View Full Version : ερωτησεις για aprilia rs 125
nikolas2000
08/06/2017, 13:42
Γεια σας σκεύτομαι το ενδεχόμενο αγοράς του aprilia rs 125.Αλλα δεν γνωρίζω τι συντήρηση χρειάζεται και αν σαν μοτέρ είναι αξιόπιστο ώστε να μην με φάνε τα συνεργεία . Εάν υπάρχει και καποίος όπου είχε το εν λόγω δίχρονο μοντέλο θα είθελα να μου πει ποια είναι τα προβλήματα οπου βγάζει και αν αξίζει να το πάρω.(μιλάμε για αγορά κάποιου μεταχειρισμένου).
Γεια σας σκεύτομαι το ενδεχόμενο αγοράς του aprilia rs 125.Αλλα δεν γνωρίζω τι συντήρηση χρειάζεται και αν σαν μοτέρ είναι αξιόπιστο ώστε να μην με φάνε τα συνεργεία . Εάν υπάρχει και καποίος όπου είχε το εν λόγω δίχρονο μοντέλο θα είθελα να μου πει ποια είναι τα προβλήματα οπου βγάζει και αν αξίζει να το πάρω.(μιλάμε για αγορά κάποιου μεταχειρισμένου).
Αν δεν ξέρεις τι συντήρηση θέλει ένα 2Τ, μαλλον λάθος μηχανάκι κοιτάς....
nikolas2000
08/06/2017, 13:56
αναφέρομαι στην συντήρηση οπου χρειάζεται το σιγκεκριμένο δίχρονο
Υπάρχει και ένα παλαιότερο θρεντ, (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=38694&highlight=aprilia+rs+125) αλλά δε ξέρω αν βοηθάει ιδιαίτερα.
giannisgt
08/06/2017, 15:29
Διχρονο= βενζινη λαδι και ιδρωτας
nikolas2000
08/06/2017, 15:39
η μεγάλη κατανάλωση δεν με ενοχλεί, με φοβίζει το να μου βγάζει συνεχώς προβλήματα αυτό θέλω να μου ξεκαθαρίσει κάποιος τωρινός ή και πρώην κάτοχος του rs
I-want-a-moto
08/06/2017, 16:20
Φίλε παίρνεις δίχρονο και μαλιστα aprilia πόσο αξιοπιστία περιμένεις? Και θα ναι και σκισμενο μαλλον απο τους προηγούμενους... Θα ναι γρήορο? ναι σίγουρα αλλά με τι κόστος. Χωρια η κατανάλωση που τωρα μπιορεί να μην σε πειράζει αλλά όταν αρχίσεις τις βόλτες θα ναι πρόβλημα... Κοίτα για κανα cbr καλύτερα :beer:
nikolas2000
08/06/2017, 20:27
κοίτα εάν είχα να διαθέσω περισσότερα θα έπαιρνα το cbr από το 13 και μετά όπου είναι πιο χοντρά στο σώμα αλλά λόγου χαμηλού budget (1200) δεν πρόκειται να βρώ κάτι σκεύτομαι για το sym to wolf 125 αλλά αυτό είναι Αξιόπιστο όσων αφορά το μοτέρ?
I-want-a-moto
09/06/2017, 18:11
To "χοντρο" το cbr το έχει φίλος μου και ναι ειναι λιγο πιο φουσκωτο αλλα μη φανταστεις ότι είναι πιο γρήγορο ή άνετο (έχω οδηγήσει και το παλιό). Το παλιό το cbr έχει πουλήσει πολυ (διαθέσιμα ανταλλακτικά) και είναι και σχετηκά φθηνό. Έχεις κοιτάξει για του 08 και μετά? Νομίζω αυτά είναι τα πιο ωραία. Σαν εξοπλισμό είναι πάνω κάτω τα ίδια (δισκόφρενα μπρος-πίσω κτλ.) με το καινούργιο να έχει φαρδύτερα λάστοιχα ενώ του παλιού "παπίζουν" λίγο αλλα για αυτό και είναι και φθηνότερα. Υπάρχει πάντα και το cbf που έχει πουλήσει εξίσου και που είναι πιο οικονομικό (εμενα με χαλάει στην εμφάνιση αλλά γούστα είναι αυτα). Τέλος υπάρχει το ybr (yamaha) με μια πιο retro εμφάνιση ανάλογα το μοντέλο (εγω έχω του 05).
Vagelis26b
11/06/2017, 18:40
Αν το παρεις κ του κανεις τη χρηση π του αρμοζει με τη σωστη συντηρηση,δεν εχεις προβλημα..μπες στο aprilia bikers και διαβασε,εχει απειρα πραγματα να δεις κ να ενημερωθεις για το συγκεκριμενο μοτο..αν προχωρησεις στην αγορα να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις σενιο μηχανακι,οσο πιο μαμα γινεται...με 2000 στο περιπου παιζεις στα πολυ αξιολογα κομματια...