Σύνδεση

View Full Version : Αναζήτηση ορθοπεδικού

Tycho Moon
04/09/2017, 17:39
Έχει κάποιος να μου προτείνει μέσω πμ κάποιον καλό ορθοπεδικό - και συνάμα μοτοσυκλετιστή έτσι ώστε να καταλαβαίνει από στάσεις σώματος, κόπωση, κλπ κατά την οδήγηση μοτοσυκλέτας - στην περιοχή της Αθήνας, για να αντιμετωπίσω τον αυχένα μου που έχει αρχίσει λόγω ηλικίας και κληρονομικότητας να με ενοχλεί? Ευχαριστώ..

Billymuse
04/09/2017, 18:48
Για πάρε ιδέες απο παρόμοιο θρεντ εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149287&highlight=%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82)

kerasaki
04/09/2017, 20:51
Δεν είμαστε 'σχεδιασμένοι' ως άνθρωποι να φοράμε 1,5 kg κράνος πάνω στο κεφάλι μας. Επειδή είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον αυχένα αυτό, δοκίμασε να οδηγήσεις με κανένα full carbon(ότι ελαφρύτερο υπάρχει τέλος πάντων) κράνος, ότι πρόβλημα και να έχεις πιστεύω θα σε ανακουφήσει λίγο.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/09/2017, 21:07
η γυνεκα μου εχει το ιδιο προβλημα.Αλαξε το τζετ κρανος της και πηρε ενα φουλ φεις με ωραια αεροδυναμικη και εξαλειφθηκε καπος το προβλημα.Λεω καπος γιατι στα πολυωρα ταξιδια συνεχιζει και τη πιανει.Πηγαμε σε ενα καταστημα και μας εδειξαν ενα θωρακα που τον φορας και σου κραταει τη σπονδιληκη στηλη σε ευθεια και φτανει μεχρι αυχενα.Με μια

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/09/2017, 21:11
με μια καλη ζωνη μεσης πιστευω να κανεις δουλεια.Με λιγα λογια ρομποκοπ.Θυμαμε τον θωρακα δε τον πηραμε γιατι ηταν ακριβος.

Υ.Γ.Το μην ειναι σε 2 σκελοι γιατι το κηνητο μου ειναι πουτανα.Αν θελουν οι υπευθηνοι ας το κανουν ενα.Αλιος......

zopas
05/09/2017, 08:13
δεν θελεις ορθοπεδικο αλλα καλο φυσθοθεραπευτη που θα εκτονωσει το προβλημα αρχικα και μετα θα σου δειξει καθημερινες απλες ασκησεις για μονιμη ενδυναμωση...ο ορθοπεδικος χαπια σου δινει η χειρουργειο...μακρια και αγαπημενοι...αν σε ενδιαφερει να σου στειλω π.μ..

Tycho Moon
07/09/2017, 09:43
Τελικά το πρόβλημα οφειλόταν σε συνεχή πίεση των καρπών - και όχι στον αυχένα όπως είχα υποθέσει - λόγω 12ώρης οδήγησης/ημέρα για 2 συνεχόμενες ημέρες, σε κλειστό στροφιλίκι με συνεπιβάτη στην πλάτη και μπαγκάζια.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.