View Full Version : Σκασίματα με μανιβέλα σε ΚΤΜ LC4
Filologosktm
17/05/2017, 17:02
Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στην παρεα και κατοχος ενος lc4 prestige tou 2007.το λοιπον.χθες οταν προσπαθουσα να βαλω μπρος με μανιβελα γιατι τα καρβουνακια της μιζας εξαλιωθηκαν ακουσα ενα τρελο μπαμ σκασιμο δηλαδη μονο μια φορα και μετα ολα καλα.το βραδακι προσπαθωντας με μανιβελα παλι το ιδιο.γενικα 2 φορες χθες μονο.θα θελα την γνωμη σας για το τι προκαλεσε αυτα τα σκασιματα.ευχαριστω.α οι εξατμισεις μ ειναι 2 τελικα της ακράπο.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/05/2017, 17:11
Αυτο π μ ερχετε εμενα στο μιαλο ειναι ακαφτες βενζινες.το μηχανακη μετα το μπαμ. πηρε μπρος απευθειας η εκανε την εκρηξη και συνεχησες ν προσπαθεις ν το βαλης μπρος
Filologosktm
17/05/2017, 18:30
Εκανε μπαμ και μετα πηρε κανονικα μπρος.μαλλον εκανα λιγο ατσουμπαλα τις μανιβελιες
devil's animal
17/05/2017, 18:52
πρεπει να ειναι λιγο πλουσιο το μιγμα σου...
ισως επειδη επιασαν και οι ζεστες να θελει ενα νουμερο μικροτερο ζιγκλερ...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/05/2017, 18:53
Δε νομιζω οτι ειναι κατι το ανυσηχιτικο.ειναι ακαφτες βενζινες.συμβαινει καμια φορα.πιθανον να ανιγες και το γκαζι οση ωρα επεζες τις μανιβελιες και να κατεβασε μιγμα στο θαλαμο καυσης και οταν πηρε μπροστα να εκανε την εκρηξη γιατι δ προλαβε να το καψει.συνεβει και στο δικο μου μηχανακη και καπος ετσι μου το χαν εξηγησει.περιμενε ομως να σου πει και καποιος αλλος εδω μεσα που ξερει
περιμενε ομως να σου πει και καποιος αλλος εδω μεσα που ξερει
Ούτε ο Joseph Bauys θα μπορούσε να πει κατι σε εναν Filologo που του εξαλιώθηκαν τα καρβουνάκια..!!:(