PDA

View Full Version : Διόδια



sgi
29/05/2017, 18:07
σκέφτομαι να κανω ενα ταξίδι αθηνα Θεσσαλονίκη το τριήμερο του αγιου πνεύματος με τη μηχανη.γνωρίζει καποιος η αν το εχει κανει κανεις αν μπορω να μην πληρώσω τα διόδια γιατι με λίπη ειδα οτι ειναι 30e να παω κ αλλα τοσα το ελα!
δεν θελω να παω απο παρακαμπτηριους.αυτο που σκέφτηκα ειναι αν γίνεται με καποιο τροπο να περασω μαζι με το μπροστα αυτοκίνητο η παράλληλα απο το πλάι. το εχει κανει κανεις? γίνεται? χωρις να εχω θεματα με τροχαία η καποιο πρόστιμο? πρεπει να κρύψω κ πινακίδα αν το κανω αυτο??

BLiTzER
29/05/2017, 18:17
Φίλε μου, καταλαβαίνεις ότι αυτό που ζητάς είναι συμβουλές για να παρανομήσεις. Όχι, δε γίνεται να περάσεις τα διόδια χωρίς να πληρώσεις ΚΑΙ χωρίς να ρισκάρεις πρόστιμα ή χειρότερα. Μπορείς να περάσεις μαζί με κάποιο άλλο όχημα, μπορείς να κρύψεις την πινακίδα σου, αλλά όλα αυτά εμπεριέχουν κινδύνους ΚΑΙ ευθύνες. Μην κάνεις τίποτα, αν δεν είσαι προετοιμασμένος να τα δεχτείς.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ακολουθήσεις διαδρομή που δεν έχει διόδια, εφόσον θες να γλιτώσεις τα έξοδα. Και την πίτα ολόκληρη...

Το παρόν κλειδώνεται για ευνόητους λόγους. Αν θέλετε να συνεχίσετε, πμ.

amyroukai
29/05/2017, 18:18
δεν θα γίνει δημοσίως συζήτηση για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να παρανομήσεις. Δεν είναι ανάγκη να πούμε γιατί. Google it αν θέλεις κάτι άλλο ή αν θέλουν όσοι θέλουν να συνεισφέρουν γνώμες, ΠΜ.

edit :lol: με πρόλαβε στο μήνυμα ο Πλιτς αλλά τον πρόλαβα στο κλείδωμα :D