Σύνδεση

View Full Version : Να πάρω μηχανή η όχι;;

Miche
09/07/2017, 20:00
Καλησπέρα και απο μένα σε ολα τα παιδιά του foroum.
Βλέποντας μηνύματα και θέματα εδώ μέσα πιστεύω να υπάρξουν άτομα τα οποία να με καθοδηγήσουν.
Είμαι 32 χρόνων ανέκαθεν σχεδόν απο τα 20 ήθελα να πάρω μηχανή αλλά οι γονείς τότε, η γυναίκα τωρα " μουρμουρίζουν"!.
Είχα συνέχεια σκούτερ έχω αλλάξει 5, πριν απο λίγες μέρος πούλησα το τελευταίο ,ένα Beverly 350. Δεν ήθελα, αλλά μου έδωσαν καλα λεφτά και δεν το πολύ σκέφτηκα.
Εγώ κρατήσει μια Vespa για πάνω κάτω και εδώ έρχεται και μπαίνει πάλι το μικρόβιο της μηχανής.
Ζω σε μια πόλη η οποία δεν ξέρω αν θα με βολέψει η μηχανή πάνω κάτω λόγω των μικρών αποστάσεων. Πρώτον θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτο.
Δεύτερον δεν θα ήθελα να πάω σε μια μεγάλη και ακριβή μηχανή λόγω και απειρίας εξάλλου.
Μου αρέσει πολύ το νεο benelli trk 502.
Να την κάνω την κίνηση και να κρατήσω και την Vespa; άλλες προτάσεις μηχανών;
Σας ευχαριστώ

harris_x
09/07/2017, 21:07
Το "δεν θέλω να πάω σε μεγάλη και ακριβή μηχανή" με το "μου αρέσει το benelli " καταλαβαίνεις ότι δεν συνάδουν ιδιαίτερα.

Μετά τα σκούτερ θα πρέπει να καταλαβαίνεις ότι την άνεση αυτών δε θα τη βρεις σε αλλού τυπου μηχανή.

Τέλος, μετά το σκούτερ δεν θα πρέπει να δεις κάτι πάνω από 650κ.εκ.

lleonidas
09/07/2017, 21:37
Καλωσόρισες στο forum!
Καταρχάς ξεκαθάρισε λίγο το ''μεγάλη και ακριβή'' :) Kάπως έτσι μεγάλωσα και εγώ,με γονείς + όλο το σόι να αντιμετωπίζουν απόλυτα εχθρικά τις μοτοσυκλέτες.Έχουν το δίκιο τους αλλά η δική σου επιθυμία μετράει και είναι κρίμα να σου μείνει απωθημένο...μία είναι η ζωή!Άλλωστε δεν είσαι πρωτάρης στους 2 τροχούς,έχεις εμπειρία από 5 δίτροχα.
Να πάρεις μία μοτοσυκλέτα μέχρι 650cc και με καλή μεταπώληση ούτως ώστε να έχεις τη δυνατότητα να τη δώσεις αν και όταν θελήσεις.Το γεγονός ότι ζεις σε μικρή πόλη και διανύεις κοντινές διαδρομές δεν είναι απαραίτητα αντιδέλεαρ...πολύς κόσμος χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα(ή mega scooter) για αστικές διαδρομές και δεν έχει scooter ή παπί.
Το trk 502 κοστίζει κοντά στα 6,5 χιλιάρικα...αν για'σένα δεν είναι πρόβλημα αυτό και θέλεις καινούριο,τότε προχώρα.
Δεν έχεις δει κάποιο μεταχειρισμένο μεσαίο γυμνό,street ή on/off που να σου αρέσει;Ενδεικτικά αναφέρω er6,bandit,f650,kle,vstrom,xt

o teos
09/07/2017, 21:42
Ρέ κάτι ποστ μες τη νύχτα...ότι δηλαδή δεν ξέρεις εσύ θα σου πούμε εμείς???σου απαντάω έτσι γιατί είσαι μεγάλος άνθρωπος όχι κάνα παιδάκι...αν δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνος σου αν κάτι το γουστάρεις και το θες απάντηση εδώ δε θα βρεις...:wave2:

vaska
09/07/2017, 23:01
Ρέ κάτι ποστ μες τη νύχτα...ότι δηλαδή δεν ξέρεις εσύ θα σου πούμε εμείς???σου απαντάω έτσι γιατί είσαι μεγάλος άνθρωπος όχι κάνα παιδάκι...αν δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνος σου αν κάτι το γουστάρεις και το θες απάντηση εδώ δε θα βρεις...:wave2:

+1200

daz
10/07/2017, 00:31
Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούμε να του πούμε δυο πραγματάκια που θα τον βοηθήσουν να αποφασίσει!

Panos76
10/07/2017, 01:10
Πιστεύω κάτι σε 250cc είτε σε ον οφφ είτε σε άλλη κατηγορία, από τις φρέσκιες προτάσεις της αγοράς, είναι ότι πρέπει για την περίπτωση.

christoi
10/07/2017, 01:46
Δεν μας λες και τι την θέλεις την μηχανή;
Για μόστρα; Για να μπαίνεις σε καμιά πίστα; Γιατί αργούν οι εκλογές και γέμισαν οι δρόμοι τρύπες; Για να βάζεις ζελέ και να πηγαίνεις στην καφετέρια; Γιατί σ'αρέσει να παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια;
Καινούριο η μεταχειρισμένο;

Από αυτό που προτείνεις, φαίνεται ότι κλείνεις προς vstrom, versys, crossrunner κ.α.

πάνω κάτω λόγω των μικρών αποστάσεων.
Να την κάνω την κίνηση και να κρατήσω και την Vespa;

Το μικρές αποστάσεις είναι σχετικό. Για τον αθηναίο μικρές αποστάσεις είναι 20-25 χιλιόμετρα πηγαινέλα, για τον καβαλιώτη 5-10.
Την Vespa, αν την έχεις χρόνια και είναι καλοσυντηρημένη, πόσα κόστη να γλιτώσεις δίνοντάς την; Να έχει και 250€ κάθε χρόνο πάγια έξοδα;

virus
10/07/2017, 04:57
Αφου γονεις, τοτε και γυναικα τωρα, ειναι πλεον δεδομενο οτι δεν θα παρεις ποτε μεκανακι

η το παιρνεις η δεν το παιρνεις

vaska
10/07/2017, 06:15
Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορούμε να του πούμε δυο πραγματάκια που θα τον βοηθήσουν να αποφασίσει!

Γιατί είναι μεγάλο παιδί και μπορεί να παίρνει μόνος του αποφάσεις και γιατί αν πραγματικά γούσταρε τα μηχανάκια θα είχε πάρει χθες. (γνώμη μου)

devil's animal
10/07/2017, 07:22
Πάρε ένα μεταχειρισμένο δικυλινδρο 600-650 με 3-4 χιλιάρικα μαξ και δες πως θα σου ταιριάξει....
Αν δεν σε πάει το πουλάς την άλλη μέρα και χάνεις από ελάχιστα έως καθόλου χρήματα...

Miche
10/07/2017, 09:54
Καλημερα
Την μηχανη την θελω για μενα!
Οχι γαι μοστρα, οχι για ζελε και να πηγαινω στην καφετερια( ετσι κι αλλιως αυτα εχουν κοπει αρκετα λογω δουλειασ και οικογενειακων υποχρεωσεων.
Μιλαω περισσοτερο για καινουργιο με ενα budget γυρω στις 6500 χιλιαδες.
Οι αποστασεις ειναι 5-10 χλιομετρα.
Εχει κανεισ αντιστοιχη εμπειρια το να αγορασει μια μηχανη και μετα να το μετανιωσει γιατι δεν τον βολεψε μες στην πολη?
Ευχαριστω.

o teos
10/07/2017, 10:00
Γιατί είναι μεγάλο παιδί και μπορεί να παίρνει μόνος του αποφάσεις και γιατί αν πραγματικά γούσταρε τα μηχανάκια θα είχε πάρει χθες. (γνώμη μου)

+599
Δικιά μου επίσης:rolleyes:

Miche
10/07/2017, 10:01
Καλωσόρισες στο forum!
Καταρχάς ξεκαθάρισε λίγο το ''μεγάλη και ακριβή'' :) Kάπως έτσι μεγάλωσα και εγώ,με γονείς + όλο το σόι να αντιμετωπίζουν απόλυτα εχθρικά τις μοτοσυκλέτες.Έχουν το δίκιο τους αλλά η δική σου επιθυμία μετράει και είναι κρίμα να σου μείνει απωθημένο...μία είναι η ζωή!Άλλωστε δεν είσαι πρωτάρης στους 2 τροχούς,έχεις εμπειρία από 5 δίτροχα.
Να πάρεις μία μοτοσυκλέτα μέχρι 650cc και με καλή μεταπώληση ούτως ώστε να έχεις τη δυνατότητα να τη δώσεις αν και όταν θελήσεις.Το γεγονός ότι ζεις σε μικρή πόλη και διανύεις κοντινές διαδρομές δεν είναι απαραίτητα αντιδέλεαρ...πολύς κόσμος χρησιμοποιεί μοτοσυκλέτα(ή mega scooter) για αστικές διαδρομές και δεν έχει scooter ή παπί.
Το trk 502 κοστίζει κοντά στα 6,5 χιλιάρικα...αν για'σένα δεν είναι πρόβλημα αυτό και θέλεις καινούριο,τότε προχώρα.
Δεν έχεις δει κάποιο μεταχειρισμένο μεσαίο γυμνό,street ή on/off που να σου αρέσει;Ενδεικτικά αναφέρω er6,bandit,f650,kle,vstrom,xt

Καλημερα Λεωνιδα.
Δεν με νοιαζει να ειναι ογκωδης η μηχανη αλλα εχω ενα budget γυρω στα 6500 χιλαδες, γιαυτο ειπα και το benelli.
To μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα ειμαι οκ πανω κατω με την μηχανη απο αποψη κουρασης συμπλεκτη.
Θεωρεις οτι το trk θα εχει καλη μεταπωλικη αξια?

devil's animal
10/07/2017, 10:03
Καλημερα
Την μηχανη την θελω για μενα!
Οχι γαι μοστρα, οχι για ζελε και να πηγαινω στην καφετερια( ετσι κι αλλιως αυτα εχουν κοπει αρκετα λογω δουλειασ και οικογενειακων υποχρεωσεων.
Μιλαω περισσοτερο για καινουργιο με ενα budget γυρω στις 6500 χιλιαδες.
Οι αποστασεις ειναι 5-10 χλιομετρα.

Για 5-10 χλμ ημερησίως θες να δώσεις 6500€ για καινούργιο μοτο?? Και ποιο "κενό" θα σου γεμίσει που δεν θα στο καλύπτει το βεσπακι σου?δλδ τι παραπάνω ζητάς γι'αυτην την μετακίνηση??

o teos
10/07/2017, 10:13
Παρε ενα mt-07 που θα το παρεις και καινούριο αν το αποφασίσεις πότε και ισως σου βγαλει και λιγο καγκουρια μολις το μαθεις..:wave2:

LOUKILOUK
10/07/2017, 10:23
Να την πάρεις. Εφόσον μπορείς οικονομικά είναι κρίμα να αφήνεις "χρέοι" στη ζωή σου...
Κατά τα άλλα μόνο μια δοκιμή θα σε πείσει για το αν βολέβει και πόσο.

ggs
10/07/2017, 10:25
Όπως λες κι εσύ ,δεν έχεις ειδικές απαιτήσεις από την μηχανή .

Θα είναι το "παιχνίδι" σου ,αυτό που θα βλέπεις και θα ξεχνάς για λίγο τα "πρέπει" και τις "υποχρεώσεις"

Οπότε, βάλε σε δεύτερη μοίρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ,την αξία μεταπωλησης,την κατανάλωση κλπ.

Έχεις ένα καλό μπάτζετ.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στην κατηγορία-στυλ μηχανής που γουστάρεις να βλέπεις και να κάνεις βόλτα μαζί της και θα βρεθεί η όμορφη υποψήφια

Miche
10/07/2017, 10:35
Για 5-10 χλμ ημερησίως θες να δώσεις 6500€ για καινούργιο μοτο?? Και ποιο "κενό" θα σου γεμίσει που δεν θα στο καλύπτει το βεσπακι σου?δλδ τι παραπάνω ζητάς γι'αυτην την μετακίνηση??

Καλημερα.
Δεν ζηταω κατι παραπανω για την μετακινηση εδω μεσα, απλα μια βολτα λιγο μακρια καθε κυριακη η που και που δεν θα ειναι ασχημη.
Απο αυτην την αποψη.

Miche
10/07/2017, 10:38
Όπως λες κι εσύ ,δεν έχεις ειδικές απαιτήσεις από την μηχανή .

Θα είναι το "παιχνίδι" σου ,αυτό που θα βλέπεις και θα ξεχνάς για λίγο τα "πρέπει" και τις "υποχρεώσεις"

Οπότε, βάλε σε δεύτερη μοίρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ,την αξία μεταπωλησης,την κατανάλωση κλπ.

Έχεις ένα καλό μπάτζετ.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στην κατηγορία-στυλ μηχανής που γουστάρεις να βλέπεις και να κάνεις βόλτα μαζί της και θα βρεθεί η όμορφη υποψήφια

Ευχαρειστω πολυ!

ggs
10/07/2017, 10:38
επισης, αφου σου αρεσει το τρκ502 αρα τα ψηλα λιγο ονοφφ ,δες

Kawasaki versys 300
Yamaha Tracer 700 (μτχ)
Honda NC750X (μτχ).

το honda , λογω του DCT αυτοματου κιβωτιου , θα σου κανει και πιο ευκολη την μεταβαση απο το scooter.

Miche
10/07/2017, 10:53
επισης, αφου σου αρεσει το τρκ502 αρα τα ψηλα λιγο ονοφφ ,δες

Kawasaki versys 300
Yamaha Tracer 700 (μτχ)
Honda NC750X (μτχ).

το honda , λογω του DCT αυτοματου κιβωτιου , θα σου κανει και πιο ευκολη την μεταβαση απο το scooter.

Και τα 3που μου ανεφερες πολυ καλα.
Τελευταια ερωτηση: Την γνωμη σας για το trk 502?
ευχαριστω.

ggs
10/07/2017, 10:59
Και τα 3που μου ανεφερες πολυ καλα.
Τελευταια ερωτηση: Την γνωμη σας για το trk 502?
ευχαριστω.

Εδώ έχουν γραφτεί πολλά για το Benelli

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147134&highlight=Benelli

Στον δρόμο βλέπω και κυκλοφορούν.

Καινούργιο μηχανάκι, οπότε για τουλάχιστον 2 χρόνια θα είσαι καλυμμένος.

Αν μπορείς, πήγαινε να το δεις από κοντά, να το οδηγήσεις αν δίνουν τεστ ραιντ

lleonidas
10/07/2017, 10:59
Καλημερα Λεωνιδα.
Δεν με νοιαζει να ειναι ογκωδης η μηχανη αλλα εχω ενα budget γυρω στα 6500 χιλαδες, γιαυτο ειπα και το benelli.
To μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα ειμαι οκ πανω κατω με την μηχανη απο αποψη κουρασης συμπλεκτη.
Θεωρεις οτι το trk θα εχει καλη μεταπωλικη αξια?

Καλημέρα φίλε μου!
Καταλαβαίνω ότι ψάχνεις απαντήσεις αλλά σε μια παρέα,live ή διαδικτυακή, το να μπερδευτείς από τις διαφορετικές απόψεις είναι εξίσου πιθανό με το να ξεμπερδευτείς:)
Προτείνω λοιπόν να οδηγήσεις τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα από τις κατηγορίες που σ'ενδιαφέρουν, να δεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα και έπειτα να προχωρήσεις στην όποια αγορά.
Τα 5-10 χλμ αποστάσεων που όντως είναι λίγα,είναι ένα θέμα καθαρά δικό σου...μπορείς να τα διανύεις με ποδήλατο,με παπί,με μεσαία μοτο ή με 1200άρι θηρίο...εσύ ξέρεις αν και τι σου λείπει.Ένα γυμνό θεωρώ πως θα σε βολέψει στην πόλη,το ίδιο και ένα μεσαίο ον/οφφ ή ένα ψηλό street όπως το versys αλλά μετράει να το διαπιστώσεις εσύ ο ίδιος.Προσωπικά θεωρώ απίθανο να σε δυσκολέψει κάποιο από αυτά,το πολύ πολύ να το θεωρήσεις περιττό.
Τα χρήματα που σκέφτεσαι να δώσεις είναι αξιοπρεπέστατα...για καινούριο μπορείς να δεις και το cb500x ή το ΜΤ που προτάθηκε προηγουμένως.Ωστόσο επιμένω ότι με λιγότερα μπορείς να βρεις καλό και ''φιλικό''(για πρώτη μοτο μετά από τα scooters)μεταχειρισμένο όπως το er6 ή το xt ή το vstrom, μηχανούλες κατά βάση αξιόπιστες ,με μεταπώληση και μη καγκουροποιημένες...με την προϋπόθεση βέβαια πως θα ελεγχθεί σωστά.
Για τη μεταπωλητική αξία του trk δεν έχω σχόλιο διότι αφενός είναι πάρα πολύ φρέσκο ως μοντέλο και αφετέρου η εταιρεία ''αναγεννάται'' οπότε είναι νωρίς ακόμα για εικόνα και συμπεράσματα!

Acacius
10/07/2017, 11:31
Πάρε ένα μεταχειρισμένο δικυλινδρο 600-650 με 3-4 χιλιάρικα μαξ και δες πως θα σου ταιριάξει....
Αν δεν σε πάει το πουλάς την άλλη μέρα και χάνεις από ελάχιστα έως καθόλου χρήματα...

Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η πρακτικότερη συμβουλή, αλλά επειδή βλέπω ότι έχεις ψιλοκολλήσει στο Benelli, κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις. Η ουσία είναι, εφ'όσον σε παίρνει, να μη σου μείνει απωθημένο. Αλλιώς καλύτερα τη Βέσπα.

Miche
10/07/2017, 14:55
Σας ευχαριστω όλους.

Nostradamus
10/07/2017, 14:58
μην παρεις..

Αν ομως εσυ συνεχιζεις να θες εστω και λιγο παρε ενα μεταχειρισμενο ον-οφ με λιγα εως πολυ λιγα χρηματα (ΜΗΝ δωσεις την βεσπα η οτι αλλο σκουτεροειδες καβαλας)..Στο διμηνο πανω θα ξερεις. Αν θα συνεχισεις να θελεις μηχανη, ΜΗΝ κανεις τιποτε ακομη, περιμενε να ερθει ο Σεπτεμβρης-Οκτωβρης. Αν συνεχισεις να θες τοτε πουλα τα ολα και πανε παρε αυτο που θα σου γυαλισει περισσοτερο.

Γνωμη μου

nikma
10/07/2017, 19:04
Πάρε μια που να γουστάρει κι η γυναίκα, αν θες να την ευχαριστηθείς:) Δηλαδή καινούργια οπωσδήποτε με μεγάλη κι ευρύχωρη σέλα για το συνεπιβάτη, δικύλινδρη για να μην έχεις κραδασμούς κι υψηλές θερμοκρασίες κλπ. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το τρανσαλπ ή αν σε παίρνει οικονομικά το καινούργιο Africa:)

Φίλε να σε ρωτήσω είσαι από Ηράκλειο Κρήτης; γιατί για μικρή πόλη δε τη λες.

harris_x
10/07/2017, 20:51
Πάρε μια που να γουστάρει κι η γυναίκα, αν θες να την ευχαριστηθείς:) Δηλαδή καινούργια οπωσδήποτε με μεγάλη κι ευρύχωρη σέλα για το συνεπιβάτη, δικύλινδρη για να μην έχεις κραδασμούς κι υψηλές θερμοκρασίες κλπ. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το τρανσαλπ ή αν σε παίρνει οικονομικά το καινούργιο Africa:)

Αλήθεια τώρα, σε έναν άνθρωπο που δεν είναι σίγουρος αν θέλει ή αν τελικώς θα του ταιριάξει η φάση μοτοσυκλέτα, προτείνεις δώσει τόσα χρήματα για μηχανή;

Φίλε Miche, νομίζω πως αυτό που λέει ο Σταύρος παρακάτω είναι και αυτό που θα πρέπει να κάνεις.

o teos
10/07/2017, 20:56
Αλήθεια τώρα, σε έναν άνθρωπο που δεν είναι σίγουρος αν θέλει ή αν τελικώς θα του ταιριάξει η φάση μοτοσυκλέτα, προτείνεις δώσει τόσα χρήματα για μηχανή;

Φίλε Miche, νομίζω πως αυτό που λέει ο Σταύρος παρακάτω είναι και αυτό που θα πρέπει να κάνεις.

Αυτό σε πειραξε??το ότι λέει να πάρει ότι βολεύει τη γυναίκα ας ούμε??φάκ ιτ:D

harris_x
10/07/2017, 20:58

Η γυναίκα δεν πρέπει να ανεβαίνει.&-

:lol::lol::lol:

Miche
11/07/2017, 11:16

Καλημέρα φίλε μου
Σε Ευχαριστω.
Όχι είμαι έξω από το Ηράκλειο σε μια τουρίστα περιοχή. Κωμόπολη.

Panos76
11/07/2017, 11:35

Καμιά φορά για έναν ακλόνητο στόχο πρέπει να ακολουθήσεις μια ευέλικτη πορεία (για την επίτευξη) :D

TROOPER
11/07/2017, 11:46
Παρε μηχανη! Ενα τρανσαλπακι το βρισκεις και με καλα λεφτα, και σε καλη κατασταση, και ασπαστο ειναι και βολικο για εναν η για 2 ατομα, και φορτωνεται, και μεταπωλειται ειδικα σε σχεση με το μπενελι, και για πολη κανει, και φιλικο σε εναν νεο αναβατη ειναι. Νομιζω εχει ολο το πακετο.
Και αν καππια στιγμη πεις οτι τελικα θες να καβαλας και αποφυγεις τη μιρλα πας και για το μηχανακι που γουσταρεις ;)

reyes
11/07/2017, 13:09
παρε την μηχανουλα που θες φιλαρακι μου......και κανε την χρηση που εσυ πυστευεις και εαν δεις οτι δεν σου κανει δωστην .........μην ακους κανεναν.....

Miche
11/07/2017, 14:34
Η γυναίκα δεν πρέπει να ανεβαίνει.&-

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Miche
11/07/2017, 14:38
παρε την μηχανουλα που θες φιλαρακι μου......και κανε την χρηση που εσυ πυστευεις και ε:a20::a20::a20::a20::rockon::rockon::beer:αν δεις οτι δεν σου κανει δωστην .........μην ακους κανεναν.....

:beer:

@topos
15/07/2017, 17:38
Εγω θα λεγα να δεις για μεταχειρισμενο, εαν δεν σου αρεσει τελικα θα το δωσεις στα ~ιδια χρηματα που το πηρες.Εαν σου αρεσει θα εισαι σε καλυτερη θεση να αποφασισεις τι ακριβως σου ταιριαζει.

Κοιτα για κανενα er-n/versys με max 3 χιλιαρικα, για λιγοτερα κοιτας και για xt, aprilia pegaso strada/trail.

nidok
17/07/2017, 09:11
Kατε εμε, είσαι στην καλητερη ηλικία για αγορα μοτοσηκλέτας.
Αγοράζοντας καινούργια μηχανή και δεδομένου ότι θα είστε μαζι κάνα χρόνο μέχρι να δείτε αν ταιριάζετε θα χάσεις ένα σεβαστο ποσο
δηλ από τα 6500 που έχει ΜΟΝΟ με το λαδι μεσα, θα πέσεις στα τέσσερα (4000) εύκολα.
Υπολόγισε ότι δεν βρίσκεσαι και σε μεγαλούπολη που είναι και πιο εύκολο το σενάριο να πουλήσεις μηχανή.

ΝΤΙΚ
17/07/2017, 10:07
την μηχανη την αγοραζεις με την καρδια και οχι με την λογικη.
παρε μια μεταχειρισμενη να δεις αν σου κατσει (που θα σου κατσει και θα τρελαθεις)
και βλεπεις.
YOLO λεμε αδερφε

mia_zoi_kawa
05/08/2017, 23:20
Φιλαράκι κάποιος μοντερνος φιλόσοφος κάποτε είπε: Οι άνδρες αγοράζουν για δύο λόγους μία μοτοσυκλέτα. Είτε επειδή δεν έχουνε μια γυναικα στο σπίτι είτε απλα ....επειδη έχουν ηδη μία! Αγόρασε λοιπον ότι μηχανη γουσταρεις χωρίς όμως να ξοδεύτεις πολυ γιατι πιθανον να το επαναλαβεις στο μέλλον . Για τους περίσοτερους απο εμάς μια μοτοσυκλέτα είναι σαν μια σύζυγός. Ερχεται κάποια στιγμή που την βαριέσαι όσο καλή και αν είναι...

brundle
13/11/2019, 17:42
Η καλύτερη συμβουλη του reyes! Αυτο εκανα και εγω, και πλεον ξυπναω καθε μερα και ανυπομονώ να καβαλησω. Απο TDR80 πηγα στο MT07 ενω οσους ρωταγα με θεωρουσαν τρελο αλλα ηξερα κατά βάθος οτι αυτο θελω. Για μενα πρωτο και πιο σημαντικό ειναι να την γουστάρεις εμφανισιακά, αλλα δεν ειναι ολοι με αυτα τα μυαλα. Ο καθένας διαφερει στο θεμα μηχανης.

extisatokat
13/11/2019, 18:04
διαχρονικη συμβουλη μετα απο δυο χρονια και κατι:lol:

νεοσσός
13/11/2019, 19:43
Μπήκα στο νήμα μόνο για να δω αν έχει απαντήσει μονολεκτικά ο Blitzer "Όχι.". :lol:

viper1
13/11/2019, 19:58
Το έκοψε το μηχανάκι (Και το moto.gr) η πεθερά

doctor_john
13/11/2019, 23:34
Λοιπόν, επειδή δεν στα λένε, θα στα πώ εγώ να σε σώσω. :lol:

Μοτοσυκλέτα και 5-10km είναι ζημιά, σε όλα.

Εφόσον κατανοείς πως οδηγώντας δίκυκλο δεν έχεις την επιλογή να εκφράσεις θυμό, αγανάκτηση κ.λπ., διάλεξε τις τρείς
μοτοσυκλέτες που σε ενθουσιάζουν. Πήγαινε στον μηχανικό που θέλεις να έχεις και ρώτησε τον αν αναλαμβάνει κάποια απο αυτές.

Πρόσεξε, όχι ποια του αρέσει, ποια μοιάζει μοΔέρνα ή ποια φαντάζεται ότι θα βγάλει θέματα. Ξεκάθαρη ερώτηση.
Σε αυτή την συνάντηση εσύ θα μάθεις αν θα έχεις υποστήριξη χωρίς θέματα και αυτός αν θα έχει ενοχλητικό για πελάτη.
Απέφυγε να του πείς τι πιστεύεις ή τι θες να κάνεις. Θα του προκαλέσεις φυσιολογικά, την ευθύνη να σε οδηγήσει έτσι ώστε
να είσαι καλυμένος για αυτά.
Εσύ όμως ακόμα δεν γνωρίζεις πως θα σε οδηγήσει, απλά είσαι ενθουσιασμένος. Θα τα πείτε άλλη φορά :cool:

υγ: αν σου πεί και τις τρείς να πάρεις το Benelli :a30: