View Full Version : Ducati συνεργείο αθηνα
Καλησπερες
Παιδες, ο αδερφός μου έμπλεξε με τα ιταλικά. Η ερώτηση η προφανής είναι " σε ποιον το service στην αθηνα;"
Ευχαριστώ
:μπυρες:
GogosLux
26/09/2017, 09:04
Φιλιππακης.
:lol::lol::lol: συγνώμη αλλα ο τύπος ειναι κομπογιανίτης
Οταν ηταν να πουλήσω το Multi ελεγε κατι απίστευτα πράγματα στον αγοραστή για κεφαλές κλπ με διάγνωση απο το αυτί και ενα μεγάλο ΙΣΩΣ και ΜΠΟΡΕΙ!!
Επίσης προσπαθούσε να μου πουλήσει ανακατασκευασμένη ανάρτηση απο απλο Multi (σαν το δικό μου) μιας και δεν ημουν "σιγουρος" οτι το πουλάω ή θα το παρω μαζί μου εξωτερικο (ο λόγος πωλησης ήταν οτι εφευγα).
Στο τέλος της "διάγνωσης" αφησε ξεβίδωτη την βίδα του λαδιου που ειναι βαλει το ματζαφλάρι του να μετρήση την πίεση λαδιου με αποτελεσμα να το δω την αλλη μερα και με το πίσω λάστιχο να έχει ιχνη λαδιου (εννοείται ο κινητήρας ηταν λαδωμένος εξωτερικα).
Για να μην τα πολυλογώ, ο αγοραστης το αγόρασε οταν τον πήγα στα κεντρικά στην καλιρόης και το εξέτασαν τα παιδιά εκεί και τον ενημέρωσαν σωστα.
ΟΠΟΤΕ για μένα μακρυά απο την "παράγκα" του.
Εγω ημουν ευαριστημενος απο τον Ιάκωβο στη Fanmoto στην Ιλιούπολη
Στα κεντρικα στην Καλλιροης.
GogosLux
26/09/2017, 10:10
Στα κεντρικα στην Καλλιροης.
+1000
Στη οδο ηχους παλαιο φαληρο αμφιθεα υπαρχει καποιος, επειδη περνω πολυ συχνα απο εκει πανυα ειναι γεματος μηχανες...αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο ας γραψει..
Στη οδο ηχους παλαιο φαληρο αμφιθεα υπαρχει καποιος, επειδη περνω πολυ συχνα απο εκει πανυα ειναι γεματος μηχανες...αν ξερει καποιος κατι περισσοτερο ας γραψει..
Ο Φιλιππακης ειναι.
Αυτό δεν αποτελεί κριτήριο, βέβαια. Όλα τα ντουκατάδικα είναι πάντα γεμάτα.
zannisvel
26/09/2017, 15:16
Υπαχει και ενα Ducato-μαγαζο στη Παλια Κοκκινια παραλληλα με τη Θηβων. Δε τους ξερω αλλα φαινεται σα χειρουργειο, αν ειχα παλι DUC θα τους δοκιμαζα. Πρεπει να ειναι το μονο συνεργειο που εχω παρατηρησει να δουλεει κοπέλα.
kkinezos
28/09/2017, 10:47
fanmoto Ηλιουπολη
Δεν εχω παει μηχανακι προσωπικα για σερβις αλλα εχω φιλο με multi που το πηγαινε χρονια εκει και ηταν πολυ ευχαριστημενος συν ακομα εναν που πηγαινει ολα τα μηχανακια του (4) εκει πανω απο 10 χρονια..και οι 2 προσεχουν πολυ αυτα που οδηγουν.
Επισης γνωρισα τον ιακωβο που ανεφερε ο GogosLux παραπανω σε εναν ελεγχο μεταχειρισμενου και φανηκε ντομπρος,τιμιος και επαγγελματιας.
konstantinos748
19/07/2018, 22:00
Εδω στο Ηρακλειο Κρητης να δειτε τι απατεωνες ντουκατομαστορες που οι ιδιοι βαπτιζονται.
Προσωπικα εμενα μου εκαναν ζημια 1000 ευρω το 2006 με το να καβαλησει ο ιμαντας
δοντι επειδη ζοριζοταν να γυρισει τα ραουλα των ιμαντων επειδη δεν ειχαν ποτε ρυθμιστει
οι βαλβιδες του κινητηρα έως τα 16000 χιλιομετρα που μου εσκασε η ζημεια.
Αλητεια μεγαλη !!! και τον ειχε αυτον η Hellinmoto εξειδικευμενο στα DUCATI !!!!!!!!!!!
ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ !!!! Τριανταφυλλιδης Service Suzuki τον λεγανε.......... Κριμας τα καημενα τα suzuki τι , του φταινε ?
skylaros
19/07/2018, 23:58
Εγώ δε θα έγραφα όνομα αν έκραζα κάποιον δημόσια, εκτός αν ήθελα να το τραβήξουμε στα δικαστήρια.
konstantinos748
22/07/2018, 21:37
εχεστηκε η φοραδα στ' αλωνι που μεσο του φορουμ θα το τραβηξουμε στα δικαστηρια............... :p
sapila racing
23/07/2018, 10:43
Καλησπερες
Παιδες, ο αδερφός μου έμπλεξε με τα ιταλικά. Η ερώτηση η προφανής είναι " σε ποιον το service στην αθηνα;"
Ευχαριστώ
:μπυρες:
εχεις πμ.
Απο τον σεπτεβρη του 2017 του απαντας τωρα; :tooth:
Ακίνητο θα 'ναι από τότε.........................................
sapila racing
23/07/2018, 12:17
Την πάτησα, δεν το εψαξα και πολύ! :lol:
Δεν πειράζει, όλο και κάτι θα του βγάζει και τώρα! :tooth:
sapila racing
23/07/2018, 12:39
.. :p
konstantinos748
23/07/2018, 16:56
Φιλιππακης.
Θωμας Νταής , Νεα Ιωνια .Εκει το παω το 748 και ειναι και ο πρωτος
, οχι οπως εδω στην Κρητη αυτος ο ακατανομαστος....... ;)
εχεις πμ.
:bawl:
μου είχες απαντήσει με pm και τότε ρε τρελέ. πάλι καλά που μου έδωσες τώρα το ίδιο tip με τότε
:lol::bawl:
τέσπα
ενημερωτικά, όπως είπε και ο Νίκολας, Ducati είναι προφανώς και του έβγαλε. είχε θεματάκια μίκρα προς το παρόν, όχι ανησυχητικά οπότε γιαυτο συνεχίζει με το συνεργείο του προκατόχου παρά τις αντιρρήσεις μου (Καρίμαλης). Νομίζω όταν θα μου έρθει με τα δύσκολα στη πορεία θα τον βάλω στη σειρά του
sapila racing
24/07/2018, 13:59
:bawl:
μου είχες απαντήσει με pm και τότε ρε τρελέ. πάλι καλά που μου έδωσες τώρα το ίδιο tip με τότε
:lol::bawl:
Τουλάχιστον είμαι σταθερός! :D
Τουλάχιστον είμαι σταθερός! :D
Αυτό μας έλλειπε να μας βγείς κουνιστός........
:bawl::bawl:
Θωμας Νταής , Νεα Ιωνια .Εκει το παω το 748 και ειναι και ο πρωτος
;)
Αρκει να το κανει ο ιδιος και οχι ο γιος του.
konstantinos748
07/08/2018, 02:12
fanmoto Ηλιουπολη
Δεν εχω παει μηχανακι προσωπικα για σερβις αλλα εχω φιλο με multi που το πηγαινε χρονια εκει και ηταν πολυ ευχαριστημενος συν ακομα εναν που πηγαινει ολα τα μηχανακια του (4) εκει πανω απο 10 χρονια..και οι 2 προσεχουν πολυ αυτα που οδηγουν.
Επισης γνωρισα τον ιακωβο που ανεφερε ο GogosLux παραπανω σε εναν ελεγχο μεταχειρισμενου και φανηκε ντομπρος,τιμιος και επαγγελματιας.
τα multi μήν τα φοβάσε , είναι τα πλέον έυκολα για σέρβις , και μιλάω πάντα για μοτέρ αερόψυκτο 2V.:)
τα multi μήν τα φοβάσε , είναι τα πλέον έυκολα για σέρβις , και μιλάω πάντα για μοτέρ αερόψυκτο 2V.:)
Δλδ τα υπόλοιπα Ducati τι κινητήρα έχουν; :rolleyes:
RaGe_Raptor
07/08/2018, 14:13
Δλδ τα υπόλοιπα Ducati τι κινητήρα έχουν; :rolleyes:
υδρόψυκτο* L2 και πλέον και V4.:D
*(αν και ,στην τελική,ο αέρας είναι πάντα ο τελικός αποδέκτης του θερμικού φορτίου,άρα μπορούμε να τα αποκαλούμε όλα αερόψυκτα:bawl:)
Τώρα το είδαμε,τώρα απαντάμε.Άλλωστε ενδιαφέρει και άλλους...
Στα κεντρικά στην Καλλιρόης,το κεφάλι σας ήσυχο