View Full Version : ΑΓΟΡΑ κράνους μέχρι 180€
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω νέο κράνος μέχρι 180€. Πρίν μερικούς μήνες είχα αγοράσει το HJC FG-17 το οποίο και τελικά το πούλησα σε σιμφορουμίτη διότι με πίεζε αρκετα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μετά από κανα 15' με αποτέλεσμα να μου προκαλεί πονοκέφαλο.
Έχω δοκιμάσει το AGV K3-SV και το Nolan N87. Επίσης και ένα Shark S700 αλλα νομίζω είναι παλίο μοντέλο.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι σε αυά τα χρήματα.
Ευχαριστώ
Stavrakos
25/08/2017, 10:32
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω νέο κράνος μέχρι 180€. Πρίν μερικούς μήνες είχα αγοράσει το HJC FG-17 το οποίο και τελικά το πούλησα σε σιμφορουμίτη διότι με πίεζε αρκετα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μετά από κανα 15' με αποτέλεσμα να μου προκαλεί πονοκέφαλο.
Έχω δοκιμάσει το AGV K3-SV και το Nolan N87. Επίσης και ένα Shark S700 αλλα νομίζω είναι παλίο μοντέλο.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι σε αυά τα χρήματα.
Ευχαριστώ
Εχω το nolan n 87 ειναι κρανος value for money που λενε και στο χωριο μου..πολυ καλη αντιλιακη προστασια το συστημα δεσιματος του που ειναι microlock ειναι ευκολο στο βαλε βγαλε...γενικα ενα καλο κρανος στα λεφτα του.Το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι το λαστιχακι που εχει στο υψος της μυτης φευγει απο την θεση του οταν κρατας το κρανος κοντεψα να το χασω αρκετες φορες..κατα την οδηγηση δεν παει πουθενα
OK.Ευχαριστω πολύ. Αυτο με το λαστιχάκι το πάθενα και σε ενα παλιο HJC που είχα.:p
Κάπου πήρε το μάτι μου μια προωθητική ενέργεια της Kabuto από 1/9 με μεγάλες μειώσεις από τις αρχικές τιμές. Με 180 ευρώ που διαθέτεις θα μπορείς να παίξεις ανάμεσα σε 2 μοντέλα της ( aeroblade & kamui). Προσωπικά θα πάω να ρίξω μια ματιά γιατί το Nolan Ν86 που έχω έχει αρχίσει και "κουράζεται" μετά από σχεδόν 4 χρόνια συνεχούς χρήσης.
Κάπου πήρε το μάτι μου μια προωθητική ενέργεια της Kabuto από 1/9 με μεγάλες μειώσεις από τις αρχικές τιμές. Με 180 ευρώ που διαθέτεις θα μπορείς να παίξεις ανάμεσα σε 2 μοντέλα της ( aeroblade & kamui). Προσωπικά θα πάω να ρίξω μια ματιά γιατί το Nolan Ν86 που έχω έχει αρχίσει και "κουράζεται" μετά από σχεδόν 4 χρόνια συνεχούς χρήσης.
ναι το είδα και γω σημερα και θα περιμένω.Ευχαριστώ πολύ
basilis_k6
26/08/2017, 20:32
ναι το είδα και γω σημερα και θα περιμένω.Ευχαριστώ πολύ
κανα λινκ παίζει? ελλάδα το ειδατε η εξω? μιλήστε ξερω που μένετε! :D
:D
Ελλάδα το είδαμε, από τον εδώ αντιπρόσωπο θα γίνει η ενέργεια. Ήδη το διαφημίζει στη σελίδα του.
basilis_k6
26/08/2017, 20:53
:D
Ελλάδα το είδαμε, από τον εδώ αντιπρόσωπο θα γίνει η ενέργεια. Ήδη το διαφημίζει στη σελίδα του.
το είδα. μόνο ερώτημα ειναι πότε κατασκευάστηκαν τα εν λόγω κράνη.
Όταν πάω για να δω και να δοκιμάσω, θα ρωτήσω.
Από αυτά που έψαξα, το FF5V συνεχίζει κανονικά σαν μοντέλο στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία, ενώ για την ιαπωνική αγορά τα Kamui & Aeroblade έχουν αντικατασταθεί από νέα μοντέλα. ( Kamui 2 & Aeroblade V αντίστοιχα).
basilis_k6
26/08/2017, 22:10
Όταν πάω για να δω και να δοκιμάσω, θα ρωτήσω.
Από αυτά που έψαξα, το FF5V συνεχίζει κανονικά σαν μοντέλο στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία, ενώ για την ιαπωνική αγορά τα Kamui & Aeroblade έχουν αντικατασταθεί από νέα μοντέλα. ( Kamui 2 & Aeroblade V αντίστοιχα).
το ff5v ειναι αρχαιο κράνος και για τα λεφτα που ζητάνε τωρα αξιζει, πριν ηταν ακριβο. αν ειναι ημ/νια παραγωγης τωρινή οκ αλλα αν ειναι 4 ετίας δεν λέει. Το aeroblade 3 δεν ξερω καθόλου, ειναι μάλλον τουριστικο/στριτ σαν το shoei quest. πάντως ειναι βαριά κράνη, το rt33 ειναι αρκετα πιο ελαφρυ. Επίσης το καμουι ειναι θερμοπλαστικο.
Και το Νόλαν μου θερμοπλαστικό είναι. Σε αυτήν την κατηγορία που κοιτάω τα περισσότερα είναι θερμοπλαστικά και σχετικά βαριά.
Αν μου δίνεται η ευκαρία να πάρω ένα καινούργιο κράνος των 300-350€ με 150-160 φυσικά και θα το κοιτάξω.
Το kamui το μονοχρωμο το εχει 120.Αντι για τα 185 που βρίσκει κανείς το nolan n87 μπορεί και να αξίζει. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω δεί κάτι στα διαγνωστικά της sharp για τα εν λόγω κράνη. Εγώ πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία της kabuto και μου είπαν ότι τα περιμένουν από εξωτερικό και ότι δεν είναι stock κράνη.Θα το δούμε όταν έρθουν.
basilis_k6
27/08/2017, 16:23
Το kamui το μονοχρωμο το εχει 120.Αντι για τα 185 που βρίσκει κανείς το nolan n87 μπορεί και να αξίζει. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχω δεί κάτι στα διαγνωστικά της sharp για τα εν λόγω κράνη. Εγώ πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία της kabuto και μου είπαν ότι τα περιμένουν από εξωτερικό και ότι δεν είναι stock κράνη.Θα το δούμε όταν έρθουν.
Που ειδαμε οτι ξεκιναει 1/9? Οι τιμες που εχει τωρα στη λεζαντα για το airblade3 δεν ταιριαζουν με τις τιμες του eshop.
https://kabuto-helmets.gr/el/