PDA

View Full Version : ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ

kostastsk
10/10/2017, 14:12
Καλησπέρα,

Είμαι καινούριος στο site και δεν ξέρω πάρα πολλά από μηχανές, έχω πρόβλημα με μηχανάκι μου έχει στραβές δισκοπλακες και ο μηχανικός μου λέει ότι κοστίζουν περίπου 300 ευρώ η αγορά τους
Αλλά βρίσκω δισκοπλακες στο internet με 60-70 ευρώ την μια δηλαδή μισή τιμή αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν είναι όλες η πλάκες ίδιες και να πάρω όποια θέλω αν όχι πως θα διαλέξω ποια κάνει και ποια οχι?

Ευχαριστώ

ps το μηχανάκι είναι το CB 400 του 1997

sapila racing
10/10/2017, 14:18
Καλησπέρα,

Είμαι καινούριος στο site και δεν ξέρω πάρα πολλά από μηχανές, έχω πρόβλημα με μηχανάκι μου έχει στραβές δισκοπλακες και ο μηχανικός μου λέει ότι κοστίζουν περίπου 300 ευρώ η αγορά τους
Αλλά βρίσκω δισκοπλακες στο internet με 60-70 ευρώ την μια δηλαδή μισή τιμή αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν είναι όλες η πλάκες ίδιες και να πάρω όποια θέλω αν όχι πως θα διαλέξω ποια κάνει και ποια οχι?

Ευχαριστώ

ps το μηχανάκι είναι το CB 400 του 1997

Αυτες με τα 60-70 Ευρω ειναι κινέζικες και στην πράξη πεταμένα χρήματα.
Παρ όλα αυτα υπάρχουν στο εμπόριο δισκόπλακες απο αξιόπιστους κατασκευαστές με νορμάλ τιμές.
Αν ο μηχανικός σου σου είπε 300 για 2 μπροστινές είναι νορμάλ τιμή και μαλιστα προς το φτηνό.

Δες εδω πχ
https://ebcbrakesdirect.com/motorcycle/honda/cb-400-sf-f3v-superfour-nc31/1997/36679