PDA

View Full Version : Τετράλημμα!

Vascular
25/08/2017, 23:48
Καλησπέρα σε όλους,

Σε λίγο καιρό θα είμαι κάτοχος διπλώματος Α2.
Η πρώτη μου μηχανή θα είναι μια από τις παρακάτω:
Α)Yamaha MT-03 2017
B)KTM Duke 390 2017
C)BMW G310R
D)KAWASAKI Z250SL

Εσείς ποια θα παίρνατε?
Λίγες παραπάνω πληροφορίες: 26 ετών, 1.73 - 70 κιλά, θα είναι η πρώτη μου μηχανή - δεν είχα ποτέ ούτε παπί.
Την θέλω κυρίως για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά ευχάριστα και να αποφεύγω την κίνηση.

BLiTzER
25/08/2017, 23:53
Το 390, αν είσαι της σπορ οδήγησης.

Vascular
26/08/2017, 00:04
Το 390, αν είσαι της σπορ οδήγησης.

Η αληθεια ειναι αμαξι που οδηγω απο το 2010, το οδηγώ γρήγορα και με αρκετες αλλαγες λωριδας για να γλιτωσω απο τους κλασικους οδηγους αριστερης λωριδας που πανε με 60. φανταζομαι τα ιδια θα κανω και με τη μηχανη.
Εχει καποιο θέμα υπερθερμανσης η ΚΤΜ?

taisteal
26/08/2017, 00:05
:a014:

Vascular
26/08/2017, 00:11
:a014:
Πες μια γνώμη ρε μάστορα!

taisteal
26/08/2017, 00:15
Πες μια γνώμη ρε μάστορα!

Δεν έχω οδηγήσει κανένα για να έχω γνώμη,αλλά έχω ακούσει ότι τα ΚΤΜ χαλάνε :D
Αν κάνεις τα ίδια και με τη μηχανή τα θέματα αξιοπιστίας θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί..
Γιατί προτιμάς μοτοσικλέτα και όχι σκούτερ;

basilis_k6
26/08/2017, 00:17
υπερθέρμανσης??

το 03 έχει πολύ δυνατό μοτερ, ειναι yamaha, ειναι ομορφο και μάλλον το πιο αξιόπιστο απο όλα. όμως το 390 2017 ειναι τοσο μουνάρα που δεν ξέρω γιατι μπαίνεις στο τετράλημμα. τα άλλα δυο ειναι αδιάφορα...

Vascular
26/08/2017, 00:21
Δεν έχω οδηγήσει κανένα για να έχω γνώμη,αλλά έχω ακούσει ότι τα ΚΤΜ χαλάνε :D
Αν κάνεις τα ίδια και με τη μηχανή τα θέματα αξιοπιστίας θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί..
Γιατί προτιμάς μοτοσικλέτα και όχι σκούτερ;

Το εχω ακουσει και εγω για αυτο φοβαμαι να παρω ΚΤΜ. Η αξιοπιστια φυσικα και με ενδιαφερει, γιατι λεφτα για αγορα μηχανης υπαρχουν, για πεταμα δεν υπαρχουν.
Θελω μηχανη, οχι scooter. το ζηταει ρε παιδι μου το μεσα μου :P

Vascular
26/08/2017, 00:23
υπερθέρμανσης??

το 03 έχει πολύ δυνατό μοτερ, ειναι yamaha, ειναι ομορφο και μάλλον το πιο αξιόπιστο απο όλα. όμως το 390 2017 ειναι τοσο μουνάρα που δεν ξέρω γιατι μπαίνεις στο τετράλημμα. τα άλλα δυο ειναι αδιάφορα...

ναι, εχω ακουσει οτι τα ΚΤΜ ανεβαζουν θερμοκρασια και γενικα δεν ειναι αξιοπιστα.
yamaha πραγματι φαινεται δυνατο.
απλα το για το bmw διαβασα καλα reviews και το kawasaki 250sl ειναι πιο μικρο μεν αλλα και πιο φτηνο.

taisteal
26/08/2017, 00:26
Το εχω ακουσει και εγω για αυτο φοβαμαι να παρω ΚΤΜ. Η αξιοπιστια φυσικα και με ενδιαφερει, γιατι λεφτα για αγορα μηχανης υπαρχουν, για πεταμα δεν υπαρχουν.
Θελω μηχανη, οχι scooter. το ζηταει ρε παιδι μου το μεσα μου :P

Άμα το ζητάει το μέσα σου τότε να την πάρεις αλλά η μοτό δεν είναι αυτοκίνητο,και αν όπως λες
είσαι άπειρος θέλει χρόνο και εξοικείωση.
Αγόρασε καλό εξοπλισμό αν δεν έχεις,και κάνε και κανένα riding school,θα σε βοηθήσει.
Τα ΚΤΜ μια χαρά μηχανάκια είναι,αστειευόμουν.

basilis_k6
26/08/2017, 00:27
ναι, εχω ακουσει οτι τα ΚΤΜ ανεβαζουν θερμοκρασια και γενικα δεν ειναι αξιοπιστα.
yamaha πραγματι φαινεται δυνατο.
απλα το για το bmw διαβασα καλα reviews και το kawasaki 250sl ειναι πιο μικρο μεν αλλα και πιο φτηνο.

τα κτμ ή το 390?

λογικά θα τα βρείς για τεστ

Vascular
26/08/2017, 00:29
Άμα το ζητάει το μέσα σου τότε να την πάρεις αλλά η μοτό δεν είναι αυτοκίνητο,και αν όπως λες
είσαι άπειρος θέλει χρόνο και εξοικείωση.
Αγόρασε καλό εξοπλισμό αν δεν έχεις,και κάνε και κανένα riding school,θα σε βοηθήσει.
Τα ΚΤΜ μια χαρά μηχανάκια είναι,αστειευόμουν.

υπαρχουν riding school στην Ελλάδα? εκπλησσομαι ευχαριστα! ειμαι απειρος, αλλα μια μηχανη πρεπει να την αγορασω! εστω και αν οδηγω συντηρητικα στην αρχη!

Vascular
26/08/2017, 00:30
τα κτμ ή το 390?

λογικά θα τα βρείς για τεστ

και τα 2. καπου θα βρω, εχω εναν γνωστο να βοηθησει

basilis_k6
26/08/2017, 00:34
και τα 2. καπου θα βρω, εχω εναν γνωστο να βοηθησει

δεν παίζει αυτο. τα κτμ ειναι μηχανάκια με δυνατα μοτερ και μικρά ψυγεια λόγω βάρους. βγάζουν πολύ ζεστη ναι. άλλο η ζεστη στα ποδια άλλο η υπερθέρμανση. όπως και ναχει δεν ειναι μοτοσυκλέτα για κίνηση και ξεκίνα σταμάτα στην αθήνα. αν θές "εργάτη" πάρε κάτι με πιο πολιτικό μοτεράκι.

Vascular
26/08/2017, 00:38
δεν παίζει αυτο. τα κτμ ειναι μηχανάκια με δυνατα μοτερ και μικρά ψυγεια λόγω βάρους. βγάζουν πολύ ζεστη ναι. άλλο η ζεστη στα ποδια άλλο η υπερθέρμανση. όπως και ναχει δεν ειναι μοτοσυκλέτα για κίνηση και ξεκίνα σταμάτα στην αθήνα. αν θές "εργάτη" πάρε κάτι με πιο πολιτικό μοτεράκι.

δεν ειχα ποτε ο ιδιος, φημη σου μεταφερω και εγω οπως τα διαβασα σε forum ή μου τα ειπανε. δεν μενω αθηνα, μενω ραφηνα και δουλευω χαλανδρι.ειναι μια σεβαστη αποσταση αλλα αν αποφασισει να πηξει η μαραθωνος, την εκατσες!

giorgosb
26/08/2017, 11:36
Για τα 390 έχω διαβάσει ότι ξεκινάει πολύ νωρίς το βεντιλατερ, όχι ότι υπερθερμαίνονται. Είναι όμως πανέμορφο και το νέο μοντέλο φαινεται πιο ποιοτικό απ το προηγούμενο

Στη θέση σου, στην εξίσωση θα έβαζα και τα Versys-300X, Benelli 302