PDA

View Full Version : arai - μαγαζιά Αθήνα ?

Σελίδες : [1] 2

road spirit
06/09/2017, 18:40
Ή εγω έχω βραχυκυκλώσει και δεν μπορώ να βρω τπτ, ή έχουν στερέψει απο ντήλερς?

Εκτός του αντιπροσώπου στην Μιχαλακοπούλου, έχω βρεί μόνο στο X-moto, θεωρητικά, γιατί ενώ στο σάιτ έχουν ποικιλιά, πας στο μαγαζί και
υπάρχει 1 κράνος όλο και όλο.

Ξέρει κανείς άλλο μαγαζί? (με υπαρκτό στόκ)

basilis_k6
06/09/2017, 19:26
Ή εγω έχω βραχυκυκλώσει και δεν μπορώ να βρω τπτ, ή έχουν στερέψει απο ντήλερς?

Εκτός του αντιπροσώπου στην Μιχαλακοπούλου, έχω βρεί μόνο στο X-moto, θεωρητικά, γιατί ενώ στο σάιτ έχουν ποικιλιά, πας στο μαγαζί και
υπάρχει 1 κράνος όλο και όλο.

Ξέρει κανείς άλλο μαγαζί? (με υπαρκτό στόκ)

ισως λόγω κρίσης αλλα ειναι καιρος που δεν παιζουν αράι πουθενα ελλαδα.

DoctoR_k6
06/09/2017, 20:45
Πέρα από το κεντρικό στη Μιχαλακοπούλου δύσκολα θα βρεις κάτι.
Προσπάθησα κ γω αρκετά πριν αγοράσω (τελικά από έξω) αλλά τζίφος.
Ρίξε κ μια ματιά στο bike accessories μπας και...
Ανταλλακτικά ψάχνεις η πας για καινούριο?

RAMMSTEIN
06/09/2017, 20:59
δυστηχως μονο στην μιχαλακοπουλου και εκει όχι μεγαλη ποικιλια ότι εχει μεινει από νουμερα και χρωματισμουσ
τους ρωτας αν θα φερουν το ταδε η το ταδε και ο υπάλληλος σε κοιταει με ένα βλεμα αποριασ του στυλ "δεν εχω ιδεα"
μονο αν εισαι τυχερος και μαθεις ποτε γινεται η καινουργια παραλαβη
και μεσα σε ολο αυτό πρεπει να ανεχτεις και την ξινια του κυρ κωστα που είναι πιο βαρυσ κα ασήκωτος και από αμονι

αν βρεις πουθενα αλλου που στο ευχομαι θασαι τυχερος

road spirit
07/09/2017, 11:07
Πέρα από το κεντρικό στη Μιχαλακοπούλου δύσκολα θα βρεις κάτι.
Προσπάθησα κ γω αρκετά πριν αγοράσω (τελικά από έξω) αλλά τζίφος.
Ρίξε κ μια ματιά στο bike accessories μπας και...
Ανταλλακτικά ψάχνεις η πας για καινούριο?

για καινούριο, αλλά όχι για εμένα. Πρέπει να γίνει δοκιμή ...

δυστηχως μονο στην μιχαλακοπουλου και εκει όχι μεγαλη ποικιλια ότι εχει μεινει από νουμερα και χρωματισμουσ
τους ρωτας αν θα φερουν το ταδε η το ταδε και ο υπάλληλος σε κοιταει με ένα βλεμα αποριασ του στυλ "δεν εχω ιδεα"
μονο αν εισαι τυχερος και μαθεις ποτε γινεται η καινουργια παραλαβη
και μεσα σε ολο αυτό πρεπει να ανεχτεις και την ξινια του κυρ κωστα που είναι πιο βαρυσ κα ασήκωτος και από αμονι

αν βρεις πουθενα αλλου που στο ευχομαι θασαι τυχερος

Για το λόγο που περιγράφεις δεν θέλω να παω εκεί, τόσα χρόνια η ίδια συμπεριφορά, δεν έχουν αλλάξει ? Μπαίνεις στο μαγαζί και αμέσως σε κάνουν να νιώθεις παρείσακτος ...

sniper
07/09/2017, 11:14
Ο Παπασταύρου δεν έχει;

TROOPER
07/09/2017, 11:20
Ο Παπασταύρου δεν έχει;

Οχι. Απο τοτε που η arai κανει κανα 6μηνο να στειλει ανταλακτικα ο παπασταυρου δεν δυνεργαζεται με αραι

TROOPER
07/09/2017, 11:21
Γιαννη...γιατι αραι ντε και καλα;

DoctoR_k6
07/09/2017, 11:24

Αν εισαι τυχερος κ εχει το μοντελο που θες αναγκαστηκα θα πας εκει αν εχεις στο μυαλο σου ARAI μονο...
Τωρα για τιμη αν τα βρειτε θα εισαι τυχερος.
Εγω παντως το πηρα απο Αγγλια (ειχε μεγαλη διαφορα).

Ο Παπασταύρου δεν έχει;

Αν θυμαμαι καλα οταν εψαχνα δεν ειχε.
Πολυ SHOEI κ SHARK.

RAMMSTEIN
07/09/2017, 11:27

Για το λόγο που περιγράφεις δεν θέλω να παω εκεί, τόσα χρόνια η ίδια συμπεριφορά, δεν έχουν αλλάξει ? Μπαίνεις στο μαγαζί και αμέσως σε κάνουν να νιώθεις παρείσακτος ...

δεν εχει αλλαξει τπτ όμως
ισα ισα τωρα είναι χειροτερα

road spirit
07/09/2017, 11:44

Δεν ειναι για εμένα, εγω έκλεισα σε shoei :D .

Το κεφάλι της latris δεν δέχεται άλλες μάρκες, έχει στάμπα αράι πάνω :lol:

sniper
07/09/2017, 11:47

E, άρα ξέρεις νούμερο, δεν αλλάζει κάτι... Πάρε απ' έξω.

TROOPER
07/09/2017, 11:50

προβληματικια μια ζωη ρπμ!!! :lol:

road spirit
07/09/2017, 11:51

Ναι, απλά κατα καιρούς οι εταιρείες αλλάζουν ελαφρά τα καλούπια τους (βλ. shoei).
Θέλει να δοκιμάσει για να σιγουρευτεί οτι δεν παίζει κατι τέτοιο σε αράι.
Επίσης, το viper-gt (ή κάπως έτσι) που έχει απο το πάλαι ποτέ, δεν βγαίνει πια, και μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων υπάρχουν διαφορές στο εσωτερικό σχήμα (long oval, intermediate oval κλπ).

byron
07/09/2017, 12:20

Αν πάει σε άλλο μοντέλο, μην παίρνεις ορκο. L φόραγα στο RX-7RR και όταν φόρεσα το RX-7 V μου ήταν μεγάλο και ήθελα M. (στη Μιχαλακοπούλου έγινε η δοκιμή αναγκαστικά, για να απαντήσω και στον Γιάννη).

sniper
07/09/2017, 12:24
Αν πάει σε άλλο μοντέλο, μην παίρνεις ορκο. L φόραγα στο RX-7RR και όταν φόρεσα το RX-7 V μου ήταν μεγάλο και ήθελα M. (στη Μιχαλακοπούλου έγινε η δοκιμή αναγκαστικά, για να απαντήσω και στον Γιάννη).

Κάτι παιζει με εσένα, στην ίδια αλλαγή κι εγώ δεν άλλαξα νούμερο.

No joke.

pipe_smoker
07/09/2017, 12:29
Πήγαινε στη Μιχαλακοπούλου για δοκιμή, και ψώνισε απ'έξω.
Αφού απ'ό,τι λένε είναι και ανθυγιεινός ο τύπος δε θα έχεις τύψεις που θα του χρησιμοποιήσεις το μαγαζί για δοκιμαστήριο.

antsoar
07/09/2017, 12:33
Πήγαινε στη Μιχαλακοπούλου για δοκιμή, και ψώνισε απ'έξω.
Αφού απ'ό,τι λένε είναι και ανθυγιεινός ο τύπος δε θα έχεις τύψεις που θα του χρησιμοποιήσεις το μαγαζί για δοκιμαστήριο.

Μήπως ο τύπος έχει στραβώσει επειδή κάνουν όλοι το ίδιο;

road spirit
07/09/2017, 12:40
Μήπως ο τύπος έχει στραβώσει επειδή κάνουν όλοι το ίδιο;

μπα, είναι έτσι απο εποχές προ ιντερνετικών μαγαζιών

harris_x
07/09/2017, 12:46
γιατί δεν πας στο x-moto στη Θηβών που είναι και κοντά;

Την τελευταία φορά που πήγα είχε αρκετά κρανάκια.

road spirit
07/09/2017, 12:57
γιατί δεν πας στο x-moto στη Θηβών που είναι και κοντά;

Την τελευταία φορά που πήγα είχε αρκετά κρανάκια.

ναι, έχει καμιά 50αριά κράνη, αλλά μόνο 1 αράι :lol: στο ράφι ... α, οκ, και 3 παλιά μεταχείρο που τα δίνει σε πελάτες για δοκιμή ...

το παλικάρι που ήταν μέσα, απο εξυπηρέτηση άσε ... ασχολίαστο ...

basilis_k6
07/09/2017, 13:07
ναι, έχει καμιά 50αριά κράνη, αλλά μόνο 1 αράι :lol: στο ράφι ... α, οκ, και 3 παλιά μεταχείρο που τα δίνει σε πελάτες για δοκιμή ...

Πηγα και εγω πριν καμια εβδομαδα. Ακριβως ενα αραι και το παλικαρι... Απο τα λίγα...

George_M.
07/09/2017, 13:08
ετσι ειναι,ελαχιστο στοκ κ χωρις δοκιμη δεν λεει.
εχει απολτο δικιο ο Γιαννης,το GT καθαροτατο για στογγυλοκεφαλους οπως κ το Quantum το παλιο, (round oval)
τα νεα εχουν διαφορες στο καλουπι σε πιο long shape,(indermediate oval long oval κτλ..)
στο αμερικα επισημα λεει η εταιρεια οτι το νεο Quantum X ειναι round oval κ θεωρητικα στην εδω ευρωπη αναλογει στο νεο QV το οποιο ομως η αραι ευρωπης το δινει indermetiate oval..
Γαιννη βρες πιο αναλογει η φερτο απ' εξω...
καλο κουραγιο παντως αλλα αξιζει,απαξ Αραι=παντα Αραι!

DoctoR_k6
07/09/2017, 13:17
Κάτι παιζει με εσένα, στην ίδια αλλαγή κι εγώ δεν άλλαξα νούμερο.

No joke.

Εγω στο RX-7GP το S δεν επιαζε να μπει με τιποτα, ενω στο RX-7V το S ηταν μια χαρα.

Παντως περα απο μιχαλακοπουλου δεν εχει τιποτα αλλο...ουτε για δοκιμη/ουτε για αγορα.

BLiTzER
07/09/2017, 13:35
Πριν λίγους μήνες, είχε σχεδόν όλη τη γκάμα Arai στην Καλλιρρόης, ρεύμα προς Πειραιά, δε θυμάμαι πώς λέγεται το κατάστημα. Μάλιστα είχε και πολύ καλές τιμές σε κάποια, αλλά δεν έχω περάσει τελευταία να δω αν έχει ακόμα.

harris_x
07/09/2017, 13:43

Πηγα και εγω πριν καμια εβδομαδα. Ακριβως ενα αραι και το παλικαρι... Απο τα λίγα...

καλά ντε μη βαράτε :lol:
έχω κάμποσο καιρό να περάσω απο το μαγαζί... :D

sniper
07/09/2017, 13:50
Πριν λίγους μήνες, είχε σχεδόν όλη τη γκάμα Arai στην Καλλιρρόης, ρεύμα προς Πειραιά, δε θυμάμαι πώς λέγεται το κατάστημα. Μάλιστα είχε και πολύ καλές τιμές σε κάποια, αλλά δεν έχω περάσει τελευταία να δω αν έχει ακόμα.

Το Βike Accessories εννοείς. Όλα μου τα Arai από εκεί τα έχω πάρει. Αν δεν έχει πλέον, κρίμα. Καλές τιμές και σούπερ εξυπηρέτηση.

Billymuse
07/09/2017, 15:25
Γιάννη απο τι βλέπω το xmoto (http://www.xmoto.gr/gr/krani-full-face-arai.aspx) έχει Αράι υποθέτω και στα 2 καταστήματα του (Αιγάλεω και Ν.Φιλαδέλφεια)

sniper
07/09/2017, 15:32
Γιάννη απο τι βλέπω το xmoto (http://www.xmoto.gr/gr/krani-full-face-arai.aspx) έχει Αράι υποθέτω και στα 2 καταστήματα του (Αιγάλεω και Ν.Φιλαδέλφεια)

Βασιλάκη, που τα ειδες;

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο Κατόπιν Παραγγελίας

Billymuse
07/09/2017, 15:42
Ωχ, σε όλα τα κράνη το έχει; Απλά άνοιξα την αρχική σελίδα που έχει τα σχέδια και τις τιμές χωρίς να πατήσω στις λεπτομέριες..αυριο λογικά θα περάσω απο την περιοχή έτσι και αλλιως για δουλειά θα κάνω εναν κόπο να δω αν έχει τπτ μέσα.

basilis_k6
07/09/2017, 15:46
Ποιος θα στοκαρει κρανη 700ευρω σε μεγεθη/χρωματα κτλ? Καλυτερα να βρεις αλλη μαρκα να της ταιριαζει.

road spirit
07/09/2017, 15:47
Ωχ, σε όλα τα κράνη το έχει; Απλά άνοιξα την αρχική σελίδα που έχει τα σχέδια και τις τιμές χωρίς να πατήσω στις λεπτομέριες..αυριο λογικά θα περάσω απο την περιοχή έτσι και αλλιως για δουλειά θα κάνω εναν κόπο να δω αν έχει τπτ μέσα.

Για το μαγαζί στη διασταύρωση Θηβών/Καβάλας μην κάνεις το κόπο. Εκεί ήμουν χτες. Όπως έγραψα παραπάνω, 1 αράι στο ράφι

sniper
07/09/2017, 16:01
Ποιος θα στοκαρει κρανη 700ευρω σε μεγεθη/χρωματα κτλ? Καλυτερα να βρεις αλλη μαρκα να της ταιριαζει.

Και λογικό είναι.

Τόσο καιρό αγοράζουμε όλοι απ' έξω (και σωστά αφού τα βρίσκουμε φτηνότερα) οπότε οι μαγαζάτορες εδώ δεν είναι ηλίθιοι να στοκάρουν κάτι που δεν θα πουλήσουν ποτέ.

Περαστικά μας.

Leon67
07/09/2017, 21:03
Από δεκαετία 90 που πήρα τα πρώτα Arai-Dainese o "Ιταλός" πάντα περίεργος ήταν σαν αντιπροσωπος. Εχει αλλάξει λίγο αν κρίνω από το τελευταίο Arai που δοκίμασα εκεί αλλά πήρα από Bike Accessories πριν από 2,5 χρόνια.
Και σε εμμένα τα νούμερα εχουν μια αυξομίωση στα 3 διαφορετικά μοντέλα RX-7 που ειχα-εχω.
Δοκιμή χωρις τυψεις Μιχαλακοπούλου, αντε και μία ερώτηση στο Bike Accessories αν υπάρχει κατι και Ηelmet City ή όπου αλλού.

edit: Το Viper GT κάποια στιγμή τα είχαν και εδώ κάπου στα 350 ευρώ τα λευκά με μαυρη, κόκκινη ή μπλέ ρίγα. Το FC-Moto εχει επίσης αρκετά μοντέλα από 320 εως 400 ευρώ.

George_M.
07/09/2017, 21:21
τα Viper GT ειναι πλεον πολυυυ παλια,τα τελυται ειχαν παραγωγη το 2007 οποτε οτι βρεις θα ειναι πλεον ακαταλληλο για χρηση
ειναι κ ενας στην Σαλονικη που μοστραρει στο car..

Leon67
07/09/2017, 21:26
Δεν ειπε κανεις να πάρει κάποιος Viper GT, απλά κάποια στιγμή μερικες εκπτώσεις εβγαιναν και στην Ελλάδα. Τωρα δεν μομίζω ότι παίζουν προσφορες για κάποιο Arai εδώ. FC-Moto και Helmet City είναι καλές επιλογες αλλά ισως υπάρχουν και άλλες- για αγορες από εξωτερικό.

pipe_smoker
08/09/2017, 02:27
Δεν ειπε κανεις να πάρει κάποιος Viper GT, απλά κάποια στιγμή μερικες εκπτώσεις εβγαιναν και στην Ελλάδα. Τωρα δεν μομίζω ότι παίζουν προσφορες για κάποιο Arai εδώ. FC-Moto και Helmet City είναι καλές επιλογες αλλά ισως υπάρχουν και άλλες- για αγορες από εξωτερικό.

Εγώ το αράι μου από motocard το είχα πάρει πριν από 2-3 χρόνια.
Κανένα παράπονο.

gior-gos
08/09/2017, 07:45
Σε ερώτησή μου αρχες καλοκαιριου στο motorparts μου ειπαν οτι απο Φθινοπωρο ενδεχεται να φερουν arai.

DoctoR_k6
08/09/2017, 09:22
Εγω ψωνισα απο το https://www.thevisorshop.com/ σε αρκετα καλη τιμη σε σχεση με Ελλαδα (200ευρω).
Αλλ κ το https://www.sportsbikeshop.co.uk/ εχει καλες τιμες εννιοτε.

Manalishi
08/09/2017, 10:14
Και λογικό είναι.

Τόσο καιρό αγοράζουμε όλοι απ' έξω (και σωστά αφού τα βρίσκουμε φτηνότερα) οπότε οι μαγαζάτορες εδώ δεν είναι ηλίθιοι να στοκάρουν κάτι που δεν θα πουλήσουν ποτέ.

Περαστικά μας.

Η κότα έκανε το αυγό, η το αυγό την κότα;;

Είναι σαν το ανέκδοτο με το Yugo...αυτοί ξεκίνησαν τις μαλακίες, εμείς τις συνεχίσαμε.

BLiTzER
08/09/2017, 10:28
Εμάς γιατί περαστικά μας; Εμείς συνεχίζουμε να αγοράζουμε από εκεί που μας συμφέρει. Δεν είναι ότι έκλεισε το εργοστάσιο της Arai επειδή δε στοκάρουν οι Έλληνες έμποροι.

sniper
08/09/2017, 10:33
Εμάς γιατί περαστικά μας; Εμείς συνεχίζουμε να αγοράζουμε από εκεί που μας συμφέρει. Δεν είναι ότι έκλεισε το εργοστάσιο της Arai επειδή δε στοκάρουν οι Έλληνες έμποροι.

Γιατί είναι διαφορετικά να βλέπεις το κράνος (ή όποιο άλλο προϊόν) μπροστά σου κι άλλο σε φωτό.
Από site δεν δοκιμάζεις να δεις αν σου καθεται κάτι καλά στο κεφάλι, στο ποδι, στη μέση, στα χερια κλπ...

Εκτός αν αρχίσουμε τα μπρος-πίσω με επιστροφές που δεν πάνε πάντα καλά.

road spirit
08/09/2017, 11:09
Σχετικά με αυτό που γράφει ο σνιπερ,

υπάρχουν επιχειρηματιές που έχουν ανοικτό μυαλό και έχουν προσαρμοστεί στη πραγματικότητα και τα δεδομένα του e-shopping απο το εξωτερικό. Αυτοί θα παραμείνουν. Γιατί απλά κατεβάζουν τιμές και είναι στα ίσια ανταγωνιστικοί με motocard, fcmoto κλπ ...

To Shoei μου το πήρα απο μαγαζί δικό μας, εδω Αθήνα, ολοκαίνουριο, ημερ. παραγωγής Ιούνιος '17, φθηνότερα απο όσο το έβρισκα στα περισσότερα γνωστά ξένα ιντερνετομάγαζα. Και χωρίς να το ζητήσω το παζάρεμα.

pipe_smoker
08/09/2017, 11:59

Νομίζω αυτό είναι το επόμενο βήμα.
Ήδη συμβαίνει, αλλά πιστεύω θα βρεθεί λύση ώστε να πηγαίνει και καλά.

lleonidas
08/09/2017, 12:50
Είναι μεγάλη ιστορία αυτή με τα ελληνικά μοτομάγαζα...κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.Από τη μία κάποιοι μαγαζάτορες που δε ρίχνουν νερό στο κρασί τους,δεν επενδύουν στην επιχείρησή τους και επιμένουν να επιδεικνύουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ή να μη θέλουν να κατεβάσουν το ποσοστό κέρδους τους.Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι ο χ καταστηματάρχης στην Καλλιρρόης ή όπου αλλού δεν μπορεί να προμηθεύεται (άρα και να πουλάει) στις ίδιες ποσότητες και τιμές με ένα ευρωπαϊκό store το οποίο πουλάει άπειρα κράνη/μπουφάν/υποδήματα κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο.Το κομμάτι οικονομική κρίση-φορολογία δεν το βάζω στην εξίσωση επειδή δεν ξέρω ποιο φορολογικό καθεστώς επικρατεί σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα.
Θα μου πεις..εσύ ρε μάγκα αν το shoei αντί για 450 στην Αθήνα το βρεις 270 στην Αγγλία,θα προτιμήσεις να το πάρεις από εδώ;Όχι βέβαια αλλά πρώτα θα ρωτήσω τον Έλληνα έμπορο αν μπορεί να μου κάνει καλύτερη τιμή και αν η διαφορά είναι μικρή,θα προτιμήσω το ελληνικό κατάστημα έστω και αν ο ιδιοκτήτης είναι μουτρωμένος ή στραβωμένος.
Το ίδιο ισχύει και για πολλές από τις υπόλοιπες διαδικτυακές αγορές(smartphones,gadgets,ένδυση,βιβλία κ.ο.κ.).Όσοι έχουμε στον κύκλο μας καταστηματάρχες ή απλούς υπαλλήλους ελληνικών καταστημάτων που έχουν πληγεί από το διαδικτυακό εμπόριο, νομίζω πως τους καταλαβαίνουμε.

nik69
08/09/2017, 12:53

υπάρχουν επιχειρηματιές που έχουν ανοικτό μυαλό και έχουν προσαρμοστεί στη πραγματικότητα και τα δεδομένα του e-shopping απο το εξωτερικό. Αυτοί θα παραμείνουν. Γιατί απλά κατεβάζουν τιμές και είναι στα ίσια ανταγωνιστικοί με motocard, fcmoto κλπ ...

To Shoei μου το πήρα απο μαγαζί δικό μας, εδω Αθήνα, ολοκαίνουριο, ημερ. παραγωγής Ιούνιος '17, φθηνότερα απο όσο το έβρισκα στα περισσότερα γνωστά ξένα ιντερνετομάγαζα. Και χωρίς να το ζητήσω το παζάρεμα.

Ότι υπάρχει σε στοκ το βρίσκεις στην Αθήνα σε χαμηλότερες τιμές από το εξωτερικό.
Και το δοκιμάζεις.
Τιμές σπασμένες στο εξωτερικό (και στην Ελλάδα κατ'έπεκταση ) βρίσκεις σε απούλητο στοκ προηγούμενης 3ετίας και πίσω και νούμερα (Extra small ή 3XL ) που δεν αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο.
Εάν πέφτεις μέσα στην περίπτωση έχει καλώς .

sniper
08/09/2017, 12:54
Ότι υπάρχει σε στοκ το βρίσκεις στην Αθήνα σε χαμηλότερες τιμές από το εξωτερικό.
Και το δοκιμάζεις.
Τιμές σπασμένες στο εξωτερικό (και στην Ελλάδα κατ'έπεκταση ) βρίσκεις σε απούλητο στοκ προηγούμενης 3ετίας και πίσω και νούμερα (Extra small ή 3XL ) που δεν αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο.
Εάν πέφτεις μέσα στην περίπτωση έχει καλώς .

Αν μιλάμε για κράνος, θα προτιμούσα κάτι ολοκαίνουριο.

BLiTzER
08/09/2017, 13:09
Γιατί είναι διαφορετικά να βλέπεις το κράνος (ή όποιο άλλο προϊόν) μπροστά σου κι άλλο σε φωτό.
Από site δεν δοκιμάζεις να δεις αν σου καθεται κάτι καλά στο κεφάλι, στο ποδι, στη μέση, στα χερια κλπ...

Τα καλά καταστήματα έχουν φροντίσει ΚΑΙ γι'αυτό. Σου έχουν έτοιμη φόρμα και επιστρέφεις ό,τι θες, εντός της διορίας, δωρεάν, no questions asked. Και όλοι θα οδηγηθούν εκεί τελικά, αφού οι ηλεκτρονικές αγορές ΕΙΝΑΙ το μέλλον. Ή θα κλείσουν. Το μαγαζί που δεν έχει στοκ δεν κάνει κακό στον πελάτη, αυτό είναι σίγουρο. O πελάτης θα βρει. Το μαγαζί που δεν έχει ανταγωνιστικές τιμές, επίσης δεν κάνει κακό στον πελάτη. Μόνο στον ηλίθιο πελάτη.

Αυτό ακριβώς.

Mariner
08/09/2017, 13:22
Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι ο χ καταστηματάρχης στην Καλλιρρόης ή όπου αλλού δεν μπορεί να προμηθεύεται (άρα και να πουλάει) στις ίδιες ποσότητες και τιμές με ένα ευρωπαϊκό store το οποίο πουλάει άπειρα κράνη/μπουφάν/υποδήματα κάθε μήνα σε όλο τον κόσμο.Το κομμάτι οικονομική κρίση-φορολογία δεν το βάζω στην εξίσωση επειδή δεν ξέρω ποιο φορολογικό καθεστώς επικρατεί σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα.

Τι εμποδίζει τον καταστηματάρχη να φτιάξει επίσης ένα σοβαρό eshop και να προσπαθήσει και αυτός να φτάσει να στο σημείο να πουλάει τα άπειρα σε όλο τον κόσμο ωστε να μπορεί να έχει επίσης ανταγωνιστικές τιμές κλπ κλπ?

sniper
08/09/2017, 13:28
Τι εμποδίζει τον καταστηματάρχη να φτιάξει επίσης ένα σοβαρό eshop και να προσπαθήσει και αυτός να φτάσει να στο σημείο να πουλάει τα άπειρα σε όλο τον κόσμο ωστε να μπορεί να έχει επίσης ανταγωνιστικές τιμές κλπ κλπ?

Το ελληνικό κράτος.

BLiTzER
08/09/2017, 13:37
Το ελληνικό κράτος.

Δυστυχώς αυτό ισχύει (όπως και πολλά άλλα, δεν είναι πάντα 100% φάουλ οι έμποροι). Κι εγώ σε κατάστημα δουλεύω και το βλέπω μπροστά μου συχνά. Με ρωτάει πελάτης "ε τα βρίσκω τόσο από εξωτερικό, τι καλύτερη τιμή μπορούμε να κάνουμε;". Το μεταφέρω στο αφεντικό, κάνει ό,τι μπορεί, αλλά αν η διαφορά είναι μεγάλη, δε θα κάτσω να τον πείσω να αγοράσει από Ελλάδα, γιατί έχει δίκιο.

sniper
08/09/2017, 13:39
Δυστυχώς αυτό ισχύει (όπως και πολλά άλλα, δεν είναι πάντα 100% φάουλ οι έμποροι). Κι εγώ σε κατάστημα δουλεύω και το βλέπω μπροστά μου συχνά. Με ρωτάει πελάτης "ε τα βρίσκω τόσο από εξωτερικό, τι καλύτερη τιμή μπορούμε να κάνουμε;". Κάνω ό,τι μπορώ, αλλά αν η διαφορά είναι μεγάλη, δε θα κάτσω να τον πείσω να αγοράσει από Ελλάδα, γιατί έχει δίκιο.

Κι ο τζίρος θα πέσει, θα πιεστεί ο επιχειρηματίας, και τελικά για να κρατηθεί θα κόψει τις δαπάνες του (δλδ τους εργαζομένους του) οπότε μετά είτε εδώ είτε στο εξωτερικό τα πουλάνε, μικρή σημασία θα έχει με μηδενικό εισόδημα εμείς εδώ.

BLiTzER
08/09/2017, 13:42
Είναι τεράστιο θέμα. Ναι, σε κάποιες περιπτώσεις είναι όπως τα λες, σε κάποιες όχι. Πολύ συχνά ευθύνεται ο επιχειρηματίας αποκλειστικά, που δεν κάνει αυτά που πρέπει, ενώ μπορεί. Ελάχιστοι πραγματικά ικανοί επιχειρηματίες την πληρώνουν άδικα, θεωρώ.

sniper
08/09/2017, 13:56
Είναι τεράστιο θέμα. Ναι, σε κάποιες περιπτώσεις είναι όπως τα λες, σε κάποιες όχι. Πολύ συχνά ευθύνεται ο επιχειρηματίας αποκλειστικά, που δεν κάνει αυτά που πρέπει, ενώ μπορεί. Ελάχιστοι πραγματικά ικανοί επιχειρηματίες την πληρώνουν άδικα, θεωρώ.

Το θέμα είναι η ανικανότητα αυτών που οργανώνουν αυτό το μπουρδέλ@, σορρυ κράτος, να κατευθύνουν τον νέο κόσμο σε νέα πράγματα νομίζοντας ότι έχοντας αμόρφωτους ψηφοφόρους θα είναι μια ζωή καλά.

Σε ελάχιστα χρόνια η περισσότερες δουλειές θα έχουν καταργηθεί από την νέα τεχνολογία, ή θα έχουν ελαχιστοποιηθεί.

Αν παραμείνουμε στο σημερινό μοντέλο θα καταλήξουμε πένητες σε κανένα χωριό ψάχνωντας να φάμε ρίζες (γιατί με την αστικοποίηση δεν ξέρουμε οι περισσότεροι να κάνουμε τίποτα άλλο με τα χέρια μας από το να παίζουμε με το κινητό μας ή το άλλο). Στο εξωτερικό φεύγουν ήδη οι ικανοί, στο εσωτερικό μένουμε οι μεγαλύτεροι και οι λιγότερο ικανοί. Αυτό το μοντέλο έχει ημερομηνία λήξης και καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε.

Ικανοί επιχειρηματίες; Ναι, υπάρχουν. Αν έχουν σαν σύμμαχο το κράτος κι όχι σαν εχθρό. Γιατί να επενδύσει ένας τα λεφτά του όταν θα φορολογηθεί λες και τα έχει κλέψει; Γιατί να μην τα πάει αλλού και να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και να του λένε κι ευχαριστώ;

Ο πονηρίδης Έλληνας θερίζει τώρα την πονηριά που έσπειρε και εισπράτει ένα @.

lleonidas
08/09/2017, 14:06
Το πιο λυπηρό είναι ότι όλα αυτά που ακούγονταν ως κινδυνολογία πριν από χρόνια,τώρα πια οι περισσότεροι τα συμμερίζονται έχοντας εντοπίσει ένα μέρος του προβλήματος ,ακόμα και στελέχη του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος.Το κόλλημα είναι στην αντιμετώπιση, στις λύσεις...σ'αυτή τη ρημάδα την ανάπτυξη που όλοι ψάχνουν.
Διαβάζοντας τους όρους των μνημονίων(και έχοντας κατά νου τον τρόπο που έχουμε μάθει να ζούμε/βολευόμαστε) μάλλον θα αργήσει να έρθει.

TROOPER
08/09/2017, 15:45
Πολυ καλα και σωστα τα λετε και συμφωνω αλλα ας επιστρεψουμε στο θεμα του Γιαννη :beer:

sniper
08/09/2017, 15:50
Πολυ καλα και σωστα τα λετε και συμφωνω αλλα ας επιστρεψουμε στο θεμα του Γιαννη :beer:

Ναι, δεν έχει Arai στην Αθήνα, πέρα απο τον Ιταλό. :beer:

basilis_k6
08/09/2017, 18:57
το κράτος οι επιχειρηματίες το ψηφίζουν, όπως και οι πελάτες

tzimidis
08/09/2017, 21:07
Itan mia fora

Enas emporos pou DEN iksere na poulaei
kai enas
pelatis pou DEN iksere na agorazei.

o enas den poulise,
o allos den agorase,
kai zisane aytoi kala kai o kinezos kalytera......

y.g. den paei se kanenan prosopika.
para mono sto "epixeirein" made in greece

doctoras
08/09/2017, 21:26
Δεν ειναι μονο αυτο ειναι και αλλαγη τασης νεες εξελίξεις στην αγορα δειτε το στον γενικο ρουχισμο μας τέλειωσε η ακριβοπληρωμένη βιτριναρα και εγινε ηλεκτρονικό καταστημα συνεργατης του skroutz & best price.
Ολα τα συγχρονα ηλεκτρονικα καταστηματα σου εχουν καλες εφαρμογες για μέτρηση για την επιλογη μεγεθους, ενω παραλληλα σου εχουν δωρεαν επιστροφή για αλλαγη μεγέθους.
Το ιδιο γινεται και στα καταστήματα εξοπλισμού αναβατη
Η αγορα κινείται ετσι δεν ειναι καημένοι επιδη δεν στοκαρουν, θα σου το παραγγείλουν και θα το εχεις σε 10μερες. Το ιδιο θα εκανες και εσυ απο το helmet city κλπ.

latris mixanis
18/09/2017, 16:21

Καλυτερα να βρεις αλλη μαρκα να της ταιριαζει.

Δοκίμασα κι άλλες εταιρείες αλλα δεν κάθονται καλά! Οπότε προτιμώ να πάρω κάτι που ξέρω :)

sniper
18/09/2017, 16:24
Δοκίμασα κι άλλες εταιρείες αλλα δεν κάθονται καλά! Οπότε προτιμώ να πάρω κάτι που ξέρω :)

Ε δεν ξέρεις ακριβώς, αν ήξερες δεν θα υπήρχε το θρεντ :bawl:

nik69
18/09/2017, 16:48

Το γενικότερο προφιλ των Arai είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι long-oval
Σε κάποια τελευταία μοντέλα έχει αλλάξει αυτό σε medium-oval (Το έχει κάνει προφανώς για αν τραβήξει μεγαλύτερο εύρος πελατείας)
Τα μοντέλα δεν τα θυμάμαι (πάνε 3 χρόνια από τότε που έψαχνα).
Ψάξε στο revzilla για reviews (τα αμερικάνικα μοντέλα έχουν διαφορετικές ονομασίες από τα ευρωπαϊκά αλλά από το σχήμα τους στο βίντεο μπορείς να καταλάβεις πιο είναι)
Πρόσεξε γιατί το προφίλ του κράνους είναι το σημαντικότερο στην εφαρμογή στην κεφάλα μας.
Τα μαξιλαράκια μπορείς να τα αλλάξεις εάν δεν ταιριάζουν τα μάγουλα , αλλά εάν σε πιέζει στο μέτωπο δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
Και 700€ είναι σχετικά πολλά για να κάνεις λάθος στην παραγγελία .

latris mixanis
18/09/2017, 17:27
Ε δεν ξέρεις ακριβώς, αν ήξερες δεν θα υπήρχε το θρεντ :bawl:

:moutza: μαγαζιά ψαχνουμε αγαπητέ.... Είπα να το δοκιμάσω για να είμαι σίγουρη.
Μοντελο ξέρω, χρώμα επίσης και νούμερο κατά 99%.

sapila racing
19/09/2017, 09:38
:moutza: μαγαζιά ψαχνουμε αγαπητέ.... Είπα να το δοκιμάσω για να είμαι σίγουρη.
Μοντελο ξέρω, χρώμα επίσης και νούμερο κατά 99%.

Καλά θα κανεις να το δοκιμάσεις.
Η τελευταία φουρνιά εχει διαφορετικά κράνη. πχ στο προηγούμενο RX7 φόραγα XS και στο RX7GP S.

lospsi
19/09/2017, 12:35
Η τελευταία φουρνιά εχει διαφορετικά κράνη. πχ στο προηγούμενο RX7 φόραγα XS και στο RX7GP S.

Αυτό που γράφεις, το παρατήρησα και γω. Από XL σε RX7 Corsair πήγα σε XXL σε HJC RHPA. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μιας και άλλαξα μάρκα αλλά επειδή το αναφέρεις και εσύ, παίζει να άλλαξαν τις προδιαγραφές μεγεθών γενικότερα οι εταιρίες??

sapila racing
19/09/2017, 12:38
Αυτό που γράφεις, το παρατήρησα και γω. Από XL σε RX7 Corsair πήγα σε XXL σε HJC RHPA. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μιας και άλλαξα μάρκα αλλά επειδή το αναφέρεις και εσύ, παίζει να άλλαξαν τις προδιαγραφές μεγεθών γενικότερα οι εταιρίες??

Eσυ μιλάς για άλλο νούμερο σε άλλη μάρκα, δεν ειναι το ίδιο!
Εγώ μιλάω για αλλο νούμερο στην ίδια μαρκα και μοντέλο, απλά επομενη γενια.

lospsi
19/09/2017, 12:48
Ναι, κατάλαβα τι έγραψες. Γι αυτό και γράφω ότι αρχικά δεν έδωσα σημασία. Άλλα μιας και αναφέρεις ότι και στην ίδια μάρκα, ίδιο μοντέλο, πήγες +1 μέγεθος, αναρωτήθηκα μήπως αλλάξαν οι εταιρίες τα νούμερα γενικότερα. Κάτι που παρατηρώ και στην ένδυση...

Leon67
19/09/2017, 13:03

και εγώ το ίδιο.... Δηλαδή στο παλιότερο RX-7 φόραγα XL και στο GP πήρα Large. Αμα έρθει η ώρα του V ελπίζω να μην πάρω Medium γιατι θα σημαίνει οτι χάνω φαιά ουσία, φυραίνω στον εγκέφαλο με γοργους ρυθμούς......2 νούμερα κάτω σε μία 12ετία.

latris mixanis
19/09/2017, 14:15

Ακριβώς γι αυτό θέλω να το δοκιμάσω ;) Ευχαριστώ.

Υ.Γ το viper που εχω ειναι xs

sniper
19/09/2017, 14:25
και εγώ το ίδιο.... Δηλαδή στο παλιότερο RX-7 φόραγα XL και στο GP πήρα Large. ...

Εγώ πάλι δεν άλλαξα μέγεθος με την ίδια ακριβώς αλλαγή.

Επίσης στη δική σου περίπτωση μίκρυνε το κεφάλι, ενώ του Σαπίλα του μεγάλωσε.... Τι δεν μας λέτε καλά; (εκτός αν αφήνετε μαλλιά ή κουρεύεστε γουλί).

byron
19/09/2017, 14:45

Επίσης στη δική σου περίπτωση μίκρυνε το κεφάλι, ενώ του Σαπίλα του μεγάλωσε.... Τι δεν μας λέτε καλά; (εκτός αν αφήνετε μαλλιά ή κουρεύεστε γουλί).

Ρώτα τον sapila, τι κάνει. Στην δική μου περίπτωση μίκρυνε επίσης πάντως. Και σε κανένα κράνος μου δεν έχω βάλει διαφορετικό μέγεθος από L. Τωρα πως έγινε και στο συγκεκριμένο μοντέλο θέλω Μ...ιδέα δεν έχω.

nik69
19/09/2017, 15:19
Από το επίσημο site της Arai κάποιες πληροφορίες από εδώ (http://www.araihelmet-europe.com/site/faq.html)
Το Quantum_ST είναι intermediate oval
Το Quantum_ST Pro είναι long-oval
Το RX-7V το αναφέρει σαν race-smaller designe
Κοινώς τρέχα γύρευε εάν δεν πας να δοκιμάσεις

388441

sapila racing
19/09/2017, 16:35

Ρώτα τον sapila, τι κάνει. Στην δική μου περίπτωση μίκρυνε επίσης πάντως. Και σε κανένα κράνος μου δεν έχω βάλει διαφορετικό μέγεθος από L. Τωρα πως έγινε και στο συγκεκριμένο μοντέλο θέλω Μ...ιδέα δεν έχω.

To XS στον νέο μοντέλο μου έκανε μεν στο κούτελο αλλά σχεδον έβρισκε το πηγούνι, κι αναγκαστικά πήγα στο S.

latris mixanis
05/10/2017, 17:55
Το να πηγαίνεις στον Ιταλό να δεις/ψωνίσεις τελικά είναι εμπειρία.
Κατάφερα επιτέλους να πάω να δω για κράνος. Του λέω έχω ηδη Arai θέλω να το αλλάξω λόγω παλαιότητας. ΧS στο μοντέλο που θέλω δεν είχε, βασικά δεν είχε καν XS εκτός από κάτι ξεχασμένα RX-7 που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου πασάρει. Η δε καλύτερη ατάκα είναι πολύ πιο ασφαλές κράνος, δλδ τα άλλα μπουρούχες???? Δλδ θα το σπάσω το κεφάλι μου αν πάρω το Chaser X? :rolleyes:
Mου είπε ότι το XS θα έρθει σε 10 μέρες αν το κάνω παραγγελία. Του απαντάω ότι δεν μπορώ να παραγγείλω κάτι το οποίο δεν έχω δοκιμάσει καν. Απάντηση: Αν δεν μου κάνει, να πάρω το S το οποίο μου είναι μεγάλο (το δοκίμασα εκεί) ... :facepalm:
Κι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μαγαζιά...

basilis_k6
05/10/2017, 19:01
Κι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μαγαζιά...18 χρονών εισαι η έμενες εξωτερικό? έτσι ειναι οι έμποροι.

George_M.
05/10/2017, 19:06
μεχρι προσφατως (2 χρονια) ο Ιταλος ειχε εμπορευμα κ εβρισκες οτι ηθελες,το '13 κ το '14 που αγορασα δυο δεν δυσκολευτηκα καθολου ενω κ το '15 που πηγα για κατι αλλο ειχε πραμα.
ομως οι εποχες αλλαξαν κ τα στοκ αποτελουν ονειρωξη.
επισης τοτε η εξυπηρετηση -προσωπικα μιλαω- ηταν υποδειγματικη απο τον υπαλληλο.
δυστηχως στο ανυπαρκτο στοκ εχει προστεθει κ η κακη εξυπηρετηση (φρεσκια εμπειρια φιλου) κ το μιγμα ειναι πλεον δυσπεπτο...

ggs
05/10/2017, 19:52
18 χρονών εισαι η έμενες εξωτερικό? έτσι ειναι οι έμποροι.

Χμμμμμ..
Και τα shoei, και τα hjc, και τα agv, κλπ κλπ έμποροι τα φέρνουν ...τέτοιο χάλι δεν έχουν.
Φταίει ο έμπορας, αλλά φταίει και η arai ..

latris mixanis
05/10/2017, 20:12
μεχρι προσφατως (2 χρονια) ο Ιταλος ειχε εμπορευμα κ εβρισκες οτι ηθελες,το '13 κ το '14 που αγορασα δυο δεν δυσκολευτηκα καθολου ενω κ το '15 που πηγα για κατι αλλο ειχε πραμα.
επισης τοτε η εξυπηρετηση -προσωπικα μιλαω- ηταν υποδειγματικη απο τον υπαλληλο.
δυστηχως στο ανυπαρκτο στοκ εχει προστεθει κ η κακη εξυπηρετηση (φρεσκια εμπειρια φιλου) κ το μιγμα ειναι πλεον δυσπεπτο...

Δεν με ενόχλησε τόσο το ότι δεν είχε σε κανένα μοντέλο xs, αλλά το υφάκι και το γεγονός που με προτρέπει να αγοράσω λάθος νούμερο, απλά για να κάνει πώληση. Για κάποιον που δεν ξέρει ειναι επικίνδυνος..

harris_x
05/10/2017, 20:15

Όχι φίλε, δεν είναι όλοι έτσι (ευτυχώς) και είναι πολύ περίεργο που κατι τετοιοι είναι ακόμα ανοικτοί.

latris mixanis
05/10/2017, 20:18

Η αντιμετώπιση που είχα από άλλους εμπόρους πρέπει να πω ότι ήταν καλή εως άριστη. Με εξαίρεση 2 μαγαζιά μόνο.

teogtp
05/10/2017, 20:36
Αυτό με το διαφορετικό κέλυφος των Αραι δεν το ήξερα.
Είχα δοκιμάσει ένα chaser και δεν μου κάθησε στο κεφάλι μου.Ειχα pressure points λίγο πάνω από τα αυτιά οπότε θεώρησα ότι δεν μου κάνει και απλά κοιταω για κάποια άλλη εταιρεία.
Οπότε να πάω να δοκιμάσω και κάποιο άλλο μοντέλο ,έτσι;

George_M.
05/10/2017, 20:38
Χμμμμμ..
Και τα shoei, και τα hjc, και τα agv, κλπ κλπ έμποροι τα φέρνουν ...τέτοιο χάλι δεν έχουν.
Φταίει ο έμπορας, αλλά φταίει και η arai ..

η Αραι γιατι?επειδη του εχει ακομα την αντιπροσωπεια?
νομιζω οτι η εταιρεια ξερει ποσο εχει ''κατσει'' η Ελληνικκη αγορα οποτε οπου κ να την δωσει η διαφορα θα ειναι μικρη εως καθολου...-αποψη μου-..

George_M.
05/10/2017, 20:40
Είχα δοκιμάσει ένα chaser και δεν μου κάθησε στο κεφάλι μου.Ειχα pressure points λίγο πάνω από τα αυτιά οπότε θεώρησα ότι δεν μου κάνει και απλά κοιταω για κάποια άλλη εταιρεία.

αν βρεις...:D

δοκιμασε round oval σχημα αν εχουν,ζητα να το δεις γραμμενο στην συσκευασια διοτι τα φρεσκα μοντελα στην ελληνικη αγορα δεν ερχονται σε αυτο το σχημα.
τα πιο πολλα ειναι intermediate oval

ggs
05/10/2017, 20:42
η Αραι γιατι?επειδη του εχει ακομα την αντιπροσωπεια?
νομιζω οτι η εταιρεια ξερει ποσο εχει ''κατσει'' η Ελληνικκη αγορα οποτε οπου κ να την δωσει η διαφορα θα ειναι μικρη εως καθολου...-αποψη μου-..

Δες τι ερώτημα στο πρώτο ποστ αυτού του θρεντ.
Ψάχνεις να βρεις arai ( ίσως την πιο γνωστή μάρκα κρανων) στην ΑΘΗΝΑ και δεν υπάρχει τίποτα εκτός από ένα ,όχι και τόσο επαγγελματία, έμπορο.
Προφανώς, την arai δεν την νοιάζει η ελληνική αγορά.

latris mixanis
05/10/2017, 20:42

Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις κι άλλα ;) Το chaser μου ήταν καλό, το QV pro πάλι όχι...

teogtp
05/10/2017, 20:56
αν βρεις...:D

δοκιμασε round oval σχημα αν εχουν,ζητα να το δεις γραμμενο στην συσκευασια διοτι τα φρεσκα μοντελα στην ελληνικη αγορα δεν ερχονται σε αυτο το σχημα.
τα πιο πολλα ειναι intermediate oval

Είχε ο ridersmarket στην Θεσσαλονίκη.

gior-gos
06/10/2017, 08:07
Mου είπε ότι το XS θα έρθει σε 10 μέρες αν το κάνω παραγγελία.

Εμενα μου ειπε 15..

το γεγονός που με προτρέπει να αγοράσω λάθος νούμερο, απλά για να κάνει πώληση.

Επισης με προετρεψε να αγορασω το Μ αντι για του S που ηταν το νουμερο μου και δεν το ειχε λέγοντάς μου οτι μπορουμε να προσθεσουμε υλικο στα εσωτερικα για να "μικρυνει" το νουμερο του κρανους. Αντιστοιχα ισχυριζοταν οτι αυτο γινεται και με το S· δηλαδη αφαιρεις υλικο για να "μεγαλωσει" το κρανος. Παπατζιλικι συννεφο..

και είναι πολύ περίεργο που κατι τετοιοι είναι ακόμα ανοικτοί.

και θα συνεχισουν να ειναι ανοικτοι οσο δεν εχουν ανταγωνισμο.. Ο Παπασταυρου δεν εχει, ο Bike accessories που εριξα μιά ματια στην βιτρινα εχει κατι λιγα και το Σαββατο το πρωι που πηγα ηταν κλειστος παρολο που το χαρτι στην πορτα του ελεγε οτι τα Σαββατα ειναι ανοικτα, καποιο αλλο μαγαζι δεν..

Billymuse
06/10/2017, 14:48
:a022::lol: τι διαβάζουμε ρε πστημ. Και μετά τους φταίει το helmet city...

spyrval
07/10/2017, 17:36
"Τί θε ρε;"
"Καλησπέρα. Ήρθα για το διασημότερο πιάτο σας, την αστακομακαρονάδα."
"Δεν έχουμε έτοιμη, πρέπει να την παραγγείλω και θ'αργήσει."
"Μα εγώ τώρα πεινάω, τί να φάω;"
"Πάρε την πάπια Πεκίνου με πορτοκάλι, κι αυτή πανάκριβη είναι."
"Μα δε μ'αρέσει η πάπια, διάβαζα ντόναλντ ντακ μικρός."
"Εσύ χάνεις, τέσπα παραγγέλνω αστακομακαρονάδα και 6 το πρωί θα είναι έτοιμη. Για τα 50 ευρώ προκαταβολή θυμάσαι έτσι;"

Πάλι καλά που δεν έχω λεφτά για Arai πλέον :lol:

nopattern
14/12/2017, 08:59
Κράνος Arai rx7 gp αγορασμένο τον Φεβρουάριο 2017από τον Ιταλό, προκύπτει μετά από κουβέντα με φίλους να ανακαλύψουμε πως η ημερομηνία κατασκευής είναι 09/08 (σωστά.... Σεπτέμβριος 2008). Μας πούλησε κράνος που είχε λήξει ήδη δυο χρόνια.

Έχει συνέχεια....

DoctoR_k6
14/12/2017, 09:01
Αφου η ημερομηνια αναγραφεται σε 2-3 σημεια...δεν το ειχες τσεκαρει κατα την αγορα?

nopattern
14/12/2017, 10:05
Αφου η ημερομηνια αναγραφεται σε 2-3 σημεια...δεν το ειχες τσεκαρει κατα την αγορα?

Δεν ήξερα. Νομιμοποιεί αυτό την πώληση;

(Και αναγράφεται σε ένα σημείο. Πλέον πάνω στο d-ring)

Sapadak
14/12/2017, 10:10

Οχι σε καμία περίπτωση, μιας και είναι ληγμένο και για την Αραι, αλλά αν το κράνος κανονικά κοστίζει 800 ευρώ, και το αγόρασες 400, ίσως θα έπρεπε να μπουνε ψύλλοι στα αυτιά σου

Αν ήταν κάτω της 7ετίας, θα ήταν άλλη συζήτηση

DoctoR_k6
14/12/2017, 10:16

Δεν γνωριζω αν απαγορευεται να πουλας/πουλησεις ενα κρανος αφου εχει ληξει το warranty period.
Εγινε καποια καλυτερη τιμη στην πωληση για να φυγει?
Το εδωσε ακριβως?

sniper
14/12/2017, 10:26
Δεν γνωριζω αν απαγορευεται να πουλας/πουλησεις ενα κρανος αφου εχει ληξει το warranty period.
Το εδωσε ακριβως?

Εγκεφαλικό.... Μην γράφετε με κινητά και διαβάζετε τι γράφετε...

DoctoR_k6
14/12/2017, 10:28
Το εδωσε ακριβως...στην αναγραφομενη?

Fixed.

nopattern
14/12/2017, 11:12
Το κράνος στοίχισε 550€. Έκπτωση λόγω αλλαγής του μοντέλου σύμφωνα με τον πωλητή, τότε.

George_M.
29/03/2018, 17:04

σημερινη επισκεψη στον Ιταλο για ερευνα αγορας,το μαγαζι ειναι πλεον το μισο καθως εχει κρατησει μονο τον χωρο που ειχε τα Αραι
(οποιο θυμουντια ηταν διπλο καταστημα)
η εξυπηρετηση -προσωπικα παντα- ηταν οπως τοτε.αριστη κ φιλικοτατη.εμεινα 45 λεπτα στο μαγαζι κ δοκιμασα 2-3 μοντελαα που ηθελα.
φορουσα απο 10-15 λεπτα το καθενα ενω ταυτοχρονα μιλουσαμε,ευτηχως δεν ειχε κοσμο κ ηταν χαλαροι.

τελικα δεν ειχα λογω να ξαναπαω κ πηρα αυτο που ηθελα.

394460

παρατηρησεις σχετικα με τα νεα προιοντα Αραι...QV Pro κτλ..
''υποθετω'' οτι στο κελυφος δεν εχουν κανει εκπτωσεις διοτι στα περιφερειακα ειναι φανερες...κρατουσα το παλιο μου Quantum διπλα κ η διαφορα ηταν εντονη.
ειδικα αεραγωγοι κ υποσιαγωνα κανουν μπαμ...
στο δε καλουπι δοκιμασα να βαλω ενα ιδιου μεγεθους QV κ το κρανος δεν καθοταν με τπτ στο κεφαλι μου....

ευτηχως στα XD-4 Tour βαστανε ακομα την γνωστη εκεινη ποιοτητα τους σε ολα τα σημεια!

basilis_k6
29/03/2018, 17:24
κρανάρα!