PDA

View Full Version : ΜΑΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....

HELLSPIRIT
23/11/2005, 10:08
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!

stako
23/11/2005, 10:38
Έτσι όπως τα λες είναι, κλείνουν όλοι τα παράθυρα λόγω κρύου, δεν βλέπουν τίποτα αριστερά-δεξιά-πίσω λόγω υγροποίησης, ορισμένοι έχουν και μουσική, εκνευρίζονται και από την απίστευτη κίνηση και κάνουν συνέχεια "μαγγιές" και η κατάσταση γίνεται απίστευτα επικίνδυνη.

Σήμερα η Γαλατσίου από την Πατησίων μέχρι τα Τουρκοβούνια ήταν ακινοτοποιημένη, τους έβλεπα και τους λυπόμουν, περνούσα ανάμεσα με απίστευτη προσοχή όμως, δεν γίνεται αλλιώς.....

kaps
23/11/2005, 11:57
:mad: Που να δείτε την Ε.Α.Λ μεσημέρι κατά τις 3 με βροχή εχθές τι κόλαση γινόταν και εγώ μαζί με άλλους άτυχους να προσπαθούμε να μην γίνουμε μπάλες του φλίμπερ με ρακέτες τα κουτιά .:evil:

lammadin
23/11/2005, 15:53
παιδια χτες εκανα 2 ωρες απο ασπροπυργο μεχρι κεραμεικο.
παντου τρακαρισμενα...χαμος...!

σημερα λιγο καλυτερα 1,5 ωρα....

α! και που 'στε οποιος ανεβαινει απο ασπροπυργο στο παλατακι εκει που τελειωνει η ανηφορα ας μεινει στις δεξιες λωριδες.
ο δρομος σε εκεινο το σημειο κραταει πολυ νερο και οι οδηγοι απο το απεναντι ρευμα το στελνουν σε μορφη τσουναμι...!

χτες ενα παλικαρι με παπι εκανε λασπολουτρο...
χωρις πλακα χαθηκε κατω απο το νερο...

το νου σας ολοι...

:wave2:

banditgr
23/11/2005, 19:58
aman re mages pia...ta koutia kai ta koutia!!
Sas peirazei kai epeidi poloi den einai treloi kai den theloun na pathoun pneymoni i kai na fane ta moutra tous me ti vroxi kai pernoun to ama3aki tous?To exetai parakanei mou fenetai....3eretai ti oreo einai to ama3aki sti vroxi?dokimaste to kamia fora......

ΙΠΠΕΑΣ
23/11/2005, 20:05
Το έχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν όλοι οι αναβάτες κάνουν αυτό που λες ;

Την άλλη μέρα θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο από τους τσακωμούς και τα τρακαρίσματα που θα φέρει η απίστευτη συμφώρεση στους δρόμους.

banditgr
23/11/2005, 20:40
esis to kanetai diladi gia na sosetai ton kosmo apo tin kikloforiaki simforisi?Tespa ego to mono pou leo einai na min eimastai ypervolikoi kai fanatikoi me ta moto.To oti o allos goustarei na min vrexetai kai na paei aneta sti douleia tou den simainei oti einai vlakas,dolofonos motosikleton.

Alx 84
24/11/2005, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
Sas peirazei kai epeidi poloi den einai treloi kai den theloun na pathoun pneymoni i kai na fane ta moutra tous me ti vroxi kai pernoun to ama3aki tous?To exetai parakanei mou fenetai....3eretai ti oreo einai to ama3aki sti vroxi?dokimaste to kamia fora......

Ρε παλικάρι, δε λέμε κάτι τέτοιο. Ο άλλος καλώς που δε θέλει να βραχεί, εγώ όμως ως πεζός τι φταίω που έρχεται ο βλάκας και με κάνει λούτσα; Αυτό που με ενοχλεί, δεν έιναι ότι ο άλλος οδηγεί αυτοκίνητο( προς Θεού, κι εγώ οδηγώ) ,αλλά για το ότι οδηγεί σα ζώο και αδιαφορεί παντελώς για τους άλλους (αυτοκίνητα, μοτο, πεζούς).

Βλέπεις ρε στόκο τους πεζούς, πάτα το ριμάδι το φρένο μη τους κάνεις λούτσα. Εκεί ομως αυτοί.

Αϊ στα διάλα.....

gdevelek
24/11/2005, 08:57
esis to kanetai diladi gia na sosetai ton kosmo apo tin kikloforiaki simforisi?Tespa ego to mono pou leo einai na min eimastai ypervolikoi kai fanatikoi me ta moto.To oti o allos goustarei na min vrexetai kai na paei aneta sti douleia tou den simainei oti einai vlakas,dolofonos motosikleton.

Φίλε χαλάρωσε.

Δεν μας πειράζει το ΟΤΙ οδηγούν κουτί, με γεια τους με χαρά τους, αλλά το ΠΩΣ το οδηγούν.

HELLSPIRIT
24/11/2005, 11:53
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ'ΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΩΣΤΑ!ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΙΜΟΝΙ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ....

sniper
24/11/2005, 11:58

Ώπα ρε μεγάλε για να χαλαρώνουμε λιγάκι....

Εμείς γουστάρουμε να την καβαλάμε βρέξει χιονίσει.... αν εσένα σου αρέσει να είσαι στο κουτάκι σου στην ζεστασιά σου και στεγνά (δλδ εμένα σήμερα που δεν με ακούμπησε σταγόνα δεν ήμουν στεγνος; ) καλά κάνεις. Κι εσύ κι όσοι θέλουν να οδηγούν μόνο καλοκαίρι. Δεν είπαμε ότι όλοι μπορούν σε όλες τις συνθήκες... Άριστα κάνεις.

Μην κάνεις όμως κανένα αστείο και περάσεις από δίπλα από μηχανή με πολλά και ρίξεις κανένα τσουνάμι στην μοτό γιατί αν σε κυνηγήσει και σε αρχίσει σε τίποτα γρήγορες δεν θα έχει και πολύ άδικο.....

Γουστάρουμε να τις καβαλάμε και επίσης γουστάρουμε να μην μας έχουν για 2ης κατηγορίας μέσα στον δρόμο βρέξει δεν βρέξει ο κάθε ένας που καβαλάει ένα κουτί και κάνει τον αρχηγό.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

:smokin:

HELLSPIRIT
24/11/2005, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Εμείς γουστάρουμε να την καβαλάμε βρέξει χιονίσει.... αν εσένα σου αρέσει να είσαι στο κουτάκι σου στην ζεστασιά σου και στεγνά (δλδ εμένα σήμερα που δεν με ακούμπησε σταγόνα δεν ήμουν στεγνος; ) καλά κάνεις. Κι εσύ κι όσοι θέλουν να οδηγούν μόνο καλοκαίρι. Δεν είπαμε ότι όλοι μπορούν σε όλες τις συνθήκες... Άριστα κάνεις.

Μην κάνεις όμως κανένα αστείο και περάσεις από δίπλα από μηχανή με πολλά και ρίξεις κανένα τσουνάμι στην μοτό γιατί αν σε κυνηγήσει και σε αρχίσει σε τίποτα γρήγορες δεν θα έχει και πολύ άδικο.....

Γουστάρουμε να τις καβαλάμε και επίσης γουστάρουμε να μην μας έχουν για 2ης κατηγορίας μέσα στον δρόμο βρέξει δεν βρέξει ο κάθε ένας που καβαλάει ένα κουτί και κάνει τον αρχηγό.

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ

gdevelek
24/11/2005, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από HELLSPIRIT
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ

Δεδομένου ότι η Τροχαία κάνει τα στραβά μάτια στο διπλοπαρκάρισμα, δεν έχει κανείς την υποχρέωση να πάρει ΜΜΜ. Ανάλογα με το συμφέρον του και τον καιρό, μπαίνει στο ΤουΤού, το αφήνει όπου βρει στη δουλειά του (και όπου αλλού χρειαστεί να πάει μέσα στην ημέρα) και ξεμπέρδεψε. Σιγά μην πάρει τα ΜΜΜ με το λαουτζίκο...

HELLSPIRIT
24/11/2005, 12:42
Ε ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ'ΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Δεδομένου ότι η Τροχαία κάνει τα στραβά μάτια στο διπλοπαρκάρισμα, δεν έχει κανείς την υποχρέωση να πάρει ΜΜΜ. Ανάλογα με το συμφέρον του και τον καιρό, μπαίνει στο ΤουΤού, το αφήνει όπου βρει στη δουλειά του (και όπου αλλού χρειαστεί να πάει μέσα στην ημέρα) και ξεμπέρδεψε. Σιγά μην πάρει τα ΜΜΜ με το λαουτζίκο...

gdevelek
24/11/2005, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από HELLSPIRIT
Ε ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ'ΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ....

Δεν με κατάλαβες...

Ούτε γω παίρνω ποτέ το ΤουΤού, ό,τι καιρό κι αν κάνει... Μέχρι και σε στρωμένο χιόνι έχω οδηγήσει (αναγκαστικά).

banditgr
24/11/2005, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Gatouli min mou les emena oti tha me arxisei se tipota grigores klp...pesta alou giati emena den me 3ereis.To oti goustareis esi na kavalas me xioni klp. prosopika den mou kegetai karfaki....an mou eleges oti odigas apo anagki (epagelma klp.) tha to katalavena...alla min mas tin les kiolas epidi merikoi goustaroume an vrexei na pernoume aytokinito.I alithia einai oti malon niothetai kapio komple3 katoterotitas kai arxizetai kai vrizetai osous exoun aytokinita kai kalopernane sstis diskoles sinthikes.....
simiosi...den exo aytokinito

gdevelek
24/11/2005, 14:12
.....

Προφανώς όσοι σου εξήγησαν ποιό είναι ακριβώς το ζήτημα μόνο το χρόνο τους έχασαν...

sniper
24/11/2005, 16:13
Gatouli min mou les emena oti tha me arxisei se tipota grigores klp...pesta alou giati emena den me 3ereis.To oti goustareis esi na kavalas me xioni klp. prosopika den mou kegetai karfaki....an mou eleges oti odigas apo anagki (epagelma klp.) tha to katalavena...alla min mas tin les kiolas epidi merikoi goustaroume an vrexei na pernoume aytokinito.I alithia einai oti malon niothetai kapio komple3 katoterotitas kai arxizetai kai vrizetai osous exoun aytokinita kai kalopernane sstis diskoles sinthikes.....

Εγώ δεν σε ξέρω.... εσύ δεν με ξέρεις... γενικά άγνωστοι είμαστε....

Και ναι νοιώθουμε μειονεκτικά όταν το πρωί καβαλάμε το μοτοσακό μας και αφήνουμε στο γκαράζ το αυτοκίνητό μας συνηδειτά κι όχι επειδή δεν έχουμε...

Και κόμπλεξ έχουμε και ότι άλλο γουστάρουμε.... Δεν γουστάρουμε να πήζουμε όμως μέσα στην κίνηση.... δεν γουστάρουμε να καθόμαστε σε καρέκλα για παραπάνω απ' όσο πρέπει..... δεν γουστάρουμε να οδηγούμε αυτοκίνητο εκτός κι αν κουβαλάμε κάτι..... δεν γουστάρουμε να μας κάνουν υποδείξεις για το τι μας αρέσει ή όχι και το τι πρέπει να κάνουμε ή όχι.... Δεν γουστάρουμε υποδείξεις και από κάποιους που εμμέσως μας απειλούν......

Καλή επιστροφή σπίτι σήμερα.....

sotpag
24/11/2005, 16:57
ρε τι κανετε ετσι , τι πεσαται επανω του ( banditgr )
ολοι και του λετε να χαλαρωσει

τιν γνωμη του ειπε , και δεν εχει και αδικο.καλη και βολικη η μηχανη αλλα μεσα στην βροχη δεν ειναι και οτι καλυτερο και δεν λεω για μια μετακινηση σπιτι δουλεια για βγειτε να κανετε δουλειες εξω με πραγματα, στασεις κλπ

και απο την αλλη οπως ειναι ζωα οι οδηγοι των κουτιων και φυσικα οχι ολοι ετσι ειναι και πολυ με μηχανες και αυτο δεν χωραει κουβεντα. δεν διαφωνω πως οταν εισαι στο αυτοκινητο δυνεις λιγοτερη σημασια στους εξω αλλα αυτο το κανουμε ολοι μας τι να λεμε...

ΙΠΠΕΑΣ
24/11/2005, 17:51
Αφήστε, κόντεψα να πάθω σήμερα το μεσημέρι τα ίδια :confused:

Στη Κηφισίας δύο κουτάκηδες κλείσανε σαν τις συμπλυγάδες Πέτρες και ευτυχώς που είμουν στη πίσω τους κολώνα και τσίμπησα το μπροστινό φρένο με αποτέλεσμα να σωθώ σαν την Αργώ στο τσακ :confused: :confused:

Οι τύποι, όπως το είπε και ο άλλος παθών, είχαν τα τζαμια τους θολωμένα από τη βροχή και το κρύο και δεν έβλεπαν τους καθρέφτες τους.

Ήταν βλακεία μου βέβαια αλλά δυστυχώς αν δεν πάθεις μερικές φορές δεν μαθαίνεις :lol:

Nikoskazer2000
24/11/2005, 18:29
Ρε παιδιά εντάξει να το παίρνουμε το κουτί οταν βρέχει για να μη βραχεί ο κώλος μας και αλλα "ευαίσθητα" σημεία, αλλα όχι ρε γαμώτο και να το πηγαίνουμε πλακωμένο λες και οδηγάμε σε στεγνό δρόμο.

Εχω καταντήσει οταν βρέχει να φοβάμαι πιο πολύ τους οδηγούς παρά το σαπουνάτο δρόμο :dizzy: :bigcry:

Άσε που σε προσπερνάνε και καλά "αλα Colin McRae" και σε ψεκάζουν με λάσπη απο τους ανύπαρκτους λασπωτήρες τους :a37: :a52: :a023:

Δε λέω...και 'μένα που βάζει πολλές φορές χέρι ο πατέρας μου να παίρνω το κουτί για τους ευνόητους λόγους (τσακωνώμαστε στο τέλος :smokin: ) αλλα προσέχω ρε π****η μου τους άλλους γιατί βάζω τον εαυτό μου στη δίκυκλη μειονεκτική θέση που βρίσκομαι συνήθως.

Προσοχή στους οδηγούς κουτιών και στους πεζούς!!! Σκοτώνουν κόσμο :eek:

el_hymador
24/11/2005, 18:55
Ναι καλα.....ρε δε πα να βρεχει , με τιποτα δεν ανταλασσω το γεγονος οτι ακομα και με ασχημες καιρικες συνθηκες φτανω στην δουλεια μου 45΄ μετα το ξυπνημα και βρισκω να παρκαρω 2 μετρα απο την εισοδο....σημερα συζηταγα με ταλαιπωρο οδηγο τουτου που μενει Παγκρατι και πρεπει να ειναι στην δουλεια του στους Αγ. Αναργυρους 8:50 ..... τι ωρα ξυπναει? 5:40 απο οτι μου ειπε....και στην τελικη το να οδηγας μοτο με βροχη κ.τ.λ. ειναι μια εμμεση δηλωση αντικομφορμισμου!!! Οσοι δεν αντεχουν ας την κλειδωσουν σε κανα γκαραζ και ας πανε παλι καμια βολτα τον Ιουνιο....και στην τελικη αν ντυθεις με ΣΩΣΤΟ εξοπλισμο δεν καταλαβαινεις τιποτα.Να χαιρεστε τα θερμενομενα καθισματα , το ραδιο cd - mp3 player και ολα τα gadgetακια σας ρε!!! Εμεις παλι πιο γρηγορα θα φτανουμε , ζεστοι και στεγνοι......ουστ!

ΙΠΠΕΑΣ
24/11/2005, 19:19
Ξέχασες να πεις και τα κατοικίδια :confused: :confused: :confused:

Ένας φίλος μου fmx στούκαρε με σκύλο με μεγάλη ταχύτητα και τώρα έχει αναρρωτική για 2 μήνες. Ραγισμένη λεκάνη και διαλυμένο γόνατο με 5 ώρες εγxeirish :sick: :sick: :sick:

alfa156
24/11/2005, 19:59
μαλλον αυτοι με τα αυτοκινητα νιωθουν κατωτερωτητα λογο οτι θα φτασουν 2 ωρες μετα στο προορισμο τους και αν φτασουν....αλλη μια ωρα καθυστερηση για να παρκαρουν!
με το μηχανακι θα φτασεις με μαξιμουμ 10 λεπτα καθυστερηση..
εξαιρουνται βεβαια αυτοι που δεν δουλευουν οποτε δεν τους νοιαζει περνουν το αυτοκινητο και οτι ωρα φτασουν,και φυσικα οτι ωρα παρκαρουν!οταν ομως σε πιεζει ο χρονος το μηχανακι δυστηχως η ευτυχως ειναι μονοδρομος οσο και αν δεν το παραδεχονται μερικοι εδω μεσα....

HELLSPIRIT
25/11/2005, 08:35
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ CD MP3 ΚΛΠ....ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.....ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ'ΧΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!
Δ Ε Ν Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ε Ι ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΟΛΗ!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!

Alx 84
25/11/2005, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και στην τελικη αν ντυθεις με ΣΩΣΤΟ εξοπλισμο δεν καταλαβαινεις τιποτα.

δε νομίζω ότι αυτό φοβούνται οι περισσότεροι. Φοράνε μια σακούλα και πάνε. το άσχημο είναι η πτώση...

Innersense
25/11/2005, 19:17
Μπορεί να ακούγεται αστείο και να ξενίζει κάποιους αλλά το φαινόμενο που περιγράφετε είναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ στο κέντρο.

Δουλεύω στην πλατεία Κοτζιά στο κέντρο και παρκάρω στο πάρκινγκ για μηχανάκια που είναι στο πλάι της πλατείας Κλαθμώνος. Απέναντι στην γωνία (Απέναντι από τα ναυτάκια) υπάρχει ένα από τα πλέον κλασικά ανοιχτά παρκινγκ αυτοκινήτων.

Συνήθως αν για κάποιο λόγω φτάσω στο παρκινγκ των μηχανών μετά τις 8:30 απλά, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ να παρκάρω επειδή γίνετε χαμός. (φυσικά ο δήμος Αθηνών δεν μέριμνα για έξτρα θέσεις και επιπλέον πάρκινγκ για τα μηχανάκια, παρά μόνο για να πληρώνει την δημοτική αστυνομία να γυροβολάει με εκείνα τα ραμποειδή τυπάκια να κόβουν κλήσεις). Σε νορμάλ συνθήκες η κατάσταση στο απέναντι πάρκινγκ είναι πολύ χαλαρή.

Σήμερα που πρέπει να τονίσουμε ότι ΔΕΝ έβρεξε τελικά το πρωί, παρά μόνο υπήρχε η άστοχη πρόβλεψη της ΕΜΥ για βροχές, το πάρκινγκ των μηχανών ήταν άδειο και απέναντι στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων γινόταν ο χαμός! Τα αυτοκίνητα ξεχείλιζαν από παντού και αναγκαστικά έχοντας πλέον διπλοπαρκάρει παντού περιμετρικά, έδιωχναν κόσμο! Μου φάνηκε πολύ αστείο γιατί τελικά ούτε καν έβρεξε και οι περισσότεροι από αυτούς τους ¨μηχανόβιους¨ απέφυγαν να χρησιμοποιήσουν το δίκυκλο τους απλά και μόνο βλέποντας την πρόβλεψη του καιρού.

Οκ, δέχομαι απόλυτα την άποψη που λέει ότι κανένας να υποχρεώνει τον άλλον να ταλαιπωρηθεί με την βροχή, από την άλλη όμως σου μπαίνουν σκέψεις ότι κάποιοι αφενός καβαλάνε το δίκυκλο ΜΟΝΟ όταν βολεύει κάτι το οποίο σε βάζει σε υποψίες όσον αφορά την κυκλοφοριακή τους παιδεία και από την άλλη ενδέχεται να μην έχουν τίποτα από τον σωστό εξοπλισμό που πρέπει κατά περίσταση να έχει ο μοτοσυκλετιστής.

Σκέψεις...

banditgr
25/11/2005, 20:10
diladi opoios odigaei kai aytokinito den exei sosti kikloforiaki paideia?Na kati pou den i3erea!Ti einai o mixanovios pou lete telika?Kapoios pou odigaei ti moto vre3ei xionisei mono kai mono gia na paei pio grigora?Eistai entelos lathos...o motosikletistis den noiazetai gia to an tha paei pio grigora....goustarei na odigaei..mono ayto.Eisis odigate kata anagki diladi mixani,gia na pigenetai pio grigora stin douleia sas!....oso kai gia kati alla geloia pou diavaza peri "i mixani mas kanei kalitera anthropous"....apla skefteitai ti odigane i tsantakides...oi listes klp.....
Ego kavalao to moto mou otan goustaro..epidei goustaro.Epidei me e3ipiretei ontos poles fores sto kentro (polles fores katholou)..epidi goustaro tin taxitita kai na asxoloume me ti mixani mou.Ola ta alla ta akouo verese.

skous
26/11/2005, 17:14
Συμφωνώ απόλυτα με το banditgr. Εγώ την μηχανή δεν την πέρνω εάν έχει βροχή κτλ διότι προτιμώ να φάω 1 ώρα παραπάνω στο αυτοκίνητο και να μην φάω την βρόχα κτλ και να πάω στην δουλειά μου όπως εγώ θέλω!

Την μηχανή την πήρα γιατι την γουστάρω για να κάνω βόλτες, να πηγαίνω εκδρομές κτλ. Επίσης και με στην πόλη με εξυπηρετεί πολύ. Όμως απο την στιγμή που έχω και κάρο, προτιμώ το κάρο από την μηχανή διότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ λιγότερη ταλαιπωρία να πάω στεγνός στην δουλειά μου και έχοντας χάσει 1 ώρα παραπάνω, παρά βρεγμένος και στην ώρα μου.

Και για να το προεκτείνω, τα βράδια δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ με την μηχανή. Εκτός του ότι δεν θα κερδίσω πολύ σε χρόνο, θα πάω πολύ πιο "ατσαλάκωτος" εκεί που θέλω και δεν θα κινδυνέυω τόσο πολύ από τα άλλα κάρα, ούτε και απο επείδοξους κλέφτες.

Σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι να μην αρχίζουμε και μοιράζουμε εδω μέσα πιστοποιητικά "μοτοσυκλετιστών". Κανένας δεν είναι περισσότερο μοτοσυκλετιστής από τον άλλον, επειδή βρέχεται κτλ

HELLSPIRIT
28/11/2005, 08:12
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ!ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!ΠΩΣ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ!ΜΟΥ ΔΙΠΛΩΣΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ!

afrotwin
28/11/2005, 11:02
kala katerina mou ta ema8es pantrevete i kori tis maroulas..
ti pias maroulas mori tou 8anasi tou idravlikou.. pia pireo idravlikos? a! mpravo tin maroula tis lenios e afti kanane mia kori k epartevete..
8a pari ton petro to gio tou fournari
ne mori ton dimitraki
ti mikro mori afto ine 25 xronon pia..
ante mori megalosame ke den katalavame pos figane ta xronia...
ne mori 8imase tote ti treles kaname
ax!!! poune ekina ta xronia.......

lipon magkes etsi ke xirotera akougeste
ke i opia omiotis den ine tixea....:rotflmao:
katines motosakati......
egine ke afto
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Krokodilos001
28/11/2005, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι καλα.....ρε δε πα να βρεχει , με τιποτα δεν ανταλασσω το γεγονος οτι ακομα και με ασχημες καιρικες συνθηκες φτανω στην δουλεια μου 45΄ μετα το ξυπνημα και βρισκω να παρκαρω 2 μετρα απο την εισοδο....σημερα συζηταγα με ταλαιπωρο οδηγο τουτου που μενει Παγκρατι και πρεπει να ειναι στην δουλεια του στους Αγ. Αναργυρους 8:50 ..... τι ωρα ξυπναει? 5:40 απο οτι μου ειπε....και στην τελικη το να οδηγας μοτο με βροχη κ.τ.λ. ειναι μια εμμεση δηλωση αντικομφορμισμου!!! Οσοι δεν αντεχουν ας την κλειδωσουν σε κανα γκαραζ και ας πανε παλι καμια βολτα τον Ιουνιο....και στην τελικη αν ντυθεις με ΣΩΣΤΟ εξοπλισμο δεν καταλαβαινεις τιποτα.Να χαιρεστε τα θερμενομενα καθισματα , το ραδιο cd - mp3 player και ολα τα gadgetακια σας ρε!!! Εμεις παλι πιο γρηγορα θα φτανουμε , ζεστοι και στεγνοι......ουστ!

thermenomeno eksolpismo (rouxa), radio- cd players- mp3, gsm, endoepikoinonia exei sto kato kato ke gia to moto,

:rotflmao: :rotflmao:

stsiatsikas
28/11/2005, 13:05
na mas enonei afto to forum kai oi motosykletes genikotera , apo ayta pou vlepo to teleftaio kairo to monadiko pou kanoume einai na tsakonomaste .
Moy fainetai pos an synantithoume oloi mazi to skiniko tha thymizei agona Olympiakou-Panathinaikou pou o diaititis den edose penalty sto 90 .
Pistevo pos oloi mas prepei na kanoyme piso pou kai pou .
Kai ean kapoios mas pei kati pou prosvalei to ego mas , giati telika ola apo ekei ksekinoun , amesos emeis tha epitethoume .
Den vgazo thn oura moy apexo , to ekana kai ego prosfatos me ton Sniper , ton opoio den ton ksero kiolas ton anthropo kai na sas po thn alithia den mou arese .
Einai krima na ginontai tetoia pragmata metaxi antropon kai eidika motosykletiston .
Sto kato kato , to poso motosykletistis einai o kathenas einai kathara diko tou thema ase pou kai then nomizo na exei kaneis na xorisei tipota edo mesa me kapoion allo . Oi dromoi anikoyn se olous anekseraitos .

Giati prepei re pousti mou synexeia na plakonomaste me th proti aformi , diladi prepei na apodiknyoume synexeia stous allous poso kollimenos laos eimaste . Kai den milao mono gia to sygekrimeno thema .
An to parei kaneis istorika to pragma gia zoi oi Ellines ex arxaiotaton xronon skylotrogontai.
Ftanei pia den tha pame brosta etsi .
As mhn skeftomaste arnitika gia tous allous.

Alloste yparxoun kai oi Diamaxes opou mporoume na plakothoume aneta .

Auta oi provlimatismoi apo emena .

:sad:

Nomizo kalitera na metonomastei to post se Maxh sto Forum

sniper
28/11/2005, 13:27
Δεν έχει κανείς την διάθεση να τσακώνεται αν δεν υπάρχει και λόγος.... Διάβασε και πάλι το κείμενό σου και θα δεις τι γράφεις....

Καμμία σχέση όμως αυτό που γράφεις πιο πάνω..... και να τσακωνεσαι εδώ μέσα.. έξω μπορεί και να γίνεις κολλητός με κάποιον... συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών.... :wave2:

afrotwin
28/11/2005, 13:46
ama sas leo oti exoume piksi stis aderfes den me akoute...

apokriptografisi kimenou..

ksekinao

Αρχικά δημιουργήθηκε από stsiatsikas
anti na mas enonei afto to forum

afro:na mas enoni!!! to piasate to iponooumeno?
8eli enosi to pedi mas 8eli enomenous..
den mas ipe omos se ti morfi?
profanos kiklo 8a 8eli..

apo ayta pou vlepo to teleftaio kairo to monadiko pou kanoume einai na tsakonomaste .

afro: pos leme afiste ta misi ke piaste to g@misi...
asigkratitos i tipos....

Pistevo pos oloi mas prepei na kanoyme piso pou kai pou .

afro:edo karfonete telios ke mas protrepi oloi na to kanoume ap piso..
diladi na ginoume oloi san ke afton...
e!! ti na pis pia den pezonte afti oi gay 8a mas vgoun ke aria fili sto telos...

Den vgazo thn oura moy apexo ,

afro:kala afti ine ke anomalara exi ke oura tin exi di kounelaki tou playgirl....

to ekana kai ego prosfatos me ton Sniper ,

afro:edo mas leei oti telika ke o sniper ine gay ke to kanane
mpravo niko ke esi proxorimeni e?
mpravo mori ke den sou fenotane...

kai na sas po thn alithia den mou arese .

afro:telika re niko oute san foustis den exis perasi....

Giati prepei re pousti mou synexeia na plakonomaste me th proti aformi ,

afro:diladi o gkeoulas 8eli defteri aformi gia na plako8i=vgali ta matia tou. ke telika o tipos exi diko tou pousti edo mesa
ala ine triferi i aderfo 8eli ke prokatarktika...

An to parei kaneis istorika to pragma gia zoi oi Ellines ex arxaiotaton xronon

afro:fisika gnorizete oti oloi i gkeoules anaferonte stin arxea elada otan 8eloun na iperaspisoun ta idanika tous..
afou i arxeei isan pisoglentides ara den ine kako...

Auta oi provlimatismoi apo emena .

Nomizo kalitera na metonomastei to post se Maxh sto Forum

diladi mas protinis mia enosis metaksi mas me agapi ke sines8ima...

oust re paliogkeoula siga min mas valis na plekoume ston elef8ero xrono mas....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stsiatsikas
28/11/2005, 14:33
Kalo pleximo sou efxomai .
Skeftesai na to ksekiniseis ?
Mporo na se voithiso ean theleis , xero ta vasika , an valeis kai to talento sou borei kai na dhmioyrgiseis oraia pragmata .
Pou xereis mporei ka na sou vgei se kalo .
Pantos oraio to asteiaki soy .

afrotwin
28/11/2005, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από stsiatsikas
Kalo pleximo sou efxomai .
Skeftesai na to ksekiniseis ?
Mporo na se voithiso ean theleis , xero ta vasika , an valeis kai to talento sou borei kai na dhmioyrgiseis oraia pragmata .
Pou xereis mporei ka na sou vgei se kalo .
Pantos oraio to asteiaki soy .

imoun sigouros oti kseris apo pleksimo ke 8es na mas ma8is kiolas....:rotflmao: :rotflmao:

ouste re eves8ite paliogkeoula:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

johnpagr
28/11/2005, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ama sas leo oti exoume piksi stis aderfes den me akoute...

apokriptografisi kimenou..

ksekinao

diladi mas protinis mia enosis metaksi mas me agapi ke sines8ima...

oust re paliogkeoula siga min mas valis na plekoume ston elef8ero xrono mas....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

wx h koilia mou

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

johnpagr
28/11/2005, 15:13
Pera apo thn plaka omws,

Nai exeis alh paidia otan adhgeis aftokinhto meta apo ebeiria odhgishs apo moto. ANAMFIVOLA.

Prosexeis tis mhxanes otan eise mesa sto sideriko, prosexeis kai antilamvanese peri8oriaka. VLEPEIS DHLADH.

Kai egw odhgw mhxanh mesa sthn doulia. 1500xlm to mhna (ergasiako wrario).

Kai vazw kai to amaksi sthn doulia (spaniotera), alla PROSEXW ton alx pou einai sto pezodromio , ton sniper pou ekane sfina brwsta mou mesa sthn vroxh GIATI KOITAKSA TO GIATI TO EKANE MESA APO TA MATIA TOU. Kai ola afta odhgontas to kouti. Kouti phra prwta to 1989 kai mhxanh to 91.

Afto pou ema8a omws ws mhxanovios kai den to ema8a san odhgos koutiou, einai na SEVOME ton kindhno tou motosykletisth, thn epikyndinothta ths moto tou kai to 8aros tou na paizei to dyskolotero hmerhsio video game polemou xwris GAME OVER .

fylika kai synadelfika panta

Giannhs

afrotwin
28/11/2005, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr

fylika kai synadelfika panta

alos apo do re opia petra ke an sikosis 8a vris enan gkeoula apo kato....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

aftos mas 8eli sinadelfes tou....:rotflmao: :rotflmao:

johnpagr
28/11/2005, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
alos apo do re opia petra ke an sikosis 8a vris enan gkeoula apo kato....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

aftos mas 8eli sinadelfes tou....:rotflmao: :rotflmao:

oust re pou 8a me peis gkeoula :rotflmao: :rotflmao:

:a22: :a22:

:a48: :a028: