PDA

View Full Version : Κουκουλα εύκολη στην μεταφορά

Alchimistis
07/11/2017, 14:28
Γεια χαρά σε όλους, ψάχνω μια κουκούλα για την μηχανή που να μπορώ να την παίρνω μαζί μου κάθε μέρα, οπότε θα πρέπει πακεταρισμένη να είναι αρκετά μικρή σε όγκο ώστε να χωράει με ευκολία σε ένα μικρό σακίδιο. Έχει κανείς καμία ιδέα εάν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά ;

ioarma
07/11/2017, 15:01
Καλησπερα!
Κουκούλα μηχανής Oxford OF926XL ,Διαστάσεις: 277x103x141 cm.
Τιμή:~ 40,00€

road spirit
07/11/2017, 17:28
Καλησπερα!
Κουκούλα μηχανής Oxford OF926XL ,Διαστάσεις: 277x103x141 cm.
Τιμή:~ 40,00€

είχα πάρει 3, έγιναν κουρέλια και οι 3 μέσα σε 8-9 μήνες.
Πεταμένα λεφτά, ειδικά αν τις βλέπει ήλιος.

vassat
07/11/2017, 18:01
Αυτή που πωλεί το γνωστό εκπτωτικό super market, εξακουλουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της μετά από 3 χρόνια,
όμως δεν την "βλέπει" ο ήλιος και βέβαια πρέπει να την "πετύχεις"...
/ Β

gior-gos
07/11/2017, 18:47
Αν οι κουκουλες ειναι απο το λεπτο ναυλον υλικο σε 8-9 μηνες διαλυονται (εμενα μου τις σκιζουν οι γατες). Ειναι ομως σχετικα φτηνες.

Οι κουκουλες απο πιο χοντρο υλικο κρατανε πολυ περισσοτερο (και δε μασανε με τις γατες) αλλά διπλωμενες ειναι κατα πολυ ογκωδεστερες απο τις ναυλον (δεν ενδεικνυνται για μεταφορα).

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/11/2017, 19:05
Οσες εχω παρει εγω ολες απο οτι θυμαμε χωρανε σε σακιδιο πλατης.
Εχω δυο χρονια τωρα την πιο πανω(οχφορτ)απτο πρακτικερ την ειχα παρει.Σχετικα για τα λεφτα της ειναι καλη κουκουλα.Το μοναδικο ελλατωμα που εχει βγαλει σε εμενα ειναι που μου ξεκολανε απο πανω οι κρικοι που δενεις τη μηχανη στο μπροστινο τροχο.Απο την αρχη που τη πηρα με θυμαμε να κολαω αυτους τους κροικους με σιληκονη

George_M.
07/11/2017, 22:03
Γεια χαρά σε όλους, ψάχνω μια κουκούλα για την μηχανή που να μπορώ να την παίρνω μαζί μου κάθε μέρα, οπότε θα πρέπει πακεταρισμένη να είναι αρκετά μικρή σε όγκο ώστε να χωράει με ευκολία σε ένα μικρό σακίδιο. Έχει κανείς καμία ιδέα εάν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά ;

προφανως θα θελεις να την σκεπαζεις κατα τις καθημερινες μετακινησεις σου σωστα?
αν ναι τοτε να ξερεις οτι αποφευγουμε να κουκουλωνουμε την μοτο ζεστη οποτε ισως η κακουλες να μην ειναι η λυση που ζητας.ειδικα τις βροχερες μερες οπου εγκλωβιζεις υγρασια.
αν λανθανω στην εκτιμηση συμπαθα με...

Alchimistis
20/07/2018, 14:58
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο Λονδίνο με τις κλοπές μηχανών...Την τελευταία πολη που θα περίμενες να έχει ένα τέτοιο πρόβλημα με τόσες κάμερες παντού. Οι τυποι/συμμοριες σκάνε με τροχούς πάνω σε σκουτεράκια, μέρα μεσημέρι ακομα και στους πιο πολυσύχναστους δρόμους και παίρνουν τα μηχανάκια με "πατάκι"!
Όταν θέλω να κατεβω Λονδίνο τρέμει το φιλοκάρδι μου, έχω δει από Αμερική κατι κουκούλες από το ίδιο υλικό που κάνουν τα αλεξίπτωτα, μόνο και μόνο για να διπλώνει

BLiTzER
20/07/2018, 16:09
έχω δει από Αμερική κατι κουκούλες από το ίδιο υλικό που κάνουν τα αλεξίπτωτα, μόνο και μόνο για να διπλώνει

Αν διπλώνει, δε νομίζω ότι θα είναι πολύ ευχάριστη η πτώση.

AUFGEBRACHT
20/07/2018, 19:04
Αν διπλώνει, δε νομίζω ότι θα είναι πολύ ευχάριστη η πτώση.

Mετά όμως από κάθε επιτυχές κουκούλωμα, κερδίζεις ραφτή πουλάδα...

buckley
20/07/2018, 20:04
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο Λονδίνο με τις κλοπές μηχανών...Την τελευταία πολη που θα περίμενες να έχει ένα τέτοιο πρόβλημα με τόσες κάμερες παντού. Οι τυποι/συμμοριες σκάνε με τροχούς πάνω σε σκουτεράκια, μέρα μεσημέρι ακομα και στους πιο πολυσύχναστους δρόμους και παίρνουν τα μηχανάκια με "πατάκι"!
Όταν θέλω να κατεβω Λονδίνο τρέμει το φιλοκάρδι μου, έχω δει από Αμερική κατι κουκούλες από το ίδιο υλικό που κάνουν τα αλεξίπτωτα, μόνο και μόνο για να διπλώνει

Ανέφικτο να μαζεύεις και να κουβαλάς βρεγμένη - λερωμένη κουκούλα σε σακίδιο ,to say the least...

rainmike
20/07/2018, 23:06

Η κουκούλα πως ακριβώς θα σε προστατέψει από κλοπή?Η κουκούλα προφυλάσσει από τις καιρικές συνθήκες .Εγώ πχ έχω μία μόνιμα στη δουλειά για τις βροχερές μέρες και κάνει μια χαρά δουλειά.
Για τις κλοπές καλύτερα κάνα δισκόκλειδο με συναγερμό

BLiTzER
20/07/2018, 23:14
Η κουκούλα πως ακριβώς θα σε προστατέψει από κλοπή?

Ε ο ένας οδηγάει το σκούτερ και ο άλλος κρατάει τους τροχούς. Δεν υπάρχει κανένας να βγάλει την κουκούλα, δεν έχουν προβλέψει.

rainmike
20/07/2018, 23:42
Ε ο ένας οδηγάει το σκούτερ και ο άλλος κρατάει τους τροχούς. Δεν υπάρχει κανένας να βγάλει την κουκούλα, δεν έχουν προβλέψει.

Αχαχαχα ρε παλιοτρολά,πλάκα πλάκα μην βάζεις κουκούλα γιατί θα στην κλέψουν και αυτήν:D