View Full Version : ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ.....
ΣΚΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ??
Μιας και λογο χειμωνα οι μοτοεξορμησεις περιοριζονται και προσεχως θα ανοιξουν τα χιονοδρομικα..... γιατι οχι να μην συναντιομαστε παρνασσο και να κανουμε εκει τις κοντρες μας ????
Μητσο1.... κανεις σκι? αντε για να σε σκιζω και στα βουνα εκτος απ τους δρομους της αθηνας :rotflmao:
για δηλωστε .... συμμετοχες.... ωστε μολις ανοιξουν να παμε να ξεσηκωσουμε λιγο τα βουνα αλητες τσαντακιδες μηχανοβιοι ....:a54:
BELZEBOYLIS
25/11/2005, 10:24
Λίνα εγώ μέσα για χιονοδρομίες ….. μόνο που δεν κάνω πλέον σκι αλλά snowboard :D
:wave2: :wave2: :wave2:
Τα snow-mobiles "πιάνονται" ???
dukeandthecity
25/11/2005, 10:28
παππουκα έχεις snow-mobile ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:wave2: :wave2: :wave2:
Τα snow-mobiles "πιάνονται" ???
εξαρταται..... αν διαθετεις snowmobile και μας τραβας στα απατητα να γλυτωνουμε και τις ωρες στα λιφτ τοτε..... καλοδεχουμενος :rotflmao:
δεν διευκρινησες..... δεν κανεις ουτε σκι ουτε snowboard?
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Λίνα εγώ μέσα για χιονοδρομίες ….. μόνο που δεν κάνω πλέον σκι αλλά snowboard :D
αφου κανεις ενα απ τα δυο..... no problem :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
παππουκα έχεις snow-mobile ???
:mad: :D :mad:
Ναι ρε....γιατί ???
Έχω ένα, αλλά είναι "ιδιάνικο"...
(Hand-made με μοτέρ από HUSKY TE 510 και κάπως "ιδιαίτερη" μετάδοση κίνησης...).
κι εγω boarder ειμαι :D ... αλλα παρνασσο μονο καθημερινες (κι αντε να βρεις καθημερινες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
..... δεν κανεις ουτε σκι ουτε snowboard?
Snowboard ???:look: :look: :look:
Για ποιόν με περάσατε Μαντάμ...???
:lol: :rotflmao: :lol:
Σκι έχω να κάνω αρκετά χρόνια (και μην με ξαναβάζεις στην πρίζα....).
:wave2: :beer: :wave2:
dukeandthecity
25/11/2005, 10:43
:mad: :D :mad:
Ναι ρε....γιατί ???
Έχω ένα, αλλά είναι "ιδιάνικο"...
(Hand-made με μοτέρ από HUSKY TE 510 και κάπως "ιδιαίτερη" μετάδοση κίνησης...).
παππουκα, θα σου πλενω το ΚΤΜ και το varadero για ενα χρονο και θα καθαριζω τα φασολακια σου στο μπαλκονι.
ΠΑνε ΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΥΔΡΕΣ :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
25/11/2005, 10:49
ΣΚΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ??
για δηλωστε .... συμμετοχες.... ωστε μολις ανοιξουν να παμε να ξεσηκωσουμε λιγο τα βουνα αλητες τσαντακιδες μηχανοβιοι ....:a54:
Φυσικά, μέσα κι εγώ
(τι δουλειά έχει ο καπετάνιος στα βουνά ρεεεε)
:beer: :beer: :wave2: :smokin:
29130
Snowboard ???:look: :look: :look:
Για ποιόν με περάσατε Μαντάμ...???
:lol: :rotflmao: :lol:
Σκι έχω να κάνω αρκετά χρόνια (και μην με ξαναβάζεις στην πρίζα....).
:wave2: :beer: :wave2:
αυτο το ποστ ανοιχτηκε για οσους ειναι στην πριζα..... και αγαπουν ειτε το σκι ειτε το snowboard.... ποτε δεν ειναι αργα για να ξαναξεκινησεις... δεν γινεται να οδηγας μηχανη και να μην ξαναμπαινεις στη πριζα :rotflmao:
αυτο το ποστ ανοιχτηκε για οσους ειναι στην πριζα..... και αγαπουν ειτε το σκι ειτε το snowboard.... ποτε δεν ειναι αργα για να ξαναξεκινησεις... δεν γινεται να οδηγας
μηχανη και να μην ξαναμπαινεις στη πριζα :rotflmao:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
cbanthropos
25/11/2005, 10:57
Snowboard κι εγω. Ειναι γεγονος ομως οτι τα ΣΚ γινεται χαμος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Δεν αντελήφθην το αντικείμενο του γέλωτός σας, Κύριε...
:rolleyes: :mad: :rolleyes:
και εγω μεσα για snowboard....oαρνασος τα τελευταια 2 χρονια πλεον μονο καθημερινες αν και δυσκολο για τους περισσοτερους ...απο σκ μονο σαββατο και ποτε γιορτες και αργιες ...εισοδος απο φτερολακα για πιο φτηνη καρτα αν βεβαια δουλευει το συνδετικο για κελλαρια...εχει και το ελευθερο με πολυ πουδρα στη φτερολακα αλλα πρεπει να περνει το αρχικο λιφτ και αργει λιγο ..παντως δεν συνιστατε για μη εμπειρους .....τα καλβρυτα καλα και αυτα αλλα λιγο ξενερωτα .....για σνοουμπορντ βασιλιτσα ειναι σουπερ και στα πηγαδια στη θεσ/νικη ....αξιζει πολυ παραπανω ενα 2ημερο απο την ταλαιπορια και την κινηση που τρως στα αλλα....το καλυτερο βεβαια απο ολα ειναι μια βδομαδα εξωτερικο οπου μετα δεν εχεις ορεξη να πας πουθενα στην ελλαδα
απο ιανουαριο και μετα κανονιζουμε εγω παω σχεδον καθε βδομαδα:wave2:
δες και δω
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=5957&highlight=i+love+snow
BELZEBOYLIS
25/11/2005, 11:16
Στα Καλάβρυτα όταν λειτουργούν όλες οι πίστες δεν γίνεται της τρελής από κόσμο !!! Είναι και η Στίγα που βοηθάει .... :D :a08:
Cpt. Haddock
25/11/2005, 11:18
Στα Καλάβρυτα όταν λειτουργούν όλες οι πίστες δεν γίνεται της τρελής από κόσμο !!! Είναι και η Στίγα που βοηθάει .... :D :a08:
Ναι, αλλά...
Και με το που φυσήξει λίγο την κλείνουν και δεν έχεις τι να κάνεις στην ουσία
Άσε που αν δεν έχει πολύ χιόνι δε λειτουργέι ούτε το κάτω πιατάκι...
:mad: :mad: :mad: :mad:
Προτείνω Καλάβρυτα και Πέμπτη έως Σάββατο εγω θα κάνω το άθλημα που λέγεται....
... ζεστη σοκολάτα στο σαλέ...
Cpt. Haddock
25/11/2005, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
χμμμ..... όσο θα μας εμάς τρώει το κρύο εσύ θα μας τρως τις γκόμενες ε;
τα έχουμε κάνει και εμείς κύριε Λάμπρο μας!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:wave2:
:a55:
Κι εγώ snowboard εδώ και χρόνια...
Άντε να ρίξει κανα χιονάκι !
29131
χμ απ οτι βλεπω η παρεα μεγαλωνει..... χαιρομαι... θα χω μπολικες κοντρες φετος το χειμωνα :rotflmao:
Bασιλιτσα, (δεν εχει σημασια που χω να παω 6 χρονια), οτι καλυτερο για snowboard στην ελλαδα!
Παρνασσος+ΣΚ= :yuck:
Καλαβρυτα, ειναι μια κοντινη, συμπαθητικη λυση. Ολα τα ωραια χιονοδρομικα ειναι βορεια παντως :(
(βασιλιτσα, πηγαδια, σελι).
Παντως, φαινεται οτι φετος θα χουμε μεγαλη season :beer:
συντομα .... και στο BANSKO τη βδομαδα της πρωτοχρονιας μαλλον
29132
ΣΚΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ??
Μιας και λογο χειμωνα οι μοτοεξορμησεις περιοριζονται και προσεχως θα ανοιξουν τα χιονοδρομικα..... γιατι οχι να μην συναντιομαστε παρνασσο και να κανουμε εκει τις κοντρες μας ????
Μητσο1.... κανεις σκι? αντε για να σε σκιζω και στα βουνα εκτος απ τους δρομους της αθηνας :rotflmao:
καλά Λίνα δε μπορείς να φαντασθείς τί χαρά μου έδωσες με αυτό το πόστ!
το λατρεύω το σκί απο μικρός, δυστηχώς έχω κάνει λίγες φορές, και πάρα αυτά έμπαινα πολύ γρήγορα στο νόημα!
απο φέτος το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα ξαναξεκινήσω, ή για την ακρίβεια πως θα ξεκινήσω,
επίσης σαν παλιός Χtreme gamer πολύ θέλω να δοκιμάσω το snowboard!
περιμένω με ανυπομονησία
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
καλά Λίνα δε μπορείς να φαντασθείς τί χαρά μου έδωσες με αυτό το πόστ!
το λατρεύω το σκί απο μικρός, δυστηχώς έχω κάνει λίγες φορές, και πάρα αυτά έμπαινα πολύ γρήγορα στο νόημα!
απο φέτος το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα ξαναξεκινήσω, ή για την ακρίβεια πως θα ξεκινήσω,
επίσης σαν παλιός Χtreme gamer πολύ θέλω να δοκιμάσω το snowboard!
περιμένω με ανυπομονησία
+1 :beer: ωρε τι εχει να γινει φετος στα χιονοδρομικαααααα
www.snowmoto.gr :rotflmao:
makis206
25/11/2005, 12:26
www.snowmoto.gr
Δεν μου ανοίγει !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
Cpt. Haddock
25/11/2005, 12:26
... βγάζαμε αυτοκόλητα και για το σκι ;
snowmoto.gr που έγραψε κι η Λίνα;
:a26: :a26: :a26:
καλά ντε, μια πρόταση έκανα...
:rotflmao: :rotflmao:
makis206
25/11/2005, 12:30
Καιρός να σοβαρευτώ λίγο.
Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου Lina, κι εμένα μ'αρέσει το σκί αλλά δυστυχώς δέν υπάρχουν χιονοδρομικά κέντρα στην Κρήτη που να μπορούμε να δοκιμάσουμε κάτι οργανομένο, κι έτσι προσωπικά το έχω δοκιμάσει μόνο 2 φορές στα Λευκά Όρη με δανεικά πέδιλα και εξοπλισμό, χρόνια πρίν...
Όσοι μαζευτείτε να το δοκιμάσετε θα περάσετε τέλεια !
afrotwin
25/11/2005, 12:36
ego 8a kano kontres sto katevasma sokolatas me ton tropea
episis 8a trelonome sto gelio me olous aftous pou 8a trone ta moutra tous mes ta xionia...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανω σκι απο 12 χρονων ξεκινωντας στις πιστες των Καλαβρυτων... το χειμωνα καθε σαββατο ειμαι παρνασσο μιας και τα καλαβρυτα με απογοητευσαν περσι. Το Πηλιο δεν το αγαπησα ... Απο περσι σκιαρω με τα αγωνιστικα πεδιλα slalom της ROSSIGNOL 9S OVERSIZE και της μποτες SALOMON XWAVE 7 και απολαμβανω τις ταχυτητες και την ομορφια του καταλευκου τοπιου.
29134
και τα ROSSIGNOL μου
29135
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καιρός να σοβαρευτώ λίγο.
Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου Lina, κι εμένα μ'αρέσει το σκί αλλά δυστυχώς δέν υπάρχουν χιονοδρομικά κέντρα στην Κρήτη που να μπορούμε να δοκιμάσουμε κάτι οργανομένο, κι έτσι προσωπικά το έχω δοκιμάσει μόνο 2 φορές στα Λευκά Όρη με δανεικά πέδιλα και εξοπλισμό, χρόνια πρίν...
Όσοι μαζευτείτε να το δοκιμάσετε θα περάσετε τέλεια !
κριμα ... εισαι μακρια
marine521
25/11/2005, 13:13
ΣΚΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ??
Ο Σταύρος (SCBR1000) και ο Wizzy μάλλον πρέπει ΄να ξέρουν να κάνουν
29138
marine521
25/11/2005, 13:14
Σταύρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29139
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Ο Σταύρος (SCBR1000) και ο Wizzy μάλλον πρέπει ΄να ξέρουν να κάνουν
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχουμε και λέμε :
1. Σπασμένη κλείδα από την ανάκρουση του FAL
2. Σπασμένο visor για τον ίδιο λόγο
3. πολύ γέλιο λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Μια ιδεα και απο πρωτοχρονιάτικη ρεβεγιόν στα Καλαβρυτα...
29140
marine521
25/11/2005, 13:18
1. Σπασμένη κλείδα από την Ανάκρουση του FAL
2. Σπασμέναο visor για τον ίδιο λόγο
OK έχουμε και λέμε:
Ο Σταύρος, Ο Wizzy και ο Sniper (μάλλον πρέπει να ξέρουν)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1. Σπασμένη κλείδα από την ανάκρουση του FAL
2. Σπασμένο visor για τον ίδιο λόγο
Νικολακι δεν πιστευω να ερθεις με καμια καραμπινα στο χιονοδρομικο??
dukeandthecity
25/11/2005, 13:22
Γουμάρα Power :winka:
29142
τιγκα για αναφερσου :rotflmao:
Ωπα οι 3 παραπάνω ορεινοί Ρεντίνα?
χαχαχα που σαστε ρε κομάντα,... ρίψεις εφοδίων σας κάναν τα ΤΕΝΕΦ, και μια βραδυνή είχα κάνει... ωραία χρόνια, ωραίες εμπειρίες...
Ωπα οι 3 παραπάνω ορεινοί Ρεντίνα?
χαχαχα που σαστε ρε κομάντα,... ρίψεις εφοδίων σας κάναν τα ΤΕΝΕΦ, και μια βραδυνή είχα κάνει... ωραία χρόνια, ωραίες εμπειρίες...
Για τους 2 δεν ξέρω..... εγώ όχι πάντως :D
Ορεινός ναι... χιονοδρόμος όχι :D
τιγκα για αναφερσου :rotflmao:
Eγώ υπήρξα πεζοναύτης όπως και ο Ρένος-marine521 και έχουμε κάνει χειμερινές διαβιώσεις που περιλαμβάνουν 10ήμερα σκηνάκια στις κορυφές Παρνασσού-Πηλίου(για το ρένο) πορείες με 50kg στην πλάτη+ski ,ενέδρες με ελαφρύ εξοπλισμό, αλλά ο Ρένος ίσως να μήν ξέρει ότι την πρώτη φορά δέν έκανα(απο τις 2 χειμερινές που έκανα) γιατί μας μαζέψανε και μας πήγανε σε βραχονησίδα ενώ δέν είχε τελείωσει η άσκηση και την δέυτερη φορά είχα 14-15 μήνες στην πλάτη και ενώ οι άλλοι έκαναν ασκήσεις η παλιοσείρα(4-5 άτομα)είχαν αγοράσει μπύρες και λουκάνικα απο το ΚΨΜ και έκαναν άλλου είδους ασκήσεις. :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Eγώ υπήρξα πεζοναύτης όπως και ο Ρένος-marine521 και έχουμε κάνει χειμερινές διαβιώσεις που περιλαμβάνουν 10ήμερα σκηνάκια στις κορυφές Παρνασσού-Πηλίου(για το ρένο) πορείες με 50kg στην πλάτη+ski ,ενέδρες με ελαφρύ εξοπλισμό, αλλά ο Ρένος ίσως να μήν ξέρει ότι την πρώτη φορά δέν έκανα(απο τις 2 χειμερινές που έκανα) γιατί μας μαζέψανε και μας πήγανε σε βραχονησίδα ενώ δέν είχε τελείωσει η άσκηση και την δέυτερη φορά είχα 14-15 μήνες στην πλάτη και ενώ οι άλλοι έκαναν ασκήσεις η παλιοσείρα(4-5 άτομα)είχαν αγοράσει μπύρες και λουκάνικα απο το ΚΨΜ και έκαναν άλλου είδους ασκήσεις. :lol: :lol:
Αρα θα κανουμε κοντριτσες στον παρνασσο το χειμωνα???:wave2: αφου ξερεις σκι..... τον Μητσο1 θελω να δω.... θα δεχτει τις κοντρες η θα χτυπαει τα γουρουνοπουλα στο λειβαδι της αραχωβας σαν χταποδια στο στομαχι του :rotflmao:
dukeandthecity
02/12/2005, 13:23
Οι θηλυκές παρουσίες του παρόντος foroum είναι ευπρόσδεκτες στο πολυτελέστατο σαλε στην Βασιλιτσα Γρεβενών. :D
29748
nemethon
02/12/2005, 19:01
πουλάκια μου!! όλους σας βλέπω έτοιμους να πάρετε τα βουνά και επειδή διάβασα οτι ο παρνασσος sucks,άντε κανονίστε να 'ρθετε προς τα δώ να βάλουμε καμια κοντρίτσα :beer: