View Full Version : Aντιγραφή προστατευμένου audio-cd
nemethon
25/11/2005, 09:11
αγοράσα ένα cd και θέλω ένα αντίγραφο για το αμάξι ώστε το γνήσιο να μην αποκτήσει γραντουνιές γραμμές κτλ.
το βάζω στον Η/Υ και δεν έπαιζε με κανένα player παρα μόνο αφου συνδέθηκα με το internet και κατέβασε τις απαραίτητες άδειες.Το να κάνεις extract τα κομμάτια είναι αδύνατο με οποιοδήποτε πρόγραμμα π.χ. audio grabber κτλ.Ακομή είναι αδύνατο να αντιγράψεις ολόκληρο το cd γιατί είναι περίπου στα 986 ΜΒ
καμια ιδέα κανείς;
Βάλε το να παίζει σε ένα συμβατικό CD player, σύνδεσέ το με το PC (line out με line in) και κάνε recording...
:wave2:
ktm640lc4
25/11/2005, 09:49
Αν εχεις dsl κατεβασε τα απο ιντερνετ.
Αλλα και ο τροπος του προλαλησαντα (προγραψαντα) ειναι μια χαρα.
Επισης δοκιμασε cdex και clonecd 2
Gandalf dr685sm
25/11/2005, 10:34
cd και 986ΜΒ;...βρε μήπως τα έχεις μπερδέψει λιγάκι...;;;
Μήπως είναι DVD;
Δοκίμασε να τα κάνεις rip και φυσικά οχι copy με κάποιο πρόγραμμα σαν το nero 6 στον σκληρό σου δίσκο και απο εκεί να τα κάνεις ξανά audio cd απο την μορφή mp3 που θα έχουν απο το rip.
Αν είναι εντελώς κλειδωμένο με τις νέες αηδίες, ψάξε στο Google και κατέβασε το Daemon tools Που θα σου κάνει Mount το δισκάκι εύκολα αφού του παρακάμψει τα κλειδώματα , σε virtual μορφή.
Εννοείται οτι μόλις το κατεβάσεις θα διαβάσεις το manual του έτσι;
Τα περισσότερα νέα cd/dvd που βγάινουν πλεον κύριοι , είναι εφοδιασμένα με κλειδώματα που μόνο το Daemon tools μπορεί να παρακάμψει (οχι να αφαιρέσει) , και απο εκεί με εικονικό τρόπο να πάρετε οτι θέλετε..
Καλημέρα μας
Gandalf
δε μου λες nemethon... μηπως το CD ειναι της SONY BMG?
Gandalf dr685sm
25/11/2005, 10:47
μπα.. δεν νομίζω.. αν ήταν το περίεργο κλείδωμα της SONY που καταδικάστηκε πρόσφατα για παραβίαση μετάδοσης δεδομένων over the web, δεν θα μπορούσε καν να προσπαθήσει να ξεκλειδώσει... θα του έβγαζε και το κλασσικό μηνυματάκι της SONY
"you are attempting to make an unauthorised use of the cd content"
και θα τον πέταγε όξω..
Gandalf
powerphot
25/11/2005, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
μπα.. δεν νομίζω.. αν ήταν το περίεργο κλείδωμα της SONY που καταδικάστηκε πρόσφατα για παραβίαση μετάδοσης δεδομένων over the web, δεν θα μπορούσε καν να προσπαθήσει να ξεκλειδώσει... θα του έβγαζε και το κλασσικό μηνυματάκι της SONY
"you are attempting to make an unauthorised use of the cd content"
και θα τον πέταγε όξω..
Gandalf
Γιατί ρε παιδιά αμα το audio cd (aif)το κάνεις convert mp3 και μετά το ξανακάνεις aif τι πειράζει?
To ότι αλλάζει ελαφρώς η ποιότητα δεν ενοχλεί άλλωστε το "αυτί" δεν πιάνει αυτή την διαφορά και πόσο μάλλον μέσα στ΄αμάξι.
powerphot
25/11/2005, 10:58
και δεν αλλάζει κάποιος τον τίτλο του ποστ.
Απ' έξω διαβάζεται πολύ.....περίεργα:rolleyes:
Gandalf dr685sm
25/11/2005, 10:59
Στο καινούριο κλείδωμα της Sony , κάθε προσπάθεια rip ενεργοποιεί αποτρεπτικό μηχανισμό και αυτόματη αποστολή των λεπτομερειών του συστήματος σου , over the web...
Για αυτό και καταδικάστηκε και αποσύρθηκε μέχρι νεωτέρας...
Για αυτό σου λέω ... χρήση μόνο των Daemon tools.
Gandalf
makis206
25/11/2005, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
και δεν αλλάζει κάποιος τον τίτλο του ποστ.
Απ' έξω διαβάζεται πολύ.....περίεργα:rolleyes:
Ναί,ναί ! Και να το κάνουμε:
"Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
αγοράσα ένα cd και θέλω ένα αντίγραφο για το αμάξι ώστε το γνήσιο να μην αποκτήσει γραντουνιές γραμμές κτλ.
.......
Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις την έγγραφη άδεια του δημιούργού ή της εταιρείας....
Όλα τα υπόλοιπα είναι παράνομα....
δεν θα το αντιγραψει βρε παιδια...
ΒΑCK UP ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ετσι ειναι νομιμο! :smokin:
ktm640lc4
25/11/2005, 11:37
ή να γραψετε......
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ.
H πειρατεία σκοτώνει την μουσική αλλά ωφελεί στην τσέπη :a30:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις την έγγραφη άδεια του δημιούργού ή της εταιρείας....
Όλα τα υπόλοιπα είναι παράνομα....
Ευτυχως, κανεις λαθος. Ακομα και στο τρομο-2005 δικαιουσαι να κανεις αντιγραφο ενος audio CD (που εχεις αγορασει) για προσωπικη χρηση.
Σε περιπτωση που καποιοι θα θελατε να μαθετε τι εκανε η Sony...
http://www.theregister.co.uk/2005/11/01/sony_rootkit_drm/
εχει πολλα related links απο κατω. Εν συντομια, η SONY, εβαλε στα καινουρια CDs των καλλιτεχνων της, ενα προγραμματακι το οποιο ειναι backdoor και μπορει ανετα να χρησιμοποιηθει για να μαζευει η SONY στοιχεια για εμας. Επισης, μπορουν να το χρησιμοποιησουν και 3οι, ασχετοι, σαν trojan horse!
Η sony, εννοειται οτι δεν ειχε ενημερωσει για τα παραπανω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
cd και 986ΜΒ;...βρε μήπως τα έχεις μπερδέψει λιγάκι...;;;
Μήπως είναι DVD;
Gandalf
Αυτό το έχω δει κι εγώ σε μερικά CD - δεν κάνει λάθος.
Είναι φαίνεται ένας τρόπος προστασίας, έτσι ώστε να εμφανίζει ο υπολογιστής τέτοιο
μέγεθος, που να μην επιτρέπει την αντιγραφή του.. (εφόσον τα CD είναι στα 750-
800 ΜΒ)
ktm640lc4
25/11/2005, 12:15
Γιαυτο και τα προγραμματα spyware και λοιπα το καταχωρησαν ως spyware και με ενα update το βγαζουν.
SONY ουστ.
Αν και ειμαι οπαδος της. Ολα Sony ειναι σπιτι μου.
Alexander
25/11/2005, 12:50
Στην χειρότερη αντίγραψέ το με κανένα Cool Edit.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Γιαυτο και τα προγραμματα spyware και λοιπα το καταχωρησαν ως spyware και με ενα update το βγαζουν.
SONY ουστ.
Αν και ειμαι οπαδος της. Ολα Sony ειναι σπιτι μου.
Και για την ακρίβεια δεν το βγάζουν, απλα το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιεί ένα trojan και έναν μηχανισμό cloaking. Αυτό λοιπόν που αφαιρούν τα spyware είναι το cloaking και οχι τον μηχανισμό με αποτέλεσμα το pc να εξακολουθεί να είναι ευάλωτο..Για περισσότερα διαβάστε:
http://www.sysinternals.com/blog/2005/10/sony-rootkits-and-digital-rights.html
ktm640lc4
25/11/2005, 15:18
Kαι μετα εχουν τα μουτρα να λενε παρτε αυθεντικα cd??????????
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ. ΟΞΩ............
Rezeguet
25/11/2005, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!"
anarotiemai poso malakas prepei nai einai kapoios na to pistepsei ayto... ama paro ego ena cd ton coldplay (apo ta pio plousia atoma tis vretanias) kai to antigrpaso anti na doso 20-30E 8a tous kano OIKONOMIKI ZIMIA??? Diladi re pousti mou den tous ftanoun ta skatoekkatomyria tous ton diskografikon etairion alla 8eloun kia ALLA?? Ama re paidi mou vgazoune ena cd ena neo agnosto group pou maresei poly tote den exo kanena apolytos provlima na doso kai 20 kai 30 E kai na pane ta lefta se aytous katey8eian... Alla tora an einai na karaploutizei i diskografiki kialla dissekatomyria e tote partarxidia mou vromokapitala pou 8a sou dino kai ta lefta mou (pou den exo, giati malakes san esena mou ta exoune sterisei)
Ante, pou 8eloun na mas to paiksoun kai syneiditopoiimenoi oi eglimaties tis an8ropotitas...
skatokapitalismos :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
nemethon
25/11/2005, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
[B]Ευτυχως, κανεις λαθος. Ακομα και στο τρομο-2005 δικαιουσαι να κανεις αντιγραφο ενος audio CD (που εχεις αγορασει) για προσωπικη χρηση.
sniper ο dez έχει απόλυτο δίκιο,στα pc games για παράδειγμα μπορεί κάποιος να κατεβάσει patches ωστε να μπορεί να παίξει το παιχνίδι χωρίς το cd/dvd,απαραίτητη προϋπόθεση ομώς είναι να έιναι κάτοχος ενός νόμιμου αντίγραφου ,αν ψαξεις στο δικτυο θα δείς άπειρα site με τέτοια patches,άν ήταν παράνομα θα τα είχαν κλείσει
Το cd είναι των ολλανδών Αfter Forever και το album λέγεται Remagine
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DVD
και έχει για την ακρίβεια χωρητικότητα 976 ΜΒ,το κυκλοφορεί η transmission netherlands records αλλα οταν συνδέθηκα για να πάρω τις άδειες συνδέθηκε με την sony
τo cool edit τι πρόγραμμα είναι;
Cpt. Haddock
25/11/2005, 15:46
Παίδες θα βρείτε κανένα μπελά με αυτά που γράφετε...
Αλλάξτε τίτλο ή σβήστε το καλύτερα, δεν λέγονται δημόσια αυτά...
Gandalf dr685sm
25/11/2005, 15:54
Μα δεν λέμε τίποτα παράνομο....
εκεί είναι η διαφορά....
ούτε κάνουμε διανομή....
Το cool edit είναι ενα finalizing program για ηχολήπτες που μπορεί όμως και να κάνει ηχογραφήσεις , μέσα απο Line-in και με κάποια φίλτρα να αφαιρέσεις τυχόν "θορύβους" που θα υπάρχουν...
Σημειωτέων όμως οτι δεν είναι φτηνό καθόλου και ούτε εύκολο προς χρήση είναι.
Gandalf
FestoNero
25/11/2005, 20:26
το freerip το δοκιμασες;;; κανει θαυματα!!
Προσωπικα δεν παιρνω ποτε πια cd με προστασια.
Θελω να τα γραφω στο pc μιας κ δεν εχω στερεοφωνικο,
κ ουτως η αλλως στο discman της philips που πηρα περσυ (καινουργιο δηλαδη) δεν παιζουν καλα. Κ το γεγονος οτι βαζουν προσασια μου δειχνει τι πιστευει η δισκογραφικη για το προιον αυτο..
ktm640lc4
26/11/2005, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παίδες θα βρείτε κανένα μπελά με αυτά που γράφετε...
Αλλάξτε τίτλο ή σβήστε το καλύτερα, δεν λέγονται δημόσια αυτά...
Καλημερα.
Δηλαδη να βρουμε μπελα που θελουμε να αντιγραψουμε ενα σιντι που αγορασαμε νομιμα?
Δεν νομιζω.
lammadin
26/11/2005, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
anarotiemai poso malakas prepei nai einai kapoios na to pistepsei ayto... ama paro ego ena cd ton coldplay (apo ta pio plousia atoma tis vretanias) kai to antigrpaso anti na doso 20-30E 8a tous kano OIKONOMIKI ZIMIA??? Ante, pou 8eloun na mas to paiksoun kai syneiditopoiimenoi oi eglimaties tis an8ropotitas...
skatokapitalismos :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
σωστος...!:a18:
Η πειρατεια σκοτωνει την αισχροκερδια...!
nemethon
26/11/2005, 18:32
μπόρεσα και το αντεγραψα τελικά, αχ! ρε και υποτίθεται οτι υπάρχουν μερικοί που ειναι computerρακιδες εδώ μέσα!!!
η λύση λέγεται isobuster το κατέβασα freeware (για μερικές μέρες*, όμως εγώ έκανα την δουλεια μου) απο το http://www.isobuster.com/
*ΤΙP: (αυτό ισχύει για τα περισσότερα freeware που τα εχεις για κάποιες μέρες και μετά θέλουν register) κάντε install καντε την δουλεία σας και μετά κάντε unistall,όταν θα θέλετε να το ξανατρέξετε κάντε ξανά install ασχέτως με το πόσες μέρες έχουν περάσει, το πρόγραμμα θα παίξει γιατί δεν θα έχει καταλάβει πόσες μέρες έχουν περάσει
ktm640lc4
27/11/2005, 21:05
Θα εχει καταλαβει κανονικοτατα γιατι το προγραμμα καταγραφεται στην registry του συστηματος.
Μονο με registry cleaner κανεις δουλεια μετα απο αυτο.
dimitris74
27/11/2005, 22:13
tip 2
pate sto bios kai stis rithmiseis ton windows kai vazetai imerominia 2 xronia meta, meta egatastasi kai to programa tha doulevei gia 2 xronia kai 30 meres
ktm640lc4
28/11/2005, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
tip 2
pate sto bios kai stis rithmiseis ton windows kai vazetai imerominia 2 xronia meta, meta egatastasi kai to programa tha doulevei gia 2 xronia kai 30 meres
Καλημερα
Αυτο δεν το καταλαβα, γιαααααα εξηγησε σε περικαλω.
Ξερω απο πισια, αλλα επειδη κολλησα....