View Full Version : Τιτιβισματα Σικελιας... Χειμερινα!!!
NIKANTHI
07/12/2017, 09:04
Αποβιβάζομαι από το καράβι και πάω σε μια μπουγάτσα να πιω επιτέλους καφέ Made in Greece.
Τότε ήταν η περίοδος που είχε πέσει το πολύ χιόνι στην Ελλάδα και είχα μάθει ότι ακόμα και η εθνική οδός, θα είχε πρόβλημα στο να την διασχίζεις με μοτοσικλέτα.
Ρωτάω στην καφετέρια αν θα έχω πρόβλημα με λένε, δεν ξέρω πάρε το 112 που είναι το τηλέφωνο της Εγνατία οδού για πληροφορίες.
Τηλέφονω μου λένε, ότι έχουμε ρίξει αλάτι στο δρόμο δεν θα έχεις πρόβλημα... Ντύνομαι και ξεκινάω.
391196
Παντού είχε χιόνια αλλά ο δρόμος ήταν καθαρός, φτάνοντας στο Μέτσοβο είχα ψοφήσει από το κρύο. Τα χέρια μου του ετσουζαν και πονούσαν από τον ψόφο μέχρι που με έκοψε, σταματάω και τυλίγω δύο σακούλες πάνω από τα γάντια και πραγματικά ανακουφίστηκα.
391197
391198
391199
Προσεγγίζοντας τη Βέροια στη μεγάλες κατηφόρες ένας αέρας με ταλαιπώρησε με τις ρύπες του, να με πηγαίνουν από δω κι από κει. Κατέβασα ταχύτητα και πολύ σιγά, έφτασα μετά από αρκετές μέρες στη Θεσσαλονίκη.
Προτού να φτάσω σπίτι έψαξα να βρω βενζινάδικο, να πλύνω το μηχανάκι για να το καθαρίσω από τα αλάτια. Εκεί είδα έναν περίεργο τύπο που οδηγούσε μια Φαράντερο την είχε, επάνω ηχεια όπου έπαιζαν Τερλέγκα και για πινακίδα... Είχε μια φωτογραφία από τα στρουμφάκια. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ!!!
NIKANTHI
07/12/2017, 09:06
391200
391201
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση
billyz555
07/12/2017, 14:45
Σε ευχαριστούμε για ολα
Και του χρόνου φουντουνια! Με το καλό ξαναδτα εξωτερικά!
arisrodolivos
07/12/2017, 16:03
Δε φοβασαι για σκορβουτο ??:D εις αλλα με υγεια:a20::a20:
Billymuse
07/12/2017, 21:36
Ρε αλάνι ωραίος για άλλη μια φορά. Είδα μέρη γνώριμα και συγκινήθικα :D Μεγάλη σαχλαμάρα το Κορλεόνε αλλα Καλά έκανες και έμεινες ενα Βράδυ στις Συρρακούσες. Καλύτερα που δεν έπιασες δυτική Σικελία γιατί λίγα πράγματα αξίζουν.Έπρεπε να πας έστω μια βολτα στο Παλέρμο η Στην Κατάνια είναι ωραίες πόλεις. Άντε και στα επόμενα :beer:
Κάθε φορά που σε διαβάζω μου έρχεται να πάρω κάρτες, μια αλλαξιά και να φύγω!
Ελπίζω μια μέρα να το κάνω.
Ευχαριστούμε!
andreastwin
08/12/2017, 22:03
παντα τετοια φιλε,το καταευχαριστηθηκες. θα σε βρω οταν περασω απο επανω γιατη οπως παντα γυρναω βαλκανια. αντε και στο επομενο.
Τρελό γέλιο λέμε, είσαι ωραίος! :beer:
Έλεγα να σου ευχηθώ "άντε και στα επόμενα", αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό αφού... ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ... :lol:
ΠΟλυ ωραιος για αλλη μια φορα.... μοναδικος τροπος περιγραφης
Εχασες που δεν πηγες Παλερμο.... Μιλαμε για εμπειρια...
μ'αρεσει που ηθελες να δεις και τον καταρρακτη.... Ρε μετα τη Νορβηγια οι καταρρακτες δεν εχουν νοημα... εκτος αν πας στο Νιαγαρα :lol:
:beer:
NIKANTHI
13/12/2017, 20:01
EIΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕ
Bρε εγώ ναι… αλλα το imageshack μου σπάει τα νευρά!!
Σε ευχαριστούμε για ολα
Εγω σε ευχαριστώ που το διάβασες…
Και του χρόνου φουντουνια! Με το καλό ξαναδτα εξωτερικά!
Αλλα δυο έχω να δημοσιεύσω τα πρώτα και τα τελευταία τιτιβισματα μετα ισως βγω σε συγγραφική σύνταξη γιατι είναι πολλές η ώρες της συγγραφής!! Μήνες ολόκληροι…
Ρε αλάνι ωραίος για άλλη μια φορά. Είδα μέρη γνώριμα και συγκινήθικα :D Μεγάλη σαχλαμάρα το Κορλεόνε αλλα Καλά έκανες και έμεινες ενα Βράδυ στις Συρρακούσες. Καλύτερα που δεν έπιασες δυτική Σικελία γιατί λίγα πράγματα αξίζουν.Έπρεπε να πας έστω μια βολτα στο Παλέρμο η Στην Κατάνια είναι ωραίες πόλεις. Άντε και στα επόμενα :beer:
Ευχαριστώ Ευχαριστώ, οντος βλακεία το Κορλεονε!! Γενικά φοβάμαι να μπω σε μεγάλες πόλεις μην μπλέξω στην κίνηση και χαθώ στο να ξανά βγω στην εθνική σπαταλώντας ανούσιο χρόνο… Ασε που μεγάλες πόλεις μπορεις να της επισκεφτείς σε αεροπορικά ταξίδια της μικρές πόλεις αν δεν κανεις οδικοί εκδρομή, δεν μπορείς να της επισκεφτείς με τίποτα…
Κάθε φορά που σε διαβάζω μου έρχεται να πάρω κάρτες, μια αλλαξιά και να φύγω!
Ελπίζω μια μέρα να το κάνω.
Ευχαριστούμε!
Εγώ σε ευχαριστώ και εύχομαι να υλοποιήσεις όλα τα ταξιδιωτικά όνειρα σου…
NIKANTHI
13/12/2017, 20:12
παντα τετοια φιλε,το καταευχαριστηθηκες. θα σε βρω οταν περασω απο επανω γιατη οπως παντα γυρναω βαλκανια. αντε και στο επομενο.
Ευχαριστώ με μεγάλη μου χαρά αν βρεθείς κατά τα μέρη μου να πιούμε Κ… Ε και κανενα Τ (τσίπουρο) Δεν βλάπτει!!
Τρελό γέλιο λέμε, είσαι ωραίος! :beer:
Έλεγα να σου ευχηθώ "άντε και στα επόμενα", αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό αφού... ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ... :lol:
Χαίρομαι που γέλασες!!βασικά τα ταξίδια μου είναι μεταξύ γέλιων και δακριών αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία… :ufo::ufo: Η διακοπές παντός με χαλανε!!!
Γενικά τα ταξιδιωτικά σου είναι ένα άλλο ας πούμε είδος! Απόλαυσα περιγραφή και εικόνες! Γέλασα και αρκετά! Να είσαι καλά, να ταξιδεύεις.
Μπράβο σου!
ΥΓ.
Μην βγεις σε συγγραφική σύνταξη. Εχεις φανατικό κοινό που περιμένει τη επόμενη τριλογία σου!
Ειδικά το Παλέρμο!!!
πολυ ωραιο ταξιδι. ωραια μερη. το εκανα εν μερει τον μαη 2017. περασες πολυ κοντα απο μερη που δεν επισκεφτηκα και θελω σε επομενο ταξιδι...Γελα , Πομπηια Ναπολι....το συγγραφικο στυλ? ο ποδηλατης ? το της μανας σου?? τι να πρωτοπω... καλα να εισαι νικ... και στο επομενο με την φειζεραρα σου
Billymuse
20/12/2017, 10:13
Η Γέλα δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο ίσως αξίζει λίγο παραπάνω να πας στη Λικάτα που ειναι πιο διπλα.
Η Γέλα δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο ίσως αξίζει λίγο παραπάνω να πας στη Λικάτα που ειναι πιο διπλα.
δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα εχουμε σαν πολεις αδελφοποιηθει λογω αισχυλου (γεννηθηκε στην ελευσινα και πεθανε στην γελα) και υπαρχουν δρομοι πλατειες βιβλιοθηκη με τα ονοματα ελευσινα και αισχυλος...
Billymuse
20/12/2017, 14:48
Καλά για να είμαι ειλικρινείς καμια ώρα στο καθένα απο εκείνα τα μέρη έμεινα οπότε σίγουρα θα έχουν πράγματα που δεν είδα. Απλα δεν έχουν αυτο το κάτι που θα σε κλικάρει κατευθείαν όπως πχ το Τσεφαλού η το Τράπανι.
πυξιδας990
20/12/2017, 16:37
επικο ταξιδιωτικο για αλλη μια φορα...
καλα με τοσους καφεδες,χεσιμο τι παιζει?
bmwr1100gs
20/12/2017, 21:03
Φίλε μου από τους τσολιάδες είσαι ο μεγαλύτερος
Σε πάω με 1000
NIKANTHI
21/12/2017, 19:42
Γενικά τα ταξιδιωτικά σου είναι ένα άλλο ας πούμε είδος! Απόλαυσα περιγραφή και εικόνες! Γέλασα και αρκετά! Να είσαι καλά, να ταξιδεύεις.
Μπράβο σου!
ΥΓ.
Μην βγεις σε συγγραφική σύνταξη. Εχεις φανατικό κοινό που περιμένει τη επόμενη τριλογία σου!
Ευχαριστώ για τα καλα σου λογια. Για την σύνταξη θα δούμε… ολο λεω να βγω στην σύνταξη αλλα επειδή μου αρέσει να γραφώ αν κανω κάποιο ταξίδι το αναιρώ!! Αλλα αν δεν έχει γέλιο δεν μπαίνω πλέων στην διαδικασία να το γράψω!! Εγω φταίω που θέλω εξωπραγματικές καταστάσεις στα ταξίδια μου...
πολυ ωραιο ταξιδι. ωραια μερη. το εκανα εν μερει τον μαη 2017. περασες πολυ κοντα απο μερη που δεν επισκεφτηκα και θελω σε επομενο ταξιδι...Γελα , Πομπηια Ναπολι....το συγγραφικο στυλ? ο ποδηλατης ? το της μανας σου?? τι να πρωτοπω... καλα να εισαι νικ... και στο επομενο με την φειζεραρα σου
Ευχαριστώ ευχαριστώ και αυτό είναι η ταξιδιωτική μου ωρίμανση φαντάσου το ταξίδι που προηγήθηκα από όλα αυτά!!! Το πρώτο ταξίδι είναι το καλύτερο από όλα αλλά επειδή είναι οπος νανε γραμμένο θα το δημοσιεύσω μόλις τελειώσω με την ανάρτηση του φετινού μου…
επικο ταξιδιωτικο για αλλη μια φορα...
καλα με τοσους καφεδες,χεσιμο τι παιζει?
Με έπιασες για αυτό κάνω τόσα λίγα χιλιόμετρα την ημέρα… Αφού δεν προλαβαίνω να ξετυλίγω το κωλόχαρτο!!:)
NIKANTHI
21/12/2017, 20:00
Δε φοβασαι για σκορβουτο ??:D εις αλλα με υγεια:a20::a20:
Εμ με τόσα εμβόλια που έκανα στον στρατό τι να κλασω!! Βεβαία αυτό κολαει και με την πιο πάνω ερώτηση μιας και με τόσους καφέδες… κάθε κλανια είναι επικίνδυνη:)
ΠΟλυ ωραιος για αλλη μια φορα.... μοναδικος τροπος περιγραφης
Εχασες που δεν πηγες Παλερμο.... Μιλαμε για εμπειρια...
μ'αρεσει που ηθελες να δεις και τον καταρρακτη.... Ρε μετα τη Νορβηγια οι καταρρακτες δεν εχουν νοημα... εκτος αν πας στο Νιαγαρα :lol:
Τους καταρράκτες σάμπως τους θυμάμαι … βρε ευτυχώς δεν λες που τους έβγαλα φωτογραφία γιατί αλλιώς κλαφτα!! Έχω κάποια ΜΙΚΡΑ θεματακια μνήμης προσανατολισμού ταχύτητας και κατεύθυνσης αλλα δεν βαριέσαι, σημασία έχει να ταξιδεύεις!!
Φίλε μου από τους τσολιάδες είσαι ο μεγαλύτερος
Σε πάω με 1000
Ευχαριστώ ρε..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/01/2018, 07:41
Φιλε τωρα τελειωσα το ταξιδιωτικο.Φοβερο για αλλη μια φορα και μας ανχωσες με τα χοτελ.
Τι θα κανει ο νικος?Θα βρει φτυνο χοτελ η θα τη φαι στα αφτια?
Για αλλη μια φορα μας προσφερες γελιο.
Να σαι καλα και παντα ορθιος.
Grafton 505
06/02/2018, 22:04
Μπερδεύτηκα κι αντί να πάρω το δικό μου διαβατήριο στο καράβι πήρα της Ανθής. Έλα μωρέ σιγά, εξωτερικά είναι ίδια!
:bawl: :tooth: :bawl: :tooth: :bawl:
Ε δεν την παλεύεις κάστανο ρε κουμπάρε !!!
:beer::beer::beer:
Ωραιος...!!Πολυ ωραια περιγραφη, με πολυ γελιο!!!
Ειχα προσφατη επισκεψη το 2017 Ν.Ιταλια, αλλά οσα μερη και να δεις, παντα θα θες να δεις περισσοτερα!
Παντα τετοια!:beer::beer:
NIKANTHI
22/03/2019, 09:58
Φιλε τωρα τελειωσα το ταξιδιωτικο.Φοβερο για αλλη μια φορα και μας ανχωσες με τα χοτελ.
Τι θα κανει ο νικος?Θα βρει φτυνο χοτελ η θα τη φαι στα αφτια?
Για αλλη μια φορα μας προσφερες γελιο.
Να σαι καλα και παντα ορθιος.
ΧΑ..χα.. ευχαριστώ ρε για γέλια και για κλάματα είμαστε άλλα τέλος πάντων...
:bawl: :tooth: :bawl: :tooth: :bawl:
Ε δεν την παλεύεις κάστανο ρε κουμπάρε !!!
:beer::beer::beer:
όντως παντός το αλτσαχαιμερ δεν το γλιτώνω...
Ωραιος...!!Πολυ ωραια περιγραφη, με πολυ γελιο!!!
Ειχα προσφατη επισκεψη το 2017 Ν.Ιταλια, αλλά οσα μερη και να δεις, παντα θα θες να δεις περισσοτερα!
Παντα τετοια!:beer::beer:
Σε ευχαριστώ ρε συ...
Σωραίοςςς ρε ΝΙΚ!Ευχαριστούμε!Αλλά ρε φίλε,έχω και γω αυτή την απορία:
καλα με τοσους καφεδες,χεσιμο τι παιζει?:bawl:
...γ@μ@ την πίεση & το στομάχι,αλλά με το χ€σιμο ρε φίλε, τι φάση???
Σοβαρά τώρα,....epic!!!Και εις άλλα με υγεία!!!
NIKANTHI
12/04/2019, 14:21
Σωραίοςςς ρε ΝΙΚ!Ευχαριστούμε!Αλλά ρε φίλε,έχω και γω αυτή την απορία:
:bawl:
...γ@μ@ την πίεση & το στομάχι,αλλά με το χ€σιμο ρε φίλε, τι φάση???
Σοβαρά τώρα,....epic!!!Και εις άλλα με υγεία!!!
Ευχαριστώ
Απο χεσιμα καλα παω, για αυτο αλώστε και η πολες φωτογραφίες, αχαχαχ τι ανεκμετάλλευτες να πάνε :eyepop::eyepop:
thanosgp
15/12/2019, 20:39
Άψογος, με balls o steel! :beer:
NIKANTHI
25/03/2020, 00:11
με balls :ufo::ufo::ufo: o steel!:ufo::ufo::ufo:
:D