Σύνδεση

View Full Version : Αγορα cbr 600rr vs daytona 675, γενικα επιλογη της επομενης!!!

giorgos.boun
11/09/2017, 13:54
Καλησπερα παιδια, ειπα και εγω να γραψω εδω το προβλημα μου μηπως και μπορεσω να ξεμπερδευτω...
Μολις πουλησα την μηχανη μου (xj6n '12 abs) και σκευτομαι για την επομενη.
Η χρηση που κανω ειναι βολτες-ταξιδακια και περιστασιακα στην πιστα του Ρυσιου. Για την πολη υπαρχει και scooter...
Απο τα ss του τιτλου τι πιστευετε θα με βολεψουν για αυτο που θελω να κανω?
εμφανισιακα μου αρεσει λιγο περισσοτερο το daytona αλλα το σκευτομαι λογω ισως προβληματων (δεν θα ηθελα ενω πηγαινω το ταξιδακι μου να με αφηνει στον δρομο...).
Απο την αλλη σκευτομαι να αφησω τελειως την κατηγορια των ss και να παω σε mt09 οπως προσφατα πηγε φιλος και να εχει και abs(ειναι ενα μικρο αγχος το χωρις)... τα λεφτα που θελω να διαθεσω ειναι γυρω στα 5000 ευρω εκτος και αν παω σε ΜΤ με +2000 στο περιπου. Υπαρχει κανενα αλλο μοντελο που μπορω να κοιταξω για την περιπτωση μου?

ευχαριστω!!!

o teos
11/09/2017, 14:24
Xτυπα το mt..Μην ξανα πουλας το ss μετα..τα cliponata ειναι αρκετα αβολα σε ταξιδι πανω απο 2 ωρες..δοκιμασε απο καποιον φιλο πρωτα πριν παρεις!

TROOPER
11/09/2017, 15:16
ΜΤ.
Αναμεσα στα 2 ss πας στο χοντα οχι λογω προβληματων του σουτιεν (δεν βγαζει θεματα) αλλα λογω θεσης. Το χοντα ειναι μακραν πιο ξεκουραστο.

R-1nas
12/09/2017, 12:39
Κανει ταξιδι το ΜΤ? δεν εχει μικρο τεποζιτο?

teogtp
12/09/2017, 12:52
Με 14ρι ντεπόζιτο και κατανάλωση κοντά στο 5ρι βγάζεις αρκετά χιλιόμετρα.

chillipf
12/09/2017, 14:40
Σε κόβω για MT, μάλλον θα σε βολέψει περισσότερο.
Το HONDA είναι πιό all around να πω, ίσως. (μπορεί να γίνει και όπλο πίστας άμα θές)
Το 675 το έχω, προβλήματα δεν μου έχει βγάλει, αλλά all around δεν το λές.
Σκυφτό πολύ, για δεύτερο άτομο μήτε το σκέφτομαι, ξυράφι συμπεριφορά, αλλά γι' αυτά τα χούγια του το διάλεξα κιόλας.

R-1nas
12/09/2017, 16:26
Με 14ρι ντεπόζιτο και κατανάλωση κοντά στο 5ρι βγάζεις αρκετά χιλιόμετρα.

Κατσε μιλαμε για το γυμνο σωστα? 5αρι καταναλωση απο που? με ποσα δηλαδη θα πηγαινει με 100-110? Εαν αυτο λετε ταξιδι τοτε πασο.... Επισης η σελα του δεν ειναι για πουθενα , μονο για καγκουριες.

ptc
12/09/2017, 16:57
Κατσε μιλαμε για το γυμνο σωστα? 5αρι καταναλωση απο που? με ποσα δηλαδη θα πηγαινει με 100-110? Εαν αυτο λετε ταξιδι τοτε πασο.... Επισης η σελα του δεν ειναι για πουθενα , μονο για καγκουριες.

Όντως, τόσο καίει το 07. Το 09 πρέπει να παίζει γύρω στο εξάρι.

ΜΤ κι από μένα πάντως... ;)

DrBig
12/09/2017, 23:42
εγω ψηφιζω αυτο:

388280

lleonidas
12/09/2017, 23:57
Ωραίο εργαλειάκι το GSX-S...το οδήγησα στο event του motomag στα Μέγαρα και το γλυκοκοιτάζω αλλά δεν ξέρω ούτε έναν κάτοχο,αυτό με προβληματίζει...όλοι προτιμούν ΜΤ-09 για κάποιο λόγο παρόλο που δεν είναι φτηνότερο.
Υπάρχει ως οικονομικότερη επιλογή και το ολοκαίνουριο Shiver 900 (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/9614698/) .
Γιώργο προσπάθησε να οδηγήσεις το ΜΤ-09 και τουλάχιστον ένα εκ των δύο ss που σ'ενδιαφέρουν, πριν καταλήξεις :)

Lioulios
13/09/2017, 08:57
Παρε αυτο που σου αρεσει πιο πολυ .

;)

sapila racing
13/09/2017, 09:44
Θα ελεγα πρώτα να αποφασίσεις αν θέλεις SS ή all round μοτοσυκλέτα.

DoctoR_k6
13/09/2017, 10:10
εγω ψηφιζω αυτο:

388280

Ωραίο εργαλειάκι το GSX-S...το οδήγησα στο event του motomag στα Μέγαρα και το γλυκοκοιτάζω αλλά δεν ξέρω ούτε έναν κάτοχο,αυτό με προβληματίζει...όλοι προτιμούν ΜΤ-09 για κάποιο λόγο παρόλο που δεν είναι φτηνότερο.
Υπάρχει ως οικονομικότερη επιλογή και το ολοκαίνουριο Shiver 900 (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/9614698/) .
Γιώργο προσπάθησε να οδηγήσεις το ΜΤ-09 και τουλάχιστον ένα εκ των δύο ss που σ'ενδιαφέρουν, πριν καταλήξεις :)

Αν ειχε κ ενα καλυτερο ψαλιδι θα ηταν σουπερ...

ptc
13/09/2017, 16:28
Αν ειχε κ ενα καλυτερο ψαλιδι θα ηταν σουπερ...

Αν ήταν και εντός μπάτζετ θα ήταν πιο σούπερ. Βαριά 7000 είπε ο φίλος.

BLiTzER
13/09/2017, 16:34
Επίσης είπε ότι δε θέλει να τον αφήνει στον δρόμο.

Για τη χρήση που το θες, ένα SS δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Εκτός αν σου αρέσουν τόσο και έχεις αποφασίσει να συμβιβαστείς με την παντελή έλλειψη άνεσης.

billy84
13/09/2017, 18:38
Καλησπερα παιδια, ειπα και εγω να γραψω εδω το προβλημα μου μηπως και μπορεσω να ξεμπερδευτω...
Η χρηση που κανω ειναι βολτες-ταξιδακια και περιστασιακα στην πιστα του Ρυσιου. Για την πολη υπαρχει και scooter...
εμφανισιακα μου αρεσει λιγο περισσοτερο το daytona αλλα το σκευτομαι λογω ισως προβληματων (δεν θα ηθελα ενω πηγαινω το ταξιδακι μου να με αφηνει στον δρομο...).
Απο την αλλη σκευτομαι να αφησω τελειως την κατηγορια των ss και να παω σε mt09 οπως προσφατα πηγε φιλος και να εχει και abs(ειναι ενα μικρο αγχος το χωρις)... τα λεφτα που θελω να διαθεσω ειναι γυρω στα 5000 ευρω εκτος και αν παω σε ΜΤ με +2000 στο περιπου. Υπαρχει κανενα αλλο μοντελο που μπορω να κοιταξω για την περιπτωση μου?

ευχαριστω!!!

Mπορεις να δεις και CBR600 C-ABS μιας και το έχεις κατα νου κοντά σε αυτα τα λεφτα.Εχει αποδειχθει φουλ αξιόπιστο οπότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.Ταξίδια δεν κάνεις αλλα γρηγορες βόλτες +-500km αν το μάθεις τις κάνεις.

basilis_k6
13/09/2017, 19:02
gsxr600 2007

φθηνο, υπεραξιοπιστο, κάνει καλό ταξίδι, μπαίνει αξιοπρεπώς πίστα, πουλιέται ξανα αν χρειαστεί, δεν κουράζει στην πόλη η με χαμηλές ταχύτητες, δεν βγάζει απιστευτη ζεστη και δεν ειναι ομορφο.

Andreasnemea
14/09/2017, 01:27
απο αυτα που λες καταλαβα οτι θες κατι ποιο γρηγορο απο αυτο που ειχες! αλλα να κανεις και αυτα που εκανες με αυτο που ειχες...
Οποτε παρε ενα hornet να γουσταρεις η παρε το απολυτο γυμνο για εμενα cb1000R για μεταχειρισμενο μιλαμε παντα στα χρηματα που δινεις!
Αν παρολα αυτα δεν δεν θες κατι απο τα 2 παρε ενα z750 να τελιωνουμε αντε :)

nikma
14/09/2017, 02:08
Το cbr600rr θα το ευχαριστηθείς καλύτερα;)

harris_x
14/09/2017, 08:45

ευχαριστω!!!

Δεν θα σου πω τι να πάρεις, κι εγώ την ίδια χρήση κάνω και μπορείς να δεις τι έχω.

Αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι το daytona, αν όχι πιο αξιόπιστο, είναι σίγουρα εξίσου αξιόπιστο με το Honda/Suzuki.
Επιπλέον είναι έτοιμο για πίστα σε αντίθεση με όποιο γιαπωνέζικο κοιτάξεις.

Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να κάνεις κάποιο συμβιβασμό.
Όλα δεν μπορείς να τα έχεις.

RaGe_Raptor
14/09/2017, 12:08
Δεν θα σου πω τι να πάρεις, κι εγώ την ίδια χρήση κάνω και μπορείς να δεις τι έχω.

Αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι το daytona, αν όχι πιο αξιόπιστο, είναι σίγουρα εξίσου αξιόπιστο με το Honda/Suzuki.
Επιπλέον είναι έτοιμο για πίστα σε αντίθεση με όποιο γιαπωνέζικο κοιτάξεις.

Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να κάνεις κάποιο συμβιβασμό.
Όλα δεν μπορείς να τα έχεις.

Γουάτ?
Πώς γκεγκεν α'τό!

sniper
14/09/2017, 12:11
Γουάτ?
Πώς γκεγκεν α'τό!

Τους το λένε όταν τα αγοράζουν και το πιστεύουν.

RaGe_Raptor
14/09/2017, 15:49

Δεν είναι τόσο αστείο όσο θες να το παρουσιάσεις

:tooth::roflmao:

DoctoR_k6
14/09/2017, 15:52
:a014:

billy84
15/09/2017, 17:57

Επίσης τους λένε οτι είναι και το ίδιο αξιόπιστα με τα CBR?:lol:

giorgos.boun
15/09/2017, 22:01
καλησπερα παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις...
Οταν λεω ταξιδακια δεν εννοω να γυρισω την ευρωπη, +-300χλμ. Το mt09 ελπιζω να το οδηγησω συντομα αλλα μαλλον θελω να αλλαξω κατηγορια βεβαιως με τις σχετικες υποχωρησεις...
Αυτο που ουσιαστικα ζηταω ειναι να εχει απο τα κορυφαια φρενα και αναρτησεις στην κατηγορια χωρις να με ενδιαφερει καθολου τα ποσα αλογα εχει. μπορει να εχει το επομενο μηχανακι τοπ φρενα-αναρτησεις και 100 αλογα στα λεφτα που θελω να διαθεσω? (το 100 ειναι τυχαιο)... αυτο θελω. Με μια σχετικη αξιοπιστια βεβαια. Δεν ειναι προβλημα ας πουμε αν βγαλει πηνια. Δεν θα μεινει ακινητο να περιμενω ποτε θα μαζεψω λεφτα να το φτιαξω αλλα και οχι να ειμαι καθε βδομαδα στο συνεργειο.

telegonos
15/09/2017, 22:09
Τυχαίο μπορεί, αλλά όντως 100 άλογα έχουν αυτά τα δύο που ψάχνεσαι (πάνω-κάτω +-2)

giorgos.boun
15/09/2017, 22:16
Ναι, εννοουσα 100 του κατασκευαστη και οχι στην ροδα... θελω να πω με αυτο οτι δεν με νοιαζει να σηκωνετε με τριτη και γκαζι ή να εχει τελικη 250 ή οταν ανοιγεις το γκαζι να μην μπορεις να κρατηθεις πανω. Αν τα κανει οκ αλλα δεν ειναι το κριτηριο που θα επιλεξω... απλα να εχει τα κορυφαια απο αυτα που ειπα στο προηγουμενο μνμ μου.

Cpt_Slow
19/09/2017, 15:50
υπαρχει και το cbr f
https://www.car.gr/10762828-honda-cbr-600-f

ταξιδευει πιο ανετα ,103hp, usd, και φρενα honda. Τα clipons δεν ξερω αμα θες