PDA

View Full Version : ΚΑΡΟΤΙΕΡΑ

RAMMSTEIN
10/08/2017, 13:44
Καλησπέρα
χρειαζεται να γινει μια τρυπα φ60 σε πετρινο τοιχο 60cm, κατεληξα στο να νοικαισω καροτιερα για να βγει οσο το δυνατον μικροτερο μερεμετι
αλλα κανενα από τα καταστήματα ενοικιασεων δεν διαθετουν η ξερουν καποιον που να χειρίζεται το συγκεκριμενο μηχανημα
προσωπικα δεν εχω ξαναπιασει καροτιερα στα χερια μου
να το δοκιμασω μονοσ μου?εχει καποιος από δω δουλεψει ποτε καροτιερα?

daz
10/08/2017, 14:39
Το ξαναγράφω πάλι, χωρίς να διαγράψω το θέμα, για να το διαβάσουν όσο περισσότεροι γίνεται.

Ο αρχικός σκοπός της κατηγορίας αυτής είναι για όλα εκείνα τα θέματα που δεν ταιριάζουν σε άλλες κατηγορίες. Απ' την διαχείριση, ποτέ δεν έγινε αυστηρή διαλογή των θεμάτων που ανοίγονται εδώ μέσα, κάτι που δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε για διευκόλυνση όλων μας. Παρόλα αυτά θα παρακαλέσω, τέτοιου είδους θέματα να συζητιούνται στον καφενέ. Το moto.gr δεν είναι φόρουμ γενικού περιεχομένου, όσο και αν θέλουμε να παραμείνει χαλαρό στη διαχείριση των θεμάτων προς όφελος της κοινότητας.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι τέτοιου είδους θεματολογία σε ένα φόρουμ μοτοσυκλέτας, ενοχλεί και πολλούς χρήστες!

Παρακαλώ ας αποφεύγουμε τέτοια θέματα, ειδικά απ' την στιγμή που μέσα στον καφενέ μπορούμε να ζητήσουμε οτιδήποτε.

rammstein αφήνω το θέμα κλειδωμένο για μερικές μέρες πριν το διαγράψω και για να σε βγάλω απ' τον κόπο αντιγράφω το ποστάκι σου στον καφενέ.

Ελπίζω να υπάρχει κατανόηση απ' όλους! :beer:

edit.

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&page=55&p=2893721&viewfull=1#post2893721