Σύνδεση

View Full Version : Benelli TRK 250 και 800



Σελίδες : 1 [2]

katsar
17/02/2023, 18:37
Οκ πάω πάσο τότε απλά δεν είδα κάτι αντίστοιχο στην σελίδα τους και στο λινκ που έγραψε ο lleonidas.

skritikos
17/02/2023, 18:38
https://www.youtube.com/watch?v=9mPOmxZhge4

Αυτό ακριβώς έβλεπα, αλλά σε ένα άλλο χρώμα, κάτι σαν μπεζ/λαδί.

katsar
17/02/2023, 18:46
:confused: βίντεο
441495
Ιστοσελίδα της εταιρίας
441496
Βέβαια στο βίντεο είναι το μοντέλο με τις ακτίνες.

THRESH
17/02/2023, 22:14
:confused: βίντεο
441495
Ιστοσελίδα της εταιρίας
441496
Βέβαια στο βίντεο είναι το μοντέλο με τις ακτίνες.

Για να πάρετε το καλό το πράμα (Μπρέμπο) να μιλούσατε Κινέζικα ως μητρική σας γλώσσα κύριε , Ni hao ? Hen Hao έμαθα και εγώ :lol:
Απ'ότι είδα λοιπόν στο site της Μπενέλις Κίνας , γιατί κάπου το πήρε το αυτί μου για αλλαγή φρένων σε μοντέλο πρόσφατα ,
με Μπρέμπο πάει εκεί ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι φώτο

https://www.benelli.com/cn-en/products/trk-702

basilis_k6
05/12/2023, 14:19
https://www.motomag.gr/news/epikairotita/taxinomiseis-noembrioy-stin-italia-polithikan-946-benelli-trk-702-se-enan-mina

best seller νοεμβριου το 702 στην ιταλία

το Benelli TRK 702 είναι το όχημα με τις περισσότερες ταξινομήσεις συνολικά με το εξαιρετικό νούμερο των... 946 ταξινομήσεων

downhill
13/02/2025, 15:55
Αρχικά είχα στόχο το 502,αλλά τελικά,για οικονομικούς και μόνο λόγους,πήρα το TRK251 καινούριο.Η πρώτη άποψη μετά από μόλις 400χλμ που έχω κάνει,είναι ότι πρόκειται για ένα τίμιο "μηχανάκι" που μπορεί να σε πάει και λίγο πιο μακριά από τη γειτονιά σου με άνεση και ασφάλεια.Στην πόλη κινείται ωραία,αν και το στρώνω ακόμα που σημαίνει ότι μένω στις 4-5000σαλ,βλέπω ότι είναι εύκολο στην πόλη.Κι εκτός που πήγα μια βόλτα μέχρι την Υλίκη πριν 2 εβδομάδες πας άνετα.Ωραία σέλα,ωραία κύλιση,το κιβώτιο είναι λίγο σκληρό και ασαφές αλλά πιστεύω ότι θα "στρώσει" με τον καιρό.Τα φρένα του είναι αρκετά καλά και είναι σταθερό και με αέρα.Εν ολίγοις είναι μια τίμια πρόταση για κάποιον που θέλει μία μοτοσυκλέτα καινούρια για καθημερινή χρήση αλλά και για λίγο πιο έξω.Εγώ πάντως μόλις ανοίξει ο καιρός και έχω τελειώσει το στρώσιμο θα πάω λίγο παραπέρα,ήτοι Καλαμάτα ή Θεσσαλονίκη!Έστω και με μερικές στάσεις.Άλλωστε οι εκδρομές δεν πρέπει να έχουν άγχος!!!

Panos76
14/02/2025, 11:34
Εγώ πάντως μόλις ανοίξει ο καιρός και έχω τελειώσει το στρώσιμο θα πάω λίγο παραπέρα,ήτοι Καλαμάτα ή Θεσσαλονίκη!Έστω και με μερικές στάσεις.Άλλωστε οι εκδρομές δεν πρέπει να έχουν άγχος!!!

Όμορφο μηχανάκι, καλορίζικο και απροβλημάτιστο!

ps: Καλαμάτα όταν με το καλό πας, θα πρότεινα να πάρεις μονορούφι τη διαδρομή μέχρι Τρίπολη και μετά από τον παλιό.