Σύνδεση

View Full Version : Honda Goldwing 2018

lleonidas
21/09/2017, 22:55
Παρουσιάζεται επίσημα εντός του Οκτωβρίου.Ο κινητήρας πιθανότατα θα είναι ίδιος με τον τωρινό με μικρές διαφορές + dct.
Λεπτομέρειες για την μπροστινή ανάρτηση και για κάποια από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του εδώ (http://www.motomag.gr/news/nea-montela/honda-goldwing-2018-proti-diarroi-fotografion)
388488
388489
388490

bmwr1100gs
21/09/2017, 23:16
Τώρα που η BMW αρχίζει να καταργεί το μπροστά εναλλακτικό σύστημα, το υιοθετεί η HONDA...

lleonidas
05/01/2021, 20:58
Honda Gold Wing 2021 (https://www.honda.it/motorcycles/range/touring/gl1800-gold-wing/overview.html) , Euro 5, ισχύς και ροπή παρόμοια με το απερχόμενο μοντέλο, 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή 7τάχυτο DCT. Σε 3 εκδόσεις. Βάρος 367-390 κιλά ανάλογα με την έκδοση.
https://www.youtube.com/watch?v=dXq25EDOa1w

toyar
05/01/2021, 21:15
μαστορα στο αφηνω για ρουλεμαν τιμονιου και θα περασω το μεσημερακι να το παρω:bawl:

doctoras
06/01/2021, 22:17
Πολυ ενδιαφέρον οχημα να νοικιάσεις ενα για europe round tour

stefanos
06/01/2021, 22:34
Πολύ ενδιαφέρον κινητήρας.......για αυτοκίνητο.

bulmont
08/01/2021, 20:10
Να και μιά πρωτιά για την χόντα.......το πιό βαρύ μηχανάκι...............:bawl::bawl:

Ασε που δύο μαζί μόνο στο διαφημιστικό βίντεο.............δεν πρέπει να βρέθηκε τρίτο θύμα..........................:roflmao::roflmao::roflmao:

doctoras
08/01/2021, 20:45
ΟΚ..αν σας το εδιναν βολτα θα λεγατε οχι

bulmont
08/01/2021, 21:16
ΟΚ..αν σας το εδιναν βολτα θα λεγατε οχι

Ναι...

contes di Zante
09/01/2021, 08:10
Κάπου στα 1996-1998 χάζευα μία τέτοια, μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση τα φώτα που είχε στο πίσω μέρος, οι δύο κεραίες σαν τα παλιά περιπολικά και τα τηγάνια που κάλυπταν τα δισκόφρενα. Ήταν ένα ζευγάρι Ολλανδών που δέχτηκαν την πρόσκλησή μου και ήπιαμε μία μπύρα στο μαγαζί που δούλευα. Κάθε χρόνο έπαιρναν τρείς μήνες άδεια άνευ αποδοχών και ταξίδευαν. Εϊχαν πάει παντού στην Ευρώπη και 2 φορές Αμερική. Άν θυμάμαι καλά η καινούρια τους μοτό και με την παλιά είχαν κάτι εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα....

doctoras
09/01/2021, 08:37
μαρέσουν να κάνω βόλτα όλα τα δίκυκλα εσωτερικής καυσης απο 50cc και απεριόριστα.
Τα goldwing τα θυμάμαι απο τέλη '80 και εγώ απο μικρός που ερχόντουσαν κάποιοι ευκατάστατοι μεσήλικες ευρωπάιοι ελλάδα τα καλοκαίρια

το goldwing είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή αλλά όχι αμελητέα, εξακύλινδρος 1800cc boxer sohc με 120hp / 5500rpm και 18κιλά ροπής, είναι υπεραρκετά για να κινεί 400kg κατασκευής, φανταστείτε αυτά τα νουμερα σε αυτοκίνητο θα μιλούσαμε για σουπερκαρ.
Το οτι είναι ευκίνητο έχει αποδειχθεί στο ότι δεν ήταν λίγοι στις δυτικές χώρες που βγάλαν άδεια ταξί και το κάναν κομιουτερ. Γιαυτό και η honda κατόπιν αρκετών καμένων συμπλεκτών προσάρμοσε dct πάνω του.

Τουριστικά εάν ο ανταγωνιστής είναι το electra glide, είναι ασυναγωνιστο και ο βασιλιάς των τουριστικών μοντέλων.

Ενώ πραγματικά θα ήθελα να νοικιάσω με κάποια ευκαιρία ένα και να κάνω ευρωπαικό ταξίδι, απο όσα έχω διαβάσει ασυναγώνιστο

παρτε και ένα βιντεάκι onboard οι δύσπιστοι απο το dct μοντέλο
https://www.youtube.com/watch?v=VQbv4i_ghes&ab_channel=Schaaf

νεοσσός
09/01/2021, 09:28
Είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένο για μεγάλα ταξίδια σε άσφαλτο. Όποιος κάνει τέτοια, θα το εκτιμήσει, όπως και τα εξακύλινδρα K 1600 GT της BMW.

Δεν μπορεί να αξιολογηθεί με κριτήρια καθημερινής χρήσης, ούτε μικρής κυριακάτικης βόλτας.

Κατάλληλο είναι για το νήμα που ρωτάει ο άλλος αν μπορεί να κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με παπί. Ε, με παπί είναι δύσκολο, ενώ με Honda Goldwing είναι ιδανικό. Αν μάλιστα κάνει κάποιος τακτικά ταξίδια των 500 χιλιομέτρων, αποκλειστικά σε άσφαλτο, θα πρέπει να το σκεφθεί σοβαρά.

100 χιλιόμετρα τα κάνεις με οποιοδήποτε δίκυκλο, ακόμα και 50άρι. Για τα 200 χιλιόμετρα θέλεις κάτι περισσότερο, στα 500 αρχίζει να ζορίζει το πράμα αν δεν έχει τουριστική σχεδίαση η μοτοσυκλέτα, ενώ σε ταξίδια χιλιάδων χιλιομέτρων, κάθε στοιχείο επιπλέον άνεσης είναι ουσιώδες. Φυσικά μετράει η συχνότητα που γίνονται τα ταξίδια. Διαφορετικό είναι να κάνεις ένα ταξίδι το τρίμηνο, οπότε συμβιβάζεσαι με απλή μοτοσυκλέτα, από το να κάνεις ταξίδια εκατοντάδων χιλιομέτρων κάθε εβδομάδα.

stefanos
09/01/2021, 11:10
Είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένο για μεγάλα ταξίδια σε άσφαλτο. Όποιος κάνει τέτοια, θα το εκτιμήσει, όπως και τα εξακύλινδρα K 1600 GT της BMW.

Είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένο ΜΟΝΟ για πολύμηνα ταξίδια σε ευθείες, σε άσφαλτο, δικάβαλο με πολύ γκρινιάρα σύζυγο, και όλη την προίκα της ,σέρνοντας τροχόσπιτο.

BLiTzER
09/01/2021, 12:30
Εξαιρετικός συνδυασμός όλων των αρνητικών μιας μοτοσικλέτας χωρίς κάποιο από τα θετικά και όλων των αρνητικών ενός αυτοκινήτου χωρίς κάποιο από τα θετικά. Τα χειρότερα και των 2 κόσμων, εύγε!

patsavour
09/01/2021, 19:14
Ειναι γι αυτους που 1)την γουσταρουν ,2) εχουν να την πληρωσουν και 3) εχουν και ωραιους ασφαλεις δρομουν να την πανε.Εκ των υπολοιπων το 90% που την κριτικαρουν, απλως ζηλευουν διοτι δεν πληρουν κυριως τον 2ο προαναφερομενο ορο.

bulmont
09/01/2021, 19:40
....Εκ των υπολοιπων το 90% που την κριτικαρουν, απλως ζηλευουν διοτι δεν πληρουν κυριως τον 2ο προαναφερομενο ορο.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

doctoras
09/01/2021, 21:21
Ζουλιαριδες ρε, τι περιμενεις :smokin:
Το μηχανημα ειναι state of art στην κορυφη των premium

BLiTzER
09/01/2021, 21:24
Ειναι γι αυτους που 1)την γουσταρουν ,2) εχουν να την πληρωσουν και 3) εχουν και ωραιους ασφαλεις δρομουν να την πανε.Εκ των υπολοιπων το 90% που την κριτικαρουν, απλως ζηλευουν διοτι δεν πληρουν κυριως τον 2ο προαναφερομενο ορο.

Είναι γι'αυτούς που 1) θέλουν να δείχνουν ότι καβαλάνε μοτοσικλέτα και 2) είναι ανίκανοι να καβαλήσουν πραγματική μοτοσικλέτα, χωρίς να πονάει η μέση τους, ο κώλος τους, το λαιμουδάκι τους και τα ματάκια τους από τον άνεμο κτλ κτλ.

Βασικά γι'αυτούς που στην πραγματικότητα θέλουν αυτοκίνητο, αλλά είναι πιο σημαντικό να λένε στην καφετέρια ότι ταξιδεύουν με μοτοσικλέτα.

toyar
09/01/2021, 22:03
τετοιες μοτο φτιαχνονται ως επιδειξη τεχνολογιας των εταιρειων και για διαφημηση κι οχι για να καλυψουν πραγματικες αναγκες
ως τετοιες θα αποκτηθουν απο συλλεκτες απο μερακληδες η απλα απο πλουσιους επιδειξιες που δεν εχουν ιδεα τι αγοραζουν
κανουν τελεια ενα στενο φασμα πραγματων και απαιτουν συγκεκριμενες συνθηκες χρησης οπως ενα ss θελει πιστα ενα enduro βουνο και ενα trial βραχια....
αυτοι που δεν θελουν να οδηγησουν κατι τετοιο ας μην ανησυχουν γιατι δεν θα τους το ζητησει κανεις:p

stefanos
09/01/2021, 23:28
Βασικά γι'αυτούς που στην πραγματικότητα θέλουν αυτοκίνητο, αλλά είναι πιο σημαντικό να λένε στην καφετέρια ότι ταξιδεύουν με μοτοσικλέτα.

Είναι και αυτοί που έχουν μεγάλο αυτοκίνητο και θέλουν ένα μικρό για την πόλη.:bawl:

patsavour
10/01/2021, 07:47
Είναι γι'αυτούς που 1) είναι ανίκανοι να καβαλήσουν πραγματική μοτοσικλέτα, χωρίς να πονάει η μέση τους, ο κώλος τους, το λαιμουδάκι τους και τα ματάκια τους από τον άνεμο κτλ κτλ.

Kαι που αντι τελικα να παρουν μια γκολτγουιν να βρουν την υγειά τους ,πουλανε οτι μηχανακι εχουν και οτι εξοπλισμο εχουν ,και καταληγουν παλι στο παλιο-αυτοκινητο τους,αλλα χωρις μοτο πιά.

nikonian
10/01/2021, 09:30
Θα την αγόραζα αν:
1. Είχα πολλά λεφτά και 2-3 μηχανές ακόμα
2. Ζούσα σε μια χώρα με καλύτερους δρόμους και ενημερωμένα συνεργεία

o_gavros
10/01/2021, 09:43
Πριν καμιά δεκαπενταρια είκοσι χρόνια ένας φίλος μου στη Σαλαμίνα είχε ένα γκολντγουινγκ.ειχαμε βολταρει πολλές φορες, είχα επιχειρήσει να το πάρω και μερικές φορές.
Μαούνα λέμε. Όχι για τη χώρα μας.
Δεν ξέρω αν στο 'Μurica έχει πέραση για εδώ δεν.
Η καραμέλα της ζήλιας έχει λιώσει, πότε θα πάψουμε να το βλέπουμε/ακούμε ως επιχείρημα άραγε.

patsavour
10/01/2021, 10:25
Η καραμέλα της ζήλιας έχει λιώσει, πότε θα πάψουμε να το βλέπουμε/ακούμε ως επιχείρημα άραγε.

Η ζηλεια ειναι το παραγωγικοτερο συναισθημα της ανθρωποτητος,σ αυτο στηριχθηκε ο πολιτισμος του ανθρωπου και τον ωθησε στην δημιουργια,ειναι μια καραμελα που δεν λειωνει ποτε.Η παραγωγικη ζηλεια ,οχι ο ΦΘΟΝΟΣ.

viper1
10/01/2021, 10:58
Θα την αγόραζα αν:
1. Είχα πολλά λεφτά και 2-3 μηχανές ακόμα
2. Ζούσα σε μια χώρα με καλύτερους δρόμους και ενημερωμένα συνεργεία

Πριν καμιά δεκαπενταρια είκοσι χρόνια ένας φίλος μου στη Σαλαμίνα είχε ένα γκολντγουινγκ.ειχαμε βολταρει πολλές φορες, είχα επιχειρήσει να το πάρω και μερικές φορές.
Μαούνα λέμε. Όχι για τη χώρα μας.
Δεν ξέρω αν στο 'Μurica έχει πέραση για εδώ δεν.

Μα αυτό το μηχανάκι δεν είναι για την χώρα σου. Είναι φτιαγμένο για να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες.....

o_gavros
10/01/2021, 11:01
Yada yada yada...τώρα το γύρισες στη φιλοσοφία.
Στο πρώτο σου ποστ, θεωρώ πολύ δηκτικά, δεν άφησες να εννοηθεί διαχωρισμός ζήλειας σε παραγωγική ή μη.

Κάποια προϊόντα,ένα δίτροχο με στοιχεία στεησοβαγκον στην περίπτωση μας,είναι μαλακίες καμαρωτες.

nikonian
10/01/2021, 11:03
Κι όμως θα ήθελα εκτός από Ε.Ο. να το δοκίμαζα και σε έναν από κείνους τους παλιούς 36ωρους.

Από την άλλη πάλι πιστεύω μετά από 1-2 χρόνια θα το βαριόμουν και θα το έβαζα αγγελία. Εκεί να δεις πλάκα...

o_gavros
10/01/2021, 11:08
Γιατί ρε φίλε; Απλά και μόνο για την εμπειρία της ταλαιπας;
Αν είναι έτσι βίτσιο να το καταλάβω. Βίτσιο μου είναι και λογαριασμό δε δίνω.
Αλλά κατά γενική ομολογία, η μηχανή αυτή δεν ενδείκνυται για εδώ.

νεοσσός
10/01/2021, 11:35
Αν κάποιος κάνει διαδρομές τύπου Αλεξανδρούπολη-Καλαμάτα από αυτοκινητόδρομο και θέλει για ποικιλία να έχει, πέρα από αμάξι, μία μοτοσυκλέτα που να τον βοηθάει να φθάσει με ασφάλεια και χωρίς να εξαντληθεί, νομίζω ότι ο παράγοντας άνεση θα πρέπει να είναι πρώτος.

patsavour
10/01/2021, 12:03
και τα χχαμπουσα,και ζζρ1400,και τα ''ον-οφ''των 140-170 ιππων και 250 κιλων ΔΕΝ κανουν για Ελλαδα ,αλλα οποιος εχει ΜΕΓΑΛΗ τσεπη και ΤΡΕΛΛΑ,ΠΑΘΟΣ,ΑΓΑΠΗ τα παιρνει.Και οπως λεει κι ο λαος Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα και (φθονος εδω) ''Οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''

viper1
10/01/2021, 12:20
Πάντως με goldwing μπορείς να βγάλεις και μεροκάματο. Κατι tour de France κατι μαραθώνιοι κλπ κατι θα βγει :lol:

motojojo
10/01/2021, 12:24
Το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη, από άποψη χάραξης. Απο ποιότητα κλάμα μαύρο, οκ.

Σε άλλο τόπικ τσακωνόμασταν ότι δεν είναι δυνατό να κάνεις 400χλμ με παπί, τώρα το ίδιο για τη δίτροχη μαούνα? :smokin:

Ενδεικτικά παρόμοιες έχω δει εδω στη Γερμανία αλλά σπάνια στην αουτομπαν.

toyar
10/01/2021, 12:55
και τωρα θα μπει ενας και θα ρωτησει:
αθηνα-θεσσαλονικη παει η μαουνα η να παω με το παπι να κανω κι οικονομια;:p

Bowleno
10/01/2021, 13:25
και τωρα θα μπει ενας και θα ρωτησει:
αθηνα-θεσσαλονικη παει η μαουνα η να παω με το παπι να κανω κι οικονομια;:p

Αθήνα-Θεσσαλονίκη πάει η ψαροκασέλα η να πάω με το τρένο για οικονομία;:D

Shinigami Ryuk
10/01/2021, 13:30

Πες τα ρε γαυρε και εμενα αυτο μου ηρθε στο μυαλο.Ελεος πια με αυτου του ειδους την επιχειρηματολογια επιπεδου instagram.

bulmont
10/01/2021, 14:00

Πες τα ρε γαυρε και εμενα αυτο μου ηρθε στο μυαλο.Ελεος πια με αυτου του ειδους την επιχειρηματολογια επιπεδου instagram.

Ελα ρε.....σοβαρά τώρα, δεν το ζηλεύετε τέτοιο μηχανάκι;;;;;;;;;

Δεν ζηλεύετε αυτούς που το πιλοτάρουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν πάμε καλά μου φαίνεται...........................................

bulmont
10/01/2021, 14:01
Να ψοφήσει ρε το γκόλντγουιν του γείτονα............................

:bawl::bawl::bawl:

bulmont
10/01/2021, 14:02
....ή ακόμα χειρότερα, να του χαλάσει η όπισθεν του γύφτουλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o_gavros
10/01/2021, 14:57
Το μόνο που εχω πραγματικά ζηλέψει σε αλλουνου μηχανάκι, ήταν μια φορά παλιότερα που δούλευα μηχανάκι για μια εταιρεία οπτικών, ήτανε ντάλα καλοκαίρι μιλάμε εσταζες και πετυχαίνω στο φαναρι ένα θεό,δηλαδή τι θεό; Ημίθεο και βάλε, με ειδική - πατέντα με ανάρτηση για την αποφυγή χυσιματος- θήκη για τον καφέ αντικραδασμικη,αντικεραυνικη,αντισκωριακη, σε ένα βαραντερο!!!
Είσαι Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ του είπα και πήρε ο καθείς το δρόμο του.

doctor_john
10/01/2021, 15:02
424645

νεοσσός
10/01/2021, 15:51
... Ελεος πια με αυτου του ειδους την επιχειρηματολογια επιπεδου instagram.
Τώρα τι σου έφταιξε το Instagram; :p

Προσωπικά ένα Αθήνα-Αλεξανδρούπολη θα είχα την περιέργεια να το κάνω με Goldwing.

BLiTzER
10/01/2021, 16:03
Εγώ ό,τι όχημα θέλω το αγοράζω, το χρησιμοποιώ μέχρι να βαρεθώ, και μετά το πουλάω, οπότε δεν καταλαβαίνω πώς μπορώ να ζηλέψω οτιδήποτε. :smokin:

bulmont
10/01/2021, 16:07
Εγώ ό,τι όχημα θέλω το αγοράζω, το χρησιμοποιώ μέχρι να βαρεθώ, και μετά το πουλάω, οπότε δεν καταλαβαίνω πώς μπορώ να ζηλέψω οτιδήποτε. :smokin:

Τυχερούλη, εγώ πάντα ήθελα ν' αγοράσω ένα γκόλντγουιν, αλλά δεν χωράει στο γκαράζ...................................

peterTHErider
10/01/2021, 17:22
αν ειχα την δυνατητα να εχω 5-6 μοτοσυκλετες στο γκαραζ μου θα ειχα σιγουρα ενα εκ των γκολντγουινγκ ή κ1600gt.
το κ 1600 το ειχαμε πριν μερικα χρονια στην οικογενεια και το δικαβαλο ταξιδι που κανεις με αυτο δεν εχει αντιπαλο.τελεια και παυλα.
ΟΛΑ τα υπολοιπα υστερουν στην ανεση και στην δυνατοτητα να κανεις 600+ χιλιομετρα χωρις σταση και μολις φτασεις να πας για προπονηση καθε ειδους ξεκουραστος και χωρις να εχεις καμια ενοχληση.το κ ειναι και λιγο σπορ και ας μην του φαινεται.το χοντα οχι τοσο αλλα ειναι ακομα πιο ανετο.
Εν κατακλειδι λοιπον αν μπορουσα να εχω ΚΑΙ ενα μηχανακι για πολυωρα δικαβαλα ταξιδια απο ε.ο. θα το αγοραζα ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ.

Bowleno
10/01/2021, 19:09
Και η γιαγιά μου ΑΝ είχε @ρχίδι@ θα ήταν παππούς μου.... Κι εγώ ΑΝ είχα την ίδια δυνατότητα θα είχα από μια κάθε κατηγορίας πλην αμιγώς χωμάτινου....

doctoras
10/01/2021, 19:37
μα προφανώς δεν μπορούμε να την αγοράσουμε οχι μονο αυτή αλλά γενικά τόσες μοτοσυκλέτες πάνω απο 10k πόσο μάλλον το goldwing που κοστίζει όσο ένα μικρό στούντιο σε παλια πολυκατοικία (απο 30k)

ενοικίαση όμως είτε εδώ είτε σε χώρα της ευρώπης όπου ειναι διαθέσιμο είναι κάτι εφικτό

οκ είναι υποκειμενικό κάποιοι μπορεί να μη γουστάρετε καθόλου, γούστα είναι αυτά

αλλα μια βόλτα σε αυτό το κοκπιτ εμένα δεν με αφήνει ασυγκίνητο, συνδυαστικά με εντυπωσιακή μηχανολογία πολυκύλινδρου θηρίου συνδυαζόμενη με περιφεριακά άλλου επιπέδου για να προσδώσουν την απαιτούμενη άνεση
424648
424649
424650

patsavour
10/01/2021, 19:47
[QUOTE=doctoras;3083179]μα προφανώς δεν μπορούμε να την αγοράσουμε οχι μονο αυτή αλλά γενικά τόσες μοτοσυκλέτες πάνω απο 10Κ ευρω/QUOTE]

βαλε 2κ για το 90% για νασαι μεσα.

bulmont
10/01/2021, 21:50
424653

peterTHErider
11/01/2021, 11:26
Και η γιαγιά μου ΑΝ είχε @ρχίδι@ θα ήταν παππούς μου.... Κι εγώ ΑΝ είχα την ίδια δυνατότητα θα είχα από μια κάθε κατηγορίας πλην αμιγώς χωμάτινου....

ρε ομορφε το ιδιο λεμε.αν σε μια ιδανικη κατασταση αγοραζες το συγκεκριμενο μηχανακι αυτοματα ειναι χρησιμο για τον σκοπο που κατασκευαστηκε.εμεις απλα δεν μπορουμε να το αγορασουμε και να το αξιοποιησουμε οπως πρεπει.
ο γερμανος λοιπον που το αγοραζει και ερχεται δικαβαλος για ενα μηνα διακοπες και μολις επιστρεψει το κλειδωνει μεχρι το επομενο μεγαλο ταξιδι του ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ της μοτοσυκλετας και πολυ εκανε και το πηρε ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
δεν ειναι ουτε επιδειξη πλουτου ουτε ποζερια.