PDA

View Full Version : ktm 1290 super duke gt 2018

peterTHErider
25/06/2017, 16:25
http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2017/april/ktm-super-duke-gt-spy-shots/

οτι λεει ο τιτλος,αν και μεσα στο αρθρο λεει για μοντελο 19' αν τηρησει η κτμ τα 3 χρονια ανα γενια.
προσωπικα ελπιζω(καθως ειναι στα υποψηφια μηχανακια μου) και πιστευω πως θα ειναι 18' γιατι αφενος ειναι πολυ νωρις να ετοιμαζει απο τωρα ενα απλο facelift για το 19'(γιατι μηχανικα καθως ηδη ειναι ευρο 4 δεν θα υπαρξουν αλλαγες) και εχει μεινει αισθητικα πισω απο την υπολοιπη γκαμα.(ενιαια φωτιστικα σε ολα τα μοντελα και ενχρωμη tft παλι σε ολα τα street και οχι μονο μοντελα)οποτε δυσκολα να το αφησουν ετσι και του χρονου...θα δουμε βεβαια...

peterTHErider
27/06/2017, 15:16
εχει ξαναμπει η δεν ενδιαφερει κανεναν το συγκεκριμενο μηχανακι?

BLiTzER
27/06/2017, 15:19
Και τα δύο.

amyroukai
27/06/2017, 15:19
κάπου έχει ένα νήμα με νέα για όλη την σειρά 1290 αλλά ναι, μάλλον ενδιαφέρει 5-6 σνθρώπους μόνο... Και δεν ειρωνεύομαι.

BLiTzER
27/06/2017, 15:20
κάπου έχει ένα νήμα

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145266&page=14&p=2871134&viewfull=1#post2871134

Εσύ το'χες ποστάρει μάλιστα. :p

amyroukai
27/06/2017, 15:23
ε ναι γιατί εμένα μου αρέσει και είχα κάτσει επάνω και είναι βολικό το άτιμο και η τιμή "λογική" για αυτό που είναι. και ξεχνάω τι έχω γράψει που :p
spammer problems.

peterTHErider
27/06/2017, 15:35
ε ναι γιατί εμένα μου αρέσει και είχα κάτσει επάνω και είναι βολικό το άτιμο και η τιμή "λογική" για αυτό που είναι. και ξεχνάω τι έχω γράψει που :p
spammer problems.

προσφατα εκανα τεστ ραιντ το υπαρχων μοντελο και μπορω να πω πως ειναι πιστολι.ισως το ταχυτερο μηχανακι για τους δρομους και τα στροφιλικια.απλα πιστολι.με εψησε παρα πολυ,αλλα με κραταει λιγο πισω οτι ερχεται ανανεωση.και βελτιωνουν και το μονο μειονεκτημα που με ενοχλησε.την ζελατινα,την κανουν και ψηλοτερη και φαρδυτερη οποτε περνουν το feedback.δεν μιλαμε για καινουργιο μοντελο πλεον οποτε με ολα τα προβληματα λυμενα και με την ανανεωμενη εμφανιση παιζει δυνατα μπαλα!

και αμυρου στα 19000 δεν υπαρχει αλλο τοσο πληρες μηχανακι.απλα τοπ.

amyroukai
27/06/2017, 15:56
ε καλά, ας μην τα παραλέμε. το GT είναι μηχανάκι για έναν, παρά το όνομα και δεν έχει την σέλα που θα έπρεπε για "τουρισμό" με τετραψήφια χιλιόμετρα στην ημέρα. Το s1000xr μάλλον είναι καλύτερο (υποκειμενικό αυτό) και για οδηγό και δεύτερο, το r1200rs ακριβώς αυτό που πρέπει για δύο άτομα/τουρισμό σε κάθε δρόμο. Τα Ιαπωνικά αντίπαλα της σουζούκι και καβασάκι δεν ξέρω αν παίζουν στο ίδιο επίπεδο. το καβα ίσως αν κάποιος αρέσκεται στην ΕΟ, το zook για περισσότερο επαρχιακό αλλά τα θεωρώ ένα "κλικ" κάτω σαν μοτοσικλέτες (και είναι και σε τιμή, οπότε δεν τρέχει κάστανο).

peterTHErider
27/06/2017, 19:31
Zook???τι εστι?
Αμυρου το rs δεν εχει καμια σχεση με το κτμ.καμια ομως.το gt ειναι για το ονομα.κατα τα αλλα ειναι ενας χουλιγκαν με κουστουμι.σου δινει σαφως λιγοτερη ανεση αλλα σου δινει κλασεις ανωτερη συμπεριφορα και δυναμη.γενικα ειναι μια κατηγορια μονο του.οσο για το χρ γιατι το εχω σαν επιλογη μετα απο λιγη ωρα γινεσαι φραπεδιερα απο το τρεμουλο!

devil's animal
28/06/2017, 06:21
οσο για το χρ γιατι το εχω σαν επιλογη μετα απο λιγη ωρα γινεσαι φραπεδιερα απο το τρεμουλο!

τι θες να πεις? οτι εχει περισσοτερους κραδασμους το 4κ XR απο το 2κ SD??:confused:

lospsi
28/06/2017, 06:28
Επειδή έκανα τεστ ραιντ το S1000XR, όντως έχει υψίσυχνους κραδασμούς σε μαρσπιέ και τιμόνι. Μου έκανε τρομερή εντύπωση για μηχανάκι τέτοιας τιμής....
Κατά τα άλλα, σαφώς πιο άνετο από SD1290GT. Ανάλογως τον "τουρισμό" που θες να κάνεις, διαλέγεις και μηχανάκι!

amyroukai
28/06/2017, 07:37
Zook είναι το σουΖΟΥΚι.

Το xr όντως είναι έτσι, το μοντέλο 2017 λένε ότι δεν έχει την ίδια συμπεριφορά όμως.

Όντως, το αν θέλεις δικάβαλο, το αν προτιμάς εο η επαρχιακό και το πόσο φόρτωμα κάνει τις επιλογές πολύ εύκολες πλέον.

peterTHErider
28/06/2017, 13:52
τι θες να πεις? οτι εχει περισσοτερους κραδασμους το 4κ XR απο το 2κ SD??:confused:

Ναι καμια σχεση.φυσικα και το κτμ εχει τους κλασσικους ν2 κραδασμους αλλα το χρ εχει εκνευριστικους και κουραστικους σαν να κρατας τρυπανι ολη την ωρα!