View Full Version : Αμπελαλέ!
Vstrommer71
19/07/2017, 13:27
Μια φωτο,χιλιες λεξεις!
386752
Απο τις κορυφαιες,αν οχι η κορυφαια,μαζωξη του φορουμ...
Κοιταζοντας το ταπεινο Leadακι μου(οτι μου εμεινε κληρονομια απο την συγχωρεμενη την γυναικα μου..) κι οντας αμηχανος απο το 2011
αναρρωτιεμαι...
...Ρε Μανο γιατι βιαστηκες να φυγεις?
...Τανασ' που εισαι ρε ψυχη?Το ΧΤ τελικα εκεινο φυτρωσε στο γκρεμι?
...Βασιλη και Θοδωρα σας βλεπω μου φαινεται αραια και που στο φορουμ...
...gixxeropap σας εφαγαν οι παλιοασφαλτοι και σας σαγηνευσαν μακρια απο τα χωματα χαχα!
...Χρηστο (παλιοζλαπ' που λενε και στο χωριο) ελπιζω να εισαι καλα,αισθητη η απουσια σου απο εδω μεσα...
...ΠαλιανθρωπΑ σ'αγαπαω!:blush:
...Τραπεζικος,Φροντιστηριας,Αντρεας και Uriah σας νοσταλγω!
...Σπυρο χρονια και ζαμανια να σ'ακουσω
...Στεργιο τα γνωστα,ειμαστε ετοιμοι για την οργανωση της χοντριμ τιμ adventures!
...Γιαννη το'χεις ακομη το 950 ωρε?
...NikOs και Πανουργιας ειστε lost in space,ελπιζω να ειστε καλα
...Χρηστος ο επανω σειρα,νομιζω καπου πρεπει να εχουμε παει βολτα μαζι με καποιο γκρουπακι του Σπανου μΕ φαινεται
...Τσιου καλα εσυ νοικοκυρευτηκες,εγινες σοβαρος επιχειρηματιας κι εχασες την υπεροχη μαλλουρα της φωτο:lol:
Και τελικα ο κυριος τερμα πανω δεξια ονοματι Βελζεβουλης να θυμαται μια και μονο συμβουλη: ΓΚΑΑΑΑΖΖΖΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
Σημερα ειχα λιγο καιρο και ανεσυρα μερικες αξεχαστες εικονες και παρεες.Κι οπως παντα οι αναμνησεις ειναι και ευχαριστες για τις
ωραιες στιγμες,τα γελια και τον ανεπαναληπτο χαβαλε που ειχα την τυχη να ζησω με ολους σας.Αλλα και λυπη,για τον Μανο,αλλα και τον
Νωντα κι αλλα παιδια που εφυγαν για εκει ψηλα...
Και σαν αλλη Αλιφερη
Σας Αγαπω!
(Στειλτε και κανα τσιπουρο οβερ!)
το παλιό πασόκ μοτό το ορθόδοξο
Πραγματικα απο τις κορυφαιες αν οχι η κορυφαια!!!
harris_x
19/07/2017, 14:17
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
:beer::beer:
Πρέπει να κανονιστεί μία Άγραφα. Ο παλιάνθρωπας να έρθει με Σαξόραλο, να είναι ο Χρήστος και η Ντρούνα, η Ειρήνη, ο κουτσός, ο ταχυδρόμος, ο κορντιξ, ο Στέργιος , ο Τζίμης, ο Τανάς, ο Ντοντοκ, ο Θωμούκος, ο Χιπ, ο πρόεδρας, ο Μπαρτούλης και όοοολα τα καλά παιδάκια.
SHOOTER045
19/07/2017, 16:12
Πρέπει να κανονιστεί μία Άγραφα. Ο παλιάνθρωπας να έρθει με Σαξόραλο, να είναι ο Χρήστος και η Ντρούνα, η Ειρήνη, ο κουτσός, ο ταχυδρόμος, ο κορντιξ, ο Στέργιος , ο Τζίμης, ο Τανάς, ο Ντοντοκ, ο Θωμούκος, ο Χιπ, ο πρόεδρας, ο Μπαρτούλης και όοοολα τα καλά παιδάκια.
Ο ντοντοκ έχει super TENERE 750
Και ενα van van.
Mε ποιο απο τα δύο να έρθει?
Κάπου είχα ένα video από Αγράφων με όλες τις γνωστές μπύρες μέσα. Θοδωρής λαμβάνει;
Αν ο DODOK δε μου βρει VOR για σιγουρα αποτελεσματα εγω θα δωθω ολοκληρωτικα και μονο στον oldman! :bawl:
Αν ο DODOK δε μου βρει VOR για σιγουρα αποτελεσματα εγω θα δωθω ολοκληρωτικα και μονο στον oldman! :bawl:
Δε θα σου κάτσει ο Αντωνακης. Έχει να προσέχει τη μικρή Λουλούδια.
Τα χω ολα κανονισμενα! Ειμαι ηδη το μηλον της εριδος να ξες :lol:
Τα χω ολα κανονισμενα! Ειμαι ηδη το μηλον της εριδος να ξες :lol:
Παρτουζα λέγεται αυτό Τροπή και γίνεται και με τσίπουρο, οχι μόνο με ουρά.
:lol:
Παρτουζα λέγεται αυτό Τροπή και γίνεται και με τσίπουρο, οχι μόνο με ουρά.
Ειμεθα open minded περσονες και ανοιχτοι σε προτασεις! :lol:
Μετά από πρόσφατες δημοσιεύσεις οπτικού υλικού που ο παλιάνθρωπας κοιτάζει λάγνα τον αμάνικο εν μέσω μπυρο-κατάνυξης , μην παίρνεις και όρκο.
:D
Μετά από πρόσφατες δημοσιεύσεις οπτικού υλικού που ο παλιάνθρωπας κοιτάζει λάγνα τον αμάνικο εν μέσω μπυρο-κατάνυξης , μην παίρνεις και όρκο.
:D
;):p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
19/07/2017, 16:46
Μια φωτο,χιλιες λεξεις!
386752
Απο τις κορυφαιες,αν οχι η κορυφαια,μαζωξη του φορουμ...
Κοιταζοντας το ταπεινο Leadακι μου(οτι μου εμεινε κληρονομια απο την συγχωρεμενη την γυναικα μου..) κι οντας αμηχανος απο το 2011
αναρρωτιεμαι...
...Ρε Μανο γιατι βιαστηκες να φυγεις?
...Τανασ' που εισαι ρε ψυχη?Το ΧΤ τελικα εκεινο φυτρωσε στο γκρεμι?
...Βασιλη και Θοδωρα σας βλεπω μου φαινεται αραια και που στο φορουμ...
...gixxeropap σας εφαγαν οι παλιοασφαλτοι και σας σαγηνευσαν μακρια απο τα χωματα χαχα!
...Χρηστο (παλιοζλαπ' που λενε και στο χωριο) ελπιζω να εισαι καλα,αισθητη η απουσια σου απο εδω μεσα...
...ΠαλιανθρωπΑ σ'αγαπαω!:blush:
...Τραπεζικος,Φροντιστηριας,Αντρεας και Uriah σας νοσταλγω!
...Σπυρο χρονια και ζαμανια να σ'ακουσω
...Στεργιο τα γνωστα,ειμαστε ετοιμοι για την οργανωση της χοντριμ τιμ adventures!
...Γιαννη το'χεις ακομη το 950 ωρε?
...NikOs και Πανουργιας ειστε lost in space,ελπιζω να ειστε καλα
...Χρηστος ο επανω σειρα,νομιζω καπου πρεπει να εχουμε παει βολτα μαζι με καποιο γκρουπακι του Σπανου μΕ φαινεται
...Τσιου καλα εσυ νοικοκυρευτηκες,εγινες σοβαρος επιχειρηματιας κι εχασες την υπεροχη μαλλουρα της φωτο:lol:
Και τελικα ο κυριος τερμα πανω δεξια ονοματι Βελζεβουλης να θυμαται μια και μονο συμβουλη: ΓΚΑΑΑΑΖΖΖΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
Σημερα ειχα λιγο καιρο και ανεσυρα μερικες αξεχαστες εικονες και παρεες.Κι οπως παντα οι αναμνησεις ειναι και ευχαριστες για τις
ωραιες στιγμες,τα γελια και τον ανεπαναληπτο χαβαλε που ειχα την τυχη να ζησω με ολους σας.Αλλα και λυπη,για τον Μανο,αλλα και τον
Νωντα κι αλλα παιδια που εφυγαν για εκει ψηλα...
Και σαν αλλη Αλιφερη
Σας Αγαπω!
(Στειλτε και κανα τσιπουρο οβερ!)
Καταθεση ψυχης...
Vstrommer71
19/07/2017, 18:42
Ο Dodok να ερθει με το van van κι εγω με το HRC Lead 110 μου.Τα σοβαρα οχηματα προηγουνται!
Το βρήκα και το έριξα και στο group του Moto.Gr στο fcb
https://www.facebook.com/dodokk/videos/10207570577850498/
Dodok edessa
20/07/2017, 08:02
ρε καθαρματα ......χαθηκαμε ρεεεεεεε ...τα μαλλια γκριζαρανε ...τα δικα σας βασικα γιατι τα δικα μου ειναι σαν της ραπουνζελ!!!!χαχαχαχααχ
οντως τα καλυτερα μας χρονια απο τις καλυτερες παρεες με τα καλυτερα παιδια .....
Αν ...λεω αν...καποιος κανονισει ενα ομορφο ρομαντικο 4ημερο αγραφα μερια εγω ειμαι μεσα με τα μπουνια ....και θα ερθω με το ποδηλατο γιατι με σας τους παππουδες που εμπλεξα μαλλον θα κανετε κοντρες με τα πι σας !!!:lol::D
Αντε μιχαλη και γιαννη βγαλτε χαρτες !!!
Και που σται ...η παρεα του ΜΟΤΟ.gr απο Εδεσσα μεγαλωνει!!! :beer::beer:
ρε καθαρματα ......χαθηκαμε ρεεεεεεε ...τα μαλλια γκριζαρανε ...τα δικα σας βασικα γιατι τα δικα μου ειναι σαν της ραπουνζελ!!!!χαχαχαχααχ
οντως τα καλυτερα μας χρονια απο τις καλυτερες παρεες με τα καλυτερα παιδια .....
Αν ...λεω αν...καποιος κανονισει ενα ομορφο ρομαντικο 4ημερο αγραφα μερια εγω ειμαι μεσα με τα μπουνια ....και θα ερθω με το ποδηλατο γιατι με σας τους παππουδες που εμπλεξα μαλλον θα κανετε κοντρες με τα πι σας !!!:lol::D
Αντε μιχαλη και γιαννη βγαλτε χαρτες !!!
Και που σται ...η παρεα του ΜΟΤΟ.gr απο Εδεσσα μεγαλωνει!!! :beer::beer:
δώσε πόνο!! Να δω τον Θωμά με ποδήλατο και τον Παλιάνθωπα με Πι και τι στον κόσμο.
Dodok edessa
20/07/2017, 09:21
δώσε πόνο!! Να δω τον Θωμά με ποδήλατο και τον Παλιάνθωπα με Πι και τι στον κόσμο.
:lol::D:lol: Χωρις σελα ...εχει στρωσει κωλαρακι !!!:lol::lol:
Τον έστρωσε η γυναίκα??
:bawl:
Vstrommer71
20/07/2017, 10:46
Τον έστρωσε η γυναίκα??
Οχι τιποτα αλλο,χασαμε τον γαμπρο Αγραφων με το ασπρο Υποκαμισο.Τα καλυτερα παλλικαρια μας τα παντρευουνε:lol:
Οχι τιποτα αλλο,χασαμε τον γαμπρο Αγραφων με το ασπρο Υποκαμισο.Τα καλυτερα παλλικαρια μας τα παντρευουνε:lol:
Το θυμάσαι το υποκάμισο το άσπρο μετά τα τσίπουρα το βράδυ που πήγαινε προς τη σκηνή αλλά τελικά βρέθηκε σε μια ρεματιά, πως έγινε; Άσε που το ροχαλητό του παίζει να ακουγόταν στη Νότια Απχαζία
:lol: :lol:
Α ρε πούστη, ωραίες παρέες.
Stergios69
20/07/2017, 10:59
:a33:
TOMASKTM
20/07/2017, 11:17
κουφαλιιιιιιιιιιιιιιιιιίτσεςςςς... :wave2::wave2::wave2:
Το θυμάσαι το υποκάμισο το άσπρο μετά τα τσίπουρα το βράδυ που πήγαινε προς τη σκηνή αλλά τελικά βρέθηκε σε μια ρεματιά, πως έγινε; Άσε που το ροχαλητό του παίζει να ακουγόταν στη Νότια Απχαζία
:lol: :lol:
Α ρε πούστη, ωραίες παρέες.
Άνετα μπέρδευες τον ήχο με ενός John Deer χιλίων ίππων. Δεν πρέπει να κοιμήθηκε κανείς εκείνο το βράδυ. Άσε που κάθε τρεις και λίγο χανόταν από την παρέα. Πήγαινε να απομονωθεί για να μιλήσει με το αίσθημα.
:moutza::roflmao:
Vstrommer71
20/07/2017, 11:42
Το θυμάσαι το υποκάμισο το άσπρο μετά τα τσίπουρα το βράδυ που πήγαινε προς τη σκηνή αλλά τελικά βρέθηκε σε μια ρεματιά, πως έγινε;
Κρυβε λογια,παντρεμενος ανθρωπος ειναι
386803
Vstrommer71
20/07/2017, 11:44
Άνετα μπέρδευες τον ήχο με ενός John Deer χιλίων ίππων. Δεν πρέπει να κοιμήθηκε κανείς εκείνο το βράδυ. Άσε που κάθε τρεις και λίγο χανόταν από την παρέα. Πήγαινε να απομονωθεί για να μιλήσει με το αίσθημα.
:moutza::roflmao:
Ασε που παγκοσμιως η επιστημη δεν εχει ξαναδει κουνουπιερα-τουλι να ροχαλιζει σαν αρκουδα!:D
SHOOTER045
20/07/2017, 12:33
Κρυβε λογια,παντρεμενος ανθρωπος ειναι
386803
Δεν μπαίνει στο ΜΟΤΟ το έτερον του.
Χωσε άφοβα...
Vstrommer71
20/07/2017, 12:43
Δεν μπαίνει στο ΜΟΤΟ το έτερον του.
Χωσε άφοβα...
Mε τις γυναικες ποτέ δεν εισαι σιγουρος.Ξερεις τι ωραια που θυμουνται οτι πριν 1833 μερες δεν της ειχες πει σ'αγαπω και το θυμαται ακομη?
Μην αρχισουμε κανα σηριαλ του τυπου να ρωταει η γυναικα ερωτησεις του τυπου ποιοι ειναι αυτοι στις φωτογραφιες κι αν τα πινατε στα βουνα,γιατι καηκαμε!:blush:
......
Και που σται ......
...εχει στρωσει κωλαρακι !!!
.......Τα καλυτερα παλλικαρια μας τα παντρευουνε......
.....Α ρε πούστη.....
Mε τις γυναικες ποτέ δεν εισαι σιγουρος.........
:lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed:
:lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed:
ένα παιδί από το χωριό, δεν το ξέρεις