View Full Version : 125cc ανήλικος
Καλησπέρα παιδιά είμαι 17 χρόνων και θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι 125 η πρώτη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορώ να το γράψω στο όνομα μου χωρίς να εμπλακούν οι γονείς μου; Και η δεύτερη είναι αν σε περίπτωση που με σταματήσουν και με γράψουν για δίπλωμα θα εμπλακούν και οι γονείς μου σε δικαστήρια κλπ;
Καλησπέρα παιδιά είμαι 17 χρόνων και θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι 125 η πρώτη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορώ να το γράψω στο όνομα μου χωρίς να εμπλακούν οι γονείς μου;
Οχι
Και η δεύτερη είναι αν σε περίπτωση που με σταματήσουν και με γράψουν για δίπλωμα θα εμπλακούν και οι γονείς μου σε δικαστήρια κλπ;
Φυσικά.
Κι άμα εμπλακείς σε τροχαίο; άστα παλικαράκι μου δεν θες να μάθεις.
κάνε υπομονή ένα χρόνο και πάντα κράνος :wave2:
Καλησπέρα παιδιά είμαι 17 χρόνων και θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι 125 η πρώτη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν μπορώ να το γράψω στο όνομα μου χωρίς να εμπλακούν οι γονείς μου; Και η δεύτερη είναι αν σε περίπτωση που με σταματήσουν και με γράψουν για δίπλωμα θα εμπλακούν και οι γονείς μου σε δικαστήρια κλπ;
Καλύτερα να μην οδηγείς όχημα το οποίο δε σου επιτρέπεται, για άπειρους λόγους, τους οποίους δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε - ξανά - εδώ. Πέρα από τα πρόστιμα, τα έξοδα και τα δικαστήρια, υπάρχουν πολύ πιο αυστηρές ποινές και πολύ τρέξιμο για σένα και την οικογένειά σου, αν τύχει η στραβή. Κάνε υπομονή λίγους μήνες, μέχρι να είσαι νόμιμος.