PDA

View Full Version : Μυτιλήνη-Αϊβαλί , ακτοπλοϊκώς

Gus
22/09/2017, 12:50
Καλησπέρα στο Φόρουμ, μετά το περσινό μου Ταξίδι που πήγα Βουλγαρια - Ρουμανια, φέτος ο κλήρος έπεσε Καππαδοκια, σκεφτόμασταν να γλιτώσουμε το Αθηνά-Θεσσαλονίκη-Άγκυρα

Αυτό που θέλω να μάθω εαν εχει κάποιος συμφορουμιτης η φιλος απο την Μυτιληνη γνωση, εαν υπάρχουν τον Οκτωμβρη ferrie για Αιβαλι απο Μυτιλήνη αλλα να βαζει μηχανη μεσα η καποια εταιρία να παρουμε τηλ. να μαθουμε πληροφοριες

Kepp rolling όρθιοι παιδιά

MG
22/09/2017, 12:55
Δεν ειμαι απο τη Μυτιληνη, δεν χω κανει το δρομολογιο, αλλα δε μου πηρε πανω απο 1 λεπτο στο Google....

"http://www.turyolonline.com/feribot-ucretleri"

Google is your friend! :beer:

Gus
22/09/2017, 13:05
Την εχω βρει αυτη την εταιρεια αλλα καταλαβαίνω οτι κανει μονο group απο Αιβαλι,εστειλα μαιλ και περιμενω

sek
22/09/2017, 13:13
Το 2009 πέρασα από Αϊβαλί - Μυτιλήνη, έχει μικρά φέρρυ που παίρνουν μηχανές και αυτοκίνητα και κάνει περίπου 2 ώρες. Στο site που έβαλε ο MG, επιλέγεις ελληνικά πάνω δεξιά και τα βρίσκεις όλα. :wave2:

ps indirim σημαίνει έκπτωση :lol:

doctoras
23/09/2017, 08:18
Τσέκαρε και απο Χίο - Σμύρνη

Μανολης67
23/09/2017, 13:33
Εχει καθημερινα δρομολογια Μυτιληνη Αιβαλι και μερικα Ferri (οχι ολα) δεχονται και μοτο-αυτοκίνητα...χρειαζεται όμως πράσινη καρτα ( θα σου δωσει ο ασφαλιστης σου).
επειδη τα δρομολογια αλλαζουν λογω σεζον παρε τηλ πληροφοριων 22510-42574

AXL954
23/09/2017, 15:53
Καλησπέρα.

Γιατί δεν κοιτάς την Χίο? Εγώ το 2014, πήρα πλοίο για Χίο και μετά πέρασα απέναντι στο Cesme. Από εκεί, με ενδιαμεση δν στο Pammukale, πήγαμε Καππαδοκία (Goreme).

Το κακό με την Χιο είναι πως το καράβι έφτασε 3-3,15 τα ξημερώματα και το καραβάκι για απέναντι ήταν στις 08¨30. Οπότε έπρεπε κάπως να σκοτωθεί η ώρα...

Το καράβι για Τσεσμέ ήταν σχετκά μικρό, δηλαδή άντε 20-30 αυτοκίνητα και ίσως λέω πολλά. Το πρόβλημα με το καράβι ήταν πως όταν φτάσαμε στο λιμάνι απέναντι, γινόταν χαμός και με άλλα βαπόρια. Ετσι όλος ο κόσμος έμπλεξε σε μια ουρά στο τελωνείο, με ρυθμούς χελώνας. Μάλιστα για να περάσουν οι μηχανές μας, για λόγο που δεν μπορεσα να καταλάβω, χρειάστηκε να βγεί ο υπαλληλος δυο φορές έξω να τις δεί. Μου πήρε περίπου 1ωρα για να βγώ από το τελωνειο και τον ελεγχο διαβατηρίων.

Δεν ξέρω, μπορεί να έπεσα εγω στην περίπτωση. Στην επιστροφή πάντως που γύρισα από Κωνσταντινούπολη, πέρασα σε περίπου 30 λεπτά.

Μανολης67
23/09/2017, 20:51
Το τελωνειο ειναι ενα θεμα ειτε απο χιο ειτε απο Μυτιληνη...παντως απο οσο ξερω απο φιλους Μυτιλινιους που ταξιδευουν συχνα, οι μοτοσυκλετες προηγούνται...