PDA

View Full Version : Προετοιμασία Grab the flag Rijeka 2017

sapila racing
19/07/2017, 19:27
Μετα την μεγάλη επιτυχία :p που είχαμε το 2014 θα ξαναπάμε φέτος να τρέξουμε με τα κλασσικά στο Grab the Flag στην Rijeka.
Οποιος δεν είχε διαβάσει τις περιπέτειές μας τότε, είναι εδω
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142794&highlight=rijeka
Οποιος θέλει να μάθει τι είναι το Grab the Flag είναι εδω:
http://www.grabtheflag.de/english/

Οταν γυρίσαμε τον Σεπτέμβρη του 14 λέγαμε και του χρόνου καλά ναμαστε να ξαναπάμε κλπ, ε μετά απο 3 χρόνια θα το ξανακάνουμε αν και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.
Η ομάδα αυτη την φορά θα ειναι μεγαλύτερη αφού εκτός απο εμένα και τον Δημήτρη (binis_racing) θα έχουμε και παρέα τον Νίκο (ΣΟΚΙΝ) που θα μας βοηθάει.
Επίσης ο Δημήτρης εκτός απο το Pantah που είχε και τότε θα έχει και το Ducati 350 desmo, κι εγώ αντί για το BMW θα είμαι με το Ducati Pantah 600 που αγόρασα το 2015 και είναι πολύ ωραίο μηχανάκι για τέτοια κόλπα αν και είναι τελείως original.

To πανέμορφο κοκκινο/μπλε Pantah του Δημήτρη το έχετε δεί απ το 14, οπότε βαζω προς το παρόν μια ωραία φωτό απο Classic Trackday της Λέσχης μας στα Μέγαρα με εμένα με το Pantah 600 μου και τον Δημητρη απο πίσω με το 350 desmo.

Εδώ θα γράφω τα της προετοιμασίας μας μέχρι να φύγουμε τον Σεπτέμβρη. :beer:

Μπορείτε να γραφετε, αλλά μην ξεφύγει απ το θέμα. :beer:

buckley
19/07/2017, 21:31
Επιτέλους ένα θέμα για να ξεκολλήσουν τα ποστ με τα κλασικά...

amyroukai
20/07/2017, 07:41
Καλή επιτυχία να έχετε :)

Sapadak
20/07/2017, 12:49
Καλό το grab the flag, αλλά να πάτε και μια βόλτα απο τη Rijeka :D

Ζηλεύω :)

sapila racing
20/07/2017, 16:43
Επιτέλους ένα θέμα για να ξεκολλήσουν τα ποστ με τα κλασικά...

Καλή επιτυχία να έχετε :)

Καλό το grab the flag, αλλά να πάτε και μια βόλτα απο τη Rijeka :D

Ζηλεύω :)

Να στε καλά μάγκες! :beer:

Λοιπόν στα της προετοιμασίας τώρα. Κατ αρχήν κι εγώ κι ο Δημήτρης μετά το προηγούμενο επεισόδιο είχαμε φτιάξει λίστες με το τί θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας που δεν το είχαμε την 1η φορά.

H δική μου λέει τα παρακάτω:

Αερόθερμο
Τρυπανι και ουπα/βίδες/γαντζοι για την ασφαλτο
Ρολόι τοίχου
Πορτατίφ/Σποτ 220V
Nερο Εμφιαλωμένο
Φορτιστής Μπαταρίας
Μπαλαντεζα

Φυσικά θα προστεθούν κι άλλα τώρα.

Και μόνο το 1ο να είχαμε την 1η φορά (το αερόθερμο!) θα ήμασταν πολύ καλύτερα αφού το δαγκώσαμε άσχημα τότε.
Το τρυπάνι/ούπα κλπ είναι για να βάλουμε διάφορα αναγκαία στηρίγματα στο έδαφος για τέντες κλπ, όλοι έτσι έκαναν.
Το ρολόι τοίχου χρειάζεται για να το έχεις σε ενα καλό σημείο και να βλέπεις εύκολα την ώρα χωρίς καν να φοράς ρολόι.Τα session είναι ανά 20λεπτο για κάθε γκρούπ (αργοί/μεσαίοι/γρήγοροι) και πρέπει να είσαι πάντα on time.
Δεν έχει ανακοίνωση του τύπου το μπλε γκρούπ στην έξοδο των πίτς σε 5 λεπτα! Η κι αν έχει δεν ακούγεται εκεί που είμαστε, άσε που είναι όλα στα Γερμανικά.
Σε νερό πληρώσαμε τότε περισσότερα κι από τους καφέδες καθώς είναι πανάκριβα, θα έχουμε λοιπόν μαζί μας.
Αφού ξέρουμε οτι εχει παροχές 220V μπορούμε να έχουμε φώτα, μπαλαντέζες, φορτιστές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς οτι θα χρειαστείς.

Μετά ο καθένας μας κάνει την προετοιμασία του και τα συζητάμε και μαζί βέβαια εδώ και 3 χρόνια που σχεδιάζουμε πως θα ξαναπάμε!
O Δημήτρης πχ τώρα έχει λύσει το Pantah του με σκοπό να το κάνει ακόμα πιο γρήγορο, κι επίσης έχει πάρει άλλους τροχούς με μικρότερο βάρος και μεγαλύτερο φάρδος, θα βάλει λέει αλλο πηρούνι, λάστιχα κλπ.
Στο 350 άλλαξε χάρτες, άλλαξε εκκεντροφόρους, επέμεινε πολύ και δικαιώθηκε αφού στο τελευταίο Classic TD στα Megara το μηχανάκι πήγαινε σφαίρα και πέρναγε πχ το SR500 μου σαν σταματημένο.
Επίσης έχει πάρει ψυγειάκι 220V, έχει φτιάξει μίζα δαπέδου που θα πάθετε πλάκα (πρέπει να την βγάλω φωτό), θα πάρει λέει και πλαινή τέντα για Transit το και γενικώς έχει ανεβάσει το επίπεδο!

Εγώ από την άλλη έχω πιο συντηρητική προσέγγιση, αφού βέβαια πρώτα αγόρασα ολόκληρη μοτοσυκλέτα η οποία ήθελε κι αρκετά ακόμα χρήματα για να γίνει σωστή, αφού καθόταν ακινητοποιημένη για πολλά χρόνια.
Τώρα συνειδητοποιώ οτι πρέπει να φτιάξω κι ενα thread γι αυτήν την μοτοσυκλέτα και θα το κάνω σύντομα, μια που είχε και μπέρδεμα η υπόθεση της αγοράς της. Πάντως δεν έκανα ανακατασκευή, δεν χρειαζόταν κιόλας πραγματική ανακατασκευή αλλά κάποιες επισκευές και την εύρεση ανταλλακτικών που έλειπαν τελείως. Τις εργασίες τις ανέλαβε ο Δημήτρης που είναι και ειδικός στα Ducati κι εγώ το παρέλαβα έτοιμο.

Εγώ λοιπόν θα βγάλω κάποια πράγματα να ελαφρύνει, όπως φώτα, φλας, πίσω φτερό, κεντρικό σταντ (υποχρεωτικά βγαίνει αυτό), μια δανεική πιο ελαφριά μπαταρία, και αν τα καταφέρω θα του βάλω κι ένα καλύτερο ζευγάρι αμορτισέρ από τα Koni του SR500 που του κάνουν μια χαρά πάντως.
Επίσης χρειάζεται δοχείο για τις αναθυμιάσεις χωρητικότητας τουλάχιστον 500ml και συρματασφαλίσεις στις τάπες πλήρωσης/κένωσης λαδιών.
Κάπου εκεί όμως τελειώνουν και οι αλλαγές στο μηχανάκι για μένα.

Αυτά για τώρα, θα επανέλθω. :beer:

7Tolis
20/07/2017, 17:28
Το κοντέρ θα δουλεύει αυτή τη φορά;

karellen
20/07/2017, 17:59
Αυτά για τώρα, θα επανέλθω. :beer:

Δώσε πόνο Άρη!
Καλή επιτυχία!

sapila racing
20/07/2017, 18:46
Το κοντέρ θα δουλεύει αυτή τη φορά;

Το δικό μου δούλευε την προηγούμενη φορά, BMW ηταν το μηχανακι άλλωστε! :D
Απλά δεν το έπαιρνε η κάμερα. Του Pantah δεν δούλευε γιατί είχε βγάλει την ντίζα επίτηδες.
Τωρα για φέτος τι να σου πω, θα δείξει! Στο Pantah μου η ντίζα του στροφομέτρου είχε ενα θέμα, αλλά είναι ΟΚ τώρα. Βασικά το κοντέρ δεν χρειάζεται, είναι ωραίο στα video όμως. :p
Πήρα και καινούρια μπαταρία για την gopro μετά απο 5 χρόνια γιατί στο τελευταίο rally με τους κλασσικούς, ενα video τράβηξε περίπου 20 λεπτά και τέλος.
:beer:

Δώσε πόνο Άρη!
Καλή επιτυχία!

Ευχαριστούμε Νίκο! :beer:

Sapadak
20/07/2017, 18:49
Πότε είναι φέτο?

Με μια γρήγορη δε το βρήκα στο σαιτ τους

εδιτ
Τώρα είδα που λες Σεπτ.

Σβήσε με :)

sapila racing
20/07/2017, 18:58
Πότε είναι φέτο?

Με μια γρήγορη δε το βρήκα στο σαιτ τους

εδιτ
Τώρα είδα που λες Σεπτ.

Σβήσε με :)

25 – 27 Sept. Rijeka / Croatia with Endurance
δεν σε σβήνω! :D Επρεπε να το είχα γράψει.

Το έχουμε σκοπό να παμε μια βόλτα Rijeka αντί μόνο να περνάμε και να διασχίζουμε την πόλη πηγαίνοντας και φεύγοντας.
Δεν είναι εύκολο όμως, δεν είναι δίπλα και θα είμαστε τελειωμένοι απο δυνάμεις στο τελείωμα κάθε μέρας σίγουρα.
Ισως έχουμε περισσότερο χρόνο όμως αφού δεν ξαναπάμε το Ηγουμενίτσα - Βενετία με τίποτα. Θα παμε Ανκόνα και θα φτάσουμε πιο γρήγορα.

filipp0s
21/07/2017, 07:07
Άντε με το καλό! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

byron
21/07/2017, 07:15
Super!!! :beer: :beer: :beer:

tsirvoulis
21/07/2017, 08:37
Άρη

ότι θέλεις και μπορώ να βοηθήσω μου λες!
φορτιστή μπαταρίας αν δεν έχεις, σου χορηγώ εγώ έναν που περισσεύει.
σας εύχομαι να το ευχαριστηθείτε όπως την προηγουμένη φορά και ακόμη περισσότερο !!!

Πέτρος

harris_x
21/07/2017, 09:08
Αυτά είναι!!!

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία!

:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

RaGe_Raptor
21/07/2017, 09:15
Πάντα τέτοια! :beer:

sapila racing
21/07/2017, 12:06
Άντε με το καλό! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Super!!! :beer: :beer: :beer:

Άρη

ότι θέλεις και μπορώ να βοηθήσω μου λες!
φορτιστή μπαταρίας αν δεν έχεις, σου χορηγώ εγώ έναν που περισσεύει.
σας εύχομαι να το ευχαριστηθείτε όπως την προηγουμένη φορά και ακόμη περισσότερο !!!

Πέτρος

Αυτά είναι!!!

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία!

:beer::beer::beer::beer::beer:

Πάντα τέτοια! :beer:

Ευχαριστούμε πολύ! :beer:

STOYBI
21/07/2017, 12:25
Ωραια πραγματα...!!! :beer::beer: :D

BLiTzER
21/07/2017, 12:56
Καλό ταξίδι και καλές επιτυχίες. ^^

ionized
21/07/2017, 13:49
μπραβο ρε παιδια σας ζηλευω!!καλη επιτυχια με το καλο να πατε και να ερθετε!
αν κατι μπορουμε να κανουμε και εμεις να βοηθησουμε γραψτο εδω!:beer:

Bladerunner
21/07/2017, 14:32
Καλή διασκέδαση Άρη!

ggs
21/07/2017, 14:37
Άρη, να το χαρείτε όπως την προηγούμενη φορά και ακόμα περισσότερο!!!:beer::beer::beer:

el-Gatto
21/07/2017, 14:38
Kαλά να περάσετε :beer: κι όλους να τους περάσετε :D (γκρήκ σουβλάκι στάϊλ) :lol:

sapila racing
21/07/2017, 15:06
Ευχαριστούμε για τις ευχές, καλά θα περάσουμε, αλλά δεν θα τους περάσουμε, ούτε σουβλάκι, ούτε κεμπαπ! Απλά δεν θα είμαστε και τελευταίοι, ελπίζω δηλαδή!
Οπως θα θυμάστε το επίπεδο είναι πολύ ψηλό, κι εκτός αυτού στην κατηγορίας 750 που όλα είναι racing με 600 τελείως νορμάλ δεν περιμένεις και πολλά ούτως ή άλλως ακόμα και ο πιο γρήγορος να είσαι.
Υπ όψιν οτι η πίστα της rijeka ξαναστρώνεται τωρα με άσφαλτο για πρώτη φορά μετά από to 1978 που κατασκευάστηκε!

Εκτός απο τους αγώνες κάθε κατηγορίας, θα τρέξουμε και πάλι στον 2ωρο αγώνα endurance παρέα με τον Δημήτρη, αλλά αυτή την φορά ο καθένας θα τρέχει με την δική του μοτοσυκλέτα και ο βοηθός μας ο Νίκος απλά θα βγάζει τον σένσορα απο την μια μοτο, θα τον βάζει στην άλλη που ήδη θα είναι έτοιμη να φύγει και θα κερδίσουμε πολύ χρόνο.
Την άλλη φορά ήμασταν οι μόνοι που τρέχαμε με την ίδια μοτο, και αναγκαστικά βάζαμε και βενζίνη σε καθε 2η αλλαγή οδηγού κλπ.

sapila racing
21/07/2017, 15:10
Καλό ταξίδι και καλές επιτυχίες. ^^

μπραβο ρε παιδια σας ζηλευω!!καλη επιτυχια με το καλο να πατε και να ερθετε!

Καλή διασκέδαση Άρη!

Άρη, να το χαρείτε όπως την προηγούμενη φορά και ακόμα περισσότερο!!!:beer::beer::beer:

Kαλά να περάσετε :beer: κι όλους να τους περάσετε :D (γκρήκ σουβλάκι στάϊλ) :lol:

Ευχαριστούμε όλους! Ετσι με τόσο κόσμο να λεει καλά λόγια γι αυτην την προσπάθεια ανεβαίνει και το ηθικό! :beer: :beer:
Μην νομίσει κανείς οτι είναι εύκολο το εγχείρημα για εμας, 3 χρόνια τωρα το παλεύουμε!

Θα πάρουμε μαζί και τσίπουρο μπας και τους ποτίσουμε μερικούς και τους περνάμε μετά! :bawl:

George_M.
21/07/2017, 20:14
ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μας ξαναδωσετε εικονες κ αρωματα απο αυτην την ξεχωριστη μοτο-εκδηλωση!:beer:

teogtp
21/07/2017, 20:21
Ω ω ω ω ρε γούστα που θα βγουν!

tzimidis
21/07/2017, 21:13

το αυτό.

Υ.Γ. γιατί όχι βενετία?

Bob_o_mastoras
21/07/2017, 22:02
Καλη επιτυχια και το σημαντικοτερο καλη διασκεδαση!!!! :beer:

υ.γ. Το thread απο το προηγουμενο Rijeka ηταν καταπληκτικο και ειδικα οι φωτογραφιες ηταν jaw dropping αγγλιστι.

taisteal
21/07/2017, 23:02
Ωραίοι!!
Καλή επιτυχία

:beer::beer::beer:

Triathlon 7
22/07/2017, 00:24
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

:a014:

Meni0s
22/07/2017, 02:21
Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να πάτε και να γυρίσετε με τις πιο όμορφες εμπειρίες!!!

bulmont
22/07/2017, 07:46
........ Απλά δεν θα είμαστε και τελευταίοι,......

Οποια κι' αν είναι η θέση σας στην κατάταξη, σας εύχομαι να το ευχαριστηθήτε όσο
περισσότερο γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer::beer:

turist
22/07/2017, 11:34
Θέλουμε φωτογραφίες και βίντεο.

astroman76
22/07/2017, 11:57
Καλα να περασετε και φωτος. 88ρια μπορουν να τρεξουν?

sapila racing
22/07/2017, 12:39
Ω ω ω ω ρε γούστα που θα βγουν!

Σίγουρα πράματα!

το αυτό.

Υ.Γ. γιατί όχι βενετία?

Γιατί κάνει πανω απο 24 ώρες, τα καραβια είναι μονο για φορτηγα και οι επβάτες για ενέσεις!

Καλη επιτυχια και το σημαντικοτερο καλη διασκεδαση!!!! :beer:

υ.γ. Το thread απο το προηγουμενο Rijeka ηταν καταπληκτικο και ειδικα οι φωτογραφιες ηταν jaw dropping αγγλιστι.

Ετσι θα είναι πάλι!

Ωραίοι!!
Καλή επιτυχία

Και μόνο που θα πάμε παλι, επιτυχία είναι!

:a014:

sapila racing
22/07/2017, 12:43
Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να πάτε και να γυρίσετε με τις πιο όμορφες εμπειρίες!!!

Ευχαριστούμε. Οι ευχές απο USA πιάνουν καλύτερα!

Οποια κι' αν είναι η θέση σας στην κατάταξη, σας εύχομαι να το ευχαριστηθήτε όσο
περισσότερο γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτός είναι ο σκοπός!

Θέλουμε φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτό εννοείται. Και μαλιστα τώρα που θα είμαστε 3 θα είναι ακόμα καλύτερα!

Καλα να περασετε και φωτος. 88ρια μπορουν να τρεξουν?

Thanks! :wave2:
88ρια όχι, μέχρι 1982-83 κι αυτά κανονικά μόνο στην open κατηγορία.

virus
22/07/2017, 15:10
Ωωωω τολμησατε κοντρα σε καθε αντιξοοτητα. Ευχομαι να περασετε θεικα κι ανεπαναληπτα !!!!!!!!!!

sapila racing
23/07/2017, 17:32
Ωωωω τολμησατε κοντρα σε καθε αντιξοοτητα. Ευχομαι να περασετε θεικα κι ανεπαναληπτα !!!!!!!!!!

Ετσι ακριβώς, με υποχωρήσεις βέβαια σε άλλους τομείς. Ευχαριστούμε!!

devil's animal
23/07/2017, 18:29
καλα να περασετε και καλη επιτυχια μαγκες...

cosgili
23/07/2017, 19:27
Μπράβο ρε Άρη. Να περάσετε τέλεια, να το ευχαριστηθείτε και να γυρίσετε πίσω χωρίς απρόοπτα! Αναμένουμε ντοκουμέντα από προετοιμασία και αγώνες!!!!

vaska
24/07/2017, 08:28
Εγώ δεν θα ευχηθώ το τυπικό "καλή επιτυχία" α) γιατί το θεωρώ δεδομένο β) γιατί για μένα επιτυχία είναι και μόνο που καταφέρνετε να συμμετάσχετε

Εγώ θα ευχηθώ από καρδιάς "καλά να περάσετε και να το διασκεδάσετε όσο δεν πάει". Να γυρίσετε πίσω λιωμένοι από την κούραση αλλά με ένα χαμόγελο ο καθένας από το ένα αυτί στο άλλο.

Μένουμε συντονισμένοι........

sapila racing
24/07/2017, 08:51
καλα να περασετε και καλη επιτυχια μαγκες...

Μπράβο ρε Άρη. Να περάσετε τέλεια, να το ευχαριστηθείτε και να γυρίσετε πίσω χωρίς απρόοπτα! Αναμένουμε ντοκουμέντα από προετοιμασία και αγώνες!!!!

Εγώ δεν θα ευχηθώ το τυπικό "καλή επιτυχία" α) γιατί το θεωρώ δεδομένο β) γιατί για μένα επιτυχία είναι και μόνο που καταφέρνετε να συμμετάσχετε

Εγώ θα ευχηθώ από καρδιάς "καλά να περάσετε και να το διασκεδάσετε όσο δεν πάει". Να γυρίσετε πίσω λιωμένοι από την κούραση αλλά με ένα χαμόγελο ο καθένας από το ένα αυτί στο άλλο.

Μένουμε συντονισμένοι........

Ναστε καλά, μας φτιάχνουν οι απαντήσεις σας! Εμένα τουλάχιστον. :lol:

Πρέπει οπωσδήποτε να βγάλω φωτό τα μηχανάκια, καθώς και την επιδαπέδια μίζα που έφτιαξε ο τρελοducataκιας.

LOUKILOUK
24/07/2017, 09:26
Άιντε μπράβο, τέτοια νήματα είναι λίγα δυστυχώς αλλά επιτέλους θα έχουμε κάτι να περιμένουμε. Σούπερ θα περάσετε, περιμένουμε φωτό και από την προετοιμασία...
Προσωπικά τρελαίνομαι για ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες...που ξέρω οτί τις έχεις...
Καλή επιτυχία

buckley
24/07/2017, 10:03
Άιντε μπράβο, τέτοια νήματα είναι λίγα δυστυχώς αλλά επιτέλους θα έχουμε κάτι να περιμένουμε. Σούπερ θα περάσετε, περιμένουμε φωτό και από την προετοιμασία...
Προσωπικά τρελαίνομαι για ιστορικές και τεχνικές λεπτομέρειες...που ξέρω οτί τις έχεις...
Καλή επιτυχία

Wankel να τρέχουν άραγε ?...

byron
24/07/2017, 10:06
Μέχρι την Κροατία οι ευχές μου. Να περάσετε υπέροχα φίλε. :beer:

Αναχώρηση πότε;

pipe_smoker
24/07/2017, 10:10
Να περάσετε όμορφα και να το διασκεδάσετε Άρη!
Πάντα με διάθεση για τέτοια ωραία πράγματα!

zannisvel
24/07/2017, 10:26
Καλα να περασετε!!!!!
Τι εμπειρία και αυτη;;

Billymuse
24/07/2017, 15:34
Mπράβο ρε Άρη και στα υπόλοιπα παιδιά, ακόμα θυμάμαι την φάση που είχες γράψει για όταν είχε ξεκολλήσει το τελικό απο το Ντουκάτι και ακουγόταν σε όλη την Κροατία :lol:
Να πας και στην πόλη να ανεβάσεις καμια φώτο γιατί εγω δεν πρόλαβα να την δω :beer: καλούς δρόμους και αγώνες να έχετε.

buckley
28/07/2017, 10:52
Ναστε καλά, μας φτιάχνουν οι απαντήσεις σας! Εμένα τουλάχιστον. :lol:

Πρέπει οπωσδήποτε να βγάλω φωτό τα μηχανάκια, καθώς και την επιδαπέδια μίζα που έφτιαξε ο τρελοducataκιας.

Που ναι οι φωτό ντε ?

sapila racing
02/08/2017, 14:49
Να και οι πρώτες φωτό.
Μια που εγώ έχω πήξει στη δουλειά και δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως, δεν έχω προλάβει καν να πάω στην γιάφκα της Μιχαλακοπούλου να βγάλω φωτό, ζήτησα απο τον Δημήτρη και μου έστειλε μερικές φωτό απο την προετοιμασίσ που κάνει....

Οπως θα δείτε, έχει ανεβάσει το επίπεδο και προβλέπονται ταχυκαρδίες!

Ας αρχίσουμε με την επιδαπέδια μίζα που έφτιαξε η οποία προορίζεται βασικά για το 350 που είναι λίγο δύσκολο να πάρει μπρός λόγω racing χρονισμού, αλλά βάζει μπρός και τα Pantah άνετα. Την δοκίμασε και στο 916 αλλά αυτό δεν πήρε μπρός λόγω μονόδρομου συμπλέκτη.
Η μίζα παιρνει κίνηση από γωνιακό τροχό 2000W και η μετάδοση στο άλλο ράουλο είναι με οδοντωτό ιμάντα με τεντωτήρα/ρουλεμαν Ducati φυσικά.
Μιλάμε οτι έχει γίνει overengineering στην μίζα, αφού είναι τέλεια σαν κατασκευή. Πολύ καλύτερη και στιβαρή απο αυτές που είχαμε δεί στην Rijeka to 2014!

sapila racing
02/08/2017, 14:55
Μετά ας δούμε το μικρό στο μάτι Ducati 350 Desmo του Δημήτρη.
Το 14 δεν κάτάφερε να έρθει μαζί μας, λόγω κάποιων θεμάτων με τον racing στρόφαλο που είχε βάλει τότε. Aπο τότε έχει άλλο στρόφαλο, αλλο εκκεντροφόρο, κάμποσους χάρτες για την ανάφλεξη, και πολλές άλλες αλλαγές.
Μέχρι και το καρμπυρατέρ από μαγνήσιο είναι. Το μηχανάκι είναι πολύ ελαφρύ και πρέπει να έχει πλησιάσει τους 40 ίππους τώρα οπότε είναι και γρήγορο. Επίσης κάνει τρομερό ήχο!

Δείτε λοιπόν μια ωραία φωτό με τις λεπτομέρειες. :eek:

sapila racing
02/08/2017, 15:02
Και τώρα το Pantah του Δημήτρη.
Οπως καταλάβατε μια που το έλυσε του έβαλε και πιστόνια Pistal Racing ο άτιμος. Τωρα θα μου φεύγει κι άλλο στις εθείες....
Το έχει ξαναδέσει και το βλέπω να είναι σχεδόν έτοιμο!
Αυτό το δοχειάκι για τις αναθυμιάσεις που εχει στην ουρά είναι κατι που χρειάζομαι κι εγω τώρα που το ξαναβλέπω.

Αυτά για την ώρα και θα επανέλθω! :beer:

teo_g7
02/08/2017, 15:03
Μόνο και μόνο η προσμονή και οι προετοιμασίες είναι όλα τα λεφτά!!!
Να τα περάσετε τέλεια,να το καταευχαριστηθειτε και να μας στείλετε κι εμάς καμιά φωτό να χαζεψουμε

sapila racing
02/08/2017, 16:19
Καλή επιτυχία

Οταν γυρίσουμε θα φτιάξω αλλο thread με φωτό σχόλια κλπ.

Wankel να τρέχουν άραγε ?...

Την προηγούμενη φορά ήταν ενα Hercules racing και το είχα βάλει και φωτό, φετος θα δούμε.

Μέχρι την Κροατία οι ευχές μου. Να περάσετε υπέροχα φίλε. :beer:

Αναχώρηση πότε;

Αναχώρηση Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου υπολογίζουμε.

sapila racing
02/08/2017, 16:20
Να περάσετε όμορφα και να το διασκεδάσετε Άρη!
Πάντα με διάθεση για τέτοια ωραία πράγματα!

:beer::beer::beer::beer::beer:

Πανο! :beer:

Καλα να περασετε!!!!!
Τι εμπειρία και αυτη;;

Ασε εχουμε μπλέξει! :lol:

Mπράβο ρε Άρη και στα υπόλοιπα παιδιά, ακόμα θυμάμαι την φάση που είχες γράψει για όταν είχε ξεκολλήσει το τελικό απο το Ντουκάτι και ακουγόταν σε όλη την Κροατία :lol:
Να πας και στην πόλη να ανεβάσεις καμια φώτο γιατί εγω δεν πρόλαβα να την δω :beer: καλούς δρόμους και αγώνες να έχετε.

Να σαι καλά billy! :beer:

Που ναι οι φωτό ντε ?

Νατες ντε! :lol:

buckley
02/08/2017, 18:41
Αφού δε φτιάξατε μίζα με μοτεράκι 50cc (Ιταλικό εννοείται) είστε ΟΚ...Τι ρελαντί έχει δηλαδή το 350 ρε φίλε ???
Βγάλτε και video ε, ει δυνατόν κι από την προετοιμασία ,αξία ανεκτίμητη...
Καλή διασκέδαση.

sapila racing
01/09/2017, 15:57
Οι προετοιμασίες προχωράνε κανονικά. Το Pantah μου θέλει και ιμάντες αφού πέρασαν ήδη 2 χρόνια και δεν θέλω να ρισκάρω.

Οι συμμετοχές εχουν πληρωθεί απο καιρό και λάβαμε και την επιβεβαίωση της συμμετοχής μας πλέον.

Θα ακολουθήσουν νέες φωτό σύντομα.

sapila racing
05/09/2017, 10:17
To Pantah πήρε μπρός μετά απο καιρό σχετικά εύκολα.
Ανέβηκε στην ράμπα και άρχισε το γδύσιμο.

:)

sapila racing
12/09/2017, 14:43
Ο σκοπός ήταν να βγούν το εμπρός φανάρι, τα φλας μπρος πίσω, όπως και το πίσω φτερό με φως βαση πινακίδας κλπ.
Μπορω να πω οτι είναι πολύ πιο ωραίο χωρίς το πίσω φτερό!
Και χωρίς το φαίρινγκ είναι αγριο, αλλά το χρειαζόμαστε.

sapila racing
12/09/2017, 14:44
Τωρα είναι σχεδόν έτοιμο και περιμένουμε τα αμορτισερ.

sapila racing
21/09/2017, 16:51
Τα αμορτισέρ έφτασαν εγκαίρως!
Τωρα ο Ducataκιας με απειλεί οτι θα τα βάλει στο δικό του. :lol:

Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, αύριο βράδυ φεύγουμε. :beer:

labrosDR800
21/09/2017, 16:58
Να περάσετε όμορφα :a013:

bulmont
21/09/2017, 17:10
Να το διασκεδάσετε ρε παληκάρια όσο γίνεται.....

Αναμένουμε φώτο, βίντεο και γιατί όχι.....και κάνα τροπαιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave2::wave2::wave2:

teo_g7
21/09/2017, 18:27
Καλό δρόμο και καλά να περάσετε!!!

Λευκάδιος
21/09/2017, 19:15

Το νου σας ρεμάλια!( στην εξάτμιση):lol:
Καλη διασκέδαση :beer:

motomaniac
21/09/2017, 22:04
Καλα να περασετε!!!

sapila racing
21/09/2017, 23:30
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!
Οσο θα είμαστε εκεί μην περιμένετε ανταπόκριση, όταν γυρίσουμε όμως θα εχουμε πάλι εκτενές φωτορομάντζο, video κλπ.
Επιστρέφουμε Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τα μηχανακια μαζί με το βαν θα πανε κατ' ευθείαν στην έκθεση στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο γκάζι.
Εδω δηλαδή:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153328

Οσοι πιστοί προσέλθετε! :beer: :beer:

filipp0s
22/09/2017, 06:57
Καλό δρόμο ρε! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

alexxxcbr
22/09/2017, 07:48
Kαλα να περασετε.:beer::beer:

binisracing
22/09/2017, 08:27
388502

MikeG
22/09/2017, 09:37
Να το απολαύσετε και να γυρίσετε πίσω με τα καλύτερα συναισθήματα!

:beer: :beer:

Καλή επιτυχία!

Mariner
22/09/2017, 10:08
Καλά να περάσετε Άρη :beer:

Φάτε τους όλους :evil:

byron
22/09/2017, 10:17
No mercy !!!

Καλό δρόμο και να περάσετε super :beer:

GFawkes
22/09/2017, 12:02

Wilbers adjustuble....

very nice...

καλο ταξιδι!:beer:

zannisvel
22/09/2017, 12:29
Καλό ταξίδι!!! Καλά να περάσετε και να διασκεδάσετε!!!

akis_trevor
22/09/2017, 14:03
να περασετε γαμάτα,να γουσταρετε και οτι καλυτερο απο εκει και περα!

sapila racing
22/09/2017, 16:04
Φεύγω σε λίγο απ τη δουλειά και παμε να φορτώσουμε.
Τα λέμε με την επιστροφή, Ευχαριστούμε όλους για τα σχόλια και την υποστήριξη!!

:beer: :beer:

BLiTzER
22/09/2017, 16:07
Καλό ταξίδι και καλές επιτυχίες!

LOUKILOUK
22/09/2017, 16:13
Enjoy gays και το νου σας ρεμάλια....!!;):beer::wave2:

bulmont
22/09/2017, 16:45
Θα περάσετε από Πάτρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

camen
22/09/2017, 17:51
Να περάσετε απίστευτα γαματα και καλα αποτελέσματα ! :beer:

harris_x
22/09/2017, 19:28
Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε :)

Billymuse
22/09/2017, 19:35
Αρη να τα περάσετε σούπερ με καλές επιτυχίες κιόλας στον αγώνα. Θέλω επίσης καμια φώτο απο την πόλη γιατί δεν είχα προλάβει το καλοκαίρι να μπώ μέσα να την δω :D:beer:

sapila racing
01/10/2017, 10:38
Γυρίσαμε!
Οι μπαταρίες ειναι παλι στο φούλ, και οι εικόνες στο μυαλό χαραγμένες.
Περάσαμε πολύ καλά, παρ όλες τις αναποδιές που έτυχαν στον φιλο μου τον Δημήτρη και κατα συνέπεια και στην ομάδα. Τελικά τερματίσαμε παλι και στον αγώνα Endurance οπου πολλές ομάδες δεν τα καταφέρνουν.

Θα επανέλθω με νεο thread, φωτορομάντζο κλπ.

pipe_smoker
01/10/2017, 10:39
Γυρίσαμε!
Περάσαμε πολύ καλά, παρ όλες τις αναποδιές που έτυχαν στον φιλο μου τον Δημήτρη και τελικά τερματίσαμε παλι και στον αγώνα Endurance οπου πολλές ομάδες δεν τα καταφέρνουν.

Πάντα τέτοια Άρη! :beer:

bulmont
01/10/2017, 11:10
:a014::a014::a014:

daz
01/10/2017, 11:39
Περιμένουμε ρεπόρτο! :beer:

buckley
01/10/2017, 12:07
Γυρίσαμε!
Περάσαμε πολύ καλά, παρ όλες τις αναποδιές που έτυχαν στον φιλο μου τον Δημήτρη και τελικά τερματίσαμε παλι και στον αγώνα Endurance οπου πολλές ομάδες δεν τα καταφέρνουν.

Σε είδα από μακριά χθες βράδυ αλλά είχα μπλέξει και μετά σ' έχασα ,συνοδεύομουνα κι από την οικογένεια.Μου τα πε ο Λεωνιδάκης για το Δημήτρη.
Αναμένουμε.

sapila racing
01/10/2017, 12:16
Προς το παρόν μια φωτό απ το paddock με το van και τα μηχανάκια υπο βροχή και αέρα που απογείωνε τα pantah. :lol:

bebeto
01/10/2017, 12:29
η φωτο ειναι για να γινει αφισα στον τοιχο...μπραβο μαγκες παντα τετοια

LOUKILOUK
01/10/2017, 13:29
Άντε μπράβο, κάτι θετικό να μας κρατήσει το ενδιαφέρον ψηλά τώρα που ξεκινάνε τα κρύα...
Viva Άρη and friends :beer::wave2: