PDA

View Full Version : Honda CB300R

Vascular
11/11/2017, 19:14
Παλικάρια καλησπέρα,

Κάτοχος Α2, έτοιμος να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή.
Ομολογώ πως ο δρόμος με έβγαζε προς την γειτονιά της yamaha, μέχρι που είδα την παρουσίαση της honda cb300r.
Μου έφυγε το μάτι (με την καλή την έννοια)

Ξέρουμε αν θα έρθει στην Ελλάδα και πότε?
Πραγματικά μου αρέσει πιο πολύ από όσες μηχανές έχω δει (+ έχω δικαίωμα να οδηγήσω με Α2)

https://www.youtube.com/watch?v=x93f49i2md0 <--- link παρουσίασης της μηχανης.

basilis_k6
11/11/2017, 19:25
Παλικάρια καλησπέρα,

Κάτοχος Α2, έτοιμος να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή.
Ομολογώ πως ο δρόμος με έβγαζε προς την γειτονιά της yamaha, μέχρι που είδα την παρουσίαση της honda cb300r.
Μου έφυγε το μάτι (με την καλή την έννοια)

Ξέρουμε αν θα έρθει στην Ελλάδα και πότε?
Πραγματικά μου αρέσει πιο πολύ από όσες μηχανές έχω δει (+ έχω δικαίωμα να οδηγήσω με Α2)

https://www.youtube.com/watch?v=x93f49i2md0 <--- link παρουσίασης της μηχανης.

ειναι πολύ ομορφο το χοντα. η τιμή θα τσούξει να ξέρεις, δεν θα ειναι φθηνο. Επειδη αυτα τα μηχανάκια τα κρατάμε λιγο καλυτερα να δεις μτχ. Καινουργιο μόνο αν σκοπευεις να το κρατήσεις για δευτερο αργοτερα. Στην κατηγορία παιζει και ο δουκας και η καβα. Το θέμα ειναι τι το θές και ποιο σου αρεσει.

Vascular
11/11/2017, 19:33
ειναι πολύ ομορφο το χοντα. η τιμή θα τσούξει να ξέρεις, δεν θα ειναι φθηνο. Επειδη αυτα τα μηχανάκια τα κρατάμε λιγο καλυτερα να δεις μτχ. Καινουργιο μόνο αν σκοπευεις να το κρατήσεις για δευτερο αργοτερα. Στην κατηγορία παιζει και ο δουκας και η καβα. Το θέμα ειναι τι το θές και ποιο σου αρεσει.

Το βασικό φίλε μου είναι αν θα έρθει το ριμάδι εδώ ή όχι. Πήρα κάμποσες αντιπροσωπείες τηλέφωνο και όλοι μου είπαν ότι δεν ξέρουν.
Το ΚΤΜ 390 duke το έχω δει, είναι πολύ ωραίο.
Σκεφτόμουν όμως το yamaha mt03, γιατί είναι πιθανό να μεταναστεύσω στο εξωτερικό και τον δουκα δεν τον οδηγείς με Α2 εκεί.
Όλα όσα σου είπα όμως, μέχρι που είδα το honda cb300r.
Τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πότε θα έρθει για να το πάρω.
Άλλωστε από τα 5600 € που έχουν ΚΤΜ και yamaha, πόσο ακριβότερο να είναι αν είναι?

basilis_k6
11/11/2017, 19:43
Το βασικό φίλε μου είναι αν θα έρθει το ριμάδι εδώ ή όχι. Πήρα κάμποσες αντιπροσωπείες τηλέφωνο και όλοι μου είπαν ότι δεν ξέρουν.
Το ΚΤΜ 390 duke το έχω δει, είναι πολύ ωραίο.
Σκεφτόμουν όμως το yamaha mt03, γιατί είναι πιθανό να μεταναστεύσω στο εξωτερικό και τον δουκα δεν τον οδηγείς με Α2 εκεί.
Όλα όσα σου είπα όμως, μέχρι που είδα το honda cb300r.
Τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πότε θα έρθει για να το πάρω.
Άλλωστε από τα 5600 € που έχουν ΚΤΜ και yamaha, πόσο ακριβότερο να είναι αν είναι?

να περιμένεις πρωτα να μάθεις αν θα φύγεις και μετα αγοράζεις. αποψη μου. Η τιμη καπου εκει θα ειναι ναι. Λογικά θα εισαχθει.

Vascular
11/11/2017, 19:48
να περιμένεις πρωτα να μάθεις αν θα φύγεις και μετα αγοράζεις. αποψη μου. Η τιμη καπου εκει θα ειναι ναι. Λογικά θα εισαχθει.

Έχω κανένα χρόνο ακόμα για να φύγω, πρέπει να μαζέψω πιο πολύ εργασιακή εμπειρία για να αποχωρήσω.
άρα μια αγορά μηχανής τη σηκώνω άνετα, ιδιαίτερα αν μπορει να με συντροφεύσει κιολας όπου παω.
το θέμα είναι αν τελικά θα εισαχθεί, καμιά έκθεση δεν ήξερε να μου πει..

doctoras
12/11/2017, 10:35
όμορφο, δείχνει σωστά σεταρισμένο σε αναρτήσεις φρένα και κατεμε ορθώς τοποθετήθηκε 1Κ αντί για την μόδα των 2Κ σε αυτά τα κυβικά