View Full Version : Μικρή βοήθεια στο νομό Λασιθίου.
Ψαχνω καποιον φιλο να ριξει μια ματια σε μια μηχανη στον Αγιο Νικολαο. Προκειται για καινουριο μηχανακι (ειναι ακομα στην εγγυηση με λιγοτερα απο 10000χλμ) οποτε δεν υπαρχουν και πολλα να δει κανεις μηχανικα. Μια καλη ματια να σιγουρευτουμε πως δεν εχει κανενα χοντρο πεσιμο και οτι δουλευει κανονικα μου αρκει, δε θα χρειαστει μηχανικος.
Αν υπαρχει καποιος συντεκνος διαθεσιμος θα ειμαι υποχρεος! :beer:
Εναλλακτικα, αν καποιος γνωριζει εναν μηχανικο στην περιοχη οπου θα μπορουσε να γινει ενας ελεγχος θα ηταν κι αυτο χρησιμο. Μπορουμε να κλεισουμε ενα ραντεβου και να προπληρωσω μεσω τραπεζης στον μηχανικο το κοστος για τον ελεγχο.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την σελίδα MRCG στο facebook.Πολύ ωραίο community και πολλά παιδιά πρόθυμα να βοηθήσουν.
Ρίξε μια ματιά ;)
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την σελίδα MRCG στο facebook.Πολύ ωραίο community και πολλά παιδιά πρόθυμα να βοηθήσουν.
Ρίξε μια ματιά ;)
Ευχαριστώ για την προταση αλλα εχει κάποια χρόνια που το έχω διαγράψει το fb.
Στείλε ένα πμ στο lioulio. :wave2:
Στείλε ένα πμ στο lioulio. :wave2:
:beer:
MiltiadisK.D
06/09/2017, 21:15
πάρεμε τηλ.όποτε θέλεις,ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην την γνωρίζω,ΔΕΝ πληρώνεις τίποτα.
πάρεμε τηλ.όποτε θέλεις,ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην την γνωρίζω,ΔΕΝ πληρώνεις τίποτα.
Μίλτο είσαι πολύ ωραίος! Σ'ευχαριστώ πολύ, εύχομαι να βρεθεί ευκαιρία να σου ανταποδώσω την εξυπηρέτηση.
:beer:
Μιλήσαμε ήδη με τον Μίλτο, οπότε ο σκοπός του νήματος έχει πλέον εκπληρωθεί. Σας ευχαριστώ όλους!
MiltiadisK.D
06/09/2017, 22:06
Δέν κάνει τίποτα,χαρά μου:beer:.Με το καλό να την υποδεχτείς,πολλά ασφαλή χλμ να έχετε!
Lioulios
07/09/2017, 00:45
Kαι τελικα ?.. ποιο μηχανακι ειναι ; Το πηρες ;
Αυτό (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10776593/) είναι το μηχανάκι. Τα έχουμε βρει ήδη με τον ιδιοκτήτη, έτυχε να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για δουλειά και μπορέσαμε να τα πούμε κι από κοντά. Οπότε, αν πάνε όλα καλά και στον έλεγχο που θα κάνει ο Μίλτος, πιστεύω πως από βδομάδα θα το εχω.:)
basilis_k6
07/09/2017, 08:52
Αυτό (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10776593/) είναι το μηχανάκι. Τα έχουμε βρει ήδη με τον ιδιοκτήτη, έτυχε να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για δουλειά και μπορέσαμε να τα πούμε κι από κοντά. Οπότε, αν πάνε όλα καλά και στον έλεγχο που θα κάνει ο Μίλτος, πιστεύω πως από βδομάδα θα το εχω.:)
δεν θυμάμαι σε ποιο μοντέλο έλυσαν το θεμα με το γκάζι αλλα καλό θα ήταν να βρει το 2ης γενιάς. τα εχω οδηγησει και ειναι τραγικο το πρωτο.
δεν θυμάμαι σε ποιο μοντέλο έλυσαν το θεμα με το γκάζι αλλα καλό θα ήταν να βρει το 2ης γενιάς. τα εχω οδηγησει και ειναι τραγικο το πρωτο.
Είναι δεύτερης γενιάς. Τα πρώτης έχουν γκρι πλαίσιο, τα δεύτερης μαύρο.
Εκτός από τη ρύθμιση στην ecu για το γκάζι, η δεύτερη γενιά έχει και traction control αν έχω διαβάσει σωστά.
MiltiadisK.D
07/09/2017, 14:21
Ψώνισες φιλαράκι καμιά μοτό να κάνοϋμε παρέα ή εγκατέλειψες για τα καλά?