PDA

View Full Version : ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΝΩΤΟΥΣ........

bulmont
07/06/2017, 15:02
Με αφορμή αυτό:https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127698&page=34

σύμφωνα με γάργαρες πηγές μου μέσα από το Υπουρδείο Παιξίματος και Μαλακίας
θα ξεκινήσουν διακλαδώσεις και διασταυρώσεις γιά την χρήση κράνους. Οσοι αναβάτες
συλληφθούν χωρίς να έχουν απόδειξη αγοράς κράνους θα θεωρούνται ως παραβάτες γιά
μη χρήση προστατευτικής κάσκας και θα οδηγούνται σιδεροδέσμιοι
σε κέντρα νεοσυλέκτων και θα τους βιδώνονται με χρήση ούπα κράνη παραλαγής (με
διχτάκι, -γιά να μάθουν τα ρεμάλια-....) ........

BLiTzER
07/06/2017, 15:10
Πιο κοντά θα ήσουν αν έγραφες ότι θα είναι παράνομοι όλοι όσοι δεν έχουν απόδειξη αγοράς κράνους, είτε κατέχουν δίκυκλο, είτε όχι. Αν δεν κατέχουν, λυπούμαστε, θα πρέπει να το αποδείξουν. :p

Coyote.V
07/06/2017, 20:57
Επιτέλους ας γίνει κάτι... νοιώθω μαλάκας φορώντας κράνος γιατί δεν δένω με το σύνολο!

KernelPanic
07/06/2017, 21:15
Να υποθέσω οτι εκει στα υπουργεία αφησανε το προτυπο Βενεζουέλα και έπιασαν Νότιο Αφρική... :p

bulmont
19/06/2017, 15:13
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, ετοιμάζονται και κλήσεις γιά υπερβολική ταχύτητα......

Οσοι κατέχουν οχήματα με τελική ταχύτητα (σύμφωνα με τα στοιχεία του κατασκευαστή....) η οποία ξεπερνα
τα υφιστάμενα όρια ταχύτητας θα κληθούν να πληρώσουν κάποιο εφ' άπαξ πρόστιμο γιατί σύμφωνα με τα τζιμάνια
των υπουργείων μας, δεν μπορεί, κάπου - κάπου θα το τελικιάζεται........παλιοκάγκουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bawl::bawl:

akis_trevor
19/06/2017, 15:16
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου, ετοιμάζονται και κλήσεις γιά υπερβολική ταχύτητα......

Οσοι κατέχουν οχήματα με τελική ταχύτητα (σύμφωνα με τα στοιχεία του κατασκευαστή....) η οποία ξεπερνα
τα υφιστάμενα όρια ταχύτητας θα κληθούν να πληρώσουν κάποιο εφ' άπαξ πρόστιμο γιατί σύμφωνα με τα τζιμάνια
των υπουργείων μας, δεν μπορεί, κάπου - κάπου θα το τελικιάζεται........παλιοκάγκουρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bawl::bawl:

βαγγελη,μην τους δινεις ιδεες ρε φιλε!!!:bawl:

chester24
19/06/2017, 19:06
βαγγελη,μην τους δινεις ιδεες ρε φιλε!!!:bawl:

αχχαχαχαχ γιατι φοαβασαι μην μαθουν οτι πας πανω απο τρακό???

akis_trevor
19/06/2017, 19:38
αχχαχαχαχ γιατι φοαβασαι μην μαθουν οτι πας πανω απο τρακό???

Όχι φίλε,εγώ είμαι γνωστός σαύρας..
Για κάτι φιλαράκια με κτμια λέω...:bawl:

chester24
20/06/2017, 15:41
Όχι φίλε,εγώ είμαι γνωστός σαύρας..
Για κάτι φιλαράκια με κτμια λέω...:bawl:

Α ειναι για μας τους τρου αντβε χεραδες? :cry:

nathair
20/06/2017, 16:08
Εγώ που το μηχανάκι το βάζω μόνο πίστα; Ως γνωστό, στην πίστα δεν χρειάζεται κράνος γιατί είναι μαλακί(α) η άσφαλτος και δεν έχει κολώνες και περίπτερα και αντίθετα διερχόμενα αεροπλάνα. Οέο!

akis_trevor
20/06/2017, 16:40
Α ειναι για μας τους τρου αντβε χεραδες? :cry:

:whistle::whistle::lol::lol: