View Full Version : MOTO GP ROUND 16 AUSTRALIAN RACE PHILIP ISLAND 20 - 22 /10/2017
sapila racing
23/10/2017, 09:40
Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε οτι άξιζε την 3η ο Zarco, επειδή σκούντα τράβα ανεβαίνει θέσεις?
Αν ξάπλωνε τον Marquez (παραλίγο κιόλας) εκεί που του την έχωσε θα είχαμε άλλα σενάρια. Μπορεί κάποιους να μην τους χάλαγε, αλλά απο κάτι τέτοια κρίνονται πρωταθλήματα.
4ος ήταν, οδήγησε πολύ καλά καλά αλλά αρκετά ριψοκίνδυνα. Οταν τον τζαρτζάρισε ο Iannone μπορώ να πω οτι το ψιλοευχαριστήθηκα κιόλας.
Αλλο το τζαρτζάρισμα όμως, όπως του έκανε ο Iannone, ή ακόμα και του Marquez στο κεφάλι του Rossi, κι αλλο να μην σε παίρνει αλλά να χώνεσαι και να βαράς τον άλλο.
Αυτό πρέπει να το μαζέψει λίγο, δεν ειναι στην Moto2!
Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε οτι άξιζε την 3η ο Zarco, επειδή σκούντα τράβα ανεβαίνει θέσεις?
Αν ξάπλωνε τον Marquez (παραλίγο κιόλας) εκεί που του την έχωσε θα είχαμε άλλα σενάρια. Μπορεί κάποιους να μην τους χάλαγε, αλλά απο κάτι τέτοια κρίνονται πρωταθλήματα.
4ος ήταν, οδήγησε πολύ καλά καλά αλλά αρκετά ριψοκίνδυνα. Οταν τον τζαρτζάρισε ο Iannone μπορώ να πω οτι το ψιλοευχαριστήθηκα κιόλας.
Αλλο το τζαρτζάρισμα όμως, όπως του έκανε ο Iannone, ή ακόμα και του Marquez στο κεφάλι του Rossi, κι αλλο να μην σε παίρνει αλλά να χώνεσαι και να βαράς τον άλλο.
Ε δε πειραζει... ας εχει κατι τετοιους "πειρατες" να αποκταει ενδιαφερον! Εμενα μαρεσε η ριψοκινδυνη οδηγηση του. Ειναι ο δευτερος αγωνας φετος που θα τον δω δευτερη φορα σημερα γιατι εχτες με το παλιοβιντεο εχασα πολλες φασεις.
sapila racing
23/10/2017, 10:22
Ε δε πειραζει... ας εχει κατι τετοιους "πειρατες" να αποκταει ενδιαφερον! Εμενα μαρεσε η ριψοκινδυνη οδηγηση του. Ειναι ο δευτερος αγωνας φετος που θα τον δω δευτερη φορα σημερα γιατι εχτες με το παλιοβιντεο εχασα πολλες φασεις.
Μια χαρά ενδιαφέρον έχει και χωρίς αυτές τις άτσαλες προσπάθειες που μπορεί να καταλήξουν άσχημα.
Ξαναλέω οτι δεν μιλάω για τζαρτζαρίσματα, αλλά για ανεξέλεγκτους εμβολισμούς που μπορεί να στείλουν κόσμο στο νοσοκομείο. O Ζαρκο είναι οδηγάρα, αλλά πρέπει να μάθει που τον παίρνει και που όχι με το motogp μηχανάκι πριν κοπανήσει κι αυτός και κανένας άλλος.
Αν προς όφελος του θεάματος κάποιος θέλει να βλέπει τέτοιες κινήσεις η και τούμπες σώνει και καλά, υπάρχουν και τα demolition derby.
Μια χαρά ενδιαφέρον έχει και χωρίς αυτές τις άτσαλες προσπάθειες που μπορεί να καταλήξουν άσχημα.
Ξαναλέω οτι δεν μιλάω για τζαρτζαρίσματα, αλλά για ανεξέλεγκτους εμβολισμούς που μπορεί να στείλουν κόσμο στο νοσοκομείο. O Ζαρκο είναι οδηγάρα, αλλά πρέπει να μάθει που τον παίρνει και που όχι με το motogp μηχανάκι πριν κοπανήσει κι αυτός και κανένας άλλος.
Αν προς όφελος του θεάματος κάποιος θέλει να βλέπει τέτοιες κινήσεις η και τούμπες σώνει και καλά, υπάρχουν και τα demolition derby.
+990
Έχει κάτι ατσαλο στα προσπερασματα του που ξεπερνάει τον τσαμπουκά.
Το περίεργο είναι πως στον χθεσινό (συγκλονιστικό) αγώνα, κανείς δεν γκρινιαξε. If you wanna play, this is the game now όπως είπε ο Doc.
389695
Επειδή όλες οι κόντρες έγιναν στις πρώτες 10 θέσεις. Όλοι οι κλαψομούνηδες ήταν στο τέλος, εκεί που τους αξίζει.
Επειδή όλες οι κόντρες έγιναν στις πρώτες 10 θέσεις. Όλοι οι κλαψομούνηδες ήταν στο τέλος, εκεί που τους αξίζει.
Υπερβάλλεις. Ο Dovi δεν είναι κλαψομουνης. Ο Danis και ο υπέρτατος κλάψας βέβαια, δεν θα είχαν καμία τύχη με το γκρουπ των πρώτων.
Δεν είπα ότι όλοι οι τελευταίοι είναι κλαψομούνηδες, είπα ότι όλοι οι κλαψομούνηδες ήταν τελευταίοι. :p
Θα ήθελα πολύ να δω Lorenzo μπροστά, να τρώει ροδιές και πλαστικά από 5 άτομα, να δω ποιον θα κατηγορούσε μετά. Μάλλον θα πήγαινε για ψάρεμα.
Απορία...
Αν η τεκ Τρουά παίρνει κάθε χρόνο το περσινό εργοστασιακο, το 18 τι θα κάνουν;
Θα κρατήσουν του 16 γιατί τα 17αρια είναι @@δελα;
:tooth: :tooth:
sapila racing
23/10/2017, 10:55
Απορία...
Αν η τεκ Τρουά παίρνει κάθε χρόνο το περσινό εργοστασιακο, το 18 τι θα κάνουν;
Θα κρατήσουν του 16 γιατί τα 17αρια είναι @@δελα;
:tooth: :tooth:
Οχι ρε. Θα κρατήσουν το παλιό αλλά θα ξαναπάρουν το νέο μοτέρ. Αν τοςυ αφήσει η Yamaha...
Αλλιώς τους βλέπω του χρόνου στις πίσω θέσεις! :cry:
Οχι ρε. Θα κρατήσουν το παλιό αλλά θα ξαναπάρουν το νέο μοτέρ. Αν τοςυ αφήσει η Yamaha...
Αλλιώς τους βλέπω του χρόνου στις πίσω θέσεις! :cry:
Μπα...
Μετά το φετινό χουνέρι, take it as it is θα είναι η φάση.
Συμφωνώ αλλά πρέπει να πω ότι το χώσιμο στο Μάρκεζ το χάρηκα, όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί ήταν σαν τα χωσίματα του Μάρκεζ στο Ντόβι.
Αποσπασμα απο δηλωσεις Μαρκεζ.
389699
Yπάρχει τεράστια διαφορά του εκβιαστικού περάσματος από το επικίνδυνο πέρασμα. Μου αρεσει ο Z αλλά αν είναι να εξοντώσει όλους όσους του κλείνουν τον δρόμο, ε δεν το πάει καλά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οκ, μία απο τα ίδια (πλην του Dovi).
Εν τω μεταξυ σκεφτομουν οτι με το εξωγηινο ταλεντο του Marquez σε συνδυασμο με την αδυναμια του Dani να εχει μια σταθερη αποδοση, η φετινη εργοστασιακη Honda και το πραγματικο επιπεδο της παραμενει λιγο πολυ ενα μυστηριο. Σιγουρα ειναι μηχανη που μπορει να διεκδικησει τιτλο (δεν ειναι πχ ΚΤΜ ή Aprilia) αλλα απο την αλλη πιστευω πως ο MM θα κερδιζε αγωνες και ισως να διεκδικουσε τιτλο οδηγωντας και αλλες μηχανες, εργοστασιακες και μη.
Πιστευω πως ειναι ο αναβατης που χρωσταει τους βαθμους που εχει μαζεψει λιγοτερο απο καθε αλλον σε αυτο που καβαλαει. Μπορει να εχασα τα χρυσα χρονια του γιατρου (οχι λογω ηλικιας αλλα επειδη δεν ασχολιομουν με το αθλημα τοτε), αλλα πραγματικα νιωθω τυχερος που υπαρχει αυτος ο αναβατης στο αθλημα αυτη τη στιγμη.
Συγγνωμη για το off topic, αλλα θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη ανθρωπων που παρακολουθουν τους αγωνες περισσοτερα χρονια.
Εν τω μεταξυ σκεφτομουν οτι με το εξωγηινο ταλεντο του Marquez σε συνδυασμο με την αδυναμια του Dani να εχει μια σταθερη αποδοση, η φετινη εργοστασιακη Honda και το πραγματικο επιπεδο της παραμενει λιγο πολυ ενα μυστηριο. Σιγουρα ειναι μηχανη που μπορει να διεκδικησει τιτλο (δεν ειναι πχ ΚΤΜ ή Aprilia) αλλα απο την αλλη πιστευω πως ο MM θα κερδιζε αγωνες και ισως να διεκδικουσε τιτλο οδηγωντας και αλλες μηχανες, εργοστασιακες και μη.
Πιστευω πως ειναι ο αναβατης που χρωσταει τους βαθμους που εχει μαζεψει λιγοτερο απο καθε αλλον σε αυτο που καβαλαει. Μπορει να εχασα τα χρυσα χρονια του γιατρου (οχι λογω ηλικιας αλλα επειδη δεν ασχολιομουν με το αθλημα τοτε), αλλα πραγματικα νιωθω τυχερος που υπαρχει αυτος ο αναβατης στο αθλημα αυτη τη στιγμη.
Συγγνωμη για το off topic, αλλα θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη ανθρωπων που παρακολουθουν τους αγωνες περισσοτερα χρονια.
Yπήρξαν και στο παρελθόν, την τελευατία 20ετία, οδηγάρες, άλλους τους γουστάραμε, άλλους όχι. Ο Ροσσι όμως βγάζει το παιδί από μέσα μας. Και γι αυτό τον γουστάρουμε.
Μπορεί να σου αρέσει περισσότερο για τον Α ή Β λόγο κάποιος άλλος οδηγός περισσότερο αλλά όποιος λέει ότι δεν γουστάρει τον γιατρό γι αυτά που έχει κάνει στις πίστες, τότε έχει σοβαρά θέματα.
Yπήρξαν και στο παρελθόν, την τελευατία 20ετία, οδηγάρες, άλλους τους γουστάραμε, άλλους όχι. Ο Ροσσι όμως βγάζει το παιδί από μέσα μας. Και γι αυτό τον γουστάρουμε.
Μπορεί να σου αρέσει περισσότερο για τον Α ή Β λόγο κάποιος άλλος οδηγός περισσότερο αλλά όποιος λέει ότι δεν γουστάρει τον γιατρό γι αυτά που έχει κάνει στις πίστες, τότε έχει σοβαρά θέματα.
Απο ολα αυτα που εγραψα εσυ καταλαβες και κρατησες πως δε γουσταρω το γιατρο; :confused:
Παρακολουθω το αθλημα εδω και μολις τρια χρονια οποτε προσωπικα δεν εχω προλαβει τον Ροσι στα καλυτερα του και δεν εχω πληρη εικονα. Γι'αυτο και η αναφορα μου στο γιατρο, για να μην παρεξηγηθει κανενας φανατικος που θαυμαζω τον ΜΜ και οχι (μονο) το Ροσι. Αλλα τελικα παλι απετυχα... :facepalm:
Το σχολιο μου παντως αναφεροταν στον ΜΜ (που ειναι αυτη τη στιγμη, το 2017 δηλαδη αδιαμφισβητητα ο γρηγοροτερος αναβατης) και την απορια μου για το ποσο τον βοηθαει το Honda σε ολες αυτες τις νικες που εχει φετος. Ελληνικα γραφω νομιζω, δεν καταλαβαινω πού μπερδευομαστε...
Ο Marquez θυμίζει πολύ τον Rossi. Είναι πηγαίο ταλέντο, ρισκάρει, με εξαιρετικές ικανότητες τόσο οδήγησης, όσο και ρύθμισης μοτοσικλέτας. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον οδηγό που τα συνδυάζει (συνδύαζε, αν θες) όλα αυτά σε τέτοιο επίπεδο, εκτός από τον Rossi. Οι περισσότεροι με ΠΠ στο βιογραφικό τους τα τελευταία ~15 έτη, οφείλουν πολλά σε συνθήκες/κανονισμούς, μοτοσικλέτα, ελαστικά ή/και "δανεικές" ρυθμίσεις άλλων.
Απο ολα αυτα που εγραψα εσυ καταλαβες και κρατησες πως δε γουσταρω το γιατρο; :confused:
Παρακολουθω το αθλημα εδω και μολις τρια χρονια οποτε προσωπικα δεν εχω προλαβει τον Ροσι στα καλυτερα του και δεν εχω πληρη εικονα. Γι'αυτο και η αναφορα μου στο γιατρο, για να μην παρεξηγηθει κανενας φανατικος που θαυμαζω τον ΜΜ και οχι (μονο) το Ροσι. Αλλα τελικα παλι απετυχα... :facepalm:
Το σχολιο μου παντως αναφεροταν στον ΜΜ (που ειναι αυτη τη στιγμη, το 2017 δηλαδη αδιαμφισβητητα ο γρηγοροτερος αναβατης) και την απορια μου για το ποσο τον βοηθαει το Honda σε ολες αυτες τις νικες που εχει φετος. Ελληνικα γραφω νομιζω, δεν καταλαβαινω πού μπερδευομαστε...
Μα δεν απαντάω σ' εσένα, εσύ το εγραψες πιο πανω οτι τον γουσταρεις, Ελληνικά ξέρω να διαβάζω. Γενική τοποθέτηση ήθελες.
DoctoR_k6
23/10/2017, 13:23
Κ παμε Μαλαισια που λετε κ ο αδιαφορος Ροσις (για πρωταθλημα) κυνηγιεται/τζαρτζαρετε ανελεητα με ΜΜ μεχρι που Ο ΜΜ τον πεταει κατω ''παρανομως'' (εν τω μεταξυ ο Dovi πρωτος κ με διαφορα λογω του χαμου πισω) κ τρωει ποινη στην Βαλενθια να ξεκινησει τελευταιος.
Κ παιρνει κ τους 2 αγωνες ο Dovi...:lol:
Αντε να δουμε πως θα ληξει εφετο...αν κ ειναι πααρα πολυ δυσκολο να το χασει ο ΜΜ.
Πιστεύω κι εγώ ότι ο Rossi θα θελήσει να ανταποδώσει κάπως, με παρόμοιο τρόπο, ειδικά αν ο Dovi έχει ελπίδες και μπορεί να επηρρεάσει το αποτέλεσμα (ο Doc).
Πιστεύω κι εγώ ότι ο Rossi θα θελήσει να ανταποδώσει κάπως, με παρόμοιο τρόπο, ειδικά αν ο Dovi έχει ελπίδες και μπορεί να επηρρεάσει το αποτέλεσμα (ο Doc).
Δε πιστευω οτι ειναι τοσο *******
Δεν τον θεωρώ *******. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αν μπορούσα να το κάνω διακριτικά και εντός κανονισμών. Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις.
:p
Μα δεν απαντάω σ' εσένα, εσύ το εγραψες πιο πανω οτι τον γουσταρεις, Ελληνικά ξέρω να διαβάζω. Γενική τοποθέτηση ήθελες.
Θα επρεπε να κανεις παραθεση και σε οποιον αλλον απαντουσες μαλλον. Αφου εκανες παραθεση στο δικο μου σχολιο υπεθεσα πως απαντας σε εμενα.
Εχω παρει απο φοβο με τους Ροσικους εδω μεσα... :lol:
FotisFz1
23/10/2017, 13:42
Ελπιζω και πιστευω να μην κανει τετοια κινηση ο
Γιατρος
Αν δεν ειχε την ταχυτητα να τους κοντραρει
και οι αλλοι δυο κυνηγιοταν μεταξυ τους
θα ηθελα να τον δω να κανει στην ακρη και να τους αφησει να κοντραριστουν
Θα επρεπε να κανεις παραθεση και σε οποιον αλλον απαντουσες μαλλον. Αφου εκανες παραθεση στο δικο μου σχολιο υπεθεσα πως απαντας σε εμενα.
Σίγουρα, δεν είναι ξεχωριστό το Honda φέτος. Είναι εκεί που είναι λόγω ΜΜ, αλλιώς βλέπουμε που γυρίζουν οι υπόλοιποι. Σε κάποιες πίστες είναι απλά ικανοποιητικά, στις περισσότερες όμως παίζουν πολύ κάτω.
Το αγαλματάκι που πρέπει να κάνουν οι Χονταίοι στομ ΜΜ, το σηκώνει η περίσταση.
Σίγουρα, δεν είναι ξεχωριστό το Honda φέτος. Είναι εκεί που είναι λόγω ΜΜ, αλλιώς βλέπουμε που γυρίζουν οι υπόλοιποι. Σε κάποιες πίστες είναι απλά ικανοποιητικά, στις περισσότερες όμως παίζουν πολύ κάτω.
Το αγαλματάκι που πρέπει να κάνουν οι Χονταίοι στομ ΜΜ, το σηκώνει η περίσταση.
Περιμένουν κάτι καλό από τον κοντό, μην ξοδευτούν. :tooth:
Να ρωτησω σαν ασχετος κατι?
Πως ξερουμε οτι η χοντα ειναι τοσο χαλια πχια?
δωστε κ κανα κονσερβολινκ με καλη ποιοτητα το http://sportclip.xyz/motogp-2017 δε το εχει βγαλει ακομα.... :(
δωστε κ κανα κονσερβολινκ με καλη ποιοτητα το http://sportclip.xyz/motogp-2017 δε το εχει βγαλει ακομα.... :(
Χάλια δεν είναι αλλά μάλλον δεν είναι και κάτι που να βγάζει μάτι. Μόνο ο ΜΜ κάνεει κάτι, λογω ικανοτήτων. Ο κοντός δεν ζεστένει λάστιχα, ο Κρατς πέφτει ασταμ'ατητα, οι υπόλοιποι είναι κάπου εκεί πίσω και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.
Συμπερασματικά μάλλον βγαίνει. Εχουν τον αδιαμφισβήτητα γρηγορότερο αναβάτη της 10ετίας, που οδηγάει στο 110% συνέχεια για να παραμείνει μπροστά. Και πολλές φορές αυτό δεν αρκεί, εφόσον (μέχρι εχθές το πρωί), ήταν σχεδόν μαζί με τον Dovi. Καλός και χρυσός ο Andrea, αλλά δεν θεωρώ πως είναι στο ίδιο επίπεδο με τον ΜΜ.
Ίσως, αυτός είναι και ο λόγος που μετράει τόσες πτώσεις στα δοκιμαστικά (23 μέχρι στιγμής), τουλάχιστον έτσι γράφει ο ΔΠ και συμφωνώ.
Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, μάλλον τα Ducatia έχουν ανεβάσει ένα ακαλί πάνω τους αναβάτες τους. Πολλά βάθρα, συνεχώς στην δεκάδα είναι τα μηχανάκια τους. Αν αυτό δεν είναι δείγμα πως το ducati είναι καλύτερο απ΄όλα, δεν ξέρω τι είναι.
Στα Yamaha επίσης υπάρχουν τα θέματα που παραπονιούνται οι αναβάτες, χωρίς λύση μέχρι στιγμής. For a very difficult time for Yamaha είπε ο Rossi εχθές. Και ο Rossi kai o Maverick δεν είναι Marquez για να τραβήξουν απ΄τα μαλλιά την απόδοση του Μ1 με ζογκλερικά και οδήγηση χωρίς αύριο.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/10/2017, 15:51
Το νετ και το γιουτουμπ βρομοκοπαει απο βιντεο του γιατρου να ξεσκιζει ολα αυτα τα χρονια παρα πολους ανταγωνιστες τους.Μεχρι και ολοκληρους αγωνες θα βρεις.:wave2:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/10/2017, 15:56
Κ παμε Μαλαισια που λετε κ ο αδιαφορος Ροσις (για πρωταθλημα) κυνηγιεται/τζαρτζαρετε ανελεητα με ΜΜ μεχρι που Ο ΜΜ τον πεταει κατω ''παρανομως'' (εν τω μεταξυ ο Dovi πρωτος κ με διαφορα λογω του χαμου πισω) κ τρωει ποινη στην Βαλενθια να ξεκινησει τελευταιος.
Κ παιρνει κ τους 2 αγωνες ο Dovi...:lol:
Αντε να δουμε πως θα ληξει εφετο...αν κ ειναι πααρα πολυ δυσκολο να το χασει ο ΜΜ.
Ο ροσεας δεν τημορηθικε γιατι εριξε τον μ.μ. κατω.Τημοριθηκε γιατι ανοιξε τη γραμη του.Κατι που του στερησε το 10κατο.
Δεν μπορούσε να τιμωρηθεί επειδή τον έριξε, αφού δεν τον έριξε. Μόνος του έπεσε.
:D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/10/2017, 16:56
Ναι αλλα πολοι πιστευουν οτι τημωρηθηκε γιαυτο
H.A.Balafoutre
23/10/2017, 18:46
Απίστευτος αγώνας, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Απλά δεν κερδίσανε, τα αργοξυπνημένα Yamaha....και φάνηκε το γιατί δόσαμε το πρωτάθλημα.... Η Ducati αυτοκτόνησε....
basilis_k6
23/10/2017, 20:32
o zarko ειναι επιθετικός και ρισκάρει. Σίγουρα είναι γρήγορος αλλα κάνει κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις. Πάντως αυτή η προσπέραση του mm στο προηγούμενο gp ήταν πολύ χειρότερη απο οτι ειδα απο τον zarko στο χθεσινο. https://youtu.be/249suKSHGcU 1:40
Live2ride
23/10/2017, 22:49
Πάντως ο Πεντρόσα ήταν σε όλο τον αγώνα μπροστά πίσω απο τον Ντοβι και στο τέλος τον πέρασε κι όλας!
Την δουλειά του την έκανε τέλεια σαν teammate! Εύγε Honda.:D
chr1s_86
23/10/2017, 23:56
Ο αγώνας ήταν τρομερός! Τα είπατε όλα. :beer:
Λόγω της ημέρας, κρατάω τη δήλωση του Zarco: "I lived things in this race I've never lived before"
FotisFz1
24/10/2017, 14:39
καπως ετσι ηταν...
389737
καπως ετσι ηταν...
389737
Τελικά οι γλάροι έχουν μνήμη και κρατήθηκαν ψηλά;
GIOTIS750
24/10/2017, 19:11
καπως ετσι ηταν...
389737
:beer::beer::beer:
Τη μαγκούρα το άλλο Yamaha δεν έπρεπε να την κρατάει; :p
FotisFz1
24/10/2017, 20:40
Τη μαγκούρα το άλλο Yamaha δεν έπρεπε να την κρατάει; :p
και κλοτσια και μαγκουρα ρε φιλε;
υπερβολη:p
Το ότι ο κρατσακρουτσα δεν έπεσε και κατάφερε και τερμάτισε, έτσι στα ψιλά θα περάσει? :bawl:
Εχτες τον ειδα δευτερη φορα σε full hd..... στον 19-20 (7-8 πριν το τελος) περιπου γυρο ο ΜΜ κανει χειροτερες προσπερασεις απο τον Ζαρκο κ οι ροδιες στο μπουφαν του Ντοκ ηταν απο τον ΜΜ τελικα δε το ειχα δει αυτο. Πολυ κακο για το τιποτα για τον ρουκι... μια χαρα ειναι! Αποψη μου!
Live2ride
25/10/2017, 09:08
Εχτες τον ειδα δευτερη φορα σε full hd..... στον 19-20 (7-8 πριν το τελος) περιπου γυρο ο ΜΜ κανει χειροτερες προσπερασεις απο τον Ζαρκο κ οι ροδιες στο μπουφαν του Ντοκ ηταν απο τον ΜΜ τελικα δε το ειχα δει αυτο. Πολυ κακο για το τιποτα για τον ρουκι... μια χαρα ειναι! Αποψη μου!
Πολύ κακό για το τίποτα γιατί κανείς δεν έπεσε αλλιώς θα σου λεγα εγώ τι γκρίνια θα έπεφτε, όπως ο Ρόσσι που στο Assen δήλωνε για τον Ζαρκό "εδώ δεν είναι Moto 2 να προσέχει καλύτερα στις προσπεράσεις".
Ειδικά όταν είσαι 3 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος και διακυβεύονται τα πάντα δεν βουτάς σαν γίδι εκεί που δεν σε παίρνει να περάσεις όταν είσαι καθαρά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, το βούτηγμα που έκανε στον Μάρκεζ και του έσπασε το φεριγκ θα μπορούσε κάλλιστα να τον στείλει στα χωράφια, και για να σε προλάβω δεν εννοώ να κάνει τουμπεκί και να μείνει πίσω, ΟΧΙ αν είναι πιο γρήγορος να περάσει, αλλά χωρίς να παίρνει τόσα ρίσκα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους ειδικά σε τέτοιο κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα.
Αν και μου είναι πολύ συμπαθής ο Γάλλος κάνει μλκς και θα το φάει το κεφάλι του.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Μαρκέζ, αυτό που έκανε στον Ρόσσι ήταν απαράδεκτο, παραλίγο να τον στείλει στην κερκίδα! Όπως και το χτύπημα του Ιανόνε στον Βινάλες, όπως και το χτύπημα του Ρόσσι στον Ζαρκό!!!
Και στην τελική ο μόνος που παραπονέθηκε αν είδες είναι ο Βινάλες γιατί στην ουσία δεν εμβόλισε κανέναν, οι άλλοι που δεν παραπονέθηκαν είχαν "χεσμένη" την φωλιά τους.
Χεσμενη..... ενταξει τι παει να πει χεσμενη? Εγω πιστευω το διασκεδαζανε.... Τον μονο που ενοιαζε να παρει σοβαρους βαθμους ηταν ο ΜΜ που γυρισε το κεφαλι του κ δεν εβλεπε πουθενα τον Ντοβι. Οι υπολοιποι κλαιν! Προσφερανε θεαμα απειρο! Νταξει μην τα μεγαλοποιουμε τα πραγματα!
devil's animal
25/10/2017, 11:01
Πολύ κακό για το τίποτα γιατί κανείς δεν έπεσε αλλιώς θα σου λεγα εγώ τι γκρίνια θα έπεφτε, όπως ο Ρόσσι που στο Assen δήλωνε για τον Ζαρκό "εδώ δεν είναι Moto 2 να προσέχει καλύτερα στις προσπεράσεις".
Ειδικά όταν είσαι 3 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος και διακυβεύονται τα πάντα δεν βουτάς σαν γίδι εκεί που δεν σε παίρνει να περάσεις όταν είσαι καθαρά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, το βούτηγμα που έκανε στον Μάρκεζ και του έσπασε το φεριγκ θα μπορούσε κάλλιστα να τον στείλει στα χωράφια, και για να σε προλάβω δεν εννοώ να κάνει τουμπεκί και να μείνει πίσω, ΟΧΙ αν είναι πιο γρήγορος να περάσει, αλλά χωρίς να παίρνει τόσα ρίσκα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους ειδικά σε τέτοιο κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα.
Αν και μου είναι πολύ συμπαθής ο Γάλλος κάνει μλκς και θα το φάει το κεφάλι του.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Μαρκέζ, αυτό που έκανε στον Ρόσσι ήταν απαράδεκτο, παραλίγο να τον στείλει στην κερκίδα! Όπως και το χτύπημα του Ιανόνε στον Βινάλες, όπως και το χτύπημα του Ρόσσι στον Ζαρκό!!!
Και στην τελική ο μόνος που παραπονέθηκε αν είδες είναι ο Βινάλες γιατί στην ουσία δεν εμβόλισε κανέναν, οι άλλοι που δεν παραπονέθηκαν είχαν "χεσμένη" την φωλιά τους.
παιδια that's racing!!
αυτα γινοντουσαν, γινονται και θα γινονται...τα ιδια και χειροτερα εκαναν και παλιοτεροι schwantz, roberts, rainey, doohan...οπως και ο ιδιος ο rossi...
το ζητημα ειναι να μην φωναζεις οταν στα κανουν αφου τα εχεις κανει και εσυ...
ο μονος που δεν "παιζει" ετσι ειναι ενας... ο pedrosa...και γι'αυτο ειναι εκει που ειναι...(εκτος απο το φετινο και περυσινο θεμα με τα λαστιχα)...
.... είχαν "χεσμένη" την φωλιά τους.
Δηλαδη
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
they had their nest crapped, οπως θα'λεγε και ο τσιπρας :lol:
παιδια that's racing!!
Ετσι :beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2017, 12:06
Αν ειναι να βλεπουμε τετοιους αγωνες με τετοιο θεαμα τοτε πρεπει να παρακαλαμε να γινονται τετοια.Και εμεις το ευχαρηστηθηκαμε και αυτοι.
GIOTIS750
25/10/2017, 12:41
Δηλαδη
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
they had their nest crapped, οπως θα'λεγε και ο τσιπρας :lol:
Ετσι :beer:
:lol::beer::beer:
thunder ace
25/10/2017, 13:03
παιδια that's racing!!
αυτα γινοντουσαν, γινονται και θα γινονται...τα ιδια και χειροτερα εκαναν και παλιοτεροι schwantz, roberts, rainey, doohan...οπως και ο ιδιος ο rossi...
το ζητημα ειναι να μην φωναζεις οταν στα κανουν αφου τα εχεις κανει και εσυ...
ο μονος που δεν "παιζει" ετσι ειναι ενας... ο pedrosa...και γι'αυτο ειναι εκει που ειναι...(εκτος απο το φετινο και περυσινο θεμα με τα λαστιχα)...
Δηλαδης ρε τασμανοδαιμονακο,ποτε ο Σβανς(ο θεος δλδ)εκανε πουστια;
Αυτο θελω να το δω.
Μια φορα σε ενα Γαλλικο gp εκλεισε εναν δευτερο/τριτο αθελα του,και μονο πιπα δεν του πηρε απο τις συγνωμες
Μη λεμε και οτι θεμε.
sapila racing
25/10/2017, 13:09
Αυτο θελω να το δω.
Μια φορα σε ενα Γαλλικο gp εκλεισε εναν δευτερο/τριτο αθελα του,και μονο πιπα δεν του πηρε απο τις συγνωμες
Μη λεμε και οτι θεμε.
Πουστίτσες πάντα γίνονταν και εννοείται και στην εποχή του Schwantz γίνονταν , και τζαρτζαρισματα γίνονταν κλπ.
Το να παει ο ένας να εμβολίσει τον άλλο όπως έκανε πχ ο Zarco γιατί δεν περίμενε λέει οτι ο Marquez θα στρίψει, όχι δεν το έκαναν, ίσως γιατί ήξεραν τι τους γινόταν και έθεταν ενα όριο μεταξύ τους.....
Oσο για το τι γινόταν πχ μεταξύ Schwantz, Gardner, διάβασε εδω
http://www.kevinschwantz.com/book-pages/blurredpast10.htm
thunder ace
25/10/2017, 13:16
den ksero kala aglika kardia moy......
Aλλα ξερω πολυ καλα τι εχουν δει τα ματια μου τα τελευταια 30 χρονια.
Και μεγαλυτερο πουστοπαιδο απο τον Μαρκεζ...δεν ματαειδα.
devil's animal
25/10/2017, 13:17
Αυτο θελω να το δω.
Μη λεμε και οτι θεμε.
για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα...
δεν ειναι πουστια να εισαι επιθετικος, να χωνεις μουτρα στην εισοδο και να βουτας νωριτερα κλεινοντας την πορτα μετα...
αυτα τα αφηνουν οι αγωνοδικες για να μπορεσουν και οι οδηγοι να εχουν τις ευκαιριες τους να προσπερασουν... γιατι αν τους τα κοψει θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο το προπερασμα σε ενα παρομοιο γυρολογιο με τον μπροστινο αναβατη...
κανενας δεν ειναι "παναγια" και ολα γινονται στο οριο των κανονισμων και της ανοχης ...και φυσικα προς τερψιν του φιλοθεαμονος κοινου...
thunder ace
25/10/2017, 13:28
Για να τελειωνουμε μια για παντα τι ειναι επιθετικη οδηγηση κλπ vs "ειμαι πανγρηγορος καργιολης"...ο Μαρκεζ απο την εποχη μοτο2 ,ειναι οτι χειροτερο εχει βγει σε θεμα"εγω θα σε περασω (αφου μπορω)και δε πα να πεσεις".
Παμ παρακατ.
Για να τελειωνουμε μια για παντα τι ειναι επιθετικη οδηγηση κλπ vs "ειμαι πανγρηγορος καργιολης"...ο Μαρκεζ απο την εποχη μοτο2 ,ειναι οτι χειροτερο εχει βγει σε θεμα"εγω θα σε περασω (αφου μπορω)και δε πα να πεσεις".
Παμ παρακατ.
exactement!
"ειμαι πανγρηγορος καργιολης".
:roflmao::a23:
devil's animal
25/10/2017, 13:54
Παμ παρακατ.
να υποθεσω οτι μονο και μονο επειδη το λεει ο thunder ace ετσι θα ειναι και να μην το συνεχισω....:rolleyes:
αυτο τουλαχιστον μου δειχνει το υφος γραφης σου...
Διαφωνει κανεις οτι ειναι πουστοπαιδο ο Μαρκεζ? Ασχετα οτι τελικα ειναι ο καλυτερος αναβατης του motogp.
devil's animal
25/10/2017, 14:12
Διαφωνει κανεις οτι ειναι πουστοπαιδο ο Μαρκεζ? Ασχετα οτι τελικα ειναι ο καλυτερος αναβατης του motogp.
διαφωνει ο Μπαμπης ο σουγιας και ο Νικος ο λεπιδας....
τωρα ειναι λογικη αυτη? τι ειμαστε? λαϊκο δικαστηριο?:rolleyes:
ο marquez ειναι ο πιο γρηγορος αναβατης αυτη την στιγμη στα motogp με απιστευτο φυσικο ταλεντο και πολλες φορες παιρνει ρισκα, τα οποια θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν αναιτια...και τα οποια, ομως, κρινονται απο τους αγωνοδικες σε καθε περιπτωση...
MiniBikers (https://www.youtube.com/watch?v=jtFnoI6XeGQ)
:bawl:
thunder ace
25/10/2017, 15:40
να υποθεσω οτι μονο και μονο επειδη το λεει ο thunder ace ετσι θα ειναι και να μην το συνεχισω....:rolleyes:
αυτο τουλαχιστον μου δειχνει το υφος γραφης σου...
Για μενα αδελφε,για μενα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2017, 16:31
ο marquez ειναι ο πιο γρηγορος αναβατης αυτη την στιγμη στα motogp με απιστευτο φυσικο ταλεντο και πολλες φορες παιρνει ρισκα, τα οποια θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν αναιτια...και τα οποια, ομως, κρινονται απο τους αγωνοδικες σε καθε περιπτωση...
Παιρνει ρισκα μεχρι να σκωτωσει κανεναν στο διαβα του
devil's animal
25/10/2017, 17:21
Παιρνει ρισκα μεχρι να σκωτωσει κανεναν στο διαβα του
εχει ενδιαφερον να γραφονται τετοια σχολια απο οπαδους του αναβατη που ΚΛΩΤΣΗΣΕ εν κινησει τον marquez και παλιοτερα εχει πεταξει εκτος πιστας τον gibernau...
για να μην αναφερω οτι ηταν και ενας απο τους 3 εμπλεκομενους στον θανατο του simoncelli...
Lolwat.
devil's animal
25/10/2017, 17:48
Lolwat.
f@ck it...το εσβησα ηδη...
Live2ride
25/10/2017, 17:52
H michelin ανανέωσε μέχρι το 2023! :cry: Βοήθειά μας! :eleison:
εχει ενδιαφερον να γραφονται τετοια σχολια απο οπαδους του αναβατη που ΚΛΩΤΣΗΣΕ εν κινησει τον marquez και παλιοτερα εχει πεταξει εκτος πιστας τον gibernau...
Συμφωνώ ότι κακώς ασχολήθηκε με αυτόν τον τρόπο με τον ΜΜ στη Sepang, όπως συμφωνώ ότι το χώσιμο στον Sete ήταν μαλακισμένο, σαν αυτό που πήγε να κάνει ο ΜΜ στον Dovi, 2 φορές, αλλά δεν του βγήκε.
Και, φυσικά, δεν τον κλώτσησε, μόνος του έπεσε, ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο "μικρός". Ακόμα κι αν τον κλωτσούσε δηλαδή, πάλι ήξερε πολύ καλά τι έκανε και πήρε ακριβώς αυτό που ζητούσε (ο ΜΜ).
devil's animal
25/10/2017, 18:10
Συμφωνώ ότι κακώς ασχολήθηκε με αυτόν τον τρόπο με τον ΜΜ στη Sepang, όπως συμφωνώ ότι το χώσιμο στον Sete ήταν μαλακισμένο, σαν αυτό που πήγε να κάνει ο ΜΜ στον Dovi, 2 φορές, αλλά δεν του βγήκε.
Και, φυσικά, δεν τον κλώτσησε, μόνος του έπεσε, ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο "μικρός". Ακόμα κι αν τον κλωτσούσε δηλαδή, πάλι ήξερε πολύ καλά τι έκανε και πήρε ακριβώς αυτό που ζητούσε (ο ΜΜ).
και ολα αυτα δειχνουν οτι τελικα ο marquez ειναι, εκτος απο γρηγορος, πιο ωριμος/εξυπνος σε δεδομενες καταστασεις και οι κινησεις του δειχνουν περισσοτερη εμπειρια απο τον goat και απο τους υπολοιπους "παλιολυκους" εκει εκει μεσα...
σε αντιπαραθεση με το "πουστοπαιδο" που γραφεται παιζει εντος κανονων και νικαει no matter what...:rolleyes:
σε αντιπαραθεση με το "πουστοπαιδο" που γραφεται παιζει εντος κανονων και νικαει no matter what...:rolleyes:
Εννοείς τους κανόνες που άλλαξαν ή έκαναν τα στραβά μάτια για εκείνον ή μιλάμε για κάτι άλλο; :p
Εγώ τον παραδέχομαι σε πολλά πράγματα, αλλά λίγη πουστιά/πονηριά παραπάνω από τους άλλους, την έχει, δεν μπορεί να μην το βλέπεις.
kemmotar
25/10/2017, 18:28
devil's animal θα μας πεις τωρα οτι φταιει για τον θανατο του σικ ο ροσι?
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
φιλε εχεις θεμα σοβαρο με τον εν λογω αναβατη φαινεται!
Ρητορικη ηταν η ερωτηση. Ματια εχουμε κ βλεπουμε.
Οι αγωνοδικες ειναι για να κρινουν οπως κρινουν παντα. Εμεις εδω κανουμε κουβεντα καφενειου... :beer:
devil's animal
25/10/2017, 19:23
Εννοείς τους κανόνες που άλλαξαν ή έκαναν τα στραβά μάτια για εκείνον ή μιλάμε για κάτι άλλο; :p
Εγώ τον παραδέχομαι σε πολλά πράγματα, αλλά λίγη πουστιά/πονηριά παραπάνω από τους άλλους, την έχει, δεν μπορεί να μην το βλέπεις.
τι σχεση εχουν οι κανονες που αλλαξαν με το γεγονος οτι αποκαλειται "πουστοπαιδο" και ειναι ο πιο μισητος ολων??
η πουστια/πονηρια που λες οτι εχει ειναι εντος κανονων και ισοτιμη της πονηριας του rossi σε διαφορα επιπεδα (βλ. ψυχολογικο πολεμο με δηλωσεις εκτος αγωνιστικου χωρου ή χωσιμο σε εσωτερικη και κλεισιμο γραμμης/block pass σε διαφορα σημεια της πιστας)...
ουτε το μεν απαγορευεται ουτε τα δε καθως θεωρουνται race incidents...
και ολα αυτα δειχνουν οτι τελικα ο marquez ειναι, εκτος απο γρηγορος, πιο ωριμος/εξυπνος σε δεδομενες καταστασεις και οι κινησεις του δειχνουν περισσοτερη εμπειρια απο τον goat και απο τους υπολοιπους "παλιολυκους" εκει εκει μεσα...
Εντος κανονων οταν εκοψε το Traction του Dani???
Eντος κανονων οταν εδινε πρωταθλημα στον Λορενθο με νταηλικια της Σεπανγκ και καραγκιοζιλικια της Βαλενθια???
Εντος κανονων που γενικα κανει τις στροφες...ευθειες με επαφη τις περισσοτερες φορες ωστε να βγαλει τον αλλο εξω οταν δεν εχει καμμια ελπιδα με τη γραμμη που εχει να μπει σωστα?? Να σου θυμησω μερικες?
Με Ροσσι στο Ασσεν(δεν τιμωρηθηκε)...
Με Ροσσι στην Αργεντινη(δεν τιμωρηθηκε)...
Με Λορενθο ....δεν θυμαμαι πιστα(δεν τιμωρηθηκε) αλλα ηταν την 1η του χρονια...
Με Ροσσι στο Ντονιγκτον περσι....η Σιλβερστοουν ...(δεν τιμωρηθηκε)
Με Ντοβιτσιοζο στην Αυστρια....(δεν τιμωρηθηκε)
Με Ντοβιτσιοζο στο Μοτεγκι...(δεν τιμωρηθηκε)
Με Ροσσι φετος στην Αυστραλια που του περασε τη ροδα στη φορμα ...(δεν τιμωρηθηκε)...
Γενικα ο Ροσσι ειναι ο αγαπημενος του να το παιζει νταης μια και παει να γινει πιο κομπλεξαρα κι απο τον Χορχε.
Δεν εχει να κανει με τη συμπαθεια μου προς τον Γιατρο...απλα οταν το αθλημα διοικειται απο Ισπανους και το Next Best Thing ειναι ο Μαρκεθ....να δω ποτε θα τιμωρηθει σοβαρα ....εστω με μια επιπληξη γιατι τον Ροσσι ευκολα τον καθαρισανε με την βολικη ποινη στην αγωνιστικη αδεια ωστε να ξεκινησει τελευταιος στη Βαλενθια.
Ναι το αξιζε ομως ο Γιατρος και γλυτωσε τα χειροτερα γιατι επαιξε το παιχνιδι του μαλακισμενου.
Οδηγαρα ειπατε???
Ναι και???
τι σχεση εχουν οι κανονες που αλλαξαν με το γεγονος οτι αποκαλειται "πουστοπαιδο" και ειναι ο πιο μισητος ολων??
η πουστια/πονηρια που λες οτι εχει ειναι εντος κανονων και ισοτιμη της πονηριας του rossi σε διαφορα επιπεδα (βλ. ψυχολογικο πολεμο με δηλωσεις εκτος αγωνιστικου χωρου ή χωσιμο σε εσωτερικη και κλεισιμο γραμμης/block pass σε διαφορα σημεια της πιστας)...
ουτε το μεν απαγορευεται ουτε τα δε καθως θεωρουνται race incidents...
Εγώ δεν τον θεωρώ ούτε πουστόπαιδο, ούτε πιο μισητό όλων. Τον τίτλο τον κατέχει άλλος. Τουλάχιστον ο ΜΜ έχει και 3 τόνους αρχίδια και ικανότητες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει ευνοηθεί πολλές φορές από τη Διοίκηση και είναι λογικό, αφού έχουν βρει στον πρόσωπό του τον Rossi-μετά-τον-Rossi.
7gibernau
25/10/2017, 19:56
Εγώ δεν τον θεωρώ ούτε πουστόπαιδο, ούτε πιο μισητό όλων. Τον τίτλο τον κατέχει άλλος. Τουλάχιστον ο ΜΜ έχει και 3 τόνους αρχίδια και ικανότητες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει ευνοηθεί πολλές φορές από τη Διοίκηση και είναι λογικό, αφού έχουν βρει στον πρόσωπό του τον Rossi-μετά-τον-Rossi.
Αν δεν είχες τα ονόματα θα ηταν οτι πιο σωστό εχει γραφτεί και η κουβέντα θα τελείωνε εδω!!
devil's animal
25/10/2017, 19:59
Εντος κανονων οταν εκοψε το Traction του Dani???
Eντος κανονων οταν εδινε πρωταθλημα στον Λορενθο με νταηλικια της Σεπανγκ και καραγκιοζιλικια της Βαλενθια???
Εντος κανονων που γενικα κανει τις στροφες...ευθειες με επαφη τις περισσοτερες φορες ωστε να βγαλει τον αλλο εξω οταν δεν εχει καμμια ελπιδα με τη γραμμη που εχει να μπει σωστα?? Να σου θυμησω μερικες?
Με Ροσσι στο Ασσεν(δεν τιμωρηθηκε)...
Με Ροσσι στην Αργεντινη(δεν τιμωρηθηκε)...
Με Λορενθο ....δεν θυμαμαι πιστα(δεν τιμωρηθηκε) αλλα ηταν την 1η του χρονια...
Με Ροσσι στο Ντονιγκτον περσι....η Σιλβερστοουν ...(δεν τιμωρηθηκε)
Με Ντοβιτσιοζο στην Αυστρια....(δεν τιμωρηθηκε)
Με Ντοβιτσιοζο στο Μοτεγκι...(δεν τιμωρηθηκε)
Με Ροσσι φετος στην Αυστραλια που του περασε τη ροδα στη φορμα ...(δεν τιμωρηθηκε)...
Γενικα ο Ροσσι ειναι ο αγαπημενος του να το παιζει νταης μια και παει να γινει πιο κομπλεξαρα κι απο τον Χορχε.
Δεν εχει να κανει με τη συμπαθεια μου προς τον Γιατρο...απλα οταν το αθλημα διοικειται απο Ισπανους και το Next Best Thing ειναι ο Μαρκεθ....να δω ποτε θα τιμωρηθει σοβαρα ....εστω με μια επιπληξη γιατι τον Ροσσι ευκολα τον καθαρισανε με την βολικη ποινη στην αγωνιστικη αδεια ωστε να ξεκινησει τελευταιος στη Βαλενθια.
Ναι το αξιζε ομως ο Γιατρος και γλυτωσε τα χειροτερα γιατι επαιξε το παιχνιδι του μαλακισμενου.
Οδηγαρα ειπατε???
Ναι και???
ολα αυτα που λες ειναι μεσα στην φυση του αγωνα...
τιποτα το μεμπτο...
παρ'οτι καποια δεν τα γουσταρα οπως το κοψιμο του σενσορα του pedrosa, ηταν μεσα στα ορια του αγωνα...
ξαναλεω ο rossi εχει κανει χειροτερα...καποιοι ή δεν βλεπατε τοτε gp ή εχετε επιλεκτικη μνημη επειδη ειναι ο rossi...
νταης δεν υπηρξε επ ουδενι ο marquez...απλα ειναι ο μονος που δεν μασησε απο τον ψυχολογικο πολεμο του γιατρου και αυτο τον εχει πειραξει (τον γιατρο) και στρεφει σκοπιμως τον κιτρινο "στρατο" εναντιον του σε καθε ευκαιρια...
νταης ομως ανετα μπορει να χαρακτηριστει ο rossi με το υφος "τι θες ρε μ@λακα" οταν κυριολεκτικα τον εκοψε μεσα στην πιστα και τον κλωτσησε...
ξαναλεω...ουτε αυτο που εκανε και κανει ο rossi ειναι μεμπτο..και εντος και εκτος αγωνων, ουτε αυτο που κανει ο marquez...
χωνεψτε το και παμε παρακατω...
και να πω ρπμ οτι υποστηριζατε κανεναν pedrosa και εχετε πραγματικο λογο να "φωναζετε" για ολα αυτα, να πω οκ...γιατι ειναι ο μονος που στηριζει το ευ αγωνιζεσθαι και την ηρεμη οδηγηση, χωρις υπερβολες στις προσπερασεις....αλλα μιλατε ενω υποστηριζετε τον γιατρο...σαν να λεμε τον πρωτο διδαξα...:rolleyes:
7gibernau
25/10/2017, 20:04
και να πω ρπμ οτι υποστηριζατε κανεναν pedrosa και εχετε πραγματικο λογο να "φωναζετε" για ολα αυτα, να πω οκ...γιατι ειναι ο μονος που στηριζει το ευ αγωνιζεσθαι :
Εγω!!για αλλο λόγο ομως,για τον γαμηστερο δάσκαλο που εχει φέτος!!
ολα αυτα που λες ειναι μεσα στην φυση του αγωνα...
τιποτα το μεμπτο...
παρ'οτι καποια δεν τα γουσταρα οπως το κοψιμο του σενσορα του pedrosa, ηταν μεσα στα ορια του αγωνα...
ξαναλεω ο rossi εχει κανει χειροτερα...καποιοι ή δεν βλεπατε τοτε gp ή εχετε επιλεκτικη μνημη επειδη ειναι ο rossi...
νταης δεν υπηρξε επ ουδενι ο marquez...απλα ειναι ο μονος που δεν μασησε απο τον ψυχολογικο πολεμο του γιατρου και αυτο τον εχει πειραξει (τον γιατρο) και στρεφει σκοπιμως τον κιτρινο "στρατο" εναντιον του σε καθε ευκαιρια...
νταης ομως ανετα μπορει να χαρακτηριστει ο rossi με το υφος "τι θες ρε μ@λακα" οταν κυριολεκτικα τον εκοψε μεσα στην πιστα και τον κλωτσησε...
ξαναλεω...ουτε αυτο που εκανε και κανει ο rossi ειναι μεμπτο..και εντος και εκτος αγωνων, ουτε αυτο που κανει ο marquez...
χωνεψτε το και παμε παρακατω...
και να πω ρπμ οτι υποστηριζατε κανεναν pedrosa και εχετε πραγματικο λογο να "φωναζετε" για ολα αυτα, να πω οκ...γιατι ειναι ο μονος που στηριζει το ευ αγωνιζεσθαι και την ηρεμη οδηγηση, χωρις υπερβολες στις προσπερασεις....αλλα μιλατε ενω υποστηριζετε τον γιατρο...σαν να λεμε τον πρωτο διδαξα...:rolleyes:
Κατσε γιατι δεν εχω εγω επιλεκτικη μνημη.
Ετσι βγαινω και γω πρωταθλητης Ελλαδας. Κατεβαινω με το TDM που ειναι φορτηγο μπροστα στα 1000αρια και στις στροφες παω ευθεια και τους πεταω ολους εξω.
Οταν επιλεγεις τον αυριανο Πρωταθλητη μονο και μονο γιατι θες να τον φτασεις κ να τον ξεπερασεις σε τιτλους τοτε ναι εισαι κομπλεξαρα και δεν εχει να κανει με το μασαω τον ψυχολογικο πολεμο του Ροσσι.
Ο Ροσσι του βγηκε να παρει Πρωταθλημα το 2015 οπως του Χειντεν το 2006. Απο το πουθενα!
Οταν ομως του πηρε στο Εστοριλ η Πορτιμαο...νομιζω τη νικη στο νημα ο Ελιας εχασε καθαρα ενα δικο του πρωταθλημα και δικαιως το πηρε ο Νικι.
Ο Μαρκεθ σε μια χρονια που ηταν χαμενη....εκανε κολλεγια με τον Λορενθο και τερμα. Αυτο δεν αλλαζει.
Τωρα που εχει κανει χειροτερα ο Ροσσι....πραγματικα προσπαθω να θυμηθω...να ναι 3-4 σε ολη την αγωνιστικη του πορεια οταν ο Μαρκεθ εχει κανει 3-4 καθε χρονια....
τεσπα...
Στα του αγωνα....οταν βλεπω Μαρκεθ να παλευει για την πρωτια και σηκωνεται 2 φορες αααααααααααανετα να δει τι παιζει πισω ....τοτε απλα λες...ποιος θα βγει 2ος????
AUFGEBRACHT
25/10/2017, 21:21
και παλιοτερα εχει πεταξει εκτος πιστας τον gibernau...
Σιγά την προσωπικότητα...
FotisFz1
25/10/2017, 22:48
αλλος ενας λογος που ο Ροσσι δεν πρεπει να σταματησει να τρεχει για αλλα 10 χρονια
ειναι και αυτος
haters(sorry αντικειμενικοι) σαν τον ντεβιλς
να τρωνε τα λυσσακα τους και να μας
προσφερουν γελιο με τα οσα γραφουν;)
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΣΣΙ
Θα μπορέσει να ξαναπάρει τίτλο στα 39 με 40,απλά είναι στον κόσμο του.
Το να συνεχίσει να τρέχει και να παίρνει κάποια βάθρα κατά καιρούς είναι άλλο καπέλλο..!!
Ο τελευταίος του τίτλος για όσους ξεχνάνε ήταν το 2009........λίγο μακρυά δεν είναι..??
Η δε τελευταία του προσπάθεια για τίτλο πριν 3 χρόνια όπου του αφαιρέθηκε κυριολεκτικά με το έτσι
θέλω η δυνατότητα να τον πάρει στο τελευταίο λεπτό.
Ζωντανοί θρύλοι δεν υπάρχουν πουθενά,είναι νομοτέλεια..!!
Ο άνθρωπος έκανε φοβερό fun club,ή του έκαναν εν πάσει περιπτώσει όλοι αυτοί οι οποίοι κινούνται
γύρω από αυτό το σπορ που διακινεί τρομερά ποσά..!!
Μόλις ετοιμάσουν τον νέο Ρόσσι να είστε σίγουροι ότι θα βγει στη σύνταξη.
Η διαφορά που έχει μέσα στην πίστα ο παππούς με τον κάθε εικοσιπεντάχρονο είναι
το αναπτυγμένο λόγω ηλικίας ένστικτο ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ..!!!
Όποιος έρθει και μου πει ότι στα 40 του λειτουργεί όπως όταν ήταν 25...........απλά είναι κουτός
και δεν αντιλαμβάνεται ή είναι εγωιστής μέχρι βλακείας.
Όσο εκπαιδευμένος και να είσαι εδώ λειτουργεί πλέον το αυτόνομο νευρικό σύστημα που δεν
ελέγχεται από το μυαλό αλλά από την καρδιά.Είδατε κανέναν να ελέγχει τους σφυγμούς του..??
Τώρα για το ΠΑΡΑΜΥΘΙ που γράφετε μερικοί ότι οι οδηγοί ντεμέκ κάνουν τη διαφορά..........
μπείτε και δείτε από το 1975 με ποιες μάρκες μηχανών κατακτήθηκαν τα πρωταθλήματα.........χα
Γιαμάχα.....Χόντα,ολίγη Σουζούκι και ΜΙΑ και μοναδική η Ντουκάτι,από το 1975 παρακαλώ....!!!
Θα απολαμβάνω κι εγώ μαζί σας τον Ρόσσι ΟΣΟ ΠΑΕΙ,θα ήθελα όμως να τον έχω στο μυαλό μου
όπως τότε τελευταία φορά το 2009...!!!
Ρε devils πραγματικά...πιστεύεις πως φορώντας τον μανδύα του "αντικειμενικου φιλάθλου" που αγαπάει τους αγώνες και βλέπει αγώνες χρόνια... κρύβεται η χολή που βγάζεις; Μόνο και μόνο που σκέφτηκες την εμπλοκή του Rossi στο τραγικό ατύχημα του Simo, ακόμα και αν το έσβησες, είναι ντροπή.
Ο Rossi (!!) χειρότερος από τον ΜΜ σε μαλακίες μέσα στην πίστα; Από τον Marquez ?????? Really???
Αφού πραγματικά το πιστεύεις, πες μας λοιπόν μερικά παραδείγματα. (Εννοείται πως η Μαλαισία πέρυσι ήταν καραμαλακια του, τιμωρήθηκε, that's life).
Βλέπω αγώνες από το 88, η μνήμη μου μάλλον δεν δουλεύει, οπότε θα με βοηθήσει να θυμηθώ.
Και μην αρχίσεις τις ιστορίες του με τον Gibernau και τη Laguna...,( αυτά είναι κανόνας στον MM).
Έχουνε κλείσει server από την ανάλυση.
Κάτι που αξίζει να διαβάσει κάποιος, είναι οι αναλύσεις του κάθε αγώνα από τον Δ.Παπανδρέου.
Ιδίως στους τελευταίους, γράφει διαμαντάκια και λεπτομέρειες που είναι αθεατες από τους μη αγωνιζομενους.
Στην σελίδα του τα ανεβάζει, οπότε δεν χρειάζεται FB (μόνο για τα σχόλια) για όσους δεν έχουν.
https://www.motosport.com.gr/motosport/index.php/el/nea/item/858-motogp-afstralia-phillip-island-zitima-empistosynis
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/10/2017, 07:50
Στο αθλημα υπαρχουν 3 κατηγοριες οπαδων.Οι ροσικοι οι αντιροσικοι και τα τελευταια χρονια προστεθηκαν και οι μαρκεζικοι.Πρωσοπικα πιστευω οτι η τριτη κατηγορια ειναι η χηροτεροι.Οσο και αν δε θελετε να το χωνεψετε ο ροσι ειναι ο μεγαλητερος οδηγος αγωνων μηχανοκινητου σε δυο τροχους ολων των εποχων.Θα ημαστε τυχεροι αν προλαβουμε να δουμε καποιον αλλο να φτασει η να ξεπερασει το ροσι.
Δεν ειναι τυχαιο που εχει τους περισοτερους φιλαθλους σε συντρηπτηκους αριθμους στον κοσμο.Αυτος ειναι ετεια και το μοτο τζιπι εγινε γνωστο στο ευρητερο κοινο.Πολυ απλα οταν ο γιατρος φυγει το αθλημα θα φτοχινει.
devil's animal
26/10/2017, 08:24
Ο Rossi (!!) χειρότερος από τον ΜΜ σε μαλακίες μέσα στην πίστα; Από τον Marquez ?????? Really???
Αφού πραγματικά το πιστεύεις, πες μας λοιπόν μερικά παραδείγματα. (Εννοείται πως η Μαλαισία πέρυσι ήταν καραμαλακια του, τιμωρήθηκε, that's life).
Βλέπω αγώνες από το 88, η μνήμη μου μάλλον δεν δουλεύει, οπότε θα με βοηθήσει να θυμηθώ.
Και μην αρχίσεις τις ιστορίες του με τον Gibernau και τη Laguna...,( αυτά είναι κανόνας στον MM).
.
τι να σου πω? αφου τα εχεις αναιρεσει πριν καν ειπωθουν...:lol:
λεω ομως αυτο για να το (ξανα)δουν ολοι και να (προσπαθησουν να) το καταλαβουν...
οι αγωνοδικες αποφασιζουν για τα προσπερασματα και γενικοτερα για τις κινησεις των οδηγων εντος πιστας...αυτοι κρινουν τι ειναι σωστο και τι οχι...αυτοι αποφασιζουν αν ενας οδηγος ειναι επικινδυνος για τους αλλους ή και για τον εαυτο του...
εφ'οσον λοιπον οι οποιες μ@λακιες που γινονται απο τον οποιοδηποτε (ειτε λεγεται rossi, ειτε marquez, ειτε lorenzo, ειτε iannone) κρινονται και τιμωρουνται αν χρειαζεται απο τους ειδημονες αναλογως, δεν χρειαζεται να συζηταμε περαιτερω...
μου καθεστε και μου βαζετε φωτο τις ροδιες που ειχε η φορμα του rossi και σαν κιτρινος στρατος κρινετε μονοι σας οτι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ROSSI, η κινηση του marquez ηταν επικινδυνη...
και οι ειδικοι-αγωνοδικες δεν εχουν βγαλει αχνα...
I rest my case μαγκες...
:wave2:
υ.γ.: να ενημερωσω για αλλη μια φορα οτι δεν ειμαι αντιροσσικος...δεν τον υποστηριζω αλλα ουτε και τον θεοποιω...
και σιγουρα (διαπιστωμενο δλδ) δεν τρωω τα λυσσακα μου για το αν ο rossi παιρνει πρωταθληματα...αλλα ακομα και να το εκανα σιγουρα δεν θα ειχα φαει τιποτα τα τελευταια 8 χρονια...
FotisFz1
26/10/2017, 08:25
φιλε ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ οι χειροτεροι ειναι
οι "αντικειμενικοι"-"γνωστες"-"εγω_βλεπω_χρονια_αγωνες"
FotisFz1
26/10/2017, 08:35
υ.γ.: να ενημερωσω για αλλη μια φορα οτι δεν ειμαι αντιροσσικος...δεν τον υποστηριζω αλλα ουτε και τον θεοποιω...
και σιγουρα (διαπιστωμενο δλδ) δεν τρωω τα λυσσακα μου για το αν ο rossi παιρνει πρωταθληματα...αλλα ακομα και να το εκανα σιγουρα δεν θα ειχα φαει τιποτα τα τελευταια 8 χρονια...
Καλα αυτο ειναι ολοφανερο..αλλωστε εσυ εισαι αντικειμενικος πανω απ ολα...
Επισης αυτο που απαντας συμφωνα με αυτα που καταλαβαινεις και οχι συμφωνα με αυτα που εχει γραψει ο αλλος να το κοιταξεις λιγο...
Εγραψα δεν πρεπει να σταματησει να τρεχει
και οχι να παιρνει πρωταθληματα...
Σε καθε αγωνα η ιδια καραμελα...και μονο που ασχολείστε μαζι του αυτο λεει πολλα και οσο ασχολείστε ετσι θα ναι .....my two cents...:wave2:
μου καθεστε και μου βαζετε φωτο τις ροδιες που ειχε η φορμα του rossi και σαν κιτρινος στρατος κρινετε μονοι σας οτι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ROSSI, η κινηση του marquez ηταν επικινδυνη...
και οι ειδικοι-αγωνοδικες δεν εχουν βγαλει αχνα...
.
Μάλλον έχεις πρόβλημα ανάγνωσης ή επειδή βολεύει το αφήγημα σου κόβεις και ράβεις τις κουβέντες για να νιώσεις δικαιωμένος.
Την φωτοφραφία με την φόρμα του Rossi (που έβαλα εγώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153863&page=7&p=2905137&viewfull=1#post2905137)), την έβαλα για να δείξω την ένταση και το ξύλο που έπεσε και ως απάντηση για τον Zarco που οδηγάει δίχως αύριο.
Για τους αγωνοδίκες, οκ οτι πεις. Είναι γνωστή διαχρονικά η αδέκαστη κρίση τους.
DoctoR_k6
26/10/2017, 10:25
Για το σκηνοθετημενο χτυπημα του Μiller κ τις 18 μερες αβαβα...?
Δεν ειδα σχολια που κοροιδεψε τον κοσμο κ ετρεξε μετεπειτα στο GP τηε πατριδας του...:cry:
chillipf
26/10/2017, 10:42
:a014:
sapila racing
26/10/2017, 10:46
Εντάξει Σταύρο μας έπεισες! Είσαι απλά αντικειμενικός ε? :bawl:
Για το σκηνοθετημενο χτυπημα του Μiller κ τις 18 μερες αβαβα...?
Δεν ειδα σχολια που κοροιδεψε τον κοσμο κ ετρεξε μετεπειτα στο GP τηε πατριδας του...:cry:
Έτσι έτσι, με σκηνοθετημένα ρεκόρ κλέβουν σκηνοθετημένα ρεκόρ. Ντροπή πια...
Φιλε, κοβω τονμπουτσομου (και τους 40 ποντους) οτι δεν ειδες τον τελευταιο αγωνα...
chillipf
26/10/2017, 12:20
Επαναλαμβάνομαι, αλλά τα ίδια λέγαμε και πρίν αρκετά χρόνια για τον "γέροντα".
Όταν είναι να τα παρατήσει, θα ειδοποιηθούμε.
Δεν χρειάζεται τόσο άγχος πιά :beer:
costas81
26/10/2017, 12:25
Επαναλαμβάνομαι, αλλά τα ίδια λέγαμε και πρίν αρκετά χρόνια για τον "γέροντα".
Όταν είναι να τα παρατήσει, θα ειδοποιηθούμε.
Δεν χρειάζεται τόσο άγχος πιά :beer:
Μέχρι τότε θα βλέπουμε τον παπού να κυνηγιέται με τα πιτσιρίκια!! :a014:
Μέχρι τότε θα βλέπουμε τον παπού να κυνηγιέται με τα πιτσιρίκια!! :a014:
Καπως ετσι. Κ οχι τιποτα αλλο, εχει και πλακα αυτο κ θεαμα!
7gibernau
26/10/2017, 13:40
Υπάρχει κανας αλυταρχης η αγωνοδικης εδω;;;η να ανοίξω θρεντ;
GIOTIS750
26/10/2017, 13:54
ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΣΣΙ
Θα μπορέσει να ξαναπάρει τίτλο στα 39 με 40,απλά είναι στον κόσμο του.
Το να συνεχίσει να τρέχει και να παίρνει κάποια βάθρα κατά καιρούς είναι άλλο καπέλλο..!!
Ο τελευταίος του τίτλος για όσους ξεχνάνε ήταν το 2009........λίγο μακρυά δεν είναι..??
Η δε τελευταία του προσπάθεια για τίτλο πριν 3 χρόνια όπου του αφαιρέθηκε κυριολεκτικά με το έτσι
θέλω η δυνατότητα να τον πάρει στο τελευταίο λεπτό.
Ζωντανοί θρύλοι δεν υπάρχουν πουθενά,είναι νομοτέλεια..!!
Ο άνθρωπος έκανε φοβερό fun club,ή του έκαναν εν πάσει περιπτώσει όλοι αυτοί οι οποίοι κινούνται
γύρω από αυτό το σπορ που διακινεί τρομερά ποσά..!!
Μόλις ετοιμάσουν τον νέο Ρόσσι να είστε σίγουροι ότι θα βγει στη σύνταξη.
Όποιος έρθει και μου πει ότι στα 40 του λειτουργεί όπως όταν ήταν 25...........απλά είναι κουτός
και δεν αντιλαμβάνεται ή είναι εγωιστής μέχρι βλακείας.
Όσο εκπαιδευμένος και να είσαι εδώ λειτουργεί πλέον το αυτόνομο νευρικό σύστημα που δεν
ελέγχεται από το μυαλό αλλά από την καρδιά.Είδατε κανέναν να ελέγχει τους σφυγμούς του..??
Τώρα για το ΠΑΡΑΜΥΘΙ που γράφετε μερικοί ότι οι οδηγοί ντεμέκ κάνουν τη διαφορά..........
μπείτε και δείτε από το 1975 με ποιες μάρκες μηχανών κατακτήθηκαν τα πρωταθλήματα.........χα
Γιαμάχα.....Χόντα,ολίγη Σουζούκι και ΜΙΑ και μοναδική η Ντουκάτι,από το 1975 παρακαλώ....!!!
Θα απολαμβάνω κι εγώ μαζί σας τον Ρόσσι ΟΣΟ ΠΑΕΙ,θα ήθελα όμως να τον έχω στο μυαλό μου
όπως τότε τελευταία φορά το 2009...!!!
Σστον κοσμο σου εισαι εσυ:lol::lol::)
AUFGEBRACHT :beer: