View Full Version : Overpants Για μετακίνηση στο γραφείο
Καλημέρα
ψάχνω για overpants για να τα φοραω πάνω από το παντελόνι όταν μετακινούμαι στο γραφείο και θέλω να έχουνε τα παρακάτω χαρακτηριστικά...
να διαθέτουν τις βασικές προστασίες
να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα με φερμουάρ χωρίς να χρειάζεται να βγάζω παπούτσια.
να μπορώ να τα φοράω χειμώνα και καλοκαίρι με την αφαίρεση ίσως κάποιου lining
Ουσιαστικά με ενδιαφέρει η ασφάλεια για την μετακίνηση στο γραφείο και η ευκολία αφαίρεσης.
Προτάσεις αγοράς από την εμπειρία σας.?
κατι τετοιο φανταζομαι οτι ψαχνεις
https://www.louis.eu/artikel/proof-aqua-zip-ii-rain-pants/208887?list=259d45017eba3047b03001dfb2ee7c59
Καλημέρα
ψάχνω για overpants για να τα φοραω πάνω από το παντελόνι όταν μετακινούμαι στο γραφείο και θέλω να έχουνε τα παρακάτω χαρακτηριστικά...
να διαθέτουν τις βασικές προστασίες
να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα με φερμουάρ χωρίς να χρειάζεται να βγάζω παπούτσια.
να μπορώ να τα φοράω χειμώνα και καλοκαίρι με την αφαίρεση ίσως κάποιου lining
Ουσιαστικά με ενδιαφέρει η ασφάλεια για την μετακίνηση στο γραφείο και η ευκολία αφαίρεσης.
Προτάσεις αγοράς από την εμπειρία σας.?
εδώ είσαι
http://www.nordcap.com.gr/el/product/easy-eco-overpants/
Το Nordcap το έχω για διάφορες χρήσης, μία εκ των οποίων και αυτή που περιγράφεις:
Διαθέτει βασικές προστασίες (έχει γόνατα και μπορείς να αγοράσεις έξτρα για γοφούς, ενώ φαίνεται αρκετά ανθεκτικό στην τριβή)
Μπαίνει και βγαίνει με φερμουάρ (αν και ίσως το να βάλεις-βγάλεις παπούτσια εν τέλει είναι πιο εύκολο από τα φερμουάρ)
Είναι αδιάβροχο και κρατάει πολύ κρύο όταν φοριέται πάνω από άλλο παντελόνι.
Άνοιξη το φοράς και μόνο του σε καμια βόλτα σαν μοτοσυκλετιστικό παντελόνι.
ΔΕΝ είναι για καλοκαίρι. Κατάμαυρο και δεν αναπνέει από πουθενά, ακόμα και σκέτο να το βάλεις θα πάρεις φωτιά!!! Το είχα δοκιμάσει μία φορά πάνω από μαγιώ και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή.
Καλές αγορές!!!
Ευχαριστώ για τις προτασεις.
caesarsk
02/12/2017, 21:52
Επειδη φοραω και μποτες, δεν με νοιαζει να βγαινει χωρις να βγαλω τα παπουτσια. Εχω ενα ζευγαρι παπουτσια εκει, φοραω κανονικη cordura πανω απο το παντελονι και απλα την βγαζω και αλλαζω παπουτσια...Οποιος δεν αντεχει την μυρωδια να κανει παραπερα