09:25
υπάρχει κατηγορία v-strom, μην ανοίγουμε θέματα όπου να 'ναι...
μεταφερόμαστε.
Προσωπικά μου αρέσει και η κατηγορία και το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Ωραίο φυσικά και το crf rally αλλά το βλέπω να χαντακώνεται από την τιμή του που είναι παραπλήσια με μεγαλύτερα μηχανάκια της ίδιας εταιρίας.
Το στρομ (http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Paroysiash-Suzuki-V-Strom-250TO-NEO,-MIKRO-POLYERGALEIO_112812.asp) ξέρουμε που θα κυμανθεί;
amyroukai
11/05/2017, 10:14
O τελευταίος τιμοκατάλογος της Suzuki (http://www.suzuki.gr/motos/timokatalogos) δεν το έχει μέσα, λέει TBA ήτοι θα ανακοινωθεί.
bros 650
14/05/2017, 18:19
Το ειδα στην εκθεση μου φανηκε μικροκαμομενο και με τις βαλιτσες τοποθετημενες πολυ φορτωμενο το πισω μερος της μοτο.το τιμονι μικρο σε μηκος και ενω γενικα με αρεσουν τα στρογγυλα φαναρια στο συγκεκριμενο νομιζω δεν του παει.επισης ο κινητηρας χανεται μεσα στην μοτο φαινεται πολυ μικρος αναρωτιεμαι αν φτανει για να κινησει αξιοπρεπως την μηχανη.σαν συνολο δεν με χαλαει παντως το βρισκω μετριο και πανω .αλλο ενα θετικο εναι η αισθητικη συγγενεια με τα μεγαλυτερα αδελφια της.τιμη που ρωτησα με ειπαν 5000 περιπου αρα πιο φτηνο απο το καβασακι
Το κλασσικο αεροψυκτο μοτερακι του 1980 και των Gs/GSX/Ιναζουμα σε νεες περιπετειες.
Αν βγει φτηνο, μια χαρα για καθε μερα θα ειναι....