View Full Version : πώς στρίβεις ΕΣΥ?
RaGe_Raptor
10/05/2017, 15:27
καιρό έχουμε να "μαλώσουμε":lol:
λοιπόν, με δεδομένο ότι μιλάμε για πίστα ή το πολύ για έρημη,αγαπημένη,βουνίσια διαδρομή/φίδι για spirited ride.
είσαι σε θέση να περιγράψεις ότι ακριβώς κάνεις στην είσοδο,στο μέσο,στην έξοδο για να πάρεις μια στροφή? ή είναι όλα συγκεχυμένα και περιβάλλονται από πέπλο μυστηρίου?
κι αν ναι,μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή? προσπάθησε να περιγράψεις αυτό ακριβώς που κάνεις,όχι ότι θεωρείται* σωστό.επιπλέον ποιά είναι η στάση σώματος και πού στηρίζεσαι κατά τα παραπάνω στάδια της στροφής?
*πολλές οι θεωρίες βέβαια...
μην προμηθεύεστε ποπ-κορν,ποστάρετε.:D για πάμε...
Stavrakos
10/05/2017, 15:29
:a014:
Θα μιλήσω για Μέγαρα.Γκαζι στην ευθεία της λίγα μέτρα πριν φρένα κατέβασμα μισό κωλομερι έξω κράνος να σχεδον ακουμπαει το Φέρινγκ του zx9r δηλαδή στον καθρέπτη να βλέπεις την φάτσα σου γόνατο χιλ.πριν την άσφαλτο και μπήκες.Απιστευτη εμπειρία.
ΚΑΛΑ ΜΠΗΚΕΣ.............
Βγήκες όμως...???
Εμένα μου αρέσει ο τρόπος του GsDakar, τον εφαρμόζω αλλά ακουμπάω πλέον και τον αγκώνα στην ασφαλτο.
Αλλά πάω αργά.
Θα μιλήσω για Μέγαρα.Γκαζι στην ευθεία της λίγα μέτρα πριν φρένα κατέβασμα μισό κωλομερι έξω κράνος να σχεδον ακουμπαει το Φέρινγκ του zx9r
Δε θυμάσαι τι μηχανάκι είχες, ρε θηρίο;
Σχολειο περνουσα εκει τα εμαθα.Η μοτο δεν ηταν δικια μου βεβαιως.Εμαθα πολλα.
https://postimg.org/image/vxw0o11a9/
https://postimg.org/image/v3gf3nyfv/
Δε στριβω πλεον.........ζωγραφιζωωωωω......ολα ειναι μια ευθεια:smokin::a01::vroum:
anavatis19
10/05/2017, 16:20
συνφωνω με τον ντακαρ. εκτος απο το κωλαρακι γιατι στο βερσυς δεν εχει και νοημα και γενικα στις ψηλες μηχανες. γενικως εφαρμοζω οτι εμαθα στο σχολειο
κατεχακη..παω μπροστα μπροστα στην μηχανη λυγιζω αρκετα τους αγκωνες και προσπαθω να βγαλω το κορμι μου προς τα εξω απο την σελλα..περιμενω τον οκτωμβρη για το css στης σερρες γιατι σιγουρα κανω λαθη αρκετα
κατεχακη..παω μπροστα μπροστα στην μηχανη λυγιζω αρκετα τους αγκωνες και προσπαθω να βγαλω το κορμι μου προς τα εξω απο την σελλα..περιμενω τον οκτωμβρη για το css στης σερρες γιατι σιγουρα κανω λαθη αρκετα
Κάτι που μπορείς να μάθεις τώρα, χωρίς να πρέπει να περιμένεις το CSS, είναι ότι ο ΟκτώβR1ος δεν έχει "μ". :p
Κάτι που μπορείς να μάθεις τώρα, χωρίς να πρέπει να περιμένεις το CSS, είναι ότι ο Οκτώβριος δεν έχει "μ". :p
Τι Οκτώβρης, τι Σεπτέμβρης (https://www.youtube.com/watch?v=HdX_kIWsWJA).
Ταξδιάρικο βέβαια.
αντε ρε να χαθειτε!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
headbanger
10/05/2017, 16:56
εγώ με τον ιπποποταμο δεν ειμαι για ταρζανιές. Χαλαρά μαρκάρω στο μυαλό την έξοδο της στροφης και χωρίς πολλά πολλά "πάει μονο του" ;)
πέρα της πλάκας, ποσο να στρίψω με το τέρας που σκέφτομαι οτι άμα το ρίξω α)θα μου στοιχίσει χιλιάδες $ και β) ποιος το σηκώνει 450 κιλά πράμα. Δεν μιλάμε αν πέσει πάνω μου....:uplate::uplate::uplate::uplate:
αντε ρε να χαθειτε!!!χαχαχαχαχαχαχαχα
Τους τόνους να μην ξεχνάμε...
Έχουν τόνους οι στροφές???αχχχ βυθός του μπικίνι γίναμε :lol:
FotisFz1
10/05/2017, 18:38
Εγω αυτον τον καιρο προσπαθω να
ειμαι οσο το δυνατο πιο απαλος με το γκαζι
να το ανοιγω πιο νωρις απο οτι εκανα μεχρι τωρα
που περιμενω μεχρι πολυ μεσα στην στροφη
και επισης προσπαθω να μην κανω αυτο που λενε και στο χωριο μου early turn in γιατι σιγουρα το κανω
προσπαθω λοιπον να πεισω το ποντιακο μου μυαλο να μπαινω πιο βαθεια στην στροφη πριν πλαγιασω και να πλαγιασω πιο γρηγορα
Αν και οποτε τα καταφερω βλεπουμε για το μεσον και την εξοδο της στροφης
SHOOTER045
10/05/2017, 18:57
Μπαίνω με όλα
Αγκώνες εξω,μισό κωλομερι επίσης, γονατο να κοιτάει το εσωτερικό της στροφής.
Κατέβασμα μια η δύο (ανάλογα)
Το κεφάλι στην έξοδο και πριν ισιαξει τελείως τσαρουχωμα φουλ,και το δεξι ποδι τσιμπάει (ανάλογα) το πισω φρένο σαν T.C
thunder ace
10/05/2017, 19:04
Κυριοι καλησπερα.
Επειδη δεν τα παω καλα με τον γραπτο λογο...........και επειδη δεν εχω φωτο δικη μου (ποιος να προλαβει να με τραβηξει ετσι οπως παω ; ) βαζω μια που ειναι πολυ κοντα στο πως στριβω:
382271
βλέπω στροφή...στρίβω το τιμόνι στρίβει το μηχανάκι...τα κάνει όλα μονο του είναι νιου τεκνόλοτζι
thunder ace
10/05/2017, 19:07
και συνηθως καταληγω..............ετσι :
382272
πως στρίβεις ΕΣΥ?...
Πηρα ενα γ@μ@το εργαλειο
απο τα Vefa's House
382273
εδω γραφουμε και ταξιδιωτικα;:bawl:
RaGe_Raptor
10/05/2017, 22:10
εδω γραφουμε και ταξιδιωτικα;:bawl:
Ότι θέτε παιδιά,ότι θέτε...
Και μια μεταφορά στα ανέκδοτα θα ταίριαζε ,πιστεύω. :)
SHOOTER045
10/05/2017, 22:26
Δηλαδή έτσι
382279
382280
*με το κίτρινο SV
Bob_o_mastoras
10/05/2017, 23:38
Βλεπω απο μακρια τη στροφη, προχωρω, αναλογα με την ταχυτητα μου αρχιζω και εφαρμοζω τα φρενα ωστε μεχρι την εισοδο της στροφης η μοτοσυκλετα να εχει ακινητοποιηθει πληρως. Βαζω νεκρα. Κατεβαινω απο τη μοτοσυκλετα, τη μετακινω με τα χερια μεχρι την αρχη της επομενης ευθειας. Ανεβαινω ξανα επανω, βαζω πρωτη και επιταχυνω.
Beat that..! :smokin:
Βλεπω απο μακρια τη στροφη, προχωρω, αναλογα με την ταχυτητα μου αρχιζω και εφαρμοζω τα φρενα ωστε μεχρι την εισοδο της στροφης η μοτοσυκλετα να εχει ακινητοποιηθει πληρως. Βαζω νεκρα. Κατεβαινω απο τη μοτοσυκλετα, τη μετακινω με τα χερια μεχρι την αρχη της επομενης ευθειας. Ανεβαινω ξανα επανω, βαζω πρωτη και επιταχυνω.
:bawl::bawl:
harris_x
11/05/2017, 09:19
καιρό έχουμε να "μαλώσουμε":lol:
πάμε αντιπαραθέσεις.
Είπες κι εσύ να γράψεις μια φορά χωρίς να αναφέρεις το κοR1τσι σου και στην βγήκε ο Μπαμπινιώτης για ένα παραπανίσιο (μ).
Τέτοιοι είμαστε ρπμ, μη δούμε άνθρωπο να προκόψει αμέσως να πέσουμε να τον φάμε. Κωλολαός κωλόφαρα.
:bawl:
RaGe_Raptor
11/05/2017, 09:36
πάμε αντιπαραθέσεις.
Που να μην έβαζα και εισαγωγικά...
Η τροπή που πήρε είναι για καφενείο αλλά όχι αντιπαραθέσεις, που την είδες την αντιπαράθεση! :)
harris_x
11/05/2017, 09:43
Που να μην έβαζα και εισαγωγικά...
Η τροπή που πήρε είναι για καφενείο αλλά όχι αντιπαραθέσεις, που την είδες την αντιπαράθεση! :)
στην κατηγορία υπάρχουν άπειρα τέτοια θέματα, δεν χρειάζεται ένα ακόμα
RaGe_Raptor
11/05/2017, 09:45
στην κατηγορία υπάρχουν άπειρα τέτοια θέματα, δεν χρειάζεται ένα ακόμα
Ότι πεις boss...
Είπες κι εσύ να γράψεις μια φορά χωρίς να αναφέρεις το κοR1τσι σου και στην βγήκε ο Μπαμπινιώτης για ένα παραπανίσιο (μ).
Τέτοιοι είμαστε ρπμ, μη δούμε άνθρωπο να προκόψει αμέσως να πέσουμε να τον φάμε. Κωλολαός κωλόφαρα.
Πολύ σωστά, γι'αυτό λέει ο σοφός λαός "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον bebeto" αλλά η νεολαία σήμερα....
κλα1ω.......
tzimidis
12/05/2017, 09:55
Σ'έχω.......
εγώ κινούμαι μόνο σε ευθείες και δεν χρειάζεται να στρίψω πουθενά.
π.χ. στη σαλόνικα θα πήγαινα για καφέ μόνο αρχές ή τέρμα εγνατία.
παρκάρω, πίνω ένα διπλό φρέντο εσπρέσσο με καστανή ζάχαρη και φυτική, και στο ξεπαρκάρισμα στρέφω τη μηχανή στην επιθυμητή κατεύθυνση και ξεκινάω για πίσω.
Το μόνο κακό είναι άμα δεν έχει να παρκάρεις στον προορισμό σου, οπότε συνεχίζεις ευθεία.
ετσι μια μέρα ξεκίνησα από πειραιά, και ευθεία την ευθεία ,έφτασα μαυροβούνιο
RaGe_Raptor
27/06/2018, 12:17
Τι γίνεται παιδιά, στρίβετε καθόλου? :cool:
Δεν καπνίζουμε όλοι φιλαι :a22:
RaGe_Raptor
27/06/2018, 12:33
Δεν καπνίζουμε όλοι φιλαι :a22:
Ούτε κι εγώ!
Νομίζω.... :D
nopattern
27/06/2018, 12:42
κλάμα :bawl:
Με ολισθαίνοντα συμπλέκτη ή μη;
Με ολισθαίνοντα συμπλέκτη ή μη;
Χωρις τιμονι η κλιπ ον....:smokin:
Χωρις τιμονι η κλιπ ον....:smokin:
Αν ειναι να τα παίρνουμε όλα στην πλάκα...
RaGe_Raptor
27/06/2018, 12:56
Αν ειναι να τα παίρνουμε όλα στην πλάκα...
Έτσι.
Με γλιτσερό βεβαίως, άκου ερώτηση! Τσ, Τσ, Τσ.....
Πχοιος κανει πλακα???:cool:
Έτσι.
Με γλιτσερό βεβαίως, άκου ερώτηση! Τσ, Τσ, Τσ.....
Με ή όχι, είσαι στην ευθεία, τέρμα γκάζι (ανάλογα το μέθεθος της ευθείας και η ταχύτητα) και εκεί που ξέρεις ότι θα φρενάρεις, έχεις βγάλει κώλο, κατεβάζεις το κεφάλι προς το κλιπ ον στο εσωτερικό της στροφής κατεβάζεις στη σχέση που θες να έχεις στην έξοδο και φρενάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν αμολάς τα φρένα αλλά τα αφήνεις σταδιακά μέχρι το apex και μετά ανοίγεις το γκάζι και πάλι δυνατά αλλά προοδευτικά.
Αν καταφέρεις και βγεις, επαναλαμβάνεις.
Με ή όχι, είσαι στην ευθεία, τέρμα γκάζι (ανάλογα το μέθεθος της ευθείας και η ταχύτητα) και εκεί που ξέρεις ότι θα φρενάρεις, έχεις βγάλει κώλο, κατεβάζεις το κεφάλι προς το κλιπ ον στο εσωτερικό της στροφής κατεβάζεις στη σχέση που θες να έχεις στην έξοδο και φρενάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν αμολάς τα φρένα αλλά τα αφήνεις σταδιακά μέχρι το apex και μετά ανοίγεις το γκάζι και πάλι δυνατά αλλά προοδευτικά.
Aν οχι τοτε αφου συνελθεις επαναλαμβανεις για να μαθεις..:D
Aν οχι τοτε αφου συνελθεις επαναλαμβανεις για να μαθεις..:D
To αν τα καταφέρεις έχει να κάνει με το trail brake. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική.
Κάπου εδώ περιμένω τον Trooper να πεταχτεί.
Nostradamus
27/06/2018, 13:14
Αυτο εχει τα φοντα να γινει διαμαντακι.. Για να δουμε αν θα τα καταφερει με την ανασταση του...
subscribed... :a014:
RaGe_Raptor
27/06/2018, 13:16
Σε όλες τις στροφές φρενάρεις μέχρι το απεξ? Καλέ εσύ είσαι πιο κουλός απ'όσο υπολόγιζα :bawl: (για να μαλώνουμε και λίγο, αντιπαραθέσεις είμαστε)
RaGe_Raptor
27/06/2018, 13:18
To αν τα καταφέρεις έχει να κάνει με το trail brake. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική.
Κάπου εδώ περιμένω τον Trooper να πεταχτεί.
Ααα, σύμφωνα με δήλωση του, αυτός χρησιμοποιεί φρένο στην είσοδο, ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί. Δες θρεντ καλορίζικων για το ες χίλια αραρ :D
Σε όλες τις στροφές φρενάρεις μέχρι το απεξ? Καλέ εσύ είσαι πιο κουλός απ'όσο υπολόγιζα :bawl: (για να μαλώνουμε και λίγο, αντιπαραθέσεις είμαστε)
Είπες μιλάμε για πίστα, αν το γυρίσουμε στη σβέλτη βόλτα εκτός, τότε μόνο όταν υπάρχει κίνδυνος.
RaGe_Raptor
27/06/2018, 13:30
Είπες μιλάμε για πίστα, αν το γυρίσουμε στη σβέλτη βόλτα εκτός, τότε μόνο όταν υπάρχει κίνδυνος.
Σε όλες τις στροφές στην πίστα φρενάρεις μέχρι το απεξ? Κουλάδι. You kill your speed
Τα φρένα είναι για τις γυναίκες.
:smokin: ΣΚΛΗΡΟΣ
Σε όλες τις στροφές στην πίστα φρενάρεις μέχρι το απεξ? Κουλάδι. You kill your speed
Δεν μίλησα για ταχύτητα που κουβαλάς ενώ φρενάρεις. Επίσης υποθέτεις, κακώς, ότι ξεκινάς τα φρένα στο ίδιο σημείο με κάποιον που θα τα αμολήσει 10μ πριν πλαγιάσει για να ηρεμήσει το μηχανάκι του.
Και για τα 4τροχα, sure.
RaGe_Raptor
27/06/2018, 13:37
Τα έχει πει ο Βύρωνας αυτά, BAFP
RaGe_Raptor
27/06/2018, 13:40
Δεν μίλησα για ταχύτητα που κουβαλάς ενώ φρενάρεις. Επίσης υποθέτεις, κακώς, ότι ξεκινάς τα φρένα στο ίδιο σημείο με κάποιον που θα τα αμολήσει 10μ πριν πλαγιάσει για να ηρεμήσει το μηχανάκι του.
Διαβάζεις και παλάμες εκτός από μυαλά? :bawl:
Διαβάζεις και παλάμες εκτός από μυαλά? :bawl:
Από τότε που έφυγα από το κονγκλάβιο όχι :tooth:
Σ'έχω.......
εγώ κινούμαι μόνο σε ευθείες και δεν χρειάζεται να στρίψω πουθενά.
π.χ. στη σαλόνικα θα πήγαινα για καφέ μόνο αρχές ή τέρμα εγνατία.
παρκάρω, πίνω ένα διπλό φρέντο εσπρέσσο με καστανή ζάχαρη και φυτική, και στο ξεπαρκάρισμα στρέφω τη μηχανή στην επιθυμητή κατεύθυνση και ξεκινάω για πίσω.
Το μόνο κακό είναι άμα δεν έχει να παρκάρεις στον προορισμό σου, οπότε συνεχίζεις ευθεία.
ετσι μια μέρα ξεκίνησα από πειραιά, και ευθεία την ευθεία ,έφτασα μαυροβούνιο
Σας έχω χαλαρά, εγώ κοιτάω που θέλω να πάω, αν έχει στροφές αφήνω το μΕχανάκι και παίρνω λεωφορείο
:tooth:
bros 650
27/06/2018, 18:21
εγώ με τον ιπποποταμο δεν ειμαι για ταρζανιές. Χαλαρά μαρκάρω στο μυαλό την έξοδο της στροφης και χωρίς πολλά πολλά "πάει μονο του" ;)
πέρα της πλάκας, ποσο να στρίψω με το τέρας που σκέφτομαι οτι άμα το ρίξω α)θα μου στοιχίσει χιλιάδες $ και β) ποιος το σηκώνει 450 κιλά πράμα. Δεν μιλάμε αν πέσει πάνω μου....:uplate::uplate::uplate::uplate:
Τι ειναι ο ιπποποταμος;goldwing?
rainmike
27/06/2018, 19:08
Σταματάω στην είσοδο της στροφης,σβήνω τη μηχανή ,να μην καιω και βενζίνη, τη σμπρώχνω μέχρι το apex και μετα κάνω διαλειμμα γιατι κουράστηκα:p
Τι ειναι ο ιπποποταμος;goldwing?
Αν θυμάμαι καλά, Harley wideGlide.......
petros1479
15/07/2018, 19:03
Ο τίγρης με δυσκολεύει λίγο ρε γαμωτο!!! Το πρόβλημα είναι το γνωστό! Τα πίσω μαρσπιε είναι κολλημένα στο σασί!!!! Οπότε τόσο (65-70 μοίρες ~) όσο να μην ακουμπήσουν και έχουμε στραβωματα!!!!!!!
Μόλις δω τη στροφή, αφήνω το γκάζι για να κόψει. Κατεβάζω και 5 ταχύτητες αν χρειαστεί. Αν δω και δεν κόβει αρκετά, κάνω το σταυρό μου και σηκώνω ψηλά τον κορμό για να κόψει με την αντίσταση του αέρα. Στην περίπτωση που μετά τα προηγούμενα διαπιστώσω ότι δε με παίρνει, βγάζω κάτι μπαλόνια κι αρχίζω να φουσκώνω, για να πέσω στα μαλακά. Φρένο δε μπατάω. Γενικά έχω μπει πολλές φορές σε στροφές, αλλά λίγες έχω βγει. Το παλεύω πάντως.
caesarsk
15/07/2018, 19:48
ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΩ. Επιλέγω διαδρομές μόνο ευθεία!
RaGe_Raptor
16/07/2018, 22:13
Με το τιμόνι. Not?
not.
πατάς με δύναμη πάνω στους κυλίνδρους,το λεγόμενο "cylinder weighting" ειδικά για τους κατόχους boxer.:D
caesarsk
16/07/2018, 23:07
Με το τιμόνι. Not?
τι θελεις να πεις;;; το τιμονι δεν το εχουμε για να βαζουμε πανω διακοπτες για προβολεις, βαση για gps, βαση για κινητο, βάση για φραπε, και που εχουμε ολα εκεινα τα υπεροχα διακοπτακια;
τι θελεις να πεις;;; το τιμονι δεν το εχουμε για να βαζουμε πανω διακοπτες για προβολεις, βαση για gps, βαση για κινητο, βάση για φραπε, και που εχουμε ολα εκεινα τα υπεροχα διακοπτακια;
εσύ κι εγώ ρε δεν έχουμε τιμόνια στις χοντρές, λαγουδέρες έχουν τα δικά μας εργαλεία!
:lol:
strokt up
01/09/2018, 17:12
Εσείς εδώ στρίβετε;
taisteal
01/09/2018, 17:18
Εσείς εδώ στρίβετε;
Το κατά δύναμιν
399020
strokt up
01/09/2018, 17:44
Άλλαξε χαρτάκια ρε bro 399021
RaGe_Raptor
01/09/2018, 19:58
Όσο μπορεί κανείς... :D
399023
^ κουλαδι, με 80χλμ παει, οτι πρεπει για ποζεροφωτο :lol::lol:
RaGe_Raptor
05/09/2018, 17:48
iiiiiiiiiii,τι μου'πεεεεεεε...!!!!!!!!:lol:
μακάρι να μπορούσα :cry:
80 είναι πολλά. Με 60 ακουμπάς και ώμο.
DoctoR_k6
06/09/2018, 10:23
80 είναι πολλά. Με 60 ακουμπάς και ώμο.
Και με λιγοτερα... :lol:
Και με λιγοτερα... :lol:
Αυτά ο ΜΜ που μπορεί και την ξανασηκώνει από την άσφαλτο εν κινήσει. :tooth:
RaGe_Raptor
06/09/2018, 10:28
:smokin:
https://twitter.com/TomasCB85/status/1037036720208982018
DoctoR_k6
06/09/2018, 10:30
Αυτά ο ΜΜ που μπορεί και την ξανασηκώνει από την άσφαλτο εν κινήσει. :tooth:
Ελεγα για εμας τους κοινους (ασχετους) θνητους...