View Full Version : Βοήθεια για αλλαγη grip γκαζιου (rizoma)
konstantinos.
29/08/2017, 18:03
Καλησπέρα
Πηρα grips rizoma και θελω να τα βαλω σε ενα hornet 08. Στο δεξι grip πρεπει να βγει το μαμα γκαζι και να μπει το rizoma.Το προβλημα οτι τα 2 συρματοσχοινα γκαζιου δεν εχουν καθολου τζογο και δε μπορω να τα βγάλω απο το παλιο και να τα βαλω στο καινουργιο. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι σε 3-4 συνεργεια που πηρα θελουν γυρω στο 50ευρω γιατι πρεπει λεει να λυθει το γκαζι απο μεσα κα οχι απτο τιμονι για να χαλαρωσουν τα συρματοσχοινα.
Ευχαριστω.
Λίγο πιο κάτω στο πλαστικό, στη ντίζα, εχει ένα εξογκωμα. Ανοίγει και έχει μια η 2 βιδες
Χαλάρωσε για να αποκτήσεις τζόγο. Μετά δικό σου
konstantinos.
29/08/2017, 19:05
Λίγο πιο κάτω στο πλαστικό, στη ντίζα, εχει ένα εξογκωμα. Ανοίγει και έχει μια η 2 βιδες
Το εκανα αυτο αλλα μονο σφιγγει.
SHOOTER045
29/08/2017, 19:11
Νομίζω οτι και κάτω έχει ρεγουλατορο που χαλαρώνει τις ντιζες
Δίπλα στο γκριπ δεν έχει ένα καβούκι; αυτό το άνοιξες; ξεβιδώσε το.
konstantinos.
29/08/2017, 21:57
Δίπλα στο γκριπ δεν έχει ένα καβούκι; αυτό το άνοιξες; ξεβιδώσε το.
Αν λες αυτο π νομιζω ναι, αλλα παλι τιποτα.
Νομίζω οτι και κάτω έχει ρεγουλατορο που χαλαρώνει τις ντιζες
Αν με το "και κατω" εννοεις κατω απτο ντεποζιτο θ το δοκιμασω το σκ που θαχω χρονο, απλα φοβαμαι μη κανω καμια ***
Ξεβιδώνεις Καβάλετα και μετακινείς τιμόνι. Αρκεί να βγάλεις και ντιζα συμπλεκτη. Όσο χώρο θες θα κάνεις έτσι.
konstantinos.
29/08/2017, 22:49
Ξεβιδώνεις Καβάλετα και μετακινείς τιμόνι. Αρκεί να βγάλεις και ντιζα συμπλεκτη. Όσο χώρο θες θα κάνεις έτσι.
Αυτο θα κανω, αρκει να δω πως βγαινει η ντιζα συμπλεκτη. Ναι, ειμαι ασχετος!!!
:eek::eek::eek:
Δηλ. αμα κοπει η ντιζα γκαζιου σε Hornet να ευχεσαι να γινει στην κορυφη καποιου βουνου..???
konstantinos.
02/09/2017, 18:06
Το έκανα αλλα τίποτα. Δε μου δίνει τζόγο. Θα δω τι θα κάνω...
konstantinos.
26/10/2017, 15:39
Τελικα βρηκα ενα μάστορα και τα έβαλε με 5 ευρω!!!