View Full Version : Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana 10 Nov - 12 Nov 2017 Hola!
George_Sp
12/11/2017, 21:43
γκραν φινάλε δικέ μου είσαι. γράφω σβήνω αλλά άμα γράψω αυτά που σκέφτομαι κακό σε μένα θα κάνω και στη διαχείριση.
μου θυμίζεις πάντως έναν ducati πρώην γνωστό μου....πρώην γιατί ήταν μια από τα ίδια. τρικυμία.
RaGe_Raptor
12/11/2017, 21:50
*(Οι πινακίδες ήταν στάχτη στα μάτια, το κόλπο έπιασε, ο ΜΜ την έκανε την μακακία και λίγο ήθελε... Αλλά και πάλι ο 04 δεν μπορούσε να ακολουθήσει - ούτε και ο Λόρε μπορούσε βέβαια- άλλά προσπάθησε.)
Αναλυσάρα με στοιχεία "από μέσα", ρισπέκτ
Γκουγκλέ Κρομέ Τρανσλέιτορ Τεό μου :D
Αυτή η νεολαία..... οκνηρή.
:p
Triathlon 7
12/11/2017, 22:01
Και φτανουμε στο απολυτο. Ο Μαρκ μετα τον Kenny ειναι αυτος που αλλαξε την οδηγηση στο ανωτατο λεβελ. Και σα να μην εφτανε αυτο εχεις βγαλει απο τα ρουχα του και τον συγχωρεμενο τον Νευτονα!!! Δεν γινεται να σωζεις ετσι τις τουμπες κατ επαναληψη και κατ εξακολουθηση!!! Δε μπορει να το κανεις αυτο συνεχεια!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!! Απλα αφωνος και ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΙΣΠΕΚΤ!!!!
Αυτή την γνώμη έχω και εγώ. Εξακολουθώ όμως να θεωρώ νο1 στην ιστορία τον γιατρό. Γιατί, πέρα από το αμείωτο πάθος του, έχει πάρει τίτλους και με διαφορετικά είδη μοτό, μεταξύ των οποίων και δίχρονα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι απο τους κορυφαίους αναβάτες, αυτοί οι δύο απάντησαν καταφατικά στο αν θα ήθελαν να ξανααγωνιστούν με δίχρονες στο motogp.
Για τον μικρό πρόκειται να γραφτούν στο μέλλον πολλά. Και να δούμε ακόμα περισσότερα. Είμαστε τυχεροί που τον απολαμβάνουμε ζωντανά. Να ευχόμαστε μόνο να μην ξαναβρεθεί με μηχανάκι υπεροχής (όπως το 13 - 14), με συνέπεια ένα ανιαρό στην εξέλιξη του πρωτάθλημα.
Πολλοί δεν τον συμπαθούν για τον χαρακτήρα του. Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν και σε εμένα αντιπαθής παλαιότερα. Όταν όμως αξίζεις, είναι θέμα χρόνου να σε αποδεχτούν τελικά -σχεδόν- όλοι. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πόσοι και πόσοι μεγάλοι άρρενες λατρεύτηκαν παρ'όλη την "δύστροπη" προσωπικότητα τους. Απο τον Maradona και τον Jagger μέχρι τον Cantona και τον Tyson.
https://streamable.com/by3qb
Triathlon 7
12/11/2017, 22:10
https://streamable.com/by3qb
Τον άτιμο. Το κάνει με τόση άνεση, ξανά και ξανά, που σε κάνει να πιστεύεις ότι και εσύ μπορείς!
basilis_k6
12/11/2017, 22:25
Για τον μικρό πρόκειται να γραφτούν στο μέλλον πολλά. Και να δούμε ακόμα περισσότερα. Είμαστε τυχεροί που τον απολαμβάνουμε ζωντανά. Να ευχόμαστε μόνο να μην ξαναβρεθεί με μηχανάκι υπεροχής (όπως το 13 - 14), με συνέπεια ένα ανιαρό στην εξέλιξη του πρωτάθλημα.
ο μικρός δεν ειναι και τόσο μικρός. Μόνο ο lore (εκτός του vale ασφαλως) πήρε κούπα μετα τα 27. Δεν περιμένω απο το μαρκεζ να ειναι ανταγωνιστικός στα 28-30 του.
Δηλωσεις ΜΜ (οχι αυτολεξι)
1.Θα θελα να ειναι εδω μαζι μαζι μας ο Ντοβι γιατι το αξιζει κι εκανε φανταστικη σεζον
2. Τωρα γελαμε αλλα εκανα λαθος που θα μπορουσε να κοστισει! Οταν ειδα τον Ζαρκο πισω μου τον αφησα να περασει για να εχω τον ελεγχο. Προσπαθουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου και επειδη δεν ημουν εγω εκανα λαθη οδηγικα, εχανα ταχυτητες. Τελικα ειδα οτι μπορω να περασω. Το εκανα αλλα ηθελα αποσταση απο τον Ζαρκο που θα πιεζε και ειναι επιθετικος οδηγος. Ετσι φρεναρα πιο βαθεια για να παρω μετρα κι εχασα το μπροστινο.
Και τελος η ερωτηση του ενος εκατομυριου:
"Πες μας την στιγμη που το χανεις. Τι εγινε; Τι σκεφτηκες; Τι εκανες;"
Απαντηση:
"Ελεγχα τον ρυθμο πισω απο τον Ζοαν. Αποφασισα οτι μπορω να το κανω και περασα. Εκει κυριευθηκα απο φοβο γιατι ο Ζοαν ηταν πισω μου. Θα πιεζε και ειναι γενικα επιθετικος οδηγος. Αυτος ο φοβος με εκανε να προσπαθησω να παρω αμεσα αποσταση και ο μονος τροπος εκεινη τη στιγμη ηταν να φρεναρω πιο αργα. Εχασα τκ μπροστα και ειπα ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΠΑΓΙΔΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!! Κι εκει ενιωσα οτι το μπροστα ηταν χαμενο αλλα το πισω ηταν ακομα εκει! Πιεσα με τον αγκωνα και το γονατο για να τη σηκωσω και το καταφερα! Ισως και να μπορουσα να τη κρατησω στην ασφαλτο για να ξαναεπιτεθω αλλα ειπα οκ κι ετσι βγηκα στην αμμοπαγιδα και ξαναμπηκα."
Δλδ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!
Εχεις πεσει (παλι) ολα γινονται τοσο γρηγορα κι εσυ προλαβαινεις να σκεφτεις, να νιωσεις οτι το πισω ειναι ακομα εκει, να σκεφτεις πως μπορει να το σωσεις ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!! ΔΛΔ ΠΩΩΩΩΣ;!;!;! Γιατι εδω δεν μιλαμε για ενα τυπο που απλα οδηγαει γρηγορα. Μιλαμε για εναν οδηγο που σκεφτεται γρηγορα, αντιδραει γρηγορα, αισθανεται γρηγορα, αναλυει γρηγορα!!! Αν δεν ειναι αυτος ο απολυτος αναβατης δεν ξερω τι μπορει να ειναι και ειμαι περιεργος να δω τι μπορει να κανει καποιος καλυτερα!!!
Πηρε τη Χοντα απ το χερακι και την εφτασε σε μια δυσκολη για εκεινη χρονια να παρει πρωταθλημα κατασκευαστων, το HRC το εβγαλε 1ο, πηρε ο ιδιος το πρωταθλημα και για να τα πετυχει ολα αυτα εγραψε 28 πτωσεις μεσα στη χρονια καθε φορα προσπαθωντας να βρει το οριο της μοτοσυκλετας του και να ξερει πως να τη βελτιωσει και ποσο να το παει. Εδωσε μαχες. Καποιες τις εχασε. Τις περισσοτερες τις κερδισε...οπως θα λεγε ο Nick Harris...AAABSOLUTELY MASTERCLASS!!!
Cheers ANTMAN 93 :beer:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/11/2017, 06:11
o Marquez ειναι με διαφορα ο μεγαλυτερος αναβατης που εχει αναδειξει το σπορ απο την αρχη του εως σημερα... πολυ πιθανο να ξεπερασει κατα πολυ και τον αγκοστινι ως τον ποιο επιτυχημενο.
Τα πρωταθληματα φιλε μου δεν ειναι στραγαλια...:)
Δηλωση Τζιτζι για τον βλακα:
Εμεις προτειναμε κατι αλλα στο φιναλε ο οδηγος ειναι πανω στο μηχανακι και αυτος παιρνει την αποφαση. Μου ειπε οτι ενιωθε πως ειχε την ταχυτητα για να τραβηξει τον Αντρεα μπροστα και τον πιστευω.
Δλδ εκανε και χαρη ο βλακας λες και ο Ντοβι δεν μπορουσε μονος του. Κι αυτο ενω ηταν ταχυτερος και ο μπασταρδος συνεχως τον εκοβε. Κανε στην ακρη μωρη κορινα!!! Σορρυ. Δεν πειθομαι με τιποτα. Εν παση περιπτωση η ιστορια εγραψε.
FotisFz1
13/11/2017, 08:48
Δηλωσεις ΜΜ (οχι αυτολεξι)
1.Θα θελα να ειναι εδω μαζι μαζι μας ο Ντοβι γιατι το αξιζει κι εκανε φανταστικη σεζον
2. Τωρα γελαμε αλλα εκανα λαθος που θα μπορουσε να κοστισει! Οταν ειδα τον Ζαρκο πισω μου τον αφησα να περασει για να εχω τον ελεγχο. Προσπαθουσα να συγκρατησω τον εαυτο μου και επειδη δεν ημουν εγω εκανα λαθη οδηγικα, εχανα ταχυτητες. Τελικα ειδα οτι μπορω να περασω. Το εκανα αλλα ηθελα αποσταση απο τον Ζαρκο που θα πιεζε και ειναι επιθετικος οδηγος. Ετσι φρεναρα πιο βαθεια για να παρω μετρα κι εχασα το μπροστινο.
Και τελος η ερωτηση του ενος εκατομυριου:
"Πες μας την στιγμη που το χανεις. Τι εγινε; Τι σκεφτηκες; Τι εκανες;"
Απαντηση:
"Ελεγχα τον ρυθμο πισω απο τον Ζοαν. Αποφασισα οτι μπορω να το κανω και περασα. Εκει κυριευθηκα απο φοβο γιατι ο Ζοαν ηταν πισω μου. Θα πιεζε και ειναι γενικα επιθετικος οδηγος. Αυτος ο φοβος με εκανε να προσπαθησω να παρω αμεσα αποσταση και ο μονος τροπος εκεινη τη στιγμη ηταν να φρεναρω πιο αργα. Εχασα τκ μπροστα και ειπα ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΠΑΓΙΔΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!! Κι εκει ενιωσα οτι το μπροστα ηταν χαμενο αλλα το πισω ηταν ακομα εκει! Πιεσα με τον αγκωνα και το γονατο για να τη σηκωσω και το καταφερα! Ισως και να μπορουσα να τη κρατησω στην ασφαλτο για να ξαναεπιτεθω αλλα ειπα οκ κι ετσι βγηκα στην αμμοπαγιδα και ξαναμπηκα."
Δλδ ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!
Εχεις πεσει (παλι) ολα γινονται τοσο γρηγορα κι εσυ προλαβαινεις να σκεφτεις, να νιωσεις οτι το πισω ειναι ακομα εκει, να σκεφτεις πως μπορει να το σωσεις ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!! ΔΛΔ ΠΩΩΩΩΣ;!;!;! Γιατι εδω δεν μιλαμε για ενα τυπο που απλα οδηγαει γρηγορα. Μιλαμε για εναν οδηγο που σκεφτεται γρηγορα, αντιδραει γρηγορα, αισθανεται γρηγορα, αναλυει γρηγορα!!! Αν δεν ειναι αυτος ο απολυτος αναβατης δεν ξερω τι μπορει να ειναι και ειμαι περιεργος να δω τι μπορει να κανει καποιος καλυτερα!!!
Πηρε τη Χοντα απ το χερακι και την εφτασε σε μια δυσκολη για εκεινη χρονια να παρει πρωταθλημα κατασκευαστων, το HRC το εβγαλε 1ο, πηρε ο ιδιος το πρωταθλημα και για να τα πετυχει ολα αυτα εγραψε 28 πτωσεις μεσα στη χρονια καθε φορα προσπαθωντας να βρει το οριο της μοτοσυκλετας του και να ξερει πως να τη βελτιωσει και ποσο να το παει. Εδωσε μαχες. Καποιες τις εχασε. Τις περισσοτερες τις κερδισε...οπως θα λεγε ο Nick Harris...AAABSOLUTELY MASTERCLASS!!!
Cheers ANTMAN 93 :beer:
Προχθες διαβασα ενα αρθρο για το θεμα αυτο
δεν θυμαμαι που αν το βρω θα βαλω το λινκ
που ελεγε οτι οι πραγματικα τοπ αθλητες που ξεχωριουν στα αθληματα τους τοσο πολυ ειναι κυριως λογω του εγκεφαλου τους
και οτι ειναι πραγματικα ιδιοφυιες
γιατι πανω κατω οσοι ειναι σε κοντινο επιπεδο
εχουν πανω κατω τα ιδια σετ δεξιοτητων που απαιτουνται για το καθε αθλημα αλλα αυτοι που ξεχωριζουν εχουν ενα τροπο να επεξεργαζονται πληροφοριες κ να μαθαινουν γρηγοροτερα
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/11/2017, 09:05
Και μια που λετε μερικοι αλιεν το αλιεν:lol: γιαυτους τι λετε???
https://youtu.be/tIgLIxpe7xk
Μετα και τα χθεσινά κατορθώματα του 93 (δεν μιλαω για το πρωταθλημα φυσικά) δεν νομιζω οτι έχει υπαρξει πιο απίστευτος οδηγός στην ιστορία του motoGP. Ο τύπος το έχει τερματίσει απο όλες τις απόψεις. RESPECT
Αυτά έτυχαν μια φορά στον καθένα. Ο Μαρκ τα κάνει ρουτίνα. Άλλο είναι να σώσεις μια φορά κάτι εντελώς τρελό δυσκολίας της τάξεως του 10/10 και άλλο να σώζεις συνέχεια τα 7/10.
Ναι, αλλά για το ότι ο Pedrosa άνοιξε το γκάζι μόνο όταν ο ΜΜ βρέθηκε πίσω του, δε λέτε τίποτα!
Ξεπληρώνει τα χρωστούμενα ο Χορχες.....
αυτο ακριβως!!!
Δεν ήταν λίγο απίθανο ήταν σχεδόν αδύνατο μετά την Αυστραλία, το εκνευριστικό ήταν το πώς έγινε. Είδες τι σώσιμο έκανε ο Μάρκεζ, δεν θέλει πολύ σε αυτά τα αθλήματα να έρθουν όλα τούμπα.
Τελικά υπήρξε βαθμολογική αλλαγή αλλά πιο κάτω με Ρόσσι και Πεντρόσα.
Είδατε όμως διαφορά συμπαίκτη; Όσο ήταν μπροστά ο Μάρκεζ παρόλο που ήξερε τι παίζει και τι χρειάζεται για να περάσει το Ρόσσι και παρόλο που όπως ήταν η κατάσταση το να περάσει το Μάρκεζ δεν θα τον επηρέαζε καθόλου δεν επιχείρησε τίποτα. Ούτε καν τον πλησίασε
Ναι, αλλά για το ότι ο Pedrosa άνοιξε το γκάζι μόνο όταν ο ΜΜ βρέθηκε πίσω του, δε λέτε τίποτα!
:a05::a05::a05: #60
Ρε π@π@ρ@ Ντοβιτσιοζο!!!!!
Ρε είπαμε να βάλεις κοτσαδόρο μπας και κρατήσεις ρυθμο στον αγώνα!
Αλλα 'ντάξει εσυ το παράχεσες... έπεσε ο Χιόρχος έπεσες και συ... κοτσαδούρα και στην αμμοπαγίδα βρε;
Και συ ρε Γιώργο! Σου στέλνουνε sms απο τα πιτς ρε! Πινακίδες σου κρεμάνε να τις βλέπουνε οι μοτοτζιπιολόγοι να αφρίζουνε. Και συ κακό αγόρι να μη κάνεις στην άκρη! Γιατί μωρέ; Μέριασε να μη κουτρήσει το βόϊδι!
*(Εν τω μεταξύ ένα ταράκουλο τον έπιασε τον 04 όταν ο ΜΜ βγήκε έξω... Μέσα σε 2 γύρους έχασε 2 δευτερόλεπτα και την επαφή με την κορυφή... Στόφα πρωταθλητη, όχι αστεία! Κατα τα άλλα τον... έκοβε ο Λόρε... 20 γύρους απο πίσω κ ούτε μια προσπάθεια για προσπέρασμα... βρε ουστ)
*(Και κλάμα οι haters! AXAXAXAXA)
*(Στόχος του 99 - και πλάνο της ομάδας - ήταν να μείνει σε επαφή με το πρώτο γκρουπ τραβώντας μαζί του τον ντόβι, πιθανώς να έμπλεκε και σε καμμια μονομαχία στο τέλος...Καλή στρατηγική, ιταλιάνικη που εφαρμόστηκε κατα γράμμα)
*(Το βασικό σχέδιο ήταν να φύγει ο Λόρε μπροστα και ελέγξει τον ρυθμό για να γίνει πίσω της αυστραλίας, αλλά δεν του κάθησε η εκκίνηση και γι΄αυτό μπήκε σε εφαρμογή το planb)
*(Οι πινακίδες ήταν στάχτη στα μάτια, το κόλπο έπιασε, ο ΜΜ εφησυχάστηκε την έκανε την μακακία και λίγο ήθελε... Αλλά και πάλι ο 04 δεν μπορούσε να ακολουθήσει - ούτε και ο Λόρε μπορούσε βέβαια- άλλά προσπάθησε.)
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 15 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΡΟΣΣΙ !!!11111ΕΝΑΕΝΑ111ΕΝΑ!!1
εσυ αγορι μου πετας χαρταετο!!!
sapila racing
13/11/2017, 10:35
O pedrosa είναι ο ιδανικός team mate και το απέδειξε και πάλι. Εκατσε πίσω απο τον Marquez για να τον προφυλάξει όσο ήταν μπροστά, και οταν βρέθηκε πίσω πήγε και κέρδισε τον αγώνα.
Τι αλλο να ζητήσεις απο εναν team mate 2ο οδηγό? Αυτό για μερικούς που αναρωτιούνται κατα καιρούς γιατί τον κρατάει η Honda.
Κατα τα άλλα ο Marquez το πήρε άξια, αυτός το κέρδισε όχι η Honda. Η Ducati έφτασε στην πηγη, αλλά δεν μπόρεσε να πιεί νερό, αξιος παντως ο Dovi και κύριος.
sapila racing
13/11/2017, 10:38
Ρε π@π@ρ@ Ντοβιτσιοζο!!!!!
Ρε είπαμε να βάλεις κοτσαδόρο μπας και κρατήσεις ρυθμο στον αγώνα!
Αλλα 'ντάξει εσυ το παράχεσες... έπεσε ο Χιόρχος έπεσες και συ... κοτσαδούρα και στην αμμοπαγίδα βρε;
Και συ ρε Γιώργο! Σου στέλνουνε sms απο τα πιτς ρε! Πινακίδες σου κρεμάνε να τις βλέπουνε οι μοτοτζιπιολόγοι να αφρίζουνε. Και συ κακό αγόρι να μη κάνεις στην άκρη! Γιατί μωρέ; Μέριασε να μη κουτρήσει το βόϊδι!
*(Εν τω μεταξύ ένα ταράκουλο τον έπιασε τον 04 όταν ο ΜΜ βγήκε έξω... Μέσα σε 2 γύρους έχασε 2 δευτερόλεπτα και την επαφή με την κορυφή... Στόφα πρωταθλητη, όχι αστεία! Κατα τα άλλα τον... έκοβε ο Λόρε... 20 γύρους απο πίσω κ ούτε μια προσπάθεια για προσπέρασμα... βρε ουστ)
*(Και κλάμα οι haters! AXAXAXAXA)
*(Στόχος του 99 - και πλάνο της ομάδας - ήταν να μείνει σε επαφή με το πρώτο γκρουπ τραβώντας μαζί του τον ντόβι, πιθανώς να έμπλεκε και σε καμμια μονομαχία στο τέλος...Καλή στρατηγική, ιταλιάνικη που εφαρμόστηκε κατα γράμμα)
*(Το βασικό σχέδιο ήταν να φύγει ο Λόρε μπροστα και ελέγξει τον ρυθμό για να γίνει πίσω της αυστραλίας, αλλά δεν του κάθησε η εκκίνηση και γι΄αυτό μπήκε σε εφαρμογή το planb)
*(Οι πινακίδες ήταν στάχτη στα μάτια, το κόλπο έπιασε, ο ΜΜ εφησυχάστηκε την έκανε την μακακία και λίγο ήθελε... Αλλά και πάλι ο 04 δεν μπορούσε να ακολουθήσει - ούτε και ο Λόρε μπορούσε βέβαια- άλλά προσπάθησε.)
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 15 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΡΟΣΣΙ !!!11111ΕΝΑΕΝΑ111ΕΝΑ!!1
:bawl: :cry: :lol:
Ηθελα μόνο να ξερα, αν ειναι π@π@ρ@ς ο Ντοβιτσιοζο, τί είναι ο Lorenzo που τερμάτισε στο πρωτάθλημα 124 βαθμούς πίσω απ τον π@π@ρ@ ? :confused:
Παντως ρε παιδια το οτι καθεστε και απαντατε στα σοβαρα στο troll, αυτο δεν το καταλαβαινω.
RaGe_Raptor
13/11/2017, 11:31
Παντως ρε παιδια το οτι καθεστε και απαντατε στα σοβαρα στο troll, αυτο δεν το καταλαβαινω.
Να σε πω. Εγώ περιμένω τις αναλύσεις του, τις κάνω κοπι-παστε και τις παρουσιάζω σαν δικές μου σε άλλα φόρουμ και όλοι μου λένε μπράβο.
Πως το λένε? Τρικυμία εν κρανίω.
http://motograndprix.gr/content.aspx?id=27754
Σαν Γιαμαχάκιας με θλίψη προβλέπω 10ετή ξηρασία σαν αυτή του 1993-2004.
Εκτός εάν αλλάξει κάτι και γρήγορα.
devil's animal
13/11/2017, 12:13
αναμενομενο το αποτελεσμα του αγωνα και του παγκοσμιου πρωταθληματος...
ο marquez εδειξε για ακομη μια φορα καποια στοιχεια του χαρακτηρα του...
τα σημαντικοτερα 2 ειναι:
1ον δεν εκατσε στα αυγα του για να παρει ομορφα και ησυχα το πρωταθλημα παρ'ολο που θα μπορουσε να κανει ενα ηρεμο και χαλαρο αγωνα στην 2η θεση εφ'οσον πισω του ειχε τον pedrosa και δεν απειλουταν απο κανεναν...
2ον εσωσε ΠΑΛΙ το ασωστο και διατηρησε την 3η θεση για να διασφαλισει το πρωταθλημα...
δλδ αν ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος θα αφηνε τον zarco να παει στην ευχη της Παναγιας και θα γυριζε γυρω γυρω μεχρι να δει καρο σημαια...
αυτος, πηρε το ρισκο να πιεσει και το εκανε... και αυτο τον οδηγησε να προσπαθει να σωσει τουμπα και ειναι προς τιμην του που απλα και μονο προσπαθησε εφ'οσον ειδε οτι τον ειχε...
ειπαμε ειναι 1,2 και μπορει και 3 επιπεδα πανω απο ολους τους αλλους...αυτος με το ταλεντο του πηρε το πρωταθλημα...οχι η Honda...η honda ειχε εμφανεστατα προβληματα απο την αρχη της χρονιας και απλα βελτιωσαν καπως το χάλι απο τα μεσα της χρονιας...
dovi: φαινοταν να μπορει να παει πιο γρηγορα αλλα κανεις δεν ξερει αν οντως ο lorenzo τον "τραβαγε" ή οχι...μονο η τηλεμετρια μπορει να δειξει ακριβως τι γινοταν και κατα ποσο εκλεινε το γκαζι για να μην αγκαλιαστει με τον 99...προς τιμην του βεβαια ειπε οτι αν δεν ειχε τον lorenzo μπροστα δεν θα ηταν εκει που ηταν...και να πω την αληθεια, δεν εχω καποιο λογο να μην τον πιστεψω...αυτο φανηκε και απο τις 2 παρομοιες τουμπες που εφαγαν και οι 2 τους...δλδ οταν επεσε ο lorenzo γιατι δεν πιεσε για να πλησιασει τον pedrosa? ή μηπως, οταν πιεσε παραπανω ειδε και αυτος οπως και ο 99 την αμμοπαγιδα...
και οι 2 ειπαν οτι πηγαιναν πανω απο το οριο συνεχως και εκαναν οτι ηταν ανθρωπινως δυνατον σε σχεση με τις συνθηκες...
αξιος διεκδικητης παντως με πολυ καλες εμφανισεις σε ολη την χρονια και κανεις δεν του ειχε...
lorenzo: ακομα και ετσι να ειναι, οπως τα λεει ο ιδιος...και τα ιδια λεει και ο dovi (που εγω ξαναλεω, τους πιστευω), κανονικα θα επρεπε να παραχωρησει την θεση του...ειναι η ομαδα σου, ειναι οι εργοδοτες σου, ειναι αυτοι που σε πληρωνουν, ο αλλος παει για πρωταθλημα με ελαχιστες πιθανοτητες αλλα τις εχει και εσυ δεν πας για τιποτα...
κανονικα κανεις στην ακρη σαν κυριος και τον αφηνεις να δειξει αν εχει κατι παραπανω...αν δεν εχει θα φανει σε ΟΛΟ τον κοσμο και εσυ θα εχεις την συνειδηση σου ησυχη και δεν θα σε κακοχαρακτηριζει κανενας...στην τελικη αφου τον αφησεις και βλεπεις οτι μεγαλωνει το κενο απο το μπροστινο γκρουπ του πατας μια προσπεραση να το δουν ολοι...
γιατι ετσι οπως εγινε πολυ λιγοι (καλοπιστοι) πιστευουν αυτα που ειπατε μετα...και παλι υπαρχει μια μικρη αμφιβολια...
ο τροπος που επραξε λοιπον ηταν λαθος...
εχει αρχισει ομως και καταλαβαινει το ducati και αυτο μονο θετικο ειναι για το πρωταθλημα του 2018...
pedrosa: τι να πουμε για τον μικρο samurai? εκανε το καθηκον του οπως επρεπε και οπως επιβαλοταν...ανετα ειχε και τον marquez πιστευω αλλα ενεκα team orders ουτε που τον "βλεφαριασε" οσο ηταν μπροστα...και φυσικα οταν εκανε την εξοδο, πηγε και πηρε την νικη σαν γ@ματος οδηγος που ειναι...
εννοειται οτι ακομα και να επεφτε ο marquez δεν υπηρχε περιπτωση να δει νικη ο dovi...αυτες (κατα 99%) ηταν οι εντολες και αυτες ακολουθησε...
πολυ κριμα που εχει συμπεσει σε τοσες ατυχιες* στην καριερα του και σε τοσο καλους (εξωπραγματικους θα ελεγα) teammates (βλ. stoner και marquez) και δεν εχει δει ακομα πρωταθλημα...
ευτυχως πηρε την σωστη θεση στο πρωταθλημα, ακομα και με την λαθος μοτοσυκλετα...
*πτωσεις, τραυματισμους, κολημμενες κουβερτες, κομμενα σωληνακια trc
παναξιος, λοιπον, παγκοσμιος πρωταθλητης ο Marc Marquez και χωρις "αμφισβητηση" εδειξε σε ολους το αστειρευτο ταλεντο του και την οδηγικη του ευφυϊα...
:beer::beer::beer:
ωραιο πρωταθλημα με αγωνια, ιντριγκα, πτωσεις, εναλλαγες σε βαθρα και βαθμολογια...
μακαρι να ειναι ετσι και το επομενο με καλυτερες μοτοσυκλετες για ολους...κυριως για τα εργοστασιακα honda και yamaha...
Πως το λένε? Τρικυμία εν κρανίω.
http://motograndprix.gr/content.aspx?id=27754
Σαν Γιαμαχάκιας με θλίψη προβλέπω 10ετή ξηρασία σαν αυτή του 1993-2004.
Εκτός εάν αλλάξει κάτι και γρήγορα.
Ρωτηθηκε ο Ζαρκο για το αν ηξερε οτι οι εργοστασιακοι χτες ηταν με το πλαισιο του '16 και πως εξηγει οτι παρ' ολα αυτα δεν καταφερανε κατι καλο. Απαντησε και νομιζω εχει δικιο οτι οταν ολη τη χρονια παλευανε με το 17αρι να βγαλουνε ακρη το γεγονος οτι ξαφνικα στον τελευταιο αγωνα δοκιμασανε το παλιο δεν σημαινε οτι ξαφνικα θα γινουν ανταγωνιστικοι αφου δεν εχουνε κανενα προηγουμενο δεδομενο για να αναλυσουνε και να στησουνε το μηχανακι. Και λογικο μου φαινεται. Οποτε αυτο απο μονο του δεν με οδηγει προσωπικα στο συμπερασμα οτι παμε για 10ετια. Θα δουμε...
RaGe_Raptor
13/11/2017, 12:27
390262
Για να δούμε τι λάστιχα θα έχουν του χρόνου...
RaGe_Raptor
13/11/2017, 13:22
https://www.motosport.com.gr/motosport/index.php/en/component/k2/item/895-motogp-valencia-gran-finale
Χείμαρρος για Λορενθο.
Χείμαρρος για Λορενθο.
Τα αυτονόητα, δηλαδή, για όσους έβλεπαν τον αγώνα εκτός ιδρύματος.
Live2ride
13/11/2017, 16:07
https://www.motosport.com.gr/motosport/index.php/en/component/k2/item/895-motogp-valencia-gran-finale
Χείμαρρος για Λορενθο.
Άν ισχύουν έτσι που τα λέει, τότε αν η DUCATI δεν τον διώξει σήμερα κιόλας είναι για σφαλιάρες.
Αλλιώς ακόμα ένα άρθρο του καφενείου με προκατάληψη σε συγκεκριμένο οδηγό που κρύβεται πίσω από την αγωνιστική εμπειρία του αρθρογράφου για να μας πείσει ότι αυτά που γράφει ισχύουν κιόλας, ειδικά το σημείο που ισχυρίζεται ότι :
''Και τι έκανε; Έφτιαξε στο μυαλό του την δική του, ανεξάρτητη στρατηγική (την οποία δεν είχε συζητήσει με κανέναν), πάντα με την εγωιστική θεώρηση των πραγμάτων''
Ή εγώ που δεν έχω αγωνιστική εμπειρία ακούω ότι να ναι ή αυτός που έχει βλέπει αλλά δεν ακούει καθόλου και το εξηγώ.
Λίγο πριν τον αγώνα ο δημοσιογράφος του BT sports ρωτάει το ασπρομάλλη Κύριο της DUCATI(όχι τον Dalignia τον παππού) ευθαρσώς τι οδηγίες έχει δώσει η ομάδα στον Λορένθο, και απαντάει: ''Έχουμε συνεννοηθεί ο Λορένθο να κάνει τον αγώνα του και αν χρειαστεί στους τελευταίους γύρους, ε! τότε ξέρει και ο ίδιος ακριβώς τι πρέπει να κάνει. ''
Και μόνο αυτή η δήλωση αναιρεί αυτά που γράφει στο άρθρο.
Αμ το τελευταίο που θεωρεί δεδομένο οτι η HONDA θα είναι σίγουρα βελτιωμένη την επόμενη χρονιά? Μήπως να μας πει και τα νούμερα του joker? :rolleyes:
3 πουλάκια κάθονταν. :rolleyes:
Ειδικά αυτό το τελευταίο ''Ποιος θα μπορέσει να περάσει τον (πιο ώριμο και συνειδητοποιημένο) Μαρκ Μαρκέθ!!!!
Γελάω ακόμα!!! :lol:
Ποιος είναι ώριμος ορέ? εδώ έπρεπε ο μλκς να τερματίσει 11ος με τον Ντόβι 1ο για να πάρει το πρωτάθλημα και ο τύπος κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα γιατί τον πέρασε ο Zarko!!!! :bawl:
Το άλλο που παίζει σήμερα ότι η μάνα του Μάρκ πήγε στο Ζαρκό πριν τον αγώνα και του είπε να μην είναι πολύ επιθετικός το διαβάσατε?:bawl:
Ζαρκό και ξερό ψωμί ρε από του χρόνου γατάκια!!! :beer:
Ποιος είναι ώριμος ορέ? εδώ έπρεπε ο μλκς να τερματίσει 11ος με τον Ντόβι 1ο για να πάρει το πρωτάθλημα και ο τύπος κόντεψε να τα τινάξει όλα στον αέρα γιατί τον πέρασε ο Zarko!!!! :bawl:
Τίποτα δε θα τίναζε στον αέρα. Το πρωτάθλημα ήταν δικό του, ακόμα κι αν δεν τερμάτιζε ποτέ. Δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει με το να κυνηγήσει την πρώτη θέση στον αγώνα. Και αυτό έκανε, γιατί έχει αίμα πρωταθλητή, όχι κλάψα.
devil's animal
13/11/2017, 17:13
Τίποτα δε θα τίναζε στον αέρα. Το πρωτάθλημα ήταν δικό του, ακόμα κι αν δεν τερμάτιζε ποτέ. Δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει με το να κυνηγήσει την πρώτη θέση στον αγώνα. Και αυτό έκανε, γιατί έχει αίμα πρωταθλητή, όχι κλάψα.
αυτο ακριβως...επαιζε εκ του ασφαλους απο την στιγμη που ειδε οτι τα ducati δεν απειλουν...
ο μικρος samurai ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια σε περιπτωση πτωσης του marquez...
o dovi στην καλυτερη να επαιρνε την 2η θεση που δεν του εφτανε...
Live2ride
13/11/2017, 17:15
Άμα Ζαρκό Πεντρόσα πέφτανε θα έπαιρνε τα @@ του.
Απλά δεν παίζεις με τις πιθανότητες στον τελευταίο αγώνα και σε τέτοιο σημείο του πρωταθλήματος, ακόμα και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν ήξερε τι έκανε από την πίεση.
Η ομάδα του απλά του είπε να τερματίσει εννοώντας να κόψει τις μλκς! αλλά αυτός τίποτα εκεί να πιέσει στο όριο. Αυτό βέβαια τον κάνει αυτό που είναι, ο καλύτερος όλων αλλά ώριμο δεν τον κάνει, για να έρθω πάλι στα λόγια του αρθρογράφου πιο πάνω.
Άμα Ζαρκό Πεντρόσα πέφτανε θα έπαιρνε τα @@ του.
Πάλι θα'παιρνε πρωτάθλημα, αφού έπεσαν και τα ντουκάτια. :lol:
Άσε που ακόμα κι αν δεν έπεφταν, ο Κλάψας δε θα άφηνε ποτέ την 1η θέση και ο Ντόβι πάλι θα'παιρνε ένα αρχίδι.
Live2ride
13/11/2017, 17:22
Πάλι θα'παιρνε πρωτάθλημα, αφού έπεσαν και τα ντουκάτια. :lol:
Δεν συνεννοούμαστε, την κίνηση στον Ζαρκό την έκανε πριν πέσουν τα Ντουκάτι..... από κει και πέρα ότι είπα πιο πάνω, αν έπεφτε εκεί, κτλ κτλ......
devil's animal
13/11/2017, 17:22
δεν εχει αναγκη ο Marquez ρε...
αν δεν του βγει το επομενο παγκοσμιο πρωταθλημα θα ανοιξει αντιπροσωπεια με αυτοκινητα BMW (http://www.zougla.gr/automoto/racing/motogp/article/to-doro-tis-bmw-ston-marquez)...:lol::cry:
Δεν συνεννοούμαστε, την κίνηση στον Ζαρκό την έκανε πριν πέσουν τα Ντουκάτι..... από κει και πέρα ότι είπα πιο πάνω, αν έπεφτε εκεί, κτλ κτλ......
Καλά, δεν έπεσαν τα ντουκάτια επειδή έκανε λάθος ο ΜΜ (ή ακόμα κι αν δεν έκανε). Τα 2 συμβάντα είναι παντελώς άσχετα. Ό,τι κι αν γινόταν μπροστά, τα ντουκάτια πάλι θα έπεφταν. Ή θα έμεναν εκεί που ήταν.
Μια χαρά συνεννοούμαστε, απλά απαντάω στο ίδιο απίθανο ύφος. :p
Άν ισχύουν έτσι που τα λέει, τότε αν η DUCATI δεν τον διώξει σήμερα κιόλας είναι για σφαλιάρες.
Αλλιώς ακόμα ένα άρθρο του καφενείου με προκατάληψη σε συγκεκριμένο οδηγό που κρύβεται πίσω από την αγωνιστική εμπειρία του αρθρογράφου για να μας πείσει ότι αυτά που γράφει ισχύουν κιόλας, ειδικά το σημείο που ισχυρίζεται ότι :
''Και τι έκανε; Έφτιαξε στο μυαλό του την δική του, ανεξάρτητη στρατηγική (την οποία δεν είχε συζητήσει με κανέναν), πάντα με την εγωιστική θεώρηση των πραγμάτων''
Ή εγώ που δεν έχω αγωνιστική εμπειρία ακούω ότι να ναι ή αυτός που έχει βλέπει αλλά δεν ακούει καθόλου και το εξηγώ.
Λίγο πριν τον αγώνα ο δημοσιογράφος του BT sports ρωτάει το ασπρομάλλη Κύριο της DUCATI(όχι τον Dalignia τον παππού) ευθαρσώς τι οδηγίες έχει δώσει η ομάδα στον Λορένθο, και απαντάει: ''Έχουμε συνεννοηθεί ο Λορένθο να κάνει τον αγώνα του και αν χρειαστεί στους τελευταίους γύρους, ε! τότε ξέρει και ο ίδιος ακριβώς τι πρέπει να κάνει. ''
Και μόνο αυτή η δήλωση αναιρεί αυτά που γράφει στο άρθρο.
Το ότι το άρθρο είναι κάπως σε μερικά σημεία είναι αλήθεια. Εδώ γράφει για βιαστικά κείμενα και το συγκεκριμένο είναι τίγκα στα χαζοορθογραφικά λες και δεν του ριξαν δεύτερη ματιά.
Όμως η συγκεκριμένη δήλωση δεν έρχεται σε αντίθεση με τίποτα επειδή καμία απάντηση από κανέναν, ειδικά πριν τον αγώνα, σε τέτοιου είδους ερώτηση δεν μπορεί παρά να είναι όσο διπλωματική γίνεται.
Οι αντιδράσεις τους μέσα στον αγώνα λένε περισσότερα.
Έπειτα τα σχόλια των περισσότερων δεν έχουν να κάνουν με τις εντολές τις ομάδας αλλά με τις ατομικές αποφάσεις και συμπεριφορές.
RaGe_Raptor
13/11/2017, 18:34
Το ότι το άρθρο είναι κάπως σε μερικά σημεία είναι αλήθεια. Εδώ γράφει για βιαστικά κείμενα και το συγκεκριμένο είναι τίγκα στα χαζοορθογραφικά λες και δεν του ριξαν δεύτερη ματιά.
Γουέλ
http://www.stougiannidis.gr/kyttazv.htm
Όμως η συγκεκριμένη δήλωση δεν έρχεται σε αντίθεση με τίποτα επειδή καμία απάντηση από κανέναν, ειδικά πριν τον αγώνα, σε τέτοιου είδους ερώτηση δεν μπορεί παρά να είναι όσο διπλωματική γίνεται.
Οι αντιδράσεις τους μέσα στον αγώνα λένε περισσότερα.
Έπειτα τα σχόλια των περισσότερων δεν έχουν να κάνουν με τις εντολές τις ομάδας αλλά με τις ατομικές αποφάσεις και συμπεριφορές.
Δεν είμαι και άριστος γνώστης της γραμματικής αλλά κοιτάζοντας ( ή κυττάζοντας ) το κείμενο μόλις τώρα δεν παρατήρησα πλήθος ορθογραφικών λαθών (εκτός εάν διορθώθηκε εκ των υστέρων).
Εάν η παρατήρησή σου είναι για το "κύτταζαν" που κάνει μπαμ μόλις αρχίζει το άρθρο είναι μια από τις αμφιλεγόμενες λέξεις της γλώσσας μας.
Ο Παπανδρέου είναι πολύ καλός στην χρήση της γλώσσας και πραγματική εγκυκλοπαίδεια σε σχέση με το παρελθόν.
Σίγουρα δίνει έμφαση σε σχέση με την συμπεριφορά του Lorenzo , αλλά στην ουσία μία ολόκληρη ομάδα επί 10 γύρους του έκανε σήμα να παραχωρήσει την θέση του κι'αυτός το βιολί του.
390269
τι...δε καταλαβαινεις........
μαλλον στην ducati δεν εχουν παρει χαμπαρι τι @ρ#ιδα@ς ειναι....
Γουέλ
http://www.stougiannidis.gr/kyttazv.htm
Δεν είμαι και άριστος γνώστης της γραμματικής αλλά κοιτάζοντας ( ή κυττάζοντας ) το κείμενο μόλις τώρα δεν παρατήρησα πλήθος ορθογραφικών λαθών (εκτός εάν διορθώθηκε εκ των υστέρων).
Εάν η παρατήρησή σου είναι για το "κύτταζαν" που κάνει μπαμ μόλις αρχίζει το άρθρο είναι μια από τις αμφιλεγόμενες λέξεις της γλώσσας μας.
Ο Παπανδρέου είναι πολύ καλός στην χρήση της γλώσσας και πραγματική εγκυκλοπαίδεια σε σχέση με το παρελθόν.
Σίγουρα δίνει έμφαση σε σχέση με την συμπεριφορά του Lorenzo , αλλά στην ουσία μία ολόκληρη ομάδα επί 10 γύρους του έκανε σήμα να παραχωρήσει την θέση του κι'αυτός το βιολί του.
Αν αναφερόμουν μόνο στο κύτταζαν θα έγγραφα τίγκα; επίσης λέτε να έγγραφα ορθογραφικά ή ΧΑΖΟορθογραφικά όπως έγγραψα;
(Ο τόνος μου αυτός αφορά το "well")
Προφανώς διορθώθηκαν, ήταν κυρίως αναγραμματισμοί και παρόμοιας φύσης τυπογραφικά (που δεν παύουν να οδηγούν σε λάθος ορθογραφία).
Ως προς το σχόλιο για άλλα βιαστικά άρθρα το έγγραψα δεν διαφωνώ σε τίποτα με την ουσία του άρθρου άλλωστε ήμουν από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος που σχολίασαν αρνητικά το Λορένθο σε αυτό το νήμα.
(Η πρόβλεψη πχ για το πόσο δυνατή θα είναι η χόντα του χρόνου δεν είναι η ουσία)
RaGe_Raptor
13/11/2017, 18:57
Αν αναφερόμουν μόνο στο κύτταζαν θα έγγραφα τίγκα; επίσης λέτε να έγγραφα ορθογραφικά ή ΧΑΖΟορθογραφικά όπως έγγραψα;
(Ο τόνος μου αυτός αφορά το "well")
Προφανώς διορθώθηκαν, ήταν κυρίως αναγραμματισμοί και παρόμοιας φύση τυπογραφικά (που δεν παύουν να οδηγούν σε λάθος ορθογραφία).
Ως προς το σχόλιο για άλλα βιαστικά άρθρα το έγγραψα δεν διαφωνώ σε τίποτα με την ουσία του άρθρου άλλωστε ήμουν από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος που σχολίασαν αρνητικά το Λορένθο σε αυτό το νήμα.
(Η πρόβλεψη πχ για το πόσο δυνατή θα είναι η χόντα του χρόνου δεν είναι η ουσία)
Είναι το πιο "χτυπητό" γι'αυτό και το "γουέλ".
Συνήθως με χαλάνε τα ορθογραφικά και θα το παρατηρούσα, φαντάζομαι. Μπορεί και να το διάβασα μετά τις όποιες διορθώσεις.
Σε ελληνική γλώσσα, ο ΔΠ είναι ότι πιο αξιόλογο υπάρχει. -
Είναι το πιο "χτυπητό" γι'αυτό και το "γουέλ".
Συνήθως με χαλάνε τα ορθογραφικά και θα το παρατηρούσα, φαντάζομαι. Μπορεί και να το διάβασα μετά τις όποιες διορθώσεις.
Σε ελληνική γλώσσα, ο ΔΠ είναι ότι πιο αξιόλογο υπάρχει. -
Μα το άρθρο είναι καλογραμμένο. Τα λάθη ήταν φυσιολογικά τυπογραφικά λάθη που όμως στη δεύτερη ανάγνωση, ειδικά όταν γράφεις κάτι προς δημοσίευση, πρέπει να διορθωθούν. Ε όταν γράφεις για βιαστικά άρθρα και το δημοσιεύεις έτσι χτυπάει κάπως. Τέλος πάντων η ουσία είναι σωστή, τουλάχιστον τα διόρθωσαν υπάρχουν άλλα άρθρα που μένουν με τέτοια λάθη επ αόριστο.
7gibernau
13/11/2017, 19:31
390269
τι...δε καταλαβαινεις........
μαλλον στην ducati δεν εχουν παρει χαμπαρι τι @ρ#ιδα@ς ειναι....
Και αφου είδε και αποειδε ο τζιτζι,πάτησε το κουμπί και ενα φαμφακουλο ξέφυγε Απ τα χείλια του
Στον 24ο γύρο (που είχε έξοδο ο Μάρκεθ) ο JL έγραψε 1΄32" ξερό...
O Ζάρκο γύρισε με 32,5"...
Ο Πεντρόσα με 32,4"...
Ο Ντόβι με 32,7"
Και στον προηγούμενο γύρο (23ο) πάλι ο Γιώργος ταχύτερος απ΄όλους με 32" ξερό...
Και στο πρώτο σεκτορ του 25ου γύρου (πριν πέσουν αμφότεροι) ο 99 ήταν ταχύτερος άλλα 2 δέκατα απο τον ντόβι...
Αυτό για το ποια ντουκάτι είχε ρυθμό που ίσως διεκδικούσε νίκη...
Ο νταλινια ο ίδιος είπε οτι "από την τηλεόραση βλέπαμε ότι ο Ντόβι ήταν γρηγορότερος και η στρατηγική μας ήταν ότι θα είναι μπροστά ο γρηγορότερος ώστε να τραβάει τον άλλο για να βρεθούν όσο πιο μπροστά γίνεται. Όταν βγήκαν έξω οι οδηγοί σε 30'' καταλάβαμε ότι έτσι όπως έγινε ήταν το σωστό. Ο Λορένθο θεωρούσε ότι ήταν ταχύτερος και αν έφθαναν μπροστά θα άφηνε τον Ντόβι να περάσει!”
Κοινώς παραδέχεται οτι μαλακιστήκανε και στην εντός αγώνα στρατηγική με τις πινακίδες και γίνανε και ρόμπα σε όλους τους τηλεθεατές. Όταν γύρισε ο Ντόβι στα πιτς και τους είπε οτι δεν είχε ούτε τον ρυθμό και το λάστιχο τραβήξανε ένα ξεγυρισμένο facepalm με τις σπασμωδικές μαλακίες που κάνανε. Η αγωνιστική στρατηγική του Λόρε ήταν σωστή. Γι΄αυτό μετά κάνανε και μόκο.
Η αγωνιστική στρατηγική του Λόρε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RaGe_Raptor
13/11/2017, 21:41
Ο φρύδιας με όλα τα ντατα απ'την τηλεμετρία διαθέσιμα έκρινε μέσω τηλεοράσεως :cry:
Ο παππούς και ο τοπ γκαν τι κάνουνε; Καλά; :bawl:
ΕDIT:
Ο φρύδιας με όλα τα ντατα απ'την τηλεμετρία διαθέσιμα έκρινε μέσω τηλεοράσεως :cry:
Η τηλεμετρία τους έδειξε οτι ο Ντόβι στους τελευταίους γύρους θα έχανε μισό δευτερο απο τους πρωτοπόρους, τους το είπε και ο ίδιος οτι έμεινε απο πίσω λάστιχο. Ο Λόρε είχε κάποιες πιθανότητες... Γι' αυτό κάνανε μοκολίνο κατα το κοινώς λεγόμενο...
Ο παππούς και ο τοπ γκαν τι κάνουνε; Καλά; :bawl:
O Lorenzo είναι ο μόνος εργοστασιακός αναβάτης μεγάλου κατασκευαστή, που δεν κατάφερε να περάσει δορυφορικό στη βαθμολογία. :lol:
Mη κοιτάς μόνο την βαθμολογία... Χάνεις την ουσία...
Δες πως ξεκίνησε ο 99 τη σεζόν με το βατερλό του Κατάρ και τα μπινελίκια της αργεντινής, τα καντήλια στο τέξας κλπ και συγκρινέ με την παρουσία του στους τελευταίους αγώνες. Όχι με βάση τα αποτελέσματα, αλλά με βάση την εικόνα.
Κάνε το ίδιο με τη γιαμάχα...
FotisFz1
13/11/2017, 22:39
καλα τα λεει ο φιλος
σε ενα πρωταθλημα δεν μετραει η βαθμολογια και αν εσυ μαζεψεις 3 βαθμους και ο ομοσταυλος σου 800
Έτσι ακριβώς είναι. Η εικόνα μετράει. Και αν έναν αθλητή, πρωταθληταρά, με ήθος, ευγένεια και αγνή ικανότητα, σε όλες τις συνθήκες, μπορούμε να σκεφτούμε απ'όλο το γκριντ, σίγουρα αυτός είναι ο ΤζέιΛο.
Χάνετε την ουσία...
Στον 24ο γύρο (που είχε έξοδο ο Μάρκεθ) ο JL έγραψε 1΄32" ξερό...
O Ζάρκο γύρισε με 32,5"...
Ο Πεντρόσα με 32,4"...
Ο Ντόβι με 32,7"
Και στον προηγούμενο γύρο (23ο) πάλι ο Γιώργος ταχύτερος απ΄όλους με 32" ξερό...
Και στο πρώτο σεκτορ του 25ου γύρου (πριν πέσουν αμφότεροι) ο 99 ήταν ταχύτερος άλλα 2 δέκατα απο τον ντόβι...
Αυτό για το ποια ντουκάτι είχε ρυθμό που ίσως διεκδικούσε νίκη...
Ο νταλινια ο ίδιος είπε οτι "από την τηλεόραση βλέπαμε ότι ο Ντόβι ήταν γρηγορότερος και η στρατηγική μας ήταν ότι θα είναι μπροστά ο γρηγορότερος ώστε να τραβάει τον άλλο για να βρεθούν όσο πιο μπροστά γίνεται. Όταν βγήκαν έξω οι οδηγοί σε 30'' καταλάβαμε ότι έτσι όπως έγινε ήταν το σωστό. Ο Λορένθο θεωρούσε ότι ήταν ταχύτερος και αν έφθαναν μπροστά θα άφηνε τον Ντόβι να περάσει!”
Κοινώς παραδέχεται οτι μαλακιστήκανε και στην εντός αγώνα στρατηγική με τις πινακίδες και γίνανε και ρόμπα σε όλους τους τηλεθεατές. Όταν γύρισε ο Ντόβι στα πιτς και τους είπε οτι δεν είχε ούτε τον ρυθμό και το λάστιχο τραβήξανε ένα ξεγυρισμένο facepalm με τις σπασμωδικές μαλακίες που κάνανε. Η αγωνιστική στρατηγική του Λόρε ήταν σωστή. Γι΄αυτό μετά κάνανε και μόκο.
Στον 24ο
Όταν το πουλάκι είχε πετάξει προ πολλού
Δες τους πέντε πρώτους γύρους που είχε σημασία.
Αλλά τι να σου πούμε, ό,τι και να σου πούμε θα το ερμηνεύσεις κατά πώς σου αρέσει όχι κατά πώς είναι
Απο αλλη γωνια το σωσιμο του μαρκ...
390275
taisteal
13/11/2017, 23:07
:eek::eleison:
karellen
14/11/2017, 07:38
Αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΜΜ επιζητάει τα χασίματα της μοτό του (όχι μόνο για να βρει τα όριά της όπως είχε δηλώσει) αλλά και για να μπορεί πλέον να την επαναφέρει 'άκοπα',με ένα γόνατο,έναν αγκώνα... τη στιγμή που οι υπόλοιποι πέφτουν από μια παρόμοια κατάσταση.
Εχει αλλαξει το στυλ οδηγησης και σιγουρα ο ΜΜ ειναι πρωτοπόρος σε αυτο.
Το εχει σωσει ετσι καμποσες φορες και αυτο μονο αν το εχεις κανει προπονηση γινεται... Οχι τυχαια.
Βαζει το κορμι του σωστα να προστατευτει και αναλογα τα χλμ αν τον περνει κανει μοχλο.
Και παλι προκειται περι μεγαλειου και ιδιοφυιας το ολο σκηνικο χωρις καμμια διαθεση μειωσης του Μικρου Μπασταρδακου.
Χορχε το ιδιο το αθλημα θα σε ξερασει οταν τελειωσεις και λιγα ειναι τα χρονακια σου πλεον με αυτα που κανεις.
Ο Ντοβι ηταν πιο γρηγορος με διαθεση να φτασει τους πρωτους. Ο Μαρκεθ εδειξε οτι στην πιεση ισως εκανε το μοιραιο λαθος.
Ο Ζαρκο δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος τοσο καλος...η η Μ1 2016 τοσο ολοκληρωμενο μηχανακι.
Ο Πεντροσα μια ζωη δευτερατζα... Εχει συμβιβαστει πληρως με το να κανει τον Barrichello του MotoGp.
Αυτα για το 2017.
Μακαρι το 2018 να μπει και η ΥΑΜΑΗΑ στο κολπο.
Κανονιστε μ@λ2κες να μου στεναχωρΥσετε τον σιμορΗλ και να σταματΥσει να γραφει.... θα βαλω μπΟμπα στους σερβερς του μοτο και χαθΗκαμε :cry:
Live2ride
14/11/2017, 10:14
Κάτω τα χέρια σας απο τον Sim :lol:
Το οτι ο Ντόβι διεκδίκησε τον τίτλο φέτος οφείλεται στο οτι ο Λόρε έστρωσε τη μοτο, όλα τα άλλα είναι κούφια λόγια. Ο Ντόβι είχε την ευκαιρία και την εμπειρία να εκμεταλευθεί την τρομερή εξέλιξη της ντουκάτι μέσα στη χρονιά... Τόσα χρόνια με τόση αβάντα απο τους κανονισμούς και είχε πάρει μια νικη ολη κ όλη... Και φέτος πήρε 5 νίκες μαζεμένες ...τυχαίο? Που ήταν η ντουκάτι στην αρχή της χρονιάς και πόσο εξελίχθηκε... τυχαίο? Που ήταν η γιαμάχα στην αρχή της χρονιάς και γιατι τους πήρε ο διάολος στη συνέχεια? κι αυτό τυχαίο? μήπως τους λείπει ο γιωργάκης που έστηνε τη μοτοσυκλετάρα?
Gigi Dal'Igna:
Στο θέμα της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας είπε: “Μετά τα δύο τεστ στο Μουτζέλο και την Βαρκελώνη βρήκαμε το σωστό δρόμο της εξέλιξης. Μας βοήθησε – παρά το ότι ήμασταν οι μόνοι που δεν το θέλαμε – το νέο μπροστινό της Michelin. Ο Λορένθο χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί μετά από τόσα χρόνια στην Γιαμάχα, αλλά θεωρώ ότι η τεχνική πληροφόρηση που μας έδωσε όλη τη χρονιά ήταν καλή και ένα μέρος της εξέλιξης οφείλεται σε αυτόν!
Ότι θα ερχόταν ο gigi να επιβεβαιώσει τις αναλύσεις του Simoril ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! :owned:
Αν και οι δηλώσεις του έρχονται σε αντίθεση με αυτές του Ντόβι που σαν gentleman που είναι είχε πει: ''η μηχανή δεν έχει αλλάξει καθόλου εγώ είμαι που κάνω την διαφορά''.
Gigi Dal'Igna:
Στο θέμα της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας είπε: “Μετά τα δύο τεστ στο Μουτζέλο και την Βαρκελώνη βρήκαμε το σωστό δρόμο της εξέλιξης. Μας βοήθησε – παρά το ότι ήμασταν οι μόνοι που δεν το θέλαμε – το νέο μπροστινό της Michelin. Ο Λορένθο χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί μετά από τόσα χρόνια στην Γιαμάχα, αλλά θεωρώ ότι η τεχνική πληροφόρηση που μας έδωσε όλη τη χρονιά ήταν καλή και ένα μέρος της εξέλιξης οφείλεται σε αυτόν!
Ότι θα ερχόταν ο gigi να επιβεβαιώσει τις αναλύσεις του Simoril ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! :owned:
Αν και οι δηλώσεις του έρχονται σε αντίθεση με αυτές του Ντόβι που σαν gentleman που είναι είχε πει: ''η μηχανή δεν έχει αλλάξει καθόλου εγώ είμαι που κάνω την διαφορά''.
Κοίτα, τόσα φράγκα σμπρωξαν για να πάρουν το μουλάρι και μάλλον δεν θέλουν να απαξιώσουν την επένδυση τους.
Οπότε είναι αρκετά ευγενικοί στις δηλώσεις τους.
Gigi Dal'Igna:
Και επίσης και το πότε το είπε. Η δήλωση για τη βελτίωση αφορά τη Βαρκελώνη και μετά
Πού ακριβώς τον επιβεβαιώνει;
Ο ένας λέει "Ο Λόρε έστρωσε τη μοτό"
Κι ο άλλος λέει "και ένα μέρος της εξέλιξης οφείλεται σε αυτόν"
Αυτά τα δύο δεν είναι ίδια.
Δηλαδή τι; το αναμενόμενο θα ήταν να μην προσφέρει τίποτα;
Η δήλωση του Ντόβι, μπορεί να σημαίνει από κάτι το εγωιστικό μέχρι το ότι έχει βελτιωθεί ο ίδιος φέτος και για αυτό έχει καλύτερα αποτελέσματα και να μιλάει για τον εαυτό του χωρίς άλλες συγκρίσεις. Για να κρίνουμε με βεβαιότητα θα πρέπει να δούμε ολόκληρο το κείμενο ή τη συνέντευξη και φυσικά το πότε το είπε. Η δήλωση για τη βελτίωση είναι για Βαρκελώνη και μετά
Ο ένας λέει "Ο Λόρε έστρωσε τη μοτό"
Ναι, το λεει και το μΑνουαλ
Ducari Desmocedicci 17 owners manual
(Σελιδα 4, παραγραφος 7)
Προτου ξεκινησετε για πρωτη φορα την αγωνιστικη μοτοσΥκλετα Ducari Desmocedicci, παρακαλουμε ελεγξτε τη πιεση των ελαστικων (παντα κρυα) και τη σταθμη του λαδιου λιπανσης
Οδηγηστε την αγωνιστικη μοτοσΥκλετα Ducari Desmocedicci διχως να ιππερβενετε τις 7.000 σαλ (στροφες ανα λεπτο) για τα πρωτα 1000 χιλιομετρα
Μετα τα 1000 χιλιομετρα, ανεβαζετε σταδιακα το γκαζι μεχρι να ακουστει ενας διακεκομενος ηχος (..,.κοφτης)
GIOTIS750
14/11/2017, 12:06
Valencia MotoGP test times at 11am - conditions dry
http://www.bikesportnews.com/news/news-detail/valencia-motogp-test-tuesday-times-and-results
1 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:30.673 11 / 19 1:31.305
2 P ZARCO, Johann Monster Yamaha Tech 3 1:31.227 0.554 0.554 15 / 20 Pit In
3 VIÑALES, Maverick Movistar Yamaha MotoGP 1:31.306 0.633 0.079 6 / 11 1:31.768
4 ESPARGARO, Pol Red Bull KTM Factory Racing 1:31.446 0.773 0.140 17 / 20 1:32.785
5 P PEDROSA, Dani Repsol Honda Team 1:31.506 0.833 0.060 5 / 6 Pit In
6 P LORENZO, Jorge Ducati Team 1:31.586 0.913 0.080 7 / 12 Pit In
7 P ESPARGARO, Aleix Aprilia Racing Team Gresini 1:31.644 0.971 0.058 5 / 11 Pit In
8 P CRUTCHLOW, Cal LCR Honda Castrol 1:31.685 1.012 0.041 4 / 14 Pit In
9 ROSSI, Valentino Movistar Yamaha MotoGP 1:31.782 1.109 0.097 5 / 10 1:32.088
10 SMITH, Bradley Red Bull KTM Factory Racing 1:32.002 1.329 0.220 11 / 15 1:32.966
11 P MILLER, Jack OCTO Pramac Racing 1:32.448 1.775 0.446 20 / 22 Pit In
12 RABAT, Tito Reale Avintia Racing 1:32.556 1.883 0.108 16 / 16 1:32.556
13 P PETRUCCI, Danilo OCTO Pramac Racing 1:32.708 2.035 0.152 7 / 8 Pit In
14 P REDDING, Scott Aprilia Racing Team Gresini 1:33.143 2.470 0.435 14 / 15 Pit In
15 P ABRAHAM, Karel Pull&Bear Aspar Team 1:33.623 2.950 0.480 15 / 16 Pit In
16 MORBIDELLI, Franco EG 0,0 Marc VDS 1:35.039 4.366 1.416 23 / 26 21:27.118
17 P TAKAHASHI, Takumi EG 0,0 Marc VDS 1:35.247 4.574 0.208 16 / 18 Pit In
18 NAKAGAMI, Takaaki LCR Honda IDEMITSU 1:35.541 4.868 0.294 17 / 20 1:41.701
19 SIMEON, Xavier Reale Avintia Racing 1:37.489 6.816 1.948 9 / 9 1:37.489
Valencia MotoGP test times at 10am - conditions dry
1 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:31.437 4 / 4 1:31.437
2 ESPARGARO, Aleix Aprilia Racing Team Gresini 1:32.124 0.687 0.687 3 / 3 1:32.124
3 SMITH, Bradley Red Bull KTM Factory Racing 1:32.277 0.840 0.153 5 / 5 1:32.277
4 P ESPARGARO, Pol Red Bull KTM Factory Racing 1:32.651 1.214 0.374 6 / 7 Pit In
5 P MILLER, Jack OCTO Pramac Racing 1:32.955 1.518 0.304 14 / 15 Pit In
6 RABAT, Tito Reale Avintia Racing 1:33.951 2.514 0.996 7 / 7 1:33.951
7 P REDDING, Scott Aprilia Racing Team Gresini 1:34.484 3.047 0.533 6 / 7 Pit In
8 P LORENZO, Jorge Ducati Team 1:34.954 3.517 0.470 3 / 4 Pit In
9 P MORBIDELLI, Franco EG 0,0 Marc VDS 1:35.259 3.822 0.305 15 / 16 Pit In
10 P NAKAGAMI, Takaaki LCR Honda IDEMITSU 1:37.322 5.885 2.063 8 / 9 Pit In
11 SIMEON, Xavier Reale Avintia Racing 1:39.712 8.275 2.390 5 / 5 1:39.712
12 TAKAHASHI, Takumi EG 0,0 Marc VDS 1:40.238 8.801 0.526 3 / 3 1:40.238
GIOTIS750
14/11/2017, 12:39
Zarco: Marquez’s mom asked me to take it easy
http://www.foxsportsasia.com/motogp/744603/zarco-marquezs-mom-asked-take-easy/
Τι δουλειά είχε με τη μητέρα του;!
Τι δουλειά είχε με τη μητέρα του;!
Να μην είσαι περίεργος εσύ.
RaGe_Raptor
14/11/2017, 13:15
http://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/team-spirit-not-team-orders
http://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/team-spirit-not-team-orders
http://www.youtube.com/watch?v=SC3H69ydR0c&t=16m57s
:D
Billymuse
14/11/2017, 13:45
Οσο αντιπαθεί κανείς η όχι εναν αναβάτη, μαγκιά του που κράταγε την θέση του και δεν άκουγε την ομάδα του αλλά έκανε αυτο που θεωρούσε καλύτερο για τον ίδιο. Αν θέλουμε να έχουμε ένα τέτοιο άθλημα ας το γυρίσουμε σε Formula 1 που κάνανε τα ίδια καραγκιοζιλίκια και εκει.
https://www.youtube.com/watch?v=yqJBeFrj1Yg
Ε ναι, το να μην κάνεις τον αγώνα της ζωής σου, κλείνοντας κάθε τρύπα και καθυστερώντας τον πιο γρήγορο ομόσταυλό σου, ο οποίος διεκδικεί πρωτάθλημα, είναι ακριβώς το ίδιο με το να σταματάς 20 μέτρα πριν τη γραμμή τερματισμού και να περιμένεις τον συναθλητή σου να τερματίσει πρώτος.
Billymuse
14/11/2017, 13:52
Mαζί τον είδαμε τον αγώνα Πλιτσι μπόυ με τον ρυθμό που είχε ο Ντόβι δεν πέρναγε ούτε τον Πεντρόζα και να τους πέρναγε πάλι όλους δεν θα άλλαζε κάτι αν ήταν μάγκας είχε άπειρους γύρους να περάσει τον Λορένθο και οταν φτάνανε στην μεγάλη ευθεία έμενε 30 μέτρα πίσω..
Αυτό ακριβώς λέει το άρθρο. Και η κοινή λογική. Ο Ντόβι δε θα έπαιρνε πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς. Αλλά ο Λορένζο παραμένει μαλάκας. Δύο φορές ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μπορούσε να κερδίσει μερικές συμπάθειες, χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα στον αγώνα.
Υποστηρίζετε έναν άνθρωπο που έκανε thumbsdown σε συναθλητή του στο βάθρο. Nuff said.
Billymuse
14/11/2017, 13:58
Δεν υπάρχει περίπτωση να το δει κάποιος αντικειμενικά σαν ενέργεια αν πρέπει να γίνει γιατί απλά μιλάμε για τον Λορένθο και οι ενέργιες θα κριθούν πάντα με ποιον αναβάτη έχουν να κάνουν. Αν ήταν η βαθμολογία τέτοια που να πεις αν περάσεις 1-2 θέσεις χτυπάς πρωτάθλημα να το καταλάβω αλλα τόση ανάλυση γίνεται επειδή ο άλλος έκανε του κεφαλιού του η αυτο που πληρώνεται να κάνει..;
Και η διαφορά για το πρωτάθλημα να ήταν αυτή η θέση, πάλι δε θα την άφηνε.
Δεν αναλύουμε τίποτα. Βαριόμαστε και λέμε τα ίδια. Τα προφανή.
Billymuse
14/11/2017, 14:03
Ισχύει έχουμε ανακυκλώσει τα ίδια και τα ίδια, απλά θεωρώ κοροϊδία όπως να καθυστερείς τον άλλον εξίσου το ίδιο να τον αφήνεις επειδή στο λέει η ομάδα (ενω φαίνεται να μην τον καθυστερείς ,ίσως και όχι).
Γενικά, δε διαφωνούμε. Αλλά σε ειδικές περιπτώσεις, καλό είναι να μην είσαι πολύ μαλάκας. Ειδικά απέναντι στους ανθρώπους που σε πληρώνουν. Και ειδικά όταν είσαι κουλός και ξέρεις ότι θα πέσεις ή θα τερματίσεις στους τελευταίους 5.
Ξαναμπήκε αυτό και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχει σχέση
Καμία σχέση όμως έτσι;
Πέραν του ότι εδώ ο Μπαρικέλο ήταν εμφανώς καλύτερος εδώ μιλάμε για τον 6ο αγώνα από τους 17. Το πρωτάθλημα βρισκόταν στο ένα τρίτο.
Σήμερα ήταν ο τελευταίος αγώνας, ο Λόρε δεν διεκδικούσε απολύτως τίποτα, όχι πρωτάθλημα ούτε καν ανακατάταξη στη θέση του. Δεν ήταν παρά οριακά πιο γρήγορος κι αυτό όχι πάντα. Δεν χρειάζεται καμία οδηγία για το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις.
Οσο αντιπαθεί κανείς η όχι εναν αναβάτη, μαγκιά του που κράταγε την θέση του και δεν άκουγε την ομάδα του αλλά έκανε αυτο που θεωρούσε καλύτερο για τον ίδιο. Αν θέλουμε να έχουμε ένα τέτοιο άθλημα ας το γυρίσουμε σε Formula 1 που κάνανε τα ίδια καραγκιοζιλίκια και εκει.
https://www.youtube.com/watch?v=yqJBeFrj1Yg
Billymuse
14/11/2017, 14:07
Αν μπήκε σόρυ δε το πήρα χαμπάρ για το βίντεο. Τα άλλα τα γράψαμε πιο πάνω γιατί το θεωρώ κοροϊδια σε κάθε περίπτωση :wave2:
Υποστηρίζετε έναν άνθρωπο που έκανε thumbsdown στον ομοσταυλο του στο βάθρο. Nuff said.
φιξντ :beer:
GIOTIS750
14/11/2017, 17:13
Αυτό ακριβώς λέει το άρθρο. Και η κοινή λογική. Ο Ντόβι δε θα έπαιρνε πρωτάθλημα έτσι κι αλλιώς. Αλλά ο Λορένζο παραμένει μαλάκας. Δύο φορές ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μπορούσε να κερδίσει μερικές συμπάθειες, χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα στον αγώνα.
Υποστηρίζετε έναν άνθρωπο που έκανε thumbsdown σε συναθλητή του στο βάθρο. Nuff said.
:beer::beer:
RaGe_Raptor
14/11/2017, 17:15
Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
Υποστηρίζετε έναν άνθρωπο που έκανε thumbsdown στον ομοσταυλο του στο βάθρο. Nuff said.
Και που έτρεχε, με τα δέρματα ακόμη, στο γραφείο των αγωνοδικών και ζητούσε αυστηρότερη τιμωρία.
Έτσι είναι. Αν είσαι μαχητής, ταλεντάρα, ικανός, πρωταθληταράς, γιατί να αγωνιστείς για να πάρεις το πρωτάθλημα, όταν μπορείς να το πάρεις στα χαρτιά; :lol: :lol: :lol:
Ο τύπος έτρεχε για την παρταρα του, και το υπέρ-εγώ του γράφοντας στα @@ του την ομάδα και οποίες πιθανότητες μπορεί να υπήρχαν.
Απόδειξη (όπως έγραψε ο ΔΠ) πως ενώ είδε τον ΜΜ να βγαίνει εκτός και χωρίς να ξέρει αν είχε ή δεν είχε πέσει (και πλέον όλα θα ήταν ανοιχτά), ούτε που του πέρασε από το μυαλό να δώσει μια ευκαιρία.
Once 3μαλακας always 3μαλακας.
Gigi Dal'Igna:
“Μετά τα δύο τεστ στο Μουτζέλο και την Βαρκελώνη βρήκαμε το σωστό δρόμο της εξέλιξης."
Ωπα ρε μεγάλε!
Σοβαρά;
Πως τον βρήκατε τον σωστό τον δρόμο;
Σας ήρθε η επιφοίτηση;
Μήπως ρωτάγατε τους περαστικούς προς τα που πέφτει;
Μήπως βάλατε gps;
Ή μήπως κάποιος αναβάτης έβαλε σε αυτά τα δυο τεστ σχεδόν 150 γύρους δοκιμάζοντας τα πάντα και ξεστραβωνοντας σας τι πρέπει να αλλάξετε για να αρχίσει κάπως να στρίβει το ντραγκστερ;
(Γιατί αν περιμένανε απο τον Ντόβι να τους ανοίξει τα μάτια πάλι καρπαζιές θα εισέπραταν όπως στους 4 πρώτους αγώνες και όπως στα προηγούμενα χρόνια...)
:a01:
panayiotis
15/11/2017, 20:57
390480
HONDA RCV213 2018 PROTOTYPE
Καλά ρε simoril τι είναι ο Λορένθο; Ιέρεια που ανάβει τη φλόγα και μετά τη δίνει στους άλλους χωρίς να κρατάει τίποτα;
Καλά ρε simoril τι είναι ο Λορένθο; Ιέρεια που ανάβει τη φλόγα και μετά τη δίνει στους άλλους χωρίς να κρατάει τίποτα;
Ναι ρε! Αφου φαντασου ουτε τοιχο στα πιτ δεν εχει σηκωσει!!! :owned:
390480
HONDA RCV213 2018 PROTOTYPE
Καλά, όλα πρωτότυπα είναι, δεν πωλούνται στον λαό :tooth:
Αλλά αυτά τα χρώματα έπρεπε να έχουν. Άντε οκ έστω και με τις τσιρλί-πορτοκαλί ζάντες.
sapila racing
16/11/2017, 13:37
Gigi Dal'Igna:
“Μετά τα δύο τεστ στο Μουτζέλο και την Βαρκελώνη βρήκαμε το σωστό δρόμο της εξέλιξης."
Ωπα ρε μεγάλε!
Σοβαρά;
Πως τον βρήκατε τον σωστό τον δρόμο;
Σας ήρθε η επιφοίτηση;
Μήπως ρωτάγατε τους περαστικούς προς τα που πέφτει;
Μήπως βάλατε gps;
Ή μήπως κάποιος αναβάτης έβαλε σε αυτά τα δυο τεστ σχεδόν 150 γύρους δοκιμάζοντας τα πάντα και ξεστραβωνοντας σας τι πρέπει να αλλάξετε για να αρχίσει κάπως να στρίβει το ντραγκστερ;
(Γιατί αν περιμένανε απο τον Ντόβι να τους ανοίξει τα μάτια πάλι καρπαζιές θα εισέπραταν όπως στους 4 πρώτους αγώνες και όπως στα προηγούμενα χρόνια...)
:a01:
Μα τι λες πάλι? Απο που τα βγάζεις ήθελα να ξερα.
Κατ αρχήν ο καλός σου έκανε τους λιγότερους γύρους απο τους 3 αναβατες, μαλλον ήταν σκληρή η σέλα και πιάστηκε ο ποπός του!
Aν με το 'σχεδόν 150 γύρους' εννοείς 63, οκ πασο. :lol:
Και τα υπόλοιπα επιχειρήματά σου στον ίδιο ορίζοντα κινούνται.
70 giri per Dovizioso, 63 per Lorenzo, 75 per Pirro
πηγη
https://www.tuttomotoriweb.com/2017/05/16/test-ducati-al-mugello-208-giri-lorenzo-dovizioso-pirro/
Επίσης αν θυμάμαι καλά λίγο μετά το test ήταν ο αγώνας οπου ο Dovi κέρδισε ενω είχε παθει και μια δηλητηρίαση, ενώ τον Lorenzo τον πέρασε και ο Rossi που ηταν τραυματίας, αφού ο καλός σου που τους έδειξε πως να το στήσουν κλπ κλπ όπως λες, τερμάτισε μόλις 8ος...
Μα τι λες πάλι? Απο που τα βγάζεις ήθελα να ξερα.
Κατ αρχήν ο καλός σου έκανε τους λιγότερους γύρους απο τους 3 αναβατες, μαλλον ήταν σκληρή η σέλα και πιάστηκε ο ποπός του!
Aν με το 'σχεδόν 150 γύρους' εννοείς 63, οκ πασο. :lol:
Και τα υπόλοιπα επιχειρήματά σου στον ίδιο ορίζοντα κινούνται.
70 giri per Dovizioso, 63 per Lorenzo, 75 per Pirro
πηγη
https://www.tuttomotoriweb.com/2017/05/16/test-ducati-al-mugello-208-giri-lorenzo-dovizioso-pirro/
Επίσης αν θυμάμαι καλά λίγο μετά το test ήταν ο αγώνας οπου ο Dovi κέρδισε ενω είχε παθει και μια δηλητηρίαση, ενώ τον Lorenzo τον πέρασε και ο Rossi που ηταν τραυματίας, αφού ο καλός σου που τους έδειξε πως να το στήσουν κλπ κλπ όπως λες, τερμάτισε μόλις 8ος...
Άμα αγαπάς δε τα προσέχεις αυτά....Έτσι είναι ο έρωτας....τυφλός....:pink::a01:......Ίσως και λίγο κουλός σαν τον καλό του....:D
Πάντως είναι φοβερό.
Όλοι ασχολούμαστε με τον Απόλυτα Τίποτα αντί για τον 93 και τον 04...
7gibernau
16/11/2017, 14:37
Πάντως είναι φοβερό.
Όλοι ασχολούμαστε με τον Απόλυτα Τίποτα αντί για τον 93 και τον 04...
Και τον 46 και τον 46
Και τον 46 και τον 46
Ο 46 όμως μέχρι να τραυματιστεί ήταν, τουλάχιστον μαθηματικά, μέσα στους διεκδικητές.
Και τον 46 και τον 46
Λέμε για τους 1-2, ο 46 είναι πάντα δίπλα μας.
7gibernau
16/11/2017, 15:15
Λέμε για τους 1-2, ο 46 είναι πάντα δίπλα μας.
Αχ,τι γλυκός
Αχ,τι γλυκός
Στους Haters είναι από πίσω τους.
7gibernau
16/11/2017, 16:47
Στους Haters είναι από πίσω τους.
Ωωωωωω
Αχ τι σκληρός