Ntenis1996
05/10/2017, 01:53
Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα παπι DY sprinter 125 inj. Ολα μου τα σέρβις εδω και 2 χρόνια απο οταν το πήρα (μεταχειρισμένο 28χ χλμ) τα εχω κανει σε μάστορες και μονο τα πολυ πολυ βασικα (λαδια, μπουζι, τακάκια, αλυσίδα). Τελευταίο περίεργο για εμένα (όντας λιγο αρχάριος σε αυτά) ηταν μια κεντροφορος νομιζω αν το λεω σωστα (80αρι € μαζι με τα αλλα πολυ βασικα). Μετα απο ψάξιμο στο ιντερνετ ειδα πως υπάρχουν πολλα αλλα που πρέπει να αλλαζω στο παπι μου χωρις να περιμένω να βγει το πρόβλημα ώστε να το αλλάξω. Ετσι ψαχτηκα λιγο και εμαθα κατι βασικα.
Απο εδω και περα θα πηγαινω στον μάστορα μονο αν δεν εχω χρονο για τα πολυ βασικα οπως ειπα. Αλλα Θέλω πλεον μονος μου να ασχολούμαι με αυτο το θεμα γιατι κανεις μάστορας δεν θα το φτιαχνει με οσο μερακι θα το κανω εγω. Γι αυτο πειτε μου λιγο αλλα πράγματα που μπορώ να βελτίωνω στο παπι μου εκτός απο αυτα που προανεφερα. Τι αλλο πρέπει να προσθέσω στο σέρβις μου? Δουλεύω ντελιβερι και κανω τουλάχιστον 10χ χλμ το χρόνο! Εχω 20αρισει χλμ μεσα σε 19 μήνες (το πήρα 28 το εχω 48).
Απο εδω και περα θα πηγαινω στον μάστορα μονο αν δεν εχω χρονο για τα πολυ βασικα οπως ειπα. Αλλα Θέλω πλεον μονος μου να ασχολούμαι με αυτο το θεμα γιατι κανεις μάστορας δεν θα το φτιαχνει με οσο μερακι θα το κανω εγω. Γι αυτο πειτε μου λιγο αλλα πράγματα που μπορώ να βελτίωνω στο παπι μου εκτός απο αυτα που προανεφερα. Τι αλλο πρέπει να προσθέσω στο σέρβις μου? Δουλεύω ντελιβερι και κανω τουλάχιστον 10χ χλμ το χρόνο! Εχω 20αρισει χλμ μεσα σε 19 μήνες (το πήρα 28 το εχω 48).