View Full Version : Ducati Multistrada 1100 ‘07 Κόλλησε!!!!
Καλησπέρα,
Πρόκειται για ένα μουλτι με 63000 χιλιόμετρα το οποίο δυστυχώς......κόλλησε.....
Και ερωτω....τι κάνουμε τώρα όταν, στροφαλος,μπιελα και πιστονι.....το φθηνότερο από αυτά τα 3 κάνει 1300€ καινούργιο!!!!
Την κάνω βίδες και πουλάω κομμάτι κομμάτι;;; Ή έχετε καλύτερη λύση να προτείνετε;;
doctoras
13/10/2017, 21:04
Πως έγινε αυτο ρε φιλε??
Πολυ κριμα για το συμβάν, αλλα μου φαντάζει ψιλοαδυνατο να συμβει στους σύγχρονους κινητήρες..
Κατι δε προσεξες η σου ξεφυγε η συνεβη απο τους προηγούμενους κατοχους...
stefanos
13/10/2017, 21:11
1300 το πιστόνι δεν το βλέπω
Και όμως...
Ο στροφαλος κάνει 3200€!!!!!
basilis_k6
13/10/2017, 21:32
αν δεν υπάρχει μοτέρ στην πιάτσα το σπας σε ανταλλακτικα
kostaskk
13/10/2017, 21:52
θελει σιγουρα και στροφαλο? φανταζομαι και κυλινδρο? η κεφαλη ειναι οκ? ή ποιο φτηνη λυση θα ηταν μεταχειρισμενο μοτερ
Christos ktm R
13/10/2017, 22:19
αν δεν υπάρχει μοτέρ στην πιάτσα το σπας σε ανταλλακτικα
θα συμφωνησω κ εγω
stefanos
13/10/2017, 22:30
Και όμως...
Ο στροφαλος κάνει 3200€!!!!!
Λογικό όταν στο sh300 κάνει 850.
Απλά όταν λέμε "κόλλησε" εννοούμε το πιστόνι στον κύλινδρο.
Αν όντος χρειάζεσαι στρόφαλο δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς.
devil's animal
13/10/2017, 22:50
ψαξιμο για αγορα μοτερ μεταχειρο...
αν δεν βρεθει σπασιμο σε ανταλλακτικα και πωληση οσο οσο για να ελαττωθει η ζημια...
εκτος αν το εχεις καψουρευθει πολυ και πας και παρεις ενα ιδιο ολοκληρο, κοτσαρεις το μοτερ και εχεις ολα τα υπολοιπα ανταλλακτικα...
taisteal
13/10/2017, 22:56
Λυπάμαι γι'αυτό που σου συνέβη..
Εγώ και μόνο από θέμα ψυχολογικό θα το έσπαγα σε ανταλλακτικά και θα πήγαινα για άλλο.
πυξιδας990
14/10/2017, 09:07
μου κανει εντυπωση πως κολησε.
ειχα 2 τετοια και πχ,το λαδι ηταν πανευκολο να το δεις...
δεν φτιαχνεις τιποτα..
βγαινεις στην πιατσα και βρισκεις μοτερ απο 1100..
ταιριαζουν ολα hyper-monster 1100 ανεξαρτητως ηλικιας..
δηλ δεν ειχε καθολου λαδια μεσα?
η αθηνα εχει ντουκατομαγαζα που θα σε βοηθησουν...
υπαρχει και καποιος γνωστος απο εδω μεσα στο κεντρο...ξερει ο sapilas racing...
πραγματικα θα ηθελα καποια πληροφορια.....κουφο τελειως.
το μοτερ ειχε ανοικτει?
sapila racing
14/10/2017, 09:55
Καλησπέρα,
Πρόκειται για ένα μουλτι με 63000 χιλιόμετρα το οποίο δυστυχώς......κόλλησε.....
Και ερωτω....τι κάνουμε τώρα όταν, στροφαλος,μπιελα και πιστονι.....το φθηνότερο από αυτά τα 3 κάνει 1300€ καινούργιο!!!!
Την κάνω βίδες και πουλάω κομμάτι κομμάτι;;; Ή έχετε καλύτερη λύση να προτείνετε;;
Αν είναι σίγουρο οτι θέλει στροφαλο/μπιέλα ψάξε βρες μοτέρ μεταχειρισμένο.
Κομμάτι κομμάτι δύσκολο να το πουλήσεις εκτός αν το πάρει κανένας όλο μαζί αλλά θα είναι κοψοχρονιά φυσικά.
Φαντάζομαι οτι έμεινε απο λάδια....
Βρες αλλο μοτερ,κανουν σχεδον ολα αν οχι ΟΛΑ! Σχετικα ευκολα θα βρεις πιστευω!
Το μηχανακαι γτ να το σπασεις σε ανταλλακτικα αν σε καλυπτει;!
Καλησπέρα σε όλους.....
Η μηχανή είναι φίλου.....έχει κολλήσει το μοτέρ και όχι δεν έμεινε από λάδια!!....Τις επόμενες μέρες θα ανοιχτεί και θα δούμε τι ακριβώς έχει γίνει.....ο στρόφαλος πάντως δεν γυρνάει....
389423
Εκοψε ιμαντα και καρφωσε βαλβιδες;
basilis_k6
17/10/2017, 00:38
Εκοψε ιμαντα και καρφωσε βαλβιδες;
Δυσκολο αυτο
πυξιδας990
17/10/2017, 08:15
εχει βγει απο προσφατο σερβις?
διοτι εχει τυχει αυτο και καποιος ειχε ξεχασει ενα πανακι μεσα με συνεπεια να βουλωσει το κυκλωμα λαδιου..σε χαιπερ 1100 που φοραει το ιδιο μοτερ..
δεξια στο καρτερ,διπλα στο λαιμο που ερχεται απο τον μπροστινο κυλινδρο ειναι μια βιδα αλλεν που εχει μεσα αλλη μια εσωτερικη και βγαινει ενα φυσσιγι που στα σερβις το καθαριζουμε.κοιτα σε τι κατασταση ειναι...αν ειναι γεματο γρεζια κτλπ..ειναι μια πρωτη διαγνωση,το τι γινεται μεσα